Söndag.

Var ju till syrran idag och firade oss.. Blev ännu mer tårta såklart men det får man ju unna sig när man fyller år=)

Var på gymmet sen eftersom det var några dagar sen jag var där, måste hålla igång nu när man väl tagit sig i kragen. Ska man bli stark må man ju kämpa för tusan. Lite trist att träna själv dock men det gick bra.
Blev lite besviken då jag tänkte basta efter träningen (kändes som en bra idé när det är -25 ute) men bastun var inte igång:( Typiskt!
Åkte till Fatima i stället och käkade middag, vi kom fram till att soppa är underskattat=) Det är faktisk skitgott, jag ska ta och göra egen soppa nåndag framöver.

Ca 600 Kcal.

30:e Januari är nu över...

och därmed min födelsedag. Haft en helt okej dag.
Var till syrran idag och bakade en massa tårtor till söndagen då vi ska fira med familjen att vi fyllt år (hon fyllde i tisdags) och sen bakade jag en tårta som jag skulle ha till ikväll. Gjorde den mer än dubbelt så stor så att den skulle räcka till alla bara det att jag tror hälften av alla som skulle komma avbokade... (no offence but what is it with people nowdays and cancel in the last minute????)
Vi som var här hade iaf trevligt, jag, Fatima, Anna och Veronica käkade lite tacos innan dom andra kom. Fan vad det är gott med tacos!
Har precis plockat undan och diskat (hatar att kliva upp nästa dag och ha allt ogjort) och nu blir det sängen som gäller. Haft ont i huvudet ett gäng timmar nu så det ska bli skönt att sova.

Auf wiedersehen.

Trevligt med sällskap=)

Marina var här ikväll och vi lagade middag och fikade och så fick jag ett paket:) Najs;)
Ska fortsätta städa, ska ta varenda millimeter och plocka bort lite krafs som jag inte gillar längre, mindre plåtter!

Fredagsnöjet...

Att städa. Jag städar och städar och städar! Det måste ju va fint när det kommer folk i morgon!

Stackars Bailarn.

När jag var ute och skottade snö igår skulle Baileyz hjälpa till tänkte han bara det att han hoppade in i spaden precis när jag slängde iväg en hög med snö. Donk sa det och sen lommade han iväg och såg ledsen ut, när vi kom in så kikade jag i munnen på han och mycket riktigt, en tand va trasig..
Vi bokade in en tid för tandkoll på Djursjukhuset och jag misstänkte att den skulle få dras, veterinären sa  precis det och dom hade tid att ta han redan samma dag så jag fick lämna han där..
När jag hämtade han sa var han såklart groggy och personalen sa att han hade suttit och ylat så fort han blev själv. Jag hörde han när jag stod och skulle betala, lillBailarn:(
Ps. En jävla tur att han är försäkrad iaf!!!
Stackars lilla Baileyz:(

Hjulat & hjulat=)

Idag på träningen kom Hanna, en gymnast som jag lyckats fått som hjälp till cheerträningens akroträningar. Det var riktigt kul och hon var duktig, hade en massa bra tips och övningar. Bla annat så hjulade vi mellan två madrasser vilket var skitbra för att få till det mera rakt! Jag kände att jag hjulade bättre än jag någonsin gjort!
Sen hjulade vi även nedför tre plintar för att få lite fart, det var däremot lite läskigt men ner kom jag, fast det var verkligen inte vackert!!!
Både Sara, Michaela och Fatima tränade på rondat och även handvolt. Michaela fick till det rätt bra=)
Jag känner i kroppen att jag gjort nåt som jag inte brukar göra, kommer nog vara lite mör i morgon=)
Längtar iaf till nästa träning!
Haha, bilder från träningen i Måndags...


Oxå från Måndagen:P

Jävligt läcker stillbild på filmen, hahaaaa!!!

Var på affären ikväll...

Finn 5 fel:


Den som gissar rätt och var först till kvarn blir bjuden på en supergod kopp te, lite fika och en film;)

Trött, tröttare, Jenny...

Ska på cheerträning...

Dagen..

Mått kasst idag, var på skolan en sväng på eftermiddagen bara för att upptäcka att jag inte gillar kemi och har panik över att totalfaila på kursen....
Felicia kom hit med pizza till middag, lyxigt med middagssällskap. (O få middan serverad:P)
Sen tänkte jag åka på boxen men eftersom jag sagt till Fatima att jag skulle ringa när jag visste om jag kunde gå på boxen men senil som jag är glömt ringa så blev det förstås inget för hon hade bokat in annat...
Ville sen förra veckans trekant i box inte tränga mig på ett nytt par...
Var iof välbehövligt att vara hemma för nu har jag hunnit fixa lite av alla tusen saker jag skulle fixa.. Men är skittrött i huvudet efter att suttit framför den jävla datorn flera timmar:(
Ringde och sjöng "Ja må hon leva ja må hon leva jaa må hon leva uti hundrade år" i superspeedad version för min syster som fyller år idag. Hon erkände att jag sjunger finare än hon:P

Nu är jag skithungrig och ska fika, sen gå och lägga mig och bläddra igenom kemipapprena.

