Det blixtrade och åskade nyss, vad är det ...

Det blixtrade och åskade nyss, vad är det för fel på vädret! Det är ju sista november...


USA.

Jag tänkte bara säga att jag och Baileyz snackade med läkaren åt det Amerikanska skidskyttelandslaget ikväll och han äger en svart labrador, så nu vet ni det;)

Måndag igen.

Idag har jag varit på skolan och haft föreläsning på fm, sen drog jag hem till Felicia och vi hade en liten pluggstund, mkt trevligare att plugga med nån än sitta själv. =) Hann även med att kika på hennes får, så gulliga!
Da gääääng.


Sen var jag iväg på info om bevakningsjobbet på skidskyttet, jag och Bailarn ska ju jobba 2 pass där under veckan. I morgon 18-24 och måndag 00-06.
Såg nån skidskytt...

Snow!

Idag när jag vaknade så snöade det och det har det gjort typ hela dagen :D
Passande när det är första advent och allt.

Cartwheel.

Kämpar på med mina hjulningar, jag står ju oftast och tittar på så jag tränar på tok för lite själv... Men det tar sig. Nu sträcker jag oftast på benen iaf:P Men sätta händerna lite bredare skadar ju inte...
Hjulning i onsdags...

Zorba.

Zorba är gullig när hon äter ben. Fel att ligga i bädden :P 


Det är dock inte gulligt att ha 2 hanar hemma när hon löper...

Barn.

Sitter och kollar på Drömmen om ett barn. Dom är så ledsna för att dom inte kan få barn, ett par hade gjort 7 IVFförsök (provrörsbefruktning) och inget hade funkat, dessutom hade dom fått missfall, usch. Det måste va jättejobbigt att så gärna vilja ha barn men inte kan få... Vissa av dom i programmet lyckas till slut men några av dom väljer att adoptera.
 
Jag hoppas att man själv när det är dags kan få barn.

Jag när jag var liten. Gulligast! :D

Under the coconut tree.

Inte visste jag att Mohombi var sån hunk.


Nicole är den kvinnliga versionen på hunk. Vad blir det, babe kankse... Snygg är hon iaf.


Pew!

Nu kan jag andas ut. Har inte varit in på internet på evigheter känns det som! Har pluggat på anatomitentan som jag hade i morse. Igår satt jag 7 (!) timmar på skolan, fick lite panik sådär sista dagen och insåg att jag verkligen inte vill göra en omtenta!
Blev ju tokförkyld i tisdags kväll så både onsdag och torsdag natt har jag sovit skitdåligt för jag vakna flera ggr för att jag inte kan andas... Så drygt! Men idag har det faktiskt kännts lite bättre, kan mestadels andas hyfsat genom näsan.
Tentan kändes iaf bra så jag tror jag borde bli godkänd :D

Tänkte inte åka in till stan nåt mer idag men så såg jag på Cissis (som jobbar på Golds och även tävlar bodybuilding) Facebook att hon ska va på torget idag och snacka träning, kost, sälja träningskläder och även visa upp tävlingsformen ( i bikini, brrr) så nu måste jag åka in iaf =)

Cissi på nån tävling. (Ps. Hon är 6-barnsmor!!) Sjukt frän brud.

Urk.

Var med lite för mkt på träningen och nu mår jag som en kratta. Så fort jag satte mig i bilen blev jag toktäppt i näsan och det sitter i. Störigt. Hatar att va sjuk!


Blåst!

Fasen vad det blåser ute! Det är typ storm. Rätt gött att sitta inne och plugga och dricka te då. Verkar ha fått en förkylning, den var iaf kvar när jag vakna i morse, suck!
Det var ju meningen att jag, Andreas, Olle och Fatima skulle till Åre och bo ons-fred, men det var så mkt annat som kom emellan så vi var tvungen att boka om och med tanke på min förkylning så var det ju bra tajmat. Hade vart tråkigt att suttit på hotellfrukosten och nyst, simmat runt i poolen och snorat... Hade kanske iof varit bra att sitta i en het bastu och svettas ut skiten!

