Roligt:)

dsc01431 (MMS)

Roligt:)


Pang!

Var så himla trött efter jobbet idag så jag var verkligen inte sugen på att åka och skjuta, kallt och mulet var det dessutom. Men vi hade ju bestämt med instruktörerna så det var bara att åka, och fy vad kul det var! Testade massa nya saker, vi körde skytte med förflyttningar i sidled, framåt och bakåt. Sköt även med svag och stark hand. ROLIGT! Ville inte sluta.
Bild från en övning i våras;)


Nu ska jag glo på Glee litegrann. I morgon börjar jag 15.30 så tänkte försöka uträtta lite ärenden innan.
Ajöken=)

Damn!

Satan i gatan! Skulle gärna vara såhär vältränad och duktig!
Mitt mål 2026!

Golds rockar!

Haft så sjukt roligt idag! Vi fick en massa uppdrag vi skulle lösa. Ett gäng bilder från dagen/kvällen.
Bästa laget!



Såklart styrketävlingar=)


Skulle ta kort på statyn med vår ballong.

Gymnastiska övningar, hehe.

Ett av uppdragen var att skaffa en Goldsbakelse, vilket vårt lag såklart gjorde MEN tävlingsinriktade som vi Goldsare tydligen är så när vi kom in och skulle lämna den till domaren så kom en ur vårt motståndarlag och slog den ur våra händer och stampade på den... MORR! Man fick ju poäng om den kom in hel...   

Middag på Marité, mkt trevligt!

Mums!


Efter middagen och en massa snack, mest om träning, haha, så drog vi och dansade. Men fy tusan vad det var varmt! Helt stört! Skulle försöka ta oss ut på terassen för att svalka oss men det gick ICKE, det var så packat med folk så man tog sig inte ut...
Det var iaf sjukt roligt med alla uppdrag och det var god mat med trevliga människor=) Fick dessutom en ny fitnessintresserad vän, skoj!

Massor.

Har massor jag skulle behövt slänga upp här, bilder från RM i Malmö, bilder från HTU men so little time! ...
Nu blir det att ladda inför kickoffen med ett avsnitt av Glee och lite te;)

Fredag...

Har varit toktrött hela dagen men jag överlevde=)
Jag och Andreas var ut och åt middag på den nyöppnade restaurangen T&K ikväll, mkt trevligt. Har även varit och shoppat kläder, behövde ett par nya vanliga jeans eftersom alla dom jag har är paj. Mkt nöjd, sköna brallor. handlade även lite mer men får se om jag ska ha kvar det, måste gå runt i det hemma och känna efter;)
Nu sova. I morgon kickoff med Golds=grymt kul!

Sitter på torget och äter glass för mig sj...

Sitter på torget och äter glass för mig själv och så kom det en duva haltandes. Åh:( Jag tycker så synd om djur som gjort illa sig. Han hade bara en fot, det var inga tår på fossingen, han var som kapad vid fotknölen stackarn. Bara en pinne att gå på:'(


Time.

Jag hinner inte med. Har för mkt att göra och känns som jag bor på jobbet, men det gäller att passa på medan man får som vikarie...
Idag har dagen sett ut på följande.
Efter att ha sovit way to lite timmar (ca 3-4) så for jag på jobbet, åkte med Andreas eftersom jag är utan både bil och cykel och det var äckligt väder och inte går det några bussar... Jobbade 7-5, tog bussen till stan med en chaffis som stank svett, vidrigt. Sen kastade vi i oss lite mat på Andreas jobb, åkte tillsammans hem och där var det bara att hoppa i ridkläderna för jag hade lovat att Frida och en till skulle få komma och rida (vilket var bra för hade jag satt mig ner hade jag somnat).
Väl klar i stallet så var det bara att gå hem, hoppa i duschen och åka in till stan på tränarmöte. Det gick bra och det känns kanon inför höstterminen. Väl hemma från det (åt massa kakor och bullar, FYFY!) så blev det kvällsprommis med dogsen och nu bloggning på toaletten, multitasking på hög nivå.

