Snart träning.

Har nyss ätit, är hos Anna och nu ska vi dra och träna... :)


Har precis ätit lunch med Andreas på hans ...

Har precis ätit lunch med Andreas på hans restaurang. Har uträttat en massa ärenden och träffat på syrran på stan. Strax ska vi till Badhusparken med hundarna, det är tokhärligt väder och jag är ledig! :-D


Dagens att göra.

* Hänga tvätt
* Släppa ut hästarna
* Sola
Skicka tillbaka briefsen
* Ev köpa nya kängor, har funderat sen augusti, dags nu kanske...
* Betala räkningar
* Ev träna För sjuk för det, måste vila till DM.
* Ev skjuta Äh, inte idag
* Träna cheer och bli fotad av LT;)
* Långpromenad med hundarna fast den blev kort...

Gick från jobbet häromdagen för att jag hade glömt pengar så jag inte kunde åka buss. Fast jag hann bara till Odensala innan Andreas hämtade mig men det var asskönt väder så jag hade kunnat gått hela vägen, men mina fötter höll inte med... Måste köpa dom där kängorna snarast!
Nice!



Måste lägga upp bilderna från Arctura i morgon=) Jag var där med pappa och Agneta och åt lunch förra veckan och det var tokfint väder=)

Nu ska jag gå och lägga mig!

Dag 3 – Min favoritårstid och varför.

Jag har ingen särskild tror jag. Fast vintern och sommaren är nice. En riktigt fin vinterdag med ca -5 grader, strålande sol och en massa snö, det är tokhärligt! Sen en riktigt varm och solig sommardag är oxå helt underbart! :D

Måste nog slå ett slag för alla årstider. Hösten kan ju va sjukt härlig oxå, om den är fin och solig och alla fina färger på träden. Och våren, när man kan ta på sig gympadojorna och ta en promenad på asfalten eller sitta i fjällen och bara njuta av solen, snön och värmen.

Äh tusan, jag säger såhär:
Det spelar ingen roll vilken årstid det är bara det är solsken :D

Vinter hemma på gården:

Vår på skolan med killingagility=) 

Sommar, båttur på Storsjön:

Höst, bevakningsträning med Baileyz:



Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Hm, en person jag vill träffa en lördagkväll kl 23.58... Näe ingen särskild faktiskt. Andreas är här och vi kollar på film, Felicia och Ralf, Idde och Dessan har varit här och käkat middag så jag är rätt nöjd=)
Ett paket av Felicia o Ralf, haha! Skeden heter Jenny! :)

Andreas lagar god mat.




Rosetter!

Våra fina rosetter! =)


Weii! Jag fick en bild av Ida-Maria som gör våra rosetter och dom är jättefina! :) Bara dom hinner komma i tid med posten nu då :S

Jag fattar inte, om en vecka är vi i Boden och har tränat med en av våra koreografer under dagen och just denna tid ligger vi och sover eller försöker sova, jag kommer vara så sjukt nervös! Men det kommer bli så sjukt kul!!! :D

Go Jamtland Cheer Cougars!!!

Är och skjuter pistol:-D

Är och skjuter pistol:-D


Så jäkla trött! Somnade i soffan medan jag...

Så jäkla trött! Somnade i soffan medan jag typ pratade med Anna kändes det som. Nu har jag borstat tänderna och bäddat ner mig i soffan ist och det ska bli så skönt att sova! God natt lilla blogg:)


Tränarparty;)

Sitter hos Anna och mumsar bullar och snackar cheerleading=)


Gullig tant på skidor från 20talet;)

dsc00948 (MMS)

Gullig tant på skidor från 20talet;)


Wei! Har kollat på en av våra filmer av ru...

Wei! Har kollat på en av våra filmer av rutinen och den är så bra. Man blir så glad! :) Fatta nu är det bara 10 dagar kvar! Galet!B-)


En stöld till.

Förutom att jag stal listan av Anna så stal jag denna "dagens". Dock så satte jag dagens händelse sist, man kan ju inte veta dagens händelse förän den är slut, eller hur;)

Dagens vill ha: Solsken.
Dagens klädsel: Lundhagsbrallorna och en lila Pumatröja.
Dagens planer: Sluta jobba 11.30, ta bussen till Felicia, dricka te och snacka skit, tigga lunch;) bli upphämtad av Andreas och åka på Stadium och hämta våra nya tshirts, gå med hundarna, käka middag och avsluta kvällen/natten med ett spontant pyjamasparty hos Anna med förhoppningsvis några ur laget=)
Dagens saknad: Pengar.
Dagens dummaste: Att jag inte tog med nytvättade tjocksockar.
Dagens roligaste: Att jag och Felicia ska smida nya planer.
Dagens favorit: Det återstår att se ikväll vad det blev. Update: det blev Annas bullar! :D
Dagens godis: Inget.
Dagens humör: Rätt bra.
Dagens ord: Ledig!!!
Dagens händelse: Det återstår oxå att se ikväll vad det blev.
Uppdatering:
Haha dagens händelse blev en spännande händelse iaf: Hade insläppet idag och tro på fan, när jag skulle ta in första hästen lubbade den andra i samma hage genom tråden, nöt! Som tur var hängde hon med mig och den hästen jag höll i in i stallet så sen var det bara att plocka in resten. Men en stolpe gick av och hon fick ett sår strax ovanför hoven... Typiskt!




Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Den här blir ju nästan lite som förra inlägget "Om mig"... Men men.

Eftersom jag inte är hemma så får jag ta en bild ur arkivet.
Jag gillar mitt hår här=)


1. Jag nyser alltid av mörk choklad.
2. Jag är sjukt glömsk och tar på mig alldeles för mycket att göra, tror aldrig att jag ska klara det men lyckas ändå (oftast) att lösa det.
3. Jag gick aldrig klart gymnasiet. (Mycket dumt!!!!)
4. Jag var bäst i Sverige på bågskytte när jag var 15 år. (Jag gillar att skryta om det).
5. Jag har ingen rutin i livet what so ever (förutom cheerträningarna samma tid samma dag varje vecka), sover alltid för mycket eller för lite.
6. Någongång i livet ska jag tävla i Fitness.
7. Jag var jävligt snabb i skolan, på att springa alltså=)
8. Jag är grym på att slingra/charma mig ur tillfällen då jag klantat till mig eller kommit försent så ingen kan bli arg på mig;)
9. Jag är hundförare i hemvärnet, i Insatskompaniet. Mycket coolt!
10. Jag älskar te och NCIS.

Thats me in a nötskal, nu ska jag kolla på NCIS och dricka te! ♥

Dag 30 – Om mig.

Jahapp, denna dag, nr 30 skulle ju då komma på min födelsedag den 30e januari, men eftersom jag lixom glömde bort listan så kommer den nu typ 1 månad senare...

Om mig.... I snabba drag, i punktlista närmare bestämt:

* Jag är född 30/1 1983, mkt bra årgång.

* Jag gillar hästar, hundar, skidåkning, cheerleading, skytte, träning, mina vänner, mjölk och tigrar.

