Testar mobilblogga från jobbet. Har gjort ...

dsc00393 (MMS)

Testar mobilblogga från jobbet. Har gjort ett konstverk och är sjukt stolt så jag måste ju dela med mig;)


Solsken.

Idag har varit en riktig skön dag. SOL!!! Sov rätt länge, sen har jag legat och solat på gräsmattan och snackat skit med  ------;) Sen bar det in på stan för en sallad och sen hade vi cheerträning. Det gick rätt bra men det är så tråkigt när det fattas folk!!!
(Hänt en massa stuff sen sist som jag inte kan skriva om här;) Hehehe).
I morgon har vi cheer kl 13 i Badhusparken sen ska jag jobba natten. Hoppas det blir sol så man kan ligga ute och sola innan, måste få till en bränna, det här går ju inte! Det är snart Juli och man är tokblek... Nicht gut.
Zorba for till Daniel idag. Känns lite sorgligt men nu kanske jag får tummen ur och kan träna ordentligt med Baileyz. Hon kommer ju hem igen så det går nog bra.
Nu måste jag ha en liten macka och en kopp te.
Godnatt världen!
Ps. I´m awesome;)

:D

Det här är varför man bor på landet.
Man kan bjuda hem vänner med hästar så får man både sällskap och hjälp med krattning och ogräsrensning, perfekt!





Midsommar!

Har haft en askul midsommar med en massa galenskap!! :D
"What happens on the island stays on the island"
















Näe fy fan i helvete vilken tid det tar att ladda upp och det bara jävlas! Kanske refillar lite bilder framöver, annars får ni bara drömma om vad jag gjorde på min midsommar;)

Luring.

Var ut igår, Fatima och Pernilla har fyllt år så dom hade grillfest. Trevligt=) Spelade kubb gjorde vi oxå. Sen drog vi på Bishop, satt på deras uteservering ett tag och sen avslutade vi med en massa dansande på Plaza. Det var riktigt kul. Träffade på värsta hunken men han va inte singel, just my luck :P
Blev bjuden på midsommarfirande av min boxinstruktör så jag ska se om jag lyckas ta mig dit, dom skulle åka tre och jag jobbar till fem... Och jag vägrar köra Byzen 10 mil! Obesiktad och utan olja...

Somnade skitsent inatt, tror klockan var halv 4 sista gången jag kollade på klockan, skulle upp vid halv sju för att jag började halv åtta. Lyckades ta mig upp strax före sju, käkade frukost strax efter sju, tokstressad, när jag fick en idé om att kolla schemat för jag tyckte 7.30-17 var ett långt och konstigt pass.
Mycket riktigt, jag började inte förän 10.30. Typiskt! Men eftersom jag nu var uppe, hade ätit, matat hundarna och klätt på mig så tog jag en promenad till Korven, är ju som hästvakt nu när Felicia är i Venedig. Så nu är det klart, han såg pigg och hel ut=)

Men nu är jag skittrött! Fattar inte hur jag ska överleva på jobbet. Eller resten av kvällen för den delen! :S


Doggystyle.

Nu ska jag och Baileyz ut i skogen och spåra lite=)

Trött.

Tänk att man aldrig kan lägga sig i tid. Sov knappt nåt i fredags natt, inte heller i lördags och igår när jag jobbade så somna jag väl vid 02.00 och klockan ringde 06.. Nu är kl 2 igen och jag är uppe! WHY?
Men nu är jag sjukt trött iaf, största problemet är att inte sova bort hela dagen i morgon. Har ju massa planer, städa, träna hund, tvätta bil, träna cheer och ev gym och sen ev hinna umgås med en nyfunnen vän oxå=)

Så nu: Gå och lägg dig för fan!

//JJ

JJ;)

Åh nej! Jag skulle precis stänga tvn och så börjar Oprah och Jenna Jameson ska var med. Hon är grym. Och nu snackar vi inte filmerna utan boken hon skrivit om sitt liv. Herregud var hon har varit med om en massa skit, stackarn.
Snygg är hon iaf, fast jag diggar henne i brunt hår bättre.
Jenna och hennes man:


Vi har samma initialer, jag och Jenna;)

Cheerface!

