Testkört mina nya löpardojjor ikväll. S...

Testkört mina nya löpardojjor ikväll. Sprang 30 min på bandet, kändes helt ok med kondisen iaf. Över förväntan med tanke på hur lite jag tränat:) Skorna, ok, men ska testa dom igen innan jag bestämmer mig. God natt.


Satan vad trött jag är! Vi är ute och leke...

Satan vad trött jag är! Vi är ute och leker och jag kan knappt hålla ögonen öppna, hatar det!


They made my day:-D Nyss när jag for till...

They made my day:-D Nyss när jag for till jobbet så åkte jag förbi byggarbetarna på Ås skola och dom fick mig att le och småfnissa för mig själv:). Först spelades Waka Waka på radion vilket gjorde att jag redan satt och digga och blev på bra humör, sen ser jag gubbarna stå och hålla på med morgongympa, AWESOME! :-D


@ work.

Är på mitt andra och nyaste jobb nu, förskolan Hjärtat. Snart slut på rasten. Höres senare. Ska fixa så nätet funkar så jag kan blogga vidare ikväll;)

Fan vad man är handikappad utan internet! ...

Fan vad man är handikappad utan internet! Man kan inte kolla fejjan, mailen eller roliga bloggar... Dagens I-lands problem.


Bailarn i Länstidningen;)

På certprovet kom LT och fotade och gjorde ett repotage. Kul! Synd att han valde den bilden när jag och Bailarn tittar ner...
Hela ligan + lite figuranter m.m ;)

Iris och Peter, superinstruktörerna:D
& rottisarna Asta och Isac.



Vet inte om det är i Tidningen oxå men på nätet iaf:D

Baileyz är certifierad försvarsmaktshund!

Fy fasen vilken sjukt härlig helg! Fantastiska hundar, fantastiska hundförare, fantastiska instruktörer och fantastiska domare. Underbart väder! Det kan inte varit bättre :D
Jag är så jäkla glad och stolt över min lilla Bailare!♥

Mest impad är jag över spåret, sjukt fränt! Efter spårupptaget drar man ju iväg ensam, bara jag och Baileyz ensam ute i skogen. Man har ju ingen aning vart den som lagt spåret gått, man har bara hundens nos att lita på. Så jäkla coolt.
Jag hängde bara med och Baileyz spårade sjukt bra. Vi hade världens blötaste spår och då menar jag BLÖTT!!! På djupaste stället var det nästan till knäna! Baileyz hoppade ner i vattnet och nästan försvann och upp på andra sidan, haha! Tur det är en vattenälskande labradork;) Det var inte nån liten pöl heller utan en hel jäkla sjö! Helt galet och sjukt kul!!!!
Ena apporten såg han inte, gick förbi den en halvmeter men sen fick han vittring och vände och tog den! :D Han är så himla duktig! Jag trodde några ggr att vi var ute och cyklade för han började titta sig omkring och se förvirrad ut men sen helt plötsligt dök han ner i spåret och älgade fram som ett ånglok igen.
Vi hittade alla apporter! :D

På patrullstigen gick det oxå finfint, matte kom ihåg att göra tecken och Baileyz markerade både ljud och vind bra!

Sittande bevakning gick awesome, superbra markeringar på både ljud och vind, fokuserad vovve=)

Bailarns bas gick oxå bra. Hela helgen har helt enkelt varit asbra!

Lite bilder från dagarna:










JenzanBaileyz


Fan vad jävla coolt! JAG ÄLSKAR MIN HUND! ...

Fan vad jävla coolt! JAG ÄLSKAR MIN HUND! :-D Nyss spårat 15 km och Baileyz hittade ALLA apporter!!! Liten update: 1,5km skulle det stå inte 15, haha! Tänk så det kan gå om man missar ett komma.


Besviken på mig själv. Hur svårt ska det v...

Besviken på mig själv. Hur svårt ska det va! Tur Baileyz är duktig iaf;)


Har rastat hundar, packat ihop, käkat fruk...

Har rastat hundar, packat ihop, käkat frukost och nu är det snart dags för spår;) Sol och frost ute.


Paltkoma efter maten! Trött tröttare Jenny...