Nu får jag nysa och snora på träningen ist, jag hade bokat in en av gymnasterna ikväll eftersom både jag och Fatima skulle va borta, men nu får jag va med själv oxå, vilket behövs. Gymnastik är inte min starka sida, tyvärr. Önskar det var det! men det är aldrig försent att börja säger dom.
Fast jag är rätt stolt över mig själv, har kommit över några rädslor jag haft förut. Bla vågade jag ju aldrig stå på händer förut om ingen höll i, och knappt ens då. Nu kan jag tom stå nån sekund själv:D Har haft stora problem med kullerbyttor för jag har blivit grymt illamående efter bara en, nu kan jag göra flera och jag mår inte ens illa! :D
Kan även stå på händer och fall över på rygg på matta, det vågade jag aldrig förut. Tränade med gymnasterna en gång och då fick vi springa, hoppa på en trampett för att landa på en tjockmatta som låg uppe på plintar, det var högt! Gymnasterna skulle göra volter, jag skulle göra kullerbytta. Körde några gånger och fegade men sen gjorde jag det! Yei!!!
Jag i min lilla kullerbytta, asstolt.

Putte gymnast, liiiite bättre än mig.

Mys, med halsont.

Ikväll har jag haft ljusparty med Partylite. Vi var typ 10st. Det var mysigt att umgås och snacka lite, fika gott. Hade köpt en dipp som var sjukt god, doppade morötter och gurka. Mums! Hade bakat ananaspaj och sockerkaka oxå. Drack även glögg för första gången denna säsong. Nice.
Ljus i vårt hus.


Tråkigt nog så har jag idag bara pang bom fått ont i halsen, nyser och snorar. Hade även värsta huvudvärken tidigare ikväll. Hade det igår oxå... Inte bra.

Ska iaf lägga mig och sova nu och hoppas det halsonda försvinner!

Turkos.

dsc01611 (MMS)

Turkos.


Såg precis en räv och 2 harar:) Ena haren ...

Såg precis en räv och 2 harar:) Ena haren och räven hängde i dikeskanten med typ 20m emellan varandra. Den andra haren hängde för sig själv lite längre bort.


Cheerleading!

Önskar jag vore stenrik så jag kunde hålla på med cheer som yrke.
Fly!

Fredagsmys!

Snart kommer Andreas mamma hit och hälsar på. Andreas har lagat gomiddag som vi ska äta. Mys=)

Älskade Bailarn!

Idag skrämde Baileyz livet ur mig. Jag satt i soffan och så hörde jag det lät vid buren, som att nån hade fastnat i den. Trodde först det var Zorba som hade gått in som hon brukar men sen typ inte tog sig, vilket hon alltid gör, hon e ju smidig.
Men det fortsatte låta sen hörde jag Baileyz gnälla, sprang dit och då låg han i bädden brevid buren och hade som fastnat med baktassen på utsidan av buren. Jag tog loss han men han låg kvar och bara skakade. Jag försökte få upp han, tänkte att han bara var rädd och inte ville kliva upp men sen när han försökte kliva upp så kunde han inte! Hans bakdel var som förlamad.
Jag sprang och hämta telefonen och ringde veterinären men det var bara upptaget, testade 2 andra nr dit men inget svar, upptaget hela tiden på det första numret. Jävla journr och inte svara!
Sket i det och ringde Andreas och bad han skynda sig hem! Satt med Bailarn på golvet och klappade på han.
Efter en liten stund så kunde han resa sig men vinglade som fasen, vingla in i badrummet och la sig. Jag försökte få upp han och gå igen och då vingla han lite mindre, sen efter en stund till var han normal.

Det var jätteobehagligt, ett tag snurra allt bara runt men det tog inte många sekunder innan jag samlade mig. Jag fick nästan lite panik men jag brukar va lugn när det händer nåt. Skitäckligt var det, stackars Bailarn, han blev jätterädd!



Cheermusic!

Sitter och lyssnar på cheermixar till tävlinglaget och jag tror jag hittat The One! ;)


Sötisar! :)

dsc01533 (MMS)

Sötisar! :)


Anti.

