Dagens outfit!

Nu var det längesen jag hade en outfitbild so here it comes!
Linne: Reebok
Bralls: Slitna stuprör från Anna of Sweden
Accessoarer: Gamla örhängen, biceps och en valp



Have a nice day!

Lydnaden.

Jahapp, nu har jag gjort mitt första lydnadsprov ever! Det var kul och jag är lite proud över Bailarn. Vi har tränat sjukt lite och med tanke på det är jag rätt nöjd men det kunde gått 10ggr bättre om vi börjat träna tidigare, såå typiskt mig att göra allt i sista stund... (slap in the face!)
Men linförigheten gick helt okej.
Fritt följ oxå men lite missar, han sniffade på backen en sväng och hamnade på fel sida vid en högersväng:P
Inkallningen gick jättebra men det låg en pinnjävel där jag stod så han la sig ner och sniffa på den ist för att sätta sig, grr. Nog för att han satte sig fort...
Läggande under gång gick sådär, fick ge dubbelkommando... Men han la sig rätt fort och låg iaf kvar=)
Hoppet var katastrofalt, hoppade över fint men hoppade tillbaka utan kommando.
Framförgåendet gick bättre än jag trodde men inte alls bra.
Platsliggningen gick åt skogen, reste sig på första skottet...
Men som sagt, med tanke på hur lite vi tränat och att det var första lydnaden nånsin så är jag nöjd ändå=)
Fatima filmade så jag klippte ut lite bilder, därav den dåliga kvalitén.
Fritt följ:

Linförighet:

Framförgående:

Läggande under gång:

Inkallning:

Jontes lilla valpis=)
Wilze/Cash/valpen/knodden:P Får väl se vad han ska heta.


Bailarn räcker ut tungan åt lillpuppyn:P

Sötis=)


Zorba tuktar valp, hehe.


Nu när man äntligen börjat komma igång och träna seriöst är det ju superkul ju! Värsta träningssuget, hoppas det håller i sig resten av livet nu, då kommer dogsen bli grymma! Jag ska iaf satsa på att tävla med Baileyz. Får se när det blir dock, vet om en tävling i Oktober men tror det är liiiite tidigt;)

Nu är det sleepytime. I morgon ska jag träna Bailarn lite hemma, ska även cykla eller springa med Zorba och träna lillknodden. Och träna själv för fan! Värsta pepp sen gårdagen:D
Shake, shake, ett coolt rum och en mysig dusch, hehe!

Jobbar 15-21 i morgon så jag missar första cheerträningen för hösten. Men men, pengar går före.

Auf wiedersehen:P

Dance dance dance:D

Haft en toppendag på Golds i Sundsvall, har varit på ett Zumba/latinodanspass, hur jävla kul som helst! Var på en föreläsning med Jari Ketola oxå, grym snubbe! Sen blidde det lunch! Efter det så var jag på ett pass om att hitta balans och stabilitet m.m i kroppen, oxå med Jari.
Sen var jag på ett danspass som hette typ booty bombastic, kan nog ha träningsvärk i rumpan men framförallt i låren i morgon, men det var oxå skitkul! Sista passet jag var på var step, jag blev förbannad på slutet när jag inte hängde med och sket i dom sista 10 min. Vilket iof gjorde att jag hade hela duschen för mig själv och kunde stå länge, länge! :D Efter all träning fick vi en lättare buffé och sen hoppade vi på bussen och drog hemåt, roliga människor! Men what happend on the bus stays on the bus, haha!
Instruktörerna var toppen speciellt danskillen Oscar! Awesome! Jag blev lite förälskad i hans energi och glädje och fan vad grym människan var på att dansa!!!

Sjukt taggad för träning nu iaf! Fast just precis nu ska jag hugga in på lite yoghurt, kolla film och sen däcka i sängen! Tagga för lydnadsprov i morgon=)

Godnatt!


Duktig!

