Heavy.

 
Hur kan man känna sig så himla ensam och "hopplös"...

Nice weekend!

Haft en riktigt bra helg. Utbildningen var jättebra och roligt. Vi körde en massa roliga övningar och jag lärde mig lite nya saker och vågade göra en massa nya saker, woop!
Efter utbildningen mötte jag upp Anna och Oscar och så gick vi på Restaurang Cypern och käkade, mkt smarrigt! Och trevligt för den delen. Sen bar det iväg till Nyköping, en sväng förbi donken för att äta efterrätt, glass med chokladsås, mums! När vi kom fram blev det mys framför brasan. Jag älskar brasor, det är så mysigt när det sprakar och det blir varmt och mysigt.
Lite bilder från Sthlm..
Värsta backpackern!
 
Har haft världens chilldag! Inte gjort nåt. Sovit länge, ätit sen frunch och bara myst i soffan. Välbehövligt!!!

Näe nu ska vi dra och handla inför middan.

Lost.

Alltså, ibland funderar jag över va fan jag ska göra med mitt liv. I´m not satisfied... Råkade snubbla in på en gammal klasskompis fejja, förlovad och nyss köpt svindyr lgh i Sthlm. Andra skaffar barn hej vilt, förlovar och gifter sig, har flashiga utbildningar och coola jobb med bra lön. En kompis är fan pilot, pilot! Fattar ni! Katching!!
Vad ska jag bli när jag blir stor!?!?! :S
http://warriorfitness.org/wp-content/uploads/2012/05/confused.jpg

Stockholm.

Jahapp, efter en kass nattvistelse på tåget så var det gymnastikutbildning hela dagen.Har varit hyfsat trött då man sov som en kratta i natt...
Jag och Baileyz hade iaf lyxen att få en egen kupé.
Bailarn chillar.

Bailarn den lille rackarn smygfotade mig när jag sov!
 
Utbildningen var iaf kul! Vi har lekt en massa och kört en massa olika stationer och upplägg, ALLTID kul att leka ;) Hade varit sjukt kul vid ett tillfälle om någon utomstående hade kommit in, då vi alla satt i en ring på golvet och körde nån galen klapplek!
Rätt kul att träffa en massa andra gymnaster oxå, inte för att jag själv är gymnast, men ni fattar.. Mkt praktiskt blir det hela helgen, det gillas.
 
Nu sitter jag på nåt hostel och surfar på deras snabba nät, great mot för mitt seginternet!! Blev dock lite grumpy när jag hade gått med min svintunga väska och med ont under ena foten och kom fram till mitt boende och insåg att jag ska dela rum!!! Jag hade sett fram emot en nybäddad hotellsäng där jag kunde sitta i sängen i lugn och ro, surfa och plugga. Men icke! Nu är dte iof jävligt lugnt här men jag vill va ensam i mitt rum! Nu bor det 3 andra... Jaja, jag får gratis te iaf ;)
Och sen fick jag iof värsta flashbacken från när jag bodde på ett hostel i Sydney, där jag oxå delade rum med 3 andra. Det var oxå mkt grönt i det huset lixom här. Whats the deal lixom, är det obligatoriskt med färgen grönt när man startar ett hostel el? Dom jag bodde med i Sydney var iaf sällskapliga och coola. En gubbe som typ levde som backpacker, cool typ! Och en kille från Danmark som jag var iväg med på sightseeing en dag, nice =)
Ja, nu blev jag ju inte mindre sugen på att åka tillbaka dit iaf! Damn!
 
Näe för tusan, nu ska jag ta en ipren, mitt stackars huvud gör ont, sen gå och handla middag, äta middagen och sen ta med datorn till sängen och kolla på Cheer!
 
Ps. Some pics from Aussie.
 

Train.

Sitter på tåget på väg till Sthlm. Det är kass mottagning längs med vägen men nu står vi still så då funkar nätet. Sitter och kollar på Cheer! på datorn, det är så bra! :D

SNART!

Snart blir det lugnt så jag kan slappna av, ta det lugnt en sväng och blogga lite.

Lynx!

Jag gillar mitt lag! Vi heter numera Lynx och vi är 16 st tävlande, roligt! Tog lite bilder på träningen i måndags. Alla var astaggade den träningen, skoj!
Lynx!

Breakdown.

Hade ett litet moment av breakdown idag... Blev lite bättre med lite snack och middag hos en vän.

