Study.

Allt man behöver för att plugga.
Tända ljus, choklad, te och så böckerna och datorn.

Love my dogs.

Hittar ofta Bailarn i denna mystiska ställning på badrumsgolvet=)

Zorba blev rädd när husse tränade magbyte och drag med soften, så hon gömde sig bakom matte;)

Hehe.



Gulliga Zorba, försökte få henne att va med på bild, men hon var inte riktigt fokuserad:P


Näe nu ska jag hämta te och kolla på film.
I morgon är det agility i 2 timmar :D

Så mycket bättre.

Har nyss käkat paj och sitter nu och kollar på Så mycket bättre. Väntar på att tevattnet ska koka. Har städat i en hylla och rensat en massa papper. Skönt.

Nu är det slutfikat! Damn you kladdkakor, ...

Nu är det slutfikat! Damn you kladdkakor, wienerbröd och allt annat skit!


Fredagsmys.

Idag har jag varit duktig och lagat middag till Andreas, det blir ost och skinkpaj med lite ärtor och majs, spännande. och en sallad med avocado till det. Duktig jag.
Dinner.



Freitag.

Hänger på skolan=)

Ledig.

Idag är jag ledig, typ. Måste plugga en massa men det är rätt kul=)
I morse hade jag utsläpp, det regnade så jag låg kvar lite extra länge i sängen, inte vill ju hästarna gå ut så tidigt då heller ;) Mockade och fixade mat och vatten åt Toriva sen for jag hem och tog en promenad med dogsen. Mötte Fatima som var ute och red=)
Har käkat frulle och kollat på Våra bästa år och Top Model, fixat lite cheerstuff och nu ska jag plugga.
I em ska jag, Emma, Nadja, Jasmine och Sanna till Vallaskolan för att värva lite nu miniorer;)


Halloween.

Idag hade vi halloweentema på träningen :D En del var riktigt seriösa, superkul! Jag hade med min kamera, men hittade den inte, letade som en tok men hittade den inte.... När träningen var slut hittade jag kameran, i min hoodie... Suck. Men Nadja tog lite kort med Sannas tele så jag ska se om jag kan stjäla dom;)
Jag var iaf utklädd till Lara Croft;)
Tog en bild på Micke och Cissi efter träningen.

Hair and makeup;)

Pose! Hahahaha!


Annars har jag mått kasst idag, var tvungen att be Marina ta mina kidz för jag mådde illa. Igår kväll när jag hade lagt mig började magen igen, sved som fasen och jag mådde asilla. Var tvungen att ta med en hink upp för jag trodde jag skulle spy... Tog en liten tablett och lyckades somna till slut. Men när jag vaknade var magen inte glad! Slutade med att jag låg i sängen hela dagen:S
Tror att magkatarren/magsåret, vad det nu är börjat komma tillbaka. Inte så konstigt för senaste dagarna har det varit stressigt och framförallt igår... :S Mkt att tänka på och oroa sig över, inte bra!

Nu måste jag dricka en skvätt te innan jag går och lägger mig.

Tuesday 25/10 2011.

Idag var det som sagt skola 8.15-15. Sen gick jag ner på stan och mötte Andreas med pappa och systrar. Jenny och Linda var bor ju i Borlänge. Vi knatade runt lite på stan, jag råkade shoppa ett par jeans och ett linne, nice.
Sen var vi iväg på Eastern Palace och käkade, då joinade Andreas pappas sambo och 2 av hennes barn varav en jag jobbar med på Golds =)
Det var trevligt, inte så ofta man är ute på en tisdag och lyxar till det. =)
Tråkigt dock att jag hade asont i magen mest hela kvällen.

Nu försöker jag plugga men kommer inte in på den sidan jag behöver! ARGH!
Får väl läsa böckerna då iaf. Skulle behövt maila en uppgift oxå, får se hur det går med det.

Slänger väl upp lite mer MMS senare, måste passa på när det är gratis :P


Stor cool bil!

dsc01511 (MMS)

Stor cool bil!


Gissa vart.

dsc01510 (MMS)

Gissa vart.


Sushi, check!

dsc01509 (MMS)

Sushi, check!


Mongolisk buffé, check!

dsc01508 (MMS)

Mongolisk buffé, check!


Jobbar febrilt med cheerrutinen till julsh...

dsc01507 (MMS)

Jobbar febrilt med cheerrutinen till julshowen!