Det var roligt att rida lite. Ska skaffa häst om jag får fast jobb;)

Bailarn ligger oxå i sängen, haha sötis:)

dsc01415 (MMS)

Bailarn ligger oxå i sängen, haha sötis:)


God morgon världen. Tokfint väder idag:)

God morgon världen. Tokfint väder idag:)


Till Linda;)

Tack Linda, både för hår och jackkommentaren =)

Shit! På väg till affären på jobbet och så...

Shit! På väg till affären på jobbet och så går jag förbi ett träd och så knakar det och en kvist kommer flygandes. Tittar upp och en liten unge sitter där uppe! Var tvungen att fråga om hon fick va där. Ja svarar hon. Men tänk om du ramlar ner? Näe, jag KAN klättra ner svarar hon. Jahapp, det var det...


Jag och min skinnjacka på väg till jobbet ...

dsc01409 (MMS)

Jag och min skinnjacka på väg till jobbet genom skogen...


Migrän eller?

Satan i gatan vilken fruktansvärd kväll jag hade på jobbet! Började med en huvudvärk (rätt sent som tur var), som bara blev värre och värre. Eftersom jag var på jobbet så var tvungen att hjälpa några innan jag kunde lägga mig och fy satan vad det var plågsamt! O den ena var pratglad och långsam och jag började må illa, huvudet dunkade så in i helsike... Trodde jag skulle avlida...

Sen när jag väl kom till ner till kontoret så var jag tvungen att gå och kissa och herreguuuud vad plågsamt, då börja huvudet dunka ännu mer :S
Tog jag mig knappt till sängen och när jag lyckats tråckla mig ur kläderna som oxå var helt sjukt plågsamt och lagt mig kunde jag varken blunda el titta för antingen snurrade allt el så var det för ljust. Huvudet dunkade som aldrig förr och jag började kallsvettas och må tokilla, hade tait med mig skurhinken eftersom jag hade börjat må illa och tur var det för sen blev det kräkkalas. Ytterst otrevligt! Kändes inte helt roligt att vara på jobbet, hade det larmat då vette fan hur jag skulle klarat det :S
Jag fattar inte hur man kan ha sån huvudvärk!? Och vart kom den ifrån?
Alla dom som lever med migrän gör det bra, jag skulle aldrig palla!
Migrän:S


Funky;)

Haft en jätterolig dag på Funkykidzutbildnignen och jag klarade den, så om några veckor ska vi köra igång. Jag kommer att ha 6-8åringar=)

Jag pallar inte fulla människor!

Jag pallar inte fulla människor!


Funkykidz.

Idag har jag varit på min första Funkykidzutbildningsdag (långt ord det där...) det var riktigt roligt och lärorikt. Jag har fått dansa runt som en 5åring och varit trotsig, sjukt roligt! I morgon kör vi sista dagen, då ska jag lära ut 2 låtar så nu har jag suttit och lärt mig koreografin.
Var ju på F4 tidigare under kvällen och åt middag med mitt kompani. Jag missade tyvärr övningen som var under dagen som dessutom verkat sjukt rolig, jobbig och bra. Men jag fick iaf äta en god middag och lyssna på galna militärhistorier =)
Nu är jag hungrig och trött, tror jag ska ta med lite fil och flingor och äta i sängen minsann. Då kan man bara däcka sen;)

Cyklade förresten till jobbet igår, 15km dit i solsken, när jag sen cyklade hem var det nästan mörkt ute. Dessutom kändes det så satans trögt, kollade ner i farten för att se om det var lite luft men d såg ok ut. När jag hade kanske 3km kvar (av mina 15km hem, japp, det är lika långt hem) så började cykeln kännas konstig och efter en stund till så började den lixom guppa.
Tänkte att nu kan det snart inte vara nån luft kvar, cyklade sakta vidare, mötte Andreas som skulle möta mig med dogsen, klev av cykeln och det var ett platt bakdäck då...
SUCK!
Så nu är jag utan bil OCH cykel, lovley!
Ska anlita Andreas som chaffis i morgon... Ska på FK 11-16 sen jobba 16-9.30 måndag morgon sen hoppa på ett 14-21pass på mån kväll, puh! 

