Mupptelefon!

Mobilbloggade inatt, trodde jag, men när jag kollade telen idag så hade det inte skickats. Damn it!
Jaja, nu ska jag åka o jobba på Yran...
Ca ya! 

Är på Fäviken, grymt kul! Vill verkligen i...

dsc00483 (MMS)

Är på Fäviken, grymt kul! Vill verkligen inte åka hem och jobba! Ibland suger livet. Jag vill vara kvar här HELA helgen! Bara njuta av att va ledig, gå runt och kika på allt, jobba för skolan lite och skjuta gevär och pilbåge! Awesome!


Och jobba är kul eller??

Slutar jobbet nu 10.30 sen börjar jag igen kl 12 och slutar 20 för att direkt åka till Yran och jobba till 02 för att sen åka till Fäviken och jobba hela fredagen för att sen antingen jobba på Fäviken hela lördagen oxå eller åka hem och jobba i stan hela lördagen för att sen jobba i stan från 11 på söndagen till 10.30 på måndagen... Jobba är min nya hobby eller???

Jag hoppas nån kan ta mitt lördagspass i stan för jag vill jobba i Fäviken. Fast det ska iof vara skitväder så då kanske det inte är så kul iaf... Men jag har ju alltid min vattentäta cowboyhatt;)

Ps. Jag kommer nog flina liiite extra när lönen dimper in på kontot nästa gång;)

En gammal bild från London 2008;)
Brukar alltid försöka hitta nånstans att hänga upp och ner, här på Trafalgar Square i London=)

PUCKO!

Dom ringde från jobbet igår och fråga om jag kunde jobba natten. Det tog jag på mig och FAN vad jag ångrar det nu!
Har spenderat kvällen på stråket med lite klasskompisar, grabbarna ur laget, Jonte och hans polare. Det var ASGRYMT UNDERBART väder, kul med alla trevliga människor, Bailarn var oxå med och åkte, smarrig Älgwrap passade jag på att äta och livet var bara sådär härligt som det kan va med bra väder och bra sällskap!... Och så var jag tvungen att hoppa av och åka till jobbet. Hur dum får man va när man tar på sig jobb och missar en sån tokbra kväll!? Sista stråketkvällen med bästa vädret på hela veckan. Det kommer jag grymt mycket folk och kul så in i helvete!
Näe jag är inte bitter, inte det minsta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan.

Nu måste jag dricka te och äte blåbärspaj så kankse KANSKE det känns liiiiite bättre, fast näe det komemr det INTE att göra!

fhoöasdjfhösjdfhkösjdvhiöusgfjkasbdklfhasjlh!"!!!!!DN >M;Ä***##"WDNMBAJWHT8o

SÅ arg e jag nu....


Roligaste ever;)

Jajamen! Här bloggas det från Storsjöns vågor! Sitter på en flotte och dricker cider och dansar som fan! Lyssnar just nu på Alejandro med Lady Gaga, grymt!!!
Lite svårt att se vad jag skriver för det är mörkt och det guppar och jag är SJUKT kissnödig!!! Men snart är vi framme på stråket! Hell Yeah!!!!
Sjukt kul cheerträning idag oxå med studsMATTA!!!!
OJ CAPS.... wtf!!!! hEJDÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hoppsan!

Skulle göra mig till och slänga i lite blonda slingor i håret eller rättare en stor;)
Men oj så fel det blev, det blektes inte ordentligt så det ser bedrövligt ut! Tur man inte e så kinkig, det går ju att fixa=)
Förväntansfull:

Surläpp:

Lite grinig:

Men äh vafan! Lika glad är jag ändå, te, kakor och film kirrar biffen!
(Det finns ju folk som har rosa hår! Och jag har ju trots allt haft både randigt och lila förr)


Nu ska jag kolla klart på filmen!!! :D

Cutie=)

Men sötvovven! Han verkar va lika trött som jag på morgonen. Fast jag åker inte nedför trappan, då skulle jag dunsa rätt in i garderoben och slå ihjäl mig.

Hellooooo.