Idag måste jag säga att jag har varit ganska duktig! Slutade jobba 9 i morse, träffade Peter, min bevakningsinstruktör och fyllde i kursanmälan till "minilumpen" som jag ska göra i Umeå i Oktober:D Sen for jag hem och tokstädade lägenheten!
Tränade Baileyz på gården, det gick bra, alla gånger! Han är så duktig och lär sig såå fort! Har aldrig tränat så intensivt som nu senaste tiden! Allt för att kunna klara lydnaden på söndag!
Körde även lite i Trättgärde efter horseballen (uttalas horsebål! Ingen jävla balle här inte!) :P
Har man inga riktiga hinder så får man använda fantasin;)


Sen har jag rensat en massa papper och plockat fram så jag ska sortera cheerpärmen.
På kvällen for jag ner till Felicia och Jossan och coachade dom lite i horseball;) Det lilla jag hann lära mig på Tanne innan det lades ner där ska jag försöka lära vidare så vi kan dra igång ett lag och börja tävla;)
En horseball:

Fricke fatta direkt;)


Eller var det Felicia som fattade hur man skulle göra:P


Jag tror båda stilar funkar, Fricke kan ju hjälpa Jossan om hon inte når;)
Fricke är nöjd över sitt bollkap;)

Och vill inte dela med sig till Korvas:P


Fan vad trött jag börjar bli! Har varit vaken sen typ 07... Måste gå och packa inför morgondagen, ska ju på ett träningsconvent med Golds, min nya arbetsgivare, moahahahaha! Bussen går 6.45 (!) och alla som känner mig vet att jag INTE är en morgonmänniska, hoppas bussen kör sakta sakta så jag kan sova länge! För sen ska det tränas heela dagen:) SKa bli kul men sjukt jobbigt, har ju knappt tränat på hela sommaren pga att jag bara e sjuk hela tiden. Men förhoppningsvis håller jag mig frisk nu hela hösten, vintern och våren. Fingers crossed X.

Näe, nu: Packa, kissa hundar,  borsta tänderna och studsa i säng. Jag lär ju vakna när Jonte kommer med valpen vid 3-4 inatt. Jag vill ju sniffa valp!!! :D

Just ja! Jossan har ju en valp nu=). Luna och Baileyz:

Hemåt!

Nu beger jag mig hem från jobbet, ledig hela helgen=)
Ska träna Bailarn heel dan!

Personlig tränare.

Ja, det vore faktisk ett roligt jobb=) Satt och kikade på ett teveprogram ikväll och blev lite inspirerad. Men först måste man ju ta tag i sin egen träning, om jag nu kunde se till att bli frisk nångång! Får se om det blir nån träning i morgon annars blir det på lördag! Då jävlar ska det tränas hela dagen på Golds i Sundsvall med mina blivande Goldskollegor=) Jajamen, alltid en början på min PT-karriär att börja som instruktör på ett gym, nog för att det bara är barn jag ska ha men ändå;)
Nu ska jag gå och glo klart på NCIS Miami=)
Smell ya later;)
Ps. I morgon kommer Jontes valp hem! Det blir nästan som att få en egen valp igen;) Jag har tagit på mig rollen som hundtränare/styvmatte, hehehe! Oj vad jag ska gosa och sniffa valp nu:D. Blir ju dessutom typ arbetslös på tisdag så det passar ju bra.

Ps. Nu blev det ett sånt här jobbigt inlägg där jag skulle behöva 2 rubriker:P

Kalas=)

Är på jobbet och har bakat tårta=) Nu är det bara att hålla tummarna att man får smaka oxå;)

Norpat tårtbilden från nätet:P

Faktiskt ett viktigt inlägg!

Jag och Baileyz har varit på klubben och tränat lydnad på fm, han var duktig! Har nu käkat lunch och sitter och chillar, ska strax fixa en jäkla massa saker inför certprovet sen ska jag åka och jobba kl 16.
Min goda lunch.


Har kollat på Oprah och hon har startat en kampanj som heter No Phone zone vilket innebär att man INTE ska messa eller prata i telefon när man kör bil. Jag är expert på både och men ska sluta messa! Det är fan livsfarligt! Anledningen till att hon startade kampanjen var att ett litet barn blev ihjälkörd av någon som messade i bilen...

Så joina ni oxå! Make your car a NO PHONE ZONE!

Dogtraining.

Nu ska jag och Bailarn strax iväg på bevakningsträning! Blir till att hoppa i regnkläderna.
Baileyz, blivande bevakningshund (förhoppningsvis)

Nothing....

Fan vad mätt jag blev efter middagen idag! Kändes som jag aldrig mer ville äta någonsin i hela mitt liv, fy fan! Såg gravid ut för bövelen!

