Händer i luft!

Jahapp, då har man suttit här och gått igenom kidzens showdans, förutom Danza Kuduro så är Sean Banans händer i luft med, hehe. Han är ju rätt kul den där bananen.... Appropå banan, kommer ni ihåg Erik bananmannen? Ett barnprogram för några ;) år sen. Kom att tänka på han häromdagen när jag hade köpt bananer och sen kom Andreas oxå hem med ett lass. Nu har vi en hel stor skål med bananer...
Erik bananmannen.



Sean Banan... woop woop!



Bananmannen for real ;)

Happy!!!!

Är så jävla glad, tjoho! Mitt i allt strul så bara dimper detta ner! Eller dimper och dimper;) Det var min idé och nu blir det så! Ahhhh! Så glad!!!! Ska berätta nån dag framöver varför jag är så glad :D
Kommer inte kunna sova pga av glädjeadrenalinet! Förlåt Andreas, skulle lägga mig tidigt ikväll men det gick inte. Men i morgon, lover på heder och samvete! Puss!
Men sheisse vad glad jag är, galet! Tack, tack, tack S!!! ;) Längesen nåt kändes så bra! (Förutom att jag bokat min Englandresa, det känns oxå jävligt bra!)
Va! Är det sant!?
 

Ja! Det är det!!!!!!!!!!!!!! Woop woop! :D

Tuesday.

Idag har jag varit hyfsat ambitiös. Jag har pluggat och varit ute på promenix med Felicia och hundarna. Nu blir det middag och sen syrelsemöte. Ska bli skönt att styra upp lite saker som legat och grott.

Workout!

Idag har det blivit 2 timmars dansande och 2 timmars cheerande, mkt trevligt. Jag och Marina hade en varsin dansgrupp i Nälden då instruktören där var borta. Jag gillar alla mina danser i år och jag tycker Marinas Blissdanser är jättebra oxå, har ju haft lyxen och köra dom 2 ggr nu=) Det är så sjukt kul att dansa!

I morgon blir det en massa plugg, eventuellt en löprunda och sen har vi styrelsemöte på kvällen. Jag hoppas på strålande sol då när jag ska springa sen får det gärna vara snöstorm, mkt lättare att sitta inne och plugga då ;)

Diggar Blissdanzen till denna låt ;)


Äntligen!!!

Har nu gruvat mig och skjutit upp dessa skolarbeten men nu är jag klar! Nu är det bara att hålla tummarna för att det blir godkänt, allt hitills har varit godkänt. Känns som ena av dessa kanske inte blev så bra dock :S
Jag är svintrött och klockan är 03.25. Dags att sova kanske... I morgon börjar Svenska B, ser inte fram emot den :P

Idag var jag och Bailarn på agility, det gick rätt bra. Sen ställde jag in träningen, ändå knappt nå folk som kunde va med, ingen idé och stå nere i källaren på Golds och uggla då, så då blev det en tripp till Badhusparken i finvädret, mkt nice. Riktigt skönt att va träningsfri oxå faktiskt.

Hade lite huvudvärk idag med, 4e dagen i rad. Kan inte vara hälsosamt det där...

Näe nu jävlar. God natt!

Nike solar i Badhusparken:)

dsc01747 (MMS)

Nike solar i Badhusparken:)


Det finns alltid dom som har det värre.

Hittade precis den här tjejens blogg. En 13åring som förlorat både sin pappa, mamma och ena syster, och inte ens vid samma tillfälle. Pappan var alkoholist, mamman dog i cancer och systern i en bilolycka. Helt galet! Hur kan någon ha sån otur??
Jag har oxå förlorat många, min låtsaspappa, pojkvän, faster, farbror, farmor, farfar, mormor och morfar, men mina mor o farföräldrar blev iaf gamla. Och inte att glömma, min älskade häst.
Det är så orättvist hur vissa drabbas så himla mycket medans vissa inte har några motgångar. Och bland dom jag känner så är det alltid dom snälla och vänliga som drabbas. varför kan inte alla idioter råka ut för allt hemskt i stället? Vart är karman???
Halloween på kyrkogården i höstas.

Puttes fina sten♥

Crash.