Sitter på jobbet, ska snart sova=)
Hade riktigt trevligt igår på partyt men som vanligt när man går ut så försvinner alla... Jag och Fatima höll dock ihop som vanligt;) Vi dansade loss, som vanligt, hehe! Dom spelade Beat it med MJ och vi var såklart tvungen att hänga på och rocka loss. Där på dansgolvet kom det fram en tjej och fråga, helt seriöst, du heter Kerstin va?
Say what? Haha näe inte vad jag vet... Hoppsan Kerstin skulle jag vilja säga.
Det är inte första gången nån kommer fram och tycker dom känner igen mig, måste ha en dubbelgångare i stan..
Träffade på Felicia, Hannah, Pernilla, Malin och Angelica oxå, o en massa andra bekanta. Det är väl det roligaste med stråket=)

Idag har vi haft cheeruppvisning på travet, det duggade och va grått och tråkigt väder. Uppvisningen gick helt ok, men jag är så onöjd med rutinen! Jag blir så arg! Vill ha en koreograf som fixar allt och en DJ...

Jobbar mina sista timmar nu på 87timmars veckan, är ledig fram till fredag sen, men ska nog jobba i laggårn lite=)

NU: FIKA!!! :D

Solen gör en på toppenhumör!

Kvällen kommer att bli awesome! Först Veronicas födelsedagsparty, sen kanske lite flottåkande, sen shake our asses of på stråket! Hoppas finvädret håller i sig!

Haha förra året denna dag blev jag förbannad och gick från stråket till Valla i högklackade stövlar, satan vad ont det gjorde sista biten!
Last year, osköna skor och förbannad Jenny:



Skulle lägga upp detta igår men hann inte:P


Solar:-D Så jävla Gött! Haft en skön dag. ...

dsc00473 (MMS)

Solar:-D Så jävla Gött! Haft en skön dag. Sen blir det middag, fest och stråket med fina Veronica som fyller år!


Nu ere slut!

På jobbandet för denna dag! Hem och dumpa Baileyz, käka och sen stråket. Eller direkt till stråket... Hm, det är frågan...
We´ll see;)

Gött! (och blandat...)

Igår blidde det en massa träning, äntligen!
Först cyklade jag 1 mil i världens motvind! Fifan! Men bra träning;) Sen blev jag "medlurad" på ett 90 min boxpass och sen körde vi lite cheerträning och sen cyklade jag 1 mil hem oxå då förstås, skitkallt och blåsigt. Men fan vad bra det känns efteråt! Älskar boxen! Tyvärr fick jag träna med en liten tjej som jag inte känner och då tordes jag inte ta i... Men jag är fortfarande lite förkyld så det var kanske bra att chilla lite. Men nästa gång då jävlar så det bankas på! Ska släpa med Fatima, henne kan man slita ut sig på;)

Fick lunch hos Marina, sen var vi upp till Puttes grav, träffade på min fd svärmor och några andra släktingar så då bubblade en massa känslor upp och tårarna trillade nedför kinden. Fattar fortfarande inte att det verkligen är 9 år sedan... Saknar dig♥

Efter träningen blev jag bjuden på middag i stan så jag har inte behövt laga nånting själv idag, awesome! Och idag blev det ju lunch på stråket med en av brukarna så jag ska bara fixa en lätt middag ikväll.

Nu blir det te för lilla halsen och lite solande, passa på medan man kan!


Jobbar, lunch på stråket. Nice! Me like my...

dsc00472 (MMS)

Jobbar, lunch på stråket. Nice! Me like my job:)


Tröttast!

Sov skitkasst på jobbet inatt, vaknade flera gånger... Så nu är jag skittrött!
Ska trampa iväg till Marina alldeles strax, vi ska käka lite lunch, då kanske man vaknar till liv.

Höres...

Nu ere nattinatti.

Jobbat 14 timmar, bara 9 kvar nu. Hoppas det blir SOL i morgon när jag är ledig!!!
Ser fram emot en lång cykeltur med Marina, dock till kyrkogården, lite dystert.
Älskade Patrik, kan inte förstå att det gått 9 (!) år sedan du flög till Nangiala. Saknar dig och tänker på dig ofta!
/Din tjej♥

Boys boys boys...



