-16 och mulet.

Idag är en perfekt sitta-inne-och-plugga-dag. Är snorig som fasen, ont i huvudet, halsen är sämre och jag mår kasst och är toktrött. Dagen kommer att bestå av te, mys i soffan med hundarna och plugg. Inte så jättekul men skönt, kanske jag blir frisk om jag vilar lite...
 + = Jenny

Dag 30 – Om mig.

Okej, jag ska erkänna en sak. Enda anledningen till att jag tänkte göra denna lista igen var att jag ville komma åt dag 30 i Januari. Varför?
It´s my birthday!
"We gon´ party, like its my birthday!"
Ja, så kan det vara.

Helgen i åre var grym, pulkaåkningen var bäst! Vi tog oss till sviten, dock var jazuccin inte igång. Stor besvikelse! Men jag shakade på scenen med Stephen Simmonds hela natten so: I ruled!



För er som inte vet vem han är så sjunger han bla denna:

Skulle inte bli ledsen av att vakna till d...

dsc01717 (MMS)

Skulle inte bli ledsen av att vakna till denna utsikt varje morgon;)


Mitt och Marinas hotellrum, utsikt över Åre:)

dsc01712 (MMS)

Mitt och Marinas hotellrum, utsikt över Åre:)


Nyss kört pulkarace. Roligt!

Nyss kört pulkarace. Roligt!


Green and gold.

Jag hittade en massa kläder idag. Provade lite saker som jag normalt inte skulle prova men jag hittade faktiskt lite roliga saker, bla en knallrosa topp med glitter och ett grönt glansigt linne med guld, ascoolt. Har aldrig ägt en sån modell för jag brukar inte tycka om dom men det var så coolt och kostade bara en 50lapp, perfa!
Och det bästa av allt var att jag hittade ett par baggyjeans!!! Mina gamla är trasiga sen långt tillbaka men dom är så sköna så jag kan inte kasta dom, men nu har jag ett par nya som är hela :D
Dagens bästa köp/kap måste ha varit min klänning som jag ska ha i morgon på kickoffen. Provade den i storlek M och den va lite stor, kollade även priset och den kostade 600kr och det hade jag ingen lust att betala för en liten klänning som inte satt helt bra. Men sen så hittade Marina en till i en mindre storlek som dessutom hade en röd lapp på sig. Provade den och den var asbra och det visade sig att den var på rea och den kostade 149kr! Wihooo!!! :D Dom hade missat att sätta en realapp på den andra så hade inte Marina varit med så har jag bara hängt tillbaka den och missat värsta kapet!
Mina nya färglada linnen.


I morgon blir det kickoff i Åre med Golds. På Tott hotell. :D Förra året hade man det lyxigt, var i ägarens svit ute på taket i en jacuzzi med utsikt över hela Åre med massa roliga människor. Inte fy skam!
Bubbel 2011. Repris 2012, det återstår att se!

Pulkarace!


Det ska bli kul att se vad dom har hittat på för tok till denna gång=)

Nu ska jag ta lite nässpray och hoppa i säng, tåget går 7.20.

Shopping.

Hittade för ett tag sen några presentkort i min låda, som går ut i morgon! Så skynda skynda till stan nu och shoppa. Jag hoppas jag hittar nåt glitter och glamorigt tills morgondagens kickoff;)

Tired.

Har tillbringat morgonen i stallet med Veronica och Felicia, te i sadelkammarn, inte så dumt=)
Nu sitter jag och klurar på min novell. Jag ska skriva en novell tills i morgon som ska handla om en ev dom 7 dödssynderna. Kan inte påstå att det här med att skriva är min grej... Suck.
Ska ta och läsa dom sidorna som står på schemat sen kanske kura ihop i soffan och sova lite, tänker att novellen kommer till mig i en dröm;)

Har lite ont i halsen igen och är snorigare idag än igår. Skulle kanske inte byggt så mkt igår, men det var så kul, vi testade lite nya saker och allt går så himla bra nu för tiden, wihi! Men vi saknade folk så jag kunde ändå inte stå på sidan.

Näe nu är det pluggdags...



En riktig vinterdag.

Idag är det hur fint som helst ute. Klarblå himmel, snö på träden, strålande sol och -15 grader ute. Måste ge mig ut på en promenad i finvädret. Känner mig lite bättre nu, inte lika täppt i näsan och inte ont i halsen, härligt!
Fint!

Det var 2 regnbågar ute! Syns inte så väl men den ena är ovanför vänstra kanten av portalen och den andra lägst till höger i bild.



Nails.

Önskar ibland att jag kunde ha långa fina naglar. Men det får man inte ha när man tränar cheer. Inte för att det spelar någon roll för mina går ändå bara av och delar sig. Vet inte om det är för att dom är allmänt klena eller för att jag håller på med så mkt praktiska grejer, hundar, hästar, skytte, träning m.m. Men det är lite tråkigt, skulle va kul att ha liite nagellängd att måla på iaf. Är som inte lika kul att måla på yberkorta naglar...
Coola naglar.
 
 

Nån som alltid har coola naglar är lilla Foki! Herregud, hur hittar hon all inspiration... Och ork till att alltid fixa sig, både naglar, hår, kläder och smink. You go girl!

I whip my ... back and forth!

I whip my paws back and forth!
I whip my drool back and forth!
I whip my tail back and forth!