Idag på stuntet gick det både bra och dåligt. Vi testade lite nytt och det gick ju till slut men vi var riktigt kassa på att fånga så Katja flög i golvet x antal gånger, inte okej!
Urklippt från vårt ena ticktockförsök.

Flygande Katja.

Still pissed.

Jaha, i morse skulle jag på massage men hade fortfarande ont i huvudet när jag varknade, trots att jag tog en Ipren innan jag la mig igår. Sjukt irriterande. Så jag avbokade massagen och sov i stället. Sen försvann den iaf men jag är fortfarande så jäkla irriterad över en grej så bara det kommer ju göra att jag får ont i huvudet igen...

Pratar med Ninni på fejjan och det livar iaf upp stämmningen :D
Karin, en fnittrig Ninni och Sonja=)

Jag och Ninni♥


Åh vad jag saknar er!!!!!!!!!!!!

...............

Suck. Har haft ont i huvudet sen typ sju. Var på träningen och det gick ju som det gick, kan inte påstå att jag log när jag åkte hem...
Sen har jag nu suttit sen 23.30 med min examinationsuppgift i Svenska A, man hade 6 timmar på sig och jag gjorde den på mindre än 3. Det betyder alltså att antingen så är jag jävligt bra, eller så kommer jag inte att få så bra betyg... Jag hoppas på det första.

Nu har jag "bara" kvar bokanalysen (kräks!) och nån muntlig grej. Men sen har jag ju som börjat med engelska oxå så jag ska göra nån presentation av mig själv där och vad det nu var mer.

Men nu ska jag ta en alvedon och gå och lägga mig. Har lust att sova tills slutet på Maj, då jag ska till England på reunion with the K-gang!!! ♥



Soon we´ll meet again :D

Take me away.

Fy satan i gatan vad less jag är nu, på mycket. Och stressad... Skulle så gärna bara vilja åka bort och lämna dator, telefon och alla böcker och träningar. Bara få va, bort från omvärlden! Håller på och bli knäpp. Det är för mkt och terminen har knappt börjat....
Ta mig till en öde ö med bara hundarna och Andreas...


Semlor.

Idag är det fettisdag vilket innebar Semmelfest hos Marina och Micke. Mycket trevligt och många roliga semlor blev det.
Lite semmelbilder.

Andreas bubbla från 74 =)

Hade tom chaffis =) Jag tycker den borde vunnit men den blev röstad 2a.

Vinnarsemlan: Fido.


Glömde ta kort på min egen tydligen... Men Marina tog kort på alla så jag får norpa av henne sen;)

Nu blir det natti natti, i morgon utsläpp och plugg...


Skola...

Har skjutit upp förra veckans skoluppgifter så nu har jag värsta ångesten, måste skriva klart en bokanalys och det känns så sjukt tungt! :S Men det är väl bara att göra den... Har ett litet miniprov att göra oxå...
Men nu skiner solen så det är jättefint väder! Och Andreas är ledig. Då är det ännu jobbigare att sitta inne och försöka skriva.
Näe nu jävlar!!! Go!

Lions!

Igår gick det så bra på Lionsträningen, vi satte tictoc!!! :D Vi har bara tränat på det typ 1 träning innan så jag är asnöjd! Det är så kul när det går bra! Tråkigt nog åker Cathrine till sydafrika i typ 2 mån men hon kommer iaf tillbaka=)
Vi cradlade även med pike. Jag klättrade upp i en ribbstol och filmade ;)
Katja i Pike.

Åre.

Kors i taket, jag har varit i Åre 2 dagar i rad!
I fredags var jag ju upp och träffade Anna, det var roligt! Vi var på Sundpro och spanade på hundsaker, dom har börjat sälja lila grejer!!! :D Synd att jag redan har fungerande linor och selar... Sen var vi på Lundhags och shit vad dom har mkt kul! Hittade ett par byxor som jag provade i höstas som jag vill ha, men dom finns i XS och XL, så irriterande, särskilt eftersom det är halva priset på dom! Sen har jag hittat 2 skaljackor men kan inte bestämma vilken som är snyggast... Jobbigt läge. Köpte iaf ett par shorts som hade kostat 600 men som nu var tokbilliga=) Efter Lundhags så drog vi in på chokladfabriken och smaskade choklad, handlade lite pluttar där=) Egentligen heter dom pluppar men jag tycker pluttar låter godare :P
Åre Chokladfabrik.