Ja, förvirrad var väl lindrigt....

Tjohoo!

Jajamen, nu sitter man här på jobbet igen. Det är sjukt lugnt så jag ska ta och käka lite lunch. Bailarn har däckat på sin obligatoriska jobbplats, under skrivbordet, som en riktig kontorshund:P

Idag ringde det en kille ang en uppvisning vi ska ha snart. Det kommer bli så kul, cheer hela dagen med mitt mysiga lag och sen fest med middag och övernattning=)

Nu kallar jobbet, ska ut på ett mission med Bailarn. Vi hörs senare;)

23,5 timme.

Det är hur långt mitt kommande arbetspass är. Jobbar natten idag. Det blir ett långt pass men det blir nog bra, Baileyz följer med och håller mig sällskap. =)
Och när man ändå är där så kan man lika gärna vara där länge, det brukar mest bara vara kul iaf. Få se om vi ska ut på nå äventyr kankse.

Kollade på Walk the line igår, för 3:e gången. Den är fortfarande lika bra och Joaquin Phoenix sjunger fortfarande bättre än Cash himself plus att han är mkt snyggare;)

Times a wastin.


Godnatt!


Wiiiiiiii!

Jag har kickat ass i Wii, weeeiiiiii;)
Fan vad det är kul med Wii, jag vill ha ett eget. Har spelat så jag fick huvudvärk, hehe.

Nu ska jag leta rätt på nån middag. Slutar jobba om 2 timmar=)

Jobbar.

Sitter på jobbet. Det finns ingenting att göra, tråkigt! Slutar kl 20 och då är det träning. Får se hur det går, vi är rätt få men det blir nog bra.
Jahapp, nu ska jag strax iväg och spela Wii, det är det mest rafflande jag kommer ha gjort under mitt arbetspass idag.


Grubbeligrubbelhost...

Tänkte bara titta in en snabbis och skriva några ord. Blöder näsblod, snorar, hostar, kraxar och ska jobba typ 90 timmar kommande veckan... Hmm. Good luck. INTE BLI SJUK NU!!!!

Grubblar en massa nu oxå... Jag har sagt det förr men säger det igen, tänk om man visste vad man ville...

Båt, båt och dans.

Igår blev det båtåk till badhusparken med Emma, Baileyz och "piiip". (hehe) Där blev det mjukglassätning och en massa kastande med pinnar till Baileyz som glatt simmade i kalla Storsjön.
Efter det åkte jag och besiktade Byzen♥, som gick igenom!!!! :D Hell yeah! Har fyllt styrservo oxå så nu kan man svänga med bara fingertopparna;)


Efter besiktning och jobbet på travet blev det mera båtåkning. Denna gång hängde Felicia, Hannah, Fatima och Olle med. Nice. Vi pallade jordgubbar och drack vin, diggade musik och bara mös.

Coola ligan;)


Sen drog vi in på Marité och dansade loss. Askul och dansa! Sen att det var en 70årig gammal gubbe som stod och körde nå slags raggaerapaktigt var ju kanske inte kvällens höjdpunkt... Första låten var bra men sen blev det för mycket... Gå hem och lägg dig lixom!

En toppendag/kväll/natt blev det iaf thanks 2 allt bra sällskap;)

Ponnytrav.

Igår var jag och Fatima på travet och jobbade på ponnytravet. Sjukt nice väder.
Jag jobbar hårt!

Baileyz hjälpte matte att sköta mikrofonen;)

Fatima jobbar oxå hårt;)
 


Älskar mitt jobb! ;)

dsc00458 (MMS)

Älskar mitt jobb! ;)


Bra dag.

Vaknade upp på bra humör, åkte på gymmet och tränade, for hem och gjorde frunch, var till Krokom en sväng, solade lite och tog en cykeltur med Bailarn i skogen. Sen for jag på jobbet. Jobbar till 22 sen blir det förmodligen en båttur. Nice dag!
Ska snart grilla med en av brukarna oxå, gomiddag=)

Scho.

