Halloween!!!

Nu drar jag på middag med mamma på Eastern Palace och sen blir det nån timme med Robban Broberg, han e så skön! Sen blir det Halloweenparty!!!
Smell ya later:P

Älskar sånt här!!!!

Måste bara slänga in 2 klipp innan jag går och lägger mig:D
Kolla på det översta först=)
Me like!:


Svart!

Japp, min fredagsnatt avslutas med en hårfärgning! Svart blir det;) Hade velat ha blonda slingor i oxå men nåt sånt utbud av hårfärg fanns inte på Ica Maxi:P Ska spana på stan i morgon efter mina blonda slingor, haha!
Godnatt!

Fredag kväll lika med...

..... Lyssnar på Sexy bitch med Akon feat. David Guetta.  "Damn girl";)
Ska åka och "storhandla". (med sommardäck i halkan... :S)
Tillbringa kvällen hos Fatima...
Sen vet man aldrig;)

Ajöss!!!

Internet!

Har inte haft nåt internet på flera dagar! Skitjobbigt! Vet inte ens varför det vägra funka men nu funkar det iaf!!!
Sitter just nu och käkar nån slags middag och gruvar mig för att åka och handla, kommer ju va proppat med folk.. Tänkte kanske vänta till alla har åkt hem och ska käka middag så kanske man slipper trängas och stå i kö i evigheter. Jag måste handla för det finns typ inget att äta hemma nu.. Och ingen mjölk finns det och det går inte!

Träningsvärk!

Cheerträning 1 timme, löpband 30min och sen styrka-ben;) I feel good, nananananaa (Ni vet sången) :P
Sitter nu och dricker te och kollar på Two and a half men, haha!
Träningsvärken från ryggträningen i måndags och armträningen igår börjar kännas ännu värre, kommer ha ont i benen i morgon oxå, i slutet av veckan kommer jag inte kunna röra mig, hehe.

I morgon blir det skola, kolla på vinterdäck, kolla efter halloweenkläder och träna cheer. Sen blir det nog gymmet en sväng oxå=) Har jag tur är jag ledig på eftermiddagen.


Träning e nice!

Idag på cheeren tränade jag hjulningar för fullt. Jag blir så förbannad! Varför kan jag inte hjula rakt!!!?
Var iaf på gymmet sen och körde biceps och triceps, blev lite arg för att jag tyckte jag va klen och då jäklar orkade jag några till, haha! Ilska är bra!


Ödet;)

Skrev ett inlägg igår men när jag skulle publicera det så gick det inte pga att dom höll på me nå driftstjosan... Kom in idag och halva mitt inlägg var borta.. Grr, fast i slutet av inlägget hade jag skrivit en sak som jag inte var säker på att jag ville publicera och eftersom det nu försvann så var det nog meningen att jag inte skulle visa det=)
Jag tor nämligen på ödet, saker händer av en anledning. Fast ibland funderar jag på vad fan det är för mening med vissa saker!
Inlägget som blev kvar sen igår:
Nyss (nästan iaf) hemkommen från gymmet. Efter en i övrigt lam och meningslös (o iof jävligt påfrestande) dag så var det skönt att komma iväg och slita lite. Man mår så jäkla bra när man tränar, jag skulle kunna bo på ett gym eller i en danssal.. Varför är man inte iväg oftare och tränar.. Nog för att vi har cheer tre ggr i veckan..
Men nu ska det bli andra bullar, eller jag har redan börjat lite smått men jag ska bli ännu bättre på att ta mig iväg till gymmet! Idag var jag på så dåligt humör pga av diverse skit som jag får jävlas med, ha som ingen ork att åka in till stan egentligen, bilen går dåligt, den behöver olja och den läcker allt som går att läcka och den slukar bensin... Men blev iaf "tvingad" att gå och tur va det för jäklar var skönt det var=) Har en sån bra träningskompis som alltid får en på bra humör!


Nu kom Felicia så nu ska vi fika=)

Baklängeshelg...

I lördags var jag, Anna och Michaela och hade "lektion" för ett gäng halvfulla 30åringar (snart där själv, inte halvfull, men snart 30) :S  Dom har en klubb och träffas en gång per år och testar nya sporter, denna gång föll lotten på cheerleading. Vi lärde dom en rätt svår rutin måste jag säga men dom fixa det rätt bra=) Dom fick tävla på slutet mot varandra på slutet=)
Snygga outfits:P


Det var 4 lag, det turkosa, det rosa, det bruna och det lila. Alla hade gjort en ramsa och det turkosa laget hade så fin avslutningspose=)


Efter cheerandet så for vi och handlade och sen käkade vi middag hos Anna, vi plockade upp Steve oxå på vägen (Michaelas kille) Det blev nå slags kycklingtacossalladsaktigt:P



Skulle kolla på MADE om cheerleading men det handlade om nån jäkla boxarewannabee... Så vi slog på en Bring it on film i stället=) Sen snacka vi om hur vi ska förbättra föreningen och träningarna...

I fredags minns jag inte ens vad jag gjorde (fast jag vet att jag var nykter) Undra om det var badtunna då eller var det förra veckan.. Det var nog förra... Hmm.

I torsdags hade vi iaf middag med klassen med några studenter som läser i Uppsala, dom kom från Camerun, Etiopien, Pakistan o massa andra skumma ställen, var även nån från USA, Frankrike, Canada och 2 från Sverige. Så det blev en engelsktalande kväll wich was nice=) Sen var vi några ur klassen som drog på Bishops, en kille från Turkiet hängde på, kul kille och sjukt lik en gammal klasskompis från högstadiet=)
Emmas fina kaffedrink:

Några ur klassen:                 Dans med Uppsalagänget:



Ny bil.

Hittade 3 lösa kort som jag hade tänkt sätta ihop och rama in..
Det är från när jag var på Tasmanien -04 och här red vi på en superhärlig strand. Jag tar bilden så han på bilden det är Paul, en av dom andra 3 som var med. Det var jag, Cynthia, Paul och hans fru Karen. Rätt blåsig och kallt den dagen, men det gjorde inget! =)  


Idag var jag som sagt med mamma till stugan och staplade lite ved i regnet. Sen for vi till min morbror och fikade, trevligt!
Tog en massa knäppa bilder, som vanligt kan jag inte bete mig. =) 
Dagens outfit:P
Mina V-tecken syns inte för dom skitiga handskarna smälter in i bakgrunden, haha!