Sitter på skolan och har föreläsning om fy...

dsc01506 (MMS)

Sitter på skolan och har föreläsning om fysisk självkänsla. Man MMSar gratis idag så jag ska mobilblogga med bilder hela dagen. ;)


Home ♥

Ännu en bild från mitt kära hem=)


Har fortfarande ont i halsen men dagen har spenderats på skolan 10-15.30 sen var jag på Gols och hade mina Funkykidz 45 min, sen drog jag hem och gjorde massa cheerärenden, skrev klart träningsplaneringen, plockade fram lite kläder jag skulle dela ut (som jag sen glömde iaf...) Sen hade vi cheer i 2 timmar vilket inte var helt ok för min hals. Men det är som svårt att hålla sig därifrån och idag testade vi lite nya grejer, och det gick bra, dom är duktiga=)

Nu har jag efter att febrilt letat efter alla mina militärstuff packat allt jag ska ha inför helgens övning. Har druckit 2 stora glas med te med massa honung och nu måste jag sova för 07.30 är det uppställning!


Home sweet home.

Var ute och gick med dogsen och det var tokfint när jag var på väg hemåt igen.
Jag gillar Jämtland♥


Sov till 12 idag, hade ingen lust att kliva upp för när jag vaknade vid 7 hade jag ont i magen, ont i halsen och det var tråkigt väder. När jag väl klev upp var magen bra men inte halsen så dagen har spenderats med en massa te med honung och plugg. Rätt mysigt och välbehövligt, både med plugg och vila, måste ladda upp inför helgens 4dygns övning med kompaniet och Bailarn. Vi har vår SÖF nu torsdag-söndag. Känns som att den här halsonten kommer gynnas av att vi kommer att hålla igång och svettas och frysa om vartannat i som sagt... 4 dygn...

Nu ska jag dricka mera te och kolla på Karatefylla med Andreas ♥

Cheer!

Idag har vi gjort en massa kul, passat på gymnastik, sett en massa olika stunt , uppgångar, nedgångar, rotationer hit och dit, flickisar, handvolter, tossar och tricks. 
Roligast och svårast var att passa på Rondat, flickis, salto=) 


Nu blir det middag nånstans!

Haninge.

Jahapp, nu sitter man på hotellrummet i Haninge.
Det gick bra att åka/köra ner. GPS är grejer det!
Dock visade den inte exakt hela vägen så när vi kom fram enligt GPSen såg vi inget hotell så vi åkte runt en sväng och letade, stannade efter en stund på en mack och tänkte fråga efter vägen men då hade jag fått ett mess (!) där det stod "när kommer ni eller avbokas". Skumt! Ofta man får sms av hotell, inte ens avsändare stod det utan bara ett okänt nr och det där smset... (Tänkte för mig själv att det är väl nån utlänning -inga fördomar...) Ringde iaf upp numret som messat och då svara nån "hallå". Jag fråga vart jag hamnat och då svara den "Vega hotell" (det var inte en svensk) Frågade efter vägbeskrivning och han sa, kör rakt fram i rondellen, synd bara att det fanns 5 utgångar ur den... Hittade iaf till slut och då hade vi ju kört åt det hållet innan men vänt. Hade vi åkt 200m till hade vi sett det.

Han sa på telen att vi skulle checka in i kiosken, men när vi kom fram så såg vi bara hotellskylten och ett hamburgehak! Gick in där och frågade om det var dom som hade hotellet. Och det var det så vi fick checka in via korvmojskassan. Kändes inte helt normalt. Tydligen äger dom både hotell och ett hamburgeplace och byggnaderna sitter ihop. Vi hade tänkt äta hotellfrulle men den skulle ätas i haket och det var ju inte så mysigt så vi skippa den.
Roligt var oxå att när jag ringde och bokade frågade jag om det var nån tid man senast skulle checka in men näe det var lugnt för baren var ju öppen till 05.00 och det var dit vi skulle gå och checka in när vi kom.

Weirdos!

Själva hotelldelen (när man vandrat igenom hamburgehakets sunkiga sibylladel och in genom hotelldörren) var ju nice, kändes då iaf som ett riktigt hotell och det var ju en jäkla tur!
Vårt rum.


Näe nu ska jag sova, känner mig yr i bollen...

Freitag.

