Efter träningen....

En stor jäkla tallrik med flingor, banan, lingonsylt och mjölk: MUMS!!=)



Var i Öp-hallen och tränade idag. Började med att springa lite som uppvärmning, hade ingen ork alls, kändes som ja inte kunde andas.. Skitskumt..  =(
Vi fick ändra om lite i positionerna igen eftersom en del inte kan vara med på uppvisningen i morgon tyvärr.. Men vi fick till det rätt bra. Tränade lite bygg och Sara P satte sin cradle skitbra! Yei=) Jag och Michaela måste träna på balansen när vi basar.. =)
Vi tränar ju samtidigt som Republicans och idag kom en av dom ansvariga och sa att dom tyckte det såg bra ut! =) Superkul att dom uppskattar oss!
Ska bli kul och få dansa och cheera för dom i morgon!!

Sara i en elevator:


Ps. Tack Michaela för att du är så gullig=)

Hästägare på riktigt!!! :D

Yeiii!! Idag kom Henrik förbi, Zonos gamla ägare. Så nu har vi äntligen skrivit papper så nu är han min! På riktigt=) Har ju haft han sen typ April förra året men nu är han bara min helt på riktigt. =)
Dessutom fyller min underbara lilla söta häst 10 år idag. Grattis Zono!!!





Näe nu ska jag dra ner till stallet och galoppera över vidderna på min häst=)

På en sekund kan ditt liv vara förändrat för evigt.

Jag kom precis hem från en trevlig middag hos syster m familj. Supergod mat! Vi kollade på Let´s Dance, fan vad dom är duktiga! Tidigare var jag och syrrans ungar nere i Badhusparken och kollade på starten till Amundsen Race. Ca 700 hundar taggade för att göra det dom älskar-springa! Det är ett jäkla liv, dom hoppar och studsar och ylar ända tills starten går, då blir det tyst=)  Efteråt gick Simon o Emma och letade sockor som en del hade tappat, hittade 14st, hehe=)

Amundsen Race 43mil, Östersund-Röros.





När jag for hem från syrran så stod en bil och blinkade längs vägen, saktade ner och körde om och då upptäckte jag den här i diket, på fel sidan vägen:



Fan va ont i magen jag fick!! Flashbacks... (RIP love) Jag stannade till och pratade med han i bilen på vägen, han berättade att ambulansen varit där och att dom som åkte i bilen var hyfsat ok.
Jag tittade mig omkring och såg långa bromsspår på vägen och väl synliga märken vart dom farit av vägen men sen var det så konstigt för man såg inga spår mellan avkörningen och där bilen stod.. Dom måste ha flygit en jävla massa meter innan dom krasha in mot trädet!
Dom hade änglavakt!
Såna här gånger ångrar man alla löjliga gräl man har med dom man bryr sig om. Tänk om man aldrig får chansen att säga förlåt..
Robert Broberg (som jag digga när jag var liten) har skrivit en sång med en sån bra text: Somna aldrig osams. Det är så sant! Om jag har bråkat med nån innan jag ska sova eller innan jag ska åka nånstans får jag ångest och måste alltid reda ut det. För man vet aldrig när livet tar slut och då kan det vara försent och det skulle vara det värsta, att mista någon när man är ovänner och aldrig kunna säga förlåt!

Jävla kamera!

När jag kom till stallet ikväll så stod det ett gäng rådjur utanför dörren till lillstallet, jag hade med mig kameran i bilen så jag tänkte att nu jäklar ska ja få några bra kort på dom! Jag kom riktigt nära oxå, bländade dom med helljuset o rullade sakta med avstängd bil mot dom, hehe. MEN min jävla kamera som skulle va så jävla bra tar inte alls bra kort i mörker!!! Testade alla möjliga inställningar men fan heller!! Jag blir sååå less!! Skulle kunnat få toppenfina bilder...
Här är den bästa:  =(

Dom vet visst...