Åre.

Snöälskande hundar!


Åkte ju tåg så när jag kom hem igen fick jag vänta på Andreas som var på basket så jag o Bailarn hängde i Badhusparken och mös vid elden.
Mys.

Snöborgen.

Dom håller på att bygga en Birgerrutschkana=)


Det var en trevlig dag! Tack Anna! :D


På lördagen var jag, Felicia och Sara till Ullådalen och åkte längd, satan vad det var jobbigt! Det var en led men ingen hade kört skoter eller åkt skidor så på vissa ställen fick man verkligen pulsa i djupsnö med skidorna. Vi började med att klättra upp för en lång brant backe där vi var tvungen att gå i sidled, hade kramp i benen efter halva vägen! Haha! Sen blåste det som fan mest hela dagen men kul var det och mysigt hade vi =)
Sara o Felicia.

Nästan blå himmel ;)

Blåsigt.

Fint!

Renar.

Fika i vindskyddet.

På väg hem, äntligen lite nedför.

Ännu en backe...

Fina ledkryss.

Spurten mot våffelstugan ;)

Mums! Våfflor med grädde o hjortronsylt!

Haha!

Återigen på chokladfabriken ;P
 

Vi skulle in på Lundhags oxå men dom stängde 17 och vi kom dit 17.05, störigt!!!
Det var iaf en riktigt bra dag det här oxå. Trött som fan när jag kom hem eftersom jag hade sovit lite natten innan och hade fullt upp med Anna och vårat Årerace dagen innan och sov alldeles för lite natten till fredagen oxå...
Men jag och Felicia kollade på Gladiatorerna när vi kommit hem och sen somna jag vid 23, helt död. Men en tokbra helg hade jag iaf!

Cheer.

Så sjukt trött. Vaknade i morse, astrött och med huvudvärk, sen har det varit cheer hela dagen. Först Knatteskutt 10-12, sen var jag till juniorträningen en timme, sen hade vi egen träning 14-16 och sen var det Funkykidzmöte. Så skönt att jag iaf slapp stallet ikväll, hade inte orkat åkt dit... Kom hem kl 19 och käkade lite sen har jag kollat på Ponnyakuten med Veronica o Felicia. Nu skulle jag behövt plugga men är så satans trött så jag ska bara ta lite te och sen lägga mig.

En våffla på fjället;)

dsc01743 (MMS)

En våffla på fjället;)


Run!

Jag saknar Marma, det var så jävla roligt!!! Så sköna människor och roliga dagar. Bailarn stortrivdes oxå=)


Stunt.

Idag hade vi en bra stuntträning, den var kul. Fast ett tag var vi lite halvgriniga, särskilt Katja:P när vi inte satte ett bygge. Men till slut fick vi till det, nästan helt bra. Vi testade lite nya saker och lite nya positioner, alltid bra att lära sig allas platser.
Vi filmade ett arabesquebygge med Mickes tele så jag klippte ut en bild, kass kvalité. Ska se om jag kan få upp filmen ist.


På söndag blir det cheer för hela slanten. Först Knatteskutt 10-12 sen ska jag på juniorträningen 12-14 sen min egen träning 14-16 =)
Cheer on!!!

Torsdag.

Jag har varit sämst på att blogga sista tiden. Och det har hänt en massa saker, både roliga och tråkiga, men jag har inte haft nån lust att skriva. Men nu kan jag skriva några ord=)
Jag och Veronica var på Citylife och käkade pannkakor idag. Det var gott men i efterhand så önskade jag att jag hade valt kött i stället. Känns som att jag har levt på en massa skräp sista tiden, typ bröd, bullar, tårta och så pannkakor. Dieten gick åt skogen igen. Men jag tar nya tag. På söndag ska jag börja följa mina dietpapper igen så det blir nån ordning, har inte mått nå bra sista tiden... 