Den där texten från Willow är fortfarande stuck in my head, bara det att nu håller jag på att sjunga den ur hundarnas perspektiv... :S

I whip my paws back and forth!


Hes.

Jag lyckades hålla mig från att vara med på träningen. Men det var nog så jobbigt att räkna, jag var sjukt andfådd efter halva progget och då stod jag ändå still och räknade och sen på slutet var jag dessutom ashes. Har nu druckit typ 3 koppar te sen jag kom hem.
Var iof med och byggde en gång men det var för att vi skulle kunna köra allt i programmet;)
Jag har gjort några ändringar i slutdansen och dom är jag nöjd med, håller nu på att klura på förändringar i ramsan, tror det kommer att bli bra, ska testa nästa träning.
Har fått 2 roliga mail till cheermailen idag oxå=) Det ena var en tjej som var intresserad av att börja och det andra är hemligt än så länge! ;)
Cougars ♥

Vi lekte pepparkakskull
(eller vad det heter egentligen) sjukt kul, Sanna skrek som en gris och såg livrädd ut när hon var tvungen att springa, haha!

Stronger! ;)

Stuck in my brain...

I whip my hair back and forth!!! Den går inte att få bort ur huvudet...



Min nya idol, lilla Sierra!!!
Tjejen kan dansa, och vilken attityd! =)


Cougars.

Längtar till tränignen ikväll, har en massa idéer!

Fina laget!
Dock precis på väg ner:P

Mixed.

Student #1
Har precis läst igenom en massa info från skolan. Det verkar riktigt bra, framförallt så står det exakt vad jag ska göra varje dag, och gör jag det så kommer det gå lätt som en plätt. Verkar va mjukstart idag, skulle läsa lite info och ett välkomstbrev och sen har jag typ 20 sidor att läsa, piece of cake. Kommer nog va ambitiös och börja läsa morgondagens sidor oxå;)

Ticks.
Jag har ticks i armen, störigt. Det rycker på utsidan av vänster arm. Brukar kunna ha såna små ticks i ögonlocket ibland men aldrig i armen, wierd. Jag undrar varför man får såna egentligen...

Sjukling.
Ang min förkylning så är den värre idag. Hostar så lungorna håller på att flyga ut och snorar som en rinnande kran. Nice. MEN det finns dom som har det värre så egentligen är det löjligt att klaga. Jag är annars fullt frisk, har aldrig haft nå värre sjukdomsfall, aldrig brytit något, inte ens stukat nåt, har inga kroniska sjukdomar eller problem som många jag känner har, jag hör bra och ser bra. Jag har inget att klaga på egentligen.
Men det är väl just därför man klagar, för att man annars är helt frisk och när man då åker på en liten förkylning och inte orkar träna och man får gå upp och snyta sig femtioelva ggr i timmen så blir man less för att man är så van att va frisk och orka göra vad man vill när man vill.



Ponnyakuten.

Det är helt galet vad fina hästar och vilken utrustning dom har nu för tiden, ponnybarna...
Det är en jättefin isabellfärgad häst som påminner så mkt om Rosie som jag hade i Australien, gullet. Saknar henne. Det är så mysigt med ponnyakuten, men man önskar att man själv var typp 12 år och hade en ponny=)

Sen Veronica o Arttu varit här så har jag suttit med cheer, har inte haft nåt internet så har passat på att kolla på en film från träningen. Så nu har jag kollat på en och en genom hela programmet så i morgon ska dom få feedback, sen ska vi tokträna på vissa sekvenser så dom sitter. Jag tänker inte vara med. Har blivit toktäppt i näsan så jag får snyta mig hela tiden, skitdrygt. Hostar som en tok oxå. Ska bara surfa lite så ska jag lägga mig sen. Har utsläpp i morgon, puh!

Näe fy fan! Jag hatar att va sjuk!


Cheeroholic.

Idag har jag varit helt död, låg i sängen typ till 13, men vaknade flera ggr under natten och sen var jag väl vaken från 10-11. Pratade i telefon med mamsen och sen ringde Mona och prata häst, sen var min hals död.
Var iväg på träningen och tänkte bara titta på men körde några rörelser i slutdansen. Sen var kroppen helt död... Men jag kan som inte låta bli, dessutom behöver jag oxå få in dom nya rörelserna, som jag förresten tror blir riktigt bra. Full ös medvetslös!
Sen är det så kul att se hur mkt bättre vi hoppar jämfört med förra året=)

Hade ingen bättre jämförelse på mig själv, men lilla är från DM förra året och stora är från idag.
Ska fixa en jämförelse på hela laget i morgon=)
Ser skitarg ut på dagens bild, hehe. Men jag är sjuk och trött, skyller på det.


Min och Veros skidtur igår, ser ut som det var skitmörkt ute...

Men det var det inte!


Längesen jag hittade något dött att ta kort på men på skidturen hittade jag iaf en slaktplats;)
Det var en räv som hade tagit en fågel.


Näe nu har Andreas lagat middag, köttfärssås och spaghetti, mums!!! Sen kommer Vero och Arttu hit och så ska vi kolla på Ponnyakuten, mysigt =)

Urk...

Mår inge vidare, ont i bröstet, nacken, hes, hostar och snorar. Suck.
Men i morgon är det träning! Har en massa saker att fixa i slutdansen. Blir till att coacha till 100 % i morgon, bra för laget och bra för förkylningen;)

Serious!