I morse var jag och släppte ut hästarna sen tog jag en promenad med dogsen, mötte upp Felicia sen drog vi hem till mig och drack te. Te är bäst!
Nu har jag packat och ska strax hämta bilen för sen åker jag, Emma, Fatima och Sanna på utbildning i Stockholm.

Tar med mig datorn så jag kan blogga ;)

I stallet. :)

dsc01483 (MMS)

I stallet. :)


Pang!

Andreas tog en bild på mig på skyttet idag, det ser så löljigt ut när man är på väg att ta ett steg.
Jenny in action :P


Zorba ♥

Sköning.

Skön dag.

Var uppe och gick med hundarna och Andreas i morse igen vid 7tiden, sen gick jag, Baileyz och Nike och kura ner oss i sängen och sov jättelänge, mys!

Idag var jag lite förvirrad på funkykidz, hade ett steg som jag glömde bort hela tiden... Men vi jobbade på bra och körde vidare i showdansen, dom lär sig fort men är lite pladdriga :P

Sen var det skytte och det var svinkul, vi var på polishuset inne i värmen, nice! Körde 2 olika stages varav den sista var askul=) Längtar till nästa vecka.

Till sist var det cheerträning och där byggde vi en massa, hade en ny kille som testade, det var kul. Hoppas han stannar. Dom är så duktiga allihopa.

Nu är det SATC på tvn och te=)

I morgon skola.

Skräckinjagande skytt!

dsc01477 (MMS)

Skräckinjagande skytt!


Tuesday.

I tisdags var jag uppe med tuppen, tog en promenad med hundarna och Andreas innan han skulle börja jobba. Sen blev det en liten frulle sen gick jag och la mig igen, skönt!
Hade bestämt träff med mamma så jag for in till Frösön runt lunch så tog vi en prommis med Zorba i solskenet.



Efter det blev det en fika på Svenssons och träffade vi Kristofer och en kompis till han så då fikade vi med dom. Träffade även på Emelie och hennes mamma=)
Kristofer hade blivit klar med sin pilotutbildning igår! Så grattis till han! :D
Nu ska jag se till att jag får flyga med nångång;)


Pass!

Idag har jag passat på gymnastik på träningen, det var välbehövligt=)
Lite handvolt.

Måste gå in tidigare...

Superbra att filma så man ser vad man gör.


Flickis. Lite snett kasta vi henne dock...



Closeup på mig själv;)


Jag jobbar iaf ganska bra med benen ist för ryggen och det är ju bra. Men jag måste träna mycket mer på att passa.

Nu ska jag studsa i säng, kanske tar med en kopp te upp.


Oprah.

Sitter och kollar på Oprah och dom pratar med nunnor. Man fick se när ett gäng nunnor skulle gifta sig med Jesus. Först måste dom va nunna i 3 år sen ska dom gifta sig med Jesus och då fick dom byta från vit till svart slöja/huva eller vad det heter. Sen ska dom tydligen gifta sig igen efter nåt år, så det tar tydligen 8 år innan man är riktig nunna.
Jag förstår verkligen inte det där! Dels hur man ens kan tro på Gud eller Jesus el nån annan konstig gud i nån annan religion men ännu konstigare är att 13 nunnnor ska stå där och lova att dom ska leva i kyskhet, fattigdom och vara trogen sin "man" Jesus... Man kan inte gifta sig med nåt som inte finns.
Helt galet med alla dessa underliga ideér... Som om det finns någon som kan dela på hav, återuppstå från dom döda och som har en pappa som är en gubbe som bor uppe i himlen.

Fast folk tro på vad dom vill bara dom inte prackar på mig en massa skit.

Näe jag tror på ödet, det som sker det sker och det finns alltid någon anledning till det.

Cheers!

Maddi Jane.

Hittat en ny idol. Herregud vilken duktig tjej! Hon har gjort en massa covers och denna var lite mer som en musikvideo men jag tycker hon sjunger mycket bättre i nästa låt.
Rolling in the deep.


Jar of hearts.


Jag vill oxå ha en sån begåvad och söt dotter.

Bailarn tar upp sin gamla hobby;)

Jag var ner till ridhuset och kikade på Fatima och Felicia när dom red ikväll, det var roligt för jag fick hoppa upp på Felicias pålle och rida en sväng. Vi konstaterade att hon haft han i typ 2 år och jag aldrig suttit på han. Han var jätteduktig=) Tokkänslig, man borde rida såna hästar mer. Har mest ridit tokstarka travargalningar senaste tiden.
Fast nu vill jag ha en egen igen....
Jaja, Bailarn fick oxå rida=)
Baileyz kan mkt han, jaga busar i skogen, agility, rallylydnad och rida;)


Jag, Baileyz, Felicia och Korven=)

Fatima och Acke=)



Pics.

