Vissa dagar ska man inte kliva upp:P

883 kalorier försvann på min och Kåres ridtur idag=)
Ett under att jag överlevde idag efter allt som gick emot mig.. Först var ridbyxor och ridstövlar fortfarande blöta sen badandet sist, hehe, så då fick jag leta fram ett par andra ridbyxor, dom var trasiga så jag fick sy ihop dom. Sen var dom även nytvättade och alla som haft ett par nytvättade skinnskodda vet att dom blir rätt så stenhårda så jag fick för tusan skavsår när jag gick och hämtade hästen som självfallet stod läängst ner i hagen..(obs, stoor hage) Var rätt död när jag kom upp till stallet igen (notera att jag fortfarande är rätt förkyld) Sen var min sadel oxå forfarande blöt sen sist, tur den fanns en annan sadel att använda.
Hämtade Kåre i hagen i morse, världens tröttaste häst?


Red bort och skulle möta Felicia och red en väg jag inte ridit på flera år, superfin galoppväg. Kom där i lugn härlig galopp, kollade på naturen och njöt av vädret tills det kom en vattenpöl, sist när jag och Fatima red och vi galopperade och en vattenpöl dök upp blev det tvärstopp på Kåres ben och han slideade 1 m, samma sak hände idag, haha. Jag såg pölen och tänkte jahapp nu tar det stopp och mycket riktigt, det gjorde det. Han gled dock inte så lång denna gång men det blev ett litet bromsspår som jag var tvungen att fota;)

Det var dock snäppet roligare förra gången för då hade jag tagit täten och galoppade så fint tills jag ser pölen och eftersom jag inte vet hur han reagerar och Acke låg och flåsa oss i nacken så ropade jag -VATTENPÖÖÖL! till Fatima så hon skulle vara beredd, nog för att Acke inte hunnit slagit stopp på sina räserben=)
Mitt i Kåres slide så hann jag tänka att nu slidear vi sen flyyger vi över pölen, hoppas jag sitter kvar men Kåre tog sitt förnuft till fånga och drog bara igång i galopp igen genom pölen eftersom han ändå inte skulle hunnit få stopp innan=) Duktig häst.

Riduren för övrigt idag var rätt spännande, i korta drag har vi insett att han är rädd för får, getter, grisar och kor, både stora och små (och i viss mån diken).. Vi har trampat ner både massa korn(?) på en åker och ett fårstaket och stått på bakbenen..
Fast vi hittade några grymt fina ridvägar iaf!
Mysig skogsväg med fina blå blommor:P

Jag är iaf glad att jag kom hem helskinnad. Näe så illa var det väl inte men damn it vad trött jag var när jag kom hem, däckade i soffan efter jag käkat lunch.. Sov mest hela dagen.
På kvällen var jag och Fatima upp till Tanne och kollade läget;)

Kollat på Sagan om konungens återkomst och hostat som en galning och nu känns det som om jag har feber.. Ska sova nu, läänge!
Kaatchiiing!



Under denna ridtur har varken häst eller ryttare kommit till skada:P


Pizza.

Hemmagjord pizza hos Olle och Fatima;) Det är bra mot förkylning!

Gillar inte att vara sjuk.

Sitter och kollar på The Cougar, hehe. Knäppt men kul program. Ska ta och käka nån slags middag. Bara så himla tråkigt att laga och äta själv... Har dessutom ingen fantasi idag så det blir väl pasta eller nåt...
Så tråkigt att vara sjuk.. Speciellt när man inte har nån som tar hand om en och fixar te och bäddar ner en. Ja, jag är allmännt less idag och fortfarande väldigt osäker på hur fan jag ska göra med allt... BLÄ!
Näe kolla på film och leva sig in i filmen och fantasins värld, slippa tänka på sina egna bekymmer! Det är vad jag ska göra ikväll.

Välförtjänd kopp te!

Jahapp.. Ja vad ska man säga. =) Jag och Fatima var ute och red ikväll, galopperade och hade det skoj. Sen bestämde vi oss för att ta ner hästarna i Önsjön och bada lite, som vi brukar göra ganska ofta. Vi gick omkring där och hästarna plaskade och hade kul. Sen fick Kåre för sig att köra nån slags skänkelvikning=) Jag sa åt han att om du fortsätter så där kommer du att snubbla på en sten. Lyssnade han, näe, och vad hände? Jo! Han snubblade mycket riktigt och vi föll pladask ner i sjön, både jag och häst. Jag måste säga att jag var jäkligt snabb att studsa upp igen och rädda telefonen ur fickan, hehe. Det var faktiskt riktigt varmt i sjön=) Jag och Fatima stod och garvade ett tag och jag kände vattnet forsa in i stövlarna. Jag lyckades kravla mig upp på hästen igen, dyblöt, sen gick vi o plaskade lite till när vi ändå var genomblöta innan vi begav oss hemåt. Måste erkänna att det blev lite kyligt när vi travade hemöver.. Säkert inte den bästa medicinen mot förkylning. Eller?
Ridstövlar på tork:P


Typiskt att vi inte hade kameran och filmade allt, hade varit sjukt kul!

Bondi Beach.

Surfat runt på massa Aussiesidor.. Hittade mitt gamla backpackerställe jag bodde på vid Bondi Beach. Det ser skitfint ut juh! Men det var det inte.. Det var dock väldigt nära Bondi, tog väl knappt 5 min att gå till stranden=)


Näe nu jävlar borde jag verkligen sova!!!

Australien nästa eller??