Arghsaldfjksldfsdhflds!

Igår när jag väl hade lagt mig kunde jag inte somna... Jag funderar så jäkla mycket.. På hundarna, häst, Australien, djursjukvårdarexamen som ligger och gnager, skolan, alla tentor, omprovet i cheerleadingutbildningen, träningar, vad jag ska planera till nästa träning och vad jag känner går dåligt..
Det är så jävla mycket som ska göras hela tiden så det blir inget gjort!
En liten lista kanske hjälper, om ni får se vad jag bör göra så måste jag göra det! Annars får jag skämmas..

The lista:

Betala räkningar
Ringa Maria, inget svar.
Ringa B. Inget svar.
Städa ordentligt
Tossan
Ringa Viafuckingsat
Renskriva cheernärvarorapporter
Fixa andra cheerstuff
Läsa kemipapprena
Köpa pärmar
Beställa böcker till skolan + en annan bra och ha grej=)
Ringa Seko


Damn!!!

Att det ska vara så svårt att gå och lägga sig!!! Trots att jag somna 3 igår natt, klev upp 7.30 och har varit uppe sen dess! Suck. Nu blir det en varm kopp choklad som hänger med till sovrummet! Sen SOVA!
PS. Har faktiskt suttit med cheer/tränarstuff, det gäller att passa på innan jag har några läxor att prioritera;) vilket jag kommer få i mängder i morgon:(
Näe nu kastar jag in handduken!
God natt!!!
Ska bara kolla på filmerna från mina hjulningar idag....

En dag i Dille.

Stall Pastell, gissa varför det heter så? :P

Felicia och Las Korvas på söndagspromenad, en måndag;)


Fint väder och mysigt i skogen:


Jenny från sin bästa sida:P


Skogsmullen Baileyz:

Zorbilorben hoppar omkring:

Före:                                              Efter:    moahaha!

Zorba chillar i snön:

Jag hann inte lägga upp alla bilder (hade ju som tänkt publicera detta tidigare idag) innan jag var tvungen att åka till träningen...
Har iaf haft en riktigt trevlig dag med häst och hundstuff. Solen tittade ju fram efter en snöig morgon=)

Grus i ögonen.

Kunde inte somna igår eftersom jag hittade en massa spännande på internet så jag var rätt trött i morse när jag klev upp och hängde med Felicia till stallet.
Nu käkar jag frukost och funderar på vad jag ska göra idag. Blir ev en tur på skidorna med Zorba och Baileyz.
Ps. Hittade värsta billiga resan till Australien, suck...

I need to practice!

Hel*etes jä*la sk*t var jag var kass på skidor idag.
Felicia skulle filmat... Fan vilken film det hade blivit!
Vurpade 2 gånger (varav en iof frivilligt för att undvika att krascha rätt in i skogen) men uppenbarligen tyckte inte Baileyz att det var nog för sen tog han och lubba iväg i skidspåret och när vi mötte en gubbe och jag höll till höger tog Baileyz gubbens vänstra sida och vad händer? JO vi fäller honom!
"Har man ingen pli på hunden ska man fan inte åka skidor med dom" Näe just.. SURGUBBE, han kunde väl hoppat över linan! Eller hur!?
Sen hann vi väl åka kanske 100 meter så gick det nerför och svänger 90 grader åt höger och vad händer!? JO vi möter ett par med två hundar! Jajamen!
Jag tänkte att jag OCH Baileyz måste hålla till höger om dom men så fick jag flashback från gubbfällningen och såg framför mig hur jag skulle fälla både killen och tjejen plus att alla tre hundarna skulle trassla in sig och börja slåss. Så jag körde på Åkarättframochlandaisnödrivanochsvära istället. Sen var jag less!!! Nära till en liten tår även, (Felicia säg inget till Ralf) fast det kanske var min uppgivenhet och blanka ögon som gjorde att Ralf barmhärtade sig över mig och tog Baileyz resten av skidturen... Thank you!

Vi åkte iaf 10km, Ralf och Bailarn 16km, så Bailarn var iaf lite trött efteråt=) Jag var svettig som tusan eftersom jag klätt mig för att åka med hund och det inte brukar vara lika jobbigt som att åka själv. Sen insåg jag hur kassa mina skidor är efter att ha provat Felicias skidor som faktiskt glider fram på snön.

