Pållar.

Hade insläppet i lillstallet idag eftersom jag lånat Fatimas bil som Veronica lånat först:P Eftersom Veronica skulle ha insläppet men inte tog sig dit eftersom jag tog bilen så fick jag ta insläppet plus mockningen åt Acke. Fick även ta B´s mockning eftersom Veronica skulle haft den idag.
Fick så dåligt samvete när jag mockade åt B, det var han som sparkade Zono. Det är hans fel att inte min älskade häst finns kvar och där stod jag och gjorde fint, fyllde på nytt fräsht vatten och fyllde på hö. Kändes verkligen inte bra!
Dessutom när jag skulle ta in han från hagen så kommer han med öronen bakåt, allmänt sur och försöker bita mig.! Nafsade i grimskaftet flera gånger på väg in oxå trots att jag sa åt han.
Näe usch jag klarar verkligen inte av honom. Tänk om han kunde va som sin ägare i stället, alltid glad och trevlig.
Världens bästa häst Zono och Baileyz


Friends.

Jag var och hälsade på Therese en sväng efter gymmet, det var trevligt. Bara det att jag väckte hela familjen när jag knackade på :S Fast jag hade sagt att jag skulle komma så så elak var jag inte:P
Alva hade växt sen sist, hon är så söt. Det är så mysigt att komma hem till folk med barn, så hemtrevligt lixom. Synd att man får lite abstinens bara. Och som det känns nu så dröjer det evigheter tills man sitter där själv med sambo och barn...

Byzen på verkstad.

Var och lämnade bilen på verkstan idag, fick be min snälla granne Malin att komma upp och hjälpa mig starta bilen, hon fick sätta sig och vrida på nyckeln så dängde jag till startmotorn med hammaren och så gick den igång! Malin bara skrattade:P
Dagen innan fick min hyresvärd hjälpa mig, hon tyckte det var ett bra raggningsknep att be nån snygg kille vrida på nyckeln medans jag drog fram hammarn. Testade det ju faktiskt häromdagen, synd bara att slyngeln va typ 20bast och hade helt fel parfym på sig:P

Verkstan var alldeles brevid Golds så jag passade på att dra tid och träna en sväng, blev bara 40min på crosstrainern. Var inte riktigt på humör för mer.
Var en kille på löpbandet däremot som var riktigt på G, jävlar! Han sprang så svetten rann sen hoppa han på en cykel och körde på så det droppade på golvet. Sen sprang han lite till och sen upp på cykeln igen och då var det minsann inga droppar på golvet utan det var en pöl! Helt seriöst, jag har aldrig sett nån svettas så! Första vändan på cykeln var en del av tröjan torr, andra vändan var den helt dyngsur. Lite sliskigt faktiskt. Hoppas han städade efter sig sen!

???

Tänk om man visste vad man ville göra, vad lättsamt det skulle va!

Less.

Är less nu, på allt.

Minishettisar!

Nu har pluttarna anlänt till stallet. Åh vad söta dom är!!!




Kräks!!!

Jag kräks på alla blonda fjortisidioter! Vad är det med folk och va platinablond, pinnsmal och dum i huvvet???

Eller över huvud taget på alla dumma, egoistiska, emo-deppiga människor! Hur kan man va deppig när man e typ 12 år, WHAT!!?? Vad är det med dagens ungdom???

Uppdatering: Ok det finns faktiskt dom som är unga och deprimerade på riktigt MEN det verkar va nån jävla fluga nu, alla mår dåligt. Är världen och samhället så jävla ruttet så varenda unge blir deprimerad?? Eller va sitter det i?
Att folk sitter med mobilen/datorn/tvspelen 24/7 istället för att vara ute och leka i naturen??
Äh jag fattar inte.
Mina barna ska iaf inte få nån jäkla telefon eller få sitta vid datorn! Dom ska UT! Åka skidor, kasta snöbollar, rida, dansa, åka skridskor, UMGÅS, klättra i träd, träna agility med Baileyz som då e halvdö, skjuta pilbåge!
Vad som helst bara dom är ute och GÖR nåt!

Nu ska jag ut och gå!

Baileyz -FM-hund!

Bailarn skötte sig bra idag! Jag var verkligen skeptiskt till att vi skulle klara inträdesprovet men det gjorde vi!
Han hade det dock inte lätt med 3 (!) löptikar på provet! Stackarn!

Men inga problem med skott. Vilket vi aldrig testat! Duktig skrutt!
Inga problem med kamp eller hantering heller=) Resten gick oxå bra.
Nu är det bara se om vi klarar utbildningen och röntgen oxå! Har dom C på rtg så är det kört men jag tror det är lugnt. Inga problem med dom där höfterna=)
Det ska iaf bli riktigt kul att gå utbildningen, man kommer lära sig massor=) Få leka lite lumpen oxå ska bli skoj;) Måste införskaffa mig ett par najsiga militär/vandringskängor!

Baileyz på lydnadskurs i somras=)



Ps. Snart kommer agilityhindrerna fram på klubben:D

Jag är förbannad!

Min bil... Alltså, jag vet inte vad jag ska säga... Trodde den va ok (så ok som den kan va) men ICKE! Var iväg på hundklubben, for hem och hämta lite stuff och skulle fara. Då starta den inte, tog hammaren och öppnade huven, bonka till den och sen starta den.
Var till mamma och käka middag och när jag skulle åka hem så starta den inte! Argh!
Tog hammaren, gick ut och slog till den igen men inget hände, dessutom såg jag ju inget, provade ett antal ggr och blev argare och argare!!! Lite störigt när man är själv och får hoppa in och ur bilen 40 tusen ggr!
Tillslut haffade jag en kille som var på väg med sin bil och fråga om han hade nåt att lysa med. Det slutade med att han lös och slog och jag vred om nyckeln, tills slut starta den. Tur han inte va helt okunnig!
Men fan jag jag är less på gamla trasig bilar nu!!!!!!!!!

Nu är det nära!

Jag ska åka och hämta Baileyz som är hos Anna (eftersom Zorba fortfarande löper) om ett tag för kl 15 ska vi vara på klubben och göra prov. Jag är lite nervös för jag vet inte om det här är vår grej:P
Men det ska bli kul att testa och se vad han går för, lillBailarn som förövrigt fyllde 2 år i Fredags!
Baileyz, blivande skyddshund? :P




Grattis Ac! ♥

Idag fyller min vän år! Grattis till dig!


Sen sist...

Ja vad har jag gjort sen sist vi "sågs". Har vart ledig så länge nu så jag är helt dagavill och kommer inte ihåg vad jag gjort dagen innan om nån frågar....
Fatima frågade i måndags när vi red vad jag hade gjort dagen innan. Jag kom inte ihåg. Senare under turen berättade jag om juniorernas styrketest. Då säger hon men då hade du ju träning igår! Öh ja just.. Bra minne Jenny!

Iaf så städade jag lite igår och sen blev det lite bus, moahaha!!! Me like;)

Idag har jag och Zorba vart ute och gått 45 min, vilket jag ska göra varje dag from nu! Tråkigt nog fick jag skavsår (ovanligt, NOT!) efter 30 minuter.. SUCK!
* Plåster på i morgon!!!

På kvällen kom Sara och Juniorerna hit på cheerkväll, trevligt! Vi kollade på cheerfilm och gjorde coola rosetter!
Read about it here.



Kollade på klockan på väggen och den var 2, kollade på datorn och den va 3!!! Shit det är ju sommartid nu! Måste ställa om mobilen och väggklockan och gå och lägga mig! Ska upp och gulla med dom nya minishettisarna i stallet i morgon! :D
Dessutom fyller Ac 26 så jag ska dit och käka tårta. Sen ska jag och Baileyz på test;) Berättar mer i morgon!

Gute nacht!