Paltkoma efter maten! Trött tröttare Jenny! Bailarn ligger i sin doglo i basen. Nöjd efter första dagen;)


Nu ska vi ha sittande bevakning i skogen e...

Nu ska vi ha sittande bevakning i skogen en timme;)


Wei! Tror minsann vi klarade patrullstigen...

Wei! Tror minsann vi klarade patrullstigen! Återkommer med exakta besked later on!


Nu är det dags. Nervös!

Nu är det dags. Nervös!


Nu gäller det!

Sitter och laddar upp inför dagens och morgondagens prövningar med lite havregrynsgröt, linfrön, och lingonsylt. Ska snart packa ihop och ge mig iväg. Jag och Bailarn ska ut på certprov, är nervös! Jag hoppas att vi klarar det!

Mobilbloggar kanske tom under helgen för en gångs skull;)

C ya!


Lätt att det blir vattenfast mascara i mor...

Lätt att det blir vattenfast mascara i morgon! Man vill ju va snygg fast man ska va ute i skogen hela helgen;)


Fredagsmys!

Fatima och Veronica var här och drack lite te ikväll sen drog vi till Fatima o Olle och kolla på film där Jonte, Felicia och Ralf joina oss, mkt nice=) Wilzefjanten fick oxå hänga med;) Han var med in på raggarstatoil, satt innanför jackan (tyckte inte att det verka som en bra idé att lämna en valp själv i bilen med en påse Sibyllamat) men när vi stod i kön så peka kassagubben på oss och sa INGA DJUR HÄR, GÅ UT! Surgubbe! Man kan säga det på ett trevligt sätt!

I övrigt har det varit en sjukt chillad dag, mest varit inne, dammsugit lite, gullat med dogsen. Funderat över provet...

Nu har jag dessutom packat inför morgondagens certprov, börjar bli nervös nu! Det gör ju inte saken bättre att det kommer vara dyngsurt hela helgen! Känns gruvsamt. Fast det sägs att det ska vara uppehåll, men det skulle det idag oxå..
HUR mkt rgn kan det finnas egentligen, det har snart regnat konstant i 24 timmar...
Vår instruktör sa att det var blött i skogen i onsdags, hur fan kommer det att se ut i morogn då?! Ska vi behöva simma??
Kanske bör packa bikinin och foppatofflorna?

Näe nu är det dags att gå och lägga sig så man orkar upp i morgon så Bailarn får springa av sig lite innan vi far.

Auf wiedersehen!


Regn!

Idag har det regnat hela dagen! Så jävla tråkigt, jag och Wilze har legat och myst i sängen sen har jag varit på stan och utträttat lite ärenden. Skulle gymma men kunde inte lämna lillen hemma själv, får se om jag drar iväg ikväll annars får det väl bli på söndag då.

Nu ska jag gå ut med dogsen och sen dricka te! ;)

Blindtennis.

Det blidde "blindtennis" (jag, Jonte, Fatima och Olle spela) eftersom vi var ute och lyset inte funkade. Prova spela tennis i mörket... Tror ni man ser mkt eller!? Jag är sjukt grinig eftersom det gick sjukt dåligt. Men jag skyller på att det var typ 15 år sen sist.

Efter tennisen for jag och Jonte till Marina, där blidde det Irish coffee (massa mjölk, farinsocker och grädde för min del, ja just, kaffe oxå... sen te förstås!) Mkt trevligt.
Jag fick låna ett par kängor oxå som jag ska ha i helgen, danke schön!

Note to self... Måste köpa kängor!

Over n out!

Ps. I morgon vid ickeregn-Blanktjärnsrundan! :D
                    vid regn- Springa och bränna fett! Gymma, gymma, gymma!

Tennis!

Nu ska jag åka och spla tennis:D

Uppe med tuppen.

I morse var det till att pallra sig upp vid halv sju eftersom jag haft natten på jobbet, men det är faktiskt rätt skönt att komma upp på morgonen när allt är stilla och lugnt, även om det är SJUKT varmt och skönt under täcket! Nu luktar det dessutom kaffe i hela lgh, nice! Jag dricker inte kaffe men jag tycker det luktar så gott och hemtrevligt;)

Igår var jag och Bailarn ute i regnet på vår sista bevakningsträning inför helgens certprov, det gick sådär, matte var trög som vanligt... Till helgen blir det till att verkligen skärpa till sig!

