Nice.

Haft en riktigt trevlig dag. Först var Felicia här på en fika och en promenad med hundarna. Sen var på jag på banken med Marina och fixa bankkonto och bankgiro till cheeren, so no more cashhantering!!! :D
Sen bjöd Marina på fika och sen var vi till en kompis till henne och käkade jättegod middag och efterrätt. Trevligt sällskap var det där oxå vi var väl 9st tror jag.
Jag och Marina drog även ner och kika lite på majbrasan i Badhusparken men vi kom dit lite sent så vi missade sången och raketerna men brasan hade knappt tagit fyr, den brann på ena kanten när vi kom:S
Träffade Angelica och Sandra från klassen oxå men det var så trist väder. Det regnade massor så vi drog efter 10 minuter.
Nu är jag hemma och myser med hundarna och kollar på Zorro.

Sömnbrist!

Jag skyller min sjukt pinsamma miss på sömnbrist. Fast skylla ifrån mig låter inge vidare och det är inte det jag vill göra.. Vart vaken 36 timmar om jag räknar rätt, vilket inte är min starka sida, att räkna alltså:S
Näe för tusan, jag hoppas han godtar min ursäkt, så dåligt av mig att missa en sån viktig sak. Har aldrig hänt förr.. :S

Och nu kan jag inte sitta upprätt längre för jag är så trött!!!!!

God natt!

Ps.
Älskade cheeren idag, både träningen och mötena kändes upplyftande! Jag är verkligen taggad för hela Maj´s galna cheerupptåg!

Fy fan va jäkla pinsamt!

Jag skäms ihjäl!!! Näe det är så pinsamt så jag kan inte ens skriva det:S
Om jag inte vore helt senil, haft sömnbrist och inte vart stressad hade det kanske inte hänt...
Fy fasen, jag skäms verkligen!

On my mind.

Helt plötsligt, från ingenstans, precis när jag hällde upp mina makaroner och korv på tallriken pluppade Joe le taxi ur min mun och plötsligt var jag på Rödön en kall vinterkväll, knappt 10 år gammal! Hehe=) Nostalgi!


Joe le taxi;)

Promis/jogg.

Jävla äckliga myror som springer omkring på mitt bord!!!

Har nyss varit ute på en 1.5h promenad/joggingtur med hundarna. Jag sprang inte så långt men det kändes som om jag kunde ha gjort det, tror kondisen är lite bättre än vad jag tror.
Vi gick en sväng i skogen oxå och rätt som det var hoppade det upp ett rådjur typ 2 meter ifrån oss. Studsade bortåt och Baileyz bara stod och såg ut som ett fån, Zorba började vädra och ville efter.

Jag la ett litet spår oxå för att kolla om takterna sitter i och det gjorde dom=) Duktiga hundar. Bara det att när jag gick spåret med den ena så satt den andre fastknuten i ett träd och gormade vilket gjorde att grannen kom med bilen och undrade om det var nån hund som fastnat:S Hehe.

Nu har jag fixat allt inför träningen (nästan) så nu blir det ev en powernap då jag faktiskt inte sovit i natt:P

Efter det bär det iväg på cheerstuff.

Ca: 500Kcal

Good morning.

Sitter och fixar lite cheerstuff (som vanligt) och funderar febrilt på vad fan jag ska skriva om i mitt djurvälfärdsarbete:S

Cheer=)

Måste bara säga att jag e så sjukt taggad inför morgondagens cheerärenden, möte och träning! Sen hoppas jag banken är öppen på fredag! Och framför allt längtar jag till den 15:e, 22:a 28-30:e Maj och 6 Juni!! Kommer bli grymt roliga cheerstuff!!! :D


Respekt!?

Jag funderar på vad folk får ut av att vara otrevliga och spydiga mot andra människor. Och varför dom är det? Är det bara för att dom är så sjukt osäkra på sig själva? Eller har dom ingen empati och medkänsla för andra? Måste dom försöka trycka ner andra för att må bättre eller är dom bara född så jävla eleka och respektlösa? Det finns ju folk som har sjukdomar eller defekter i hjärnan som gör att dom verkligen inte förstår rätt eller fel.

Men i dagens samhälle kan det inte bara vara fel på folks hjärnor..:S Jag tror det beror mkt på att vi gör mkt mindre idag än förr. Det är mkt mer störda data och tvspel, lagen är ändrad, man får inte aga barn längre, vilket iof är bra, man ska ju inte få respekt för att folk är rädd att bli slagna.
Men man får ju knappt höja rösten förän man blir anmäld för misshandel. Lärarna har ingenting att komma med längre, ingen lyssnar, ingen har respekt.. 

Förut var barnen ute mera och lekte och verkligen umgicks för det fanns inte Facebook, msn och blogg och ingen hade mobiltelefon. Man fick "jobba" lite för "bröfödan", nu snackar vi inte för 100 år sen utan det känns som att det var stor skillnad bara från när jag var liten och nu.
Barnen fick hjälpa till mera hemma med att tex städa rummet, plocka i diskmaskinen osv.
Visst det finns säkert många som gör det nu med.. Men...
Äh jag vette fan. Tillbaka med respekten!!!

Jag har mött alldeles för många nu på sista tiden, både folk i min närhet och andra som jag inte umgås med, nära vänner som har såna människor i SIN närhet... (Även äldre)
Men speciellt unga människor, det finns ingen respekt längre! När jag var yngre så var man ju "rädd" för dom äldre. Aldrig att man skulle mopsa upp sig mot dom!
När jag gick i 1:an (lågstadiet) då var vi skiträdda för 3:orna. När jag var till min gamla högstadieskola för några år sen och gick över skolgården ropar en liten unge som kanske gick i fyran jävla hora efter mig, WHAT!?
Hade aldrig sett ungen förut och jag gick bara förbi och låtsades som jag inte hörde.
Jag har jobbat på dagis ett tag, tom där kallar en del av barnen fröknarna för fula saker, slår varandra och är allmänt kaxiga:S

När jag var liten och tränade massa sporter då LYSSNADE man på sin tränare. Pratade med en vän som är danslärare, hon berättade att det är STOR skillnad i respekt på ungarna nu och för 10 år sen! Jag kan bara hålla med!