* Jag jobbar som vikarie på både en gruppbostad och ett elevhem för förståndshandikappade, känner mig som hemma. Jag är även vikarie ibland på dagis, förskola och fritids, en dag fick jag vara syslöjdsfröken, nål och tråd, vad är det? Jag jobbar även som instruktör på Golds Gym där jag har en grupp barn mellan 4-6 år, vi dansar och går på safari.

* Det längsta jag jobbat på ett och samma ställe är ca 1 år, jag gillar inte att vara enformig. (Fast på travet var jag många år men det var ju bara på tävlingsdagarna och det är typ 30st/år och Recall var jag sommarvikarie på i flera år iof).

* Jag har bott på samma ställe i 9 (!) år, shit!

*Jag gillar att bo på landet.

* Jag kan aldrig bestämma mig, velar mest varje dag om jag ska stanna och skotta snö på gården el hoppa på ett plan till Australien.

* Jag älskar Australien, man kan kalla mig besatt.

* Jag är ordförande och tränare i världens bästa cheerleadingförening
Jamtland Cheer.

* Jag har en ganska kort stubin. Kan hetta på 2 sekunder för ingenting.

* Jag kommer väldigt sällan i tid, (fast nu på slutet har jag faktiskt gjort det, märkligt).

* Jag vill någongång bo på en gård med lite söta djur. Jag vill gifta mig oxå men INTE i kyrkan! Finns ingen anledning att jag ska stå där och ljuga och säga att gud ska ta hand om mig och blablabla. Näe jag ska vara utomhus någonstans i världen med nån filur som viger mig.

* Jag är väldigt ofta bitter.

* Jag kan vara crazy, brukar inte ha några hämningar när det gäller galna saker där man kan göra bort sig.

Nu har jag inget mer att komma med för antingen sitter jag hela natten med en massa nya punkter eller så, näe jag vet inte vad jag skulle skriva nu så bye bye!

Mina 3 första bilder i denna blogg, någonsin.
På krogen i Finland=)En sån typisk bild på mig, gör alltid till mig=)Brukar alltid försöka hitta nånstans att hänga upp och ner, här på Trafalgar Square i London=)


Dag 29 – Film.

Jag ser sällan på film om det inte är nån som går på TV. Brukar försöka kolla på söndagsfilmen på 3:an, det brukar oftast vara någon bra. Det är som nice och chilla framför en film på söndagskvällen, ladda inföer en ny vecka. Nog för att jag jobbar så oregelbundet så jag kan ha söndag en tisdag lika gärna men ni fattar grejen;)

Annars har jag ju några favoritfilmer. Dirty Dancing är en av dom, gillar denna scen;)
Gillar alla Astrid Lindgrens mysiga filmer. Disneys gamla klassiker diggas oxå men även dom nya som tex Ice Age, grymt rolig.
Pass it forward är en bra film. Stand by me är en gammal klassiker, hatar scenen med blodiglarna!

Det finns sjukt många bra filmer och jag kommer knappt på några nu men Forest Gump är awesome!
Avatar och Titanic är jättebra.

Jag skulle kunna sitta och fundera i evigheter men det var väl detta jag har att säga om film denna gång=)

Hehe, denna sötis påminner Zorba om, tror det är den långa nosen;)
Fast det syns bättre live=)


Jag skulle vilja ha en get:)

Jag skulle vilja ha en get:)


Diverse.

Jahapp, nu ska man ha ännu ett nattpass på jobbet, lite drygt men kul när lönen kommer och sen är det ganska mysigt här faktiskt. Vi ska äta kyckling och ris till middag, mums=) sen är jag faktiskt ledig ett bra tag så då blir det fokusering på träning=) Både cheer, hund och gym.

Är på rätt bra humör idag, fast jag inte gjort så mkt vettigt. Sov typ 4 timmar i natt, klev upp 6 och for till stallet och släppte ut pållarna och mockade lite. Det blåste riktigt jäkla kallt, det värkte i ansiktet av blåsten bara på den korta biten från hagarna till stallet. Men det gjorde inget=) När jag kom hem så gick jag en promenad med Zorba och då började jag bli astrött så när jag kom hem däckade jag i sängen och där låg vi sen, ganska länge... Men men, alla hundarna hade varit ute, jag hade knappt sovit under natten och det var svinkallt så spela roll=)

I morgon ska jag dricka te med stackars Felicia som är hemma sjuk. Men då är te jättebra;) För då blir man frisk som en nötkärna, vilken sjukdom man än har, nästan:P

Näe nu ska jag göra nåt vettigt.
Hörs sen, då ska jag göra klart den gamla listan!

Solen på väg upp:)

dsc00947 (MMS)

Solen på väg upp:)


Haft utsläpp, Baileyz busar i snön:) Det b...

dsc00946 (MMS)

Haft utsläpp, Baileyz busar i snön:) Det blåser svinkallt! Nu ska jag hem och kura ner mig med Andreas en stund, kanske dricka lite te:)


Hehe.


En ny lista.

Jag norpade en ny lista från Annas blogg eftersom min fantasi är helt väck, har inget att skriva och orkar inte hämta kameran och ladda upp nån bild... Men jag vill skriva så då är ju en lista perfa;)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favoritårstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Någon som betyder mycket för dig.
Dag 7 – En låt som får mig att gråta.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Typ av killar jag faller för.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Innehållet i min väska.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Fast måste göra klart den gamla, tror jag har 2 dar kvar, hehe.

Utsläpp.

I morgon bitti har jag utsläppet av hästarna. Hoppas det är finväder.

Jag är helt mör i kroppen, ska bli skönt att sova nu...

Nånannanstans...

Näe jag tror inte jag vill vara kvar här längre....

Jävla teknik.

Nu spökar det hejvilt, skrivaren började spotta ut papper med bara en rad bokstäver och krumelurer på varje sida, trots att jag inte ens försökt skriva ut nåt! :S
Sen när jag höll på med vår nya hemsida så började sidan plocka bort saker jag hade lagt upp och låsa saker som jag hade gjort så jag inte kunde redigera dom...
Näe nu går jag och lägger mig!

Jahapp! Nu fortsätter det! Skulle avsluta med att copypasta en bild men näe inget händer....

Dålig fantasi.

Önskar jag hade nåt rafflande att berätta men det har jag inte. Kanske kommer ikväll, ska surfa runt lite och se vad som poppar upp i huvudet.

Idag har det varit sjukt fint väder ute så jag, Andreas och hundarna gick/hoppade (:P) upp till Önsjön så hundarna fick springa av sig lite. Dammsugit och kastat lite skräp har jag oxå hunnit med, men det ser fortfarande bedrövligt ut hemma så i morgon blir det mera städ, när jag nu ska hinna det...
Slutar jobba 10 och ska luncha med pappa 12, sen kolla på en häst och sen äta middag, ha mina ASK och sen cheerträning, sen är det kväll...

Nu har jag nyss ätit middag och jag så där jobbigt mätt, av soppa och vitlöksbröd, brödet la sig som en klump i magen, otrevligt.

Nu skulle jag bara vilja sova en sväng....


Mkt snö:)

dsc00928 (MMS)

Mkt snö:)


Ute i skogen:)

dsc00926 (MMS)

Ute i skogen:)


En bra dag.