Efter lunchen var jag på skolan i stan och bestämde att jag ska läsa Engelska A oxå. Hade tänkt validera upp den bara, men det visade sig att då fick man inget betyg och det är ju lixom det som är vitsen, att jag ska få ett fullständigt gymnasiebetyg. Men det var kul för jag fick prata engelska med läraren och hon tyckte att jag var duktig, "du har ju inga problem med att prata". Så nu har jag lånat hem 3 böcker varav en är Marian Keyes: Sushi for beginners =) Ska bli askul att läsa den!
När jag kom ut från skolan, skulle vänta på Veronica som skulle hämta upp mig så var det någon som tutade på mig. Det var Nick som jag jobbade med på Recall, han är från Kanada (men kan svenska) men då fick jag prata mer engelska, perfa! =) Han har förresten blivit pappa, grattis! :D

I morgon ska jag ta tåget till Åre med Bailarn, vi ska träffa Anna och Frasse som är där och hälsar på en kompis. Ska bli så kul!!! :D
Jag o Anna på Marma.

Vi i våra Lundhagsbyxor, hehe. Och resten av da gang!

Frasse o Baileyz.



Zzzz.

Sjukt trött, ska bara dricka lite te sen ska jag sova.... Ska blogga massor i morgon;)

Alla hjärtans dag!

Känns som det var evigheter sen som jag bloggade. Men det var ju inte så längesen. 1 dag o 21 timmar;)

Idag är det alla ♥ns dag. Den har spenderats med utsläpp i stallet, lite plugg, fika och kolla McLeods daughters med Felicia, sen "jobbintervju", en sväng på bibblan och till sist har jag suttit här vid datorn och ansökt om en massa sponsring till föreningen=)

Snart kommer Andreas hem så vi ska äta middag, sen funderade jag på att gå på nå soldatträff med utbildning men hade glömt anmäla mig såg jag nu. Attans. Jaja då blir det mys hela kvällen ist =)

Baileyz bestiger Dille ridhus;) Det var sn...

dsc01739 (MMS)

Baileyz bestiger Dille ridhus;) Det var snö halvvägs upp på väggen.


Bruised.

Idag har jag bakat både bullar och tårta. Duktigt. I morgon kommer familjen på kalas, mysigt.

Var nyss ute och kissade hundarna på gården, i foppatofflor, det var ju dumt för vips så flög jag baklänges. Det gjorde ont... Landade på armbågen och arslet. Suck.

Nu visar dom Bring it on på 3an, haha! Det ska jag kolla på nu iaf;)

Argh!

Har försökt att kolla på Glee via nätet en evighet nu men det bara buffrar. Trodde det hade fixat sig medan jag bakade bullar men icke! Så nu blir det en DVD ist, Bring it on #3 plus lunch/middag och till efterrätt, te och nybakta bullar. Så det så!

Ps. Önskar att jag kunde svära och skriva ut namn på alla satans idioter som finns och som jag är arg på. Men dels är jag inte så elak och sen är dom inte värda det! Försöker att ignorera att dom existerar, ist för att ödsla min dyrbara tid och energi på dom. Dock blir jag fly förbannad först när "det" händer, kan inte hjälpa det (vad det nu kan vara h*n gör) och känner för att åka hem till och hoppa på människan! Skulle jag dock aldrig göra så du som läser detta och inte känner mig behöver inte ringa polisen.
Det tråkiga är dock att när man tror sig blivit av med en eller ett par idioter, så man bara har bra människor omkring sig. Då förvandlas någon av dom bra till idioter! Hur är det möjligt!?
Är det så att man alltid måste ha åtminstonde 1 idiot nearby eller???
VAD F*N SITTER DET I??????????


Nog om detta. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och käka.

Ps 2. JA! Jag gillar ordet dock!

Gaygala och nybakat.

Heja Anton Hysén!
Anton vann årets homo, bra jobbat tycker jag. Modigt att som fotbollsspelare "komma ut ur garderoben". Skönt oxå att han inte är så himla fjollig som visa bögar är. Jag förstår inte riktigt varför man måste va 10ggr tjejigare än en tjej om man är gay. Nu är ju inte alla det men det känns som om dom flesta är lite mera åt det hållet.
Nu menar jag inte att dom inte får vara det;)
Fick veta att Kajsa Bergqvist var gay oxå, hade jag ingen aning om. Hon kom dessutom ut för evigheter sen, hehe, här hänger man med;)
SnyggAnton.