Just nu är jag sjukt anti SAS och SJ. Har suttit och försökt boka biljetter till koreograferna men allt jävlas!! Har lyckats med SJ men SAS är inte samarbetsvilliga! Suck.
Ska ringa dom i morgon, hatar datorer!


Cheerios.

Hihi, Anna hade lagt upp den här bilden på sin blogg, som vi tog när vi skulle på utbildning i Luleå förra året. Jag tog bilden och gjorde en min och när jag kollar på kameran så ser jag att hon hade hon gjort samma, haha!
Miffon.

Måndagen.

Haft en riktigt bra dag. Började med en lektion 8-12, vilken iof var skitjobbig för jag var sjukt trött eftersom jag pratade med Mona i telefon från typ 24.00-01.30, hehe! (Kände att jag en sväng helt plötsligt ryckte till och vaknade på lektionen, oops.)
Men det var iaf rätt intressant, kul när man känner igen saker och minns från förra utbildningen=) Har ju läst anatomi och fysiologi förut, fast på djur=) 

Efter skolan var jag ner på Åhléns där jag träffade Annapannacheer, det var riktigt roligt att träffa henne=) Det var ju ett tag sen sist eftersom hon flyttat till Sundsvall. Vi hade mkt att prata om och det är skönt att ha nån som verkligen förstår mig och mina bekymmer=)

Sen bar det iväg hemåt, käkade lite middag och så. Drog sen iväg till stan för cheerträning, hade planerat att köra en massa teknik och verkligen hitta bra saker i allt dom gjorde men även hitta saker jag vill att dom tränar mer på. Jag är väldigt nöjd med kvällen, roligt var oxå att alla var med hela tiden och jag tycker dom var positiva hela träningen och bara körde på, kämpade bra.

Nöjd tränare=)


Told you so!

Haha! Jag sa ju att man aldrig ska ge sig. Fick ett samtal från Miun i fredags em där dom sa att jag får gå anatomi och fysiologin, så nu drar jag iväg!
Ps. Kommer bli äckligt mkt plugg!!!


Uppvisningen.

Idag efter utbildningen burnade jag upp med BYZen till Sporthallen för att hinna se mina cheerleaders på Östersundsgymnasternas höstshow. Jag hann se både dom och en massa duktiga gymnaster=)
Det gick rätt bra men lite otajmat och så men vi hade sjukt kort tid att träna in rutinen på. Egentligen hade jag velat träna mer men det kändes viktigt att vara med på deras uppvisning, dels för att dom så gärna ville ha med oss men sen även för att det är så mkt folk, bra publicitet=)

Så här såg det iaf ut.
 



MRL.

Var som sagt på Golds idag. Det började med att vi fick köra ett pass direkt med en dom som redan är instruktörer. Det var kul, kändes i rumpan sen;) Sen var det massa bra genomgång av passet och musikanalys osv. Nu har vi fått en hemläxa som jag ska göra och sen kör vi i morgon kl 10 igen, nice!

Sen ska jag till sporthallen och kolla på när mina cheerleaders har uppvisning! Ska bli sjukt kul att titta på och kunna filma! :D Annars är jag ju alltid med på alla rutiner själv.

Cheerface;)

Anonym ang sjukhuset...

Om du menar om jag känner dom på bilden, så ja. Eftersom jag tränar dom;)
Dom har tränat cheer sen 09.
Svarar inte på vem som svimmade.
Ps. Du får ju skriva vem du är, tråkigt med anonyma typer :P

Utbildning.

I morse klev jag upp 7.30. Skulle va på Golds 8.30, men var osäker på vilket av ställena så jag messade Anki, det visade sig att min utbildning inte började för än 13.00. Haha, typiskt. Jag ska gå MRL-utbildning och på fm körde dom step och aerobic. Jaja, passade på att ta en promenad med hundarna i kylan. Det var riktigt skönt faktiskt. Mysigt, hela familjen ute på lördagspromenad=)
Vi fick dock sällskap av en löptik som hängde med en sväng... Störigt. Vi fick vända och gå tillbaka till stallet där hon hakade på för att leta upp nån ägare...