Haft en riktigt bra dag med skidåkning med dogsen, pistolskytte och cheerleading.
Nice=)


Cheerbilder förstås;)

Hehe:P

Hela laget=)


Näe nu ska jag sova=)

Årsmöte, check.

Jahapp, nu har vi klarat av årets årsmöte och jag måste säga att det känns riktigt bra=) Vi har några nya i styrelsen och nya tränare på G. Vi gick igenom en massa bra saker och jag tror att 2011 kommer att bli ett bra år (förutom att Anna försvinner).

Sen jag kom hem har jag suttit och uppdaterat adresslistan, uppdaterat kontaktpersoner vid ev olycksfall, redigerat mailkontakter och kollat inbetalningar och jäklarns vad det tar tid! Det underlättar ju inte att datorn inte är världssnabb och internet ibland kopplar ner :S

Men vilken rolig och jobbig träning det var idag, vi tränade ju på Golds och där är det iskallt när man kommer och efter en vända tokvarmt! Vi tränade i dräkterna så några Goldsmedlemmar såg dom;) Vi satte hela programmet och det känns bara bättre och bättre. I morgon ska vi filma och förhoppningsvis ta en lagbild;) 

Bara 2 veckor kvar nu, tagga!


Ajaj.

Fick asont i magen efter styrelsemötet.. :S Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att vofflorna ska bli klara, så lyxigt att va tillsammans med en kock;)

Nybakta små frallor:)

dsc00923 (MMS)

Nybakta små frallor:)


Knappt 5timmar kvar på jobbet. Ska fixa lu...

Knappt 5timmar kvar på jobbet. Ska fixa lunch nu och sen baka bröd, mysigt:)


OMG! ;)

Herregud, grabben kan verkligen spela trummor! Checka in i slutet när Janelle sjunger.
Bruno Mars on drums;)

Partaj.

Ikväll efter jobbet ska jag hem och byta om och fixa till frillan lite för sen ska jag och Andreas iväg på en byfest eller vad dom nu kallade det=) Andreas bästa kompis och hans sambo har köpt tomt och ska bygga hus (avis!) på "Annersia" (avis igen) och då har byalaget ett partaj där i byn ikväll med Tacobuffé bla så då ska jag och Andreas hänka med, förhoppningsvis är mammas kusin och hennes "gube" där eftersom dom bor i byn, vore trevligt att träffa dom oxå=)
Det ska iaf bli kul, brukar va trevligt på såna partyn, iaf i vår by. Kul och träffa Idde och Dessan igen, dom e så trevliga och lättsamma=)

Näe nu måste jag äta frukost innan jag svälter ihjäl!

God morgon världen.

God morgon världen.


Ont i halsen...

Hm, halsen börjar göra sig påmind, not good. Jag tänker ignorera det och dricka en kopp te ist. Sen hoppa i säng, typ. Kanske kolla på film först eller nåt=)
Är på jobbet så jag ska väl upp rätt tidigt...

Hehe:) Picknick i bagaget;)

dsc00922 (MMS)

Hehe:) Picknick i bagaget;)


Jamtland Cheer Cougars ♥

Klippte ut lite skojsiga bilder från när vi filmade i onsdags=)
Hoppelihopp, Tuck.

Dubbelhook;)

Spread Eagle.

Gulliga=)

:D

Yeah! ;)


Längtar till söndag då jag får träna med bästa laget! :D

Datanörd;) Cheerleadingfilm, från träninge...

dsc00921 (MMS)

Datanörd;) Cheerleadingfilm, från träningen igår på ena och hotmail på andra.


Datanörd;) Cheerleadingfilm, från träninge...

dsc00921 (MMS)

Datanörd;) Cheerleadingfilm, från träningen igår på ena och hotmail på andra.


Tesilar.

Jag som gillar te googlade lite på tesilar och herregud vad många olika det finns! :)
En drös med tesilar:D











Tesil Skopa

En sån här borde Anna ha ;D


Den här är jättefin, sån har Marina och jag är lite avis;)

Middag.

Ojojoj, vilken slappdag;) Jag och hundarna har legat och slappat i soppan typ hela dagen, herregud vad Nike kan sova! Hehe. Vi var ut i kylan men det blåser inga varma vindar direkt.
Nu blir det middag, sen börja bege mig mot stallet så jag hinner ta in hästarna innan agilityn. Bailarn ska få springa av sig lite innan oxå=)


Bella och Baileyz?

Häromdagen var jag och provred en häst, den var söt, lagomt stor, fin, lugn och snäll, ända tills jag började rida(hon var ju såklart fortfarande söt, lagomt stor och fin:P), då började hon testa, hon bockade, studsade sprnag i sidled och blev jättetung i handen. Stel som bara den i högersidan oxå, men jag gillade henne. Ska väl dit igen och kika en gång till och se hur det går.
Är sjukt hästsugen och det blir ju inte bättre av att jag hjälper Mona med in och utsläpp och får sniffa häst lite då och då:P
Söt häst.

Rachael Ray.

Jag sitter och kikar på RR och dom har en massa djur nu, bla annat nån bäver, alligator, coyote och en Muntjac hjort, den var så söt! Den var bara 2 månader gammal men dom blir tydligen bara 9kg tunga som vuxna, värsta miniBambin. :D
View Image

Something borrowed.

Jag fick låna Andreas dator nu när han är borta så jag kan surfa utan en jävla massa virus som stör, nice;)

Häst och hund.

Idag är en häst och hunddag.
Jag hade som sagt utsläppet i morse och sen har jag insläppet ikväll. Sen avslutas kvällen med agilityträning för Bailarn, det ska bli såå kul, sist jag var där var 2 december! Aslängesen! Och då var Bailarn så duktig och fattade slalom:D Så coolt. Ev tar jag mod till mig och ger mig ut på skidor men det är typ -15 grader så det är inte jättelockande. Fast det är ju rena värmeböljan om man jämför med -42,6 som dom hade i Naimakka uppe i norr, crazy! Då vill man nog inte gå ut i onödan.
Nu blir det te och mys i soffan med hundarna, sen får vi se vad som händer. Jag tar dagen som den kommer idag=)
Älskade Zono och Bailarn.

Kameran var kvar:-D Jag hängde i princip p...

Kameran var kvar:-D Jag hängde i princip på låset när dom öppna, hehe.


I stallet. Mysigt:) Har släppt ut alla häs...

I stallet. Mysigt:) Har släppt ut alla hästar och nu blir det mocka sen hem och äta frukost:)


If I had you.

Ska bara slänga in en taggalåt nu när jag är på G, sen ska jag dricka te, duscha och hoppa i säng. Ska köra Andreas på flyget i morgon, han ska besöka 08ornas stad...
Vi är för övrigt tillsammans på Facebook nu vilket betyder att det är seriöst på riktigt, hahahahaaaa!

If I had you.

Hellcats avsnitt 15.