Tuffing ♥

Dagens ridtur med Tuffing var nice=) Lite djupsnö fick han stå ut med men sen galopperade vi på vägen till grusgropen, det var skitfin, plogad och bara en enda lång raksträcka. Nice!
Låg där i lagomt tempo, hade inget i handen, härligt värre och plötsligt brakade det till i skogen Tuffing hoppade lite åt sidan men fortsatte galoppera, duktig pålle och duktig ryttare;)
SnyggTuffen:

Red bävervägen och idag gjorde den skäl för sitt namn, bävrarna hade gnagt ner ett träd mitt i vägen. Dessutom var det ett dike mitt i vägen så det var bara att vända=)

Snyggve efter ridturen=)

Pannband=)

Har beställt specialbeställda pannband till laget, me like! Loggan ska även tryckas på dom. Dom är jättesköna och fina=) Go Jämtland!

I Paint häner det! Så här jävla ballt kommer det att bli! Hell yeah;)

Sol, värme och äventyr!

Jag vill åka utomlands!!!!
Men nu ska jag och Zorba till stallet, jag ska rida Tuffing i solskenet.

Tävlar;)

Alrightie, jag är med på Egoinas blogg och tävlar om en sk Bloggie. Man ska motivera varför man ska vinna: Jag tycker dom e skitsöta och hur coolt vore det inte att ha en sån när man ska ta coola bilder till bloggen!?!?!! :D Den finns ju dessutom i lila, yihaa! Jag lyckas aldrig vinna så jag tycker nog att jag ska få vinna denna nu, speciellt eftersom jag är fattig student. Tänk så himla mkt coolare min blogg skulle bli! Och vad många nya läsare jag skulle få som bara skulle titta in här för att se mina ybercoolaBloggiebilder! ;)
Gud vilken toppenmotivering! Man är kreativ så här på natten! Nu måste jag ju bara vinna! Jag är ju typ lika rolig som Egoina herself! ;)


Godnatt allihopa! Speciellt Egoina ska ha en extra skön natt;) (smör smör)!!!! :D
Ps. Jag tror man blir sjukt mkt snyggare på bild med en Bloggie oxå!
Gillar ordet, bloggie bloggie bloggie. Bloggie.

Mums!

Provsmakade en litten muffin;)


Byzen is alive!

Jajamen! Med hjälp av min vän så funkar Byzen igen, det var bara dänga till den lite med en hammare så starta den;)
I ♥ Byzen

Cravings for kladdkakemuffins!

Läste Thereses blogg och nu måste jag baka kladdkakemuffins!!! Damn it!
Men man ska leva i nuet har jag hört!
So off to the kitchen!

Snart exploderar den!

Det var min tanke när vattenpumpen kl 02.30 i natt började tjuta och gnissla och låta som fan! Aldrig vart med om liknande ljud på dessa 8 år jag bott här! Jag ringde och väckte min stackars hyresvärd och det slutade med att jag fick slå av strömbrytaren. Sen på morgonen hörde jag att han va i garaget och fixade pumpen och nu är den tyst (så tyst den kan va iaf) och fungerar igen så jag har värme i golven igen, nice!

I äkta Bring it on anda.

Idag har vi haft uttagning till uppvisningslaget. Jag och Anna satt med papper och penna och bedömde alla som enskilt fick visa alla moment i cheerleading. Precis som i Bring it on, haha! Fast vi va inte bitchiga förstås.
Älskar Missy! :D Hon är störtskön. Gick inte att bädda in men klicka på länken.
http://www.youtube.com/watch?v=_sNYlC1bB20




Onsdag kväll en sorglig kväll.

Efter middagen var det ju cheerträning, både juniorer och seniorer, vi var 17 pers på träningen och då var inte ens alla där, kul! =)
Körde lite crosstrainer sen, bara 20 min men i snabb takt iaf=)

Drog hem till Anna sen och lämnade Baileyz som ska bo där till Zorba slutat löpa. Gick ut till bilen, satte mig i och vred om nyckeln. INGET hände, inte ens en njönjönjööö som dom kan säga innan dom dör. Den var bara stendöd! Batteriet är okej för lampan lyser osv.. Damn it!!!

Henke var snäll och körde hem mig. Efter att vi fått skuffa bilen till andra sidan vägen eftersom det är datumparkering och jag stått i telefonkö (!?) hos Securitas en kvart (!) och inte orkade vänta längre. Tänkte va duktig och säga att bilen står på fel sida eftersom jag inte ville ha en jävla böter.
Stackars Byzen♥


Hade lite panik över hur jag skulle ta mig till skolan i morgon men det visade sig att läraren var sjuk, tur för mig!
Nu ska jag bara försöka fixa nåt sätt att ta mig till träningen i morgon då jag måste vara där eftersom vi har uttagning till uppvisningslaget och jag ska bedöma.

Stackars Zorba fick va hemma själv jättelänge! Tur att jag är ledig i morgon så jag kan hitta på nåt med henne hela dagen=)

Nu har jag nyss sett på NCIS, me like! Men det var ett sorgligt avsnitt där Jenny dog:(
Nu: Mera te och Two and a half men, sen sova=)

Ps. Detta inlägg vill jag lägga i kategorierna: Cheerleading, Hundstuff och  Jenzan e förbannad...

Onsdag.

Jahapp, då har man vart på intervju och det gick ju bra, ska dock provjobba en sväng innan det är helt klart.
Sen var jag och mamma på Svenssons och fikade, mysigaste fiket i stan! Fast det ligger iof på Frösön=)
Efter fikat var jag och Baileyz på promenad i mina gamla neighbourhoods:P 
Nu blir det middag hos Fatima, kyckling=) Sen cheerträning och gym.

Fullt upp.

Fler bilder från gårdagen:

Me:P


Utsikt från vår fikaplats=)

Det går så sjukt långsamt att ladda upp bilder idag!!!
Iaf så efter att vi hade åkt skridskor så satte vi oss i Badhusparken i solstolarna och chillade=)


Sen var det tänkt att jag och Zorba skulle till Krokom men det hann vi inte. Jag for hem och tog en promenad med hundarna och sen tänkte jag käka middag men det hann jag inte heller för då skulle jag på ridlektion i Dille, på islandshäst. Det var skitkul. Var flera år sen jag red islandshäst och nu fick jag tölta runt i ridhuset=)
Efter det var det bara åka hem och byta om för sen var jag och Baileyz bjudna på 1års kalas hos Kiida. Där bjöds det på sushi och tårta, nice.
Kiida och Baileyz i somras:


Sen bar det hemåt och jag gick fakist och la mig 1 inatt! Tjoo, mkt bättre än 05.
Kl 9 idag kom det en snubbe och fixa parabolen så nu har jag tv. Fan va jag ska njuta av Navy CIS ikväll! :D

Nu ska jag iväg på jobbintervju, wish me luck!
Sen ska jag träffa mamma och Baileyz ska jag dumpa hos Anna sen så han slipper va hemma hos Zorba och va kåt.
Sen cheerträning och gymmet.
Höres ikväll!
Adios!

Härlig dag!

Jag och Felicia hade värsta superdagen på isen!
Jag var sjukt skeptiskt till det här med balans när jag hade satt på mig skridskorna, tänkte att det här kommer aldrig gå bra. Jag har ju aldrig åkt långfärdsskridskor förut och vanliga skridskor måste vart typ 5-10 år sen eller nåt. Men jag ställde mig upp och for iväg! Gick skitbra, åkte 2 mil:D
Vi stannade och fikade halvvägs, tokhärligt väder! Några minusgrader, solsken och vindstilla!
Jag och skrillerna.

Ser ut som mitt ben är av:P

Felicia posar:P

Mera bilder och sånt kommer i morgon, orkar inta ladda upp fler nu;)
Godnatt.

Sunny day.