Har inget vettigt att säga om dagen förutom att jag varit på dåligt humör och mått kasst. Och nu dessutom luktar jag illa. Bättre lycka nästa dag.

I morgon ska jag:
* Jobba
* Träna styrka och kondis
* Träna Baileyz, själv och på kursen
* Städa


Plötsligt händer det:)

dsc00513 (MMS)

Plötsligt händer det:)


Baileyz=)

Tränat Bailarn idag! Det gick jättebra! Inte alls lika orolig för lydnadsprovet längre=)
Godnatt!

Team Fnittriga Hovar goes långritt!

Idag drog vi iväg på en långtur, jag, Goding, Felicia, Korven, Fatima och Acke, vi saknade Jossan och Fricke men dom hänger på nästa gång! =)
Vi drog iväg ut i bushen, hade med oss GPS faktiskt och den var både till bra hjälp men även kass ibland och lurade ut oss på villovägar;)
Det var en riktigt trevlig tur med mysiga vägar och bra väder. Dock så har jag sjukt ont i rumpan nu eftersom jag inte har ridit på typ 1 månad och så drog vi ut på en 5timmars tur idag, hehe.
Jag, Goding, Fatima och Acke.

Felica och Körvan.

On the road.

Fin utsikt.

Vi hittade ett badställe där det plaskades som bara den, roligt var det!

Vi hittade ett dass med en jävla massa platser, hehe.
Solen skiner in mellan träden.

Kollar GPSen...

Solen strålar ner på en finurlig Fatima=)

Dags för fika=)

Korvas.

Jag och Fatima chillar.

Uppradade hästar=)

Jag håller koll på hästarna;)


Snygga Goding=)

Felicia och Fatima diggar fikapaus;)

Jag och Goding har lika frilla=)



Kul grej den här GPSen=)

Goding posar.

Nyduschad och blank.


Nu blir det film, mys i soffan och en massa te. Har ont överallt och tror dessutom jag börjar få nån jävla magkatarr... Tur man är ledig i morgon, ska bara träna hund och ha föräldramöte.
Slänger nog upp en film på vårt badande framöver.
Bye bye!

På långritt med Fatima och Felicia. 3 timm...

dsc00506 (MMS)

På långritt med Fatima och Felicia. 3 timmar avverkade so far. Sitter just nu och fikar:)Grymt mysigt! Bjussar på en bild på snygga Goding!


Lördag.

Lördagen spenderas på jobbet. Efter jobbet ska jag hem till Felicia, vi, Jossan och Fatima ska planera morgondagens långritt. Den var tänkt en runda på ca 5 mil men nu kanske det blir ändrat, vi får se. Ska bli sjukt kul med ridturwen iaf! :D Sen den 5/9 ska vi ev vara med på en distanstävling tillsammans=)

Go Team FH;)

Bilder från vår förra och första tur tillsammans kommer sen för dom ligger på min dator...

Vill hem.

Sitter på jobbet och mår dåligt, trött, yr, illamående och huvudvärk, med andra ord, det är precis som vanligt då...

Längtar till långritten på söndag, hoppas det är supernajsigt väder!

♥Zono♥

Kocko!

Skrev ett inlägg i cheerbloggen, totalt meningslöst egentligen men det är ju kul om dom som går in får lite nytt att läsa. Insåg iaf nåt skoj, eller egentligen inte ett dugg roligt men eftersom jag sovit 4 timmar och sen varit uppe 18 timmar så blev det kul.
Jag skrev under i bloggen med CJ som var en förkortning för Coach Jenny och om man vänder på det så blir det JC vilket är vår förkortning för Jamtland Cheer. Hilarious! Eeeeeller?



NU!: Godnatt!!!

Hoppsan Kerstin.

Hade visst länkat lite fel i förra inlägget, hehe. Skrivit sötast ever och när man klickade på länken kom man till en galen tjur som försökte döda sin publik. Nog för att jag är lite sadistisk och tycker tjurar och kossor e söta.... Men det skulle va en länk till en 2åring som sjöng:P Nu har jag iaf rättat till det;)

Nu ska jag sova så jag orkar jobba i morgon.

Ska berätta en hästhistoria för er i morgon, så typiskt att det alltid händer mig.

Godnatt;)

Plötsligt händer det!

Japp! Att man börjar sitt nya nyttiga liv.
Lax, grönsaker, avocado och groddar.