Var och hämtade en ny bil igår oxå, får se hur det blir, om den hamnar i mina ägor... Skön att kära iaf och förmodligen betydligt mkt billigare än Byzen, tyvärr... Önskar att Byzen kunde förvandla sig till en 09as V70 eller nåt! ;)

Nu: Frulle!


Hell yeah!

Jag och Bailarn klarade bevakningslydnaden! Judo och Winston fixade det oxå, grattis till dom! :D
Jag tyckte själva linförigheten och fritt följ gick bättre förra gången men huvudsaken är att vi fixade det! Nu ska jag börja om lite och träna in momenten på nytt ordentligt och noggrannt så vi kan börja tävla:D
Men först ska vi ha bevakningsträning i morgon och sen certprov i helgen, ska bli skitkul!
Och en sak till! Baileyz röntgensvar kom och nu har vi ett fint certifikat på att både höfter och armbågar är perfekta!
Glad matte!!! :D
JenzanOBaileyz ;) ♥

Platsliggning.

Var ner på klubben efter cykelturen och körde lydnadsmomenten, Bailarn låg 5 min och la tom ner huvudet sista minuten! :D Duktig vovve!!! ♥

Cyklat en timme och nu sökruta och platsli...

dsc00596 (MMS)

Cyklat en timme och nu sökruta och platsliggning, fan om han inte ska bli trött nu!


Hata skott!

Fan vad dåligt det gick idag med skottet. Det andra gick bra men inte skottet och platsliggningen... Jag vette fan hur det kommer att gå i morgon, eller det gör jag, åt skogen. Vi körde lite skott när jag och Bailarn bara gick omkring eller satt still, gick sådär, han reagerade på alla skott men mindre och mindre iaf. Sen skulle jag lägga Bailarn brevid värsta superhunden men näe, han bara reste sig hela tiden :( hann inte ens skjuta nåt... Han bara kröp mot mig, så jäkla störigt!!!
Nu hoppas jag på ett under till morgondagens lydnadsprov!
Ska tokträna platsliggning resten av kvällen!
Några bilder från finvädret.





Ps. Körde agility med Wilze, han var så duktig;) A-hindret, balansbommen och tunneln, han bjöd på A:et som bara den efter ett par ggr;)

Lydnad.

Idag drog jag iväg på en cykeltur med hundarna, dom behövde springa lite. Åkte upp över I5skogen, vid ett dike sprang dom ner och slafsa i sig lite vatten och Zorba la sig och rullade i värsta leran! Nice:P Efter cykelturen bar det då iväg upp till Önsjön för att få en ren hund. Zorba fick ta sig en simtur och Baileyz fick hänga med som support eftersom Zorba hatar att simma:P

Sen drog vi ner till klubben och körde lydnad, tänkte köra agility oxå men det gick så jäkla bra med lydnaden så vi sket i det. Vi körde hopp, framförgående, linförighet, fritt följ, läggande under gång och inkallning. Bailarn har varit super, hoppet och framförgåendet som vi haft svårast med gick jättebra!
I morgon ska vi köra stenhårt med platsliggning och jag hoppas även vi kan köra skott. Det är det momentet jag är orolig för... Nervös inför tisdag!
Gillar denna, han ser så lycklig ut=)



Nu har man röstat;)

Nu har man röstat;)


Matdags.

Tog en bild på lilla ligan när det var dags för middag, Wilze kan oxå sitta och vänta på maten, fast han tror att den kommer fortare om han stirrar på den;)
Hungriga hundar.

En dag vid Önsjön!

Idag var jag, Baileyz, Zorba, Micke, Speed, Mickes syster och hennes hund till Önsjön och tränade. Vi körde spår, patrullstig, uppletande och sökruta. Baileyz var jätteduktig! Zorba har inte spårat på hundra år så hon var lite ofokuserad men hittade fram iallafall=)
Micke tog lite kort under dagen, grymma bilder!
Badälskande Baileyz:

Splash!

2 st Baileyz;)

Megasplash!

Dogsen=)

Baileyz och Zorba simmar:

Baileyz njuter och Zorba är inte riktigt lika nöjd.