Nu ska jag, knut, björn och biceps på barnkalas, check!



Damn!

Igår kväll kände jag att halsen började göra ont. Andreas har ju varit sjuk i typ en vecka så det vore ju konstigt om jag hade klarat mig... Jag kastade mig över en flaska Kan Jang och gick och la mig. I morse när jag vaknade hade jag ondare så jag tog en Zyx. Sen for jag till stallet och släppte ut hästarna och pysslade. Zorba var med i morse, mysigt=) Sen när jag kom hem blev det flaskan igen och nu dricker jag citronte med honung.
Jag vill inte va sjuk!!! Jag har ju hårda cheerträningar planerade, det blir ju skittrist om jag inte kan va med själv. Visserligen är det ju bättre ur coachperspektiv att bara titta på men inte blir jag nå mer vältränad eller bättre på gymnastik och hopp då heller... Suck!
Man kan ju såklart köra på ändå men jag vilar hellre direkt och blir frisk än att träna på och dra ut på förkylningen och dessutom slita på kroppen.
Näe nu blir det mera te med honung, nerkrupen i soffan med en filt och kanske Glee.

Fredagkväll.

Sitter och funderar på om jag ska åka till stan och umgås lite med mina vänner... Kan ju vara trevligt. Har ju nästan gjort klart alla att-göra-grejer på listan, känns sjukt skönt. Ska nog bara skriva klart det sista till anmälan för tävlingen så jag slipper fundera på det. Måste iof göra spotterskissen oxå men det bör gå fort...

I morgon har jag utsläppet i stallet. Drygt när man ligger i sin varma säng men när man väl klivit upp är det mysigt i stallet på mornarna, blir dock så sjukt hästsugen när jag är i stallet, vill ha en egen! One day...

Hoppas på finväder och lagomt kallt för sen tänkte jag åka på en långtur med hundarna, ta med lite fika kanske, nån som vill hänka? =)

Älgar.

Idag när jag var ute och åkte skidor med hundarna så var det så fint, ingen som varken åkt skidor, gått eller kört skoter. Hundarna var duktiga och joggade på i djupsnön. Sen när vi kom ut till en väg så tränade jag på att skejta, det tar sig, känns som att balansen börjar bli bättre och bättre=)
Vi kom till ett ställe där det brukar va oplogat men nu hade dom plogat, det har inte varit plogat på den vägen på hela vintern och det brukar inte va plogat alls där vad jag minns från tidigare vintrar. Men det var inte gjort idag för det låg iaf en deci snö.
Men det konstiga var att det var så himla mkt spår där, började fundera på om det var ett gäng soldater som hade övning och var ute och knatade och hundarna blev astaggade och drog som fasen men ju längre vi åkte och ju mer jag tittade på spåren så var det för tusan älgspår!
Det måste ha varit en hel flock, det var hur mkt spår som helst längs med hela vägen!
Den där vägen har vi åkt många gånger, jag och hundarna och dom har aldrig dragit så jämt, bra och länge. Tom i sista uppförsbacken som är rätt lång kämpade dom och drog och drog! Till slut var jag tvungen att vända, hade ingen lust att stöta på hela den där ligan. Men det var sjukt intressant och det hade vart kul att fortsätta, om jag hade haft ett gevär... Arga älgar är ingen hit!
Men det kändes som om dom inte var långt bort för när jag stannade och skulle vända hörde både jag och dogsen nåt och dom ville verkligen inte vända, särskilt inte Zorba som älskar att jaga vilt...

A white moose.
Jag har faktiskt sett en vit älg på Karlstad Ridklubb när jag red där förut, vi skulle rida ut men vi fick hålla oss på ridplanen ist för den var som lite i vägen för vår väg=)

Fredagens att göra.

* Maila ang cheerlappar
* Åka skidor med hundarna
* Fixa matlista till nästa vecka
* Fixa ett schema till nästa vecka
* Maila ang en faktura,
håller på
* Fylla i alla tävlingspapper nästan klar
* Rensa vita lådan
* Dammsuga
* Maila Norge igen
* Tvätta
* Fixa sista boken till svenskan
* Registrera ny medlemmar
*
Skicka en jobbansökan

Lions!

Det var så kul på träningen idag, det gick så bra! Vi tränade Lib med Katja, riktig lib, förut har vi bara kört i elevatornivå men nu är vi uppe i full. Tränade även på tossövningar, cradles och tossar. På slutet körde vi även lite axestående. Det är så kul att ha en så orädd topp som lär sig så fort=)
Bilder.

På väg upp.

Uppe=)

På väg ner;)

En av dagens alla snygga landningar:P

Mörbultade axlar.

:)


Sjukt kul med stunt iaf! Skulle kunna stunta varje dag. Längtar till vi kan åka på nåt läger! :D

Finn fem fel.

For iväg med Veronica till stan för att äta lunch med henne och Emma, det blev smarriga pannkakor på Citylife=) Sen dök även Marina upp, mkt trevligt.
När jag kom hem fann jag detta på golvet. Guess what it is, or was... Zorba är skyldig iaf.
Roadkill...


Nu kom även traktorn och skottade, det är helt fantastiskt vad det skottas ofta nu! Så fort det kommer lite snö. Och när det rasade från taket kom dom dagen efter, wiho :)

Dagens att göra.