  
Lundhagsbrallerna, Windbreaker från Jämtlandsfjällens slädhundsklubb och så kängorna (som jag förövrigt sprang halva blanktjärnsrundan med) Haha. Oj! Icke att förglömma- Tigerahandskarna, så där lite lagom slitna och illaluktande, bla efter min och Kåres vurpa i Önsjön. :D Men pannbandet är fräscht och fint med blommor;)

Ni har väl sett dom där slynglarna av det motsatta könet som nyss tagit körkort och tycker dom är så jävla coola när dom kör runt på stan i sin BMW 320 med trasigt avgassystem så dom hörs över hela stan?
Nåt som är gemensamt för dom är iaf att dom måste ha stolen så långt bak det bara går så dom i princip ligger ner, varav högra armen nästan måste vara sträckt med axeln lite förhöjd och även en lutning på kroppen åt vänster för att dom ska nå fram till ratten, handen helst placerad på "kl 11.00" (ni kommer väl ihåg att man egentligen ska hålla "tio i två") Är man extra cool så hänger man även ut vänstra armågen (man "kråmar") lite genom fönstret (som givetvis är helt nedvevat eftersom att man poppar musik på allra högsta volym så alla verkligen ska höra att man kommer utifall dom inte hörde när man gasade så hela avgassystemet höll på att ramla av)
Jenny is imitating such a person in her new car:P

Här är posen man kör när man står still och försöker få den där fjortisbruden att hänga med på en tur:
(fast det ser mer ut som att jag håller på att mjölka en ko:S)

Sista bilden är på vrålåket! Rätt lik en BMW 320 måste jag säga. (Eller vad säger du "Brorsan"?) :P

En uppdatering vad gäller bilen:
Den är ju jävligt läcker och måste kosta massor, jag menar det är ju i princip samma modell som Wikners i Persåsen har;)

En bild på stugans utsikt när alla träd ligger slaktade på backen:


Näe nu är det slut på bilder! Nu vill jag bara tillägga att jag kan se på DVD på datorn tack vare Tommys eminenta datasupport via mobiltelefonen;)

Ps. Till Anna: kkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkooiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkiiiiiiiiiiii.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Puss på er!

//Jenzan the one and only. 

Ps2. Ser fram emot alla kommentarer som ni ska lämna nu!!!!;)





Till Karin!

Om du läser detta så var jag tvungen att fara iväg, mamma o ja ska till stugan.. Den där jävla facebookchatten hänger sig ju hela tiden så mina svar kom inte fram:( Hatar den där jävla chatten!
Men jag loggar in ikväll om du råkar vara där!
Stor Kram!!!!
Lav jo!!!!

Mot Oviken!

God morgon!
Om en stund kommer mamma och hämtar mig, vi ska till stugan och fixa lite=)

Jag har bara en sak att säga!!!!!!

HELL YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT MITT INTYG!!!!!!!!!!!
OCH ALLT ÄR GODKÄNT:



EN STOR FET STEN FÖLL FRÅN MITT HJÄRTA!!!!

Kärlek.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Mitt hjärta går sönder!!

Jag dör jag dör jag dör om bilderna är borta!!!!
Jag insåg just att mitt album Älskade Zono inte finns på datorn längre!!!!! Jag hittar det ingenstans! Jag har letat och letat och det finns inte..
Snälla Henke hjälpte mig ju med datorn förra helgen när den balla ur. Han fråga om det var nåt jag ville ha säkerhetskopierat utifall allt skulle försvinna, Bilderna och dokumenten så klart!! Speciellt Zonomappen. Jag har ju lagt över alla gamla bilder på den externa hårdisken men inte dom jag tagit efter det.. Men jag la över bilderna till exhårdisken i slutet av sommaren och Zono dog i April:S Men nu har jag letat på den oxå men jag hittar inte mappen!! Jag har ont i magen. Tänk om den ÄR BORTA!?!? Jag kan aldrig få tillbaka dom! Det var från hans sista dag i livet! VART ÄR MAPPEN!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????
Alla andra mappar verkar ju finnas.. Jag kan inte komma på nån mer jag saknar!
Varför just den mappen, allt annat hade inte spelat nån roll, men DEN gör det! <3
Henke skulle kolla upp det där i helgen. Jag hoppas av hela mitt hjärta att den finns kvar nånstans!!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Älskade häst!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Saknar dig varje varje varje dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FitnessJenny på intågande!

Damn girl! Vilken jävla fitnessdag jag haft idag! (eller igår, hann inte skriva klart igår). (Fast nu blir det förrgår för nu e kl 01.00 på fredagsmorgonen/torsdagsnatt el hur man vill se det)..
Klev väl iaf upp vid 9-tiden sen kom Felicia förbi, vi fikade lite och klurade på om vi skulle dra till Blanktjärn eller inte.. Kollade YR en sista gång och det var strålande sol uppe i Vålådalen. Så vi for. Var skitväder hela vägen upp, blev bara sämre och sämre, mulet och dimma, vi funderade starkt på att reklamera YR! MEN sen när vi svängt in mot sista vägen då uppenbarade ljuset sig för oss!

Sen blev det tamefan bara bättre och bättre! Vi var tvungna att stanna flera gånger för att ta kort på den underbara utsikten:

Såg häftigare ut på riktigt när fjället stack upp ur dimman:

Baileyz tittar ut från bilen... Baileyz hoppar ut från bilen:


Början av vår Blanktjärnsrunda:

Baileyz:


Eftersom vi kom upp rätt sent så var vi lite stressade hela vägen eftersom båda hade en tid att passa i stan. Vi tog bakvägen för att jag hade för mig att den är kortare, efter 1 timme började vi fundera på om vi skulle vända eller fortsätta men det kändes ju trist att vända när tjärnen kunde va bakom nästa krök. Så vi börja pinna på som tusan och tänkte att NU bakom nästa sväng eller bakom nästa backe så är vi där, men icke! Vi gick o gick men till slut så bara var den där! Den efterlängtade Blanktjärn! Ett helt år sen vi sågs sist! Vilken lycka, vilken glädje!
Nästan framme! Bakom åsen (som ser mkt mindre ut på bild) så ligger Blanktjärn:


Ett av mina största problem här i livet är att jag aldrig kan bestämma mig! Skitjobbigt. Kan va allt ifrån stora beslut till små obetydelsefulla beslut. Som tex med dom här bilderna.. Satt i en evighet för att klura ut vilken av dom jag skulle använda trots att dom ser i princip likadana ut, bara det att jag knäppte den ena bilden lite mer åt vänster..  Suck!