Jag har inte kikat på det men jag ska snart, eller i morgon;)
Men här är nr 15!


fÖRSTORING=)

Haha, såg när jag skrivit rubriken att jag att hade fått i caps och det var ju kul med tanke på just rubriken:P

Men iaf, jag var tvungen att förstora lagbilden lite för alla var så söta;)
Vi tog den och MMSade till Ida som var hos sjukgymnaseten. Ingen visste ju att jag och Anna skulle ha med oss dräkterna, dom har ju trott att vi inte kommer få dom i tid till DM men det fick vi. På träningen frågade tom någon om vi hade hört nåt om dräkterna och jag o Anna höll masken, fast vi hade på oss dom under, hehe!
Åh det var så kul! Alla blev så fina och aspeppade! Nu känns det verkligen att det är på riktigt. Skorna är på väg och briefsen har jag lagt en beställning på så snart är vi fit for fight. Overallerna har ju oxå kommit=)
Jamtland Cheer Cougars♥

Skiiiit.

Jag glömde nog min kamera på Sporthallen :S Helskotta! Vi filmade på träningen och tog kort på dräkterna och sen när jag kom hem och skulle kolla så, näe, ingen kamera :(
Måste åka dit astidigt i morgon och se om jag kan få igen den, jag dör om den försvinner!


Älskar mitt lag! Vi är bäst:-D

dsc00920 (MMS)

Älskar mitt lag! Vi är bäst:-D


Madde och jag:-)

dsc00917 (MMS)

Madde och jag:-)


Våra dräkter har kommit!:-D

dsc00915 (MMS)

Våra dräkter har kommit!:-D


Clothes.

Hittade lite coola kläder på Bonprix.
Coola jeans.



Ett linne.
Inte toksnyggt men det var ju lila:P


Gulligt linne.
Halternecktopp

Assnygg topp.
Topp

Cool topp.
Topp

Såg skittråkig ut bara sådär...

Men cool på=)


Coola stövlar.


Har typ ett par såna här fast låga, måste visa när jag kommer hem;)
Stövel
Men checka in dom i lila! Fräna!
Fast jag skulle aldrig kunna ha på mig dom.
Stövel

Nu avslutar vi med en klänning tänkte jag skriva men då håller dom på att fixa sidan så nu kunde man inte kika mer... Nähä.
Avslutar väl med lite träningskläder jag vill ha ist...
Cool träningsjacka jag spanat på från Better Bodies.

Cool tröja från BB.

Dom här har jag suktat efter i 100 år...


Dom här linnena vill jag oxå ha.


Camo såklart;) Finns även en sportBH.


Finns SÅ mycket jag vill ha men jag kan ju inte slänga in allt här, det skulle ju bli ett inlägg på 300 sidor!
Men jag måste bara slänga in denna softshell som finns på Stadium oxå, den ser så skön ut!

Näe nu ska jag börja packa ihop och dra mig hemåt. Har gjort allt jag ska göra på jobbet, väntar bara på att diskmaskinen ska bli klar och kl slår 10.00.


Yei!

I morgon ska jag på Stadium och hämta ut dom nya overallerna så nu kommer hela laget se lika ut! =) Sen ska jag även hämta ut provstorlekar på våra nya uppvisningsT-shirts och sen ska jag förbi DHL och hämta ut provstorlekarna och tygproverna på briefsen från Dig It och sen drar jag till Anna och provar allt :D

Men NU ska jag hämta fikat.

Vi höres!

Det ser ljust ut för JC nu ;)

Hellcats avsnitt 14.

Så jäkla BRA!!! Det är sjukt spännande nu!




Aje!

Förbannade rygg!
Igår på träningen började svanken att ge sig till känna igen.. Sen blev det bara värre och värre och när jag skulle hoppa in i bilen fick jag åla mig in. Sen när jag bara satt ner och körde värkte det i svanken och strålade ner i rumpan och neröver benen, ytterst obekvämt.
Tog mig knappt ur bilen heller.
Idag har det oxå gjort ont, speciellt när jag sitter ner... Nicht gut!
Ska göra dom där övningarna sjukgymnasten sa åt mig att göra så får vi se om det hjälper lika fort denna gång.

Nu ska jag hämta lite Proviva (eftersom magen oxå krånglar, hehe) och så äta en banan och kika på NCIS i sängen!



Hellcats avsnitt 13.

Nu börjar det bli spännande.
Hellcats är bäst;)


Hellcats avsnitt 12.

Ännu ett bra avsnitt av Hellcats.


Hästkurs=)

Fick på mailen idag, en kurs som verkar jättekul=)


"Hammerdals Ryttarsällskap välkomnar alla hästvänner till hästhanteringskurs med

John Moore 7-8 maj 2011 kl.10-17

i Österåsen (Häggenås/Lit).

 

För mer information om John Moore se www.johnmoore4horses.com

 

Vill du delta med häst kostar det 2500:- , det ingår  box alt. hage och lunch/fika. Det är begränsat med platser för de som vill delta med häst.

För fotfolk utan häst kostar det 100:-/dag vid föranmälan eller     150:-/dag vid ankomst.

Anmälan är bindande och föranmälningsavgift tas ut för deltagare med häst. Mer information ges vid anmälan.

Försäljning av fika sker på plats och tag gärna med egen stol då det finns begränsat med sittplatser. John Moore håller kursen på engelska. För den som vill bo kvar finns en närliggande camping, se mer info. på www.osterasenbyn.se"

 Ville bara säga det:P


Virus.

Min dator har gått och fått virus. Jag blir galen!
Ska försöka fixa det i morgon när jag kommer hem från jobbet, har natten så jag slutar 10.00.

För övrigt är det snöstorm och svinkallt. Var ut med hundarna i går kväll och det vara bara -15 men kändes som -30 för det blåste riktiga jäkla isvindar!

Skönt att vara ledig:) Nike ligger under f...

dsc00910 (MMS)

Skönt att vara ledig:) Nike ligger under filten under Baileyz huvud;) Zorba ville dock inte vara med, hon ligger på golvet.


Nu är det nära, bara 30 min kvar till jag ...

Nu är det nära, bara 30 min kvar till jag ska hem från jobbet:)


För lite tid!

Har inte haft tid att blogga i helgen. Dessutom är det värsta virusgrejen på datorn :S

Baileyz väntar på sin tur. Det är fint väd...

dsc00907 (MMS)

Baileyz väntar på sin tur. Det är fint väder och han har skött sig ok.


Bevakning!

Nu är jag på G med bloggandet! ;)

Är så taggad inför i morgon! Jag ska iväg med Baileyz och träna bevakning, åh det ska bli såå kul! Det var jättelängesen nu!
Hoppas han kommer att vara lika duktig som vanligt!
Jag ska ta lite bilder så jag kan blogga om det när jag kommer hem igen. Det ska tydligen dessutom vara toppenväder i morgon, SOL! :)
Var ju sjukt underbart väder idag. Synd att jag fick så jävla ont i magen så jag inte kunde göra nåt, hade tänkt ut och gå.
Jag och Andreas var och käkade känguru på hans restaurang och sen blidde det Schwarzwaldtårta. Hade så sett fram emot tårtan då jag inte ätit onyttigt på hela veckan (inga mackor heller) och framförallt så var det min favvo när jag var liten. Men vilken besvikelse!
Den va inte alls lika god som är jag var liten:( Samma sak med Pigall, var min favvo när jag var barn men nu är den inte alls lika god. WHY!?



Men ni var det bevakning jag skulle skriva om.
Jag och Bailarn på vårt certprov. Innan spåret.