Fick för mig att baka bröd så jag knåpade ihop några grahamsbullar så här på kvällskvisten. Husligt värre. Försökte sen ta en bild på mig i mitt asballa linne men jag ser ju bara sur ut, men whatever, linnet syns ju.
Mums. Hoppas jag.

Tiger♥

Faster.

Idag har jag haft min brorsdotter Amelie här. Vi har haft det jättemysigt=) Vi har kollat på film, åkt släde, varit ute och gått med pinschrarna, druckit te (Yes! en tedrickare till i familjen!) och gosat med hundarna. En mycket trevlig dag=)

På em hade jag och Micke möte med stadium, han är ju vår nya "materialare". Så nu är han snart insatt i alla detaljer, nice! Ett jobb mindre till mig. Jag är så glad att det finns dom som vill hjälpa till och ta ansvar och dessutom gör det bra, tack till er! Sen var vi och pantade burkar så nu är föreningen en massa 100-lappar rikare, grett!

Nu ska jag och Andreas kolla på film och äta ost och kex. Dricka en massa te ska jag oxå göra.

Teacher.

Idag har jag vikarierat som lärare på en skola, i en klass 2. Det var kul. Vi hade matte, tack o lov att dom är så unga så jag fattar vad dom håller på med! Plus och minus, det funkar;) Sen kikade vi på film, åkte madrass och åt lunch. Mkt trevligt. Jag åkte dock inte själv, vilket jag alltid brukar göra, jag leker typ mer än barnen:P Men idag var jag lugn.

Har sen jag kom hem repeterat alla funkydanser. Ska ju fortsätta min lärarroll ikväll;)
Det är riktigt bra låtar och bra danser oxå i FK, inget lek utan riktiga danssteg, awesome! Jag som älskar att dansa. Funderar varje termin på om jag inte ska börja dansa själv igen men det blir aldrig av, så jag får passa på att dansa nu;)
Jag kände mig helt lugn med danserna, tänkte att om jag råkar göra fel, vilket kan hända ibland, så märker ju inte barnen det. Utan det är bara köra på o låtsas som inget eftersom dom inte vet 1a gången hur danserna egentligen ska va. Men så läste jag ett mail från Marina som drog igång sina kidz igår att hon hade haft en massa föräldrar på plats första gången, ahhh! Då blev jag nervös. För även om dom inte heller vet hur dansen ska se ut så märker ju dom lättare om jag gör fel än vad ett barn gör. Prestationsångest!
Det värsta är ju att jag vet att även om jag kan danserna till 100% så gör jag ändå fel där på plats ibland, jag kan få totalt hjärnsläpp, jobbigt! Iof finner jag mig snabbt och gör jag inte det så skojsar jag till det lite och kör igen. Det är mänskligt att fela. (Så länge man inte är veterinär eller läkare:P).

Ska fortsätta dansa in i det sista, börjar 16.30 så jag hinner ju några vändor till.

Det ska iaf blir riktigt kul att få skaka loss med kidzen=)

Avsaknad av karaktär.

Var till Veronica nu en sväng på kvällen, drack en massa te och åt bullar... Skämmes tamefan! Den här senaste veckan har varit katastrof! NU gäller det att skärpa till sig! Annars kommer jag ju ingen vart med min plan, suck.
Näe riktigt, riktigt dålig karaktär denna vecka, bedrövligt rent ut sagt!
I morgon bitti (from NU, har faktiskt borstat tänderna) så blir det KARAKTÄR!
Smack! Bort med den dåliga karaktären och in med den bra!

Motivation.

Måste göra en lista.

För att inte glömma alla saker jag ska göra närmsta tiden är det dags för The list;)

* Lämna in papper till kommunen för LOK
* Registrera alla nya medlemmar hos SCF
* Skriva ut regler från SCF
* Skriva klart referat och diktanalys

Nähä, nu kommer jag inte ihåg va fasen jag skulle skriva upp ens, bra jobbat!

Funkykidz.

I morgon börjar FK igen och jag ska få danza till Waka waka och Danza Kudoru varje vecka :D

Ouch.