Jag och Bailarn laddar för patrullstig;)

"Är det nån där?"

Spanar:

Det ska synas att man varit ute i skogen;)

Glad hund!

Bus, bus! Speed, Zorba och Baileyz.

Checka in raggen;)

Vackra Zorba ♥


Det var riktigt skoj att träna idag och kul att köra med Zorba=) Lillgumman. Dagen började med regn men avslutades med solsken. Det såg sjukt härligt ut i Önsjön, helt spegelblankt, man ville bara hoppa i :D
Mera träning i morgon! 

Ute och spårar, kör sök och patrullstig. B...

Ute och spårar, kör sök och patrullstig. Bailarn är grym! :)


Office.

Jag behöver ett kontor! Jag har så mycket pärmar och papper och med cheeren så blir det ännu mer! Tycker alltid att det är en massa som ska skrivas och fixas och det ligger papper över hela bordet.. Jag skulle vilja ha ett typ ett sånt här skrivbord, jag gillar trä=) Så man kan ha alla pärmar på ett och samma ställe plus hålslagarn och alla andra små stuff man har!
Klicka för att se nästa bild
 

Bailarn och näbbmusen.

Jag och Bailarn var ju och tränade bevakning häromdagen. Passade på att köra lite lydnad medan vi väntade på vår tur. Vi körde fot då jag plötsligt ser nåt på backen i ögonvrån, tittar ner och ser en näbbmus. 2 sekunder senare ser Bailarn oxå den. Och vips så sitter den i Bailarns mun och piper samtidigt som han tuggar och smaskar... Sen spottar han ut den och jag tänkte: Tur! Han provsmakade bara lite men den klarade sig utan skador. Den fortsätter pipa på backen och Bailarn kastar sig över den igen, denna gång toktuggar han, den piper det knastrar, det blir tyst och Bailarn sväljer!
Den jäveln! Stackars lilla näbbmus! Jag hoppas verkligen att den dog innan Bailarn svalde!
Det värsta var att han såg så jävla nöjd ut efteråt! Smaskade, viftade på svansen och slickade sig om munnen! Det hela var så makabert så jag kunde inte låta bli att skratta samtidigt som jag tyvkte sjukt synd om den lilla krabaten som fick sluta sitt liv i en glupsk labbetrut.


Jajamen;)


Dygnet är för kort.

Att blogga om när tid finnes:
*När jag höll på att få hjärtattack på jobbet, längesen jag blev så rädd.
*När Baileyz groteskt dödade en......
*Mina nya jobb.

Ingen tid...

Har inte haft nån tid till att uppdatera och det har jag inte nu heller. Ska åka och jobba med kids nu mellan 9-15 sen ska jag på mitt vanliga jobb 16-9.30 så vi hörs väl ikväll. Har ju massa skoj och annat att skriva.

Guess what! Im not a robot.

Klockan är bara 23 och jag sitter och gäspar och har gjort det ett tag, hur är det möjligt!?
Jag håller på att knåpa ihop min nya hemsida men fan vad det är drygt och krångligt!
Så nu ger jag upp och gör lite te och kollar på NCIS♥

Ps. Kollade mitt blodsocker idag på jobbet och jag hade 5.2, superb! ;) Grett!

Dagens låt får bli denna sköna låt.
Im not a robot.


Tja världen!

Idag har det varit skitväder, regn, regn och åter regn! Då är det mysigt att vara inne och dricka te med sin bästa vän=) (en av dom;))
I förmiddags var jag hos tandläkaren, good news! Inga hål! Bara lite missfärgningar av allt te (hehe:S) som putsades bort, piece of cake. Sen när jag skulle betala så visade det sig att besöket som skulle gått på nästan 800kr gick på 185kr pga att man får nå bidrag/år om man är mellan 20-29år, och jag var inte där förra året så jag hade 2 års bidrag att utnyttja, yei!

Nu är jag på jobbet och ska göra nån nytta!

Smell ya later!

Hola!