Träning. Nosen i backen=)

Lycklig Bailare springer lös=)

Bästa bevakningsgänget=)
Jag o Bailarn chillar under odjuret;)


Näe nu är det dags att sova så man orkar med morgondagen!
Ajöken.

Wohaaa!

Idag var det nog publikrekord på lilla Jenzans blogg, mycket angenämt!
Måste börja skriva om lite intressanta saker då så ni stannar;)
Som jag skrivit förr så är det mer än välkommet att ställa frågor via kommentarsfältet, kan ju va skoj;)
Jag vet att det iaf är några jag inte känner som hittat hit. Bla eftersom jag fick ett mopsigt mail på fejjan en gång från en liten fjortis som inte har nån koll på sin häst och jag hade skrivit idiot om henne och vips så visste hon om det, väldigt intressant vem som hade läst och berättat det eftersom jag inte känner människan.
Sen trillar det in lite kommentarer ibland från okända. Det är kul för då måste man kika in på deras blogg och vips så hittar man nåt riktigt kul=)

Bläddrade i arkivet och bara valde en random bild från en av sidorna och då blev det detta lilla lodjur från Finland.
Jag och min klass (love U) var på studiebesök hos en kvinna som tog hand om vilda skadade/överblivna djur och då hade hon denna sötis inne. Minns inte historian bakom dock.
Det var nog iaf Johanna som tog bilden.

Dessa anonyma typer:P

Fick denna kommentar av någon som förmodligen glömt att skriva sitt namn och som tydligen inte läste mer än 1 blogginlägg:P
"Anonym om Gravid!:
vaaah!!! är du gravid?!!!!

du måste svara!!"

Jag tycker det är störigt med anonyma kommentarer, speciellt när det verkar som om människan känner mig och bara e senil o missar sitt namn, har hänt förr på andra kommentarer. Störigt!

Jaja.

 



Tokfint i östersund såna här dagar:) Man s...

dsc00903 (MMS)

Tokfint i östersund såna här dagar:) Man ser fjällen i bakgrunden.


God natt! Bara 11 timmar kvar nu;)

God natt! Bara 11 timmar kvar nu;)


Gravid!

Bulan växer.
dsc00513 (MMS)

Gravid? NÄE!

Känner mig lite mobbad just nu, skrev att jag hade ont i magen på FB och då kläcker min käre vän Holm ur sig: "Jo jag vet varför du har ont du är ------ ;)"   Jo hej du.
När vi var i Umeå så vaknade jag näst sista dagen och mådde sjukt illa, sprang till toan och satt där och hulka men mer än så blev det inte. Det var den dagen vi skulle ut på vårt fältdygn, vår fänrik kom och frågade hur jag mådde, om jag verkligen orkade hänga med ut. Klart man ville med! Sen efter ett tag när vi skulle åka mådde jag asdåligt igen men det gick väl som över när vi hade suttit och guppat i bandvagnarna ett tag.

Gick inte att va inne men utomhus gick bra. Så när vi väl kom fram till den plats vi skulle resa tältet mådde jag kalas igen.
Men kallt var det så jag drog igång ett BRAKpass med AK4an och gänget och då kom fänrik igen och skratta åt mig och tyckte att ena sidan ligger du nästan och kräks och nu står du här och kör benböj som fan.
Jajamen! Det är soldat Jernström det ;)


Hade för övrigt en sjukt roligt (och jävligt pga av min sura stridskamrat:P) dygn ute i fält MEN nästa morgon vaknade jag igen och mådde sjukt illa, kunde inte äta nåt! Tror jag fick i mig liiite energidryck. Då kom fänrik och tog mig åt sidan och fråga lite försiktigt, "Är du gravid" hehe, näe verkligen inte.
Men sen blev jag mobbad av Holm för att "visst var gravid" och nu kom det IGEN!!
Kan man få må lite dåligt utan att man är gravid kanske :P

Mitt illamående KAN ha berott på att jag var YBERförkyld, hostade hela dagarna och nätterna, hade ögoninflammation, klev upp 06.00 och hade BRAK och övningar till 21 på kvällarna och somnade 1-2 nångång... Kanske kan har varit det. Men vad vet jag?

För övrigt skulle jag få sjuk ångest om jag blev det nu, jag har INTE tid!!!!!!!

Men nog om detta.

Nu ska jag hoppa in i duschen, hämta en kopp te och sätta mig framför NCIS eller rättare sagt, lägga mig i sängen, under täcket (utan att va gravid) och dricka mitt te. Som dessutom är .... Rött! Huuuu.

Ps. Stridskamrat, jag diggar dig nu ;)

 


Glee.

Glee är min nya favoritsysselsättning på morgnarna kl 07.00 :) Lite tråkigt dock när jag börjar jobba 7 eller jobbat natten för då missar jag det eller när jag har utsläpp för då får jag kliva upp ybertidigt för att hinna släppa ut innan:P
Men det är så himla bra, dom är så duktiga på att sjunga och sen är det så mysigt att kliva upp i mörkret och kura ner sig i soffan under täcket, gärna med en kopp te oxå.
Fast nu går vi mot ljusare tider så när kl slår 8 är det ju nästan ljust och då kan man inte gå och lägga sig igen som man kunde förut. Känns trist att somna om när solen skiner ute. (Även fast det hänt...)

Work it.

Jajamen, nu har jag gjort 8 timmar, bara 20 timmar kvar då :P

Jobbat snart 1.5 timme... Bara hur länge s...

Jobbat snart 1.5 timme... Bara hur länge som helst kvar... Tur det är skitväder så det känns bra att va inne;)


Urk!

Är sjukt otaggad på att jobba i morgon. Var så dum och tog på mig dubbla pass, så först jobbar jag på ett ställe 7-14.30 sen 14.30-11.30. Det är för tusan ett och ett halvt dygn! (Det tar 2 min att gå mellan ställena så ni behöver inte vara oroliga att jag kommer sent:P)

Men men pengar, pengar, pengar!!!

Knähundar=)

Var ju i Badhusparken häromdagen och gick en sväng.
Birger som rutschkana=)

Baileyz tror han e lika liten som Nike.

Zorba kan oxå sitta i knä=)

Gulliga hundar:)

dsc00902 (MMS)

Gulliga hundar:)


Alfa.

Jag var på kompanistämma ikväll och där råkade jag lixom hamna lite i styrelsen i vår nystartade förening, ehh. Jag har ju så lite att göra på min fritid...
Det var iaf trevligt att träffa lite folk ur mitt kompani. Har ju bara träffat några då på övningen den 30 januari.
Vår hemsida har tydligen dragits igång, länk till den här.
Mitt nya märke som jag fick idag;)
INDIA-INDIA.



Vi är 4 hundförare i Insatskompaniet men vi är uppdelade i 2 plutoner så Sol och Micke är i Bravo och jag och Kristian är i Alfa, men han den jäkeln drog ju till Skara så nu är jag själv hundförare i Alfa...
Men det blir nog bra=)
Längtar till nästa övning som förmodligen är i mitten på Mars.

Sen finns det såklart en Facebooksida oxå;)

Från hemsidan, checka in det tjock och kursivmarkerade, thats us;)  :

"Nya tider - Ny organisation.