Slänger upp några bilder på det jag bakade när Andreas fyllde år.
Mina första cupcakes ever.

Kolakakor.

Specialbulletårta;)

Kanelbullar.

Vaniljbullar.

En tårta som vi gjorde tillsammans=)


Nähäpp, nu skulle jag visst va fyllechaffis.. Åker väl mot stan då.

Society.

"Less is more"
Störtskön låt! Fränt att Depp är med och spelar oxå;)
Eddie Vedder.

It´s time that we began to laugh and cry and cry...

...and laugh about it all again...
Fick eller köpte en skiva när jag var liten med Leonard Cohen och denna var min favvolåt, älskade refrängen: Soooo loooong Mariaaaaanne!

Baileyz chillar;)

dsc01388 (MMS)

Baileyz chillar;)


Väntar på bussen...

dsc01383 (MMS)

Väntar på bussen...


Cykeltur.

Cyklade hem från jobbet igår, 15km. Cyklade som en tok första biten men när jag kom till stan såg jag en massa cheerleaders så jag var tvungen att stanna. Det var Sanna som hade juniorerna. Kul och se hur det går för dom=)

Svar på kommentar/kommentarer.

J!
Först och främst tänker jag inte hälsa N någonting, det har jag inte heller tidigare gjort. Dina kommentarer är fruktansvärt eleka och omogna och jag hoppas verkligen du lärt dig något av konsekvenserna.
Jag tvekar inte att föra dina kommentarer vidare till föräldrar och polis hädanefter heller.
Det är inte N som har förstört någonting, inget är N´s fel. Det är DU själv och DITT beteende som förstör för dig själv.
N är en jättegullig/snäll människa som förtjänar att ha det bra och ha bra människor omkring sig, vilket h*n har.

Du får ta mod till dig och säga förlåt själv, OM du menar det.

Ingen, varken du eller den/dom du trakasserar mår bra av det du håller/har hållt på med.
Du sårar andra och förstör för dig själv!

Gör dig själv och andra en tjänst och tänk efter före!

Värme!

Surfade runt på resor... Hittade en 2veckors sista minuten till Turkiet för 2000kr! Jag hoppas verkligen det finns såna kvar i september när jag och Andreas planerar att dra...


Zeb.

Fick precis reda på att Zeb är till salu. Och i annonsen står det massa bullshit! Att han tex är Parellitränad och ALDRIG skadad! Skrattretande! Han har ju pålagringar på ett framknä, jag har tom pratat med en fd ägare som hade han i travträning och dom har röntgat honom.
Helt galet var den där människan Debbie ljuger och försöker lura människor! Dessutom begär hon 8000!kr för han.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att någon vettig snäll och framförallt HÄSTKUNNIG människa köper honom så han får det bra!
Zeb.


http://www.blocket.se/jamtland/Westernridet_Varmblod_34667072.htm?ca=3&w=1&last=1

Måndag.

Har hängt med Felicia idag i hennes nya hus=) Så det får bli lite bloggande sen för nu ska jag snart åka och jobba.

Busy.

Har haft det riktigt trevligt i Dalarna. Har som ingen lust att sitta och blogga när man är där så kort tid, då vill man ju umgås. Ska gå och lägga mig nu men i morgno börjar jag inte förän 15.30 så då ska jag blogga lite;)

Minisemester, typ.

På väg ner till Borlänge med Andreas och hans far. Vi ska hälsa på systrarna och hans mor. Ska bli mkt trevligt=)

Gillar att kunna ha med datorn i bilen så man har nåt att göra. Har tagit åksjukepiller så jag kan sitta och titta ner;) Har tom en billaddare.

Näe nu ska jag surfa vidare=)

Idag tog jag världsrekord. Vaknade 06.38 o...