Solen skiner, jag har käkat frukost och ska till Badhusparken och åka skridskor. Baileyz är jättekåt och Zorba löper. Underbar dag! ;)

Stretch...

Idag hade Anna planerat cheerträningen vilket kändes himla skönt, nice att slippa bekymra sig om vad vi ska göra utan bara få träna=)
Vi körde iaf bla ramsa. Jag kan ropa som en man minsann;) Vissa andra hörde jag inte ens ett knyst ifrån:P
Sen körde vi lite bygg eftersom det var två som var där och tittade på och då vill vi ju visa nåt kul.
Vi körde bla straddle till elevator och det gick rätt bra=)
Sen drog jag och Fatima till Golds och körde crosstrainer 30 min och lite styrka men jag stretchade mest. Har ju lovat mig själv att jag ska kunna heelstretch innan Mars är slut...
Även spagat var tanken att jag skulle kunna, men med tanke på hur det ser ut nu så klarar jag nog inte mitt mål:P

Heelstretch;)
Fatima sa att jag behövde träna på mitt cheerface! Vadå, jag ser väl jätteglad ut?

Hehe jag smälter in i bakgrunden:P


Ja min heelstretch kommer jag nog få till bra snart som det känns;)
Nu ska jag dricka te!

Dagens fråga!

Kallblods eller varmblodstr? Undrar Emma.

Svar på den: Varmblod! Har alltid gillat varmblod. Har ridit betydligt flera varmblod än kallblod och så var ju min egen underbara häst ett varmblod!
Zono ♥




Fast jag har hittat 2 nya favoriter i stallet och båda är faktiskt kallblod.
Goding:

Tuffing:


Tack Emma för att du såg till att jag fick göra en dagens fråga och känna mig stor (som i storbloggare) och viktig;) :P


Inte lätt att va poppis!

Nu får ni lugna er med alla frågor! Jag kommer inte hinna svara på alla!
Inte lätt att vara så jäkla populär heller, men jag ska göra mitt bästa för att tillfredställa er nyfikenhet.





























Yeah right!

Cheer=)

Partnerstunt. Så duktiga, synd bara att man inte får se hela rutinen...


I svenska Talang 2010 kommer några ur MFC vara med och köra partner eller groupstunt, minns inte vilket:P

Solsken.

Haft träning med juniorerna idag, vi gjorde ett styrketest och en del va starkare än jag trodde! =) En del var starkare än en del av seniorerna:P
Innan det gick jag och Sara en sväng runt området vid sporthallen med dosgsen i solskenet.
Hoppas det blir lika soligt i morgon för då tänker jag dra ut i skogen med hundarna, ev med skidorna på.
Felicia var här och fikade lite på kvällen och berättade om det rafflande hagbytet dom haft i stallet idag=)
Hästar är knäppa djur, lite taskiga ibland.

Nu funderar jag på att kika på en film med en stor kopp te till.

Häst och hunddag.

Hade en riktigt nice ridtur på Goding idag, han är duktig=) Var ute rätt länge faktiskt.

När jag kom innanför dörren hemma kom jag på att jag hade tänkt rida ännu en häst men det glömde jag uppenbarligen bort när jag var i stallet:S Jag hade inte bokat in det med jag hade tänkt det.. Hehe så det kan gå. Iddes inte gå tillbaka när jag väl va hemma.
Käkade lunch sen iaf och drog igång en film, nice. Sen kom Felicia förbi och... Gissa vad! -Drack te! Surprise:P
Sen hänka jag och hundarna med henne till stallet och ridhuset där dogsen fick springa av sig och träna lydnad. Dom var duktiga. men jäklar vad skitiga dom blev. Blöta hundar i sanden... Tur det var mkt snö ute så jag kunde "tvätta" dom där;)
Baileyz är lättsam, han kastar man en snöboll till ut i djupsnön så tvättar han sig själv=)

Kvällen har spenderats hos Fatima, hon, jag och Eva har spelat spel och kollat på film. Spelet är sjukt roligt ibland! :D Ska berätta om det sen nångång. Det rekommenderas.
Dom drog på krogen sen men jag va inge sugen på det så jag for hem, ångrade mig lite halvvägs hem men när jag inte är sugen på att gå ut och gör det ändå brukar det inte sluta bra iaf:P

Så nu sitter jag här med min obligatoriska nattkopp med te och ska kika klart på filmen jag inte hann se färdigt vid lunch.=)

BURR!

Käkar frukost, ska ner till stallet strax. Det blev ingen unghäst utan en gammal Goding i stället;)

Jag HATAR att frysa på morgonen! Klev upp ur sängen, ganska varmt och skönt uppe. Går ner för trappan och kylan riktigt slår emot en, 15 grader inne!!!! Jag blir galen.
Hade jag tänkt efter så hade jag slagit på kupévärmarn när jag gick o la mig. Nu får den stå på så det är varmt när jag kommer hem från stallet i stället.
Plågsamt att käka mjölk och flingor när man redan fryser!

Ridturen.

Var ju ute och red förut. Det började snöa när jag gick till stallet. Stora blöta flingor och snålblåst, underbart. I det ögonblicket ångrade jag att jag sagt att jag ville rida.. Men men. Jag borstade och slängde på grejorna och begav mig ut i skitvädret på Haja, Fatima och Acke var såklart oxå med;)
Det blåste och va äckligt så tom Haja gick och småblundade (titta var du går krake!:P)
Vi gick iaf in i skogen och galopperade på en mysig stig med lagom mkt snö. Myspys!
Red en sväng på rakbanan oxå men den va så hård, längtar till sommaren då man kan rejsa där och sen ta ett dopp i Önsjön=)
När vi kom tillbaka till stallet var hästarna sjöblöta och även min jacka och tröja hade blivit blöt igenom.. Tur jag inte skulle ut och rida fler utan fick gå hem och hoppa i torra kläder.
Det bästa dock med att vara ute i skitväder är att man känner sig ganska nöjd efteråt. =)

Nu måste jag nog gå ut med hundarna igen för dom bara piper och piper.. Dom har ätit och varit ut, inte lätt att veta var felet är då, men vi tar oss väl ännu en nattpromis då..

Amundsen Race.

Nu sitter jag hemma i soffan, det är 16 grader inne-INTE OK!!! Jävla satans skitpumpshelvete!!!!!! Ibland önskar jag att jag bodde i lgh i stan, där verkar saker funka... (Obs IBLAND)

Dricker det obligatoriska nattteet, önskar lite att jag anmält mig som funktionär på Amundsen Race så jag hade fått levt draghundsliv hela helgen. Men nästa år ska jag vara med=)
Jag var iaf och kollade på starten, var lite mindre hundar med i år än förra året. Jäklar vilket skitväder dom fick, snöblandat, mulet och blåsigt... Trist!
Surfat runt på AR hemsidan och hittade Claes (som hade Zorba och Tarzan när jag gick första terminen på skolan)

Bilder från starten:


Suddigt värre men ca 40 ekipage med 10-12 hundar var. You do the maths:P


Ska se om det går att lägga upp en film från starten (mitt internet är seeegt) men det gör jag i morgon. Nu ska jag sova för jag ska upp och rida unghäst i morgon bitti, roligt! Bara han inte slänger av mig:P

Mys.

Sitter hos Marina och dricker te, har käkat pannkakor till middag. Ska snart dra till Fatima och låna lite dvd filmer. Hade velat hängt med Felicia och Marina på dans men no money... Plus att jag har gummistövlar, hehe.

Stallet!

Mot stallet! Jag ska rida Haja=)
Ps. Det skäller som fan ute så jag va tvungen att kolla va d va, lät som nån hund höll på o dö.. Då var det två i byn som står o snackar på gatan med varsin hund:P

C ya later;)

One last!

Vad ska man säga, hur man än söker blir det same same... ;)

Testing testing...