Hej hopp..
Fy fan vad det är jobbigt med val... Jag kan som ni alla vet aldrig bestämma mig. Nu har jag alltså Perth eller Ås att välja mellan. Kan verka vara ett simpelt val men det är mycket runt omkring. Skolan börjar på Tisdag och kommer bara vara ett år. Har ju rätt kul hemma nu med ridning, agiltyträning, cheerleading och så skolan då.. Det som är med skolan är att det kanske inte blir nåt nästa år, det är ju första året dom kör denna utbildning.. Men funkar allt så kör dom väl fler år..
Jobbet i Australien kanske aldrig kommer tillbaka heller.. Gården finns ju kvar och det är en jättetrevlig gård med supertrevliga människor! Men det kanske finns andra jobb nån annanstans i Aus sen.. Fast tänk om man blir fast med gubbe o barn hemma om man stannar ett år till?
Har lite annat jag skulle behöva fixa innan jag åker om jag ska åka, vad gör jag med lägenheten och hundarna.. Vill inte bli av med varken det ena eller andra för gott... Vill ha tillbaka allt när jag kommer hem igen....
JAG BLIR GALEN AV ATT BEHÖVA VÄLJA!!!!
Måste ta en kopp te nu....

Träffa vänner.

Sovit hela dagen igen. Känns lite bättre i halsen men det kanske är för att jag knappt pratat nåt=) Det ringde i fm och då lät jag bedrövlig..
Fatima och Ida kommer och hämtar mig efter 17.30, vi ska åka till Ac och käka och hälsa på. Skulle egentligen ses i morgon men då hann inte Ida så då blev det idag. Trist att missa träningen men man träffar ju aldrig Ida så man måste ju passa på=) Hoppas jag inte smittar ner hela ligan bara, jag ska försöka hålla andan:P

Ont i halsen...

Verkar inte som att jag kommer undan förkylningen/flunsan eller vad det nu är.. Svinflunsa kanske..
Har sovit mestadels av dagen, druckit massa te med honung men det hjälper inte, lindrar halsontet just för stunden bara. Jag är lite bitter eftersom jag hade tänkt köra hårdträning i morgon. Det går ju inte när man är sjuk. Fast jag kan stå på sidan och skrika åt laget i stället, det kan bli kul!
Jag och Anna hade tränarmöte ikväll med Sara och Michaela som ska ta över juniorträningarna. Pratade lite om hur hösten kommer se ut för lagen och föreningen. Blir nog bra känns det som. Vi ska försöka få in ännu mer medlemmar oxå. Nån som är sugen? Då är det bara att höra av sig!

Kollade på reprisen av Prison Break nyss (eller Pako som det heter på finska, hehe), det är så himla bra men nu var det sista avsnittet=( Fernando Sucre (Amaury Nolasco) är min favvokaraktär;) Lincoln (Dominic Purcell) ligger oxå på topp.

Måste sova nu, börjar känna mig lite väck...

Börjar bli sjuk.

Jäkla skit.. Jag kommer att bli sjuk.. Suck!
Har känt mig lite skum nu på kvällskvisten, började efter träningen, hade lite huvudvärkskänning, lite feberkänsla, började kännas konstigt i halsen, hostar lite och ja, det känns helt enkelt att det ä på G. Jag vill inte va sjuk, jag hatar att va sjuk när man är ledig. Jag vill kunna rida och träna juh.
Marina for nyss hem, hon var här och fikade och så tränade vi lite på hennes ena dans, försökte komma på lite armrörelser. Hon ska tävla om 2 veckor;)
Mamma var oxå förbi en sväng, trevligt.
Ska dricka lite mera te och sen gå och lägga mig så kanske förkylningen ångrar sig och ger fan i mig:P

Ridit..

Kom precis hem från stallet, jag och Felicia har varit ute och ridit i finvädret. Vi utforskade en ny väg som till en början såg riktigt nice ut men sen blev det lite myrmark... Har konstaterat att varken Korven eller Lasse är rädd för lastbilar iaf. Vi mötte/blev omkörda av säkert 5 st idag bla på grusväg så dammet yrde..
3 timmar i stallet varav 2 ridning=720 kalorier ;) Hell Yeah!
Nu ska jag käka lunch sen blir det cheerträning kl 17.30-19-30.
Lasse:    (Jag tror det var Lasse jag tog kort på här, hehe)


Smell you later:P

Just nu.

Äter megagod spaghetti och köttfärssås med svamp, majs och mängder med vitlök! Smaskens.

Kanske inte ser så gott ut men det är det.

Kollar på Madagaskar på Dvd så rolig film:D Ska göra lite te oxå så blir kvällen fulländad.

Dagen blev ju förresten inte som tänkt, blidde inge gym och ingen löprunda med hundarna däremot va jag ute och red i nästan 1 och en halv timme med Fatima, vi travade en massa och så drog vi några vändor i den lilla branta galoppbacken=) Uppe på toppen har man utsikt över stan, Storsjön, Frösön och tom Vallsundsbron, så fint! Baileyz var oxå med och han sprang som en galning fram och tillbaka, hit och dit så han fick sig en stor portion middag idag efter det där träningspasset. Det värsta var att ni vi kom hem trodde jag att han skulle va trött men då fick han tokryck ute på gården och sprang runt som en galning... Han är inte riktigt riktig den där vovven:D Dessutom innan vi gick hem från stallet tog han sig ett dopp i gödselstacken som nyss är tömd så nu är det alltså i princip bara en bassäng med skit.. Nice. NOT. Han hamnade i spolspiltan och fick sig en shamponering... Luktar fortfarande inte mumma.. Blir ingen säng i kväll för honom iaf, det är en sak som är säker!

<3

Måndag.

Solen skiner, Felicia var nyss här och fikade.. Jag ska dra på mig lubbardojjorna och ge mig ut i skogen med hundarna, sen ska jag ut och rida och sen blir det ev gymmet..
Men först en kopp te!

Ps. Skrev det här inlägget i tränarbloggen först.. Tur jag upptäckte det, haha! Fast det hann ligga där en timme tror jag. :S

Bitter!!!

