Gott nytt år!

Idag är det sista dagen på 2011. Jag och Andreas ska till Mordviken och träffa hans systrar med sambos och hans pappa. Solen skiner och det är -11 ute vilket är alldeles för varmt på nyårsafton. Det brukar va mellan -25 till - 30... Men det är ju några timmar till klockan slår 2012;)
Jag har en svart gullig klänning med V-ringning i ryggen, guldiga naglar och guldiga örhängen och ögon;) Bild kommer nog sen.

Gott nytt år!

Skiing.

Idag var jag, Felicia, Fatima, Veronica och Arttu ute och åkte skidor runt ett annat elljusspår, där hade det oxå rasat massa träd men dom hade iaf röjt bort dom. Dock var det inget lyse där heller för kablarna låg bitvis på backen men idag åkte vi när det var ljust ute så oss gjorde det inget=)
Jag och Felicia tog ett varv med hundarna och sen ett utan och fy satan vilka kassa skidor jag har! Dom glider ingenting! Utan hund får man ju kämpa ihjäl sig, herregud! Men det är ju ett bra träningspass då iaf;)
Solen var fin när vi drog hemifrån.

Fika efteråt=)


Det blev ingen slädtur men i morgon ska jag nog dra en repa, om jag inte ska med till Mordviken. Har beslutsångest, vill ju som träffa svägerskorna med respektive men hade velat fira med kompisarna här i byn oxå, lite party i min nya klänning... Suck. Gillar inte när jag måste välja...

Snowdogs.

Idag har voffarna fått springa en massa =)
Först idag var jag ute och körde släde på I5området, var superbra när det har snöat lite så gruset var borta;) Tränade på att dom ska hålla sig på höger sida av vägen och att Baileyz ska stanna och stå still vänd framåt när vi stannar. Han vänder alltid på sig och trassalr in sig så fort jag stannar... Zorba hon trasslar aldrig in sig. Fast Bailarn har faktiskt blivit bättre.
Nu ikväll var jag och Felicia ut en sväng på skidor på elljusspåret i Ås. När vi kom dit skullle vi tända lamporna men då stod det en lapp att elljusspåret var ur funktion, fel att skriva att lyset var ur funktion och inte spåret tänkte vi... Vi hade som tur var med oss pannlampor så vi drog iväg med dogsen. Rätt som det var dök det upp ett stort träd mitt i vägen, över spåret och elledningen till lamporna. Sen låg det typ 5 träd längs med spåret som man antingen fick åka runt eller under så spåret var nog ur funktion :P
Kul var det iaf och hundarna var duktiga.

I morgon ska jag och dogsen på långtur med släden, kanske ta med lite fika oxå =)

Bilder från gårdagen.

Felicia och Zorba.

Fina Zorba.

Bailarn lubbar på.

Outdoors.

I morse var jag med Felicia till stallet, lånade en liten söt islandshäst och så red vi en sväng i ridhuset sen tog jag en sväng ut i snön, töltade och galopperade i djupsnön, nice! Fast sista biten var det så mkt snö så det räckte upp till magen och lite till på stackars pållen. Men det var ju som sagt en islandshäst, det var nemas problemas för henne=)
Efter stallet blev det en skidtur med hundarna och Felicia upp till hennes mysiga hus och sen kollade vi på en draghundsfilm: Iron Will, den var bra. (Häromdagen kollade vi på Snow Buddies, så söta!) Sen drog jag och dogsen hem i mörkret med en pannlampa, inspired by Iron Will! ;)

I morgon har jag utsläpp och sen ska jag åka släde med dogsen =) Kanske ta en sväng mot stan och fixa mitt internet oxå...

Gaga!

Gaga is crazy!

Mera snö!

Idag har det snöat och blåst som tusan! Jag, Andreas och hundarna var ute och gick, tänkte gå den lilla rundan men när vi kom ut mot lite mer öppnare landskap blåste det snö i sidled så då vände vi. Man såg ju inget och pinschrarna var inte nöjda med att vara ute, hehe.
Hoppas det är fint väder i morgon så man kan njuta av en slädtur.