Ska dra den gamle klassikern: Dagens fråga!
Men för att det ska funka så är det ju ni läsare som måste fråga mig nåt;)
Do it in the kommentarsfält.

ω Good nite n sleep well

Nattuggla!

Sitter fortfarande upp. Känns som jag är den enda i världen som sitter uppe på nätterna, men uppenbarligen inte för det lyser för fullt hos min granne. Undra vad som försigår där? Jag vet faktiskt inte ens vem som bor där trots att jag har bott här i snart 8 (!) år.
När jag skulle logga in på bloggen så dök en reklamruta upp och det var rätt komiskt för det stod Jenny o Fredrik där (ett gammalt ex heter så) hehe!
Det kanske är ett sign för min blivande pojkvän:P


Näe kära vänner, nu ska jag faktiskt borsta tänderna, kissa hundarna och gå och lägga mig.

Awww.

Jag är ju ingen storbloggare men får lite dåligt samvete när jag kollar statistiken och det är många som klickat sig hit (och inte bara en gång per dag) och inte får läsa nåt nytt bara för att jag inte uppdaterat:(

Jag ber om ursäkt och provar att liva upp er tillvaro med en annan skojig sång jag lärde mig i samma veva som Anka i fickan;)

(Jag tror att du Kulan skulle gilla denna) Tvestjärten Ulf:
"Tvestjärten Ulf, köpte en fotboll, men hans fru som förresten kom från Skinnskatteberg målade om den till jordglob. (do dom dom dom) Ulf blev förbannad men sen så insåg, han att man har mera glädje av en jordglob än av skeeetans fotboll! (do dom dom dom)
Fööör om man till exempel vill veta var Förenade Arabenmiraten ligger blir man vansinnig om man letar på en fotboll!"


Jajamen! Där satt den. Härliga tider eller hur Therese:D
"Kom och gung gung gunga! Gunga med mig!" =)
Jag saknar musiklektionerna med Roger=)

Appropå tvestjärtar, när vi bodde i Karlstad så hade vi tvestjärtar i brevlådan:S

NU: Two and a half men på Youtube och ett glas varm oboy;)

Tussig.

Jahapp. Vaknade med huvudvärk. Vilat hela dagen.
Sitter nu och käkar fiskpinnar och pulvermos, MUMS! =)
Har haft cheerträning på kvällen och sen var jag och Fatima o gjorde ett prov för att bli/forstätta vara godkända ponnytravdomare, det gick bra=)
Efter det drog vi till gymmet och körde lite kondition och styrka. Jag kände mig lite tussig. Stretchade gjorde vi oxå, jag SKA kunna heelstretch snart! Sen blev det en skön bastu innan vi drog hem åt varsitt håll=)
Nu önskar jag att jag hade tv så jag kunde chilla framför Navy CIS och 2 and a half men.. Suck.

Myskväll.

Hehe, blev Bring It On -All or nothing och mannagrynsgröt i stället för bok:P

God natt folks!

Jag har inget bättre att säga och jag börjar bli less på datorn för ikväll. Ska kolla om jag har nån film jag kan kika på annars blir det nog lite plugga eller en bok faktiskt...
Zorbisen e oxå trötter=)


Gu va min soffa matchar tapeten;)

Någon som vill?

Jag vill åka på utflykt, vart som helst bara det inte kostar;) Men det ska vara sol och snö, skidor, skoter, skridskor eller nåt annat skoj ska finnas med. Varm choklad och mackor ett måste, helst oxå kanelbullar=)
Vem vill med och vart ska vi? :D
Zorba chillar på fjället=)

Tarzan håller ställningen=)


Hästar.

Kom nyss hem från stallet, var och kikade när Malin red Rotario. Han e så fin och duktig oxå. Får se om jag ska rida han nåt;)
Hundarna var oxå med och fick rejsa av sig i ridhuset, jäklar vad dom sprang! Så kul för Zorba och få springa av sig lite utan ett jäkla koppel=)
Hatar min kamera...


Sen fastnade jag i stallet bra nog länge efter det och snackade med Jossan som oxå håller på med NH, roligt=) Eller jag håller väl inte på nu men gjorde med Zonodarlingen.

Den här jäkla värmen i lgh blir jag galen på... Nu har den lagt av. Igen.. Ska se om jag kan fixa det. Inte så skönt när man stått och frusit några timmar att komma hem till kalla golv. I vanliga fall är det tokskönt att gå in i badrummet och värma fötterna.
Nu får det bli med en kopp te i stället. Alltså inte värma fötterna med teet:P

Moahaha, var ut till garaget och fixade värmen, hell yeah!

I älgland:P

Jag och Felicia skulle ut på en liten promenix. Den blev 2 timmar lång och med en massa pulsande i snön=).
Vi tog en stig som vi aldrig hade gått på och sen tillslut kom vi ut på en väg, det tog ett tag innan jag insåg att jag visste vart vi var.
Zorba och Baileyz var såklart oxå med:

Bailarn älskar snön:

Zorba gillar att snöbada=)

Sen hitta vi en ny stig (ett skoterspår rättare sagt) som vi tänkte att vi skulle prova men det försvann efter en bit och vi kom in på en liten stig som visade sig vara ett älgspår. Det var ju sisådär lätt att gå på=)
Bara skog...

Efter mkt pulsande i säkert en timme och funderandes vilket håll vi skulle åt så kom vi ut på en myr som min granne har pratat om. Vi gick runt där lite och hittade en bra stig som vi följde och kom till slut ut på en väg igen, typ 100m från där vi gått in på stigen, hehe. men kul hade vi iaf!
Vilse?

Snö=)

Djupsnö=) Kolla in Zorbas rävhopp=)

Jag, svettig i djupsnön:P Baileyz moonar.


Dogsen kommer till undsättning=)

Rolig tur, mera såna=) Men nästa gång ska vi grilla korv och dricka varm oboy oxå=)


Sen efter en kort vila och skobyte (var rätt blöt) drog vi till stallet och efter det var jag och kikade på när pappa med sambo var och red, det var roligt. Jag ska med och rida islandshäst nästa vecka=) 

Nu har jag ont i huvudet, filmen är slut och jag ska ta med mig Veckorevyn som damp ner i brevlådan upp till sovrummet och läsa den i sängen=)
Godnatt!


Äta nu!!

Ska kolla på film och käka spaghetti och köttbullar, mums!!! Och blomkål förstås:D
Tittar in senare och berättar om min skojiga dag! ;)

Anka i fickan?

Appropå låtar man lärde sig när man va liten som kommer en av favoriterna här, som jag aldrig glömmer:)

"De e inte lätt o veta hur d e o ha en anka i fickan, om man inte haft d själv. För fickor finns d gott om men ankor som vill va där finns det ont om, ont om, ont om, ont om"....(Man ska sjunga ont om tystare och tystare) ;)


Unwanted.

Jag loggade in på msn nyss, hade 2 inloggade vänner varav en jag inte pratat med på jättelänge, kul tänkte jag! 2 sek senare loggade dom ut, vad har jag gjort för fel!!? Ingen som ville prata. Buhu! ;)
Kom och tänka på en rolig låt jag lärde mig i var det 4:an kanske.
"Ingen tycker om mig, ingen vill ha mig, bara för jag käkar mask!" Nu äter jag förstås inte mask men det var lite den ingen-tycker-om-mig-känslan jag fick när dom loggade ut så fort jag loggade in.
Sonja, du kan ta åt dig!

Ang min hårfärgning igår så blev resultatet värdelöst, syns inte ens att jag slängt i nån färg. Det var visserligen en brun nyans men ändå! Utväxten borde det väl ha fastnat på... Näe tacka vet jag svart!

Nu skiner äntligen solen så jag ska ta en promenix med hundarna.

Ps. Felicia kommer hit så jag får sällskap i solen=)

Vem vill bli miljonär?