Men sötast ever! "Baby, baby, baby, noooo!"

Hyfsat smidig grabb!

Bullshit

Störigt att det inte gick att bädda in...


Tröttast!

Har nu bara dryga timmen kvar på jobbet, är sjukt trött eftersom jag inte pallrade mig i säng förän vid 3-tiden i natt trots att jag började 7.30. Tur jag kan åka hem och sova (ute i solen) ett tag, bara det inte är för kallt:( Just nu är det bara 10 grader i skuggan.

Slänger in en uppiggande låt iaf=)

Listor e kul.

Torsdagens lista: (Nu även fredagens... Och säkert lördag och söndagens oxå:P)

* Jobba 7.30-11
* Sola
(förutsatt att det är sol) Slumrade flera timmar i solen, det gäller att passa på nu innan snön kommer. Skit i resten! Städa och träna det hinns med!
* Träna lydnad med Bailarn
* Träna mig själv
* Cykla med Zorba
* Träna cheerstuff för mig själv ev koreografera lite oxå
* Kolla på hus
(ja det kan man faktiskt göra bara för att)
* Maila skolan ang läsa kurser=)
* Jobba 19-22
* Städa badrummet och ev hyllan i hallen
(Påbörjat)
* Blogga
* Säkert fixa mera cheerstuff, det tar lixom aldrig slut, maila Golds tex...
*
Ringa Viasat och farbror Blå


Nu var det klippt.

Idag tog jag mig i kragen och klippte gräset och se så fint det blev;)
Före:

Efter:

Före:

Efter:


På kvällen var det bevakningsträning med Baileyz, det gick bra på patrullstigen förutom att matte var lite trög igen... Spåret gick bra första halvan sen kom vi in på nån annans spår och hittade deras apport, pinsamt. Men vi fick inte gå våra egna spår utan varandras och det jag fick var väl inte så bra utlagt... Typiskt!

Annars idag så har jag hunnit med att ha möte på Stadium, fika med Marina och träffa mamma en sväng. Mycket trevligt! Och vädret har varit toppen hela dagen!
I morgon ska jag jobba 7.30-11 sen hem och SOLA! Sen ska jag jobba igen 19-22. Blir nog en rätt chillad dag. Ska träna en massa lydnad med Bailarn.

Nu är det dags att sova.
Ma höres!

Gross! Vajdrich...

Grows, grous, så uttalas det typ:P

Iaf så var det jävligt äckligt när Baileyz skakade på huvudet häromdagen och det flög iväg en slemhög som landade på min ljusstake som står på min bänk i hallen...
Bildbevis!


Fräsch hund man har!
Bailarn hugger in:


Lite av varje.

Fick denna kommentar: (o ja tror mig veta från vem..:P)
"Anonym
om Jag vill träna!:
fel att du kör cheer träning då nu när det e så fint väder ;p"
Och mitt svar på det är: nope, nu har vi paus 1-2 veckor och laddar om batterierna inför hösten och dessutom är det på nätterna jag blir träningssugen, kan inte gärna ringa laget då och säga att nu tränar vi! Sådetså:P

Har suttit och tittat på hus på blocket och hemnet ikväll, shit vad det finns fina hus! Bla så hittade jag ett som mina kompisar ska sälja på Rödön, 3 mille, bara... Superfint hus iaf!

I morgon är jag ledig! Det ska bli sol har jag hört. Hoppas verkligen att det stämmer! Då ska jag cykla in till stan, har ett möte med Stadium kl 11 sen kl 18 börjar bevakningsträningen med Bailarn igen efter uppehåll sen midsommar. Ska bli kul! Men samtidigt är jag sjukt stressad över att vi inte har tränat tillräckligt med lydnad inför provet! :S
Miffobild från förra året:


Ska ev träffa mamma imorgon oxå om vi hinner med, hon hade oxå lite att stå i.

Förresten! Idag ringde brorsan! Det var riktigt roligt, kom som en överraskning. Inte så ofta vi pratar. Nog för att jag messade häromdagen. Och igår var jag och hälsade på syrran, det var oxå ett tag sen vi sågs, hon har varit på semester och jag bara jobbar...
Miffobild på mig och bror;)


Idag har Felicia varit här och druckit te, det var nice, vi hinner knappt heller ses eftersom vi båda bara jobbar hela tiden. Men idag hann vi med både fika, hundträning och planering av vårt nya projekt;) Me like!