Annandag jul.

Idag har varit en bra dag. Jag lyckades somna igår trots den sjuka stormen. Trodde seriöst ett träd skulle blåsa ner över huset... Såg i morse att några hade rasat, fast ut mot vägen... Puh!
Iaf så var brorsan och Amelie här idag så vi var ute och åkte släde med hundarna. Det var jättekul=) Synd bara att det inte var så jättebra vägar att köra på. Sen var det sjukt mkt träd i skogen som hade rasat och en hel del rätt över vägen vi åkte på...
En massa bilder =)

Mkt träd.


Brorsan kämpar på skidor=)

Efter turen blev det mys inne=)


Riktigt kul att dom var här och hälsade på! Amelie tyckte jättemycket om hundarna så hon ville inte åka hem;)

Kvällen har spenderats framför TVn, först var det Skönheten och Odjuret, så fin film, sen blidde det ridsport, jag visste inte att Erik Segerstedt kunde rida, efter det så var det cirkus och nu är det Victoria´s Secret Fashion Show. Sjukt snygga kreationer och modellerna är supersnygga!

Strömavbrott, 5 plusgrader och en sjuhelve...

Strömavbrott, 5 plusgrader och en sjuhelvetes blåst... Usch:-S


Myskväll med hundarna.

Ikväll har jag och hundarna kollat på en massa Gleeavsnitt. Det är så himla bra! Pratade med mamma vid 24tiden, skulle ringa och säga att stormen nu hade anlänt till byn;) Då hon fick höra att jag kollade på Glee så trodde hon det var på TVn, för tydligen har dom kört Gleemaraton på 11:an! Shit att jag inte visste det, då hade TVn vart på hela dagen. Dom har visat (visar fortfarande) Glee sen typ 9 i morse el vad det var=)
Nice!
Men jag har hela 1a säsongen på DVD så jag fortsätter kika på datorn, inne på säsong 3 där. Älskar den där serien, sjukt bra!
Glee på datorn och TVn :D

Myshundarna.





Baileyz vill gärna ligga på en, han tror han är en liten knähund=) Fast idag kom tom Zorba och hoppade upp bakom mig i soffan, där ville hon ligga, gullet. Hon brukar inte vilja trängas.

Nu ska vi ut och kissa sen sova. Jag hoppas vi inte blåser bort för satan vad det blåser! På tv sa dom att det var klass 1 och 2varning på stormen och att det skulle va den värsta på 30 år!
Hoppas inget träd blåser ner över huset, dom är lite skruttiga dom här ute :S

Julafton.

Vilken toppenjulafton. Först en ridtur med goa vänner sen tog jag och hundarna en slädtur. Det var så himla härligt, så mysigt att bara stå där och kika på naturen och se hundarna springa, som dom tycker är så kul =)
Tog en bild när jag kom hem, hade varken telefon el kamera med mig ut.
Sötisarna.


Sen for jag till syrran där vi åt god julmat och umgicks. Alla hade jättetrevligt och det var så kul att vi alla syskon firade jul tillsammans igen♥
Varje år har dom en tradition där syrran bor att alla i området samlas runt en brasa i skogen och så kommer tomten och delar ut lite julklappar. Det är jättemysigt för då kommer tomten pulsandes i djupsnön över ängen.
Vi väntar på tomten=)

Tomten.

Amelie fick ta emot paket av tomten.

Vi syskon:)

Allihopa.

En tallrik mat måste oxå få va med;)

Mina fina syskonbarn.

Emma fick nudlar, haha!

Simon fick kaffe, hehe!


Som sagt, det var en riktigt bra julafton! 
Fast hade kanske varit snäppet bättre om Andreas hade varit med oxå♥

Julaftonsmorgonen.

Jag, Fatima, Maria och Anna träffades i stellet i morse kl 8. Maria och Anna hade ju en massa julstuff så då fick hästarna bli lite juliga. Dom var så söta. Sen var vi ute och red och det var så mysigt!
Några mysbilder.