JAG!!!
Om jag hade pengar skulle jag köpa denna dam:



Och en ny bil!

Träning.

Nu var det allt för längesen jag skrev nåt om träning. Har iof tränat på tok för lite sista tiden så jag har inte haft så mkt att skriva.
Men idag hade vi cheerträning då vi sprang i trappor och byggde. Laget fick göra situps och även armhävningar, jag skrev så jag var faktiskt inte med men jag tar igen det i morgon=)
Sen for jag och Fatima till gymmet och cyklade 30 min och körde lite styrka och stretch. Min plan var (är) ju att kunna gå ner i spagat och göra heelstretch innan mars är slut.. Hm, tror jag måste stretcha liiiite mera om jag ska klara det målet. Typ 5 timmar om dagen!

Hittade en gammal bild på mig från när vi bodde i Karlstad, jag längtar till sommaren och bad!
Hihi, jag (till vänster) och Jeanette någonstans i Karlstad:


Efter all träning for vi till Felicia och fikade och kollade på Hollywoodfruar, så roligt=)
Sen jag kom hem har jag sökt en drös jobb, hoppas jag får nåt av dom...
God natt på er, hörs i morgon.

Min nya kärlek.

Igår var jag ner och gullade lite med getterna i stallet men även med min favvohäst, Tuffing. Han är snygg, snäll och rolig, kan det bli bättre;)
Vi gosade lite;)

Tappade en morot:

Delade på en morot i rena Lady o Lufsen andan, haha!

Sötast!

Getterna får oxå va med på bild:


Nu ska jag ut och gå med hundarna och se färga håret... Bilder på det kommer sen;)

Nu vet jag=)

Det jag väntat på att få höra nu 2 dar var alltså att Anna ska göra en film, det ska bara vara tjejer med och man får inte va en fegis. Jag vet vad den ska handla om men jag törs inte skvallra=)
Det kommer nog bli ett riktigt roligt projekt.


Morgondagen..

..Ska ägnas åt städning och jobbsökande! Låter det inte som en underbar dag!?
Sen på kvällen blir det cheerträning och den ska planeras in i minsta detalj, har i stora drag klart för mig vad vi ska göra. Jobbigt blir det, moahaha!

Round and round...

Näe inget spännande har nått mina öron än. Suck... Om det nu inte skulle va en sak jag nyss såg men det var inge kul...

Jag var ju ute och red idag och fick lite bilder med mig hem.
Jag och Svantevante på G från stallet:

Svante:

Tränar lite att gå på en volt:

Svante e söt och duktig=)

Fatima och Acke är glada=)

Fatima och Acke posar=)


Nu är det dags för kvällens första kopp te och så ska jag räkna kassan en sista gång och lägga pengarna på plats.


Väntar o väntar....

....på den där saken jag skulle få veta men än har jag inte blivit nå klokare.. KOM IGEN NU DÅ!!! Tell me!!!
NU: stallet!

Where is the sun?

Önskar jag hade nåt extremt roligt att berätta men icke. Sen sist vi hördes har jag sovit och drömt om skitäckliga aggressiva skallerormar i Hollywood. Ätit frukost, nu fryser jag av filen, måste hämta en macka och lite te.
Ska snart ner till stallet och rida Svantevante.
Jag är besviken, jag hade faktiskt beställt sol till idag!

Cheer på melodifestivalen=)

Cheerleaders på melodifestivalen! Grym reklam för sporten;)
Dynamite Dragon:


Tur det finns internet för oss utan tv så vi oxå får se=)

Burr!

God kväll eller natt=)
(Är det inte konstigt förresten att säger man god kväll, då menar man att man ska ha en trevlig kväll, men säger man god natt då menar man sov gott. Hur ska man säga om man önskar någon en god natt som i ha en trevlig natt nu när du är ute eller sitter hemma o kollar film osv...?)

Idag har jag och några ur laget stått sista dagen på Gregoriemarknaden. Det var mkt folk idag, träffade många jag kände och inte sett på länge, det är alltid kul. O så fick jag se Tc´s lapptäcke live, va fint det var! Jag beundrade det på hennes blogg igår=)
Det var sol nästan hela dagen idag men det blåste så jäkla mkt så vi satte upp en pressening som vindskydd och det blev det såklart skugga.. Blåsigt och sol eller skugga och vindstilla, pest eller kolera..

När jag kom hem så var jag genomfrusen och trött, la mig i soffan under en filt och Baileyz gosade ner sig så vi låg och spoona, hehe. Han skulle passat så mkt bättre i en liten kropp, han är en sån knähund♥
BäbisBailarn:

Baileyz leder Zono♥

Bailarn gnager morot i Önsjön:


Jag somnade iaf och när jag vaknade så var det både mörkt ute och Melodifestivalen hade fått en vinnare.. Hmm:S
Inte för att jag hade kunnat sett MF eftersom jag är utan tv men ändå. Klev upp, åt middag, gav hundarna middag och va ut med dom och nu sitter vi här i soffan igen. Rätt chillad lördagkväll måste jag säga.
Ska nog snart gå och lägga mig. Bara dricka lite mer te först=)

Kul förresten att det hittar hit massa nya läsare som jag inte ens känner. Hoppas ni trivs bra här inne i min icke mode/shopping/smink/outfitblogg;) Känns som min blogg är helt tvärtemot hur en blogg "ska va". Fast ibland dyker det trots allt upp en "dagens outfit" även om dom mest är oseriösa;)
Hetaste outfiten om du ska gå på Zoo:P

Man blir så jävla ball i solbriller, dontcha think:)


Näe nu ska jag pallra mig i säng så jag kan uttnyttja morgondagen på annat sätt än att umgås med kudden;)

PS. Jag ska få veta nåt i morgon tydligen och jag är sjukt nyfiken!!! Kom tebax då om ni är lika nyfkna som jag på att veta det.. Det är tydligen nåt roligt... Hmm. Feels like xmas=)

Money money money...

Sitter och räknar kassan från dagens Gregorie. Ser helt ok ut=)
Stod på em idag och nedrans vad det blåste. Var ok när solen var framme men det var ju inte ofta.
Nu blir det en kopp te och en film tror jag. Är lite trött efter dagen.
Somnade väl vid 3 i natt och hade tenta kl 9 i morse, som jag förövrigt tror gick rätt bra.
Vet att jag svarade lite galet på en fråga men vill inte kolla i papprena vad svaret egentligen var för då grämer jag mig bara över det.. Å andra sidan så kommer jag alltid minnas det sen om jag kollar.. Hm, jag kollar iaf=) Tanken är ju att man ska lära sig nåt inför framtiden, skit i tentan lixom.

Är sjukt cheersugen förresten... Och sugen på att läsa vidare nu när det verkar som vi kan läsa på distans. Mmm vi får se.

Vi hörs i morgon;)

Regnig dag.

Copypastat från cheerbloggen: 

"Hej hej. Vilken toppendag det varit=)
Vi har stått på Gregorie hela dagen och på em började det regna (!) rätt rejält men som tur var hade vi en presenning som vi hängde upp så vi fick tak över huvudet. Vi har sålt helt okej och hoppas det är många som uppmärksammat oss och kanske sprider ordet vidare att vi finns=)
Louise, Jasmine och Sara:

Eva, Sara, Louise och vårt fina bord;)

Efter marknaden var det bara att packa ihop och åka på träning. Jäklarns vad kul det var på den idag, vi har garvat så jag har kramp i kinderna! Vi har byggt massor och både Katja och Micke gjorde stora framsteg:D

Sen kände vi oss lite wild and crazy så vi drog iväg lite (el rätt mkt) spontant på Mickes lags innebandymatch och stuntade och agerade hejarklack a´la tokpepp och det hjälpte för dom vann!!! :D

I morgon är det dags för Gregorie igen. Kl:10-20! Kom dit och handla av oss om du bor i Östersund!!! :D"

Innan detta var jag på skolan..

