Stressed out.

Im all busy writing an english assignment and at the same time har jag tusen andra saker att göra, bla 2 uppgifter i pedagogiskt ledaskap som jag ligger lite efter med. Sen är det jobb, cheerträningar, cheerjobb, hundträning, tävling och planeringar av olika saker. Gah!

Weird eller bara lite knäpp.

Äter choklad en tisdagnatt kl 02.43. Weird? Ja kanske.

Going down....

Statistiken alltså, när jag inte uppdaterar...
Själv så går humöret upp och ner beroende på lite saker runt omkring nu. Just nu ligger jag rätt neutralt, ska tokplugga nu, för jag är lite stressad då hela söndagen och måndagen går åt till ett litet mission med Baileyz. Vi ska ut i skogen och jaga ett gäng som krashat med sitt plan på vårt område och dom ska gripas!!! Mitt i natten i de mörkaste skogarna ska vi jaga! Kommer inte se ett skit, dessutom har jag en brun hund... Kanske borde tränat in lite liggande markeringar på apporter och tränat mera DRAsomfasenikoppletochvisamigvartdumarkerarmareringar!

Oförskämt tursam. (Ta i trä!)

Har haft sjuk ångest över en massa saker jag skjutit upp och som gjort att jag legat riktigt risigt till. Det är så typiskt mig att skjuta upp saker och ibland så skiter sig allt totalt och jag ångrar mig massor att jag inte gjorde det i tid så att det hade gått som planerat, och inte åt helvete. Och man kan ju tycka att jag efter snart 30 år borde lära mig, men icke! Och det "värsta" är, att oftast så löser saker för mig iaf på nåt jäkla vänster, hur bedrövligt det än verkar vara. Jag förtjänar inte att ha sån tur vissa gånger! Eller så får jag se det som att det är nån slags tur jag visst förtjänar för allt skit jag varit med om i mitt liv som inte varit mitt eget fel. Tror jag väljer att se det på det sista sättet.
Men jag måste verkligen se till att skärpa till mig på denna biten! Det underlättar enormt att göra det man ska då man ska! Och det gäller det mesta här i livet.
Idag har jag tex gruvat mig supermkt för att ringa ett telefonsamtal som jag var tvungen att göra, sköt upp det in i sista minuten, hade seriöst ont i magen hela dagen pga av detta samtal :S Och när jag sen väl gjorde det och jag fick positivt besked (ett annat besked hade förstört en hel del för mig! Och det hade bara varit mitt eget fel som sköt upp allt från början) och när det var klart så kändes det enormt skönt! En stor sten föll från mitt hjärta!
 
Skjut inte upp till morgondagen, det du kan göra idag

Cheercamp, resten av helgen.

Fredagen var första träningsdagen på campet, den började med att vi vaknade upp till lite fin musik och sen blev det partymusik, dunka, dunka! Mkt trevlig väckning faktiskt =) Sen körde vi gemensam uppvärming och sen drog vi igång. Jag minns inte vilken ordning vi gjorde saker men det var både stunt, campdance och tumbling om jag inte minns fel. Känns som vi bara körde tumbling 2 dagar iof... Men mitt minne är inte det bästa. Det var iaf riktigt roligt att lära sig en dans! :D Den var frän. Ska lära tjejerna hemma den.
Första tumblinglektionen är jag dock inte alls nöjd med då det var för mkt folk och lite tokig planering så det enda jag gjorde, förutom lite uppvärmining var 1 hjulning... Men flera var missnöjda och påpekade det varpå dom fixade det till nästa dag och då fick jag massa gjort. Jag fick dock jaga lite hjälp själv och inte ge upp vid ett nej så blev det kanon sen! Fick mkt bra hjälp med mina rondater av både Johannes och framför allt Blake, sen gjorde jag både handvolt med hjälp av Melissa och en till och jag provade även flickisrullen och flickisstolen flera gånger och fick bra feedback, superkul!
Kom över en liten skräck oxå, att stå på händer mot en vägg, har alltid tyckt det är svinäckligt och tror alltid jag ska slå huvudet i väggen. Men när Blake bad mig stå på händer mot en vägg för han skulle kolla då var det bara att bita ihop och göra det, och jag klarare det galant (utan att slå huvudet)! Woop, woop!

Eftersom jag knappt minns vad vi gjorde när så slänger jag upp lite bilder ist.
Blake, den långa i mitten. Colton, längst till höger, våran coach i Team Diamonds ;)

Jag och Colton.


Team Diamonds!


Jag är bas i vänstra gruppen, på höger sida, ser ut som jag har spetsigt hår :P

Superduktiga parterstuntparet Mika och Mija!

Jag och Mika, jag kände mig liten.

Jag och Mija, kände mig stor :P

Norpat bilder från Emma som jag lärde känna på campet, hon var min flyer en massa =) Här är hon och Colton.