Nu jävlar blir det film och lite paj sen gårdagen.
800Kcal iaf:P

Good morning.

Sitter och käkar frukost, kollar på skidåkning och laddar för en skidtur i Svartsjöarna med Felicia och Baileyz. =)

Kvällen.

Det blev en trevlig kväll med Marina, Veronica, Baileyz och Haitigalan. =) 
Kom hem vid typ tolv och har nu börjat städa och fixa cheergrejer och tränat Baileyz på att tända/släcka lampan, han är såå duktig. Jag ska tom filma och lägga upp ett litet klipp nån dag framöver=)
(Har dock liite panik över en grej, det fattas några stuff, borta puts väck! :S Please säg att dom kommer fram snart!)

Lördag kväll.

Var ju ut igår på Plaza med Angelica min klasskompis. Trevligt=) Sen när hon övergav mig för bussen hem så träffade jag Nina och Eva som jag shakade med sista timmen.

Nu har jag precis bakat en blåbär/jordgubbspaj med massa smulpaj:P Ska ta med den till Veronica och kolla på Hope for Haiti, en gala för offren i Haiti. Ser fram emot all bra musik!

Bailarn ska oxå med=)

Plugghäst?


Näe verkligen inte denna vecka:S


Jag har saker jag borde ta tag i men ids inte... Argh! Jag borde verkligen! Jag ska samla mod att ta tag i speciellt en grej. Kommer kännas mycket bättre efter jag gjort det.

Hemma igen.

Nu är man hemma igen, sitter med en kopp te (ovanligt). Det blev en sväng på Plaza iaf;) kul att dansa men det var rätt lite folk och jag var ju som sagt nykter och då har jag liiite svårt för idiotiska fyllskallar! Men Anna och Nina är iaf roliga och hänga med;)
Träffade på min boxinstruktör oxå, skoj:)
Nu ska jag väl sova om ett tag kanske, ska väl på skolan i morgon, går bara till 12. Många väl där. Fatima sa en gång att hon inte gillar mina väl, antingen ska man eller inte. Men jag gillar väl:P

Gonatt då eller gomorron:P

Jahapp:P

Haft cheerträning, vi hade tre killar med idag som fick lära sig bygga, dom verkade tycka det var kul så dom kommer tillbaka iaf=)
Nu är jag hos Abba Näe ANNA skulle det stå, hehe (var en kul felskrivning så den får va kvar) :P
Har käkat lite varma mackor och fick även käka den där megastora chokladtårtan jag skrev om igår, moahaha! Fasen den var lika god som den såg ut:)
Nu (om Anna o Nina är klara nångång) ;P ska vi drar ner till Oscars (där alla studenter hänger) sen Plaza. El Plaza kanske jag skiter i, vi får se hur det känns sen om partyhumöret infinner sig rejält...
CIOA (Skulle stå CIAO) Moahahahaha:P 

Jäkla Anna!

Var in på hennes blogg, tränat och ätit nyttigt som jag nyss gjort och så ser jag detta!!!
En chokladtårta! Inte schysst!

Fick världens chokladsug och eftersom jag åt upp mina sista bitar igår så fick jag helt enkelt slänga upp en skål med glass och (hemmagjord) chokladsås.
Det värsta dock med min hemmagjorda sås är att den består *skäms* av smält smör och Oboy. Sjukt gott när den stelnar över glassen men dom där kalorierna jag tränade bort kom nog tillbaka dubbelt upp nu :S
Damn it! Men så går det när man inte har nån karaktär.
Men jag tänker ignorera kalorierna och njuta av min skapelse och träna lite hårdare i morgon ist:D

En kopp te oxå!

Hejsvejs!

Onsdag 20/1 2010.

Ja då var man hemma igen. Träningen gick bra, tycker jag. Hörde någon innan dom gick "träningen va skitjobbig idag" Moahaha! Jag plågade dom rejält där en sväng;) Fast jag var ju med själv så jag fick oxå kämpa men ME like! ;)
Sen gymmade jag lite, blev lite rodd eftersom crosstrainerna (kan man säga så) användes av några fotbollsspelare och när dom lämnade maskinerna torkade dom inte av dom, äckligt! Och jag städar inte efter andra så då hoppade jag på rodden...
Ps. En av dom 2 brukar stinka svett när han är där och gymmar. DET är riktigt deskasting (svengelska:P)
Iaf, blev bara 15 (el va d 20) på rodden sen blev det lite lår, vader och mage.

Sammanlagt 660 kcal.

Snart cheerleading.