Julpuss;)

Palle var nöjd efter ridturen;)

Maria och Diggis var gulliga=)


Anna och Lienpila som var Rudolf;)

Palle och Acke hade oxå flätor.



Solen på väg upp över hagarna.


En mycket trevlig start på morgonen. Nu har jag ätit typ frunch så nu blir det en liten slädtur med hundarna innan det är dags att duscha och fixa sig för sen drar jag till syster.

God Jul allihopa!

Galopp! :D

Åh vad det var roligt att rida! Var toklängesen sist och ännu längre sen jag red ett halvblod, herregud vilket steg, haha! Men satan vad det var kul att galoppera i djupsnön! (Lugn Maria, det var inte så mkt snö) =)
Jag ska förmodligen ut och rida i morgon bitti igen. MYS! Det var ju som en tradition jag och Fatima hade när Zono levde ♥

Julafton 2008.







Saknar dig älskade lilla häst♥

Halo.

Kollar på Julkonsert 2011 på 3:an. En kör (One Voice tydligen) sjöng Halo men dom sjöng Jesus I can see your Halo ist för Baby :S
Paja hela låten med att slänga in sån skit. Nog för att julen handlar om Jesus och det där skiten egentligen men i min värld så är julen bara en mysig högtid med familjen, god mat och lite julklappar;)
Jag tror inte på Gud, Jesus el vad det nu ska kallas. Näe!

Annars är det rätt mysigt att lyssna på julmusik med olika artister. Jill Johnsson sjunger väldigt vackert.

Näe lite middag kanske man ska slå till på.

Zzzz.

Trött! Duktig som jag är så la jag mig 5 i morse... :S Klockan ringde 7 för jag och Fatima tänkte rida vid 8, jag snoozade och vaknade av ett mess kl 8. Sen pratade jag med Maria på telefon över en timme och jag och Fatima bestämde oss för att rida på em ist. Skönt!
Nu sitter jag och väntar på att Felicia ska dyka upp för lite julfika. Jag är såå trött!!!
Kanske måste blunda lite medan jag väntar;)

Love.


Mys.

Haft en mycket trevlig kväll hos Malin med gott vin och goda kex=) Kom nyss hem därifrån, som sagt: skönt att kunna gå hem!! :D
Nu blir det en kopp te och mera Glee innan jag ska sova. I morgon bitti ska jag med Fatima ut och rida. Det var alldeles för längesen!
Hoppla hoppla! =)
Jag och Haja med Fatima och Acke för nåt år sen.

Glee!

Kollar på Glee medan jag väntar på att klockan ska bli dags-att-ta-in-hästarna. Sen ska jag faktiskt till Malin och dricka lite vin och fira hennes födelsedag. Perfekt när folk bor i byn, då kan man gå ist för att jag alltid måste ta bilen.
Glee + Sweden=sant ;)

All by myself...

Snart åker Andreas till Dalarna för att fira jul. Blir jag, Zorba och Baileyz kvar, alldeles ensamma :(

Pictures.

Tyvärr lite suddiga bilder och den stackars hästen ser ut som han håller på att ramla omkull men det gjorde han inte, han bara var ute på ett snabbt träningspass=)
Home.



Grannens mysiga gård.

Försökte få en fin bild på the tiny dogs oxå, gick sådär=)

Hundarna som älskar snö och kyla...

Andreas får spö i schack av Amanda. Amanda...

dsc01639 (MMS)

Andreas får spö i schack av Amanda. Amanda fyllde 10 i måndags;)


Gött!

Nu har jag äntligen fixat klart lite CSNsaker som hängt över mig for ages.... Det har dock tagit hela dan känns det som. Nu måste jag ut en sväng innan jag blir knäpp i huvudet. Man blir ju helt mosig i huvvet av att sitta inne. Börjar dessutom bli hungrig, så det får bli promis med dogsen och sen lunch/middag... 

Måste göra ett schema till mig snart och verkligen följa det! Annars kommer jag inte kunna få till något...