Kom bara på en sak! Jag är så sur över våra överdragskläder vi beställde hem för provning.. Dom finns inte i rätt storlek så vi måste hitta nya. Grrr!!!!!!! Dom va så jäkla snygga och sköna!!
Snyft min Puma Outfit:

Sommarvärme.

Har varit rätt duktig idag. Inte suttit ner många minuter..
Republicans spelade mot Ystad idag och självklart var vi där. Stod ute i solen mellan 12-16. Var riktigt skönt men lite jobbigt för ögonen att stå och kisa hela dagen. Lite yr i bollen blev man oxå.. Men kul var det. Läs mer här.
Republicans vs Ystad:


U17 spelade oxå men vi var inte med och cheerade där, tog några kort bara.


När jag kom hem blev jag så sjukt less på all oreda och skit så jag tog och städade. Dammsög, plockade bort massa rat och skurade golven, tvättade en maskin och diskade oxå. Tycker att jag förtjänar att sitta i soffan och kolla på film och äta chokladpudding (som Tobbe gjort) nu. Och dricka te! <3 Så det är precis det jag ska göra.
Ajöss.

Hallå!

Hej.
Var tvungen att kasta in in ett inlägg innan jag somnar. Har sovit toklänge idag, igen.. Sen var jag och Fatima ute och red, jag red "Rosa" en treåring från stallet. Hon började ridturen med att bocka. Hoppsan! Det var ett tag sen jag satt på nån som bockade=) 
Hon var iaf rätt lugn och sansad resten av turen, vi skrittade bara men med tanke på att Baileyz for runt oss som en vettvilling så var hon väldigt cool. Han skrämde dock båda hästar en gång då jag ropade på honom för att jag inte såg han,då kom han som ett skott ur skogen bakom oss, Rosa höll på att krypa ur skinnet=) Sen har vi hoppat igenom och över en massa vattenpölar, hehe.
Defiant Rose:

Sötis=)

I hagen med bästisen "Haja":


Baileyz och Kiida busar:




Kvällen avslutades med middag hos Ac och Micke i Krokom. Trevligt=) Vi har inte träffats på huuur länge som helst, synd att jag då fick sitta med Micke och datorn hela kvällen för att få till vår skiva inför morgondagens cheeruppvisning.. Vi har ju ändrat om lite och lagt till en dans så gamla skivan gick ju inte att ha... Men efter mycket jävlandes så fick vi (han) till det!! Nästan helt som det skulle va=) Så nu är jag peppad inför matchen!
Kom dit och kolla. Hofvallen kl 13.00.
Nu ska jag sova=)

Bakat..

Tog och bakade en sockerkaka så nu ska jag dricka te (igen) och äta den förhoppningsvis goda sockerkakan:

Jag gillar mitt kaninporslin, trots att jag är 26.

Inget blir som man tänkt sig.

Vet inte vad jag ska göra, eller innerst inne vet jag nog men jag ska fundera lite till..
Var in på Tannes hemsida och såg att horseballträningarna drar igång nu på söndag. Jag är så förbannad och ledsen över att Zono inte längre finns kvar, så arg för att jag släppte in han i hagen igen så han blev sparkad!! Tänk om jag inte hade gjort det. Då hade sommaren bestått av härliga ridturer (på min egen häst i stället för andras) roliga hoppträningar med Ridtravarna, massa bad i Önsjön, en långritt-Kännåsen-Krokom-Frösön-Östersund-Kännåsen och en massa annat skoj med min älskade Zono! Jag saknar han så himla mycket, det gör ont i hjärtat när jag tänker på att han inte står där nere vid stallet och betar längre...



Jag var med Felicia till stallet för ett tag sen och tog in Korven, Zorba fick oxå följa med. Man blir så deppig när man ser alla andra med deras hästar. Det är så tråkigt att Zono inte finns kvar nu när Felicia skaffat häst. Vi hade kunnat hitta på massa kul tillsammans..
Det känns som om det är så mycket som är jobbigt nu och många beslut att fatta.
Jag trivs bra i min lägenhet på landet, med mina hundar och nära till stallet och hästarna (alla andras hästar) men som jag iaf får rida. Men sen är det så mycket strul med annat.. Jag har kommit in på skolan jag sökte.. Men jag har fortfarande några saker att fixa innan jag får ut min djursjukvårdarexamen och det känns såå jobbigt att ta tag i... Men har iaf börjat med ena delen..
Har en annan megastor sak att fundera över oxå men det skriver jag inte om förän jag vet lite mer...

Nu måste jag göra en stor kopp te och kolla på My name is Earl...
Höres...



Tröttast.

Sov toklänge idag, till 12.30 :S 
Sen var jag och mamma och fikade på Björkbacka:


Jag har varit sjukt trött hela dagen, trots att jag vart ute. Blev iaf piggare av träningen. Skönt väder ute. Vi tränade lite elevators med mig som topp, gick bra med tanke på att jag är 26 och en fegis:P
Gick igenom uppvisningsgrejerna inför söndagen. Byggde även med Jasmine, som är 12 och helt orädd. Gick skitbra!


Rolig bild:P


Sen var jag förbi syrran och fikade lite och snackade, mamma var oxå där, trevligt. Nu har jag ont i huvudet och är trött igen...
Baileyz och Tobbe:

God natt.. 

Motion, me like...