Jag har fortfarande lite ont i halsen, damn! Har iaf haft en bra dag. Efter jobbet for jag till Felicia och snacka lite sen drog vi till Kännåsen och käkade frunch. Trevligt! Sen drog vi till stallet där hon fixa lite och jag tränade platsliggning med Bailarn, gick rätt bra. Gick även en liten patrullstig med ljud och Bailarn var duktig!
Sen när jag kom hem drog jag och Zorba ut och cyklade en sväng, hon behöver träna;) Det var mysigt och som tur var så såg vi inga björnar!
Grannen hade stött på en björn för några veckor sen.

Det blev pannkaka till middag:D

Efter middan packade jag in dogsen och for till Grytan för lite patrullstig med Lisa, Judo och Sol. Jag hann bara köra en med vind men jädrar vad Bailarn var grym! Han fullständigt flög av stigen där figuranten låg, duktig hund!

Sen blidde det cheerträning, hade planerat vad vi skulle göra men det blev inte riktigt så men nästan;) Vi byggde och det var det vi skulle.

Nu sitter jag och kikar på underbara NCIS ♥
Ska hämta lite te och en smarrig macka!

Hatar mornar!

Jag är ingen morgonmänniska! Fan vad jag är trött! Vaknade 6.30 och det är alldeles för tidigt. Har nyss duschat och ätit lite flingor. Slutar om dryga timmen, då ska jag till Felicia och snacka skit och äta frunch. Men nu måste jag göra lite te för jag har ont i halsen, jag hoppas verkligen bara att det är den tidiga morgonen som gör sig hörd för jag vägrar att bli sjukt igen!

Eller egentligen hatar jag inte mornar, bara man tagit sig upp så är dom rätt mysiga, iaf om man kan krypa ner i soffan med lite te. Men lämna den varma sköna sängen för att stressa iväg till jobbet är inte min grej.

Ps. Åt inga pannkakor igår så det kanske blir till frunchen;)

Argh!

Blev sjukt sugen på pannkakor! Jävla Kenza!

Zport.se

Daniel Lundqvist är en av två killar i Jamtland Cheer. ”Några av mina kompisar var väl lite skeptiska när jag berättade om cheerleading första gången. Tyvärr är det väl lite gaystämpel på den här sporten, men jag tycker det är ganska manligt. Det kräver balans, styrka, koordination och koncentration. Och jag lyfter hellre tjejer än jag lyfter skrot”, säger han.

Hittade vårat repotage på Zport.se.


What!?

Jag var in på Fitness Magazines hemsida och surfade runt lite och vad hittade jag där om inte bilder på oss! Say what!? Hur hamnade dom där?? Hehe!?
Det var ju inte världens mest smickrande bilder dock, men här är dom.
Anna, Sara och Michaela.


Vi failade för att jag fick hjärnsläpp, skulle bli en pump n go. Vi gjorde dock om och rätt men trist att just denna bild skulle komma med då :S

Här är precis innan en clean, nice pose! Not!


Jaja det var ju komiskt att jag snubblade in på dessa, 6 månader senare. Undra vart mer vi finns med utan att vi vet om det:P


Oh yeah!

Jahapp, ännu en arbetsdag snart avklarad, bara natten och morgonen kvar:P
Har varit sjukt lugnt idag, nästan tråkigt. Men ätit god kladdkaka med vit choklad har jag gjort och sen till middag blev det nudlar, wokgrönsaker och nån jävla konstig veggosojaproteinskit, som ja, faktiskt bara är skit. Men jag var tvungen att testa, smakade helt okej men lite creepy att äta nå konstgjort krafs, men å andra sidan, hur mycket av det vi stoppar i oss är bra egentligen?
Tacka vet jag älg som pappa skjutit!
Jag har ätit en massa fruktsallad nu på kvällen oxå. Mums!

Kunde inte låta bli att testa vågen på jobbet, den gillar vi;) Woop woop!

Nu blir det te och film! Nice!

3 gringos x 2.




Emma och Tina är här och vi har käkat tacos, mums! Sen köpte vi den största jäkla godispåse jag någonsin sett, 1,6kg! Schaisse!
THE candybag:



Tarzan.

Igår var jag så jävla less efter jag hade kollat Fridas fejja men sen var jag in på Zickans hemsida och kollade in alla hennes hundbilder och då kändes det mkt bättre, då blev jag ist sjukt sugen på att träna hund och ta hem Tarzan.  ♥





Är på jobbet fortfarande, slutar kl 17, då ska Emma och Tina med mig hem. Dom ska sova över och gosa med Wilze:P
Sen ska jag jobba natten i morgon igen, 23.5 timme, katching i kassan! ;)

Facebook är inte bra för välmåendet.