Vid årsskiftet träder en ny organisation i kraft. Jämtland/Härjedalen kommer att samlas i en bataljon.
Fr.o.m. 2011-01-01 kommer vi att ha en bataljon i länet.

För vår del är den största förändringen att vi kan välkomna en nygammal pluton till oss. Det är Åre/Järpens insatspluton som kommer att ingå i kompaniet från årsskiftet.

Kompaniet byter under 2011 beteckning, från 37.e Inskomp till 141.a Inskomp.

Men II, "INDIA-INDIA" kommer att leva vidare, och naturligtvis förbli "Non Plus Ultra"

Vidare strömmar det just nu in nya soldater till förbandet. Fyra hundförare, hundbefäl samt ett femtontal nya soldater.

Ett stabsbefäl har gått till bataljonsstaben och kommer att ersättas av en fd. plutonschef.

BRAVO-INDIA får två nya chefer, vilka båda kommer från förbandet."




Näe nu är det dags att sova, ska upp och se Glee kl 7.00, sen promenera en timme=)

Flumgymmarn.

Jag tog mig inte iväg på gymmet i förmiddags, det blev ikväll ist.
Herregud så flummigt, jag hade som inte planerat vad jag skulle göra (som jag bestämt att jag måste göra!) så jag stod ett tag och såg ut som ett fån sen började jag värma upp i några benmaskiner sen drog jag in i spegelsalen och flummade ännu mer. Till slut tänkte jag fan håller jag på mig så då tog jag mig i kragen och körde:
Liggande bencurl

Bensträck

Sittande benpress (fast man sitter upp mer än på bilden)

Stående vadpress

Axel i maskin (typ som på bilden)

Biceps, Kabelcurl

Biceps, Växlande hantelcurl

Triceps, Pushdowns


Rätt flummigt men bättre än att sitta hemma;)

SMS-inlägg

dsc00901 (MMS)


Ute på isen:)

dsc00900 (MMS)

Ute på isen:)


Har ont i huvudet. Varför vaknar man med h...

Har ont i huvudet. Varför vaknar man med huvudvärk? Kan iof vara för att jag vaknat flera ggr inatt och trott att kl varit 6 el att jag försovit mig. Hatar det! Näe nu blir det Alvedon.


Träna!

Tagga för träning i morgon!!!


Hade gärna tränat såhär.

Svinkallt!

Det värsta med detta jobb är att det är så jäkla kallt här, jag håller på att frysa ihjäl!
Jag har vridit upp värmen på högsta på kontoret/sovrummet och sitter i min tjocka gröna millitröja (ullfrotte) men fy bubblan det hjälper inte! Måste nog hämta lite varmt te eller varm choklad (kakao, INTE Oboy).

Annars då? Jovars, har suttit och tittat på en dokumentär el va det va om Finnmarkslöpet, helt galet vad det är coolt. Dom kör 1000km, hundarna är så duktiga!
Snart går ju starten av Amundsen Race och det är "bara" 400km.
Nyss gick även Femundlöpet 400 och 600km.
Jag vill oxå, fan att jag sålde min släde! Det är så mysigt att vara ute och åka.
En superhärlig slädtur förrförra vintern (tror jag)


Långpass.

Jobbar idag 14.30-10.00 i morgon. Missar träningen:( Men jobbar ihop cash till veterinären :P

Varit uppe och tittat på Glee;)

Varit uppe och tittat på Glee;)


Jag vill:

gå Idrottsvetenskapligt program 180 hp.

Veckans sista onyttigheter.

Bakade marängtårta med jordgubbar, mums!



Gjorde räkgegga till kvällsfika, mums igen!


I morgon är det vardag igen och då gäller:
* Inga mackor
* Inget fika, godis, dricka, chips, popcorn osv.
* Bara käka fil/mjölk med flingor på morgonen
* Träna, träna, träna
* Morgonpromisar
* En sjuhelsike massa frukt

Dagens träning förresten:
1,5 timme cheer med tävlingslaget.
Sen körde jag 45 min med nå nya övningar, balans och bålstyrka.
Bosu-boll:


Balansdyna:

Sen var det nå snöre i taket jag använde och körde värsta grymma magövningen på, awesome!
Hittade inte det rätta men dom ser typ lika ut som dom här:


Hittade den!!! :D
Here it is, the awesome
TRX;)

Love it! Måste köpa hem en till mig själv:D
Dessutom är den designad av en Navy SEAL, yeah, heja soldatstuff!

Näe nu kanske man ska sova eller nåt.


Murderbay.

I morse var det asfint väder så då blidde det en liten promenad i solskenet. Hoppas det blir många många såna här dagar i vinter:D Blev sjukt sugen att åka till fjället eller åka långfärdsskridskor på Storsjön.
Zorba chillar på vägkanten.

Fint!

"Kryckan" och Nike;)

Fint igen.

Scary!

Bländad.

Hörde av Tyra Banks att om man ska fotas i ljus då ska man blunda och räkna till 3 och så öppnar man ögonen och posar. Jag testade det, spärrade upp ögonen och ansträngde mig men såg ju helt arg och tokfokuserad ut och herrejävlar vad ljust det var!

Lyckliga Baileyz:P

Zorba älskar snö=)

Herre på täppan.


Sniff sniff.

Zorba snodde Bailarns vedträ, han vandrade runt henne lite bekymrat, hehe.
Hoppas det inte var nå knas på veden som gjorde att han fick den där allergichocken:S Men Zorba har inte visat nåt...

Mycket snö på taken... Endast tomten e vaken, moahaha.


Har haft en mycket trevlig helg, förutom veterinärbesöket då förstås.

Matvägrarn.

Zorba äter inte...


Zorba har blivit så fjantig, hon har slutat äta, funderade på om hon var sjuk men har insett att hon bara inte gillar maten längre.
Testade förut att sluta att blanda i vatten i maten och då åt hon ett tag men nu äter inte alls. Testade idag att blanda i frolic och blötte upp allt. Då pillade hon ut frolicen och dom tunna bitarna ur maten men sen lämnade hon resten, fjant...
Blir väl till att byta foder då...

Urtikaria.

Jaha, vi har nu varit hos veterinären och fått konstaterat att det var Urtikaria/nässelfeber.
Baileyz är knölig över hela kroppen och har en massa utslag plus att han är svullen i hela fejset, stackarn. Men han fick en kortisonspruta så nu bör det gå ner.
Det var så himla konstigt för alla hundarna hade suttit i bilen och när Bailarn sen fick hänga med in i stallet när jag skulle dit och mocka och fixa lite så gick han före mig och då gick han och lutae huvudet åt höger, skumt tänkte jag men gick och hämta en grej, då kommer Felicia och utbrister, Nämen vad är det med Baileyz, jag fattade inget och gick dit, shit han var toksvullen, hela nosen var svullen, ena ögat var nästan helt igensvullet och kinderna var jättetjocka.
Det måste ha varit nåt på gården vi var på i helgen annars vettetusan vart det kommer ifrån.
Jag ringde distriktarn och frågade vad jag skulle göra och fick rådet att vänta ett par timmar. Svullnaden började gå ner efter ett tag och jag tänkte att nu är det nog lugnt, när jag tittade på han senare så var han svullen igen men nu på vänster öga i stället så då ringde jag igen så då fick vi komma in...