Blank.

My mind is blank....
Luften har gått ur, jag är svinstressad och känner magkatarren smyga sig på. Jag vet inte hur jag ska orka...

Cheer!

Wei! Idag var en bra dag och en awesome kväll. Jag vill tävla! Kommer sluta med att jag hoppar in iaf...
Cathrine, Micke, Andreas och faktiskt Eva kom till träningen idag (Eva bor ju i Borås nu för tiden). Vi byggde lite och det gick sådär, skulle köra tictoc och vi satte den några ggr men mest gick det fel och en gång fick jag Cathrine över mig på axeln på nå vis så det knaka till bak vid höger skuldra nånstans. Är lite stel men det får man ta, kul var det iaf. Körd lib oxå (full) och det gick bra =)
Ps. Jag blir så arg när det går dåligt!!!

På kvällen har jag, Helena, Melissa och Mikaela varit på Hoggars och käkat planka, mums! Sen var vi på Paus och drack latte, mums igen!
Dom är störtsköna dom där två och jag är astaggad inför kommande träningar, har en massa idéer! :D

Men nu blur det sängen så jag orkar upp. Måste kanske hämta en massa folk i morgon för att dom inte tar sig till träningarna och dom SKA komma. Inte mitt problem egentligen men det blir ju som lite det iaf om dom inte kommer....

Sova. vad är det?

I natt jobbade jag och Bailarn och det var väldigt lugnt, inte ett liv såg vi vilket iof var bra. Det var maskinutställning på skoterklubben så vi satt i skoterklubbhuset och hade koll utifall det skulle dyka upp oväntat besök. Jag hann göra en massa plugg vilket var skitbra.
Jobbade 00-06, sen for jag hem, duscha, käkade och sov 30 minuter innan kl ringde och jag skulle upp och iväg på en grej. Sen passade jag på att uträtta några ärenden i stan vilket oxå var skitbra för det var saker jag skulle gjort för längesen!
Sen har dagen bara rullat på, hämtade våra koreografer Melissa och Mikaela och vi åt lunch på City Life, sen var vi hem till mig och vips så var det träningsdags. Körde 18-22. Är lagomt trött nu, har ätit middag och måste bara göra en kopp te. Sen ska jag sova!!!

Nattliga möten...

Linda, hahaha! Jag hade skrivit fel ju, skulle stå jobb, jag och Bailarn var på bevakningsuppdrag.
Fast det hade ju kunnat vara sjukt spännande om det hade varit ett nattmöte ;)

No time.

Jag hinner inte allt jag ska göra!!!!!!!!!!

Torsdag.

8-15 Jobba
17-? Möte
19-22 Träning
00-06 Möte

:S

Stressed out!

Mot träningen!!!!!!!!!!

Uppvisning.

Haft uppvisning idag. Skriver om det i morgon:P

Försöker febrilt leta hotell i Sthlm eftersom jag ska dit på utbildning nästa helg men det är ju fan fullbokat pga av nå jäkla event på Stockholm stadion :S
Nån som har en plats till övers för mig och Baileyz på Östermalm?!!

Inte en lugn stund...

Kollade i almanackan hur närmsta veckorna ser ut och jag kan bara konstatera att det är tur man inte har familj och heltidsjobb! Bara helgerna är/har varit ju galet uppbokade... Var tvungen att kolla igenom året, blev ju nyfiken för det känns som jag flängt runt hela året! Och jag har nog aldrig någonsin rest så mycket som jag gjort i år. Både långre och kortare resor.
 
Och nu har jag inte skrivit in allt vi har gjort här hemma, som agilitytävlingar, militärövningar, mammas stuga, cheerträffar osv...
 