Har nyss suttit och surfat lite på fejjan som man brukar göra... Men för ovanlighetens skull (NOT) så hittade jag en massa fräsiga bilder på en kompis fejja, hon måste fan ha rest jorden runt snart. HERREGUD vad hon har hunnit med mycket!
Då fick jag sån där plötslig ångest över mitt liv igen. Vad fan gör jag här hemma i Östersund, halvt missnöjd med diverse saker när man kan vara ute och resa och upptäcka nya saker!?!
Jag måste ta mig iväg snart! Man blir ju inte yngre direkt! Och nu var det 6, 6 (!) år sen jag var i Australien! Fast jag kan ju glädja mig till att jag var bland dom första ur min klass att dra iväg nånstans iaf. Näe det blev jag inge gladare av... Måste ta tag i detta nu! Hitta på nåt skoj att göra! Älskade Ninni drar ju till Asien i jan/feb nångång, jag vill med men ska tävla cheer där på vårkanten. Men efter det kanske jag kan joina henne, hon ska ju iaf va där 6 mån=) FAN FAN FAN att jag inte åkte med till Aus och NZ med Ninns, Karin och Sonja. Undra hur länge jag ska ha ångest över det...
Näe nu måste jag göra nåt annat för och slute fundera, dricka te och göra 100 situps och armhävningar kanske.
Stal denna på Fridas fejja. NICE!

Mera bilder!

Stal lite bilder av Michaela;)
Jasmine i full:

Jamine i Cradle:

Nadja i lib:

Från min kamera:
Nadja i Arabesque:

Sanna i show n go:

Nadja i Scorpion:

Nadja i Cradle:

Hoppelihopp och viga ungar!

Gillar Fatima och Michaelas cheerface=)

Vårt bord med våra stuff:

Three cheerleaders;)
Jag satt och tokflinade i evigheter och precis när jag slutade tog hon kortet, damn!


Kommer säkert slänga upp fler bilder när jag har klippt ur dom ur filmen=)

Cheers! ;)


Att jag aldrig lär mig!

Hello!
Nu ska jag dra iväg till stan och shoppa ett par skor och sen åka och jobba natten + hela lördagen.
Har inte gjort allt jag skulle göra idag så jag är lite smått irriterad! Att jag aldrig lär mig!!! 
Måste packa väskan nu... Vi höres senare. Har lagt upp en drös med bilder från gårdagen som jag ska publicera senare idag när jag har lite tid på jobbet.
Nu: Kissa hundar! 

Trött!

För ovanlighetens skull försov jag mig i morse... Fan vad less jag blev! Hade ställt klockan på 7 för att hinna äta frukost i lugn och ro och sminka mig osv och så vaknar jag av att Michaela ringer 7.45, kul! Men tur var väl det för annars har jag väl vaknat 12...
Skulle vara på sporthallen kl 8.30 så det blev liiite stressigt. Men jag hann ju innan kl 9 då alla elever skulle börja droppa in.
Det har iaf varit en rolig men tröttsam dag, vi har kört 6 uppvisningar plus att vi byggt lite på sidan om oxå.
Jag hann kasta i mig fil och flingor i morse men inte fixa fika att ta med så sen var allt man åt en liten fralla och te under dagen, känner mig hyfsat matt nu, trots att jag nyss åt middag.
Vi har ju dessutom stuntträning ikväll 1 timme, puh!

Måste hinna träna Bailarn oxå, tänkte åka ner på klubben men orkar fan inte så det blir träning hemma på gräsmattan! För träna måste han!

Men nu blir det nog en powernap, en kort sådan.

Men först så slänger jag upp en film från den sista uppvisningen från dagen. Jag är rätt nöjd med min prestation faktisk, brukar alltid göra nåt fel eller bara göra det fult men här ser det helt okej ut. Klart det finns saker att förbättra men helt nöjd faktiskt=)
Jamtland Cheer!

Cheer all day!