The past week...

Jag har oxå haft en dålig vecka, tänk om man hade en egen liten Snoopy.
Fast jag har ju Baileyz, han är som en Snoopy, tom Zorba har varit rätt Snoopyig senaste tiden♥

A new day.

Ja det blev ju inte så mkt sömn inatt då. Klev upp 8 för att släppa ut hästarna och det var sent, egentligen borde jag ha varit i stallet 8. Men men, inte så att hästarna bryr sig. Det är iaf lika mysigt att vara i stallet på morgonen men varje gång jag är där så saknar jag Zono ♥
Jag vill ha en egen häst igen, det är så mysigt. Ska se till att skaffa ett jobb så jag kan köpa en höst, kanske ska rädda Zeb igen, vart han nu än är.

Sen jag kom hem från stallet har jag skottat snö, ovanligt... Har ätit frukost och letat fram papper som jag ska skicka till CSN. Nu sitter jag med föreningssaker som jag vill bli av med så jag kan ta jullov. (Hehe, Zorba ligger här i soffan och småskäller och morrar i sömnen).
Ska göra detta till en bra dag där jag får en massa saker gjorda. Ska knåpa lite med mammas julklapp, söka jobb, måla hyllan som jag inte gjorde härom dagen, städa, ev åka lite släde igen :D
Trötter.




Det går utför...

Att vända tillbaka dygnet går jävligt dåligt! Det går nästan bara utför...


Men jag har mitt mål. 2:a januari, då smäller det.

Paket.

Ikväll var jag och Andreas till Idde och Dessan och hälsade på. Andreas hade köpt julklappar till sina gudbarn. Dom tyckte det var roligt med julklappar=) Mycket trevligt att vara där och hälsa på i deras mysiga hus.
Dom hade skaffat en kattunge, en vit liten sötis=) Dock så verkade den döv... Får se när den blir lite äldre om det är så. Lite osmart var den oxå, lillskrutten, gick fram 2 (!) ggr och luktade på ett ljus och brände morrhår...

I morgon ska vi (eller jag) till min guddotter Amanda och hälsa på, för hon fyllde år igår=)

Ute i skogen och kör släde med Zorba och B...

Ute i skogen och kör släde med Zorba och Baileyz. Så jäkla fridfullt och underbart!


Haha!

Kollade igenom gamla inlägg efter en bild och hittade då detta lilla formulär, gjorde om det med dom nuvarande messen men det gamla var roligare så jag slänger in det längre ner.

Kopiera texten och gör din egen anteckning/Note. Byt ut svaren till dina egna!
1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Får man inte komma och hälsa på på en träning?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vi hämtar upp Jasmine så du vet.

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Okej =)
 
4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Hej jag blir lite sen för grannen har kört fast bilen på vår infart.

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Haha. Då fryser jag!

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Hej jenny har du vägen förbi frösön så får du gärna hämta mig. 

7 Vad vill du höra mest av allt?
Jag äter middag på stan.

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Shit jag blir sen!

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Hallå! Vilken tid var det nu igen?



Från förra gången, hahahaha!

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
3-0 blev det, grattis älskling!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Snällt, jag har inte gjort så mycket.

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Härligt att ha varit på resande fot.
 
4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Men det får du inte för jag vill rida och du behöver vila.

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Hej, har ni det bra.

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Jupp, betfor oxå.

7 Vad vill du höra mest av allt?
Hej gumman!

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Åh din lurk, ta med mig till Kina!

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Angående vänner, vänner är som underkläder de är nära!


Snow and candles.

Igår skottade jag och tände ett ljus i vår fina lykta, julmys på hög nivå.
Ser ju förstås inte lika mysigt ut på bild...
Light.





Idag när jag kom hem från träningen blev jag vansinnig på all snö så jag tokskottade, för dom ska ska skotta skottar (ev) först när det snöat 3m....
Men snyggt blev det;)
Snow.

Det är dock inte kul att skotta med denna töntspade!