2102:
v 4 Kick off med Golds i Åre
v 7 Var till Åre och träffade Anna som var upp från Nyköping
v 10 Skellefteå, tävlade DM
v 11 Var i Åre igen, denna gång med Andreas, Fatima och Olle
v 12 Var till Sundsvall tor på fredagen och Sollefteå tor på lördagen
v 17 Skyddsvaktutbildning Arvidsjaur (under veckan iof)
v 19 KFÖ hemma
v 21 Tävlade RM i Borås
v 22 Under hela veckan: Hälsade på Peter i Göteborg, hängde en dag i Sthlm me Ninni och for sen till England för och träffa mitt K-gang =)
v 26-28 Var på Marma, Gävle
v 29 Järpen rekrytering till FM
v 30 Fäviken -"-
v 32 Summer Cheer Camp i Borås
v 33 Skyttetävlning i Boden med FM
v 34 Arvidsjaur, jaga holländare med Baileyz, Malin o Simpan
v 38 Gymnastikutbildning i Sollefteå
v 39 Cheercamp i Luleå
v 40 Gymnastikläger i Sundsvall
v 41 Lydnadstävling hemma
v 42 Koreografiläger hemma
v 43 Gymnastikutbildning Uppsala
v 44 Förbundsmöte med cheerförbundet i Stockholm
v 45 SÖF I Boden
 
 Man blir ju snurrig av allt :S

Fantastiska hund!

Jag var lite osäker på om jag skulle starta Bailarn i lydnaden då jag kände att vi inte hade apporteringen, ställandet och ingen särskilt bra linförighet heller men min tanke från första början var ju att starta lite på skoj och framför allt för att se vad en domare skulle sätta för siffror på oss så jag vet mer exakt vad vi behöver träna på. Så efter lite ångest så tänkte jag kör bara kör! Alltid roar vi någon. Och det gjorde vi! Haha, i linförigheten var jag förvirrad och gjorde helt om när jag bara skulle vända en kvart, och inte bara en gång heller :P Jag hade dessutom uniformen på mig då vi kom från hundträningen på Skytte C så tävlingsledaren påpekade det lite fint att borde inte du som har uniform kunna det här med halt och vänd om. Hehe eh jo det borde jag :P
 
141 poäng, 2. pris och 6 plats =)
 
Platsliggande 8
Jag var lite orolig innan eftersom han haft lite problem och gärna velat krypa därifrån men han låg så himla bra, duktiga hund! Han la till och med ner huvudet mellan tassarna och såg helt chillad ut! Det var en sväng han lyfte på huvudet och började vinda och då blev jag nervös men sen la han ner huvudet igen. När jag skulle gå tillbaka till han pajade jag med att säga ssstanna när jag kom fram och då tänkte väl han sssitt så han satte sig för tidigt, annars hade vi fått en 10!
 
Tandvisning 10
 
Linförighet 5.5
Alltså det här med att gå fot är ju inte vår starka sida. Han går lite framför, luktar lite ibland, går jättefint rätt som d e och så lite flum igen men det vet jag ju så jag hade inte räknat med nå höga poäng där. Vi måste bara tokträna på det så det blir bra nångång. Sen var det ju den förvirrade matten som inte kunde skillnad på höger om och helt om :P
 
Läggande 8
Läggandet kändes bra, tyckte han la sig fort. Tror om jag fattat protokollet rätt att vi fick avdrag för att han inte hade rätt position under transporten.
 
Inkallande 9
Jag är nöjd med det men dom kommenterade ingång och avslut.
 
Ställande 5
Är asnöjd med det! Han stod ju!!! Det lärde han sig typ dagen innan ♥ Vi fick kommentaren: "Går långt, DK". Men jag är skitnöjd! Duktiga, duktiga hund!!! Han stannade, stod, tog ett par steg och stod sen still till jag kom tillbaka :D
 
Apportering 0
Sjukt kul! Så fort tl kom fram med apporten försökte han ta den, hon gav den till mig och han försökte ta den av mig:P Sen lyckades jag få han att sätta sig fot och jag tänkte att det här blir jävligt intressant och sen sträckte jag fram den och sa apport varpå han tar den jättefint och galopperar iväg varv på varv runt mig och tl. Alltså man kan inte annat göra än att skratta. Jag försökte hålla mig lugn så han inte skulle se att jag helst av allt skulle vilja lägga mig på backen och asgarva. Efter typ 3-4 varv (okej efter att ha kollat på filmen var det bara 2:P) så lyckades jag få in honom så jag fick ta apporten och han satte sig brevid. Så han gjorde det ju bra ju, tog apporten, höll i 5 sek och släppte på loss ;) Roligt var oxå att tl frågade domaren "Står det någonstans att dom måste sitta still" hehe.
 