I morgon ska vi vara på Sporthallen mellan 9-16 och berätta om vår förening. Det kommer vara runt 1300 gymnasieelever som går igenom lokalen och ska testa olika sporter. Sen har vi träning på kvällen! :D
Cheer on bitches!


Ps.
Var en riktigt rolig träning ikväll oxå=)

Ute i det underbara vädret med the dogz:)

dsc00571 (MMS)

Ute i det underbara vädret med the dogz:)


På jobbet.

Sitter på jobbet. Ska jobba natt. Ska strax ut och cykla tandemcykel för första gången i mitt liv, wish me luck! =)

Berättar hur det gick sen;)

Ps. Jävlar vad fint väder det är! 30grader visar tempen på här på balkongen, galet, 7 september!

Liten vovve.

Jag och Wilze var på skogspromenad.

Gullet=)


Vi blev hungriga i skogen.

På en kulle.

Hittade en gammal vagn.

Myror i brallan.
 
Suddig svamp;)


Thats all folks!

Bailarns dag på röntgen.

Wilze fick hänga med på kliniken, Bailarn trötter.
28kg Baileyz och 3 kg Wilze.


Wilzepilse tuggar ben, då höll han sig på plats=)

Waz up!

Bailarn på bordet;)

Bailarns bollar, HAHA!

Wilze håller Bailarn sällskap på bordet.


Nu ska vi ut i solen.


Röntgen på G.

Nu ska jag och Bailarn åka på röngten, wish us luck! =)

Skogsmullar.

Tog lite bilder i skogen men tyvärr dog batteriet rätt snabbt. Vi hade iaf en trevlig tur där det blev både jogging, powerwalk och bus i skogen=) Tränade lite platsliggning och framförgående oxå.
Rätt skönt att det bara är jag och Baileyz hemma. Lillen och Zorba är i Alsen med Jonte.
Bailarn är söt♥

Hehe.

Kläppebacken e lång.

Bailarn är inte riktigt fokuserad på sin uppgift:P

Jag och Bailarn=sant.
Synd att ljuset blev knas, fast det blev rätt coolt;)


Har käkat middag och nu kollar jag på How I met your mother medan jag väntar på att söndagsfilmen ska börja kl 21. Ska nog tom dra igång dammsugaren och diska oxå faktiskt innan.
God och nyttig middag. Lax, pärer, grönsaker och gräslök. Mumma.

Jag och Baileyz i blåbärsskogen:-)

dsc00566 (MMS)

Jag och Baileyz i blåbärsskogen:-)


Hotellfrullen.

Okej den kanske inte såg mkt ut för världen men allt var inte framme här:P

Träning.

Tjoho!
Jobbade till 10.30 idag, drog direkt därifrån till gymmet, bra jobbat! Körde rygg, biceps och mage. Har blivit sjukt svag i biceps, buhu :( Men annars gick det väl rätt bra.
Några av dom övningar jag körde.
Latsdrag:


Växlande hantelcurl:

Hantelrodd:


Efter gymmet for jag till brukshundklubben och kikade på agility, hyfsat träningssugen nu! Träffade Tina och Judo, trevligt.
Jag har käkat lite och ska dra ut i skogen med Baileyz nu sen ska jag cykla ner till Dille och snacka med Jossan och Felicia om hur dagen varit. Dom tävlade ju distans idag. JAG VILLE OXÅ!
ÅH vet ni!!!! Ameija! Min gamla fodervärdshäst var med och tävlade! Åh lilla gumsan! Pluttinuttipållen♥
Ska leta fram nån bild på henne och slänga upp här!
Jag skulle köpa henne för några år sedan men hon som hade henne då (idiot) ångrade sig när allt var klart, banklån och hela köret. :(

Jaja NU: Skogen!

Hola!

Nu har man käkat middag och snart gjort halva passet.
Är fortfarande sur över att jag inte lyckats få tag på en hästbuss så jag kunde vara med på distanstävling i morgon! Skit! Hade varit så kul! Men men.. Hoppas Felicia och Jossan får roligt iaf. Fan! Näe jag är inte bitter!

Kvällen ska tillbringas framför en förhoppningsvis bra film och förmodligen en massa te. Kanske även bläddrar i min nyinköpta tidning oxå...

Träningsvärk.