Lite lagbilder från matchen i söndags;)









Hola!

Hemma efter ett 20-timmars pass, ätit lunch, städat, fikat och nu ska jag ut med hundarna i solskenet. Japp du läste rätt! Solsken! :D
Sen ska jag tillbaka och jobba 6,5 timme till. Money, money, money, must be funny;)

Ska lägga upp lite bilder sen ikväll när jag kommer hem.

Inte igen!

Näe nu fan blir jag förbannad. Satt på jobbet, kvällen närmade sig, allt va chillat sen helt plötsligt så känner jag att jag börjar få ont i halsen. Bara så där från en minut till en annan. Nu gör det ännu ondare och det irriterar så jag måste dricka vatten hela tin. WTF! Kan man få hålla sig frisk eller!?

Måste iaf säga nåt bra med dagen. Jag får betalt för att titta på tv och dricka te!!! Hell yeah! Love my job;)

Har kollat på Michael Jacksons This Is It! Damn vad han är bra på att dansa! Jag blev tokinspirerad och började knåpa ihop den nya rutinen vi ska köra på Storsjöcupen:D

Nu ska jag sova (och tjäna pengar på att ligga och gosa under täcket) ;)

Me <3 Sara.

Sofia tog en sån söt bild på mig och Sara på cheerjunisavslutningen.
Sara dont leave!!!


En Nice bild från Michaelas kamera:


Har varit hos Felicia och kollat på Viktoria och Daniels bröllop. Jag vill oxå va sådär kär och gifta mig!

Godnatt världen.

Cheer on!

Nyss: Cheeruppvisning med bästaste uppvisningslaget.
Nu: Avslutning med juniorlaget Tigers! Grrrrrrrrr:)

Ma höres!

Aldrig nöjd!

Jag är aldrig nöjd, jag vill alltid vara någon annastans! Sitter och surfar på fejjan på gamla vänners fina bilder från en massa resor i USA och Nya Zealand och allt var det är. Jag vill oxå! Var jättelängesen jag var ute och åkte! Dags nu!. Dumpa lägenheten, hundarna och allt annat och bara dra! Yes please!!!

Happy days in 2004!


Overallerna.

Nu har vi äntligen fått hem overallerna till laget. Dock så är det ett tryckfel. Tänk att det aldrig kan gå bra för oss. Det har bara tagit ett år (!) och få dom och det har bara strulat...


Nytt tryck på väskorna.

Det gamla var så fult!


Nu: SOVA!

Bla bla bla.

Jaha. Inte världens bästa uppdateringar här inte. Men jag har inte haft nån lust...
Men nu så=)
Har jobbat tre dagar nu, fortfarande introduktion. Lite läskigt är det, en del får konstiga utbrott så det är bäst att passa sig:S
Jobbar när vi har träning. Inte bra! Har ändrat i rutinen men har inte kunnat vara med och träna på den. Så tråkigt! Och vi har ju uppvisning på lördag. Får se hur detta ska gå...
Ninas mamma tog en massa bilder på förra uppvisningen. Mycket bättre kvalité än vad det är på min kamera.




Har lite maskrosor på gården=)



Nu har jag suttit och kollat på Sex and the city. Snart börjar Two and a half men. Funderar på att fixa te eller sova. Men jag är inge bra på att sova den här tiden på dygnet.

Jag är less på att va singel nu, fast jag har inte tid med nåt förhållande iaf känns det som. Känner mig lite splittrad, jag vill inte va själv men samtidigt är det skönt att inte behöva anpassa sig efter nån...
Dessutom har jag aldrig varit själv särskilt länge. Alltid haft nån och gosa med. ;) Eller ja det finns väl nu med men det är så oseriöst... Vilket iof kan va nice. Haha nu spoonar dom på tvn, det måste va det bästa som finns;)
Nä för fan, nu blir det te!

"Sött litet hus"

Seriöst, dessa rika hollywoodfruar! En av dom norska kvinnorna skulle kolla på hus, ett "sommarhus". När hon kommer dit utbrister hon: Vilket sött litet hus.
Det söta lilla huset var på 360kvadrat och koastade 35.5 miljoner! Sött litet hus :S
Ja alla har vi olika uppfattningar. 