Hittade en sommarbild på nätet med samma motiv som jag hade tagit på=)

Bailarn igen:

Baileyz låg alldeles vid kanten och åmade sig och så ramlade han ner på isen! Haha det hade vart sjukt kul om det inte hade varit is! :D Jag försökte hinna ta ett kort när han låg på rygg och sprattla där nere men hann inte, det blev när han var på väg upp så det blev värsta närbilden, sötis=)  Högra bilden: Bailarn i sin bästa fotopose:
 
Jag o Felicia försökte vara kreativa och uttrycka våra känslor för Blanktjärn och fjällen:P
 
Miffobild på mig o Bailarn:


 
 

Vi hann iaf fika lite, gå ut på isen och knäppa en massa kort=)
Sen pratade Felicia med en kompis som vi bad googla fram Blanktjärnsrundan för att kolla hur långt det var hem, om vi skulle vända och gå samma väg eller fortsätta. Vi fick höra att det skiljde knappt 1km så då tänkte vi att vi fortsätter, det är ju roligare än att gå samma väg.. Men det skulle vara 7km. Vi kollade klockan och tänkte: Hoppsan! Bråttom bråttom. Vi beslutade oss för att vi måste nog springa för att ha en chans att hinna, så vi sprang! Oj vad vi sprang. 7km i kuperad terräng, i kängor! Japp! Hyfsat duktiga vi var då!
Jenny lubbar:P


När vi kom fram igen så visade det sig att det var mycket närmare om vi hade gått tillbaka:P

Baileyz tyckte hängbron va läskig=)
 
 
Utsikt från parkeringen:



När vi väl var på väg från Vålådalen så hann vi bara åka kanske 1km så blev det skitväder igen! Precis som när vi kom och ljuset uppenbarade sig så försvann det lika fort när vi for.
 
Snacka om att vi valde att va på rätt ställe denna dag! För det blev dessutom bara sämre, världens dis, mulet och äckligt hela vägen till stan.


Väl tillbaka hemma var det bara att byta om och fara in till stan och hämta våra nytryckta cheertröjor och åka på träning, hann bara med 1,5 timme eftersom jag blev sen..


Och eftersom jag siktar på miss Fitness 2010;) så kunde jag ju inte sluta träna efter 5km vandring, 7km jogging och 1,5 timme cheer utan som pricken över i:et så blev det gym oxå=) Triceps i mängder:D (Synd jag inte hade pulsklockan på mig, hade vart intressant.)
Där blev det dock inga bilder, får bli nästa pass=) Men en bild på mitt cheerlag som ligger och "ålar" på golvet fick jag iaf till:P

Fokuserade:

Vi håller till i Golds lokaler på Fyrvalla=) Driftig som man är så har jag fått dom till att sponsra oss;)

Näe nu jävlar är kl mitt i natten! Eller på morgonen...:S
Nog för att jag inte börjar förän 13.00 men ändå, kan va bra att sova lite=)


Onsdagens lista=)

* Ringa CSN (och ev försäkringsbolaget och studiefrämjandet)
* Ringa Hanna
* Fixa cheerstuff med stackars utslitna Anna!
* Ev fjälllvandra lite;)
* Träna cheer (& gym!)
* Om ingen fjällvandring, långpromis med dogsen

Tror det va allt för denna gång=)

Träningen idag.

Idag fortsatte vi att klura på tävlingsprogrammet, känns sjukt stressig faktiskt! Men vi kan om vi vill! (Hoppas jag). Förutsatt att alla verkligen vill satsa!
Har lite skojsiga bilder från träningen iaf. Vi avslöjar ju inget från själva tävlingsprogrammet så jag har bara bilder från det andra vi pysslade med idag, Haha! Shi fick ni! 
Anna i diverse skojiga bilder:P



Tänkte dra på Golds efter cheeren och köra styrka men hade glömt min bricka så jag tog mig inte in, fatta min besvikelse. Fick i stället åka till Fatima och äta Olles goda lasange och kolla på Desperate Housewifes, inte fy skam det heller men det bidrog ju inte till en mer vältränad kropp. Det kan jag inte påstå.

Näe nu ska jag väl gå och lägga mig så jag orkar kliva upp när Felicia knackar på dörren=)

Ps. Har börjat att lägga inläggen i de kategorier dom borde va i:P

Haha, kul notis! el tragisk kanske, men mest kul=)

(Allt är copypaste:at)

Langar-mormor.

92-åring i rullstol fast för kokainsmuggling.- MSN Nyheter

92-åring i rullstol fast för kokainsmuggling.

92-årig i rullstol fast för kokain
92-årig i rullstol fast för kokain. Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

En 92-årig kvinna har åkt fast på Barajas-flygplatsen i Madrid. Den rullstolsburna åldringen hade 4,3 kilo kokain, värt motsvarande nästan 250 000 kronor, i olika paket på kroppen.

En 92-årig kvinna har åkt fast på Barajas-flygplatsen i Madrid. Den rullstolsburna åldringen hade 4,3 kilo kokain i olika paket på kroppen.

Kvinnan och hennes följeslagare kom från Sao Paolo i Brasilien när polis på flygplatsen bestämde sig för att undersöka dem närmare. Följeslagaren försökte fly från flygplatsen men kunde senare gripas.

Det beslagtagna kokainet beräknas i missbrukarledet vara värt motsvarande nästan 250 000 kronor.


Oj vad konstig den gröna texten blev haha, ännu mer kul när allt handlar om knark, man blir ju lite kocko då, haha!


Finväder.

Tjoflöjt!
Snart ska jag ta och åka in till stan och sälja lite mera kakor och häften! Sen blir det seniorträning med cheeren=)
Hörs sen, ska ta lite kort idag så jag har nåt att kasta upp här.
Sen har jag en hemlig plan! Mohahahahaa! :D Hemligt hemligt.

Kakor!

Ikväll har jag varit på Frösön med några ur laget och sålt lite kakor=)
Vill inte du oxå köpa dessa smarriga kakor och kolor och stödja vår förening som ska tävla i Februari? :D
Mumsiga godsaker:

Man får ju även hemskt gärna köpa rabatthäftena oxå=)



Har fått reda på att någon har sagt till en annan att jag skrivit en massa elaka saker om denna "annan". Hängde ni med??
Jag blir så jävla förbannad att jag ska bli anklagad för något jag absolut inte gjort!!!!!!!!!!!
Varför kan inte folk vara ärliga och sluta snacka skit!??
Stå för vad ni tycker för i helvete!!!!!!!!!!!