Den som säger att hundar inte vet när dom gjort fel, att man inte kan skälla på dom när man kommer hem och upptäcker att dom gjort nåt otyg. Bullshit!!
Har varit hos Marina hela kvällen och druckit te och snackat om livet och fixat med cheerhemsidan. Riktigt trevligt=)
Det första som händer när jag öppnar dörren hemma är att Tarzan och Baileyz kommer glatt fram och hälsar medan Zorba smyger fram med svansen lågt och öronen bakåt som hon gör när hon vet att hon gjort nåt fel eller när man skäller på henne.. Jag börjar titta mig omkring för att se vad det är hon har gjort och mycket riktigt.... Min favvopenna ligger massakrerad på hallmattan... När jag upptäcker det och utbrister men va faan, då gömmer hon sig under bordet...  Mycket uppenbart och avslöjande vem som är den skyldige!! 

Odågan=)


Söta ligan väntar på kvallskissning=)


Bailyez agerar kudde, han hade inte så mkt val iof=)


Älskar min lilla liga=)
God natt.

Elaka människor...

Varför!! finns det såna som inte kan tänka sig för, bara öppnar käften utan att tänka på att det kanske sårar den som får ta emot...!?!  Varför finns det folk som bara tänker på sig själv och inte andra, dom som vet att dom sårar någon när dom gör som dom gör men ändå gör det, bara för sin egen jävla skull!! Jag blir så sjukt less på såna egoister. Jag har haft såna runt mig alldeles för länge och vissa kan man inte skaka av sig, dom finns alltid där... O lär sig aldrig.....
Sen finns det alla dom runtomkring en som man tycker om som man ser och hör blir sårade om och om igen.. Varför tar det aldrig slut och varför finns det såna människor som alltid är elaka!?! 
AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDIOTER!!!!!!!!!!!!!!!!!

Massvis snurrar i huvudet!

Suck.... Det är såå tråkigt när det inte kommer nån på träningen.. Idag var vi 5st av 14.. Alla tappar motivationen.. Jag kände att ja själv blev väldigt oengagerad vilket absolut inte är bra som tränare... Ja hade en massa saker att ta upp men det känns som det inte är någon ide´att säga det till bara några för då måste jag ändå ta det igen sen....

Jag var i stallet med Fatima på kvällen för Andreas skulle sko hennes häst, han berättade då om en ny utbildning, om husdjur, på högskolenivå, yeii! Jag ska lätt söka dit, utbildningen kommer desutom vara på Torsta, min gamla gymnasieskola som inte ens ligger 1 mil hemifrån=) Kan det bli bättre!!?

Tog bilder i stallet igen=)
: 

Tog en söt på Zorba med=)


God natt!!

Cheeroholic?!?

Har precis sagt god natt till Anna som jag suttit och snackat cheer med på msn till nu!! 01.00!  Totally unhealthy, eller? ;)
Men det finns ju så mycket kul på nätet att titta på och fundera över, önskar föreningen hade massvis med pengar då skulle jag köpa massa saker till tjejerna !

Kolla in dom här cheerskorna, ascoola=) Vill ha!





Två cheerbilder på vårt lag in action=)
Det brukar ju alltid vara någon man  tycker mindre om när man är en stor grupp med bara tjejer, men inte i detta fall! Alla är toppentjejer;)

 

Näe nu MÅSTE jag sova.. Vända tillbaka dygnet igen. Var skitbra när jag hade stallet för då hade man en normal dygnsrytm, då va man tvungen att kliva upp tidigt.. Plågsamt just innan man klev ur den varma goa sängen men sen var det skönt, det underlättade ju att det var toppenväder varje dag iof=)
Jaja.
God natt! Zzzzzzzzzzzzzzz.

Det snöar!!

Va tusan, det skulle ju va vår nu. Det har varit sol och varmt och fint flera dagar men nu snöar det igen... Wierd. Eller egentligen inte, vädret är ju som det är... Sitter och tittar ut och det är riktiga stora flingor som faller..
Nu tittade solen fram! 