Ska lägga upp ett gäng bilder från förra onsdagens träning, lämnade ifrån mig kameran en sväng och då fotades det hejvilt såklart. Här kommer en massa olika bilder, den ena bättre än den andra;)
Jamtland Cheer, en helt vanlig dag.

Fatima tog en powernap;)

Stackars Ida får stå i Split.


Hårresande sport det här;)

Den fulaste bilden av alla, haha!

Balansövning;)

Sannas första Arabesque=)

Nadja och Sanna norpa kameran;)

Jag och Nadja:P

Closeups.

Cradle på G.


Dubbel Scorpion. Synd man inte ser topparnas cheerface:P


Thats it for today folks!

Middag och stuntträning står på schemat nu=)

Min kropps förmåga att ta upp syre är mkt ...

Min kropps förmåga att ta upp syre är mkt hög. Tydligen. Det var ju bra.


Torsdag.

Jag är trött! Vill sova i min sköna säng.
Har varit och släppt ut hästarna nu på morgonen och nu sitter jag och äter frukost, ska snart åka på skolan, börjar 8.15. Jag ska ner på Åhlens och äta ärtsoppa och pannkaka till lunch sen. Praktisk att gå i skola i stan, kan man bara knata ner på stan en sväng.
Sen ikväll är det stunträning och då blir det nog riktigt roligt om allt går som planerat;)
Näe nu ska hundarna ha mat.

Träning ♥

Skrev detta igår kväll men lämnade det i utkast:P

"Im so happy! Och pigg! Eller nu börjar jag lugna ner mig, men jag var så himla glad och pigg efter träningen! Det var så himla roligt idag. Hade planerat och körde efter den så vi har både kört bygg, hopp och styrka idag och alla var så grymma! Dom kämpade bra, bra attityd och allt var bara så bra! Sofia var störtskön, hon var den som hela tiden ropade typ Åh va kul det är och JA när vi sa att vi skulle köra styrka osv. Trots att vi vet att hon höll på att dö ibland och inte menade att det var kul :P
Vi byggde som sagt och då sa Sanna att hon ville cradla och det har vi väntat på så vi passade på att skicka upp hon och det gick jättebra!
Såna här dagar är det riktigt roligt att vara tränare=)"
Sanna I.

Katja tränade toetoutch, märks knappt att hon varit borta ett år=)


Stress.

Stress, stress, stress.
Haft skola 8.15-15.30, skulle slutat 17 men vi var klar tidigare som tur var för då behövde jag inte åka tidigare för att hinna till jobbet (Funkykidz). Körde kidzen 16.30-17.15, tänkte sen åka och skjuta kl 18 men då hade dom ändrat till 18.30, dessutom har jag en engelsk artikel jag ska läsa till i morgon så jag valde att åka hem och plugga ist och missa skyttet. Kommer hem och ska ta fram artikeln på nätet och kommer inte in! Argh! Liiiite irriterad då! Hade kunnat skjutit en timme ist.
Jaja, är hemma och har hunnit umgås lite med vovvarna, ätit middag och planerat kvällens cheerträning som vi har 20-22.

Nu ska jag äta en bit mörk choklad och dricka en kopp te innan jag måste dra till stan igen. Är sjukt trött, det har varit så himla mkt nu sista dagarna...

Pang pang.

I morgon blir det pang pang! :D
Från uppskjutningen.


Busy busy.

Hinner ju aldrig med att blogga, har massa cheerbilder att slänga upp och några bilder från Åretrippen... men nu ska jag in och dansa med Funkykidzen... Sen hem och äta middag med Andreas=)

Bloggar från mobilen.

Testar att surfa på mobilen så då tänkte jag att jag måste pröva att blogga med mobilen oxå. Verkar dock inte gå att lägga in bilder... Vi är på väg och ska stycka kött nu iaf. Haft en riktigt bra dag i Åre med Andreas, Olle och Fatima:)

Är i Åre. Har väntat över en timme på en h...

Är i Åre. Har väntat över en timme på en hamburgare...


RSS 2.0