Nu har vi chillat i soffan ett tag och kollat på nyhetsmorgon (el vad det heter) och nu är det Idol. Ska snart byta om och fara iväg till stan.

Min personalbild på Golds hemsida:P


Min gamla bild.

OMG!


Te på Paus med Fatima, Olle och Andreas, e...

dsc01557 (MMS)

Te på Paus med Fatima, Olle och Andreas, efter att ha kollat på basket. Dom loosa. Men ganska spännande match.


Inte lika fint i stan...

dsc01555 (MMS)

Inte lika fint i stan...


Fin frostig dag.

dsc01553 (MMS)

Fin frostig dag.


Cesarsallad, på åhléns, check!

dsc01552 (MMS)

Cesarsallad, på åhléns, check!


SÖF.

En massa bilder från vår förra övning.

Jag och Bailarn.

Mycket tid spenderades i bandvagnen.

Baileyz tyckte det var varmt och mysigt=)

Ut och leta saker;)

Fint väder och utsikt.

SnyggBaileyz!

Micke och Pexan patrullerar.

Paus nånstans på väg mot Bräcke...

Winston och Kristian vaktar fångar.

I skottlinjen :P


Det var en rolig övning, ser fram emot nästa!

Mys.

Jag och Andreas var på stan ikväll och åt middag.

Jag är inte sur, även om jag ser ut så ;)


Dagens mu.

Tillbringat eftermiddagen i laggårn=)
Vår ko vi skulle göra en rapport på.

Hon var hungrig och gjorde allt för att få sig lite mat.

En kobent ko.

Konstaterade att juvret var ojämt.

Sen fick jag leta kalv, roligt=)

Lättroad:P

Gullade med lite kalvar oxå.


Fin solnedgång bakom laggårn.


Det var den dagen, nu har jag färgat håret och jag och Andreas ska på Captain Cook och äta middag, nice;)

Cows.

Idag var jag på skolan i Ås, vi gick igenom schemat för anatomi och fysiologikursen. I morgon ska vi till laggårn och kolla på kossor, jag älskar kor, dom är så goa=)
Sen var det studiebesök på Pelle & Lisa och slakteriet framöver. Jag har varit på båda så jag får se om jag åker med, beror lite på om vi har lektioner på Miun som jag vill gå på. Ska iaf dit i morgon 10.15. Sen kobesök 12.45 :D

Jag och en killing sist jag läste i Ås =)

JCC!

Alla var grymma på träningen idag! Forstätter dom som idag på onsdag så är det inga problem att va med på söndag=)
Bild från Inspirationsdagen.

Dance your ass off.

Har dansat i mitt lilla vardagsrum som en tok. Försöker få till rutinen som vi förhoppningsvis kommer att sätta på onsdag för sen är det uppvisning på söndag och det vore bra om vi kunde va med men sätter vi inte rutinen så är det ingen idé. Blev iaf sjukt discotävlingssugen igen! Det var tider det! Ojoj :D

Ang sjukhuset.

Det var när vi tävlade RM i Malmö som en i laget svimmade efter prisutdelningen och vi fick åka in på sjukhuset. Eftersom jag är ansvarig tränare så följde med. En av sjukvårdarna överdrev det hela när han prata med ambulansmännen vilket gorde att vi fick va kvar onödigt länge.
Men det var ingen fara.
Några bilder från Malmö. Det var tokfint väder!

Dagens bu och bä.

Vad konstig det ser ut med bu och bä, bu är ju dåligt, men är bä bra?? Nog för att få och getter som säger bä är bra och gulliga... Eller nåt..
Jaja. Nu kör vi på det!

Dagens bu!
Jag fick plocka bort en fästing (!) på en av hästarna i stallet, sä jäkla äckligt, hatar fästingar!!!

Dagens bä!
Jag stod på händer aslänge! :D


Har en dagens Aha oxå.
Det slog mig för ett tag sen att New Foundland heter New Fondland för att när dom hittade landet så var det new found och vad är då bättre än att döpa det till New Foundland! Ha!

Mys.