Idag tog jag världsrekord. Vaknade 06.38 och var på jobbet 07.03. Skulle kunna påstå att jag rivstartade min fredagmorgon! Katjing!


Cheer...

Har suttit i några timmar nu med cheergrejer, rensat gamla pärmen lite och suttit och gjort nya worddokument till var och en där man kan skriva vad dom beställt och vad som betalats. Shiiit vad det tar tid. Ska sova nu eftersom jag ska upp och jobba om 4,5timme :S

Solen skiner...

...och jag jobbar...

My BYZ.

Nu står BYZen hemma i garaget i tryggt förvar. Är nästan som ny;) Bara lite fix och trix och en påställning så är det bara att tuta och köra=)

Crap!

När jag inte trodde gårdagen kunde bli sämre kör jag över en grävling på vägen hem. BONK! lät det. och jag kände hur jag verkligen körde mitt över stackarn med hela hjulet :( USCH! Jag grät en skvätt.
Jag såg han inte för det är världens sämsta helljus på bilen plus att jag körde för fort (SKÄMS PÅ MIG!!!)
Åh!!! Jag mår så dåligt!

Åh:'( Mitt offer sen gårdagen:( RIP lilla ...

dsc01370 (MMS)

Åh:'( Mitt offer sen gårdagen:( RIP lilla vän...


Söta Zorba ligger i soffan och myser på mig:)

dsc01369 (MMS)

Söta Zorba ligger i soffan och myser på mig:)


Why?

Har haft en skitdag och nu ska jag åka och jobba så jag kommer ha en skitkväll oxå... Längtar till jag somnar så man får vakna till en ny dag...

Bic/tric.

Körde lite armar idag, biceps och triceps. Hade Zorba i bilen så ville inte stanna så länge men lite hann jag med.
Sitter nu och mumsar keso, äpple, banan och kanel =)


Dips i maskin 3x15, 40kg. Hade ingen aning vad jag skulle ha för vikt så jag testade, ska köra tyngre nästa gång.

Triceps pushdowns med rep 22,5kg 22,5kg 25kg

Bicepscurl med hantel 3x15 6kg

I maskin 3x15 25kg

Triceps kickbacks 5kg 5kg 6kg


Måste ta med kameran till gymmet och ta egna bilder, skittråkigt med en massa olika bilder, vissa på folk, vissa tecknade. Näe jag ska göra ett eget litet album med gymövningar=)

Nu ska jag hoppa i säng. Ska ut på långpromenad med dogsen i morgonbitti. Börjar inte jobba förän 15.30=)


Zorba spanar ut över Torvalla:)

dsc01367 (MMS)

Zorba spanar ut över Torvalla:)


Legs.

Körde som sagt ben igår, och måste skriva upp vad jag gjorde så jag har koll=)

Bensträck 3x15, 20kg

Liggande bencurl 3x15, 15kg 15kg 20 kg

Utsida lår, nån maskin där man står upp och har vikten på utsidan låret och lyfter det, typ som kissande hunden fast stående:P 3x15, 15kg

Sittande benpress 3x15, 60kg 70kg 100kg

Liggande benpress 3x15, 50kg

Tåhävningar 3x15, 70kg
(Denna bild och den på sittande benpressen kommer från Candy Darling). 


Slängde in lite tåhävningar och jägarställning på vibrationsplattan oxå;)

Näe fy satan i gatan! Dags att sova, har vänt på det här jäkla dygnet alldeles bedrövligt mkt nu sen jag kom hem från Marma! Take me back to ordningen och rutinerna vi hade där!

Gonatt ;)

Träningsvärk.

Har träningsvärk i varenda muskel i benen och rumpan, me like! Var på Golds igår för första gången på lääänge (skäms) och det var grymt skönt! Ska dit och bränna lite energi i morgon oxå. Då blir det nog armar...
Hehe.
Se hela bilden

Ute och kör BYZen :-D

Ute och kör BYZen :-D


Nyss gymmat och nu blir det mumsig biff me...

dsc01365 (MMS)

Nyss gymmat och nu blir det mumsig biff med massa sallad:)


30.