Jomnvisst serru. Long time no see. Har varit busy busy senaste dagarna. Jobbat, badat, solat, ätit glass osv. VIS! (Very Important Stuff)
Nu sitter jag på jobbet, astrött efter att sovit alldeles för lite dom senaste tre nätterna. Men det är det väl värt, har haft kul iaf.
Igår hängde jag med Ralfonso, Felicia och ----- (:P) Badade i Önsjön för första gången o år, det var riktig varmt och skönt faktiskt! Solade oxå, men glömde en liten detalj... Att vända på mig!
Så nu ser jag ut som ett japanskt stridsflyg, svart på ryggen och vit på magen, sexigt! Ehh, näe. (Försökte hitta en bild på planet så jag kunde visa er men näe då, mina googlekunskaper är inte dom bästa, uppenbarligen... Men ja e inte bitter)

Jag är glad över vädret iaf, 13 grader och regn/mulet! Moahahaha! Där fick ni alla som har semester!

Igår kväll blev det en titt på nybörjarträningen sen mys i badhusparken med vänner och (o)vänner, (o)vännerna i detta fall är inte ovänner utan såna som jag inte känner men som kände dom som jag kände. Capish?

Vad mer har hänt... Jobbade ju hela söndagen, det var rätt lugnt och skönt. Måndagen (se ovan) Tisdag=idag=jobb och fulväder. Onsdag: Återstår att se.

Ps. Jag är kär...

 

 

...I ett lammkött från 2005....





...en volvo V70. Me like;)


Ps2. För er som inte fattade rubriken så är det det där ordet vi norrlänningar använder. Man drar in luft när man uttalar det, scho. Jag lägger in det i en konversation så kommer ni fatta.
"-Mår du bra?
- Scho."

Nu är det dags för lunch! Yihaa!


Im in love! My new best friend:-*

dsc00450 (MMS)

Im in love! My new best friend:-*


Nu jävlar är det slut på godsakerna och la...

dsc00444 (MMS)

Nu jävlar är det slut på godsakerna och latheten! Nu börjar fitnesslivet på riktigt, en gång för alla!!! Det startas med melon och jordgubbar! Kom igen Jenny, kom igen!


Boring!

Sitter vid jobbdatorn och det bara regnar ute, jag hade tänkt gå ut och passa på att sola efter att jag hade gjort klart mina sysslor men det gick åt helvete för då kom regnet! Nänä men sitter väl här inomhus och ugglar då.

Ninni was here.

Ninni och hennes polare var ju och hälsa på mig från Finland förra veckan. Kollade lite i mitt arkiv och hittade dom här fightingbilderna på mig och Ninni. Hehe.
Jenzan♥Ninnilainen 4ever;)



Hello.

Sitter på jobbet, jobbar 22 timmar så jag slutar i morgon bitti. Det är ganska lugnt idag. Solen skiner så jag ska snart sätta mig ute på verandan och äta lunch.
Det var så roligt igår på cheerkvällen:D Måste ha en ny träff då HELA föreningen kan komma!
Damnit, nu blev ja sugen på glass! Kanske måste gå och handla:D

Näe men vi höres väl sen, måste ju skriva nåt så ni 16 st som redan varit in har nåt att läsa nästa gång:P

Cheerkväll!

Varit på grillkväll med laget, det var kul! Som vanligt. :D
Vi har grillat, byggt, lekt och kollat på cheerklipp på YT.

Jag toppar, hehe.

Jag kör masken:


Vi hade gå baklänges i brygga tävling=)


Jag lär väl uppdatera med fler bilder i morgon el på måndag. Jobbar 11-09 i morgon/övermorgon så får se hur tidigt jag är upp i morgon, om jag hinner lägga upp fler.

Godnatt!

Vilken kväll!