Akuten!

Jahapp, efter att jag tittat klart på söndagsfilmen, snackat lite med en kompis och druckit te så fick jag huvudvärk... Inte så trevligt.. Ännu mindre trevligt var att den bara blev värre och värre så till slut trodde jag seriöst att jag hade fått en hjärnblödning eller nåt annat galet. Jag ringde sjukvårdsupplysningen, kunde knappt prata för det gjorde så jävla ont.. Det gjorde så sjukt jävla ont så att jag tom spydde. Det slutade med att jag fick ringa mamma så hon kom och hämtade mig, höll knappt på att ta mig ut till bilen. Fy fan vilken natt!
Högst otrevlig upplevelse!
Mår bra nu iaf men är sjukt trött... Ska krypa ner under täcket och vila ett tag, kramas med hundarna.

Perkele!!!!!!!!!!!!!!

Fy fan i helvetes jävlar satans skit och tusen andra svärord vad jag är förbannad på den där jävla tröga satans helvetes jävla skolan i Finland!!! Helvete vad förbannad jag är på dom!!!!!!!!!!!!!!
Att det ska vara så jävla svårt att skicka ut ett satans jävla intyg! Och inte vara så jävla tjuriga och långsamma!! Det tog 1år(!!!) att få göra om en tentajävel!!
Aaarrrrrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh vad jag är arg och less!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Träningsvärk och trött. =)

Sitter och kollar på Navy CIS och fikar. Mannagrynsgröt med kanel och soker, macka och te=) Nice.
För första gången på HUR LÄNGE SOM HELST är jag trött, på kvällen! Tjoho!
Har tränat cheer i 2 timmar och sen gymmade jag en halvtimme, nice!
Vi började gå igenom min dans och det gick väl rätt bra, lite fix o trix med placeringar och platsbyte så blir den nog cool=)
Byggde lite gjorde vi oxå men taket är ju så lågt så man kan inte gå upp i High V, hehe.

Näe nu ska jag faktiskt(!) stänga av datorn, njuta av mitt te och kolla klart på snyggDiNozzo;) Sen sova!! Weiii!

Oh no!


"För bara några år sedan var Mount Everests basläger en plats utan insekter. Nu surrar husflugor runt tälten. Dessutom har bergets topp minskat i omfång.

- Min farfar brukade ta sina jakar till Gokio på andra sidan Ngozumbaglaciären, Nepals längsta. Han vandrade med djuren över isen, men nu finns den inte längre, bara stenar är kvar. Hela glaciären har smält.

Orden tillhör Dawa Steven Sherpa. I en intervju med The Guardian berättar han om hur klimatförändringarna påverkar området runt världens högsta berg.

Husflugor i baslägret på 5 360 meters höjd är ett exempel. Två gånger i år har han sett de små flygfäna runt klättrarnas tält - och hört deras surrande vingar. Ett ljud som för bara några år sedan var en orimlighet på så hög höjd.

Dawa Steven Sherpa, som föddes i byn Khumjung cirka två mil från Everest, berättar också att det permanenta istäcket nu smälter på 5 500 meters höjd. Tidigare skedde det på 3 750-metersnivån.

Även Mount Everests topp förändras av klimatet, trots att den tronar mer än 8 800 meter över havet.

- Vi brukade ha plats för 50 klättrare på kammen som leder till toppen, nu rymmer den maximalt 18 personer. Kanten håller på att lossna och en spricka öppnar sig. Det känns som att inget är säkert längre, säger Dawa Steven Sherpa till The Guardian."

Jag tycker det är så hemskt med vad som händer med världen! Vi måste göra nåt. Själv har jag alltid slarvat och inte brytt mig för att "det spelar ju ingen roll om jag anstränger mig när det är så många andra som inte gör det"
MEN jag har börjat nu, mkt tack vare Sonja och dom andra jag bodde med på skolan och pga av Tobbe som är riktigt bra på sånt där.
Jag ska bli ännu bättre från och med nu, jag ska:
* Stänga av lamporna som inte behövs, tända mysiga stearinljus i stället.
* Dra ur mobilladdaren och andra kontakter när dom inte används.
* Sköta sopsorteringen, sortera plast, kompostera osv.
* Försöka att handla mer ekologiskt.
* Inte ha på tv:n för jämnan och inte använda datorn så jävla ofta.
* Skulle vilja åka mer buss istället för bil men bor på fel ställe för det=(

Nu ska jag fixa klart inför cheerträningen.
Bye bye!


Weii!

God kväll! Eller natt:P
Jag är sjukt peppad med cheeren nu! Vi ska nämligen tävla DM i Februari! Hoppas hoppas att vi hinner få till ett toppenprogram och att alla hinner lära sig allt! Vi hade inte tänkt tävla förän 2011 men nu har dom ändrat reglerna och delat upp i fler klasser så nu finns det en nybörjarklass som passar oss! Tjohoo! *Happy*
Bara det att alla andra tränar sitt program för fullt nu och har säkert gjort sen i våras och vi har inte ens ett program än, hehe. Men det löser vi!
Go Cougars!

Å shit vad mycke som måste fixas!! Ojojojoj! Kom just på allt! Dräkter, träningsoverallerna, licenserna och tusen andra saker! Bråttom!

Jag prövade min uppställning med kanon idag (fast vi var ju inte lika många som vi ska va) men det ser coolt ut! Ska bli kul att se hela uppvisningslaget göra det i morgon när vi dessutom har speglar=) Tänkte börja gå igenom dansen då.
Hörde Sonique med Sky på gymmet idag, bra låt! Undra om man ska mixa in den oxå, har ju hitills bara Alive med Da Buzz. Kanske ska ta "I wanna touch the sky, I wanna fly so high" när man tossar;) Näe nu jävlar flödar kreativiteten!! Men i natt blir det INTE att vara uppe till fem! Kl är redan 2 så det är dags att sova (när How I meet your mother är slut) =)
(Jag har förresten träffat Annika som sjunger i Da Buzz, hon sjöng på min låtsaspappas begravning. Det var innan dom blev kända.)

Da Buzz- Alive:


Skulle förresten vilja ha med början av Crazy Train med Ozzy Osbourne=)
Kanske någon cool remixversion.