.... men inte mina fötter...
Jajamen duktig som jag var drog jag på mig lubbarskorna och gick ut med hundarna. Tänkte gå men jag joggade i stället, var skitjobbigt en sväng men sen när man kom in i det så gick det riktigt bra. Det kändes som jag skulle kunnat springa en evighet förutom att jag får skavsår. Jag blir galen!! Jag får alltid skavsår eller blåsor. Jag har världens miffofötter... (Dom ser dock fullt normala ut) ;) När jag var i London förra sommaren så gick vi omkring hela dagarna och det var inte populärt hos fötterna..
"Känsliga tittare varnas"


Men kul hade vi i London! Var där med mina favorittjejer (fast vi saknade några)


Fatima och Olle kom hit en sväng sen drog jag och Fatima ner till stallet och gav oss ut på en kvällsridtur. Trevligt. Kul var det oxå, travade genom vattenpölar så det skvatte och körde några lugna galoppintervaller, eller Acke tog det inte lugnt:P
Kåre:



Fint väder suddig bild:


Fatima och Acke rejsar:


Nu är jag sjukt trött, ska sova.
Zzzzzzzzzzzzzz.

Solig dag.

Hej hopp.
I morse var jag och Felicia ute och red runt Önsjön, riktigt mysigt väder.
Och jag har äntligen lärt mig hur man gör collage, nog för att det bara är i Paint och det inte blir så bra men ändå! =)


Nu ska jag ut med hundarna i skogen så dom får springa av sig lite.
Uppdaterar efter det.

Efter regn kommer sol.. Tydligen.

Hade bestämt att jag skulle ut och rida i morse med Felicia men det VRÄKTE ner och då menar jag verkligen VRÄKTE! Felicia ringde och skulle iaf åka till stallet men jag låg kvar i sängen och gosade med Zorba=)
Har inte gjort mycket idag.. Kollat på tv och sen var det cheerträning och som tur var hade vi solsken=) Dock blåste det rätt kallt. Vi provade träningskläderna, dom var väldigt små i storlekarna.. Måste fixa det, dom som är lite längre måste ha large, så små var dom. Det är ju inte så att vi direkt är feta i vårt lag...

Efter träningen åkte jag hem och hämtade Baileyz, tog med han till stallet och så tog vi oss en lung skogstur med Lasse. Dock var inte Baileyz lugn, han sprang som en galning hit och dit i skogen=)
Det var lite kallt men mysigt. Ska rida imorgon oxå=)
Nu blir det en kopp te och så ska jag kolla klart på Meet Joe Black.

Heldag med Felicia.

Hej hopp.
Idag har varit en trevlig men förvirrande dag. =)
Började med att Felicia kom hit och så drog vi iväg till stallet för att gå en liten promenix med hennes nya häst. (Vill oxå ha!!!) Hon hämta han i lördags så det var första gången jag träffa han, jättetrevlig, fin och social krabat=) Dock liite skum, det for förbi en motorcykel och då tittade han efter den och gnäggade, haha! (Jo Felicia, det var mc´n han snacka med) :P
Innan vi for till hennes stall åkte vi förbi mitt gamla stall för att hämta ett brunt regnäcke som Korven (ja, han kallas så) skulle prova men vi hittade det inte så jag tänkte att jag hade det väl hemma då. Tog med ett annat grönt i stället... Så efter promenixen så skulle vi prova täcket, kollade strlk och det va 125!! What! tänkte jag, nog for att Zono var liten men inte sååå liten, han va 145a, tänkte d va knas me strlken på detta så vi prova det iaf men det var typ 1 deci för kort, såg för roligt ut. Tog av det och det var en massa vita hår kvar på hästen.. What! tänkte jag ännu en gång, Zono var väl brun så vitt jag vet.??.. Jaja, tänkte inte mer på det... 
Vi åkte hem till mig och hämtade Baileyz och letade efter regntäcket men hittade det inte... 
For in på travshopen och kollade in lite stuff och Felicia shoppade lite. (Jag vill oxå!!!) Var ner på Stadium och hämtade träningsoveraller som laget ska prova och sen fixa jag så väskorna ska tryckas! Vår logga och vårt eget namn, kul! Kolla in bilder här.
Sen drog vi till agilitybanan där vi tränade på att Bailarn skulle hålla sig på min högra sida och så tränade vi slalom, han börjar faktiskt fatta! Sjukt smart vovve jag har! Körde förstås lite på andra hinder med;)
Efter det drog vi tebax till Kännåsen och stallet  igen och letade vidare efter det bruna täcket, hittade det verkligen ingenstans!! Jag fattar inte...
Nog för att jag är dålig på att leta (ska berätta en rolig historia nåndag om det)..
Däremot hittade jag mitt gröna, som jag trodde jag tagit med från första början. Blev LITE brydd!! Öh, vems är det gröna som vi provade på Korven i morse om mitt ligger i lådan...!? Det visade sig höra till Frida som hade en vit arab, därav den minimala storleken och alla vita hår!!! Hahahahaaa! Skickade med Felicia mitt gröna täcke denna gång=)
For hem till mig och bjöd Felicia på extremt lyxig middag (potatisbullar) sen drog hon iväg och jag ägnade resten av kvällen åt att kolla tv och uppdatera cheerbloggen o hemsidan...
Det gick ju oxå sisådär... Skulle fixa en sak på hemsidan, satt och jävlades och när jag kommit halvvägs i mitt projekt så försvinner allt! Argh! Då fick jag göra om, dock blev det inte som det skulle men jag har inge tålamod med sånt där. 

Sen skulle jag maila ett väkomstbrev till laget med adresslista m.m. Upptäckte att en adress inte stämde, msnade och frågade om den och medan jag vänta på svar tänkte jag att jag kan ju iaf skicka mailet, bara det att i mailet var ju adresslistan som inte stämde, pucko! Mailade ut till alla igen o skrev att jag missat o uppdatera men jag gör det sen.. Gick in o skulle uppdatera när ja fått rätt adress men upptäcker då att fler adresser inte stämmer, inkl min egen, kocko!
Sen!.!.. upptäcker jag att i första mailet med det bifogade välkomstbrevet så har jag för tusen inte ens bifogat det jävla brevet!!!
Jeeesus, hur förvirrad kan man egentligen bli!?! Så då mailade jag en 3e gång! och skrev att jag är kocko i bollen idag och fixar allt en annan dag... Ojojojoj. Dags att dra nåt gammalt över huvudet och gå och gömma sig..