Måste bara kasta in ett inlägg om träning. Var ju och hade cheer i torsdags, första träningen efter uppehållet. Vi pratade lite ang hösten och framtiden och sen testade vi att bygga. Det var ju ett tag sen vi byggde med Anna som topp plus att Michaela varit borta under sommaren. Jag måste säga att det gick bra, tog bara ett par ggr till vi satte en elevator direkt upp. Det sitter i. Och jag är glad att Michaela är tillbaka för vi basar så bra ihop, vi är ju typ exakt lika långa=)


Sen var jag på gymmet och körde ben, gick helt okej, körde på samma vikter som i våras på senaste passet jag gjorde. Har ju knappt gymmat sen dess! Tog inte i allt vad jag kunde, vill börja lite lugnare men jag har iaf träningsvärk vilket betyder att benen fick kämpa lite=)
Idag blir det tyvärr inget gym eftersom jag jobbar hela dagen och natten och inte iddes kliva upp 6 i morse för att träna (jag vet, latmask!) men i morgon blir det iaf!
Känns bra att börja komma igång igen, håller tummarna för att jag inte blir sjuk igen! Hade lite känning i halsen häromdagen (strax efter gymmet, som vanligt. Är jag allergisk mot stället eller??) men som tur var så gick det över :D

Nu ska jag nog gå och handla lite mat så jag inte behöver svälta:P

Hahahaha! Jag dör! Hittade denna gamla galna bild.
ENJOY :P


Jag gillar Rådhuset.

Jag tycker Rådhuset är rätt coolt, i vintras visade dom värsta ljus och ljudspelet där under vinterfestivalen och nu annars så kör dom lite olika trudelutter på dagarna. Mysigt=) Fast jag får ju aldrig höra eftersom jag inte bor i stan. Tror faktiskt jag ska åka in nån dag och lyssna lite, sjunga med i Jämtlandssången kanske;)
Norpat text och bild från kommunens hemsida:
Klocktornet
"Nu strålar nya melodier ut från Rådhusklockorna. Följande melodier spelas från och med 19 juli:
08:00  Jämtlandssången
12:00  Wiggen (Till Örjan Lindqvists minne)
16:00  Jamtlannstaus
20.00  Jämtländsk kärleksvisa"


Det är tokfint väder ute, agilitytävlingar på brukshundklubben och idag kl 15 startar Great Lake Run, värsta roliga eventet. Men men här är man ambitiös och offrar glädjen för pengar. Är på jobbet nu, ska jobba 23,5 timme, gjort 1 än så länge.
Men ni som är lediga, passa på att njuta av en toppenfin höstdag!
Kram på er.
Ps. I morse hade jag och Felicia en hotellfrulle/söndagsfrulle på lördagsmorgonen, nice. Mera sånt åt folket!
Peace!

Mot staden!

Nu blir det fotboll och öl hos Olle och Fatima;)

Chillad dag.

Idag har jag och dogsen mest chillat. Tränade bevakning med Bailarn på kvällen, gick helt okej och under dagen har jag tränat sitt och ligg med valpen som jag nu döpt till Zäta, får se om hussen går med på det:P

I morgon blir det fullt upp. Kl 10 ska jag ner till Ås och rida Flygarn och passa på att gå in på skolan och kolla upp ett betyg och även kika efter ett jobb, sen ska jag träna både lydnad och bevakning med Bailarn sen kl 15 ska jag rida Robin och sen träna Bailarn på klubben, sen käka middag och hinna cykla med Zorba om jag inte redan hunnit det. Sen cheerträning kl 20. Måste hinna handla oxå=)

Nu är det American Pie på tvn, dags att fixa te! :D

Puppyn!

Lillgrabben har lärt sig sitta på kommando, på 1 (!) dag:D
Duktig=)


Äntligen!

Idag blev det äntligen av! Jag lyckades ta mig iväg till gymmet:D Körde lite axlar, triceps och boobs. Nice!
Sen fick jag inte upp mitt lås till skåpet, drog och slet och ruckade på den där jävla nyckeln femtioelva ggr! Inget hände, letade lite grejer så jag kunde bryta upp skiten men hittade inget bra och till slut när jag bett om hjälp DÅ går det att låsa upp! Jävla låshelvete!!!


RSS 2.0