* Äta frukost med sambon innan han börjar jobba åt lunch på hans jobb ist;)
* Ringa ÖP
* Åka skidor med hundarna
* Maila ang en faktura,
håller på
* Träna hemma, typ springa eller styrka
*
Träffa Veronica
* Fylla i alla tävlingspapper
* Planera till
och träna stunt på kvällen
* Rensa vita lådan
*
Dammsuga
*
Skicka en jobbansökan

01.30.

Whats wrong with me. Tänker varje kväll att jag ska lägga mig tidigt men det blir inte så. Och det magiska klockslaget verkar vara 01.30.
Jag kommer hem från träningen typ 22.30 och då vill jag äta nåt och chilla lite så då sätter jag mig alltid vid datorn och surfar och kollar på TV, det är ju Sex and the city och NCIS och så en massa cheersurf, oftast... Och vips så känner jag att näe jag kanske bör lägga mig, kollar då på klockan och tammetusan, halv två... Det slår nästan aldrig fel! Varför just halv två???
Näe nu måste jag skärpa mig!!! I morgon SKA jag lägga mig innan 00.00, helst innan 23.

Nu ska jag iaf stänga dumburkarna och kissa hundarna sen krypa ner i sängen, som för övrigt är skönast i världen!

God natt! 
Eller typ godmorgon till Katja som snart börjar jobba :S 

Mera Team Sweden.

En film där man ser hela uppträdandet=) Undrar hur lång tid det tar för Cougars och komma till Eagles nivå, hmmm.


Lite träning gjorde susen.

Dränkte mig i Linnex innan träningen och sen var jag med på hela träningen men gjorde inga kullerbyttor eller hjulningar och allt gick riktigt bra. Nu kan jag vrida på huvudet åt alla håll dock är jag stel och har lite känningar men iaf, mkt bättre än i morse=)
Byggena tar sig i programmet, 2 var borta men vi hade stand ins så det gick att köra allt iaf. Nu sitter jag och kikar på detaljer, håller på att kolla armrörelser i byggena till Sanna o Nadja, dom ska bli coola! =) Jag vill träna 7 dar i veckan och bara nöta nöta nöta! Vi måste ta Guld i år!!!
Duger inte med silver som förra året....

Cheerios!

Mot staden för att löpa mina svenskaböcker och ragga folk till cheeren=)

Ajaj.

Har fortfarande ont i nacken. Dränkte mig i Linnex förut och det kändes väl lite bättre ett tag, varmt och skönt blev det iaf, men nu känns det lika illa igen... Lätt att träna i morgon, näe... Kan verkligen inte göra hjulningar, kullerbyttor eller bygga, jag kan ju inte titta på toppen :S
Från en träning i veckan. Jag och Isabelle matchar i våra svarta byxor, långa hår och turkosa linnen. Dessutom basar vi på samma sida;)

Vi tränar 360 med Katja.

Mera byggträning.  Tjejerna börjar bli så duktiga.


Det är så kul att bygga, speciellt när man sätter nåt nytt! :D Jag hoppas verkligen nacken blir kry till torsdagens stuntträning!

Mary Kay.

Ikväll var jag till Pernilla på Mary May-kväll. Det var trevligt, roligt att testa en massa produkter och ögonskuggor=) Kanske man ska börja sälja;)
Älskar ögonskuggor:D Färgerna syns såklart inte lika bra på kort...


Andreas var ledig idag och dessutom sjuk så han köpte fika, så blev det lite lyx så här på tisdagen, dessutom min favvo: Buddatstubbe! Galet gott, jag slängde dit en halv banan oxå för att få en riktigt kaloribomb:P
Hos Pernilla bjöds det oxå på fika så där åt jag en bullelängdgrej och en halv muffin, muffinsen var totalt onödig. Jag vet att jag inte gillar dom men fick för mig att jag kanske gjorde det, men näe, inte idag heller. Bra att veta till nästa gång såna dyker upp;)
Eftersom jag ätit mkt fika idag så blev det inte så mkt mer denna dag, förutom frullen, en äcklig snustorr kyckling till lunch och till kvällsfika 2 mackor med skinka och gurka, dom var smaskens! Man får inte överskrida kalorimängden. Då får man prioritera serru. En rätt dålig prioritering att välja fika framför mat dock.
Budda-asgod-stubbe!

Mumsmackor!


Nice.

Nu är det lunch: kyckling, ris, wookgrönsaker och sallad, sen blir det nog en promenad i solen.
Så här fint är det nämligen ute nu=)

Mumma!

Dagens frulle: Milkshake på gröten igen med hemmagjorda rörörda lingon;)


Det är konstigt det här med frukost egentligen. Snackade med Jonny om det igår. Frukost kan man äta samma sak 7 dar i veckan utan att bli less, men lunch och middag, det vill man knappt äta samma sak 2 dar i rad. Wierd.

Har fortfarande ont i nacken, kunde inte vända mig ordentligt i sängen i morse. Kan inte vrida huvudet åt vänster så när jag körde bil till stallet i morse så fick jag vrida hela kroppen ist för att bara vrida huvet, sjukt störigt! Lägga på täcken på hästarna var ju oxå lite halvt osmidigt. Tur det är snälla hästar. 

Sitter nu och kikar på Våra bästa år och resten av dagen ska jag nog pyssla med en massa måste-göra-saker. Ev åka skidor, om nacken går med på det.

Team Sweden!!!