Planerade dagens cheerpass igår. Ska snart in och köra det. Får se vad dom tycker efteråt, om det var bra eller dåligt:P

Ps. Drack varm Oboy nyss, mums

19/1-2010

Tjoflöjt.
Efter en sjukt lam dag så satt jag och funderade på om jag skulla åka på boxen eller inte. Varken Fatima eller Veronica kunde hänga på... Men sen ringde Felicia och hon skulle ut och åka skidor, tänkte att om hon ska ut och vara hurtig ska jag fasen oxå ut och träna. Så jag hoppade i kläderna och for in till stan men eftersom jag velade så länge så kom jag nästan 10 min sent men jag fick vara med iaf=)
Var ju som sagt ensam och då trodde jag att man skulle få köra mot instruktören för så var det förut, en gång för längesen, men icke. Jag blev ist inkastad till två äldre kvinnor men jäklar vad trevliga och duktiga dom var, speciellt den ena, skitstark! Så jag fick ett bra träningspass iaf fast vi var tre att dela på tiden. Tack till dom=)

Nu ska jag ta och hoppa i säng. Har början till lite huvudvärk nu...:(

660 Kcal.

Ps. Har en deal med boxinstruktören nu oxå;)

Zorbilorben♥

Idag ringde dom som har Zorba. Hon är en knasfia lilla Zorben. Hon har börjat vakta ungen. Dom som bor i huset går det bra med men utomstående morrar och skäller hon åt när dom närmar sig barnet. Och så har hon börjat bossa runt med den andra hunden, eller rättare sagt försökt sätta den på plats!
Ja det verkar iaf som att jag kommer få hem henne igen. Men jag hoppas att hon ändrar sig inom dom närmsta dagarna så kanske hon får vara kvar. Dom tycker om henne och hon är jättego med hela familjen.
Vi får väl se hur det går.

White Wedding.

Nu kanske nån av er började fundera på om jag helt plötsligt, otippat bara ska springa och gifta mig men så är inte fallet:P
Jag var på gymmet och kämpade på crosstrainern och tänkte en kort sekund att näe fan vad jobbigt MEN DÅ dök Billy Idol´s White Wedding upp i högtalarna och jäklar vilken fart jag fick. Den är så sjukt bra!
Cool liveversion:

"In the midnight hour she cries more, more, more!"
Rebel Yell:



På cheerträningen idag så byggde vi, haha vad roligt vi hade. Alla (i min grupp iaf) fick va i alla positioner=) Kollade aldrig dom andra:P
Galna bilder från träningen, jag o Anna gillar inte varann:P

Sara toppar=)

Fatima toppar=)

Hehe:

Ännu mer hehe:


620 Kcal

Efter träningarna blev det en semla;)
Nu blir det sova, kemi hela dagen i morgon, boring!

17/1-2010

Var på gymmet, körde kondition och styrka- Axlar, bröst, rygg och mage. Var trött och kände mig slö innan men efter en stund piggnade jag till och allt kändes lätt.

632Kcal.

Jenzan o Baileyz.

Ja, nu är det verkligen bara Jenzan o Baileyz... Känns lite konstigt med tanke på att för ett år sen var det Jenzan, ♥Zono, Tarzan, Zorba och Baileyz♥...
Baileyz:

Tarzan:

Zorba:

Jag och Zono:

Zono och Baileyz:


Nu ska jag åka till mamma och äta middag.

Zorbalainen.

Idag kom dom och hämtade Zorba. Dom är trevliga och verkar vettiga. Dom ska ju bara ha henne på prov och jag får komma och hälsa på när jag vill och ångrar jag mig och vill ha hem henne så var det lungt. Så det känns bra. Hon hälsade på en gång och pussades med dom alla. Speciellt sonen, herregud vad hon slickade på honom! I öronen och i ansiktet så han tappade nappen:P Hon var helt besatt! Sen när han kröp iväg då sprang hon efter och slicka på han.. WEIRD!
Sen hoppa hon iaf glatt in i bilen och la sig ner och chillade, såg helt lugn ut. Skönt.
Dom skulle ringa sen när dom kommit hem ikväll.
ÄlsklingsZorba♥ fångar snöboll:)


Det här inlägget gick inte att lägga upp förut när jag skrev det, hela bloggen var knäpp..
Men dom har iaf kommit hem och resan hade gått bra, vilket jag hade förväntat mig, inga problem att resa med Zorba.
Hon hade fått träffa den andra hunden (en unghund) och det hade vart lite nos sen var det lugnt. Hon höll på att gå runt i huset och lukta och kolla läget när jag prata med dom, och hon hade inte slickat något mer på barnet. Så allt verkar hitills gå bra iaf vilket känns bra.
Vi skulle höras i morgon oxå men natten kommer säkert oxå gå bra. Hon är en lättsam hund.
Det är lite tomt när det bara är jag och Bailarn, ingen Zorba som släpar runt B i nackskinnet och hoppar runt och busar. :(

After Work (läs school) :P

Japp, då har man varit på Plaza och käkat med Hanna, gud vad mycket vi babblade, kändes lixom sådär naturligt och lättsamt, som att vi känt varann asbra skitlänge. Eller vad säger du Hanna;)
Trevligt var det och god mat blev det. Billig cider oxå! :D Ser fram emot nästa date;) Haha!