Kom nyss hem från jobbet, chillat värre! Men det är väl så första dagen när man bara hänger efter och tittar på;) Nu är det lite tv-tittande sen en promis med dogsen. Börjar inte förän 16 i morgon så då ska jag ut och rida igen, tror Baileyz ska få följa med. Eller så blir det en cykeltur efteråt med båda dogsen.


Men dålig eller!?

Wow:

Första dagen.

Japp, idag är min första dag på nya jobbet! Har indroduktion hela veckan. Sen kör jag igång nästa vecka. Hoppas det är ett bra ställe!

Dagen hitills har varit toppen. Vaknade kl 4 (!) trodde jag hade försovit mig.. Typ för 8 gången nu, vad sitter det i!?
Klev iaf upp vid halv nio, åt en macka och drog till stallet. Jag och Fatima red en timme, jag red Hajapaja. Lite galopp i skogen, nice! Fast fan va man blir mesig ju äldre man blir. Jag satt och tänkte att: Tänk om hon stannar nu då flyger jag av och det gör ont.. Hehe! Wimp!
Nu har jag städat, kastat in en maskin med tvätt, ätit internettat lite och nu ska jag ut och cykla med hundarna innan jag ska åka och jobba första passet. Spännande.

Sen blir det lydnad när jag kommer hem.

Adios!

Haja surar över andraplatsen på Wången:P

Cheeruppvisning.

Idag har vi vart på Lövsta och cheerat för Republicans. Dom vann med 18-6! Yes! Måste varit vår förtjänst. Tyvärr gick det inte superbra för oss. Toppen föll i ett av byggena, tur hon inte gjorde illa sig! Och vi gjorde fel i dansen några av oss. Men det blev inget regn och vi hade kul! :D
Bilder:




Sen gick jag, Micke och Fatima på travet. Sen blev det en cykeltur hem och lite middag, sen kom regnet! Bra tajming. Nu dricker jag varm choklad, ska snart hoppa in i dushen och sen dra till stan. Travparty på Marité.

Trav.

Jahapp, då har man varit på travet då, solen försvann tyvärr i samma ögonblick vi klev ur bilen. Vi klarade oss dock hyfsat utan regn, några droppar kom det. Hamnade vi samma bord som några norskar, en var härifrån men bodde i Steinkjer. Vilket sammanträffande. Skolan ligger ju där. Han var iaf väldigt social och bjussa på cider, me like. Synd han inte var singel, 20 år yngre och lite snyggare, haha! Men det var lite hunkar där iaf:P
Träffade på en gammal polare jag inte sett på länge, plus några andra jag inte träffat på ett tag. Trevligt.
Min lilla granne Sanity vann lätt idag=) (3:a här)

Min fd hovslagare Jörgen jobbar i starten och fick äran att köra Svantevante under prisutdelningen=)


När jag kom hem tog jag en sväng i skogen med dogsen och nu kikar jag på Rocky, ska snart gå och lägga mig så man orkar upp i morgon, ska hitta på lite stuff innan jag ska till Frösön på Republicans match. Snälla väderguden gör så att vi får sol och 25grader varmt!

Slut på skolan!

Nu har jag satt mitt sista steg på skolan. Typ. Lär väl åka dit nån fler gång kanske. Hade tenta i Häst nu idag, fyfan vad dåligt det gick.. Men men. Den går att göra om.

Nu väntar jag på Angelica så ska vi dra på travet där vi ska ha avslutning! Weii! :D

Firade med en buddastubbe;)

Underbart väder!

Jag älskar Jämtland! Det är så fint:D

Här är min skola:

Om man vänder sig om ser man detta, inte illa!


Lite längre bort är det oxå superfint!