Ikväll så var Team Sweden med på Idrottsgalan och uppträdde. Skitroligt att cheer får vara med på en sån grej, vilken reklam för sporten! Idrottsgalan är ju skitstor:D
Dom är så snygga i sina guld/blåkläder och guldpoms! Grymt jobbat, dock synd att dom inte filmar allt, dom byter precis vinkel när dom ska tossa... Som tur är tossar dom flera gånger som fastnar på film=)
Vi hade träning precis den tiden det sändes, tur SVTPlay finns;)
Härligt Haninge Power Cheer & Dance, Eagles/Team Sweden!!!


En bättre film som jag hittade på Youbetterwork, från genrepet=)



In pain.

Idag var jag på mitt möte med Jonny på Kentaur, det gick bra. Jag erkände mina missar och vi satt och diskuterade lite hur man ska tänka och jag tänker iaf rätt och han tyckte ändå jag hade skött mig bra trots att det tom slunkit ner en tårtbit. Har dessutom gått ner 3 kilo enligt vågen.
Har som inte kommit mig för att mäta mig än men det får bli i morgon, är ju som roligare att se skillnad i cm och inte på vågen. Även om det borde märkas på kläderna men ag har ju levt i mina mjukisbyxor i 2 veckor så jag vet inte om nå jeans sitter bättre eller skärpet behöver dras in ett hål till:P
Ska iaf fortsätta 2 veckor till nu, dock med lite mer "fria tyglar", dessutom med ätardagar på lördagar, wow, lyx.
Passar ju bra när jag ska på kickoff med Golds den 28/1 och sen har födelsedagsparty den 4/2;)

Efter mötet var klart så passade jag på att gymma en sväng, fick testa deras gym. Kände mig liiite lost där. Stod och spanade lite diskret efter maskiner jag kände igen, men såg många som jag inte kände mig bekant med och feg som jag är så tordes jag inte gå fram och prova. Det var ju folk där och man vill ju inte bli idiotförklarad, haha! Hittade iaf några benmaskiner som jag körde, hann bara med typ 30 min, sen gick parkeringstiden ut. Saved by the bell:P

Käkade lunch på Citylife, måste börja kalla den för CL eftersom den faktiskt heter så och inte Åhlénsrestaurangen=) Det var som vanligt god mat. Fanns dock inte så mkt Jennydietmat denna måndag så det blev veckans GI som var strimlad biff i nån kokosmjölk/gräddestuvning med wookisar typ. Tog sallad till eftersom jag inte ska hålla på att käka sås. Så det blev ju verkligen en GI på riktigt eftersom det inte blev nå kolisar till.

Under eftermiddagen har jag suttit med lite cheergrejer, bla har inbjudan till DM kommit så jag har börjat fylla i alla dom papprena. Börjar ju plugga nästa måndag så jag tänkte jag skulle försöka göra mig av med sånt som måste göras innan dess.

På kvällen hade vi cheerträning, jag körde cirkelträning, hade tänkt slänga in en massa roliga saker som att klättra i rep men det får vi ta en annan träning. Jobbigt blev det iaf och både armar, ben, mage och rygg fick jobba. Sen körde vi igenom byggena, det börjar ta sig men det är långt kvar till jag är nöjd;)
Sen körde vi såklart hela programmet oxå. Det gick ok, men det är mkt jag vill fila på. Tur det är 7,5 vecka kvar till DM.

Ang rubriken så vette tusan men under en av bakåtkullerbyttorna jag gjorde högg det till bak i vänster nackhalva... En liten bit ovanför där sträcket slutar för att visa Trapeziusmuskeln. Ytterst irriterande. Kan inte titta uppåt, vrida åt vänster, el vicka huvudet i sidled utan att det gör ont.


Har smetat på Linnex så det bränner men det verkar inte hjälpa. Ska strax gå och lägga mig och gosa med kudden lite så kanske det blir bättre.

I morgon är det utsläpp av hipposarna.


En av alla rondeller vi har...

Såg denna på fejjan idag, det är så komiskt. När dom byggde den där rondellen för nåt år sen så kom folk så jäkla fort från Årehållet så dom hann inte märka att det dykt upp en rondell. Det skedde flera avåkningar och till slut gjordes det ett repotage om alla avåkningar och mitt under repotaget så kommer det en bil och far rätt fram i rondellen, hehe. Efter det gick det rätt snabbt att bygga en kulle mitt i rondellen ist för den där dammen.
Rondellmiss.

Måndagens (el veckans) att-göra-lista

* 11.00 Möte Kentaur
* Passa på att gymma när jag är i stan
* Äta lunch på Åhlens kanske
* Sätta upp cheerlappar
* Åka skidor med hundarna
* Börja rensa i lådor hemma
* Göra träningsplanering för kvällens cheerträning
* Beställa Briefs
* Söka jobb
* Beställa skolböcker
* Maila skolan ang betyg
* Kolla med skolan ang en gammal tenta
* Börja träna på Funkykidzdanserna
* Börja jobba på min MRL-rutin
* Filma träningen med byggen
* Maila ang Bailarns filmgrej

Jag är på G!