Nu ska jag mysa med Zorba allt vad jag kan! Har jag (o)tur så åker hon i morgon. Lilla älsklingen!

Tentan över.

Tentan idag gick bättre än förväntat men det återstår att se om den blir godkänd. Var ju bara öppna frågor så man kunde ju skriva hur mycket som helst och lite som man ville. Jag skrev febrilt på alla utom en fråga där jag inte hade en aning om svaret... Gissade på nåt som skulle kunna funka.. Vi får se.
Nu är jag trött.. Ska mysa i soffan en stund sen blir det lite after work med Hanna, min gamla jobbarkompis från 118 118-tiden..

Torsdag 14/1-2010

Tog lite bilder i finvädret men kameran vill som vanligt inte alltid samarbeta så vissa bilder har inge bra kvalité..
Från bilen:

Från gårn, fränt moln på vänster sida (Gillar bilden)

Frostig hundgård:

Bästa bilden, mitt frostiga träd:


Var ute och red i -24 grader. Kallt om tårna men trevligt. Tuffing Karma:
Gullig liiten hingst född 2006.

Baileyz var med och hittade en rådjurs"liggplats" kommer inte ihåg vad det heter egentligen. Han lubba sen iväg i spåren, haha=)

Jättehäftigt sken på riktigt men blev inte bra på kort och så stod inte hästen still när jag skulle knäppa så det blev såklart suddigt:


På kvällen var det cheerträning. Jag kände att jag var mer flummig än planerat, inte för att jag hade planerat att vara flummig... :S Jaja Whatever. Inge att göra åt nu.

Kom hem efter träningen och skulle fylla på olja i bilen, öppnade huven och vad skådar mitt högra öga!? (O vänstra förstås). Hela olje... Vänta nu, jag skrev ju detta i tidigare inlägg.. Kanske det är så att jag seriöst börjar bli senil?! :S

Felicia och Ralf var iaf förbi och fikade och lyssnade på mig när jag beklagade mig om bilen och att Zorba ska åka på Lördag och säkert var det nå mer... Trevligt med sällskap iaf.

Nu är jag skithungrig och det är väl inte så konstigt eftersom det ändå var 6 timmar sen jag åt... Tror jag hoppar i tjocksockarna och knatar ner och gör en macka och en kopp te. Spela roll att klockan är 02.31 på natten/morgonen. (Om en timme kliver Katjas sambo upp och far till jobbet) Hmmm undra om det är någon mer som är uppe nu?
Tentan i morgon känns totalt onödig att göra för jag kan inget iaf:S

Gonatt. (Gäääsp!)

Ps. Värmenissarna har vart här och laga värmepumpen, det var 2 fel på den och jag hade inget med saken att göra. Har stängt av kupévärmaren och väntar med spänning på hur värmen kommer att vara under morgondagen.

BILJÄVEL!!!

Jahapp, nu håller bilen på att totalrasa. Hela jävla oljetråget lutar! Sounds good? NÄE VERKLIGEN INTE!!!!!!!!
Jag blir så jävla less. Jag vill ha en NY bil! Skulle inte förvåna mig om motorn ramlar rätt ner i backen. Men då behöver jag iaf inte fylla på olja....

13/1-10

Jajamen, då har man vart och tränat igen, känns BRA! 30min cirkelträning, jag var rätt bra på att pressa mig måste jag säga:)
Sen direkt efter det hade vi cheerträning 1 timme. :) 
Jag hade uppvärmningen och gick ut hårt med ett glatt humör, efter en stund fick jag värsta illamåendeattacken, skrek "fortsätt" åt laget och satte mig på huk varav jag sköjdes! :S Höll på att spy... Högst otrevligt! Satt några sekunder och drack vatten sen gick det bra.. Men usch vad otrevligt!

Iaf, 800Kcal försvann.

Ps. Träningsvärk efter boxen;)

Klinikbesök.

Var med en kompis till stallet i morse, hennes häst skulle in på kliniken så jag hjälpte till med lastning och så. Väl inne på kliniken fick vi ett rätt bra besked, det var inte så illa som vi trodde men det blir ev en lång vila vilket inte är så himla kul...