Hopp över hinder 10
Finns inte så mycket att säga där. Han flög över och satte sig glatt brevid :)
 
Helhetsintryck 8
"Positiv, trevlig, vill mycket" :D
 
En tjej i publiken filmade oxå med min kamera men det är ju så dålig kvalité på den så få se om jag lägger upp den. Men en kille på plats tog bilder så här kommer dom iaf =)
Jag och Bailarn på vår första lydnadstävling =)










 
 Näe för tusan, dags att lägga in högväxeln på träningen så det blir ett första pris nästa gång ;)

Lördag!

Bra dag! Jag o Bailarn var på Skytte C och spåra, sen tävla vi lydnad för första gången, sen var det middag med goa vänner och sen dansa loss på krogen! Nice :)
Nu sova, skyttetävling i morgon.

Scones.

Felicia var här och fikade ikväll och då fick jag för mig att baka scones, shit vad det är gott när dom är varma så smöret smälter osså en stor kopp te på det. Mums!!

Muuu!

Satan i gatan vad jag var trött i morse :S Dessutom var det frost ute så jag fick skrapa rutorna, - 2 var det, brrr!
Idag körde jag helt själv i laggårn och det gick skitbra me allt i början sen efter att jag hade mjölkat några kor och , kommit igång och tyckte jag var grym ;) då hände det nåt så maskinen slutade aldrig mjölka :S Fick man ringa Anton så fick han komma och hjälpa mig, hade missat att trycka in en knapp. Suck... Fattar inte hur den kunde börja och va normal och sen bara kajka ihop... Dessa apparater! Min värsta mardröm med detta jobb är att lyckas paja en hel tank med mjölk av nån anledning. Jag hoppas verkligen inte det händer! Många många pengar i den tanken...

Nu är jag iaf hemma och har duschat, ätit lunch och fixat lite cheerstuff. Kollar på tv nu och ska hämta en kopp te och en liten macka och kura ner mig i soffan under en filt. Är så frusen. Det blir nice!!!

Föräldramöte.

Idag hade vi föräldramöte med cheeren, det gick bra tycker jag. Vi har vettiga föräldrar =) Iaf dom som var där :P Dom verkar hålla med om vår filosofi, så det är bra. Synd bara att inte alla kunde vara med.

På träningen körde vi gymnastik, jag körde i handvoltstrappan, har inte fått till det där med att landa på fötterna, dessutom blundade jag :P Sen blidde det lite campdance, hehe och lite bygg. Verkar som Sannas kille kommer att börja stunta med oss, jag håller tummarna!
Nu borde jag sova, för ca 3 timmar sen... Det är så tungt att kliva upp 4.45 när man inte lägger sig före 00.00 :S Men idag så fastnade Jennifer, jag och Helena utanför sporthallen och babblade om allt möjligt, både sorgliga och sjukt roliga saker! Det var kul och välbehövligt att få skratta lite =) Men det får jag väl lida för i morgon, värst är när jag sätter mig i bilen och värmen börjar komma igång... Puh!
Men jag jobbar ju inte så många timmar så jag kan alltid sova när jag kommer hem.
Nu sitter jag uppe för att jag frös som en gris när jag kom hem så jag var tvungen att duscha varmt, läänge! Sen hoppa jag i dubbla byxor, tjocksockar, varm hoodie och drack te men fryser fortfarande.Och elementet i sovrummet är trasigt så där är det kallt! :S Men mitt (nya, fluffiga) täcke är iaf varmt och tjockt så det tänker jag krypa ner under nu.

Better Bodies!

Vill ha!
1
Så om du har för mycket pengar över och inte vet vad du ska göra med dom: Köp dessa och posta till mig! Det finns inget man mår bättre av än att ge har jag hört.

...

Var och slogs lite på kampsportsklubben ikväll så nu känns det lite bättre.Är inte arg längre iaf.
 
Träningen idag blev ju som den blev. Va ju sjukt omotiverad att ens åka dit men tänkte på dom som ändå vill träna så åkte dit. Hade planerat att Therese skulle komma och dansa disco med oss men hon kunde inte så då tänkte jag att vi hoppar ist. Men sen när det väl var dags så skulle jag berätta om det hemska som hänt och då började jag såklart gråta så Jennifer fick hjälpa mig att prata klart. Sen kände jag att dom andra fick välja vad vi skulle göra idag så det blev dans och bygg. Var en rätt skön träning, vi började att lära alla Sannas rutin och jag tror det kommer att bli coolt när vi är så många.
 
Nu ska jag dricka upp mitt te och gå o lägga mig, känner mig fortfarande helt nere och ledsen. Och ska dessutom upp 5 igen och dra och mjölka.