Jagade iaf runt den stackars hästen i hagen i hopp om att få nån ball bild. Gick hyfsat. Moahahaha.
Come on R.S in action:


Chill med matte:


Chill i hagen:


Nu ramlar ögonen ihop. Godnatt.

Cute!!!!!!!!! <3

Hittade detta på nätet. En liten bäbisråtta som helt fräckt går in och börjar mumsa på en leopards middag=)




Jag älskar kattdjur (konstigt att jag inte gillar "vanliga" katter)

Dagen har nästan varit som jag planerade, tittade på film, drack te med Felicia och var ute och körde hundarna, dock inget gym... Men det blir i morgon. Ska in på stan och fixa lite cheerstuff och lite privata ärenden oxå.. Fast på morgonen ska jag med Felicia och kolla på hennes häst=)
Nu blir det mera te och "söndagsfilmen" på TV3.

Regn...

Nu har det regnat hur länge som helst.. Jag ska ägna resten av dagen åt att dricka te, gå ut med hundarna, gymma och kolla på film... typ..
 

Fortsättning på mysdagen..

Det här stallet har världens potensial! Det är rätt förfallet nu men det var så fint förr! Till höger (utanför bilden såklart) så finns en tennisplan och en pool!!!

Det finns världens finaste skogsbana, skogsvägsbilderna från förra inlägget är därifrån, sen finns (fanns) det en egen travbana! Jag skrev en text (Fd travbana) och gjorde en svart pil mot den men det syntes ju knappt:P


Förr i tiden var det Göstahultdagarna och det var massa folk som kom dit och tävlade i ponnytrav, hoppning och terränghoppning m.m och nu är det knappt nå hästar där=( Jag var med på Golden Knight och Peter Pershing i terränghoppning en gång, det var såå kul=)

Jag hade två minishettisar som jag fick pyssla med där oxå, Maja och Minette, tyvärr var min favvo Minette inte vid liv längre men Maja var det! <3 Och hon hade dessutom ett "föl" på 4 år: Pyret=)
   
Tjockisen Maja 14 år=) Hon var alltså bara 1 år när jag var där och tömkörde o dona på=)


Majas översociala men söta dotter Pyret, hon följde efter mig som en svans=)


Här bor Maja och Pyret. Utsikt från stallet över Göstahult mot Zapps stall. Cyklat denna väg hur många gånger som helst!
 

Åkte även förbi vår gamla ridskola Karlstad Ridklubb, KRK:
   
Norpade en gammal bild från KRKs sida, ett flygfoto över anläggningen:


Norpade även några bilder på min favvoponny Pickles<3
Vet inte hur många gånger hon kastade sig åt sidan precis i landningen efter hindrena och jag flög som en vante, haha=)
 
 


Längtar tillbaka till den tiden, då hade man inga bekymmer, bara en himla massa hästar att ta hand om! <3

Mysdag=)

Idag har varit en riktigt bra och solig dag!
Jennys gård=)

Började med att jag åkte med Jennys mamma in till Kil där jag tog tåget till Karlstad. Där hämtade mamma och Anna-Lena mig. Sen for jag och mamma till Skattkärr där vi bodde förut. Vi hälsade på Yvonne, vår fd granne som bor kvar på samma gata men i ett annat hus. Vi fikade lite och tog en promenix runt kvarteret och jag hade kameran i högsta hugg, som vanligt! Tog en massa kort på gamla minnen.
Vårt gamla hus på Lomvägen 49. <3



Kiosken (Yvonnes katt, som tror han är en hund) var med på promenad=)



Ser inte helt exakt ut som då... Men i stort sett.

Yvonnes gamla hus och vårt hus:


Mamma och Yvonne snackar=)


    

Tog en promenix förbi min gamla mellanstadieskola:

Det här är bara en del av skolan, mitt gamla klassrum låg ute på vänstra hörnet.

Vi fikade på ett jättemysigt cafe nere vid Klarälven, på andra sidan fanns Löfbergs Lila Arena=)
 

Efter fikat for jag och Jenny på stallsightseeing! Vi åkte till dom stall vi var i mest när jag bodde där. Det mesta var väl sig likt förutom att det börjar vara så övergivet på alla ställen=( Göstahult:
På detta stället praktiskt taget bodde jag. Tog hand om världens bästa shettis där, Zapp<3



Har rejsat här mååånga gånger, minns denna kurva;) (
högra bilden) satt på en nordsvensk med tokkorta stigläder och galopperade i full fart tillsammans med 2 kompisar, helt galen var man när man var liten:
 


Näe nu må jag sova, fortsätter i morgon...

Ring ring!

Halloj.
Idag har jag haft en riktigt skön dag=) Vaknade vid 9 men låg kvar och mös i sängen tills Roy ville att jag skulle kliva upp=) Både Henrik och Jenny jobbade, hon kom hem vid två och då for vi och kolla in en häst och hundaffär, nice. Sen for vi ut och red. Det var riktigt roligt, jag red en 19årig söt arab.
Min söta lånehäst=) Tequila:


Var hur fina ridvägar som helst! Galopperade på en tokmysig gräsväg i skogen. Vi klättrade lite oxå, önskar vi hade så här härliga ridvägar hemma!
Mitt i skogen fanns det dessutom en telefonkiosk fastsatt i berget, haha!



Min häst ville inte gå in i telefonkiosken:P
 

Fin utsikt, med ett par araböron i förgrunden:
 

Jenny och Herina funderar på hur dom ska ta sig över det enorma diket:P


Jenny skrattar så hon håller på att ramla av hästen=)


Efter vår superroliga ridtur for vi in till Kil och skulle handla och där var det raggarbilar i mängder, vi möttes av en gulsvart Camoro el någe som kom på ställ i rondellen, haha!
En jäkel kom i en svart corvette!!! (men för ny för o va riktigt snygg)

Druckit te, fikat och kollar nu på Two and a half men, kul!!
Godnatt.