Förstorad snöflinga=)


Näe nu ska jag ta och åka in på stan och fixa lite grejer, bla gå in på Rut och shoppa lite kläder till laget=)

Några roliga bilder

Måste bara lägga upp några roliga bilder på min galna supercoola hund Baileyz ( o min toksnälla häst Zono)!
Bailez rider=)

Spana in tassarna i stigbyglarna;)
Baileyz rider igen=)

Skön helg..

Hade sovmorgon på lördagen med Tobbe och hundarna, myys=)  Fatima hade mockat åt Zono så det slapp jag..
På eftermiddagen for jag till syrran och hämtade Simon o Emma som jag skulle va barnvakt åt. Vi mötte upp Tobbe på Via Grande och käkade pizza, dom har skitgod pizza där! Sen for vi hem och bakade och kollade på film och kidzen lekte med hundarna tills alla var trötta=) Somnade rätt sent.
En slice av min sockerkaka=)

Söndag: Klev upp halv 8 för och skjutsa Tobbe till tåget, han ska till Tyskland och jobba en vecka=( Kom hem och käkade frukost och kollade på barnprogram, bla Nalle Puh, han är ju sötast! I detta avsnitt trillade det ner en del av ett äggskal från ett fågelbo när han försökte få ner ett getingbo i jakten på "håning". Alla fick panik och trodde att Puh gjort ett hål i himlen=)

Sen var vi ner till stallet och åkte madrass efter hundarna=) Gick tokfort!
Emma red en sväng, hon är värsta naturbegåvningen! Simon tog hand om Baileyz=).

Vi var bara 3st på träningen så det blev cheertittande på youtube, hehe=)

Fortsatte kvällen hos mamma med middag och så kolla vi på värsta dansprogrammet, jävlar va bra dom va!!!
Nu är det te och filmmys med hundarna som gäller! =)

Uppvisningen avklarad=)

Yeeii!! Uppvisningen på basketen gick toppenbra, förutom några småmissar men va tusan, det var ju vårt första uppträdande! Alla var jättepeppade och hejade och skrek hej vilt på grabbarna.. Trots det förlorade dom tyvärr, men det var inte med många poäng.. Bättre lycka nästa säsong=)

En bild på oss, uppradade som ljus medan Jämtland har bollen=)

Det närmar sig....

Jag börjar bli nervös för kvällen.. Hela gårdagen stressades igenom med ridning, och sen cheer cheer cheer... Men vi har nog lyckats fått till det mesta och ordnat allt....   Tror jag:S

Var och shoppade smink o hårgrejer med Anna och Michaela sen hade vi ju träning på kvällen, grymt kul=)
 Anna är topp för första gången på länge, gick asbra!!!

Tog massa bilder i stallet igår för det var så sjukt härligt väder. Fick en sån fin på Zono o Baileyz=)


Nu ska jag kuta ner till stallet och rida en sväng sen hem och duscha och packa ner och fixa det sista innan ja´g far in till basketen....

Hörs!!!

Slappdag

Idag har varit en riktig slappdag, förutom att jag ringt en massa och mailat och msnat för att fixa allt till fredagens match..

Upptäckte just stallets hemsida www.stallkamp.se   Så fin, fast långt ifrån klar.   Bilder på vårt fina stall:
    


Fullt upp...

Idag har det varit full fart hela dagen... Var till stallet och släppte ut hästarna och mockade och red.
Min häst var helt underbar idag!! =) Sååå duktig. Var längesen det gick så jäkla bra! Baileyz var oxå med på ridturen och sprang brevid, jäklar vilken racerlabbe jag har, hehe!
           