Jag förstår inte vitsen! Vill man inte att folk ska tycka om en och respektera en? 
Än idag när jag träffar någon som är äldre, det behöver inte ens vara mer än nåt år så känner jag att jag måste bete mig mot denne eftersom jag är yngre. Men det finns ju såklart idioter som är äldre men då försöker jag hellre inte beblanda mig med dom än att börja va lika otrevlig tillbaka.

Jag säger inte att jag är felfri för jag har nog sagt och gjort mycket dumt oxå men jag försöker iaf att tänka mig för innan trots att det ibland är jävligt svårt!

Nog om detta, man skulle ju kunna skriva ett inlägg som är 40 sidor långt men det ids jag inte.
Jag får bara se till att vara en bra förebild för mina närmsta, syskonbarn, gudbarn osv och se till att hjälpa dom in på rätt bana. Och än så länge så är mina syskonbarn supernice=) Love U! ♥

Kvällstur.

Idag eller ikväll rättare sagt, har jag och Baileyz varit i stallet. Jag red en sväng på åkern och sen på ridplanen. På åkern var det en galen vildhäst jag red och på ridplanen blev det en riktig dressyrhäst;)
Acke tyckte Baileyz var lite för närgången så han gjorde ett litet utfall:P
På ridplanen, det ser mörkare ut än va d var pga blixten:P

Från hästryggen:

Acke flinar:P


Hehe:P


Näe nu ska jag dricka te, äntligen!!!

Stackars Anna.

Igår testade vi en ny grej på träningen och då fångade vi inte Anna riktigt så hon trampade snett i landningen:S Och nu har hon skitont i foten!! Hoppas det "bara" är en stukning och inget allvarligt!
Jag känner mig lite skyldig för jag tycker själv jag är kass på att fånga när vi testar nya saker :S (Skärp dig! *slap*)
Jag hoppas, hoppas det går över snart!!! Dels för att jag tycker Anna får dras med tillräckligt mkt ont i vanliga fall och dels för att jag vill att hon ska få va med på våra uppvisningar som vi kommer ha framöver! Om det finns en Gud då fixar han hennes fot NU! :D Annars får han med mig att göra!!!

Gårdagens roligaste: Men stå inte på mig!!!!
Gårdagens tråkigaste: Annas fot :(

Zorba e söt.

Om dom käkar middag i normal middagstid och jag åker bort och kommer hem på kvällen då tror Zorba att det är dags för middag igen:P Hon springer fram till en och blänger på en och morrar/pratar, så söt!
Puss på Zorba:)
Söthundarna!

Kill me please eller ge mig en miljon.

Fy fan, jag var på så bra humör efter cheerträningen! Men det försvann fortare än fortast när jag klev ur bilen hemma! Fy fan vad less jag är! Om man bara hade en jävla massa pengar så skulle såna där saker inte behöva finnas!!!
HELVETESJÄVLASKITFANSKAPOCHJAGHATARALLAOMOGNAJÄVLA
IDIOTEROCHANDRADUMMAJÄVLARSOMINTEFATTARETTSKITOXÅNÄRJ
AGÄNDÅÄRPÅGOCHFÖRBANNADVÄXUPPANDGETALIFE!!!!!!!

Tuesday.

Jahapp jahapp... Har haft en effektiv dag. Först klev jag upp vid 8, dammsög och skurade, sen käka ja frukost och mötte Marina på banken för att fixa konto till cheeren. Var dock en detalj som fattades så vi ska dit igen snarast den e fixad.
Sen lämnade jag in cheertröjorna på tryck och hann även med lite tårta hos Felicia innan skolan kl 13.
På skolan hände det inte mycket, vi försöker komma på vad våra arbeten ska handla om. Ska skriva ett arbete om djurvälfärd och jag vette tusan va jag ska välja..
Hade velat haft mer tid så man kunde göra ett stort arbete med nån kul studie...
Nu blir det förmodligen om draghundar...
Lite sugen på att skriva om delfinjakt oxå, det är verkligen inte välfärd för dom stackars delfinerna!!!

Näe nu blir det middag, hundpromenad, ev Golds sen cheerträning.

Ps. Min klass är bäst!

♥Zono♥ F: 1999-03-30 † 2009-04-26

Världens bästa häst♥
Snällast.

Finast.

Gosigaste mulen.

Kompis med Baileyz.


♥Helt enkelt världens BÄSTA UNDERBARASTE häst♥


Saknar dig varje dag älskade lilla häst♥
Tänk om du kunde komma tillbaka! Jag skulle göra VAD SOM HELST för det!

Finns INGEN som kommer kunna ta din plats någonsin!!!

Jag älskar dig♥

SnyggZono!

Vinden i manen, spanandes ut över sina ägor. ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Sorglig dag.

Idag var det ett år sen Zono fick åka till himlen:(

Cheer everyweer;)

Just ja, la ju upp detta igår på cheerbloggen. Eftersom jag inte har lust att skriva det dubbelt så länkar jag. Titta gärna in:D

Kan lägga in en bild från inlägget som jag gillar. Ni har sett den förr men nu var det text oxå. Go Daniel! =)

Happy happy :D

Wihihiiiii, har en ROLIG grej till laget! Men jag tänker inte berätta än! :D
Men det gjorde min kväll iaf:D

Kycklinggryta!