Idag har det varit en bra dag. Började lite trögt och omotiverat men sen så!
Jag och Baileyz var och tränade agility på fm, det gick bra. Slalomet börjar sitta, sällan han gör fel. Tränade även lite på vippbrädan som han har varit rädd för förut, han får inte springa själv än, men jag håller i och tippar över den försiktigt och då går det bra, så det tar sig=) Körde lite hopp och tunnlar oxå.
Efter agilityn var det cheerträning på Golds.
Sen for jag till ÖSK där jag, Veronica och Felicia åkte längdskidor. Fasen, har nog aldrig åkt så fort och tagit i så mkt på skidor nångång, höll på att svettas ihjäl, härligt!
Och inte var det nog med det. Vi skulle till Felicia och kolla på Ponnyakuten och fika efteråt så då tog jag med Zorba och sprang dit, det är knappt 2km, men jag gjorde debut på vinterlöpning. Har aldrig tagit mig i kragen och sprungit på vintern förut.

Härligt att äntligen komma igång på riktigt med träningen.

I morgon ska jag på möte med Jonny på Kentaur, det ska bli spännande. Har ingen aning om vad som kommer att hända.

Har som inte skrivit nåt om dietandet sista tiden, har inte tagit mig tid att blogga om det. Jag har nog lyckats hålla mig till rätt mängd kalorier men slagit ihop måltider och bytt ut lite saker mot andra saker, kanske inte det bästa. Jag skriver mer i morgon efter mötet, då kanske jag har nåt vettigt att komma med;)

Vinterlandskap.

Var ju ute på långtur med hundarna härom dagen, hade inte med mig kameran men jag tog lite bilder med mobilen. Det var en superhärlig tur!
Mys!


Hade även en fin bild från en morgon i stallet.

Det går som dåligt.

Det här med bloggandet.... Har som haft andra saker för mig och nu ska jag ut och gå med hundarna i mörkret en sväng.
Sen kommer fatima hit.
I morgon är det agility, cheerträning och skidåkning och sen är det första avsnittet av Ponnyakuten! :D

Busy.

Det har som varit lite datatid dom sista dagarna så jag har ju inte hunnit uppdatera nåt. Idag hade jag utsläpp i stallet sen drack jag och Felicia te, ovanligt;) Sen kom Emma och hämtade mig så for vi runt och satte upp lappar för att locka fler folk till föreningen. Efter det blev det lunch med Marina och nu hänger jag med henne i väntan på att vårt tränarmöte ska börja kl 17. Sen är det träning 19-21, äntligen stunt!!! :D
Fin toss=)

Yiha!

Idag har det hänt grejer! Berättar mer i morgon! Nu ska jag sova för jag ska släppa ut hästarna i morgon.

Basket.

Ikväll var jag och Andreas på basket, första delen var skittråkig och Jämtland låg under och spelade skitdåligt, sen typ sista kvarten så blev det skitspännande. Man blev helt inne i spelet och fick ju fan hjärtattack lite nu och då och när det var några sekunder kvar så ledde vi med 1 poäng och då kom 08orna och sprang mot korgen och sköt och missade! och i samma veva blåste domarn av. Shit! Alla reste sig och jublade, kul!

I eftermiddags var jag och hundarna ute och åkte skidor! UNDERBART! Kommer bilder i morgon.


Milkshakegröt.

Hade nästan ingen sylt kvar i morse så jag slängde ner mjölken i syltburken och skakade för att få med all sylt;) Och damn vad flashigt det blev, var ju som at få milkshake på gröten. Ska fortsätta med sylt och mjölkmix på gröten framöver.
Shake it!

Dietdag 8.

Idag åt jag frukost som jag skulle plus att jag drack shaken som jag skulle, sen blev lunchen rester och då var det för lite kött och nog för lite wookisar oxå, inga kolisar.
Slog ihop dom resterande 2 shakarna.
Till middag fanns det ingenting att äta och det upptäckte jag strax efter kl 18 och vi skulle åka till stan kl 19. Fick lite panik och tänkte nästan ringa Jonny och fråga va fasen som var bäst att fuskäta av det som fanns tillgängligt vilket var typ bara sånt jag inte får äta typ köpta köttbullar, korv, ägg osv... Men hittade en skvätt älgfärs dock 30 gram för lite, sen gjorde jag en dubbel sats av pasta eftersom jag inte åt nå sånt till lunch och så kastade jag in zucchini och fan vad äckligt det blev.
Äckelmiddag.


Till kvällen har jag ätit 3 hårdbrömackor, 2 me keso o tomat o en me ägg :S

Är fortfarande yr och mår halvilla av dessa helvetiska kullerbyttor. Jag verkligen ogillar dom skarpt, framför allt bakåtkullerbyttor...

Nu: te!

Projekt: Styra upp livet.

Lovade ett spännande inlägg och här kommer det.

Jag har suttit hela fm och klurat på vad fan jag ska göra med mitt liv. (Har iof klurat ett halvår, el egentligen typ 10 år, men idag tog jag tag i det).
Jag har så förbannat många bollar i luften nu att det inte går längre, så idag har jag börjat med att på riktigt fundera på vad som är viktigt, vad som måste prioriteras och vart jag ska börja någonstans.
 

Har ringt en massa samtal till olika ställen, och även fixat lite annat på min att göra lista. Jag har kommit på en del saker, bla ska jag hoppa av den här anatomi och fysiologikursen, jag orkar inte koncentrera mig på den nu, det är alldeles för mycket och den tar mer negativ energi av mig än vad den ger mig positiva saker.
Och när jag väl hade bestämt mig för att ta bort den, satt då med boken öppen och pluggade inför tentan, stängde boken och anteckningsblocket och la dom åt sidan och i och med det så kändes det så sjukt skönt!!! En stor sten föll från mitt bröst, helt galet va fort det kan gå. Från en sekund till en annan så kändes livet redan mkt lättare och stressklumpen i magen bara försvann *poff*! Fantastisk!