Vill bara tillägga att plogbilen plogat vägen så nu är det så hög kant in på gården så jag fick parkera hos grannen...
God natt!

Sova nu?

Har suttit och gjort en powerpoint presentation inför morgondagen. Kom precis på att jag skulle behövt göra en till. Damn it!!!
Jag kanske bara skriver ut arbetet i stället, jag har nämligen inte riktiga powerpoint utan open office version och den suger faktiskt!!!
Det löser sig, kanske tar med datorn till skolan, lättast av allt.
Nu ska jag bläddra lite till i mina papper inför tentan sen borde jag sova...

Ps. Hittade en bild på en "släktings" facebook på mina:
Älskade syskon! ♥

Pluggeliplugg.

Nu kan jag äntligen slappna av och sätta igång med pluggandet till tentan och fixa min redovisning...
Skönt! Fast har redan fått huvudvärk av all stress, vilket är mindre skönt...
NU: Middag!!!!!

The golden star!

I love Sara! ;) Hon är en räddande ängel när det krisar. När andra är upptagna eller inte ställer upp då hoppar superSara in! Tar ledigt från jobbet (=förlora pengar) för att stå på marknaden och göra reklam för JC. Snacka om laganda! Weiii!
Dagens guldstjärna går till Kulan!!!

Idag är en dålig dag.

Vädret är inte alls kul, det blåser och töar. Jag är yberstressad över den jävla Gregorie när folk inte kan ställa upp och jobba. Jag har 2 redovisningar på torsdag och 1 tenta på fredag. Sitter inne med hundarna i soffan och pluggar och internetar. Är irriterad över att ingen har plgat bort berget av snö utanför dörren så man får gå på en liten stig för att ta sig fram.
Jag är förbannad över det jävla bensinpriset som är skyhögt, på bilen som är paj, på kontot som är tomt, på at det inte finns några jobb och att jag ska till tandläkarn.
Näe idag är verkligen en dra täcket över huvudet och inte titta fram förän i juni dag!

Moikka!

Ho ho Onko täällä kilttejä lapsia?
Nimenin on Jenny ja olen paras! Tulen ruotsista. Olen kaksi kymmentä seitsemän vuotias. Bara så ni vet.
Hieno vapaa liila koira, näärå!!! :P
Minä rakastan K!!!! och Cissi, Johanna och Beata. Och Åsa=)
Hela ligan♥ utom Karin.

Jag och Karin♥

MISS U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ahhhhhhh!

Felicia var här och drack lite te, sen va Tobbe hit och fixa parabolen men det funka ändå inte... Måste ta hit en snubbe som tar en massa betalt för att fixa det. Eller så slänger jag ut tvn helt.. Vad tycker ni?
Nu har jag stått och hackat choklad till jag höll på att spy... Tänkte att fixa små påsar med energimix är ju lätt det tar jag på mig, eller hur. Vilket skitgöra!
Vi ska ju stå på Gregoriemarknaden med cheerleadingen tor, fre och lördag. Skit det vad är mycket som ska fixas.. Jag kreverar snart... Men förhoppningsvis så får vi in massa cash och folk ser att vi finns så det blir nog bra.

Tebax.

Har hämtat min telefon, tankat, handlat, varit in och fått telefonen uppdaterad, fixat lite inför Gregoriemarknaden som jag för övrigt har värsta ångesten över och nu fikar jag...
Har sjuklig ångest över en annan grej oxå! Men det håller jag får mig själv.
SUCK!


Jobbigt...

Att det ska va så jobbigt att ta sig iväg. Jag ska bara åka och hämta min telefon och handla lite. Men det känns såå drygt!

Jag vill vara liten igen!

Såg denna på Ninas blogg och jag va oxå tvungen att lägga upp den.
Den här tjejen är ju grym!!! Dessutom gillar jag båda låtarna!

Med risk för att härma Ninas inlägg lite för mycket:P Men jag är sjukt avis. Tänk om man börjat i den där åldern! Fan jag hade varit grym! ;)
Men nu får jag se till att våra juniorer blir sådär bra i stället och så tar jag åt mig äran, moahaha!
Vi har ju dom med potensial iaf! En hel hög av dom! :D
Jag har redan börjat lära dom bra saker;)

Se vad dom kan:P


Ps.
http://www.youtube.com/watch?v=viNVhE4KW7w&feature=channel

Coolt ljus. Längtar till sommarträningarna!

Testing testing;)



Längtar till torsdagens cheerträning.

God natt!

Och kom igen! Kommentera mera. Jag vill ju ha nåt skoj att läsa när jag loggar in.

Hörru!!!

Var på Maxi efter träningen och skulle handla lite. Hade en lott jag skull lämna in och det gör man ju i förbutiken så jag tog min påse och gick dit, tog en nummerlapp och ställde ner påsen på golvet (och ett mjölkpaket som inte rymdes i påsen ställde jag på bänken ovan) medan jag väntade. Han som kom före mig stod en bit brevid, även han hade sin påse på golvet.
Sen blev det hans tur, han handlade och gick sen bortåt. Jag lämnade min lott och tittade mot min mjölk och min påse medan jag väntade på en ny lott men bara det att det var ingen påse där! Jag han tänka vem fan har snott min påse!!!
Sen ser jag gubbens påse står kvar på golvet lite bortanför och han går iväg med min (jag hade en grön förpackning tamponger längst upp som lös upp tillvaron så jag kände minsann igen min påse)
HÖRRU! Skrek jag över hela affären och hoppades att just han skulle vända sig om och det gjorde han,
Fel påse! Skrek jag vidare. Han kom tillbaka och skrattade lite och bytte påse.
Jag sa att jag trodde inte han ville gå hem med min påse:P Då skratta han lite till. Då gav jag på en han fet smäll!!
Och då blev han minsann tyst!

Nääärå!
Jag slåss inte.
Så länge inte nån retar upp mig på riktigt...;)


Aha!

När vi stod på torget med cheeren så satt en hund uppbunden helt ensam vid ett räcke och Michaela sa nåt i stil med "Dig kan jag ta med hem lilla vovven" och då tyckte jag det lät som hon tänkte hundnappa den.
Kom då och tänka på ordet kidnappning, fick en Aha!upplevelse: kidnappning måste komma från engelskans kid (barn på engelska ni vet:P) Kidnapping! Fan va smart jag är!
Men sen tyckte Anna att: Men är inte nap sova?
Öhhh!? Komma här och komma! Va?! Dålig stil! Barnsovning, näe då föll ju min teori... Men då sa (tror det va) Michaela: Men dom kanske tar dom när dom sover.
Fan va bra! Nu funkar min teori igen! Lovley!
Kidnapping, man tar ett kid när det nappar! Simpelt! 
(Man skulle nu lätt kunna tro att jag är blond, men jag försäkrar att så är icke fallet!) 

Jennys Aha!-min:
Jag kunde inte bestämma vilken som var mest passande så jag tog helt enkelt båda!

Skulle ju förstås haft lampan ovanför huvudet... Bättre lycka nästa gång.

NU: S.O.V.A! =SOVA!!!!!!!!!!!!

Ont i huvudet...

Haft ont i huvudet mest hela dagen och det sämsta man kan göra då är väl att sitta framför datorn... Men det finns så mkt skoj på nätet. Är ju fortfarande utan tv...