Har ätit skitgod kycklinggryta med ris hos mamma ikväll, mums!!!
Innan hade jag träning med juniorerna och första timmen var vi ute i solen. Hur skönt som helst.
Nu glor jag (lite halvt) på Da Vinci koden. Ska strax fixa te, har inte druckit en enda kopp idag!!

C ya later.

Livet är skört.

Jag pratade med en vän idag och fick reda på att en annan vän nästan förlorat sin sambo nyligen! Usch usch usch!!! Dom har rätt nyligen köpt hus och väntar sitt första barn i höst. Supergoa trevliga underbara människor båda två! Usch, jag får rysningar när jag tänker på hur nära det var att han faktiskt inte överlevde. Han hade verkligen änglavakt! Han skulle inte ha klarat det, klämd under 1600kg, punkterade lungor, knäckta revben osv! Fy tusan.
Jag är så glad för honom och henne att han överlevde!
Jag älskar dig J♥
Längtar tills vi ses i sommar!!! :D

Det jag tidigare skrev om som jag gruvat mig för och som nu skedde kändes plötsligt väldigt ynkligt i jämförelse.

Man tänker verkligen till när det händer såna här hemska saker!
Jag blir så less på all hysteri som det är nu på ungdomar, bloggar, blond, smal, fixa bröst, fixa läppar, tracka ner på varann, otrohet osv. Allt fruktansvärt töntiga, ytliga, löjliga, skitsnack och elakheter som råder om SKITSAKER. (otrohet är ingen skitsak dock!!)
 
Väx upp för fan och börja bry er om sånt som verkligen betyder nåt!!!

Ps.
Har ätit sjukt goda hembakade bullar ikväll och umgåtts med två av mina bästa vänner. DET är sånt som betyder nåt och som man ska vara rädd om. Lav jo!

Kill me!

Lördagen blir fan sämre än fredagen. Fick precis reda på en sak som jag gått och "gruvat" mig för rätt länge nu. SKIT!!! Fan vad less jag blir! Varför varför varför! Arghhh!

Nu ska jag göra nåt kul!!!

Trött.

Sjukt cheertaggad helt plötsligt! Skulle kunna bero på att jag suttit och läst cheerbloggar och uppdaterat på vår blogg och hemsidan...
Sjukt kul att Daniel är på och vill va med i uppvisningslaget oxå, hoppas Micke oxå joinar! Dom kommer iof bara att bygga i början men vem vet, snart kanske dom är fast helt och dansar loss;)
Näe nu: Trött, törstig och ska snart sova.
I morgon blir en bra dag, har jag bestämt!

Typiskt.

Klockan har precis slagit 12 och jag är jätteträningssugen, (surprise!) inte på att träna hemma som någon gav som förslag häromdagen utan på att lyfta astunga vikter som man knappt orkar egentligen på gymmet! WHY!? Är det bara för att jag inte kan träna som jag vill? Man brukar vilja ha saker man inte får... Fast som jag skrev sist, det är bara att hoppa i bilen och dra iväg. Men det kanske är smartare att bara gå och lägga sig och ta gymmet i morgon ist. 

♥Tasmania 2004♥

Eftersom jag längtar tillbaka till Australien jämt så tog jag mig en titt i mina fotoalbum. Hade ju ingen digitalkamera på den tiden så jag har alldeles för få bilder därifrån tyvärr:( Men jag tog kort på några av korten och nu ska dom upp här på bloggen. En del bilder speglas det lite väl mkt i..
Melbourne från planet:

Mitt hus:

Där nånstans på berget står mitt hus:

Fin utsikt från min promenadrunda:

Welcome to Golden Valley;)

Cynthias hund Tigga, sötast!!!


Lärde känna Matt och Carrie. Dom hade en massa hästar. Det var en man som hade galopphästar som dog och ingen tog hand om hästarna så tiden gick och dom förökade sig och fölen som föddes var helt ohanterade och växte upp. Dom hästarna fick Matt och Carrie köpa och skulle tämja och sälja vidare.
Cynthia skulle hålla en wildhorse course på M&C´s gård. Jag stannade där och fick testa rida en av Matt´s egna polohästar och även hjälpa till att rida in en av dom vilda. Jag flög av 2 ggr:P
Här är rackaren som kastade av mig:

Jag och Carrie var på ett Zoo. Jag och en wombat:

The Tasmanian Devil=)

Carrie och en känguru:

Jag och kängurur:



Mina grannar "Humle" och "Dumle", som brukade springa omkring på taket på nätterna och skrämmas=) Och jag verkar hovar=)


For till Perth 2 veckor.
Margret River:

Solnedgång:

Min favvohäst Jellybean=)


Hemma i Golden Valley var detta min häst, araben Rosie♥


På beachen:

Min fina vän Jen och hennes arab Zamir. På utställning.


Hade flera bilder, från Sydney och lite sånt men det får komma upp senare. Har ju redan lagt upp femtioelva bilder! Puh! Nu är jag tokhungrig, ska se vad det finns för spännande att äta=)
Bye for now.


Mitt upp i...

Håller på med ett långt inlägg med många bilder men nu måste jag dra ner till stallet fram och tillbaka. Kommer snart tillbaka och gör klart inlägget.
Så titta in lite senare för en massa najsiga bilder! :D


Ingen lust...

Idag är en tråkig dag, har inte lust med nåt. Eller ja, jag skulle vilja dra härifrån, åka utomlands... Åka och träffa Sonja på Tasmanien. Fick ett vykort av henne häromdagen! Åh vad jag längtar tillbaka!
Längtar till i sommar då vi alla ska ses igen! Förhoppningsvis både i England och på kräftskiva i Finland.

...