Hann inte ta några bilder på den prickiga hunden för nu är det borta, vilket iof är bra!

Bara hoppas att det inte kommer tillbaka nu.

Bilder från stallet. Man ser över nosryggen, i mungipan och fram på läppen att han e svullen.


Han har iaf ätit och druckit och nu ser det bättre ut men inte bra än.
Lillplutten.
 

Mot veterinären.

Hela Baileyz ansikte har svällt upp så nu bär det av till veterinären för ett jourbesök :S
Syns dåligt på bilden men man ser lite att kinderna e toktjocka.


Stackars Bailarn.

På gymmet och stretchar;)

dsc00895 (MMS)

På gymmet och stretchar;)


Ute och går i det tokfina vädret! Man blir...

dsc00893 (MMS)

Ute och går i det tokfina vädret! Man blir bländad;)


Sofistikerad på 60årsfest;)

dsc00890 (MMS)

Sofistikerad på 60årsfest;)


Nu är det dags för efterrätt;)

dsc00884 (MMS)

Nu är det dags för efterrätt;)


På väg till Mordviken, hm. Hoppas man över...

På väg till Mordviken, hm. Hoppas man överlever;)


Östersundsrevyn.

Ikväll var jag och Therese och kollade på revyn, den var grym. Jag fick det i födelsedagspresent av henne. Tack så mycket :D


Dom är så himla duktiga och roliga. Jag satt nog och log hela showen:D
Självklart tog dom upp det här med parasiten, dansbandskampen och Daniel och Viktoria, haha!
Patriks Combo (Patrik är för övrigt mitt kusinbarn, coolt)
Observera skotern på scen;)


"Under my umbrella"

Färgglatt=)


Så här tyckte jag om revyn;)


Tack igen Therese=)

Nu ska jag hoppa i säng. Klev upp 6 i morse och har powernapat 40 min sen dess, så jag är sjukt trött!
Ska bli galet skönt att lägga sig utan att behöva kliva upp så tidigt.

Ögon.

Synd man har så dålig kamera men här kommer en liten bild på målat och omålat öga;) (Har bara på övre fransarna på bilden)
Hade bara lite mascara idag, skulle på revyn och då sitter man ju i en publik, inte så många som ska kolla på en. Sen ser man dock crazy och skelögd ut när man fotar rätt in i ögonen med blixt:P

Jag och tigern;) (Tigern återkommer i ett senare inlägg, håll utkik)

Hehe, gulliga Zorba=)
Macara uppe och nere.


Förresten så fick jag god middag idag (som vanligt), Andreas lagade mat (som vanligt), jag är bortskämd, det blev kyckling, mums!
Chicken.


Träning onsdag 3/2.

Onsdagens träning var rätt klen. Bestod av 30minuter på Crosstrainern innan lunchen och jäklar vad jag kände mig klen:S
Sen på kvällen hann jag med lite sittande rodd, latsdrag och ett set med hantellyft för axlarna, jag hade bara 4 el 5 kg men den vänstra armen har seriöst nåt fel. När jag gör armhävningar (el tydligen axelövningen oxå fast det inte ens va tungt) och börjar bli trött så smäller/knäpper det till på utsidan överarmen, det gör inte ont men är sjukt obehagligt:S
Någon som vet vad det kan va??

Avslutade kvällen med 2 timmars cheerträning och det gick ok, jag gör fortfarande störiga fel men tror jag kommer kunna rätta till dom på söndag när vi tränar framför spegeln.

Jag måste allvarligt ta tag i mig själv och göra ett schema, träningen funkar ju inte annars!

Moahaha!

Mascara.

Hör och häpna, (ramla inte av stolen nu!) men Jenzan kommer med ett sminktips!!! Whoho, kors i taket!
Det är så här att jag köpte en mascara el rättare sagt, Fatima handlade den åt mig, hon var på stan och hade hittat en billig mascara så jag bad henne köpa med en till mig med;)

Den är jättebra! Den är vattenfast vilket är skitbra när man tränar och svettas eller bara känner för att vara snygg även i spöregn. Man får många fina fransar, inte typ 5 st toktjocka, hate it!

Dock får jag spunk när jag ska tvätta bort den för den vägrar lossna och jag har ingen bra sminkborttagning för att jag aldrig behöver sånt...
Var in på en affär och frågade vad dom rekommenderade och självklart var den en miniflaska för typ 300kr, aldrig i livet!
Sen brukar jag fuska och sova i sminket för att jag aldrig orkar sminka mig varje dag och då smular skiten som fan.
Så är det någon som har ett bra billigt tips på att få bort vattenfast mascara, tell me;)

Men eftersom jag tyckte om borsten och hur bra fransar man fick tänkte jag att jag skulle kika efter en likadan fast icke vattenfast och det hade dom såklart! Tjohoo!
Den är superduperbra!
Toksnygga fransar och lätt att tvätta bort=)
Dessutom så var dom på rea så jag köpte 2st för runt hundringen, great!
Isadora build-up mascara.
Den blå är den vattenfasta såklart, vatten=blått :P



Det blir den blåa vattenfasta på cheerleadingDM så det sitter på plats! ;)

Ps. Ska slänga upp en före och efter-bild sen;)

Tesked!

Fattade först idag att det heter TEsked, har lixom inte tänkt på det förut. Det har bara varit ett ord, hehe. Jag gillar te och använder alltid tesked så jag fattar inte varför jag inte tänkt på det förut:P En sked till teet:D
Teaspoon.

GullZorba:)

dsc00883 (MMS)

GullZorba:)


Har släppt ut alla hästar och allt är klar...

dsc00882 (MMS)

Har släppt ut alla hästar och allt är klart i stallet. Det kommer bli en toppendag! Nu blir det hem och käka frulle:)


Telepikosmoliapikassi!

Sjukt kul!!! :D

Bakade på jobbet, vi satt och skrattade oc...

dsc00878 (MMS)

Bakade på jobbet, vi satt och skrattade och hade det trevligt vid kvällsfikat. Då är det kul att jobba:) Även om det blev 50 timmar på 3 dar;)


Avancerad lunch! Snabbmakaroner och lite s...

dsc00877 (MMS)

Avancerad lunch! Snabbmakaroner och lite skinka.


Morgonpigg?

Vaknade i morse med känslan av att jag försovit mig. Var rätt pigg, tände lyset och skulle gå ner då säger Andreas, men klockan är ju bara 3. WHAT!? Varför i hela friden vaknade jag 3 och skulle kliva upp?? Jag tittade inte ens på klockan och det gör jag jämt, för att se om jag kan snooza liiite till. Mkt skumt men grymt skönt och få somna om och sova 3 timmar till! :D
Sen när klockan ringde och jag skulle upp på riktigt var jag INTE lika pigg! Jag är ingen morgonmänniska, och börja 7 på morgonen och sluta 22 är rent ut sagt plågsamt!
Jag mår skit, det går inte. Måste sluta ta dubbla pass!

Och jäklarns vad det snöar ute! Stora tunga flingor, men det är bara -3 ute.