Käkade middag och sen var jag in till stan och träffade Marina och Fatima för en fika, trevligt trevligt, och huvudvärken var faktiskt lite bättre när jag var ute men nja det maler nog på än..
Har mest suttit i sängen och internetat sen jag kom hem. La upp filmerna från gårdagens cheeruppvisning, även lite bilder men orkar inte dra allt igen så gå in på Jamtland Cheer´s blogg om ni vill spana på bilder.
Filmerna kan jag slänga in här.
Dansen:


Byggsekvensen:


Letade upp en låt som jag diggar. Jag vet inte riktigt vad jag gillar med Cohen, han är som bara skön helt enkelt. Häftig röst. Hehe, jag skrev precis varför jag gilla han, alltså vet jag ju det, kocko! :P
Fast jag gillar rösten bättre i nästa klipp men den här låten So Long, Marianne är så skön. Det finns ju såklart en version när han sjunger So Long på äldre dar och då kommer "the voice". Grrr:P Men nu blir det denna.
Leonard Cohen:


Mörk och dov röst, me like;)


Han låter som en hunk, vilket han iof va på unga dar;)


Näe nu håller huvudet och nacken på att gå av. Kan iof va för att nacken gör ont som huvudet gör det oxå. Spänningshuvudvärk.
Ska hämta en kopp (läs stort glas) med te och honung och värma bönpåsen i micron och slänga runt nacken, sen sova!
Inatt tror jag minsann vovvarna får komma upp och sova i sängen, myyys♥

Ps. Tänk att det är inte första gången jag skriver en rubrik, börjar skriva inlägget, kommer på massa andra saker och skriva om och sen när jag är klar så passar ju inte rubriken så bra som den va tänkt.. Fast nu när jag tänker efter så började och avslutade jag med huvudvärken så det kanske inte blev så fel iaf..

Hehehe...

Zorbilorben.

Jag pallrade mig upp och hoppade i kläderna och gick ut med hundarna, då kändes det bättre. Men nu när jag kom in igen så fick jag känningar i huvudet. Inte bra. En alvedon kanske hjälper...
Dom verkar helt okej dom som träffa Zorba men vi får se vad som händer. Vi ska höras nästa vecka så ska jag och Zorba åka dit och så får dom, hon och Animal sm han hette, springa lösa och så ser vi hur det går.
SnyggZorba:




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ont i halsen.

Sitter i sängen och har käkat frukost och dricker te. Har ont i halsen idag med... Måste gå ner och fli till mig lite, det kommer ett par och ska träffa Zorba. Jag ångrar att jag sa att dom kunde komma idag. Vill bara chilla.
Börjar dessutom få ont i huvudet vilket isf blir 3e dagen i rad... Inte bra. Fast det har inte varit hela dagarna, bara ett tag, men ändå.

Grrreat!

Haft en superdag men orkar inte skriva nu. Håller på bli sjuk (Neeeeej!) har ont i halsen och känt mig slö hela em..
Kastar in en bild eller 2 från dagen.
Från byggsekvensen ute idag=)

Från dansen inne=)

Marina och jag happy happy:P


Hehe!


I ♥ cheerleading.

Idag fick jag värsta deppattacken när jag insåg att massa vänner har sambo, hus, barn och allt det där och jag har ingenting:( (Kanske kallas 3-års kris? Eller? I förtid)...
Iaf så msna jag med Anna och Sandra och det kändes lite bättre sen. Det var ju strålande solsken och bara ca -6 grader ute så jag pallrade mig iväg på en skidtur med hundarna. (Glömde kameran). Det var helt underbart!
Åkte mot Kläppesjön (Kläppsjön?) på superfina skoterspår. Jag bara stod där och njöt av solen och hundarna pinnade på. Alldeles tyst var det. Nice!
Allt kändes mkt bättre sen! På vägen tillbaka mötte jag Fatima och Acke, trevligt.
Sista biten på rakbanan så är det uppför och där brukar jag bli lat och bara "gå" upp med skidorna. Men nu var jag tvungen att impa på Fatima, hehe, så jag skejta hela vägen upp=jobbigt! MEN hon var så långt bakom mig så hon missade det nog iaf:P

Efter skidturen for jag till Anna där jag fick middag och sen drog vi på cheerträning. Fy fan va kul det var idag! Trots att det gick riktigt jäkla dåligt i början och vi hade panik över manfall. men allt löste sig:D
Jag orkar inte skriva om allt så jag copypasta från cheerbloggen:P :

"Ikväll har några av oss tränat till tusen! 3 timmar intensivträning inför morgondagens uppvisning.
Inner Joy är ett nytt gym i Östersund och vi ska vara med på invigningen, superkul!!!

Klockan 14.20 smäller det;)

Vi har tränat in en dans och en rolig byggsekvens:D
Klippte ur lite bilder ur filmen från träningen=)

Tjoho!

Shaka pomsen;)

Jenny (längst till höger) förtvivlad över sitt misstag:P


Längtar iaf till i morgon! Det ska bli så kul att få komma ut! Var så himla längesen!"

Efter träningen for jag till Anna (igen:P) och vi började klura på individuella samtal med medlemmarna. Det kommer bli bra.
Nu har jag slängt i en tvättmaskin, orkar kanske vänta på den men borde sova för jag ska rida 8.30 i morgon...

Är hungrig (som vanligt).. Kankse ska dricka lite te:D

Vi får se. Stänga datorn ska jag iaf. Snart... ;)

Just ja! Måste slänga upp 2 bilder från torsdagens träning då vi hade med vår junior Jasmine!
Jasmine i hennes första (tror jag) Arabesque:

Jasse´s första Scale (i bygg):


Hejsvejs!

Brygga, bryggor, bryggast :P

Hehe, jag är nog sämst i laget på att stå i brygga, kan inte ens ha armarna raka:P
Men vänta ni bara!

Jasmine:

Michaela:


Ville bara säga det:P

Äh förresten, kan berätta att jag och Fatima var till Felicia och fikade efter träningen och kollade på ponnyakuten, surprise!!! Jag gillar kvällsfika, mackor och te, mums.
Kvällsfika+Beach2010=Katastrof!



Bailarn!

Bailarn-The one and only! Sötast i stan;)

Störtskön kille=)

Zorba har rätt skön stil med=)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Speedad:P

Hello!!!
Har varit och lunchat med orföranden i Jamtland Republicans ang vårt samarbete. Riktigt trevligt. Vi kom fram till en del bra saker, bla ska vi försöka hitta på nåt med spelarna och cheerleadersarna för att försöka lära känna varandra. Skoj.
Kom hem och kollade cheermailen! Wihoo 3 svar från olika saker=) Nu börjar det hända grejer, jag blev på asbra humör och toktaggad för våren och sommaren!
Har även en annan grej på G till laget. Vill ha nu!!! :D

Nu ska jag hoppa på skidorna och åka en sväng så hundarna får röra på sig=)
Sen blir det 2 timmars cheerträning!

Nu var det slut på lill-Lördag.

Jahapp. Jag glömde ju såklart kameran så inte fick jag nå bilder och det var ju typiskt eftersom solen kom fram lagomt till jag gick ut.
Det blåste rätt rejält men det var en trevlig ridtur med skritt, trav och galopp på både plan mark och i värsta djupsnön=) Duktig pålle.
Red lite dressyr oxå, kom ihåg vad ponnyakutenbarnen fått för tips och gjorde så och det gick ju genast bättre, man lär sig mkt av det där programmet asså;)
Längtar till ridplanen tinar fram så jag kan börja rida där=) Ska nog se till och få rida Tuffing då, fan han är ju skitsnygg och läcker att sitta på när han går i form, me like!

På kvällen drog jag in till Golds där jag hade träning med juniorerna. Vi hade först ett allvarligt snack om saker och ting och sen hade Nadja gjort en dans som hon fick lära ut. Eller jag fick för hon hade typ ingen röst:P
Efter det fick dom studsa runt lite själva och så tog vi lite roliga bilder=)
Ella och Sanna testar Arabesque=)

Jasmine skulle göra Scale, Ida Heelstretch och Sanna sitter i Spagat=)

Galna ligan: Ida Heelstretch, Jasmine Scale, Hanna High V, Nadja Scorpion, Malin och Ella i brygga och Sanna i spagat. Inte lätt att hålla balansen samtidigt;)

Jasmine´s Scale igen.