Lite jobbigt med cheeren ibland. När folk är oinspirerade, less, negativa, flamsar eller tror att dom är bättre än vad dom är och inte lyssnar... När vi börjar bli för många medlemmar och för få tränare... Massa att göra och för lite tid... Det är en rolig sport och det är jättekul att vi blir fler! Men ibland blir det bara för mycket.
Nu ska jag ta med anteckningsblocket till sängen och klura på program till uppvisningen...

Chock!

Tur att jag hade på 3an!!! NCIS började tidigare än vanligt ikväll! Ojojoj vilken katastrof om jag hade missat det! :S 
Jag behöver min dagliga DiNozzotime!

Snabbis.

Hello everybody;)
Har vart ute med mamma och dogsen och gått. Vi gick till Tysjöarna, riktigt nice=)
Ska dra in på cheerträning nu.
Bye bye...


Ps.

Han e ju rätt snygg han den där Mr Butterfly:P

Sjukt sugen på att träna!

Hittade en skön låt så här på nattkvisten men den gick inte att lägga in här så jag länkar.

Varför blir jag alltid sugen på att träna den här tiden på dygnet!?!? Nog för att jag iof kan ge mig ut nu men jag är mörkrädd:S Och det finns inga gatlysen här, eller ja det finns men inte särskilt lång bit...
Mitt supergym (som dessutom sponsrar mitt cheerlag;) thanks 2 me *mallig*:P) har iof öppet dygnet runt.. Men hur kul är det att sätta sig i bilen kl 1 en onsdagsnatt för att åka över 1 mil (ggr2) för att gymma. Det är svindyrt med bensin...

Jag får helt enkelt behålla träningssuget till i morgon bitti.
Good luck!!!

Ska slå igång denna i morgon så kanske man kommer igång=)


Eller den här, den fanns i min lilla mp3 när jag var ute och sprang eller när jag gick till gymmet i Finland.
Fan jag kommer inte ihåg vad den heter och mp3n e död. DAMN!!!
Haha jag kom på den iaf! Here it is!! (Nu kan man tycka att jag borde ta bort den raden där det står att jag inte minns men näe det känner jag inte för. Blir roligare på detta vis:P)
"sugar baby"
(När jag tänker efter så kanske det inte ens va denna jag tänkte på:S men den e iaf me på mp3n)


Får väl poppa den här då, den e skön. Fast det är ett jäkla tjatande på att: "Its getting late but I dont mind"..


Run Forest run!!!
//Jenny

Tjao!

Det var 8 timmar sen jag senast uppdaterade, vi kan låtsas att jag jobbat sen dess:P
Jag har iaf jobbat 4 timmar och sålt massor, hell yeah! Jag är the queen i telefonen! Ingen kan motstå min underbara telefonröst. Moahaha! Näe jag jobbar inte med telefonsex, fast fan vad jag skulle tjäna pengar på det! Haha!
Fick höra när jag jobbade på 118118 att jag hade en sexig röst (av flera än en) Hell yeah! :P

Näe nu blir det middag/kvällsfika och underbara NCIS♥

Sommar och uppvisningar!

Jag vill ha uppvisning nu!!

Haha Zorba kom och kröp upp i knät nu, hon e så go=)

Ska snart ut och springa eller ta en långpromenad... Är hyfsat väder, runt 5 plus och sol/mulet. Ska bara käka lite lunch.


Sex.

Hehe snuskhummrar! Vet nog vad ni tänkte:P

Jag har lagt upp 6st inlägg detta dygn, hade hunnit med 7 om inte bilden jäklades i förra inlägget. Det las upp 00.04, typiskt. Hade slagit värsta rekordet annars:P
Jag fattar inte dom så kallade "storbloggarna" som åker på semester och "bara" kommer uppdatera 4-5ggr per dag! Men shit! Hur många inlägg gör dom i vanliga fall??

Näe nu ska jag iaf snart gå och lägga mig, är lite trött i ögonen efter typ 3 timmars sömn och att jag varit uppe 18 timmar och hållt igång:P

Sov gott:)

Cheer.

Har haft cheerträning med uppvisningslaget. Gick helt okej men det var kallare än vad jag trodde i ÖP-hallen.
Det tråkigaste med UL är att berätta för dom som inte kom med att dom inte kom med:(

Gjorde en rosett till Anna innan träningen, hon blev glad:D

Längtar till vi kan börja träna ute i solen!



Home.

Jahapp, nu är man hemma efter en givande dag på skolan=) Hovard är superbra! Lättsam och intressant att lyssna på. Lite kul att man lär sig lite norska oxå;)
Bevägelse har dykt upp många gånger idag och sopp oxå:P

Nu blir det en skvätt mat av något slag, sen åka till Anna och muntra upp henne med min lilla present och planera cheervåren. Efter det blir det UL träning, vi ska dra igång med program på en gång, nice!

Bilder från i morse. Zorba och Baileyz på bron, i väntan på att matte ska mocka klart. Kiida joinar dom som alltid :P
:S  Kiida?? tänker ni nu.....


Japp den vita ullbollen var en hund:P

Hello!!!

Jag fick B på min senaste tenta, hell yeah!!! ;)

Ps. Hej Angelica!

Härlig morgon.

Fjällen är fortfarande vita:

Myspys och få komma ut i hagen på morgonen:

Malins fina Rotario:

Hundarna hittade lite snö att gräva i=)



Nu ska jag på skolan!
Ps. Kolla så matchande: Lila tröja, ögonskugga och naglar, haha!

Ps2: Om ni inte fattar den andra bilden så är det en sån där "slänga med handen och va bitchig grej" :P

Hyvä aamu!

On kaunis sää ulkona. Dock liite kallt, -5.6grader. Hoppas det blir varmare sen idag, vill inte skrapa rutorna när jag ska åka på skolan.