Ska berätta en sak förresten!
Jag har en ny släde!!!!!!!!!!!!! :D


Jag är så glad!!! Ska provköra den om jag hinner i morgon medans det är ljust! :D
En gammal bild.


Fix.

Jag har lite fix jag ska pyssla med, har en hylla som jag ska ta ner och måla vit så den passar dom nya fönstrena;) Sen ska jag sätta in lite diplom och kursbevis i ramar. Och slå in julklappar :)
Sen ikväll är det avslutning på cheeren så vi ska förutom köra igenom programmet fika och ha lite roligt.
Näe dags att sätta igång!

Amanda Fondell.

Jag tycker Amandas röst är grym! Hon har sånt skönt sound. Ett tag tyckte jag det var lite trist att hon alltid lät likadant så jag börja fundera på om hon ens kunde sjunga riktigt, men det kan hon ju.
Gillar båda dessa versioner.
Enjoy!
Grymma Amanda!



Julshowen.

Idag hade vi våran julshow, alla var jätteduktiga och miniorerna var så söta!
Sofia i laget hade filmkamera så när hon mailat filmerna kommer dom upp här =) Vi sålde fika, pannband och egengjorda rosetter (som duktiga Eva hade gjort) så gulliga!
En av våra vanliga rosetter och bäbisrosetterna=)


Jag fick även en egen som jag kan ha som halsband :D


Sista lördagen innan julafton =)

Idag hade jag utsläpp i stallet sen har jag och hundarna chillat. Har städat lite, var ju tvungen att göra det fint inför 4 advent =)
Sen blev vi bjuden på middag i Ås, Andreas "plast"brorsa fyllde år. Mycket trevligt. Var förbi stallet en sväng och kollade till så Toriva har mat till i morgon sen har jag suttit med cheersaker inför morgondagens julshow. Det ska bli roligt, Katja skulle bränna alla låtarna på en skiva plus en massa jullåtar, mys!
Ska bli kul att se både miniorerna och juniorerna. Ska se till att allt filmas så jag kan lägga upp det sen.

Åh äntligen har det skottats så jag inte behöver bestiga Mount Everest så fort jag ska till bilen! :D

Mina nya fina ljus!


Dagens lista.

  • Släppa ut hästarna
  • Demo blod på skolan
  • Luncha på Åhléns
  • Hämta nya körkortet (Ja, jag har haft det i 10 år nu)
  • Hämta Partyliteljusen som kommit
  • Shoppa linement på Kentaur Och det bränner skönt på knät nu =)
  • Byta 2 ramar på Gallerix. Nope, färgen hade utgått ur sortimentet så jag behöll dom gamla. 
  • Köpa julklapp till mamma
  • Hämta en hundsläde :D
  • Julbord på Golds
  • Ev basket
  • Hänga med Olle, Fatima och Andreas
  • Lägga mig tidigt

    Klarade nästan allt på listan ;)

  • We Walk on Ice.

    Surfar runt här på nätet och kollar på cheerklipp och plötsligt hamnade jag på fejjan och kollade en massa gamla klasskompisar och det sluta med att jag hittade denna video på min gamla klasskompis Ida. Vi var bästisar när vi gick typ i 1an på lågstadiet, hihi. Minns att vi kollade på en skräckfilm en gång så jag blev skiträdd, tror den hette En varulv i New York. Haha!
    Inte riktigt min musiksmak men hon är så cool=)
    Ida Jacobsson.

    Abroad.

    Vill vara där nu.

    I suck!

    Vad har jag gjort på den där dagens lista. NADA. And thats it....
    Den får förflyttas till i morgon.

    Fick skotta mig ut idag för snön har rasat ner utanför dörren, gick att öppna den några deci. Så jäkla irriterande...
    Inte så svårt att lista ut att det skulle rasa när det såg ut så här igår kväll....


    Jag känner ilskan stiga!!! Är så jäkla irriterad över en massa nu. Kanske jag kan använda ilskan i stuntträningen idag. Cradla ashögt tex...

    Dagens lista.