Nu ska jag ut och åka skidor en sväng med hundarna=)

12/1 2010

Ahhhh! Jag älskar att slåss:D Jag och Fatima var på Box ikväll, första gången jag var på eeevigheter och det är så sjukt kul! Att bara damma i och dänga på! Det bästa var en kombination, jab, hook och sen skulle man hoppa och dänga skiten ur mitzen:D Me like. Men jag tog inte i så mkt som jag borde gjort. Nästa vecka blir det till att fajtas till man kräks;)
Ska hänga upp boxingbagen i garaget nu oxå och damma av handskarna:)

Nyårslöfte: Bli bättre på att pressa mig själv!

669 Kcal.


Tentajävel!

Frågorna var egentligen simpla men inte om man pluggat på Überavancerade saker. Grrrrr!
Varför kom ingen fråga om aktionspotensial eller om epifysplattan och osteoblasterna? Och varför kan jag aldrig få in i huvudet hur hjärtat och cirkulationen funkar:S Eller hur och var urin produceras!
Jaja betyget är inte satt än och i värsta fall får jag göra omtenta (för nu får vi tydligen det, UpYours norskar!)

Nu har jag käkat lite och ska bege mig in mot gymmet. Box blir det idag! Hell yeah!

Snygg?

Sitter och kikar på Tough Love, en ny tvserie om ett gäng tjejer som tar hjälp av en matchmakerkille för att lära sig hur man beter sig på en dejt för att hitta "the one". Riktigt kul och man lär sig faktiskt vissa saker;) Men en del av dom som är med är så jävla snygga.
Jag vill oxå vara jävligt snygg (och sexig). Ibland tycker jag faktiskt att jag är det men jag vill tycka det JÄMT! Nästan iaf:P
Varför är man som tjej aldrig nöjd med sig själv? Eller fuck the others, varför är jag aldrig nöjd?
Ibland kan man (jag) tycka att man (jag) är skitsnygg när man (jag) gjort sig (mig) klar för en krogkväll, sen kommer man (jag) ut och ser en massa andra skitsnygga brudar som man bleknar brevid. Så jävla störigt!
Ville bara säga det.
Jag, lite rund om fötterna på en krog någonstans i Finland:

Jag orkar inte mer! Muslek...

Ahhhh!
Jag orkar inte plugga mer! Att det var så jäkla mkt... Hade jag gjort som jag hade tänkt hade det vart bättre.. Suck. Jag är helt slut i bollen. Men jag ska sitta till kl 21 sen har jag lovat mig själv att fika och kolla på tv en stund.
Kolla in va kul en felstavning kan bli:P

Älskar mina hundar=)

Hm pluggandet går sådär. Finns ju så mkt roligare saker att göra!
I dag när jag klev upp (låg och gruvade mig i evigheter för att gå ner) så var det 10 grader inne! Varmt eller, NÄE! Var ut i garaget, värmepumpen går inte:S Kommer förhoppningsvis en kille och fixar det i morgon.

Felicia kom hit och vi tog en tur på skidor med hundarna, fan vad det är kul! Tog med kameran men tog inge kort när vi åkte. Synd för jag drog en klassiker, åkte rätt fram in i en snödriva där det tog tvärstopp och jag ramla pladask på magen:D
Zorba fick ha socka idag=)

Hon va jättesöt när hon nyss fått på den för då hoppa hon på tre ben och såg så besvärad ut, hehe. Men sen sprang hon som tusan. Hon har ett litet nästan obefintligt sår på tassen men som jämt går upp när vi är ute i djupsnön. Funka ju bra med socka då=)

Nu sitter jag i sängen där det iaf är varmt och nu måste jag plugga, lägga i högväxeln och bara köra på. Det är ju ett intressant ämne=)
Dogsen är oxå med, men dom busar bara och distraherar mig från mina studieförsök:

Hela Zorbas face ryms i Bailarns mun... Knäppgökar:

Man skulle kunna tro att jag är jävligt ambitiös iaf;)
Dom 2 anatomiböckerna är på ca 5-600 sidor och min Vetnursingbok på ca 800. Puh!


Ma höres as we say here in Jämtland:P

Avatar.

Konstig, bra, spännande, overklig, fina färger, mysig, jäkligt bra gjord och rätt ok slut:

Jag vill oxå ha en egen flygare:)
Men jag tror seriöst att Cameron och company som kom på denna film måste suttit på en strand en vacker sommarnatt när solen går ner och rökt på som FAN! Vem kommer annars på en sån film. Även Alien och Terminator.. Haschibaschi!!