Höll på att bli galen inatt, somnade aldrig. En massa danssteg för runt i huvudet och olika bygg-grupper, musik, och hopp! Men tillslut somnade jag men vettetusan när, kollade på klockan sista gången 3.30...

Nu ska jag med Felicia till stallet en sväng sen ska jag till "mitt" stall och mocka lite. Sen blir det frukost och promenad med hundarna eller promenad sen frukost kanske=)

Bye for now!

Fan va coolt!!!

Kollade Ninas blogg och hon hade hittat detta härliga dansklipp:


Citerar Oprah: That is soo cool!!!
Håller helt med, så jäkla coolt! Jag älskar dans, det är så roligt och jag ångrar jag slutade på Dawes... Grr!
Jag sökte faktiskt in till dans och teater när jag skulle börja gymnasiet, var på dansintagningsprovet, det var läskigt, minns att vi skulle blunda och dansa=)

Näe nu ska jag klura på en dans till uppvisningslaget, måste passa på när man fick inspiration. Fast först ska jag och hundarna ut i kylan. Det är faktist -5grader ute nu..

Godnatt!

22 Maj.

22:a Maj ska uppvisningslaget till Sundsvall och cheera på Republicans seniorer. Det är årets första match för oss, ska bli så kul! :D Superkul att Sundsvall har cheerleaders oxå! Nu måste vi bara tokträna så vi kan kick there asses:P
♥Jamtland Cougars thats our name♥



Statistik.

Kollade precis statisktiken och det var många sidvisningar idag och inget uppdaterande, attans!
Slänger därför in en liten truddelutt som tröst:P
Man blir sjukt sugen på en strand nånstans, en drink och PARTY! av denna:

Måndag.

Jahapp, vart och jobbat idag. Sålde faktisk några. Var i stallet och fixa lite oxå. Annars inte mkt spännande som hänt..
I morgon är det skola, då kommer Hovard, en superbra fd veterinär och föreläser för oss, me like!

Sen ska vi ha första träningen med uppvisningslaget! =)

Alltid jul.

Haha! När jag la upp förra inlägget med en bild där julstjärnan syntes tänkte jag att nån kommer säkert klaga på den och mkt riktigt:


Men jag tänker ha den uppe för att den ger ett mysigt sken och jag gillar den.

Det jag dock klurar på är vad du menar med "Hus fan se de ut på golven då´?"
Vilka golv? Thats my question!

Nu ska jag kolla på film! =)

Don´t stop believing.

Början är bäst, speciellt dom första 25 sek;)

Live:

Aprilväder.

Vädret är superkonstigt, ena sekunden regnar det, sen skiner solen och vips så snöar det. Riktigt Aprilväder.
Nu syns det ju förstås inte att det snöar och blåser som fan men det gör det: 

Solen skiner:


Nu ska jag och dogsen till stallet och mocka lite igen, åt häst X2. Hoppas vi inte blåser bort på vägen!

Ang mitt förra inlägg.

Jag fick en kommentar från en som var med på scen:

Vafan! Varför gör dom så!? Jäkla media, fick dom inte 3 kryss ska det väl inte se ut som det!!!

"Bäst i bakgrunden".

Jahapp, nu har jag suttit på tv4Play i 48 minuter och kollat på konstiga talanger bara för att få se Fabest 5ive göra Group Stunt och vad får dom!? Bert tyckte det var nåt som var bäst i bakgrunden och inte som ett eget nummer! :S
MuppBert!!!

But it all was bullshit!

Hehehe.

Promenix.

Efter jag och dogsen vart i stallet så tog vi en promenix till Dille för och hälsa på Felicia i stallet. Det tog bara 40 minuter och då gick vi inte jättefort. Skönt med en promenix, trots att halsen fortfarande gör ont. Men nästa gång blir det ett par skönare skor!

Sitter nu i soffan och har nyss ätit varma mackor och druckit te, kollar på Passagerare 57, den är bra men jag har sett den förut.

I övrigt har dagen spenderats med mamma och en kompis till henne. Mysigt.

Intresseklubben antecknar:

Jenny, Baileyz och Zorba ska nu ner till stallet och mocka skit!

Omväxling förnöjer.

Nu haglar det! Nyss sken solen=)

Juni 1992!

Vad hände Juni 1992???

Jag sitter med närvarorapporter för cheerleadingen och en hel drös i laget är födda i Mars 1993, så nu funderar jag på om det var strömavbrott eller översvämmning eller om folk bara hade semester och gökade som kaniner i Juni 1992:P
Är det någon som vet, Tell me!

Jag vill inte vara sjuk!!!

Jag har jätteont i halsen, hade ingen röst i morse och inte riktigt nu heller:S
Det enda positva är att det regnar ute så då känns det bättre att va inne och kura i soffan med massa te och tvn...

"Vissel vissel"

Hörde denna första gången på gymmet, värsta pepplåten! Fast det var såklart en remix som var bättre.
Hörde den idag på jobbet och kom på att jag måste slänga upp den här.
Starstrukk:P


Nu ska jag gå och lägga mig, har så jävla ont i halsen. Fast innan man får sova så ska dogsen gå ut.

Ps. Funderar på om jag ska börja skriva spydiga provocerande inlägg, kanske börja tracka ner på vissa människor och hur dom ser ut och beter sig. Verkar va så man får en "stor" blogg.
NÄRÅ!!! Så jävla töntigt och omoget så hälften vore nog! Kankse skulle passa om man va 10 år yngre och inte visste bättre??... Näe, inte ens då!

Näe jag skriver i min lilla svart/lila blogg för att det är lite kul och för att jag har så himla mycket viktigt som jag gör som jag vill berätta för er. ;)
Kanske mest för att mina gamla friends från K ska ha koll på mig så dom inte glömmer bort mig:)
Puss på er!
Reunion i sommar♥

NU: Gå och lägg dig!!!!!!