Dagen.

Har mestadels suttit i bilen idag känns det som.. Men vi har stannat och käkat lunch och sen tog jag och mamma en liten fikapaus=) det var då vi träffade de danska paret.


Stannade till i Mora en sväng och fyllde på vattenflaskan och såg en bil jag vill ha!!!! <3
It´s soo me;) Brutal. Dock inte min färg:P
Fast jag skulle nog vilja ha en annu större:D


Såå coola <3
 
Moahahaha------>
 
 
En dag när jag blir stor(=rik) så ska jag ha en Monstertruck och en Corvette Stingray-69! <3

Iaf så kom jag ju fram till Jenny hus till slut och hej vad det var mysigt!! Bilder kommer sen=) Vi åkte till hennes häst som står typ 1 mil härifrån och hon va jättesöt, står tillsammans me ett arabsto (som jag ska rida) och en shettis el om det tom va en minishettis, hehe=) Sen har vi fikat och snackat om gamla minnen och alla tusen hästar vi ridit! Det är verkligen många, ska luska ut hur många det egentligen är och rada upp dom här.
Men nu ska man väl sova, Jenny sover för längesen, hon börjar jobba 5 i morgon bitti (el idag rättare sagt) Puh!
Har sällskap jag iaf, av Roy=)


Godnatt=)

I bilen..

Sitter i bilen på väg till Karlstad nu, har nyss fikat i Johannisholm, pratat med ett äldre par danskar som kom från... Karlstad=) och skulle till... Östersund, haha!
Jag vet! Jag har blivit ett sånt datafreak att jag bloggar i bilen!!! Ojojoj, det går bara utför, tragiskt!
Hejsvejs!

Karlstad here I come!

För ungefär 4 timmar sen bestämdes det att jag skulle följa med mamma till Karlstad, vi åker i morgon bitti=) Ska bli riktigt kul, längtar efter att träffa Jenny och Yvonne=) Yvonne var min granne som jag bodde ett tag hos i slutet av 7:an. Riktigt rolig prick! =) Jenny var en av mina bästa kompisar när jag bodde i Karlstad, en riktig hästtjej. Har inte träffat henne på alldeles för länge!!
Haha kom på när vi va ute och körde "min" shettis Zapp och han pinna på som fan och vi satt och vråla Bränn fett! Bränn fett! (Han var lite tjock som dom flesta shettisar) Haha fan va kul vi haft!

Har sjukt mycket ångest över div saker i mitt liv, har börjat ta tag i vissa delar men det känns hyfsat hopplöst och förvirrande. Kanske man blir lite klokare av att komma bort och snacka med lite andra människor, hoppas!
Jenny har köpt hus, själv! Jag är såå impad av henne! Ska bli kul att se hur hon bor=)

Idag vaknade jag kl 8 av att skolan ringde. Blev tvärpigg men låg kvar o gosade med Zorba;) Klev upp liite senare.. Tänker inte berätta när men d va em.. :S
For iväg på det nu mera tradionella måndags Step-passet med Fatima och FY FAN vad dåligt det gick...! Jag orkade verkligen ingenting, sjukt pissig känsla!!!!!! Åkte till Felicia och Ralf och drack saft och åt skitgod sockerkaka och pratade ut lite, allt kändes lite bättre då=) Thanx. Ni e så gulliga=)
Ps. Buy that horse;)

(Önskar Donna erbjöd mig ett välbetalt jobb)

Godnatt!
Ps. Kanske ska göra ett studiebesök hos Karlstad Cheerleaders som tränar på min gamla skola Norrstrand)

Beslutsångest.

Jag vet inte vad jag ska göra.. Plugga eller jobba, här eller nån annastans.. BLÄ!!! va allt e jobbigt nu.. Vet inte mycket nu om nånting...

Höst.

Ikväll har jag varit ute och gått min lilla runda med Zorba och Baileyz, den tar väl ca en timme om man går. Var riktigt skönt, fast nästan för varmt trots att det var sent. När vi kom till Önsjön så hoppade Baileyz i och simmade som vanligt=)
När vi var på rakbanan, sista biten innan man nästan är hemma upptäckte jag helt plötsligt en massa gula löv på backen, vilken höstkänsla jag fick! Var blandade känslor. Gillar ju den här sommarvärmen som varit i helgen när man kan bada och sola, men samtidigt är det ju tokmysigt att krypa upp i soffan med en kopp te i höstmörkret och kolla på en bra film=) Myspys!

Lite allt möjligt..

Lördagen (solig och varm) började med att jag for till Step In där en kompis skulle bli filmad när hon ledde ett danspass, det var en rätt skön start på dagen=) Efter det for jag hem och käkade lite frunch och sen bar det iväg upp till Önsjön där det blev bad och en massa solande. Fatima och Olle var redan där och Felicia o Ralf kom förbi en sväng. Det var enormt mycket folk där!!

Sen blev det köttbullar och spagetti till middag, smaskens=) Trist att äta själv dock, Tobbe är aldrig hemma...
På kvällskvisten bar det iväg med Byzen o hundarna in till Park där vi spelade volleyboll, sjukt kul. Var väl 15 år sen sist.. Mitt i matchen började det åska och blixtra och sen kom det en störtskur! Fanns ett tak att gå in under så det blev en liten paus sen bar det iväg ut på planen igen.=) Man har hyfsat välpolerade fötter nu iaf efter den där hårda sanden, blev ju nästan skinnflodd efter ett tag, aoch.