Ha!Ha! Jag visste att huvudpersonen va Australiensare.  Det hördes så väl ibland;)


Nu är jag trött och det är 16 grader inne, nere. Har element uppe så här kommer jag att befinna mig ända tills det behagar bli varmt nere. Tur jag har min megasköna stora säng uppe:D

Ps. Uppdaterade förra inlägget med bilder;)

Dagen D....

Blev ingen dagen D....
Idag skulle dom komma och träffa Zorba men kom inte. Så nu har jag gått och mått dåligt och gruvat mig flera dagar i onödan:( Får se när dom kommer nu då, dom skulle höra av sig..

Så jag och hundarna hängde med Felicia hem till hennes föräldrar där vi fikade och hade det trevligt. Sen for vi till stallet och fixade åt hennes häst och tog en promenad med hundarna.
Lilla My:

Fint på vintern!:


Uttråkade hundar:P

Jag tog även massa bilder på Malin och Karins fina hästar men dom blev suddiga dom flesta, skit!
Men några blev hyfsade. Spanjorerna:


Hann inte ens komma hem sen förän Fatima ringde och fråga om jag skulle hänga med till Mariette och fika och det ville jag ju=) Så nu har man sett huset hon köpt, mysigt! Tack för fikat:D
Frågade även vad Mariette tyckte om min plan men hon kallade mig dum om jag skulle genomföra den, haha. Hon är inte helt ensam om det. Kanske måste tänka om. Men det är så svårt att släppa taget om vissa grejer:S

Nu är det svinkallt inne igen för värmepumpen muppar sig så jag har haft kupévärman på men då tror termostaten att värmen är okej så då stannar värmepumpen helt och det blir ännu mer svinkallt. Så nu måste jag ha kupévärmarn av och vänta på att pumpen ska fatta att den ska slå igång..
Varje vinter är det nåt tjall med värmen.. Suck.
Blir till att sitta i sovrummet där det är element framöver.. Nere ligger väl tempen på ca 15 grader. Way to cold for me!

Nu ska jag hoppa in i dushen och sen bär det av på bio med Veronica och nån Lisa. Ska se Avatar, har inga stora förhoppningar...

585 Kcal;)

Japp det var det jag blev av med efter träningen ikväll;) Kunde iof vart bättre.. Jag och Fatima tränade och bastade ikväll, rätt lugnt o skönt, lite folk på gymmet var det.
Men det är alltid lika jobbigt att sätta sig i bilen och åka in bara för att träna, speciellt när termometern visar -27. Men det är alltid värt det!
Passade dessutom på att ta lite skojsiga bilder idag: (inte alla så seriösa:P)
Jenzan, även kallad hulken. Eller? :P

Lyckas aldrig hålla stången rak... Haha:

Fokus!

Chillat värre;)

Dessto jobbigare blev det med mer vikt, närmare bestämt 100kg, bra där!

Fatima får väl oxå va med då;)


Åt förresten det här igår och idag. Lax, majs, ärtor, paprika, blomkol, avocado och en liten egenhändigt komponerad svampsås. Gott!
Observera alla pluggpapper som ligger överallt, japp jag pluggar jag med ibland, duktigt!


Nu är klockan på tok för mycket! Men jag iaf har tagit 3 beslut idag, varav 2 jag var tvungen att vela med.. Men sen tänkte jag: Näe nu fan! Do it! Och så gjorde ja´t och det blidde ju bra:)

Back from school.

Idag har vi haft anatomi och fysiologi. Kul, men jag fattar inte så mkt som jag vill fatta. =(
Var lite orolig när jag skulle hem att volvon inte skulle starta efter att den stått typ 6 timmar ute i -25 utan motorvärmare. Men inte sviker volvon! Näe den brumma igång efter bara några tramp på gasen:D
Min Trogna Byz:


Har fortfarande beslutsångest fast jag bestämt mig.. Why oh why kan jag aldrig bestämma mig?!
Det spelar ingen roll vad det gäller. Ska jag träna el inte idag, ska jag gå ut el va inne, äta korv el köttbullar, ta svarta el vita sockar!!! Jag blir galen!! Hur svårt ska det va!? Fast kläder är väl det minsta bekymret, där åker det som är skönt på.

Godmorgon världen!

Inte så ofta jag är uppe denna tid. Men nytt år nytt liv;) Jag ska iaf strax åka på skolan. Känns lite gruvsamt då det är -25 ute. Åker lite senare och kommer hem lite tidigare för att hundarna kommer va inne idag, har ingen lust att kasta ut dom i hundgården i kylan när dom fått varit inne mest hela hösten.
Just nu kändes det lockande att krypa ner i soffan och kramas med dom ännu liite längre=) Myshundarna.

Käka mjölk och flingor till frukost, måste dricka nåt varmt nu för hela jag blev helt nerkyld...


Oh shit!