Blä för att va sjuk.

Det där illamåendet blev värre, köjdes x antal ggr på väg till jobbet:S Men lyckades jobba mina timmar iaf. Var på cheerträningen sen med juniorerna.

I morse var jag på intervju för ett sommarjobb, få se hur det går.

Nu håller min hals på att krevera så det blir lite (mkt) te med honung i väntan på NCIS:D

Jobba.

Ska dra iväg och jobba nu, men börjar må illa, hoppas verkligen det försvinner!

Byzen!

Byzen fick sig ett nytt hjärta ikväll! Och ett nytt öga=) Nu är det bara lite annat och en tvätt och städning så är den som ny:D

Middagen hos brorsan.

Jag hade det riktigt trevligt hos brorsan och fick jättegod mat. Mozzarella, tomat och basilika på vitlöksbröd till förrätt. Hemmagjorda köttbiffar med pasta till varmrätt, mums!!! Lite vin slank oxå ner och en bit kladdkaka;)
Jag och min brorsdotter:

Hon lånade kameran=)
Blev mest bilder på tv:n, haha. Men hon fick med oss alla tre oxå=)

Jag och brorsan, hihi:


Rätt "lustiga sammanträffanden" (el va man ska kalla d) under kvällen dock. Först när jag kom fram till huset så är det samma hus som min pojkvän körde in i för 9 år sen. RIP♥
Sen har en av mina barndomsvänner Anna flyttat in i samma hus och min soffa jag har är köpt från samma hus. Lite creepy!

Jag var iaf ner till Anna en sväng och sen hängde hon med till brorsan, trevligt! Sen kom brorsans gamla kompis Jens som ja inte träffat på jag vet inte hur många år. Skoj!
Brorsan och Anna.                    Brorsan, jag och Jens.


Fick skjuts av Jens in till stan sen där jag mötte upp Marina och e hennes kompis på Paus. Satt där till dom stängde kl 1 sen fick jag skjuts av Pernilla hem. Mkt trevlig kväll!!! :D


Ont i halsen.

Fortfarande ont i halsen, nacken är nästan helt ok, vissa rörelser ömmar.
Skulle lämna in bilen på verkstan för femtioelfte gången men nu hade dom inte tid så jag lämnar den till en kompis ikväll så det blir gjort!
Passar på medan Baileyz och jag ska på vår första Försvarsmaktshundutbildningsdag. Världens längsta ord blev det, typ som flaggstångsknoppsförgyllare, hehe. En gammal goding från när man var liten.

Näe undra om jag hinner kasta i mig lite mera te med honung innan vi drar...

Baileyz övar vaktkunskaperna inför sin blivande FMhundskarriär:P
Skönt att man kunde städa i lugn och ro utan att bekymra sig för inkräktare;)

Me love Jamtland Cheer.

Vi (laget alltså) har fått vår egen flik på Republicans hemsida, nice=)

Vi har fått massa nya medlemmar på sistånde, närmare bestämt 11 st! (Om man räknar grabbarna som vart med ett tag). Superkul. Kolla in bloggen för mer roliga saker. Orkar inte skriva saker 2 ggr:P

En fotograf från Stan Idag var på träningen häromdagen och fotade inför repotaget om oss, som kommer ut i slutet på April. Lånar lite bilder därifrån, fotograf Fredrik (oh no, kommer inte ihåg efternamnet, fixar det sen)
Gillar denna, den e cool:

Jag, hehe:

En full med Annapanna=)
Rätt coolt när fotografen satt uppe i en ribbstol;)


Sen har även Dennis tidning kommit ut till alla skolor, årskurs 3-5, där är vi med på en halvsida oxå. Den kommer även komma ut i sportbutiker i stan, håll utkik!

Cheer on;)

Underbar dag...

Vaknade med hör och häpna: halsont och nackspärr! Eller kan man kalla det ryggradsspärr, för om jag tittar neråt (vinklar huvudet neråt) så tar det som stopp i ryggraden:S

Ringde och sjukanmälde mig, kändes inte allt för upphetsande att sitta och prata i telefon i fyra timmar med denna hals. Stackars kunder. Hej mitt namn är Jenny VÄS VÄS! Host. krax.

Nu blir det frukost, en välbehövlig dusch (kankse värmen bättrar på nacken) och sen en lugn promenad i solskenet med Baileyz. Så länge jag inte vrider och vänder på mig går det ju bra=) Ganska bra iaf:P

Aje!

Lite synd om mig nu faktiskt. Har nån slags nackspärr som gör att jag inte kan vrida mig åt sidorna och det gör ont i hela nacken, ner en bit på ryggraden och en bit på vänster skulderblad. Har fått huvudvärk förmodligen pga av det. Dessutom som om det nu inte va nog så har jag ont i halsen. Jag säger bara en sak: SUCK!!!

Orkar inte sitta här så jag ska berätta om min helg i morgon i stället. Om nån e intresserad...

Appar!

Haha, jag kom på efter inlägget att appar betyder säkert applications eller nåt och mycket riktigt!
Thank you Therese;)

BTW.

Vad fan är "appar"????

Aj!

Har ont i nacken, gjorde en konstig vridning eller nåt när jag skulle hoppa upp på hästen..

Hade en tokbra kväll hos brorsan och idag en riktig stalldag. Men nu ska jag till stan.
Smell you later så berättar jag mer och slänger in bilder=)

Damn it bilen!

Den starta inte så jobbintervjun sköts upp till nästa vecka och intervjun pår tidningen blidde via telefon. Dessutom hörde jag inte när alarmet på klockan ringde men jag vakna iaf i tid...
Nu ska jag snart till brorsan och käka middag, måste hitta nån som kan hjälpa mig och starta bilen....
Ajöss.