    • Föreläsning
    • Luncha på Åhléns
    • Hämta nya körkortet (Ja, jag har haft det i 10 år nu)
    • Hämta Partyliteljusen som kommit
    • Shoppa linement på Kentaur
    • Byta 2 ramar på Gallerix
    • Ev slå in julklappar
    • Promenixa med hundarna
    • Plugga
    • Äta god middag
    • Träna stunt
    • Lägga mig tidigt





    John Blund.

    Nu ska jag ta och borsta tänderna och krypa till kojs. Har föreläsning 8.15-12. Får se hur ögonen orkar vara öppna då... Förhoppningsvis kommer jag att va skittrött i morgon kväll så jag bara vill däcka efter träningen vid typ 22. (Fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag att vara SKITTRÖTT i morgon på föreläsningen och sen efter 12 kommer jag vara pigg, och särskilt där på kvällen efter träningen kommer jag vara ASPIGG och lätt kunna sitta uppe till 4 igen.. Då gäller det att ha karaktär och lägga sig kl 22 iaf. Wish me luck!


    Omvända mig själv...

    I ett försök att vända tillbaka mitt dygn sitter jag uppe och kollar på cheerfilmer och cheerhemsidor. Jämför lite regler, priser, träningstimmar osv.
    Tittade just på ett klipp med Maddie Gardner, hon är grym!!!

    Beslutsångest...

    Jag vet inte hur jag ska göra med skolan längre... Suck. Det tar så mkt tid och energi och jag vet inte om jag vill det längre... Har ju dessutom 2 kurser kvar i vår i Ås. Är rätt drygt att plugga dubbelt och jag har sämst karaktär... Jag gör hellre en massa cheergrejer än att plugga och vad ger det mig? Inga pengar iaf... Och inte så mkt annat heller. Näe jag måste verkligen sätta mig ner och prioritera vad jag ska lägga ner min tid på!
    Har bestämt mig för att efter nyår så måste jag ha strukturerat upp mitt liv. Ska se vem jag ska kidnappa och sätta mig ner och diskutera med.

    Som det är nu pallar jag inte, har fått fysiska problem som jag inte tänker ta upp här men när kroppen säger ifrån som den gör då är det kanske dags att lugna ner sig lite....

    Vill inte gå in i väggen...

    Ont i knät...

    Jag hade ont i knät igår och i morse när jag vaknade så kunde jag inte sträcka ut benet eller böja ihop det helt. Haft ont hela dagen, framför allt när jag ska böja det. Skitkonstigt, jag har aldrig haft problem med knäna...
    Aoch.

    Bara 2 minuter.

    Idag när jag var på affären så gick jag förbi en kvinna och hennes barn, mamman pratade med en annan mamma och ungen tjatade mamma mamma för hon ville säga nåt. Då säger mamman "bara 2 minuter, räkna till 60 två gånger". Det var så roligt, för ungen var asliten och kan inte ha kunnat räkna så långt, hehe!

    Heavy.

    Mkt känns tungt nu. Har haft en rätt trevligt dag med Felicia iaf, men tanken var att jag skulle plugga till tentan men jag hade 2 rapporter jag var tvungen att göra. Hade skickat in en men läraren var inte nöjd så då tog jag och lade ner massa tid där, fick sen svar att ändringarna var jättebra så det känns ju iaf skönt, nu är den kursen avklarad och godkänd.
    Känns rätt skönt att Funkykidz har juluppehåll oxå, det är jätteroligt men det tar ju såklart massa tid och planering. Man ska lära sig danserna och träna på dom så man inte glömmer, sen tar det ju tid att ta sig dit och hem oxå. Onsdagarna har varit rätt tuffa, jobbat med Funky, hunnit chilla knappt en timme sen har det varit skytte och sen har jag fått gått tidigare från det för att hinna till cheerträningen...