Och Electric med Leila K oxå. =)



Tränade på bygg idag, axelstående, libb, elevator med både nya och gamla toppar. I en helt vanlig elevator gick det åt skogen, vet inte riktigt vad som orsakade det men Katja föll och jag höll i hennes fot alldeles för länge men jag vet inte om det var därför men hon slog i svanskotan i golvet. Det gör ju sjukt ont! Stackarn!
Jag hann bli livrädd för hon skrek Aj min, o innan hon hann säga nåt mer så såg jag henne på backen med armen vriden åt fel håll så jag var helt säker på att hon skulle skrika Aj min arm! Och att den gått ur led eller var bruten! :S Men det var Aj min svanskota hon skrek.
Usch, jag gruvar mig för den dagen nån kommer bryta nåt! :S
Hoppas vi slipper några såna skador!

Libb med en sammanbiten Jasmine:

(Michaela hade sitt vanliga cheersmile) ;) Hihi.
Ps. Hoppas Steve vill vara med och tävla, vore sjukt kul med en kille i laget. Coolt! Han skulle vara min idol!

Sonique- Sky:



Näe nu jäklar gott folk! God natt!


Snart cheer!!!

Har precis ätit middag, ska nog gå ut med hundarna en sväng och sen blir det cheerträning!!!

Haha mitt miffolag a la huller om bullerpose:P

Uppe tidigt!

Efter att jag suttit uppe till halv fem (!) och klurat på min cheerdans så somnade jag kanske vid fem. Kl 8 ringer Felicia, hehe. Då var det bara att pallra sig upp för hon skulle komma hit och umgås en stund innan skolan. Vi tog en liten promenix med hundarna. Tokfint väder fast 6 minusgrader. Brr.
Nu sitter jag åter igen och klurar på dansen men jag tror jag är klar och nöjd, får testa ikväll på tjejerna och se hur det blev med alla kanon=) Vi ska iaf börja dansen med Da Buzz- Alive.

Nu ska jag äta frukost och fixa mig till skolan..  Börjar känna i huvudet att jag bara sovit 3 timmar. :S
Smell you later! 

Var ute och red häromdagen.

Det var första gången jag red Haja (Highway to hell). Hon är bara 3 år men var riktigt trevlig och duktig. Fast i början var hon rädd för allt, hoppade tom till pga av lite snö på backen:P Tordes inte gå igenom lite höggräs heller. Hehe.
Ska nog rida henne mer iaf lilla sötisen=)
Haja:


SnyggKåre o Jasmine var oxå med:

Och Baileyz var såklart oxå med. ♥


Höstkväll..

Det börjar redan bli mörkt och klockan är bara 18... Lite vitt på backen.. Hoppas det är borta till i morgon, iaf från vägen..
Har suttit och snackat cheer med Anna igen på msn hehe!
Jag vill kunna:



I morgon ska jag börja min träning mot alla dessa cheergrejer;)

Måndag och det snöar.

Min taktik fungerade ej då det var snö i morse och jag inte tordes ta min bil med blanka sommardäck vilket resulterade i en dag hemma.. Har precis vart ute och gått med hundarna och hej vad blöt om fötterna jag blev..


Ny metod..

Ok, klockan är alltså 04.53, japp du läste rätt.
Jag ska vända tillbaka dygnet och eftersom det gått sjukt dåligt hitills och jag ännu en kväll inte kunde gå och lägga mig i tid så har jag beslutat mig för att vara uppe hela natten och åka direkt på skolan och sen däcka tidigt ikväll! Men som vanligt så kommer jag förmodligen va skittrött på förmiddagen och typ somna på lektionen och sen bli jättepigg lagom till kvällen, har hänt förr!
Har iaf hunnit med lite under natten. Har packat upp lite skålar jag haft i en låda och diskat dom, varit ut med hundarna, hängt upp en tavla, rensat hundsaker, lagat en sak som var trasig, gjort "pluttar" till cheerleadingen, så man kan planera vart folk ska stå och hur dom ska flytta sig.
Så nu sitter jag och klurar på hur alla kanon ska gå och hur vi ska stå osv..
Pluttarna:

Och på tv:n är det passande nog American Football, NFL.
Tennessee Titans VS Indianapolis Colts: 


Självklart hade dom cheerleaders, var in och kollade på deras hemsidor och hittade massvis med cheerbilder. Båda lagen hade Swimsuit-bilder.. Är det obligatorisk att göra en Cheerleaderswimsuitcalendar eller!?

Här är iaf bilder på deras outfits:
Indianapolis Colts Cheerleaders:

Tenneessee Titans Cheerleading Squad:


Måste erkänna att jag tyckte Colts hade rätt coola kläder, men jag förmodar att dom inte bygger i dom där bootsen:P

Näe nu svider det i ögonen, kanske ska prova blunda en liten stund... Får se om jag somnar och vaknar kl "alldeles för sent" eller om jag tar mig upp i tid till skolan. Eller om jag håller mig vaken..

Coolt! Minletande råttor.

Såg precis på ett intressant tvprogram, dom använde råttor som minletare. Dom hade den i koppel och så gick den och sniffade runt och när den hittade en mina så markerade den genom att gräva lite! Fascinerande!
Fick inte till bilden större=(
Minletande råtta:


URK! Nu äter han "Zebupenis". "Det smakar som gelatin". Jag vette fan vad en Zebu är dock.. Måste Googla. BRB.
En sån här var det alltså. En Zebu:


Inget jag skulle vilja ha till middag iaf! Åtminstånde inte den delen av Zebun!

Söndagen....

Har städat ur sekretären nu och dammat av den både utanpå o inuti..
Det ser ut som värsta minnesplatsen för saknade djur med dom där fotografierna på Tarzan o Zorba.
Men det är det inte för dom lever och mår bra, fast jag saknar såklart Tarzan♥ som bor i Sthlm! Blomsterbuketten är min tärnebukett från systers bröllop.
Myspys med tända ljus. men det blir aldrig lika bra på kort.


Hur söt va inte Zorba när hon var liten! ♥
Farbror Tarzan bara accepterade att hon klängde på honom=)

Fina ljus o några snäckor från Australien:

Ser mysigare ut på riktigt, blixten förstör ju mysfaktorn:


I badrummet fick ljuslyktan jag fick av min söta guddotter Amanda stå och förgylla tillvaron:
(Hon har målat den själv)


Det bara jävlas nu när jag ska lägga upp bilder så nu får det va nog, I give up!