Efter skolan drog jag hem, käkade middag och pluggade lite sen kom Felicia, Fatima och Jossan och hämtade mig. Vi drog iväg på en westernclinic. Hon vi var hos har lärt sig av en Australiensare som bor i Usa. Väldigt likt Parelli. Jag vill ha en egen häst! Suck.
Det var iaf sjukt kul, vi är ett stört gäng, haha! Garvade mest hela tiden, hoppas ingen tog illa upp och trodde vi skrattade åt instruktören:S



We love fika! :P


Vi ska ha en egen clinic på söndag kväll, wihoo! Vi ska även köpa en ranch och föda upp shettisar. Ta in massa pållar för inridning och träna våra egna. Feel free to lämna in era hästar till oss, haha!

Solsken men ack så dystert.

Solen skiner och det är toppenväder, har haft sista lektionen i hästkursen. Redovisade mitt arbete om Haja. Vi satte ute i solen och fikade nu på em sen drog "hästarna" hem. Jag sitter i datasalen och skriver ut papper till tentan i morgon. Dom som gått växtodlingen sitter här och gör hemtenta. KlantarselJenny hade inte lämnat in arbetet så hon får inte göra tentan. DUMBASSSSSSS!!!!!!!!!

Jaja, sånt är livet, det var ju trots allt bara en tillvalskurs.
Nu ska jag alldeles snart ut i solen! Då ska jag njuta! Ligga hemma på gräsmattan på en filt och plugga, det är grejer det! Sen ska jag iväg på en hästclinic, kommer bli sjukt sugen på att skaffa häst då (IGEN) så jag borde inte åka.. Men men, hästar, solsken, bästa vännerna och fika. Kan det bli bättre?

Smell ya later:P

Ps. JAG KOMMER SAKNA MIN SUPERKLASS!!! I morgon är sista dagen vi kommer ses, SNYFT!

Ut i skogen.

Dags att ge sig ut i skogen med dogsen=) Sov alldeles för länge idag, skit... Resten av dagen kommer att gå åt till tentaplugg... O lite cheerträning.

Fatimas Acke=)

Movietajm=)

Här kommer en liten film på mig och Haja. Lina och Gulis är förstås oxå med. För er som inte har koll så är Haja den bruna pållen. Det var skojsigt att galoppa:D

Det regnar.

Sitter i soffan och skriver på mitt sista arbete, det handlar om växtodling... Det regnar ute och snart måste jag cykla in till träningen i stan. Kändes drygt. Jag vill ha solsken.
Här är iaf lite fler bilder från igår och helgen.
Jag, Haja, Lina och Gulis galoppar=)

Kul bild där båda hästarna är superjämna i stegen=)

Haja söt i sin lila rosett:

Mys i hagen:


Jag och Haja:


Från cheerträningen igår, vi testade lite nya grejer.
Jasmine i libextension:

Nadja i extensionarabesque:

"Partnerstunt" med Fatima och Nadja:


Nu ska jag ta och fika lite innan det är dags att cykla iväg.

Slänger upp en film från galoppen sen:D


ROLIGT ROLIGT ROLIGT!!! :D




Min tur snart kanske??? Näe, inte det!

Allt var helt okej, tills jag surfa runt på FB och upptäckte ÄNNU en pissig nyhet... Varför!? När är det min tur?
Helvetesjävlaskit. Jag är arg och skulle vilja gå ut och skrika och svära så det hörs över hela jävla jämtland!!!!!!

Älskar djur.

Var på så jävla dåligt humör ikväll... Tog med mig hundarna och gick ner till stallet, det hjälpte. Gosade med kattungarna och minihästarna. Hästarna är mina nya polare, störtsköna tjejer!
Sötkatterna, den äldre ligan:


Dom yngre:



Mina nya polare.
Jag har adopterat dom, fast det är det bara jag som vet. Vi ska bli värsta cirkusligan, har storslagna planer inför framtiden!




Vi ska dock börja med att snygga till oss lite, känns som det behövs:P

Baileyz, Zorba och Kiida hänger i stallet:

Solsken:

Hehehe!

Finisar:


Thats it for today.

Jag ska gå och lägga mig, sova 6 timmar, sen kliva upp och studera någon av hästarna i stallet. Ett arbete till skolan. Hoppas på SOL!!!!!!!!!!!



......

BLÄ!

Lite bilder....






Fullt upp.

Inte tid att skriva här idag... Heller...

RSS 2.0