I´ve done it! Ojojoj, känner paniken, ångesten, lyckan...??? Det här blir bra. Jag klarar det, allt löser sig!
Detta år 2010 blir ett Jävlar anammaår! Och därför ska jag dra till gymmet nu, svettas, rensa tankarna och gå ner ett kilo;)

Allt för att slippa plugga;)

Pratade med Michaela på msn om cheer, blev plötsligt sugen på att cheera igen. Har haft världens osug hela jullovet, mest pga av att jag misslyckades på provet i Göteborg, that sucks! Men å andra sidan har jag nyss börjat med cheeren på riktigt, för 1 år sen visste jag ingenting om cheerleading egentligen.






Dessutom har jag min nya inspirationskälla för det nya träningsåret 2010, Linda Fodor, vilken bejb!


Cheer on, mot ett nyare, smartare, smalare och snyggare liv! Eller nåt sånt:P

25 grader kallt.

Tog en promenix i kylan, var lite kallt om fötterna ett tag. Hade en jäkla massa kläder på mig men ändå inte tillräckligt. Var ute en timme och Baileyz hoppa omkring som en tok i djupsnön=) Tänkte åka skidor men då hade man väl frysit ihjäl. Vill umgås så mkt som möjligt med Zorbilorben för på lördag kommer dom och tittar på henne. Känns fortfarande lika jäkla jobbigt!

Stora tårar rullar på min kind..

Satte ut en annons på Zorba igår, det känns så hemskt att man kan sälja sina vänner:( Men jag känner att jag inte hinner med henne men det känns fruktansvärt att tänka tanken att hon inte ska va här mer.
Det ringde ett par från Rättvik som ska komma och titta på henne. USCH! Jag får ont i magen bara av att tänka på det. Men dom verkar trevliga och vettiga.
Men det är så jobbigt! Haft ont i magen hela dagen. Känner mig som värsta svikaren när jag tittar på henne och hon kommer och myser och är sötast ever! Jag hatar det.
Men hon kommer få nån som har mer tid men det känns ändå förjävligt! Allt är mitt fel från början.. Om jag hade uppfostrat henne så att hon kunde vara lös hade allt varit mkt bättre! Så jobbigt och sorgligt.
SnyggZorba posar i stallet:

Zorba mysvovve:                        PussZorba:


Näe nu ska jag gå och kramas med henne och njuta av dom sista dagarna.

Att det ska va.....

....så jävla svårt att bestämma sig!!!
Jag blir galen!!! Argh!!!!
Ska jag vara smart eller ska jag göra som jag vill? That´s the question...

Inge särskilt.

Inte så mkt att säga idag....
Jag gillar te och funderar febrilt hur jag ska göra ang ett stort beslut...

Igår var jag, hundarna och Felicia ute och gick en timme, sen fick jag middag hos mamma och sen blev det gymmet en timme, avslutade kvällen med film och fika hos Felicia=)

Saturday night eller dag iaf.

25 mil i bil, rida liten pålle, få panik att Hööks hunnit stänga, bli yberglad att dom inte hade det, gå på Hööks, shoppa, gå på Ikea, shoppa äta, 20mil i bil, ont i huvudet, trött, god natt!

Kärlek & värme.

Jag vill åka på semester, utomlands! Mys att åka med den man är kär i och bara glida runt, sola, bada och mysa i solnedgången. Suck...
Indien feb-09



Året börjar segt...

Trött, tröttare, Jenny...
Jag fattar inte vad det är med mig.. Gick o la mig typ 2 igår, på nyårsafton lixom :S Och nu är kl inte ens 23 och jag sitter och gäspar, sov tom länge idag.
Jobbat i stallet idag, mockat, fodrat och fixat. Sen red jag och Fatima en sväng oxå, i mörkret i skogen. Mkt kvistar i ansiktet, aouch! Men kul var det, körde galoppintervaller i en backe med djupsnö=) Me like!

Nu ska jag (som vanligt) hämta lite te och kolla på film. Bailarn ligger i knät o myser=)
Ajöss!

I love varm choklad!

Såå skönt att vara hemma, sitter med en kopp varm choklad och ska strax krypa ner i sängen.
Festen var rätt lam men jag, Fatima o Vero livade iaf upp stämningen med en massa shakande på dansgolvet:D

Ska till stallet och mocka, fodra och ta in sen idag men först ska jag kramas med hundarna i min superstora mysiga säng!!!
Lasse och Goding ska starta på Bergsåker i em, lycka till!

Godnatt 1 januari 2010!
Ps. 29 dar kvar till min födelsedag! Önskar mest av allt att få träffa mina K!!! ♥
Mitt nyårslöfte i år är att fira min 30års dag i Australien;)

RSS 2.0