Efter allt städande och ljuständande så fick jag värsta julkänslan, nice!
Sen kom Tobbe förbi och hämtade de sista grejerna. Så nu är det väl som finito på riktigt. Kändes faktiskt inte alls kul. :(

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Mamma kom och hämtade mig och så var vi på Svensson´s Kafe på Frösön och fikade, så himla mysigt där! Allt är i 50-60tals stil, även musiken. Idag diggade vi till Elvis=)


Har kollat på Evan den allsmäktige och en annan bra film, fikat och nu ska jag sova och hoppas på att det inte är snö i morgon så jag kan köra bilen till skolan.
Msnade med Anna om cheer (som vanligt, hehe) och vi har en massa idéer! Hihi.

God natt.


Städar.

Söndag=städdag tydligen. Fick ett ryck när jag kom hem att börja städa. Har dammsugit, håller på att plocka ihop grejer och sen ska jag minsann rensa sekretärn! Jajamen!
Från filmen Välkommen Mrs Doubtfire. Så rolig film:P

När han (hon) dansar med städutrustningen till: Dude (looks like a lady)


Ps. Jag har alltid trott att dom sjunger Do it like a lady. Haha!! Vilken besvikelse.
Ps2. Jag trodde att Ronja Rövardotters borg fanns på riktigt tills för två år sen när jag fick det berättat för mig att så var icke fallet. Där kan man snacka besvikelse!! Stor besvikelse!
Men "klippan" i vattenfallet där hon sitter och skriker och aktar sig för stt drunkna, det finns iaf!
Ristafallet: (typ 8 mil från mig)


Saturday...

Okidoki... Vaknade upp av att en kompis ringde och undra om jag ville hänga med på husvisning och det var klart jag ville! Och fy fan vilket nice hus! Jag hoppas hoppas hoppas!!! att dom får det! Då kommer hon iof aldrig bli av med mig för jag kommer bosätta mig där:P Huset/gården har typ allt inkl bastu! suck...
Fan tänk om jag haft dom där miljonerna jag prata om igår! Jag hade lätt köpt kåken fast jag är singel. Nemas problemas! Så jävla fint hus och utsikten!! Jag har inga ord! Nu får jag hålla alla mina tummar att "pip" får köpa stället så jag iaf får hälsa på ibland;)!
Himmelriket!



Sen var jag iaf ute och red Haja med Jasmine och Kåre, det var riktigt härligt väder! Haja var trevlig, lite skvättig och fjantig i början men sen var hon supermodig, lilltjejen, hon är ju bara 3. Hon gör definitivt inte skäl för sitt namn: Highway to hell:P 

På eftermiddagen drog jag till syster där jag skulle vara barnvakt, lagade mat och kladdkaka till efterrätt, oj så huslig man kan va. Sen tvingade jag barnen att kolla på Bring it on, all or nothing;) Moahaha! Mamma kom oxå dit. Längesen vi sågs♥


Hämtade syrran med man, körde deras bil, nice!! Skön att köra, tyst, bekväm och värsta stereon;) Poppade Apologize och sjöng (skrålade) med:P

Nu sitter jag framför en rolig chickflick film, ska koka lite te och kolla klart på den sen försöka sova vilket inte är så lätt när jag febrilt håller på att göra en dans till cheeren, har 1000 ideér! Kan inte bestämma mig! Skulle kunna göra en dans som är en timme lång för det är så mycket jag vill ha med, hehe!

Ma höres!


Jenny- Fullt normal?

Sitter nu 02.30 en fredag natt och skriver personligt brev till jobbansökan, är det riktigt normalt eller är jag bara sjukt desperat efter ett jobb?! Både desperat och inte fullt normal..
Min älskade vän Cissi (från Finland) hjälpte mig så snällt idag med att reda upp lite saker i mitt liv och peppade mig till att ta tag i en sak (eller flera egentligen) TACK!!! :D
Saknar henne massor och önskar att vi inte bodde så långt ifrån varandra!
Cissi till vänster. Johanna och jag, när dom var och hälsade på i vintras! <3



Ikväll for jag in till stan och mötte upp Eva, vi gick till Michaela och Steve och där fick vi minsann supergod kladdkaka, lyx! Riktigt trevligt och va mysigt dom fått till i lgh=)

Näe nu ska jag sova för i morgon ska jag rida och sen ska jag vara barnvakt.

Money, money, money..

Must be funny, in the rich mans world...
Suck.
Hela mitt liv skulle bli så jävla bra om jag hade alldeles för mycket pengar!!!
Om jag fick en miljon nu, (eller ett par st) så skulle jag sätta mig på ett plan fortare än fortast och åka till Australien ( jag vet att jag tjatar) och hälsa på alla där och så skulle jag köpa en ny bil och gå på en massa roliga kurser med Baileyz. Fixa värsta staketet så hundarna kunde springa lösa på gården och sen skulle jag ta med hela cheerlaget till USA på värsta cheerlägret! Och sen är det tusen andra saker jag skulle vilje göra oxå. Bla köpa en häst. (Fast ingen kan ersätta Zono!<3)
Skulle ge mamma, pappa och syrran en massa oxå!

Näe nu ska jag klura på vad jag ska göra ikväll.. (planera ett bankrån??) Har ju ingen soppa eller olja i bilen så jag kan ju inte gärna ut o åka nåt.  ARGHHHHHH!

Kul träning idag!

Det gick riktigt bra på träningen idag men för att slippa skriva om det två gånger så läs på cheerbloggen här!
Men efter träningen så gick inte Eva o Katjas buss förän efter 22 och jag skulle åka med Tobbe som träna så jag hade heller inget att göra fram till dess så vi drog ner på stan och tänkte sätta oss på Paus men ingen av oss hade råd att fika så då kändes det pinsamt att gå dit (får man ens sitta där om man inte handlar) så vi gick på Donken.. Hmm. (Jag kom på att jag hade tänkt gå på Golds och träna men då hade vi redan gått ner på stan:P)
Sen när dom stängt gick vi upp till busstorget och väntade på att bussen skulle komma och då hann vi köra lite dans och sen tränade vi på Toe Touches, hehe! KUL!


Jag höll på att sparka ner en kille som gick förbi:P


Katja
är betydligt bättre än mig:


Här hoppar hon tom själv:


Kul var det iaf!
Längtar till nästa träning.

Ps. Vi satte lätt en libb igen nu, med Steve som ny bakpass=)


Godnatt!


Cheerträning snart.

Jag är sjukt peppad! Önskar bara att jag var asvig, asvältränad och asbra på att göra volter åt alla håll och kanter..
Är man för gammal eller finns det hopp???

Bilderna norpade från superduktiga Julia.

Jag vill boxas.