Haha, grymt rolig kväll igår. Det började med att Baileyz hoppade driekt ut ur bilen och kuta ner i sjön, bara för att det var folk där och badade. Tur dom inte verkade hundrädda! Sen drog vi iväg med båten och skulle grilla, då hade vi ingen eld, sen när vi skulle dricka vin hade vi inga glas, sen efter grillningen när vi skulle ut på sjön igen och mot stan, fick vi soppatorsk. Haha! Man kunde inte göra annat än att skratta åt saken. ;)
Men trevligt och roligt var det och god mat fick man så lika glad var jag ändå=)

Efter en heldag med cheerlaget i stekande ...

dsc00429 (MMS)

Efter en heldag med cheerlaget i stekande solsken så avslutas dagen med middag på en brygga i solskenet efter en liten båttur. Nice! Trevlig kväll på er alla!


Full, fullare, Jenny.

Näe så illa är det inte men lite rund om fötterna ska jag erkänna att jag är. Lite för mycket vin och lite för många lakrits och Malibushots. Men en sjukt bra dag har det varit! ;D Slutade 9 i morse, eller kom inte därifån förän 10. Sen for jag hem, klippte gräs och åt lunch.
Sen bar det iväg till stan vid 12. Jag, Malin, Angelica, Pernilla och Andreas åkte båt ut till Verkön där vi käkade lite och for tillbaka tillstan. Jag var så trött så jag tror jag somnade på vägen hem.
Hade cheerträning mellan 18-20, gick helt okej, vi körde rutinen till min egenhändigt mixade musik och det gick helt ok;) Ska bli kul i morgon. Hoppas på strålande sol!
Efter träningen var jag bjuden på party i båten brevid oss så dit gick jag. Fick med mig Malin efter ett tag. Vi lyssnade på musik och drack shots (inte bra). Blev bjuden på middag oxå, hoppsan Kerstin. "Jag säger det bara rätt ut, du är så jävla snygg, får jag bjuda på middag" Jomen vem tackar nej till det lixom?

Nu ska jag kolla på Sex and the city och här kommer kvällens låt.
Så jävla skön!!!!


Dagen i bilder.
Ja o ett glas vin på båten:P

Malin och Rocky=)

Verkö Slott.

Min mat....

.... och alla andras mat. Barn, jag? Hehe;)

Vinet började bubbla! Magic!

Malin, Angelica och Pernilla.

Bryggan på Verkön och vår båt till vänster. Funderade på att ta den högra men äh..

Blondingänget och svarta fåret:P

Moi;)

Jag och Malin.

Ja, detta avslutar min kväll bra;)


Godnatt folket! Nu jävlar ska här sovas!
I morgon väntar deligeringsinfo (boring) och sen cheer 12-19. Nice!

Cheerleading!

Åh jag önskar att jag var 20 år yngre och bodde i USA! Fatta va häftigt att träna cheer där!
Jag önskar att jag var asbra på att lära ut och att jag själv kunde en hel jävla massa saker! Jag skulle vilja kunna all gymnastik och en massa vighetsgrejer och stunt, vara grym på att göra rutiner och mixa musik.
Har suttit och letat stunt och grejer till laget, som vi kan börja träna på. Måste få lite inspiration till nåt nytt nu. Känns som vi kört samma i evigheter... Vill ha en fartfylld och häftig rutin till Republicans ska börja spela i Augusti igen. Någon frivillig som vill hjälpa mig med koreografin?

Gillar denna hjulningsgrej iaf=)

Ps. Vi var med på ÖP´s webtv idag=)

Godnatt!


På jobbet.

Jobbar natten ikväll, 16-09. Gillar det passet, har käkat middag med en av brukarna och städat lite. Nu ska jag snart dricka lite te. Sen kanske ta med en av dom på promenad med Baileyz.
I övrigt har dagen varit rätt kass eftersom jag sov alldeles för länge. Men hann träffa Felicia gjorde jag iaf en sväng.

I morgon blir det nog, fotboll, båtåk och cheerträning och förhoppningsvis en massa solande!