The staff made a cool entry ;)


Jag syns där i svart Goldslinne som bas ;)


Stal dessa bilder från Nadjas blogg :P
Nadja och Kiara Nowlin!
Kiara och Sara Batys autograf =)
 
Kanske uppdaterar inlägget framöver med fler bilder.
 

When everything seems hopeless...

Idag har verkligen varit en dag då det känns som att saker inte kommer att lösa sig... Har så ont i magen så magsåret/katarren, vilket det nu är som kommer först kommer att komma tillbaka och säkert den satans migränen oxå. 2 saker har ordnat upp sig lite men det hjälper inte mkt.
Jag vet inte i vilken ände jag ska börja så jag tror jag går ut i solen och lägger mig på gräsmattan och drömmer mig bort till nåt ställe där det bara är Hakuna matata som gäller...

Cheercamp, dag 1.

Det var ett tag sen jag skrev här nu igen. Men så blir det när inte sms eller MMStjänsten funkar och jag är borta...
Har ju som sagt varit på cheercamp i Borås och det var skitkul! Vi bilade ner till Anna i Nyköping på onsdag natt, kom fram på morgonen och hängde hos henne och Oscar, mkt trevligt. Annas bror Calle var oxå där med en sjukt söt valp!
Viktigt med färdkost!
Frasse och Bull.
På eftermiddagen hoppade vi på cheerbussen som skulle ta oss till Borås, såklart visade dom Bring it on på den ;)
Väntar på bussen.
Vi hittade sol!
Tränade heel på pausen i vart vi nu stannade :P
Fint! Någonstans innan Borås.
När vi kom fram var det incheckning och ombyte och full fart till parken där vi hade bestämt möte med ett gäng danskar som vi skulle bygga med. Vi visste att dom skulle ha blå tröjor med texten Rockets på sig, hehe. Hittade dom rätt snabbt iaf. Det skulle va en flashmob på torget då det var nåt event där så vi tränade lite snabbt för det med vår nya grupp. Rätt kul, vi körde libextension med twistcradle, bara sådär ;)
Drog iaf iväg till torget sen där vi byggde lite, var rätt lamt och gick snabbt. Sen drog vi och våra nya vänner och handla mat och sen tillbaka till hallen för att fixa sovplatser, sluta med att vi hamna brevid varann. Det bästa av allt var att vi bodde i hallen vi skulle träna. Det var tänkt att vi skulle bo på en skola i närheten men det blev inte så som tur va=)
På kvällen sen så byggde vi lite och snackade med Team Jam som jag hittade igen, vi träffade dom i Nyköping på EM 2009 så det var kul att träffa dom igen!
När vi klev av bussen var det skitväder åt ena hållet....

Men finväder åt andra...
Incheckningen, med badbollar ;)
Hittade Katja på campet :P
Mkt folk!
En massa staff! Och längst uppe till höger bakom läktarna bodde vi, cosy, cosy!
Jag och Helena slutar aldrig att träna!
 
And thats all I have to say about that!
 

Hyper!

Är så jäkla stressad över tamefan allt att jag blir knäpp! Har haft en fruktansvärd natt med en hund som krampat och har inte alls hunnit med det jag skulle göra i dag och om en timme åker vi...

Chocolate!

Fick choklad idag, Awesome! :D
 
Packar inför cheercamp och äter sushi, life´s good right now ;) Dessutom har jag köpt 4 liter jordgubbar! Åt lite förut med grädde, yummy! (Laddar upp inför 3 dygns intensiv cheerträning)
Strawberries!

Cheercamp!!!!!!!!!!!

Är så sjukt taggad över cheercamp!!! Jag och 4 till ur laget åker till Borås på läger onsdag natt, cheer 24/7 från torsdag kväll till söndag kväll! Woop woop! Ska bila till Nyköping och hoppa på en cheerbuss där, ska bli så kul!!!
Ska bli så himla roligt (och sjukt skönt) att bara få va cheerleader! Och inte coach. Nog för att jag ska på coachclinics men ändå ;)
Jag hoppas att jag kommer att lära mig en massa bra tekniker dels för mig själv och min träning men även att kunna lära ut bättre!
Helena har gjort grymma rosetter som vi ska ha på oss på lördagen då det är Crazy Beach Day!
 