Näe nu är det dags att hoppa i säng, ska kliva upp i tid i morgon så jag hinner med allt jag ska göra. Kankse iof är dags för en lista innan jag drar!

Onsdagens lista:
* Promenixa med dogsen
* Cykla till stan
*
Möte med Stadium
* Fixa cheerstuff-medlems/adresslistor och andra uppdateringar...
* Träna mig själv (liite eftersom jag inte e helt frisk)
50 benböj är det jag gjort...
* Träffa mamma
* Träna bevakning (och lydnad) med Bailarn
* Dricka te!
Inte ens det blev av! Tror minsann jag kokar en kopp och tar med till sängen;) Jag borstade trots allt tänderna både i morse och efter middagen så jag har hunnit med dom 2 obligatoriska gångerna iaf=)

This is my song;)
Amazing:

Men DAMN!!!

Shit vilken grym kille! Han är ju som en studsboll! :D

Jag vill träna!

Jahapp, nu sitter man här på nattkröken och är sjukt sugen på att träna! Varför blir det alltid så? Fel att bli sugen på dagen. Nog för att jag är sjuk fortfarande och inte ska träna förän jag blir kry hade jag tänkt men, men...
Jag vill träna!

På toppenhumör!

Tänk vad ett litet sms kan göra=)
Egentligen är det konstigt vad andra människor påverkar en. Som häromdagen när det var en som kläckte ur sig en ganska spydig kommentar, det gjorde att jag var ledsen resten av den dagen. Sen idag fick jag ett sms som helt klart gjorde min dag!!! :D All irritation och stress och helvete jag haft bara försvann med smset=) Helt plötsligt kändes det som någon uppskattade allt jag gjorde vilket gjorde att det nästan är värt all skit.
Tack för det! Du vet vem du e;)

Nu ska jag häfta ihop 90st papper och lägga i 30st kuvert och sen klistra fast 30st frimärken, skriva 30st adresser och sen posta 30st brev.

Sen bara njuta av solskenet och att jag är ledig ända tills kl 15 i morgon! :D

Vilken dag....

Fy fan, inte nog med att jag var klen, min kollega fick värsta migränen och var tvungen att åka hem så jag blev själv på jobbet och vissa var inte på toppenhumör. Det löste sig iaf rätt bra och kvällen var lugn men sen blidde det lite kaos igen... Nu hoppas jag bara på att jag får sova inatt och att inget galet händer. Please!
Ska ta lite te och fixa lite pappersarbete inför morgondagen.

Hoppas på en stor jävla sol i morgon så jag får njuta av sommaren!

Va äre för fel!

Fan vad less jag blir! Ont i huvudet för 4e dagen i rad. Yr i huvudet för andra dagen i rad... Dessutom är det värsta toppenvädret ute och jag är "instängd" på jobbet. Idag är ingen bra dag helt enkelt...
Sen är jag lite less på vissa saker, ledsen över en sak som en person sa och sjukt less på att inte allt går åt rätt håll nån gång!

Hittade en resa till London för 99kr iaf så dit bär det av i Oktober för en reunion med The K-gang! Längtar!!! ♥

Nu blir det en tripp till frysen för lite glass och sen iaf ut på uteplatsen för att lapa lite sol iaf.

Ikväll har jag bara en sak att säga!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Godnatt.

Efter en trög kväll på jobbet pga huvudvärk och förvirring/fyllekänsla så ska jag nu trilla i säng och hoppas att jag mår bättre i morgon. Skulle uppskatta om förkylningen kunde dra åt helvete oxå en gång för alla och inte hela tiden komma tillbaka innan jag ens hunnit bli helt frisk...



Trött.

Tung dag, sov för lite inatt, sen varit på begravning och nu jobbar jag natten. I morgon blir det jobb, uppvisning sen mera jobb och sen på söndag blire..... surprise: Jobb! Ända till måndag morgon.
Hörde dock ryktas om att det ska bli kanonfint väder i morgon så cheeren blir nog awesome:D Pricken över iet vore väl om Republicans vinner oxå;)

Hello!!!!