Fotomodell, min nya karriär?

Hahaha!!!
Nice bone structure though;)

Kanske inte. Men idag har man minsann blivit fotad;) Hehe oj vad många bilder det blev och närbilder, huuu! Rätt som det var hade man en kamera i fejset;)
Stan Idag ska göra ett repotage om laget så vi hade en fotograf där som klättrade omkring i ribbstolarna och fotade;) och i morgon blir det intervju. KUL! Tidningen kommer ut i slutet på månaden=)

Efter träningen som mest bestod av en massa elevators och cradles med Annapanna (:P) för fotografen så var vi (jag och Fatima) till Paus och hängde med Marina mfl, mysigt. Dock hade jag ont i huvudet hela tiden=mindre mysigt.

I morgon ska jag förutom på intervju för tidningen även på en arbetsintervju. Ojoj vad jag ska jobba och tjäna storkovan sen!

På kvällen ska jag på middag hos brorsan, nice!

Nu ska jag hoppa i säng!

Idioter!

Jag har nyss suttit och tittat på Fuskbyggarna. En snubbe som renoverat ett badrum och gjorde ett sjukt dåligt jobb säger: "Jag har inget med badrummet att göra förutom att jag gjorde jobbet" när han blir konfronterad.
Men hallå!!?? Hur korkad kan man vara! Vem har med saken om inte den som gjort jobbet! Ojojoj, att det finns såna människor, som luras, fuskar och tar pengarna och drar...
Skrattretande! (Hans kommentar alltså)

Abstinens!

Ahhhhhh!!! Vad det är jobbigt att vara utan bil! Man är hyfsat fast i byn, inte för att det gör nåt när man varken ska på skolan, jobbet eller gymmet MEN när man ska nånstans! Då är det inte kul.. Och dessa bussar som går 2ggr per dag och helt muppiga tider!

Men nu ska jag njuta av ledigheten, solen och hundarnas sällskap!
Vi ska ut och gå, jag ska färga håret och sen ska jag se om jag kan ta mig till min bil. Om inte, blir det buss i morgon bitti. Vet inte ens var man hoppar på bussen för det finns ingen busshållsplats. Hehe.

Som sagt, islandshästarna=)

Som jag tänkte skriva om i förra inlägget men aldrig kom till..
Jag var med pappa och red islandshäst idag, tokhärligt väder=)
Kul att umgås med pappa lite, händer inte så ofta. Tokroligt att han börjat rida! :D
Söta små islandshästar.


Blött när snön smälter och våren är på väg:


Ska nog iaf iväg nästa vecka med. Hoppas på samma häst, hon är så söt. Stjärna (inte riktigt rätt stavning tror jag)


Nu ska jag ut med dogsen sen gå och sova.

Islandshästar.

Tjo! Har precis tittat på topchef! Lite hungrig nu eller!? Fasen vad dom lagar mkt gott!!! Jag ska hitta en egen kock!

Börjar bli trött, klev faktiskt upp kvart över sju i morse för att jag skulle på skroten och byta startmotor och sen lämna in bilen på verkstan (igen). MEN dom jäklarna på verkstan hade ju sportlov! Fick åka med Fatima tillbaka hem och sen kom Anton i min klass och hämtade mig så drog vi på skolan. Vi har haft föreläsning mellan 10-16 med en norsk veterinär, han va skitbra!

Nu är det NCIS! Me like!

Ang rubriken, ska kasta upp bilder på islandshästarna sen;)


Fortsättning på Påskaftonen!

Japp, vi fortsatte vår färd till Duved, till Åre glashytta/bruk/va det nu hette. Dom hade iaf massa fina saker och jag ställde tusen frågor, helt fascinerad:P Det är ju skithäftigt med glasblåsare, att man kan forma glas hur man vill och få det att se sprucket ut (jag vet hur man gör nu;)) och allt va man nu kan göra med det!
Fina glashjärtan:

Coola snapsglas med namnet Offpist=)

Fina glasblommor:

Litet arrangemang, myspys med ljus:


Det fanns massa fina saker där inne men allt var rätt dyrt men det är väl så med handblåst glas. Nån gång ska jag nog köpa nåt nice därinne=)

Vi for iaf vidare upp mot Storulvån och omgivningen var superfin! Vi var tvungen att stanna och ta lite kort.
Fjäll, fjäll, fjäll:




Har en hel drös med bilder men man vill ju inte lägga upp alla=)
Vårt nästa och sista stopp som kom med på bild var Storulvån. Dom bilderna kommer i morgon! So be back then;)
Kan man ens säga så:P
Whatevöh, jag säger vad jag vill, det är MIN blogg:D

Tänk om man kunde flyga.

När vi for från Chokladfabriken genom Åre mot Duved (där vårt nästa stopp var) så såg vi detta uppe på himlen.
En hel massa skärmflygare flög från Åreskutan denna vackra dag!

Chokladfabriken:)

Vårt andra stopp blev Chokladfabriken i Åre.
Hyllor med färgglada strutar:


Fina strutar=)

Min favvohörna, provskålarna=)

Äckliga godisar! Jordgubbssmaken va värst.

Fina påskliljor:

Man kan ha jävligt kul med en blomma:P


Samma med påskris:P

Knatte, Fnatte och Tjatte igen;)

Fin utsikt!

Min favvoblomma kom med på bild igen;)

Testade inställningar. Fokus på fjället:

Fokus på blomman:


Mer bilder från roadtripen kommer senare, kan ju inte slänga in allt i samma inlägg för då blir det så sjukt långt!
Nu ska jag dricka lite te och kolla på Two and a half men.
C ya later!