Uppifrån o ner: Sanna, Jasmine och Ida:P

Sanna och Ella är tokiga. Nån tjuvfotade mig:P


Dom är faktiskt roliga dom där typerna, men klantiga:P Ida hade gått in i ett skåp härom dagen och Nadja vurpade och föll pladask när hon skulle springa ut ur salen efter träningen... Ojojoj:P

Efter träningen for jag till Anna och vi har suttit och gått igenom cheerekonomin, hann inte med allt men ganska mkt=) Vi ska kolla igenom och fixa till så att det bara är för Marina att ta över som kassör sen. Ska bli så skönt att få till allt med organisationsnummer och ett eget konto för cheeren. Det kommer att underlätta vid inbetalningar sen när vi kan skicka ut inbetalningskort=)
Fick mig ett supergott te där och lite kall pizza, mums;)
Satt och läste nåt för Anna då jag tyckte jag såg nåt i vänstra ögonvrån, vände mig dit mitt i en mening och jäklar va rädd jag blev! Meningen frös eller det blev en sån här Jomen det häääääääääääär! (när jag blev rädd fastna jag som på ett ord och det blev jättelångt)
Iaf så var det Henke den jäkeln som stod och hängde typ 1cm från mitt face! Fatta va jag hoppa till när jag vred på huvudet och det är bara ett stort face där! Damn you! Det stack till i fingarna. (Det brukar göra det när jag blir så där överraskad och rädd:P)
Minns en gång när jag och mitt ex åkte bil och helt plötsligt kuta en älgjäkel över vägen typ 1m framför! Han måste ju kännt vinddraget i svansen. Jag skrek helvete! Och så stack det till som fan i fingrarna. Creepy!
Har aldrig vart så nära en älgkrock.
Höll förresten på att ta 2 rådjur en gång, kom och körde och helt plötsligt hoppa 2 rådjur över vägen, en precis framför bilen och det andra alldeles bakom. Var helt säker på att det bakre skulle ramma bilen. Men det gick bra. Puh, tur för djuren.

Har suttit och väntat på att tvättmaskinen skulle bli klar så jag kunde få gå och lägga mig för hör och häpna! Jag var trött kl 22!!! Måste vart all ekonomi som trötta ut mig:P
Iaf så blev jag förstås hungrig, det var ju trots allt typ 5 timmars sen sist. Så vad passar inte bättre än en tallrik med godsaker;) (Jag skiter fullständigt att man inte ska äta på natten, är man hungrig så äter man, thats it!)
Om nån undrar vad det är (vilket ni såklart gör) så är det: Paprika (JA, grön ÄR godast!!!) tomat, gurka, keso, blomkål och avocado. Yummy!


Nu har den äntligen tystnat, laundrymaskinen alltså. Ska hänga tvätt nu då (nähä?) och sen fixa en stor kopp te, studsa upp i sovrummet, dricka mitt te och läsa (går)dagens ÖP. Sen sooova.
Japp ni fattar rätt, jag skiter i att borsta tänderna ikväll! Moahahahahaa!
Är ju snart dags för frukost och tandborstning i vilket fall...


Tuffing Karma.

Tänkte bara berätta för er intresserade att jag ska ner till stallet och rida Tuffing nu, ska försöka få med mig några fina bilder hem.

You´ve gotta love it;)

Åh! Jag är så avundsjuk på ponnybarnen som är med i Ponnyakuten. Först och främst, fan va tur dom har som har en egen ponny! För det andra, jäklar vilken hjälp och vilka möjligheter dom får i detta program, helt galet!
Jag vill ha en egen häst och träna med! (Saknar darling)
Men jag har en plan. Jag ska "stjäla" en liten krabat som snart kommer att bosättas i byn;) Jag säger inget mer om det, bara att jag kommer bo i stallet med min klicker och en sjuhelsikes massa morötter:P
Moahahahahahaaaa.

Godnatt förresten.

Ps. Tack Nina för detta:D

Happy ending=)

Tog mig ut till slut, jag och Baileyz for till Nina och Lukas på Frösön där vi spanade in stallet och sen gick vi på promenad. Det var trevligt tycker jag. Lukas skällde på och förföljde Baileyz mest hela tiden så till slut blev Bailarn less. Har faktiskt aldrig sett han bli sur och säga ifrån nångång förut:P
Snöälskaren Bailarn:


Lukas går i Bailarns upptrampade gång:P


Sen drog vi iväg till Brukshundsklubben på ett infomöte om Tjänstehund i Försvarsmakten. Det var riktigt intressant och vi anmälde oss till "intagningsprovet". Får se hur det går, måste tokträna lydnad nu=)

Efter mötet for vi vidare till Felicia där det blev fika och lite ponnyakuten, en massa snack och te såklart;)
Sen drog jag hem, tog en promenix med hundarna och avslutade med en sväng till stallet där jag hjälpte stackars Malin som ramlat idag (ajaj!) att lasta av hästarna. Dom har varit på Bergsåker och startat.
Bullen (gangstern som kasta av mig härom veckan) vann!!! Kors i taket=) Och Trippa kom 3:a, riktigt bra av dom=) Grattis!

Nu ska jag kolla på ett till avsnitt av ponnyakuten för det e så bra=)
I morgon är jag ledig=) Men ska rida, gå på ett lunchmöte, ha cheerträning och ha ett ekonomimöte med cheeren, träna själv och träna hundar. Hoppas på sol!!! :D

Sunshine.

Solen skiner och jag sitter inne, det är för jävligt. Men eftersom jag inte "sitter inne" på det sättet så kan jag ju gå ut. Vilket är precis vad jag tänker göra!

Baileyz är fortfarande knas i magen... Inte bra. Han är besviken på mig nu när han bara får käka ris:P
Igår när jag ställde ner skålarna, Zorbas med god mat och hans med ris så tittatde han på mig bara när jag sa varsågod och så tittade han på matskålen och mot diskbänken, där maten brukar stå medan den sväller. Hade han kunnat prata så hade han sagt nåt i stil med: Åh vad är detta? Du menar väl inte att jag ska äta det här! Var är min mat!?
Hehe. Han såg så rolig ut. I vanlig fall kastar han sig över skålen och inhalerar maten.

2010-03-01

Tja!
Idag har det varit sjukt fint väder!!!
Jag har varit på skolan där vi har redovisat våra inlärningsarbeten (etologi) sen bar det iväg en räsersväng till stallet där jag slängde åt Acke lite mat. Hämtade upp Anna och vi var och hämtade en hel drös med kakor som juniorerna ska sälja sen var det cheerträning och det kom 2 nya (igen) och tittade, dom verkar intresserade, kul! Sen drog vi till Anna och bar in alla kakor och sen for jag o Fatima på gymmet och till sist for jag hem och mockade åt Acke=)
Nu har jag käkat middag och ska dricka te och kolla på ponnyakuten, nice=)

Ps. Blir alltid så sjukt sugen på choklad när jag ätit och nu hade jag ingen så jag tänkte att: Ja jag käkar mina pistagenötter jag köpte men näe inget slår chokladen asså!
Funderar seriöst på att blanda 5kg Oboy med 1 glas mjölk så jag får en fin chokladgeggamoja, sån som man åt när man va liten (som jag fortfarande gör:P)

Ps2. Tyckte minsann jag hörde en vårfågel idag, "tiittifju tittifjuu" ;)

Watch out!

Hehe lilla Zorba ♥


Hon var inte arg för den som undrar, tror hon gäspade eller tuggade eller vad det nu var hon gjorde=)

Ps. Någon kör traktor här ute. kl 00.20... Weird.

RSS 2.0