    Just nu är det så himla mkt orosmoment över olika saker så jag önskar bara att terminen ska ta slut så allt (en del) försvinner. Över julen är det ingen skola, inget cheer, inget funky, inget skytte och inga måsten. Fast skytte hade det gärna fått varit för där behöver jag inte vara ansvarig utan dit går man och bara har kul och skjuter. Så skönt!
    Skulle gärna haft ett fast jobb nu oxå, eller iaf ett vikariat. Saknar mitt gamla jobb!

    Näe nu ska jag sova, då slipper man fundera så mkt. Kanske man drömmer nåt kul tom ;)


    3 hundar och en sambo i soffan, check!

    dsc01632 (MMS)

    3 hundar och en sambo i soffan, check!


    Funkykidz.

    Mina duktiga barn på uppvisningen igår. Vi slog ihop min och Rebeckas grupper eftersom vi hade samma dans. Lite tråkigt att titta på samma dans med samma låt så då tänkte vi att dom får köra tillsammans. Det blev lite trångt och vi har lärt dom lite olika men det gick bra ändå=) Mitt gäng är den stora klungan till höger, med lila och rosa. Dom är så söta! :D


    Mys i fårhagen.

    dsc01629 (MMS)

    Mys i fårhagen.


    Storsjöbadet.

    Idag har jag, Andreas, Ralf och Felicia varit på Storsjöbadet. Det var roligt! Vi var på relaxen och chillade ett tag, testade ett sånt där bastusittning. Hot and cold hette den, han bastuvärden drog på en massa is på stenarna och sen hade han en handduk han vifta runt med så värmen for ner från taket mot oss och scheisse vad varmt det blev till slut! Då tog han händerna fulla med is och slängde på ryggen på alla människor "ispeeling" hette det visst och scheisse vad kallt det blev! Sen drog han på mer is på stenarna och sista vändan med handduken trodde jag jag skulle smälta bort, det brände på hela kroppen. PUH!!!
    Sen hoppade jag ut i snön och bubbelpoolen ute, det var skönt!
    Det var 25års jubileum så dom hade haft godisregn, missade dock det, typiskt! Men en liten hinderbana fanns på motionsbanan så den kastade jag och felicia oss över, sjukt kul! Fast jag lyckades strecka mig och riva mig på benet på en jäkla kardborre... Men roligt var det!
    Självklart åkte vi rutschkana oxå, askul! Man blir som barn på nytt :D
    Wihooo!


    Outside.

    Min sårskada!

    Om ni inte såg tillräckligt bra på förra bilden så: Närbild!


    Efter det käkade vi pizza allihopa. och som inte det var nog drog jag och Andreas vidare till Paus och fikade efteråt. Träffade min tremänning Lasse där, trevligt=)

    Hade insläppet i stallet på kvällen och det var supermysigt, lugn, skönt och så himla ljust av snön. Nice. Var ut med hundarna i djupsnön oxå när jag kom hem, haha, stackars Nike tar sig knappt fram. Nu ligger dom och sussar sött, Bailarn snarkar, han är nog trött av alla snöklumpar jag kastat och han jagat;)
    Snömonster.

    Sötisar.


    Jag har även dansat igenom mina danser som jag ska köra i morgon (idag). Vi har ju uppvisning med Funkykidz på OSD (Folkets Hus) så jag ska stå framför scenen och visa mina kidz var dom ska göra och sen ska vi instruktörer dansa en låt oxå, askul!!!
    Jag har inte stått på den scenen sen jag dansade på Dawes för 100 år sen :)

    Nä nu blir det sova av! Kanske kommer fler badbilder nåndag;) Sjukt kul! Mera bad till folket! Eller lek i allmänhet! Kärringbacken och en madrass nästa!

    Lions!

    Det var askul på stuntet idag och alla var på så bra humör, inge gnäll, skönt! Synd att Micke var helt död, sjuk och huvudvärk :(
    Vi satte nästan rutinen, nästa träning sätter vi den helt! :D
    Lions ♥
    Urklippt ur film...



    Ska lägga in lite flashigare bilder efter julshowen :P

    Isbjörn.