Idag har vi haft cheerträning på Golds, sjukt varmt i lokalen men kul hade vi! Var förbi Anna innan och fixade lite med träningstider och tävlingslåt.
Sjukt taggade inför hösten är vi om inte som jag skrev igår en gnutta stressad...
Har jobbat hela dagen och sen var jag på tryckeriet och hämtade grejerna, igen... Och jajemen det var feltryckt IGEN... Jag blev liiite upprörd kan man säga.

Nu har jag suttit och uppdaterat cheerbloggen som jag aldrig hinner nuförtiden. Och nu ska jag tamefan sova!!!


Taggad!!!/Stressad!!!

Är speedad på cheer! Det händer så mycket just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Det är iof lite mixade känslor, ena sekunden känns det:
Hur i helvete ska det här gå till, vi är alldeles för få ansvariga och för mycket som ska skötas!!!
Andra sekunden:
Shit va jävla kul, det kommer bli så jävla awesome!!!

Vi kommer ha sjukt mycket träningar i höst. Juniorlaget, nybörjarna, tävlingslaget, Groupstunt x 2 ev uppvisnings och vi är bara 2 tränare!!!!! :S plus att jag ska ha min grupp på Golds en gång i veckan, dessutom ska jag ju hålla igång Baileyz så vi klarar bevakningsprovet. Sen vill jag hinna träna själv på gymmet, helst skaffa en häst oxå (men det ligger LÄNGST NER på listan eftesom jag varken har råd eller tid nu.
Just ja! Man ska ju jobba oxå... :S
Jag kommer typ kuta rätt in i en vägg snart...


Not my cup of tea.

Beslutsångest... Som vanligt kan jag inte bestämma mig vad jag vill göra. Plugga, jobba, resa, flytta blablabla...
Asjobbigt!
Kan inte nån annan bestämma? Eller kan inte värsta erbjudandet dyka upp? Jag vill inte va som alla andra med sina 7-16jobb, inte min grej.

Snart på väg hem...

Slutar jobba om 30 minuter. Funderar på att dra rätt hem (ska bada och schamponera hundarna) eller först dra på gymmet... Frågan är hur sent jag vill komma hem...
Ska fundera på saken medan jag dricker ett glas vatten.

Snabbvisit.

Haft en riktigt bra helg med laget. Men hinner inte skriva om det nu för jag ska strax åka och jobba. Skriver ikväll och kastar upp lite bilder=)

Mot Vemdalen!!!

Käkar middag! Alldeles strax bär det iväg med Uppvisningslaget till Vemdalen:D Vi ska cheera på en flyguppvisning, coolt=) Sanna och Nadja fyller 14 år idag så jag har gjort en tårta och vi ska käka den ikväll och bara ha askul! Sen e uppvisningen i morgon, därefter middag och fest! Sen blir det frulle på söndagen och hemfärd. Är det bra väder ska vi bada i Önsjön med laget. Dom som vill iaf=)
Bilder på tårtan osv kommer sen för nu har jag bråttom.
Hejsvejs!

Sunshine!

Solen skiner och jag har nyss hängt tvätt. Japp...

Fnittriga hovar.

Hehe, är på sjukt stört och bra humör! Ville bara säga det. Bara garvar åt allt.
På datorn spelas Absolute Showkidz barnlåtar, en e grym=)
Nu blir det middag!!!!!!!!!!

Hungrig!

Jag skulle mest av allt nu vilja sitta på ett hotell någonstans i världen och inte bry mig om nåt annat jävla skit, bara den enorma hotellfrukosten!

Hur kan allt vända så fort? Fan!

Hur kan allt vända så fort? Fan!


So you think you can dance?

Fy satan vilka grymma dansare det finns! Jag önskar att jag aldrig hade slutat på Dawes! Önskar ännu mer att jag bott i USA och dansat och cheerat hela livet! Dans är fasen HUR KUL SOM HELST!!!!!!!!! :D
Såg denna ikväll. Love it!


I maj hade jag den stora äran att få dansa för Lin Samuelsen som är en grym dansare och koreograf! One word: AWESOME;) Hon har jobbat med dansare och koreografer till Justin, Britney, Michael Jackson, Rihanna, Beyoncé mfl. Awesome igen!
Dansade även för grymma Anna Runstål-Zahn den helgen. Ska snart iväg och träffa dom igen och sen ska jag dra igång som instruktör för Absolute ShowKidz om allt går som det ska. Ska bli "wait for it".... Awesome!
Har lust att bara dansa omkring härinne, men med risk för en massa creepy folk här i Torvalla så skippar jag det;) Tar det hemma i byn i morgon ist;) Hehe!

