Lite less....

Är rätt less på diverse saker idag... Men det går väl över..
Haft en bra helg iaf. Vi hade ju en liten uppvisning i lördags när Republicans spelade en träningsmatch mot Carlstad Crusaders. Det var ju hyfsat kaosartat men kul ändå. Vi var inte direkt förberedda eftersom vi blev tillfrågade på torsdagen om vi ville vara med och halva laget var fortfarande på påsklov, vi blev iaf 6st som kunde. Vi tränade kanske en kvart innan och ändrade om lite i danserna och slängde ihop två bygg. Sen hade varken jag eller Anna rätt skiva med oss så vi fick ta en helt ny låt som vi inte ens hann träna till. Dessutom när musiken slogs igång så ekade det i arenan så man hörde ju ingen takt alls... Ojojoj... Men det gick bra ändå, tur alla är så duktiga!

Zonos ben är ok nu så vi var ute och skrittade lite igår kväll, Baileyz fick hänga på i koppel, gick rätt bra faktisk med tanke på att det var första gången=) Han gick dock på fel sida ibland och så men Zono är en cool häst så d gjorde inget. Kunde tom knäppa loss kopplet från hästryggen. Tur man har liten häst så det inte var så långt o böja sig ner=)
Baileyz var riktigt duktig, han fick va lös så fort vi inte gick på vägen längre och i skogen mötte vi en annan hund men han gick inte fram och hälsade trots att han var lös! Sen iof när vi kom tillbaka till stallet så försvann han, då hade han sprungit hem till grannen!! Jäkla hund!! Han har aldrig smitit förut!! GRRRR!


En låt som får mig att bli på sånt där bra trall-mys-humör=) Kan behövas nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0