På onsdag har jag bokat in ett möte gällande en del av mitt projekt. Berättar mer efter onsdag.

I morgon ska jag oxå träffa några och diskutera en annan att vara eller icke vara. Får se vad vi kommer fram till.

Alla mina bollar, utan inbördes rangordning.

Boll- Pluggar på mittuniversitetet
Boll- Pluggar på HINT
Boll- Cheerleading, tränare, ordförande och ansvarig för det mesta där
Boll- Hemvärnet, hundförare
Boll- Sambo
Boll- Pistolskytte
Boll- Agility, ansvarig för träningarna
Boll- Funkykidzinstruktör
Boll- MRLinstruktör, har dock ej börjat köra klasser än
Boll- Åker skidor och släde med hundarna
Boll- Träning, gym, vill gärna satsa mer seriöst på det
Boll- Vill träna hund mer seriöst (måste eftersom vi har kontrakt med Försvarsmakten)
Boll- Arbetssökande

Har kanske glömt nåt men då fyller jag på sen.

Är det konstigt att jag är stressad och får magsår!?!?



Kemi.

Ska ner på skolan i Ås och ha kemi nu...

Kommer ett spännande inlägg sen, håll utkik.

Dietdag 7.

Frulle: Gröt, ägg, bröd och en liten drink.
Lunch/middag: Kyckling, pasta, green stuff.


Efter promenaden så var vi med Andreas pappa på Tages och fikade, eller rättare sagt dom fikade (wienerbröd och buddastubbe, mina favvisar...) och jag drack te och knaprade på en hårdbrömacka utan smör, sjukt tråkigt!!!
Och nu sitter Andreas den jäkeln och äter godis och glasstårta... Dessutom har han mulat bullar febrilt hela helgen. Stackars mig...
Proteindrinkar är goda, dom är det! Kyckling varje dag är gott, det är det! Bullar, chips och choklad, det är äckligt, det är det!       eller.....

Jämtland.

Jag och Andreas for till Frösön och gick runt berget idag, det var strålande sol och runt -10, superhärligt! Hade med kameran så jag tog några bilder.
Utsikt över fjällen på Frösöns fina sida.

Utsikt mot stan.


Winterland.

Tog en bild på vår nya slalombacke som öppnade igår.


Det var riktigt skönt med en långprommis även om det var lite kyligt i början. Hundarna var nöjda och glada sen oxå.
Zorba chillar.



8 Januari 2012.

Idag hade jag utsläpp i stallet, var där så alla hästarna var ute prick kl 8. Det var runt -11 grader men det kändes inte så kallt. När jag kom hem så tog jag och skottade en liten runda på gården så dom små dogsen kan springa runt lite.
Mkt snö.

Nu: frulle!

Bloggar och barn.

Det är fascinerande det här med bloggar, surfade runt lite och hittade en blogg av en 12årig tjej som skriver om sitt liv, shopping, skönhet, tips, resor osv. Hon är 12!!! Vad vet man om shopping, skönhet och resor då??? Helt galet. När jag var 12 hängde jag i stallet, använde aldrig smink och det här med shopping, man handlade kläder på stan med mamma eller ev nån kompis kanske men man "shoppade" verkligen inte! Helt galet som sagt vad barn och ungdomar ska bli vuxna fort...


Gladiatorerna.

Har kommit fram till att Ice och Amazon är mina favoriter.
Ice för att hon är lika lång som mig, hehe. Och Amazon för att hon är snyggast.
Ice.
ice.jpg

Amazon.
Cecilia Benjaminsson är Amazon Foto:TV4


Jahapp, jag undrar vilket årtionde man kommer se ut så där...
Fast jag har iaf mörkt hår och ett band runt armen som Amazon och armykläder som Ice;)

Listan.

Den här listan går dåligt... Det var som inge kul när man gjort den en gång...

Kan istället upplysa er om att 100 gram bulle är nyttigare än 100 gram cornflakes, tänk på det nästa gång du äter frukost. Kanske du ska ta en kanelbulle ist;)
Bullar.


Jag är så satans bullsugen så det är galet!!!

Dietdag 6.

Frulle: Äcklig gröt med proteinpulver iblandat. Kunde bara äta halva portionen.
Hade ingen mjölk så då tänkte jag att jag testar att blanda i chokladpulvret så blir det som chokladgröt, typ som efterrätt, men blä! Det var verkligen inte gott, det smakade lite som chokladbollar men det var ytterst lite. Näe fy. halva plågade jag i mig men sen var jag tvungen att kasta det.
Urk!


Lunchen bestod av pasta, entrecôte och en avocado...

Middag gjord av Andreas=) Klyftpotatis, kycklingfile, sparris och lite wook, sallad. Mums!!!


Dagens fail: Jag råkade äta en dumleklubba och några kinapuffar, ojojoj....

Kvällsmål: Keso med tomat, gurka, sallad, paprika och salladskrydda. Mums!


Pluggar.

Sitter och pluggar, upptäckte att jag har tenta framöver, urk! Men då är det bara att läsa läsa.