Längtar som fan till den 28:e oxå! Ska till Sundsvall på en kul grej:D

Näe nu ska jag sova, ska åka till stugan och träffa mamsen i morgon! ♥
Yeah yeah yeah!


Avslutar kvällen med lite marängsuiss;)Ser...

dsc00487 (MMS)

Avslutar kvällen med lite marängsuiss;)Ser fram emot 4 dagars ledighet sen. Hoppas på en stor fet sol då!:)


Dålig statistik.

Det här går ju inte! Statistiken är kass jämfört med häromdagen! Morr... :P
Sitter på jobbet igen, har ju faktiskt varit ledig en och en halv dag, vilka mestadels har spenderats i sängen för tillfriskning och det verkar ju hjälpt iaf för det är bättre. Men jag är sjukt rosslig i halsen fortfarande och snorig. Men till helgen då jävlar ska jag vara frisk för då ska vi i Uppvisningslaget till Vemdalen och showa lite=) Det blir awesome!

Hittade en häst på blocket igår, VILL HA!!!!

Nu blir det en megagod lunchlåda, kött, svamp, sås, klyftpotatis och sallad med fetaost! MUMS!!!!

C ya later;)

Pippi!


Hehehe.


I feel good!

NOT!!!!!!!!!!!

Känns som jag håller på och kola, nästan. Frös som en gris nyss, mår illa, har ont överallt och bara väntar på att kl ska bli 10.30 så jag får åka hem från jobbet och gå och lägga mig och sova!
Jag hatar att vara sjuk!!! Jag har inte tid att vara sjuk! Jag vill inte vara sjuk!


Många sjuka inlägg nu senaste tiden, men jag blir så förbannad! Tur iof att jag blev sjuk nu när jag bara jobbar en natt till i veckan och inte förra eller förrförra veckan då jag jobba typ dygnet runt...

Näe nu drar jag... Ska jobba mina sista 40 minutrar.

Byebye.
(PROSIT)


Det är sol och 13 grader ute, kan bli en ...

Det är sol och 13 grader ute, kan bli en riktigt fin dag och jag mår skitdåligt! Fryser, ont i halsen o bihålorna o huvudet, assnorig, ont i ryggen, lungorna och magen. You name it. Underbart, livet leker!


Försöker sova men kan fan inte andas genom...

Försöker sova men kan fan inte andas genom näsan... Fan jag kvävs ju. Snustorr i munnen blir man oxå när man måste andas genom den ist. Så jävla irritersamt.


Sjuk, sjukare, Jenny.

Fan! Idag slog det till rejält! Blev pangförkyld, mådde bra i morse, mår skit nu! Fan, bara för att jag är ledig i morgon och hade sett fram emot cheer och gymmet. Skit!
Har iaf haft en rätt dryg dag på jobbet, det har gått vilt till. Men nu är det lugnt och jag ska gå och lägga mig. Har druckit te med honung. Blev visserligen inge bättre men det blir ju varmt och gosigt i halsen när man sväljer iaf=)

Har haft värsta hästabstinensen idag oxå. Råkade trilla in på en tjejs FB och det var en massa bilder på henne och hennes hopphäst och det såg så jävla roligt ut!!!
Fan! Jag vill ha tillbaka Zono♥
Men eftersom det är omöjligt:( så vill jag ha en ny. Vill ha en monté/hopp/distans/horseballhäst! Någon som har en sån till övers!? Jag, Fatima, Jossan och Felicia ska bilda ett lag och tävla som FAN! Börjar med lite horseball-träning hemma i Kännåsen, sen blir det distanstävling 5 september (om jag hittar nån häst) Har ev en på gång, till låns dock...

Näe nu tusan ska jag sova. Har sovit för lite sista dagarna, sov kasst i husvagnen (jävla pygmésäng) men sov iof GRYMT i min egen säng inatt. I love my bed. Den e awesome!!!!!!!!

10 timmar kvar sen är jag ledig 2 dagar. Nice! Då ska jag sova, bli frisk, rida, träna hund och säkert nåt mer, städa kanske...

Adios!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


RSS 2.0