Jag är på så sjukt bra humör idag! Försov mig i morse, hade ställt kl på 7 för att jag skulle upp och göra ett prov, vaknade och tänkte att va skönt, kl har inte ringt, kan somna om, men tog en titt på klockan ändå och 9.50 var den! Panik! Flög upp ur sängen och in i duschen, ut med Zorba och Baileyz i hundgården (thank god för hundgård vid stress) Nike och Kajsa fick hänga med och så full fart till stan och cheerträning. Dom tränar ju för en uppvisning och nu börjar vi bli klar med rutinerna, ska bara komma på lite bra byggen oxå och hitta music, sen är det bara att nöta nöta.
Var svinstressad hela fm och början ev em, efter träningen burnade jag iväg med några viktiga papper, åkte och handla mat, svischa hem och käka, mamma och hennes kompis Maggan titta förbi och titta när jag åt ;) Sen blev jag lugn, vet inte varför för jag har SVINMKT kvar me skolan, det är sista veckan och jag kommer inte kunna plugga torsdag och fredag och inget i helgen heller för den delen. Och söndag natt/måndag morgon spenderas med bilkörning...
Men nu ska jag åka och hämta bilen vi ska ha till Borås, sen ska jag åka och hämta en luftmadrass och sen ska jag jobba en sväng och SEN ska jag hem och plugga, ta den tid det tar helt enkelt. NÄR ska jag lära mig att INTE skjuta upp saker?????
Kanske i morgon? Kankse när jag fyller 30, kanske aldrig? Who knows.
 
Ps. När jag kommer hem från campet räknar jag med att kunna hoppa mkt snyggare pike plus att även kunna landa ;) Ska även kunna hjulning (snygga!) rondat, handvolt och toetouch, så det så!
Typ Pike ;)

Agilityn.

Hade med mig båda Nike, Kajsa och Baileyz idag. Testade båda små och Nike var ju duktig! Tänkte att han måste gjort det här förut så jag frågade Andreas och japp, det hade han. Han kunde allt utom slalomet. Och när han sprang över vippbrädan så var han så lätt så den vippa ju inte :P Han har nog inte lärt sig att stann där iaf till den far ner, för han bara kastade sig, maniac! Andra gången fick ja va snabb som fan för att kunna hinna bromsa han och vippa ner brädan åt han, hehe. Shit han e snabb!
Kajsa var inte alls lika på G, hon har npg aldrig varit på en agilitybana, men hon hoppade lätt som en plätt och sprang efter lite hjälp igenom tunneln, sötisar!
 
Bailarn var som vanligt svinsnabb och ivrig och gärna lite ofokusread oxå :P Men han lärs sig snabbt så nu har jag bestämt att vi ska tävla i Storsjöhoppet första helgen i September =) Vårt mål är att ta oss runt utan att bli diskade och utan att han ska springa till alla och hälsa :P
 
Amanda la filmen från igår på fejjan så jag får inte hit den... Ska se om hon kan maila den eller lägga den på Youtube =)

Skyttet.

Jahapp... Testade att skjuta på 25m med Glocken, 8 skott första vändan, 1 (!) skott i tavlan :S  Körde en vända till med 10 skott då jag tog det lite lugnare och siktade bättre och tryckte av mjukare och då hamna ju iaf alla 10 i tavlan, men hallå! hur bra blev det... 4 A-träffar, resten crap... jaja, vet ju att jag behöver träna då, alot!
 

Dogs and shooting.

Nu ska jag pallra mig ner till brukshundsklubben och träna agility med Amanda, sen ska jag åka till gropen och träna skytte. Hoppas det härliga vädret håller i sig!

Abs 2 die 4!

Om cheerleading inte är en sport, hur får man då såna rutor!? (Sen tycker jag iof att dom är alldeles för smala i övrigt)
Cheerleaders från Cheer Athletics Cheetahs.
 
Norpat bilden från youbetterwork.blogg.se
 

Discovered justgirlythings...

 

Volleyboll.

Till slut tog jag mig in, gänget var på Max så jag for dit, och såklart starta ju inte bilen när vi skulle därifrån men det visste jag ju så jag hade kablar med. Fick hjälp av Lina att starta den men sen när jag kör ut från parkeringen så kommer det en jävla kärring (ursäkta språket) men hon backar ut när jag kommer åkandes vilket betyder att jag måste stanna och lägga i backen för att inte bli mos och då dör biljäveln! Vrålade nåt olämpligt (då mitt humör inte är det bästa, varken för tillfället eller i övrigt, kanske man har en gnutta italienare i sig??), glömde att jag hade fönstret öppet så alla som satt på uteserveringen hörde mig... Oops.
2 killar som satt och käka med sina fruar o barn kom för att hjälpa till och provade att knuffa igång den men icke! (Sa till dom innan att det inte skulle gå) Fick ringa tillbaka Lina som hade hunnit en bit... Kabla om... Sen for vi till Minnesgärde där det blåste och var kallt, satt där en stund tills volleybollplanen blev ledig. Solen sprack upp och vi spela typ en timme, askul!
Mitt dåliga humör försvann iaf till slut! :D
Helenas kille fick komma ner och kabla igång den när jag skulle hem... Crapcar!
I morgon är det jag som springer ner till skroten och köper ett nytt batteri, byter till sommardäck, besiktar min bil och KÖR min EGEN bil!
Egobild i solen!
My fellow cocheerleaders in action!