Nu är det dags för något ätbart.

Jenzan i morse (läs natt)... Förvirrad!



Trött igen.

Vaknade som sagt vid 6tiden och slutade 10. Åkte på Golds och tränade, blev en halvtimme på Crosstrainern sen drog vi och käkade lunch, jag och Andreas. Åkte hem och gick en timme med hundarna, sen pluggade jag in showkidzdanserna och hann chilla i soffan en snabbis medan kocken chefade i köket, kastade i mig maten och drog till Golds igen och dansade med barnen.
Passade på att träna lite själv men hann bara lite och rygg axlar, pyttelite, för sen pinnade ja ner på 2 timmars cheerträning. Jag blir så arg på att jag gör såna dumma små fel!!! Men jag ska träna för mig själv tills på söndag, då jäklar!
Nu har jag knaprat i mig grönsaker, keso och hårdbröd så nu är jag mätt och ska däcka framför NCIS sen sova!
Jobbar 7.00-22.00 i morgon :S

Ni är bäst!

God morgon.

I morse ringde klockan 05.30, gah! Men jag klev inte upp förän 05.50. Har käkat frukost och jobbat såklart, slutade kl 10. Ska åka och träna på gymmet nu sen äta lunch med pappa.
Efter det blir det hem och gå ut med hundarna och chilla för sen 17.30 ska jag ha min Goldsgrupp ASK.
Kvällen avslutas med cheerträning 2 timmar, känns bra, har inte cheerat på hundra år känns det som, även om jag hann vara med dryga timmen i måndags efter jobbet.

Right now.

Nu ska jag gå och hämta lite frukt och Proviva och slänga på tvn och vänta på NCIS! :D

Skjutgalen :D

Hittade en sida med info om den fina Glocken och tänkte att yei! Ett eget Glockinlägg!

Fakta:
Pistol 88, (Pistol 88B inom parentes)
Kaliber:
9x19 mm Parabellum ( 9x19 mm Parabellum)
Vikt tom: 625 g (595 g)
Vikt Med 1 st Mag. m39b: 874 g (~ 815 g)
Vikt tomt magasin: 78 g (70g) 
Längd, totalt: 205 mm
Längd, överdelen:186 mm (174 mm)
Höjd (inkl magasin och sikte): 138 mm (127 mm)
Längd mellan siktena: 165 mm (152 mm)
Piplängd: 114 mm (102 mm)
Räffling: 250 mm (250 mm) Högervriden, hexagonal
Avtryckartryck: ~2,5 kg (~2.5 kg )
Avtryckarens avstånd för avfyrning: 12,5 mm (~12.5 mm)
Antal säkringar: 3 (3)
Magasin: 17 ptr/mag (15ptr/mag)
V0: 360 m/s 
Antagen i FM: 1988 , 1990 (Pistol 88B)
Tillverkare: Glock GmbH


"Pistol 88
, eller Glock 17 som är dess riktiga namn, är en mycket tålig och pålitlig pistol, vilket gjort att många försvarsmakter och polisenheter världen över använder den. Pistolen introducerades 1983 och var då unik eftersom den till så pass stora delar är tillverkad i plast."


Introducerades 1983, ett mycket bra år! ;)

Glocken med försvarsmaktens hölster.

Ammunition, skarp och lös. Fast man skjuter bara skarpt med den.

Isärplockad.



Egobilder;)
 

Längtar ihjäl mig till nästa gång jag ska skjuta! Har ju inte lyckats gå på skytteklubben en enda gång för att jag har jobbat varje måndag:(


Dag 28 – Det här saknar jag.

Pengar och tid saknar jag mest.

När det gäller personer så saknar jag min styvfar Hasse som gick bort för många år sen, saknar såklart Putte. Farmor, farfar, mormor och morfar saknar jag oxå, jag minns dom knappt men det hade vart så trevligt att haft dom kvar.
Saknar mina vänner som är utspridda över Sverige och världen och saknar mina djur som inte finns hos mig längre av olika anledningar.

Saknar mod ibland.

Just nu saknar jag Andreas och soffan;)


PANG! ♥

Wei!!!!
Vilken toppendag det har varit! Eller hela helgen :)
Fredagkvällen spenderades på basketen med JC och cheerade loss! Såklart vann dom eftersom vi var där;)
Sen drog vi hem till Andreas med några av junisarna, käkade äppelpaj och blev trött:P Trevligt, men jag hade SJUKT ont i huvudet under matchen och det blir ju inte bättre av allt skrik och skrål. Men det var en bra kväll.
Sen på lördagen drog vi hem till mig och städade som fan eftersom det skulle va kalas idag. Sen drog vi tillbaka till Andreas och städade som fan.
Sen kom Marina och Micke förbi och käkade middag och sen kom resten av folket, tyvärr var flera sjuka och kunde inte komma:(
Men det blev en riktigt trevlig kväll med goda vänner och roliga presenter och så fick jag veta att Eva och Micke i laget är tillsammans! :D Så himla kul!!! :D Grattis!
Vi lekte en liten lek, alla skulle skriva en fråga var och lägga i en skål.
Utdelning av lappar.


Febrilt funderande och skrivande.



Alla lappar + en av presenterna, en ljuslykta:)

Lugna sansade människor;)





Slapparn:P

Cheermoves;)


Vårt trevliga middagssällskap=)

Helene hade med sig fina smycken=)

Slänger väl upp lite bilder av presenterna i morgon;)

Söndagen spenderades på Skyttecentrum med Insatskompaniet :D Var lite drygt och kliva upp tidigt efter partyt men jag la mig inte så sent, hade ju som planerat att jag skulle upp och skjuta och det vill man ju inte missa!
Det var iaf skitkul som vanligt att skjuta! Trodde jag bara skulle få skjuta AK.n men jag fick dra iväg själv med en egen instruktör och skjuta Glock :D Var bara jag som var hundförare där, lyx! Fast hade vart roligare om Höglund och Sefastsson vart med...
Men det gick riktigt bra och jag fick beröm för både säker hantering och bra träffbild, som jag redan skrivit en gång, men det tåls att upprepas;) (mallig).
Vi fick även skjuta pansarskott vilket jag aldrig gjort förut, kul med nya saker:)
(norpat bilden på nätet)

Fick även testa en vad det nu va, en M16 fast ändå inte, hehe jag minns inte men den såg typ ut så här:

Den var iaf sjukt mkt lättare och smidigare än AK4an! Värsta grejen!
Ja det var iaf en av dom bättre födelsedagarna! :D

For hem och fick hjälp av Andreas att baka tårta, jag hann som bara duscha och duka för sen kom släkten. Mkt trevligt, både mamma, syrran med familj och brorsan och hans dotter kom:D
Kidsen skulle få panga mitt pepparkakshus;)

Mobbning på hög nivå, typiskt syrran:P

Vira blåtira på mamma, stackarn, dörrar är farliga:P
Funderade på att låna ut min lila ögonskugga så hon kunde stajla det andra ögat;)

Och till sist, the cake! Världens godaste: Marängtårta!

Ja det var nästan slut;) Glömde ta bild innan den nästan blev uppäten:P

Tokbra helg iaf!


RSS 2.0