Bara 30 min kvar av detta 23,5timmes pass!

So you think you can dance!

Satt och kollade på SYTYCD ikväll och dom är så grymma! Hade två favoritpar ikväll. Ryan & Ricky och Jordan & Tadd.
Here they are!

Ryan & Ricky.
Awesome!
Älskar den galna zombiedansen! Påminner om Gleeavsnittet jag nyss la upp;)


Jordan & Tadd.
Vackert.
Det ser så galet enkelt ut!


Clarice & Jess
Fint.
Det börjar bli bra på 00.40 typ men 1.10-1.30 är bäst.


Love 2 dance!
Måste ha lite galna cheerdanser till säsongens uppvisningar;)

Glee!

http://megashare.info/watch-glee-season-2-episode-11-online-TWpZeU5nPT0

Vilket bra avsnitt! :D


Morgondagens lista.

* Springa
*
Städa
*
Klippa gräset
* BRAKa
* Träna agility
* Tvätta och städa bilen
* Skjuta

Hm, listan gick sådär...

Paint.

Har målarfärg på armarna, händerna och fötterna, hehe. Hjälpte Felicia och Ralf att rolla vardagsrummet i deras nya hus, det är rätt roligt att måla. Sist jag målade var nog i Australien, då jag målade utsidan på huset jag bodde i.
Jag vill oxå ha ett eget hus...

Annars idag har jag solat och simmat i Önsjön, det var tokskönt i vattnet idag med.

En bra dag på jobbet;)

Igår var det en mycket trevlig dag på jobbet, jag och en av brukarna åkte ut på äventyr i solskenet.
Vi hade picknic i slalombacken.

Sen åkte vi till Önsjön och badade.

Det var rätt mkt folk.

Galna ungar kastade sig från hopptornet!

Egobilder:P

Jobbilen, V70 med automat, me like!

Tankade biogas, fränt;)

Sen spelade vi kubb när vi kom tillbaka.

När jag kom hem kom det stygga moln...


Mycket trevlig dag på jobbet :D

God morgon!

Bild från Önsjön igår. Tokvarmt och skönt!


Äh du trodde väl seriöst inte jag var uppe nu!
Näe jag ligger i sängen och drömmer goa drömmar, tacka vet jag tidsinställda inlägg :P

Fäviken.

På Fäviken händer det grejer;)
Det var jag, Felicia, Andreas och Ralf som åkte upp och det såg ut som det tänkte bli regn men det blev tokfint väder! Skulle haft minimala kläder så man hade blivit lite brun!
Vi kollade på fårklippning, sjukt snabb gubbe!


Tittade in i en husbil värd 2 miljoner, som även rymde en liten bil.
Den var låång, men det syns inte på bilden.

Utrymmet för den lilla bilen.

Såg 2 hundar som såg ut som Tarzan och Zorba.

Sköt pilbåge, åh vad det var längesen!

Försvarsmakten var där och visade upp lite stuff.

Sötvalpen kampade med en skurmopp=)

Ammosök.

Kollade på "vildsvinsjakt".

Fårvallning.

Käkade kolbullar, tradition!

Mums!

Antons timbershow.

Folk överallt.

Åreskutan.


Näe för tusan, nästa år ska jag vara där lördag och söndag och hundarna ska med =)

Tokskönt väder!

dsc01350 (MMS)

Tokskönt väder!


Nu badar vi i Önsjön:-D

dsc01347 (MMS)

Nu badar vi i Önsjön:-D


Picknick i slalombacken. Idag gillar jag m...

dsc01345 (MMS)

Picknick i slalombacken. Idag gillar jag mitt jobb skarpt:)


Slow.

Håller på att göra ett inlägg om Fäviken men det tar sån tid med alla bilder. Så jag ger upp och fortsätter i morgon.
Slänger upp en bild på Nike in action.


Fäviken!

Hade en superskön dag i Fäviken igår, ska slänga upp bilder när jag kommer hem från jobbet ikväll. Nu blir det lunch på altanen.

RSS 2.0