Har hittat en ny "favvolåt" Gillar speciellt när dom stönar, Uh Uh! :D
Blir sjukt sugen på att dra på gymmet och pumpa och helst boxas till svetten rinner och musklerna bränner!!

Fired up, feel good:



Funderar seriöst på att börja med poledance;)

Saknar Zono så djävulusiskt mycket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sitter (uppenbarligen) vid datorn och msnar lite med Nina om våra älskade hästar som inte finns längre. Jag saknar Zono så jävla mycket! Och jag blir så förbannad på att jag släppte in honom i hagen igen med Bobo trots att han redan hade sparkat honom en gång!! Fan! Helvetes jävla skit!! Jag gillar inte Bobo (förlåt Mariette).
Min älskade vän Zono<3
 



Tur att jag har Zorba kvar iaf (Baileyz är ju hos Anna ett par dar) hon ligger här i soffan brevid och myser. Hon vill helst ha huvudet på tangentbordet:P

Zorba kollar på tv:

Hade jag tagit bilden 1 halv sek senare hade vi fått en pussbild:P




Hmmm. Zono... <3


Hoppsan vad det snöat.

Var iväg till Anna där vi och Katja fikade och kollade cheer på Youtube=) Sen drog vi iväg på träningen och då vräkte det ner stora blöta snöflingor!
Fin snöflinga:


Det var riktigt kul på träningen, övade på nya dansen och tränade Lib med Katja och vi satte det!!! Weii!
Bilder ur filmen när vi dansa idag:P


Hade en bil med blanka sommardäck när jag skulle köra hem, mycket spännande. Det gick bra ända till första backen där kom jag halvvägs sen börja det spinna och slira och bilen drog åt vänster mot diket. Tog mig nästan ända upp innan det tog stopp, fick backa (i slowmotion, för så fort man bromsa gled man mot diket så det gick inte att backa nå fort) behövde dock inte backa ner för hela backen för det kom en liten kal fläck så där tog jag lite sats men fick köra på 1:an/dragläge om vartannat för däcken spann nästan mer än vad dom tog mig framåt.
Tog mig upp men i typ 2km/timmen.. Även sen på plan mark så spann jag..
När jag väl fått fart igen så körde jag kanske 20-30km/hem, gick inte att köra fortare än så.. Som tur var va sista backen rätt snöfri, annars har jag inte tagit mig hela vägen för där måste man ta sats för att komma upp och dessutom svänger vägen så gasar du för mycket kan du glida ner i diket eller börja spinna så att du stannar, sen ska man även lyckas trixa in sig på gården och försöka bibehålla farten men inte för mycket för då kanske man kör in i portalen... 
Ganska stolt över att jag tog mig hela vägen, skulle tom vilja skryta med att jag är rätt bra på att köra bil.

För nåt år sen så var det sjukt jävla halt i den där backen så nästan samma sak hände:
Tog mig nästan hela vägen upp men det börja spinna så bilen stanna, gled bakåt, vred sig runt, precis så jag hamna i rätt körriktning (hyfsad tur) för att kunna köra ner igen, vände, tog sats, bilen sladda fram och tillbaka och spann men jag va ju tvungen att gasa för att komma framåt, kom nästan hela vägen när det börja spinna så mkt att det inte gick att göra nåt o sen gled jag rätt ner i diket.
Det gick inte ens att stå still med bilen på vägen för så halt var det så även fast jag stannat på vägen så gled jag ner i diket, SURT!
Byzen i diket:P 




Zorba gillar snö:                   Jag gjorde en snöboll:


Zorba fånga min snöboll, sötast!! <3


Godnatt (godmorgon)!
//Jenzan


Cheer.

Ska till Anna och gå igenom lite nya danser och sen är det cheer i 2 timmar..

Myskväll.

Tjolahopp.
Var med Felicia idag och hämtade en drös med höbalar, här kul var det, haha!!:P
Nu fick du va med på en bild utan att du godkännt det, moahahaha!


For hem och åt lite mumsig middag, sen bar det iväg till Tanne där jag o Fatima träffade Veronica som skulle sälja lite häststuff. Hade jag haft Zono kvar hade jag köpt hela påsen=) Men nu fick Fatima istället 4 assnygga lila benlindor och ett lila hönät och en massa annat, jag är avis! Jag älskar lila!
Sen var det tänkt att vi skulle till gymmet men då bjöd Veronica hem oss på te och fika och så kollade vi på sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar, hehe. Jag får träna extra hårt i morgon i stället!

Såg förresten denna spindel på väggen en dag=)
 

Jag är utan tv, undrar hur länge det håller i sig innan jag får cravings och måste hämta in den igen=)

Obs: Lila gardiner:P

Sov gott! Eller dom flesta har väl lagt sig för längesen...


Kanelbullens dag!

Idag var jag uppe med tuppen för jag skulle ut och gå med grannen i morse men hon kom aldrig.. Vet inte om vi missförstod varandra.? O vilket väder det var! Snöblandat regn och blåsigt som tusan. Så då la jag och Zorba oss i soffan och mös hela förmiddagen, sen kom Felicia med kanelbullar!

Det är ju kanelbullens dag:D
Vi kollade över mitt anestesiarbete och snackade massa goja=) Nice.

Sen var jag ner till stallet och hjälpte Sofia, vi red och tog in och fodra hästarna. Mysigt. Som tur va så hade det slutat regna/snöa. Vi hade en trevlig ridtur med en låån härlig galopp. Jag gillar Kåre mer och mer ju mer jag rider han=) Han galopperade lugnt nästan i form! Duktiga snygging!
Encore Ås, fast här va han inte så snygg:P


Zorba var med i stallet, fick låna min halsduk=)

Det finns en söt katt i stallet, Smulan:


Och nu har jag ÄNTLIGEN gjort klart och mailat in mitt anestesiarbete!!!!
Hoppas det blir godkänt!!!

Igår så var vi ett gäng hos Anna och fira hennes födesedag en vecka i förskott=) Vi käkade tacos och åt tårta, kollade förstås oxå på en massa cheergrejer, haha.
Världens fetaste tårta: så mkt stuff på den så lagrena gled isär, haha. Men god var den.


En normal outfitbild:P


Näe nu är det dags att sova. Zzzzzzzzzzzz.


Min favoritSnojja!!!

Min älskade vän Sonja!!