Besök från Finland:D

I lördags vid 22.30 ringde telefonen. Det var Ninni! :D Hon var 15 mil från Östersund, tjohoo! Hon och hennes kompisar Mecci och Dannu kom och hälsade på. Det var superkul att äntligen träffa Ninni efter 2 långa år!
Dom stannade hela söndagen och for sen vidare på måndag morgon.
Vi hann åka upp till Frösötornet och kolla på utsikten, ta lite kort i slalombacken och chilla i Badhusparken. Vi hann även snacka en massa och spela klöver sju, som jag inte gjort sen skolan i Kimito. Askul! Det var superroligt att ha dom alla här på besök! Hade gärna haft dom här en vecka till:D
Självklart tog vi en massa kort:







Tack tjejer för en toppenhelg!!! :D

Cute.

Jag skulle ju berätta storyn om muggen. Här är den:
Förra veckan på träningen fick jag en present av Sanna och Jasmine, jag blev så glad! Höll på att fälla en tår när jag läste de fina korten:) Det är såna här stunder som gör det så värt det att vara tränare trots alla motgångar♥
Texten i kortet var så fint och muggen var skitkul, dricker te ur den nu hela tiden:D





Toppenhelg.

Hej där.
Har haft fullt upp så bloggen har inte direkts prioriterats. Jag har varit ledig sen fredag eftermiddag. Då hängde jag med syrran ut till Oviken där jag, mamma, syrran och hennes barn käkade middag och mös. Jag och Emma hoppade i sjön en sväng oxå, skit vad kallt det var!

Nu har jag suttit o jävlats med ett satans mixprogram o nu ger ja upp!!! Bloggar mer sen med bilder från hela helgen=) Nu ska ja äta o sola! =) 

Yei!

Ninni och hennes kompisar har äntligen kommit hit:D Så roligt och träffa henne igen efter 2 långa år!!!!!

Jobbar... Idag även som vårdare av två sup...

dsc00394 (MMS)

Jobbar... Idag även som vårdare av två supergulliga katter:) Hoppas dom blev glada när dom fick lite mat och vatten.


Yeah, you know it!

Det finns en liten saga bakom denna mugg men den kommer i morgon.


Nu är jag trött och vill krypa ner i sängen, helst med lite sovmorgon att se fram emot men icke. 07.30 börjar man jobba. Baileyz ligger redan och drömmer så sött.


Tillfällig dyselexi.

Chattade med en kompis på fejjan. Kunde helt plötsligt inte stava, det roade lilla mig så jag var tvungen att dedikera ett inlägg till chattincidenten;)

"Godkväll=)
Jodå, lugnt, bloggar lite, har nyss käkat jordguggar! :D:D
fan
jordgubar
MEN!
JORDGUBBAR
hehe"

Lite roar dom små.

Strawberries! ♥


Fast på jobbet.

Jahapp, så det kan gå. Skulle precis gå hem efter mitt nattskift då en brukare får axeln ur led vilket innebar en väntan på ambulansen och att jag får jobba till 12.30 i stället för 09. Jaja, mera cash till mig=)

Sova sova säng säng säng=)

Jahapp, nu har jag bara 8 timmar kvar på jobbet varav 5 timmar sovandes, förhoppningsvis. Borde väl lägga mig tidigare när klockan ringer 06.00 men jag var tvungen att se SATC på tvn och dricka te=) Viktigt, viktigt!
Idag hade vi en extra cheerträning innan jag började jobba där vi gick igenom dansen. I morgon ska jag sitta och jävlas med musikprogrammet jag inte laddat hem;) Jag vill kunna mixa ihop så det blir en grym uppvisning för det är så jävla tråkigt att bara köra en låt rakt av!
Är det nån som känner sig manad och kunnig att lära mig hur fan man gör så feel free och slå en pling! ;)

Gute nacht!

Ps. Det här inlägget vill vara i både cheer och jobbkategorien, varför kan inte blogg.se se till att man kan välja flera kategorier, annars får jag ju göra en miljon kategorier så det ska passa alla tillfällen. Ds.

En liten uppdatering, en bild på min arbetsplats;)

RSS 2.0