Ikväll var jag med mamma till hennes kompis Vivianne för hennes dotter Linda var hemma och hälsade på. Linda var dagbarn hos oss när jag var liten och nu har Linda fått en liten tjej. Eller liten och liten, hon var 1,5år. Hur söt som helst! Jätteglad och gullig=) Det var mysigt att träffa dom, det var så himla längesen och lilla Sigrid hade jag inte ens sett.
Jag och Linda har massa minnen tillsammans, vi har bla annat firat både jul och nyår tillsammans. Och en gång var vi i deras stuga och hoppade från taket ner i snön och jag gjorde illa mig. Minns även att vi åt melon en sommar och tävlade i vem som kunde spotta melonkärnorna längst, haha!
Linda och Sigrid.

Jag, Linda och Sigrid.

Linda till vänster och jag till höger=)


Jag tänkte att jag skulle åka och hälsa på henne och hennes familj snart. Man måste hålla kontakten med dom man tycker om=)

4 hundar och en sambo, check;)

dsc01524 (MMS)

4 hundar och en sambo, check;)


Myskväll.

Efter att jag hade sprungit med dogsen så tog jag och städade lite och sen kom Andreas hem och lagade lax, så gott! Med potatis, sallad, smarrig sås och sparris, det bästa av allt! Sparris är sjukt gott!
Sen blev det lite godis och Idol. Herregud vad bra dom är! Speciellt Moa och Amanda F.
Nu råkade vi slå över till 1an och där visar dom Marley och jag, den är så bra o så sorglig! Sitter och snyftar...
Ska snart gå ut med våra små dogs, sen kanske dom måste få sova i sängen i natt.

Björn.

Efter att ha suttit och surfat lite och uträttat massa telefonärenden så kände jag att jag behövde komma ut, så då hoppade jag i min löparoutfit och tog med mig alla tre hundar och sprang en vända. Det var riktigt skönt och inte ens jobbigt=) Sist jag sprang var det så jäkla tungt.
Kanske berodde det på att jag hade ashög puls för att jag sprang och hade björnfrossa. Har minsann hört att det setts björn alldeles nyligen i byn :S
Pratade, tjoade och sjöng iaf hela vägen för att hålla alla björnar borta, hehe. Kul om nån hört mig, haha!
Bears.

Ute och springer med hundarna:)

dsc01521 (MMS)

Ute och springer med hundarna:)


Vilket flyt!

Haha! Jag har sånt flyt ibland! :D

Pratade ju med skolan igår om att jag ville gå nästa kurs oxå, anatomi och fysiologi. Men det fick jag ju inte eftersom anmälan var stängd. Tjurig som jag är så tänkte jag att jag SKA gå, jag frågar nån annan. (Har varit med allt för många ggr om att få nej, tjata vidare och få som jag vill, gäller bara att prata med rätt människa! Ta aldrig ett första nej!)
Ringde antagningen och det gick så bra så att anmäla sig. Dock var det redan några reserver så jag får veta till veckan om jag får plats, MEN föreläsningarna är öppna för allmänheten så jag kan gå dit och lyssna iaf;)

Sen ringde jag äntligen min gamla skola Jilu/Hint (tänkt göra det sen mitten av sommarn typ) eftersom att jag inte gick kemin och anatomi och fysiologi 2 sist och jag vill gå dom nu. Och kemin var i vår så det var inga problem, A&F skulle han kolla upp om den redan gått för den låg under höstterminen. Han skulle höra av sig nästa vecka.
En halvtimme senare ringer han: "A&F börjar på måndag, du är välkommen".
HAHA jag är bäst! Skam den som ger sig! Och va ute i god tid, vad är det??
Så på måndag drar jag först till Miun och läser A&F på människor sen efter lunch drar jag till Ås och Jilu och läser A&F djur :D
Hell yeah!

Animals.

Humans.


Skolhäng.

For iväg på tentan i morse till 8. Var väl färdig med den 10.30. Hängde på skolan och uggla med Emma fram tills jag skulle äta lunch med Therese. Vi var på Åhlens, såklart;) Det var trevligt, toklängesen vi sågs så det var roligt=) Fick även höra nåt som hon skulle göra som lät yberkul som jag oxå vill göra! Avis!!!
Vi hann med en snabbis på stan oxå och jag hittade faktiskt några plagg och framför allt ett par ascoola skor som jag vill ha!
Köpte en hårfärg ist och lussebullar!!! :D Mums!