Sen kom mamma och plockade upp mig och så for vi och fikade och så besökte jag arbetsförmedlingen en sväng, tänkte att dom ska få fixa ett jobb åt mig;)
Sen var det våffelstopp hos Felicia, supergoda hemgjorda våfflor!!!
Sen ett besök på Rut.m.fl. för att kolla på kläder som dom ska sponsra med på matchen vi ska stå på på fredag.=)

Kl 18.30 var det träning tillsammans med Republicans i Öp-hallen, tjejerna var jätteduktiga och kämpade på bra=) Vi tränade som tusan för att alla ska sätta allt tills på fredag=) Tyvärr stukade Amanda foten när vi tränade på bygg, hoppas hon kan vara med på matchen och dansa iaf!
Sara P var verkligen på G ikväll och var superduktig i byggen! Det kommer bli skitkul på fredag, Can´t wait!

Sista stoppet för kvällen var stallet och där var det förstås en jäkel som inte ville gå in, bara för att ja va trött och ville hem..
Men nu e ja iaf däckad i soffan framför Scrubs med en kopp te!
Ps. Fick en flashback när ja ropade på en av hästarna o då skrämde rådjuren som dom kutade över vägen! Det kom en bil i full fart men den hann stanna, som tur va! Var nästan 20 djur som studsade över vägen så bilen fick stå en stund innan hela ligan kommit över=)
God natt!

Jamtland Cheer!!!

Har varit på möte med Jämtland Basket idag och på fredag ska vi stå på deras match och cheera! =) Ska bli superkul!

Tillbringade kvällen hos min kära vän Marina (som oxå gör vår cheerhemsida nu för tiden) och drack te och uppdaterade sidan hej vilt, kommer att synas i morgon eller på onsdag=) www.jamtlandcougars.se =)

Var precis till stallet och tog in hästarna som fick va ute läänge idag=) Det är så mysigt där på kvällen, så lungt och fridfullt. Rådjur fulla hagarna=)

Sov gott!
JC´s logga


Ett rådjurs tragiska sista timme...

Igår när jag var i stallet och hade tagit in alla hästarna så hörde jag hur en bil bromsar men bara glider på isen, sen kom en duns. Jag tänkte att nu körde han nog på ett rådjur (det kryllar av dom varje kväll i hagarna) när jag tittade dit hade bilen backat tillbaka och vi såg rådjuret hoppa på 3 ben ner i diket mot hagarna i djupsnön...
Då körde han i bilen bara iväg igen!! Men jag stod och tittade på det stackars rådjuret och funderade på vad jag kunde göra.. Det var svårt att se vart den tog vägen för den hoppade längre bort från lampornas sken in i mörkret ner mot hagarna.. Säkert med en enorm smärta=( Jag tyckte det såg ut som den stannade på ett ställe men jag kunde inte va säker pga av mörkret, men jag bestämde mig iaf för att ringa polisen (det är faktiskt lag på att anmäla viltolyckor, vilket idioten i bilen sket i). Jag skulle ha funderat ihjäl mig på hur det gick för rådjuret om jag inte åtminstånde försökte göra nåt..   Polisen tog lite uppgifter på vart djuret var och skulle skicka dit någon. 5 min senare ringer en jägare från grannbyn, han skulle åka och se om rådjuret var kvar..
I morse när jag släppte ut alla hästar var det ett långt blodspår från hagen där jag sett rådjuret stanna.. Så som tur var hade jägaren då lyckats skjuta det och det slapp gå en plågsam död till mötes..
RIP lilla rådjur.


Hej hopp och welcome till min blogg. =)

Brukar alltid försöka hitta nånstans att hänga upp och ner, här på Trafalgar Square i London=)
Hej allihopa

Om det nu skulle vara så att nån ramlar in på min sida så måste man ju va trevlig och ta emot med öppna armar!
Så välkommen hit=)
Jag hoppas ni hittar nåt spännande att läsa här framöver, vi får väl se hur aktiv bloggare man kommer att bli=)

Slänger med två typiska Jag-i-ett-nötskal-bilder;)

Hörs/ Jenzan
På krogen i Finland=)

RSS 2.0