Nu idag, Söndag blev det till att kliva upp tidigt eftersom vi skulle iväg och cheera. Det var riktigt skönt väder idag oxå=) Synd bara att Republicans förlorade=( Såå nära att vinna. Dom tog ledningen, sen gick d mindre bra så Kristianstad tog över ledningen och i sista minutrarna var det såååå nära en touchdown för Jamtland! Damn!

Frösön i bakgrunden, nice;)
Nu är jag trött, börjar få huvudvärk och är hungrig, det botas nog bäst med lite mat, massa vatten och en powernap ute på gräsmattan kanske;)
C ya later:P


Cheer

Cheeruppvisning i morgon kl 11..
God natt.

Fredag

Hittade den här på Ninas blogg och den va sjukt kul:P


Har varit och grillat med Malin, Morat, Felicia och Ralf, o 2 till, trevligt trevligt. Olle o Fatima kom oxå dit, lagom till efterrätten;)

Annars har dagen ägnats åt att plantera om blommor, städat, solat och försökt klippa gräsmattan.. Jag kom ett varv runt gårn sen gick en rem av så då var det färdigklippt... Skit.
Nu är jag trött o less så nu ska jag sova. Ska upp och dansa i morgon..

Herregud vilken fart!!!!!!!!!!

Var bara tvungen att lägga upp denna, fastnade vid Youtube och agilityklipp fast jag borde sova för längesen...
En del hundar är sjukt snabba, helt sanslöst!!!

Solig dag=)

Idag har jag, Felicia och Baileyz varit upp till Önsjön en sväng.


Baileyz badade som en galning, hoppade från bryggan=)


Baileyz snygga landningsteknik:)              Hugger in på Önsjön, haha.
  
Baileyz simmar o matte garvar åt han:P

Chillar:


Vi hade cheerträning idag oxå, körde hårt idag, har aldrig kört så hårt tror jag eller så berodde det på värmen.. Vi sprang massor och körde ben och magövningar och stretchade. Nice. Övade på söndagens program oxå.
Republicans spelar mot Kristianstad kl 11.00 på Hofvallen, söndag. Kom dit och heja!
Tvillingarna fyllde år så dom hade med sig muffins, sjukt goda!!! (Jag tog 2) :P


Efter träningen for jag, Felicia och hundarna till agilitybanan, Bailez var jätteduktig!! Fick han att springa på min högra sida, vilket inte alls gick härom dagen. Han körde allt prickfritt, tunnel, både rak, böjd och den platta! Hinder, A-hindret, balansbommen, långhoppet, tom däcket gick tokbra!!! Vi provade slalom idag oxå, gick oxå bra, fast jag är lite osäker på hur jag ska lära in det på ett bra sätt.. Nån som har nåt bra tips?
Övade vippbrädan oxå, gick helt ok=)
Roligast var nog när vi övade att byta håll vid hindrena, från att ha han på höger sida till vänster, han va såå duktig. Det gick ju inte ens förra gången och nu gick det hur lätt som helst! I farten! Wohoo vad jag är stolt över min smarta lilla labbe!
BäbisBailarn!! Eller som ja först döpte han till: Blue-eyed Baileyz<3


Sen försvann dom blå ögonen=( Men han e söt ändå!!!

Gaga! There´s nothing else I can say;)

Lite dålig ljudkvalite men hon är ju störtskön: (älskar tekoppen) :P
 

Galen!!!


Good night!!!

!

Nektarin! Tack:P

Mina vänner!!!!! <3

Rensade bilder och hittade denna på helt fel ställe..
Det var sista dagen vi umgicks, snyft. Sista veckan i skolan avslutades med en tripp på finlandsfärjan och en dag i sthlm.
Det här va efter liite mkt vin för Ninni och Sonja, vi smögsöp i en park någonstans i sthlm. Fyfan va kul jag haft med min klass och speciellt med dom härliga tjejer jag bodde med! Och Cissi o Johanna!
Jag älskar er alla!!! <3
Karin, Ninni och Sonja eller Karilainen, Ninns och Snojja:P

Jag o Ninns någonstans i Finland:)

<3  Vi har varit ute på massa skoj tillsammans och bakat lussebullar=)
  
Ja fixa Sonjas frilla en gång=) Jag och Karin hoppar Pamelas fina häst Harmo! 
   
Vi har söta ormar på skolan- Majzan=)
   
Skrubbat ridhus på Savvojärvi Gård=) Träffat ett lodjur=)

Jag skulle kunna lägga ut en miljon bilder på allt kul vi gjort och sett men det går ju inte=)
Saknar er <3 !!!!!!!!!!!!!!!

Kontrast

Igår efter träningen blev jag toksugen på nåt nyttigt=) Ju mer jag tränar dessto nyttigare saker blir jag sugen på, skumt men bra! Jag borde träna jämt.
Så igår högg jag in på vatten och frukt :
(fick hjärnsläpp, jag kommer inte ihåg vad den här frukten heter, det är helt borta!! Skitjobbigt, hjälp!)


Som sagt så har jag tränat cheerleading idag och nog för att det var jobbigt i början så var jag inte trött eller svettig när jag åkte hem (vilket iof är mitt eget fel eftersom jag är tränare) så jag hade inget nyttigtsug så jag högg in på te (med alldeles för mycket socker)och äggmacka, med majonäs tom!! Mkt onyttigt men oj vad gott! 


Näe nu ska jag hämta mer te och kolla klart på NCIS sen ska jag försöka gå och lägga mig.
Toodelss (äh hur fan stavar man det där..) :P

Kate och Leopold.

Kollar på film på TV3- Kate och Leopold, riktigt rolig, just nu galopperar dom genom Hyde Park=) Nice!
Har haft cheerträning med laget, Anna kunde inte vara med så jag var ensam chef idag, moahahaha! (Inte illa menat Anna) Vi körde en rätt bra uppvärmning iaf, Jag försöker bli tuffare, har varit alldeles för snäll med laget förut men det kommer ändras från och med nu!! Nu fick vi iaf flåsa och svettas lite=) Härligt. Sen tränade vi bygg.. Börjar bli tråkigt med vanliga elevators:P
Har kokat ägg så nu jäklar blirr det äggmacka och te, mumma!!
Höres sen.