Mitt magsårsskit har kommit tillbaka, hade jätteont igår kväll och i morse. Har tagit medicin så nu känns det ok. Hoppas det håller i sig. Det har varit lite mkt att tänka på senaste dagarna och det märktes direkt. Satan, måste sluta stressa! Men det är inte det lättaste när det dyker upp saker. Önskar jag hade nån som kunde hjälpa mig med vissa saker...

Nu ska jag studsa i säng, har inget uppskrivet i almanackan i morgon, gött! Dock har jag en massa saker att göra iaf!
Plugga
Träna Funkykidzdanser
Klura på förändringar i cheerrutinen
m.m.....
Men jag behöver inte åka någonstans och jag behöver inte kliva upp skittidigt.

dogfood

Humorn är på topp!

Svar på kommentar.

"felicia om Mera cheerbilder;):
roligt med dessa två?...var ni inte fem?"

Jojomensan det var vi, men nu var det bara dessa två jag hade film på när dom svischade ner för backen=)

Essä.

Tjoho! Essän klar och inlämnad. Gött! Nu har jag en ny uppgift att knåpa på tills nästa vecka. Har precis käkat och ska läsa några sidor innan jag måste åka till träningen.

Mera cheerbilder;)

Fatima in action.

Katja in action.


Man kan inte ha tråkigt med dessa två :D

Tough cheerleaders!

Vi var ju i Kärringbacken igår, tyvärr var vi bara 5 st ur seniorlaget som kom, ingen minior eller junior... Det var faktiskt bara -17 så jag tycker dom andra var veka! Det var ju tom strålande sol! ;)
Jag hade iaf roligt!!! :D
Jag och Fatima.

Katja in action.

Fatima, Sanna och Nadja.
Nadja! Var är mössan??!


Ska slänga upp en film i morgon, hehe!

Men nu ska jag fortsätta med essän, har kommit igång nu. Gjorde en kopp te och tänkte: Nu jävlar!

Suck.

Jag är kass på att ta tag i och skriva saker! Att läsa alla sidor och göra närvaroproven varje vecka är inga problem, men att börja skriva... Det går så jäkla trögt. Nu ska jag skriva en essä om mod och jag fattar inte hur jag ska lägga upp det och jag vet inte vad jag ska skriva:S Usch!

Känner mig asstressad och jag har bara mig själv att skylla. Har så mkt annat att fundera på så jag blir helt kocko i bollen! Jag måste börja fundera på vad jag vill nu igen... Allt blir så mkt lättare då, om man har ett mål!

Sen är det svinkallt inne.........


Baka liten kaka.

Bakade faktiskt en paj och ett gäng muffins igår natt, och det var tur för idag sov jag länge. Kan bero på att jag var upp till nästan 3 och bakade, iof...
Det var -25 ute när jag gick och lade mig och nu är det bara -17, perfekt eftersom vi ska åka lite pulka, eller jag ska åka på miin sittkudde jag fick när jag var liten, får se hur den fungerar så här nu i 2012.
Sen blir det hem och städa och fortsätta baka för ikväll kl 19 blir det partaj.
Håll tummarna för att jag får en ny bil i present!

Im bad!

Herregud vilken dålig dag det varit, att-göra-mässigt! Jag har inte gjort nåt som jag skulle! Eller jo, mitt närvaroprov för skolan, men thats it!!! Bad, bad, bad!
Jag skulle plugga och baka men har jag gjort det, näe! Är tokstressad nu över allt! Cheeren, baket, skolan m.m...

Ska iaf baka en liten sak innan jag går och lägger mig, eller så kliver jag upp tidigt och börjar i morgon bitti. Fast känner jag mig rätt så kommer jag sova till 11.30 och kl 12 ska jag vara på frösön och åka pulka med föreningen. Vi blir typ 5 st av 35 för att det kommer vara -25 och alla är sjuka... Men jag ska iaf åka ett åk! Sen dricka varm choklad på Tages, för i morgon är det ätardag. Tur, eftersom jag ska ha party och bjussa på massa onyttigt...

Näe! Nu: baka en paj, typ.

Fredag...

Känns som fredag, jag har haft fredag hela dagen, förvirrande. Men i morgon ÄR det fredag.

:-D

dsc01729 (MMS)

:-D


RSS 2.0