Seeegt!

Datorn fick nåt ryck så den e skitseeg! Höll på att lägga upp bilder från Chokladfabriken. Men nu måste jag åka för jag ska käka middag hos mamma så bilderna kommer upp ikväll i stället=)
Syns då;)

Ridtur i solskenet.

Tänkte bara berätta för er alla att idag har jag varit ute och ridit:P Det var superfint väder så jag tog med mig dogsen till stallet, där busade dom med Kiida som var nyklippt och såg riktigt liten och mesig ut, hihi.
Baileyz fick hänga med mig och Acke ut i skogen idag, hade velat haft med Zorba oxå men hon smiter ju bara om man släpper henne lös.
Vi red i skogen och sen på I5området, där var vägen superfin. Det var en härlig tur men jag saknar Zono.
Visst är det kul att rida andras hästar men ingen slår älskade Zono!
Det har snart gått ett år! Och idag var det sånt där härligt vårväder det var den dagen han dog.
♥Sötisen! Godisarna fastnade i tänderna♥

Påskafton.

Här kommer lite bilder från vårt första stopp på Påskaftonsroadtrippen;)
Ristafallet:

Man kunde gå omkring på fallet=)

Fint:

Fanns en liten grotta man kunde gå in i:

Jag gick in och spanade lite, dom andra stod kvar:P

Tordes inte gå så långt men det var fint därinne:

Tittar ut=)



Knatte, Fnatte och Tjatte:P


Hade en sjukt rolig dag! Det här var som sagt vårt första stopp. Vi kommer snart dra till Chokladfabriken i Åre! Bilder på det kommer senare i kväll eller i morgon:D

Suomi!

Har bara en sak att säga: Ekenäs, Ettan och denna:

Filmmys.

Har suttit och kikat på Final Call, en jättebra film med en hunk i huvudrollen;)
Chris Evans:


I filmen spelas Sinnerman, me like! Har grymma minnen från denna låt;)


Timbaland gilla tydligen oxå denna låt...


Nu ska jag gå ut med hundarna och kissa kvällen.
Fler bilder från dagens utflykt kommer upp i morgon när jag har tid att sitta och ladda upp dom;)

Lovley day!

Ett smakprov, kommer mer sen;)


Långfredagen= Långtur:)

Långfredagen har spenderats på skidorna med Felicia, Baileyz och Zorba.
På väg mot Löfsåsen och våfflorna!

Världens godaste toast! Varm choklad med grädde, obligatoriskt vid skidåkning=)

Skitgoda våfflor!!!

Fina påskfjädrar:

Solen tittade fram på vägen hem=)


Fin utsikt från parkeringen. Oviksfjällen. Synd det var lite mulet.


Tokhärlig dag! Det blev 2 mil sammanlagt. Lite väl varmt och slaskigt då det var 2 plusgrader. men spåren var rätt okej ändå. Hundarna var slöare än vanligt men dom kämpa på hela vägen. Fick en varsin våffla oxå=)

Nu har vi käkat middag och kollat på Harry Potter och nu ska jag kika på en till film sen sova. Hundarna har sovit sen vi kom hem=)

Sommarlängtan!

Fick lite bilder av Sofia från lite uppvisningar=)
Längtar till sommaren nu!


Skärtorsdag.

Käkat frukost, hämtat hö, ätit lunch. Nu mot stan, sen jobb!
Glad påsk!

Onsdagen.

Hello. I morse fick jag frukostbesök av Felicia, nice. Sen for jag och jobbade, gick helt ok. Chillat jobb med skön stämning, perfekt extrajobb.

Var till Stadium efter jobbet och fixade så nu är overallerna äntligen på väg på tryck! Yeii!
Kommer ha eget namn och Golds och vår logga på=)


Sen var jag upp och skulle hämta bilen på verkstan så den slapp stå där hela påsken. Dom hade inte kunnat bytt startmotorn eftersom dom gett mig fel på skroten.. Suck. Så jag ska tillbaka med den på tisdag..
Den startade såklart inte då och alla hade gått hem för dagen:S What to do!!
Men jag hade lite flyt då det kom en kille och gick förbi så jag haffade honom och bad om hjälp att vrida om nyckeln..
Han gick såklart fram till huven som var öppen -Du behöver bara vrida på nyckeln sa jag. -Ska jag vrida på nyckeln sa han och lät helt förvånad!
Döhh! Jag kirrar resten grabben!
Han vred på nyckeln och jag dunka till startmotorn, BRUM! Sa Byzen. Jag börjar bli van det här nu. Om någon anmäler sig som frivillig konstant passagerare behöver jag inte byta SM:D

Det roligaste med denna historia var att det var en hunk som hjälpte mig. När bilen startat bytte vi några ord om bilen sen tackade jag för hjälpen och så gick han. Damn it! Jag skulle sagt nåt charmigt!
Grämde mig en stund och sen tänkte jag What the hell!
Så jag hoppa in i bilen och körde ikapp honom, vevade ner rutan och kläckte ur mig: Hur gammal är du?
32 svara han och såg förvirrad ut.
Singel? Frågade jag. Nu såg han ännu mer förvirrad ut och efter en lång tvekan och ett öhhhhh så kom det ett näee.
Synd, annars hade vi kunnat ta en fika;) sa jag.
Ja sa han. Och såg fortfarande förvirrad ut:P
Ha det bra sa jag och burnade iväg med storByzen.
Haha! Om man inte tar chansen kan man gå miste om nåt, jag vet att jag hade ångrat mig om jag inte hade frågat honom:P
Thats me i ett nötskal, lite wild n crazy och spontan:D


Och med det säger vi godnatt för jag har bokat frukostdate med Felicia i morgon kl 08.00!


RSS 2.0