???

Dricker te och väntar på att klockan ska bli Cheerleading.
Vår cheerhemsida är lite uppdaterad tack vare Marina=) Gå in och kolla. Finns roliga saker på bloggen oxå.
Har inge vettigt att säga egentligen.. Har man nånsin det???
Adios.

Baileyz in action;)

Baileyz har lärt sig rulla och gillar att visa det, vid alla tänkbara tillfällen:P

Svettats;)

Var iväg på steppen, när man lärt sig koreografin så kan man ju verkligen ta i och ge järnet! Det gjorde jag idag, 190 var pulsen uppe i när det var som värst! Snacka om jobbigt, man studsar omkring så man knappt kan andas och röd som en kräfta blir man i fejan, inte så värst sexigt men jäklar va skönt det är!
Hämtade upp Zorba och Felicia och så for vi till agilitybanan, var ett tag sen jag var där men Baileyz kom då ihåg hur man skulle göra=)

Vet inte varför jag oxå hoppar:P
  

Snart blir det en dusch och en kopp te kanske=)
1050 kcal har jag sprungit bort idag:P
--------------------------------------------------------------

Måste lägga upp 2 filmer från vårt uppträdande i söndags:)





  

Godnatt! <3

Planer för kvällen=)

Ska åka in med Zorba till Felicia, hon ska få följa med henne ut på en liten löparrunda=) Sen ska jag själv på stepp-pass och svettas som en tok! Efter det blir det agilitybanan med formodligen både Zorba och Bailyz och så släpar jag säkert med Felicia oxå så kanske hon kan ta lite coola actionbilder;)
See you later!!

Damn

Att det ska vara så jäkla svårt att få tummen ur!!! Har tusen saker att göra men kommer mig inte för att ta tag i dom.. Och nu är kl för sent för en del av sakerna...Suck. Men i morgon ska jag iaf göra det mesta av det jag borde.. Nu får man väl passa på att njuta av värmen och solen med en promenad med hundarna..
Baileyz hittade duschskrapan... Jättekul tydligen:P

Gillar sin nalle=)


"Bättre lycka nästa gång"

Yranhelgen

Jobbade torsdag och fredag vid insläppet, kollade biljetter och satte på band, stod även innanför visiteringskontrollen och kollade så ingen smet in utan band.. Hände lite roliga saker där faktiskt.:P
Fatima, jag och Nina jobbar. Kul UV-lampa:P
           
På torsdagen var det iaf full rulle när alla skulle ha 3dagars band. Vi stod precis ovanför stora scenen så vi hörde Sahara Hotnights, Takida, Anna Ternheim (gillade faktiskt henne) Veronica Maggio, Ulf Lundell, och A Camp. Trevligt. Jobbade med riktigt trevligt folk, varav en kille- Raymond var en riktigt kul typ, jag frös så då tyckte han att vi skulle boxas och det gillar jag! Så vi hade en boxsession där vid vakten, skrämde några av fyllpropparna där, moahaha. Han hade tävlat i boxning så nu har jag fått lite tekniktips, längtar till Boxpassen på Golds drar igång!!
Lite cheerleading blev det oxå båda dagarna, körde bygg med Björn (som är 200nånting cm lång) Vi gjorde ett axelsittande, damn jag blev ju höjdrädd!! ;) Sen på fredagen lärde jag Raymond första 8:an i Pokerface;) Synd han bor i sthlm annars hade vi norpat honom till laget.
Somnade inte förän sex, halv sju eftersom jag fastnade framför en film när jag kom hem, var hyfsat trött när jag klev upp på lördagen! Jag och laget och en hel drös till skulle till Österängsparken kl:11 och träna inför Michael Jackson tributen som sen hände vid Tuttifrutti scenen 13.30. Var kul men det var så himla trångt så man kunde knappt dansa..
Spana in klippet här nedanför (ingen ur vårt lag syns under dansen, men Olle och Fatima är mitt i bild på slutet) <3
På em var jag och Felicia och spanade in EMD i solskenet i Badhusparken, dom är verkligen sjukt bra på att både sjunga och dansa! (avundsjuk).



På lördagskvällen gick jag på yran, själv mesta delen av tiden, var på fruktansvärt dåligt humör så jag orkade inte umgås.. Ursäkta språket men fy fan va arg (o lite ledsen) jag var!! O så sprang det runt tusentals jävla glada människor överallt. Var på väg att åka hem efter Amy McDonald hade spelat men hade inget sätt att ta mig därifrån!! Blev ännu mer förbannad då, har ni varit så där jävla arg så att tom tårarna kommer??
Gick iaf tillbaka in på området och snacka med Raymond som jobba, blev på lite bättre humör. sjukt lättsam människa! Spanade in introt till Presidenttalet och sen klämde jag in mig i folkmassan för att kolla Lady Gaga. Har aldrig känt mig så ensam bland så mkt folk och såklart bara för att reta upp mig ännu mer så stod det en typ framför mig med ett kråkbo till hår så jag såg tamefan knappt nåt! Efter ett tag försvann iaf 2 pers så jag kastade mig dit och tog deras plats och därifrån var det fri sikt. In your face bitches runtomkring som inte hann före! Sen var Gaga så grymt bra och galen så jag blev på bra humör! Finally!
You made my day Gaga:)
 
 

Amy McDonald


Hela söndagseftermiddagen har ägnats åt cheer men jag orkar inte skriva om det två ggr så gå in på vår tränarblogg i stället om du vill läsa. Sov knappt nåt i natt heller så jag är sjukt trött nu.
God natt!


RSS 2.0