Efter det for jag tillbaka till skolan för att anmäla mig till nästa kurs som jag vill gå men det fick man minsann inte för kursanmälan var stängd. Där rök min 8 veckors framtidsplan... SUCK!
Blev bitter och messa Emma som satt kvar på skolan så då gick jag och hängde med henne och läste i några av alla hennes bra träningsböcker. Fick lite inspiration och det slutade med att jag messa PutteGymnast och fråga om dom hade träning och det hade dom så då gick jag ner till sporthallen till strax efter 18tiden för och kika lite på dom. Det sluta med att jag hängde där till 21, hehe. Damn vad grymma dom är! Voltar och skruvar hej vilt. 2 av dom lyckades även med nåt dom inte klarat tidigare och blev jätteglada=)

Nu ska jag ta och göra en kopp te och ta med en lussebulle till sängen, moahaha!


Hospital.

Vem undrar om sjukhuset?

Partylite.

Ikväll har jag och Andreas varit hos Idde o Dessan på ljusparty, nice. Nu blir det sängen för i morgon blir det tenta!


Camo.

En liten bild på mig och Bailarn i vår militäroutfit.
Ska lägga upp en massa bilder från övningen snart oxå, kollade i kameran och insåg att jag inte hade gjort det...
Se så vi smälter in i omgivningen;)


Yesterday.

Jag och min favvogranne Felicia var ute och gick i finvädret igår. Älskar Jämtland!

Det här med att plugga...

Jag tycker det är jättekul och gå i skola och gå på föreläsningar, lära mig nya saker och träffa nya vänner men jag suger på att sitta hemma själv och plugga! I morgon har vi tenta och först och främst fattar jag inte vad det är vi kan tänkas få frågor om och sen är det sjukt tråkigt att sitta och kika på en dator (har en massa powerpoints).
Prövade att skriva ut några men herregud vad många papper det blev, det blir ju svindyrt. Jag har iaf 3 böcker att bläddra i och några egna anteckningar.
Men oj vad det var mkt disk, måste diska rent allt! Å hoppsan vad skitigt det var på golvet, fram med dammsugarn och moppen! Och badrummet! Oj vad dammigt och vad mkt tvätt vi hade! Måste tvätta!
Listan kan göras lång på saker man kan sysselsätta sig med ist för att plugga.
Kom på mig själv häromdagen när jag tömde soppåsen OCH började toktorka och städa i skåpet där vi har soppåsen, att Jag läser ju den här kursen för att jag vill lära mig... Så varför är det då så svårt att sätta sig och plugga???
Har nyss varit ute och sprungit och innan dess somnade jag på soffan :S

(Fast kursen heter ju Fysiskt aktivitet och hälsa, och både sömn och motion är ju en stor del där! Right!)

Seriösa bilder på min runningoutfit!

Mina matchande skor, turkos is da shit!

Pretty Lady ;)

God morgon god morgon!

God morgon god morgon!


Jenzan AB.

Jag har länge funderat på att jag vill starta eget, frågan är bara med VAD!? Skulle kunna tänka mig något med hundar, hästar eller träning. Men jag måste verkligen komma på vad och hur...

Var ikväll på en företagspresentation av Forever. Ett företag som har en hel drös med Aloe Veraprodukter som man då ska sälja. Jag är sjukt skeptisk till alla såna "pyramid"företag men det lät ju såklart väldigt bra allt dom sa. Jag var jobbig och ställde tusen frågor, moahaha!
Men allvarligt talat så ska jag forska lite mer i det där och se om det kan vara nåt att testa på. Men så länge pluggar jag på med min kurs på MIUN och sen ska jag kolla upp vilka kurser jag behöver läsa upp för att få grundläggande behörighet. Jag vill läsa idrottsvetenskapliga programmet nästa höst! OCH göra GMU!

Nu ska jag läsa lite till i mina (Emmas) böcker, för på torsdag är det tenta!


RSS 2.0