Anti.

Idag har jag en riktigt jävla antidag. Så sjukt less på allt som man bara kan va, irriterad på allt och alla och har ingen lust att prata med nån.
Men ska om jag får hjälp att starta bilen in till stan en sväng och hoppas att det livar upp...

Mys.

Det var riktigt trevligt hos Nina och Daniel. Jag fick god mat, god efterrätt och trevligt sällskap, dessutom både skjuts dit och hem. Bilskrället starta ju inte. Stendöd... Roligaste är att min egen bil står utan batteri och jag skulle få låna Andreas bil för att kunna ta mig någonstans utan att behöva cykla jämt vilket inte är så kul när det konstant regnar hela tiden denna sommar, plus att jag fortfarande är förkyld och det är svindrygt att cykla med 4 hundar och storhandla...  men eftersom han lånat ut sin fina Audi så har han för tillfället fått en skruttig gammal bil istället, det är ägaren till skruttbilen som lånat Andreas bil vilket gör att jag nu åker skruttbil. Och batteriet har alltså dött i skruttbilen. Och min cykel är i stan. Strandsatt i byn... Ironiskt.
Men men. Tur man har snälla vänner! Och jävligt snällt av Andreas att låna ut sin (och den andres) bil men jävligt tråkigt att den då dör.... Jag ska inte ha bil tydligen...
En liten bild på Nina och Sally.
 
Nu ska jag hoppa i säng och krypa ner under täcket med alla fyra hundar, men först lite nässpray och hostmedicin!
 
Hehe, lilla Bailarn idag.

Agility.


Idag var det utställning på klubben och jag och Amanda var där och skulle hålla i prova på agility, det var väääldigt få som provade. Men vi hade kul iaf =) Nina, Lukas, Daniel och Sally kom dit, och även Malin, Simpan, hennes bror och lillvalpen så det var kul.
Jag och Amanda byggde ihop en bana som vi körde några vändor och sista vändan gick jättebra! Vi satte allt! :D Film kommer på det så fort hon lagt upp den på fejjan!
Baileyz svalkar sig efter agilityn =)
Bailarn blev kär i Idun, han borde valt Juno som är brun ;)
Simpan o Bailarn, hehe.
 

Nu ska jag göra mig klar för att åka och grilla med Nina och co =)

Ahhh!

Världens opportunity! Jag var i Australien 2004 hos en kvinna som heter Cynthia och jag var nyss inne på hennes hemsida och blogg vilket jag inte varit på jättelänge och nu behöver hon en anställd! Galet! :D Jag som har längtat tillbaka till Australien sen jag var där! Men det har som aldrig blivit av. Hade ett jobb på G utanför Perth men det körde ihop sig med pengar. Woop woop!
Nu måste jag maila henne och kolla läget!
 
En bild från Finland på mig och Harmo, Pamelas fina ponny. Passar ju Australieninlägget :P

Skytteträning.

Var till grusgropen idag och tränade lite, solen sken så det var riktigt skönt! Vi körde lite olika stages och det gick sådär. Sköt väl inte helt bra men det var ju som ett tag sen och man tappar så himla fort. Det svåraste är att få ett bra grepp... Sen vette tusan hur jag siktar, tror knappt jag gör det. Måste fokusera mera, kollar nog mer på tavlan än kornet och det är dumt.
Vi avslutade med att köra en superkort stage där det var 8 tavlor och man skulle skjuta 1 skott i varje så snabbt som möjligt och med Aträffar, gick sådär. Sköt rätt snabbt men var inte nöjd med träffarna. Dessutom fick jag inte alls bra grepp första vändan. Men men, bättre lycka på måndag, då ska det tränas igen! Kan ju inte komma på tävling och va helt ovan!
Tog en bild på en av "gubarna" som sköt med sin AR eller vad den heter.

Die cough die!

Har inhandlat hostmedicin och hopps nu att detta ska hjälpa mig att sluta hosta. Det är så sjukt störigt att hosta hela tiden, man kan inte prata med folk och man hostar fasen till man nästan kräks. Störigast är det när man ska sova....
Moahaha!

Torsdag.

* Kliva upp och äta svingod frukost
* Gå med hundarna
* 10.30-12.30 Cheerträning
* Hänga med Malin och Simpson till bushen, ev med alla hundarna
* Äta middag
* 18.30 Skytteträning
* Gå med hundarna
* Dricka 5 liter te och bli frisk från förkylningen
 
Kankse ska plugga en sväng nånstans oxå....
 

Jag och Baileyz.


Heavy on my heart.

Idag är en tung dag...
 

RSS 2.0