Historien om K2:
Det var som så här att första terminen på Brusaby så bodde jag i en lgh tillsammans med en annan tjej från Östersund en bit från skolan. Det slutade med att det inte funkade så då flyttade jag till skolans internat.
Hamnade med några gymnasielever(why?), som först och främst bodde i en svinstia och sen höll på med diverse grejer. Vaknade en natt av att ambulansen kom för att en tjej hade druckit o knaprat piller men mådde bra så amulansen for. Sen börja folk skrika: hon andas inte! Så då fick jag sitta med henne och se när hon höll andan och hyperventilerade om vartannat till ambulanshelikoptern kom.. Vilket kaos!
Efter att Sonja och dom andra i K hört och sett allt så tyckte dom synd om mig som bodde där så då tyckte Sonja jag skulle flytta in i hennes rum:D Och så blev det! Och jävlar vad kul vi har haft!
Kunde inte önskat mig en bättre rumskompis eller lägenhetskompisar! Pamela, Sonja, Ninni och Karin! I love you! Minä rakastan sinua:P vet inte vad er heter, haha!
Hade aldrig överlevt Brusatiden utan er! Thats for sure! Cissi & Johanna Love U oxå!!

Hela K + Cissi och Johanna=)
o såklart en labradork oxå;)


Uppe med tuppen.

Halloj!
Tänkte sova i morse men när Fatima klev upp och började prassla med nån påse så studsa ju Zorba upp och då var jag tvungen att gå upp så hon inte skulle hinna skita ner hallen igen:S Så då följde vi med Fatima ner tillstallet och släppte ut lite hästar och fixade lite. Sen blidde det en promenad med min nya granne Maria, hon var precis på väg ut med sin hund så då hängde jag och Zorba på, skönt väder ute. Kallt men soligt. Superfin utsikt över fjällen! Men som vanligt så blir aldrig bilderna lika bra som det ser ut i verkligheten...
Fjällen och den röda busskuren:




Fokus på rundbalen:

Fokus längre bort:

Fölrumpa hihi:

Så mysigt i stallet på morgonen...

Nu msnar jag med Sonja i Australien. SÅÅÅ kul att äntligen få prata med henne!!! Var alldeles för längesen sist!! <3
Ps. Leve webcam:P

Från Karlstad till Melbourne??

För en sisådär 13(!) år sedan så bodde jag i Karlstad, det var där jag började rida på allvar, innan hade jag gått en termin på Ås ridskola när jag var typ 7 år..
Iaf så fanns det HUR MYCKET hästar som helst som jag fick rida och pyssla med i Karlstad eller runt Skattkärr för att va exakt. Dom hette: Elvy (nordis), Peter Pershing (varmblod), Mavilla Bishop o hennes bror som ja glömt namnet på (VB), Golden Knight (VB) Wesir i Azam (arab), Maja & Minette (minishettisar), Betty Bus, Cindy Bus, Daisy Bus, Chatina Launcher, Kingen, Queen (alla 6 VB), Pickles (favvoridskoleponnyn). Och säkert ännu fler som jag glömt namnen på.
Men jag hade en favoritpålle av alla dessa, det var en tjurig jävel, en shettis som var så jäkla rolig! Han drack Påskmust och käkade Zoo-godisar=) Han hette Zapp<3.
Han var med på en rad olika äventyr med mig och mina vänner. Vi körde och red och pysslade med allt möjligt, hoppade, ramlade av och tokgalopperade. Haha vilka underbara minnen.
En gång hoppade vi lite hinder på en volt med en tråd runt, efter ett tag blev han less och ville inte vara med så då tog han tag i bettet och sprang rätt under tråden som jag fick rätt i magen och där tog det tvärstopp för min del, Zapp han sprang hem och var så jäkla nöjd över sig själv.
Ibland när han inte ville vara med så kunde han stanna och vägra gå, börja bocka och göra världens caprioler, värre än hästarna på Spanska ridskolan=) Efter ett tag så lärde man sig att sitta kvar och jag tyckte det bara var kul. Det tyckte inte han, så efter hans försök me att kasta av mig eller totalvägra att gå så kom han på den briljanta idén att backa hem! Så det gjorde han och det fanns inget man kunde göra. Haha så himla uppfinningsrik<3 Älskar den lilla ponnyn som tyvärr är i himlen sen några år tillbaka. Hoppas han och Zono galopperar och busar på dom gröna ängarna!
Jag är ute och kör Zapp:

Lärde han att stegra:


Han kunde göra capriol men jag har ingen bild=( det här var ju på den tiden digitalkameran inte fanns så man tog inte så mkt bilder:P

Konstigt förresten det här med Z:a. Det är lixom nåt genomgående tema i mitt djurliv. Zapp, Tarzan, Zorba, Baileyz & Zono. <3

Nu ska jag fortsätta med mitt anestesiarbete, det är riktigt kul när man väl håller på. Jag saknar djursjukvärden lite, så fort jag läser mina gamla papper så saknar jag det och känner att jag vill lära mig allt om det! Kanske borde söka ett DSVjobb nånstans. Sonja har sökt i Melbourne, där vill jag oxå va...

God natt.
Ps. Ni får ta er i kragen och kommentera mera!

Torsdag....

Soft dag.. Var uppe med tuppen, strax före sju för då väckte Baileyz mig med sitt gnällande.. Klev upp, gick ner för trappan och vad skådar då mitt öga! Jo en rännskita och en kisspöl mitt på hallgolvet, gjord av Zorba.. Stackarn vad hon såg skamsen ut. Städade upp och gick ut med henne, hon var riktigt kass i magen, spydde dessutom 2 ggr.. Resten av dagen har hon vart hyfsad, lite loj men ingen feber.. Huvva.

Var till pappa och åt middag, mums, man får alltid så god mat där. Passade på att sälja på han lite kakor och ett rabatthäfte oxå=) Vi säljer ju med laget.
Cookies till salu! 50kr/låda. Häftet 100kr.

Efter det bar det iväg på cheerträning, många sjuka.. Det är så synd, fast dom flesta var iaf där och tittade=) Hade en ny med idag oxå, hon ska börja nästa vecka=) Vi tränad bla på en ny nedtagning från elevator, gick oväntat bra. Gjorde en toss med Jasmine oxå, vi har aldrig fångat så bra!!! Jag blev så glad!!
En rolig bild på några juniorer o Carro=)


Borde gjort massa vettiga saker idag men det får bli i morgon då...
Listan:
* Kolla upp växtuppgifterna
* Ringa ...
* Fixa en grej med bilen
* Rida Lasse
* Maila anestesin
Tror det var allt..

God natt!

RSS 2.0