Need to punch something!

Är så irriterad och förbannad så jag skulle behöva gå ut och spöa nånting eller springa till jag kräks. Måste ut med aggressionerna!!!!!!

Cowgirl.

Klev upp 05.00 i morse eftersom att jag skulle börja kl 6 i laggårn och mjölka. Det var riktigt trevligt, en bra start på dagen, mjölka kossor och mata (och klappa) kalvar =)
 
Nu ska jag till tandläkarn, urk!

Life is not fair!

Fick ganska nyss reda på att en tjej i lagets pojkvän gått bort pga av en bilkrasch. Det är så fruktansvärt sorgligt och jag lider med henne! Vet precis hur det känns! Jag blev helt skakis och började må illa när jag fick veta. Fick såna flashbacks från när Putte dog :S
Älskade Patrik ♥
 
Jag vet att ingenting jag skulle säga till henne hjälper mot det som gör så ont i hjärtat men jag vill att hon ska veta att jag kommer att finnas där för henne när hon än behöver det! Jag tänker på dig fina ----. Du klarar det här! Tillsammans är man stark.
Kram!

Boys, boys, boys...

Är trött och grinig! (Pissed off!) Ska laga mat och sura i soffan resten av kvällen, om inte nåt kul dyker upp...

Sundsvall!

Nu drar jag på gymnastikläger i Sundsvall! Visserligen som tränare, men jag ska nog hinna träna lite själv oxå ;)

Stunt.

Att stunta är så himla kul! Det som är tråkigt är att vi haft så stor rotation på toppar att vi inte kommer så långt som vi vill. Men nu har vi iaf en ny topp som vi kan kasta omkring för hon är rätt orädd =) Så vi har precis börjat köra fulldowns, det är svinkul!
On our way down. Tajmade, aha, aha!
 
En annan tråkig sak är att en del är så oengagerade, säger man inte "gör det här nu" då sitter dom... Vill man träna så gör man det! Då drar man ihop sina kompisar och kör, man sitter inte och pillar naveln, det lär man sig inget på!
 
Ska slänga upp en liten film i morgon, måste lägga den på youtube först och nu är det SATC på tvn ;)

Because I´m worth it!

Har precis bokat in mig på min första professionella massage, ever! Fick iof massage en gång när jag jobbade på Willys för 100 år sen men det räknas inte, för då var vi på jobbet. Nu har jag bokat in mig på en salong eller vad man nu säger :P Ska bli sååååå skönt!
Har ont på en massa ställen så jag hoppas hon kan knåda bort det och knyta upp lite knutar.Har en sjukt störig låsning på vänster sida vid skulderbladet som förstör för mig ibland.
 
 
Nu ska jag plugga och sticka ut och springa en sväng! :D

Överhettad!

Nu har jag sådär mycket att göra igen att jag blir galen! Hjärnan går på högvarv och jag har tusen saker att göra men får ingenting gjort känns det som. Även fast jag faktiskt gjort en hel del idag. Men det känns inte så!!!

Pyjamasparty!

Sitter hos Helena och kollar på cheerdräkter och taggar tävling! =)
 
Campet var bra, tränarna super! Det bästa var att dom gick igenom en massa hopp och hoppteknik, som jag saknade på förra campet. Det var superkul oxå att få snacka med en som jobbar med cheer på heltid =) Jay är min nya idol;) Jag fick en massa tips av honom och han hade en massa bra saker att berätta. Längtar till nästa år!
Vi har börjat köra fulldowns med Jennifer och 360 med Isabelle. Det är så roligt! Fick dock en liten fläskläpp i en av fullfångningarna och huvudet började tokdunka, men det gick över :P
En liten bild :P
Jamtland Cheer och coacherna!
 
Näe nu blir det fika och mys i soffan med Helena, vi har pyjamasparty ;) Ska färga hår, klippa mig, ansiktsmaska och måla naglarna;)
Adios!

Catering.

Nu ska jag iväg och köra lite catering åt Andreas, det är kul =)
Sen ska jag åka och köpa ett fluffigt täcke! Utifall nån undrar...

I love cheer!

Haft ännu en bra helg med cheercamp, denna gång i Luleå. Fantastisk bra headcoach från Cheer Athletics, USA. :D
Skriver mer sen, nu: sova!!!!!

RSS 2.0