    Nu känns det som det var en evighet sen jag skrev nåt här, eller i iaf nåt längre inlägg. Har haft fullt upp så det har som inte blivit av helt enkelt...
    Vad har jag pysslat med då, ja... I helgen hade vi ju som sagt koreografiläger och det var roligt men jobbigt, jag var helt död på lördagen. Kan iof ha lite med att göra att jag satt uppe till 3 och skrev klart en rapport... 
    Vi tränade 19-22 tors och fre och 10-18 lördag och söndag. Rutinen i år kommer att bli grym när vi sätter den! Och jäklar vad fort det går! Tyckte förra året att den gick rätt fort men icke!
    Den 18e kommer vi att köra en del av rutinen på julshowen så då får dom som kommer dit en liten sneakpeak;)

    Annars har jag varit på både Mittuniversitetet och HINT/Jilu. På Jilu har jag ju bara praktiska övningar så vi har dissekerat nöthjärta, njurar, lungor, skånk och juver, en höna hade vi en vecka, sen nu igår så dissekerade min grupp en råtta och dom andra grupperna ett marsvin och en killing. Skitintressant! Speciellt när jag läser så mkt teori på MIUN. =)

    Jag och Baileyz var ju även på skidskyttestadion och patrullerade förra veckan, tisdag 18-24 och måndag 00-06,söndag natt/måndag morgon, vad man nu vill kalla det. Jag var så jäkla trött på morgonen där så jag mådde illa. Hade ju som sagt kört cheer hela helgen, somnade rätt sent även på lördag kväll, upp till träningen, tränade på söndagen men fick smita ifrån en timme för att kunna jobba på Funkykidzlektionen med Marina. Efter träningen hängde jag med Sandra och Lina, våra koreografer tills deras tåg gick. For hem och åt och kollade på film och sen for jag iväg med Bailarn... Skulle släppa ut hästarna på morgonen, tänkte att jag är ju ändå uppe men näe, jag ville verkligen inte åka till nåt stall så jag bytte bort det med Felicia. For hem och sov typ till tre. Skönt!

    Nu ska jag ta och plugg lite för jag har tenta på tisdag.

    Ang rubriken så såg jag en isbjörn på TVn...

    Bild från i somras i Malmö.

    Dogz.

    Hahaha! Den ena hunden drömmer så hon ligger och springer i soffan och den andra hunden ligger ihoprullad som en boll och blänger på mig och ser ut som att det är mest synd om han av alla hundar i heeela världen. Haha, dom är för söta.
    Näe nu ska jag sova...


    Plugg...

    Försöker plugga men det är så mkt så det blir typ inget gjort, vart ska man börja...

    Fy SATAN vad trött jag är!

    Fy SATAN vad trött jag är!


    Sitter på skidstadion med Baileyz. Är sjuk...

    Sitter på skidstadion med Baileyz. Är sjukt trött!


    Trött, tröttare, tröttast!

    Shit vad jag är trött i huvudet, kroppen oxå iof, men mest huvvet. Det är så sjukt mkt att ta in och man bara kör och nöter o nöter. Men kul är det!

    Eva: Jag med!
    Anonym: 2 tjejer från Luleå, jättduktiga=)

    I år kör vi balett i rutinen;)

    Och så lite freestyle!

    Heart.


    JCC!

    Det är så roligt att bara få träna och lära sig nya saker! :D
    Kanske ska lägga av som tränare och bara vara aktiv. Det är rätt skönt att bara få va, inte behöva planera och dona på utan bara få komma dit och tänka på sig själv;) Skönt med omväxling, det behövs!
    Idag har vi kört 3 timmar igen. I morgon blir det 8, eller 7, vi ska ju käka lunch oxå;)
    Tror iaf programmet kommer bli awesome! :D


    Cheerleading!

    Jag ska snart åka och hämta våra koreografer på flyget och ikväll kl 19 drar vi igång träningshelgen. Vi ska äntligen få vår tävlingsrutin :D Ska bli sjukt spännande att se vad dom hittat på denna gång! :D
    Från Boden.


    RSS 2.0