Cheer in my head.

Jag har börjat med det nya cheeråret, tränar rutinen för fullt men har nu även börjat med alla måsten. Tänkte inte börja förän på måndag men nu halka jag dit. Skönt iof att få lite saker gjorda.

Dietdag 5.

Frulle bestod av gröt med sylt och mjölk, sen åt jag 2 mjukbröd med skinka och tomat (vilket innebär att det bara blir kolhydrater till en måltid).
Lunch/middag: Köttgryta (dubbel mängd) med ris (rismängd som till en måltid) wookisar och sallad.
Kvällsfika: Keso med jordgubbar. 
Jag och Andreas var hos Felicia och kollade på film och då åt dom chips och satan vad gott det luktade. Det var såna här goda Lantchips så jag norpade faktiskt 1, men bara 1! Sen ikväll var vi hos Andreas gudbarn och där bjöd dom på bullar. Men det åt jag iaf inte men jag skulle nästan behövt en haklapp såsom snålvattnet rann. Bullar är sjukt gott ju.
Har bara druckit en drink idag oxå, not good. Skärpning nu!


Dietdag 4.

Igår var en sisådär dietdag... Åt ingen frulle. Men sen åt jag ju som sagt älgfärs och potatis till lunch, det var bra, sen åt vi entrecôte med potatis till middag plus att jag åt lite wookisar och sallad, allt i rätt mängd.
Sen var det illa på kvällen, åt en tårtbit och minibaguette med en ostskiva (var på 75års kalas).
Men tänkte att eftersom jag inte ätit frulle eller druckit nån drink (fy fy!) så hade jag kalorier över till det onyttiga. Kanske inte riktigt funkar så... :S
Hade kanske inte ätit tårtan om den sett ut så här...


Baileyz, the moviestar?

Har precis skickat bilder på Baileyz till ett ställe som sökte en labbe som ska va med i en reklamfilm, hihi. Håll tummarna nu för att han får vara med!
SnyggBailarn!


Färgglatt.

Min lunch idag: älgfärs, potatis, zuccini, sparris och lite tomat o gurka. Maten är ovanligt färgglad nu för tiden.
Colour.

Träna.

Måste träna i morgon, var evigheter sen sist om man inte räknar alla skid och slädturer. Ska bara klura ut om jag ska springa, gå på pass, gymma eller åka på Golds och tokträna på cheerrutinen... Lyxigt med "egen" spegelsal;)

Måste ha en snyggare cheerbild från DM i Skellefteå än denna från Malmö...

Jump!


Dietdag 3.

Ja det här med att kliva upp i ottan för att hinna äta går sådär.
Men frulle har jag ätit som jag ska sen var jag ju ute och åkte skidor med Felicia och hundarna, efter det så blev jag ashungrig så då åt jag mackor, en mjuk och en hård med pyttelite smör på och te (utan socker och mjölk) sen åt jag en till hård utan smör. 
Vi kollade på en draghundsfilm efter skidåkningen, det var bra och sorglig. Eight below hette den, två hundar dog. Usch!
Efter filmen så åkte jag och hundarna hem på skidor i mörkret, hade en kass pannlampa så den gjorde varken till eller från, dock syns man ju bättre om det kommer bilar.
Och shit vad det snöar! Det har snöat hela natten och dagen så det är sjukt mkt snö överallt. Gick knappt att åka skidor idag, blev mest att vi pulsade fram i djupsnön. Går typ till ryggen på hundarna. Och på vägen hem var det oplogat på vägen så det var lite tungt åt dogsen.
När jag kom hem var kl mkt, så då slog jag ihop lunchen och middagen, eftersom jag hade ätit mackor så åker kolhydraterna bort en måltid men ikväll tog jag bort dom helt (glömde dom och kom på det när jag lagat klart) men jag åt iaf älgfärs med wokisar och en halv avokado. Tror det blev ok iaf...
Sen eftersom jag inte druckit nån drink så slog jag ihop dom med. Så nu ska jag bara äta keso och ta en sista drink så är dagen avklarad.
I morgon ska jag göra köttfärslimpa tror jag.
Tokkryddad älgfärs med tokgoda sparrisar!

Ut i snön!

Ska strax ut och åka skidor med hundarna, det är dock mulet och snöigt... Men det gör inget, ska värma mig med en draghundsfilm och lite te sen;)

Dietdag 2.

Måste säga att det gått rätt bra idag oxå, dock klev jag upp sent men jag har hunnit med alla måltider, ska ge mig in på lite kvällskeso nu;)
Fast måste erkänna att jag bara druckit 2 av 3 drinkar än så länge, få se om jag får i mig den sista:P
Middag: kyckling, wokgrönsaker, ris och sallad.


Dag 03 – Mina föräldrar

Jag har en mamma och en pappa.

Today.

Kollar på Lyxfällan och äter pastasallad. Har nyss varit ute och åkt skidor med hundarna, riktigt skönt. Det är så mysigt, idag var det så mkt snö oxå så det fanns inga skoterspår att åka på vilket gjorde det ännu mysigare, som att svischa fram i puder nästan=)
Önskar jag vore rik så jag kunde va ute med hundarna hela tiden!

Dagens att göra.

  • Ringa CSN
  • Söka jobb
  • Plugga
  • Städa/rensa bort en massa gamla papper och skit 
  • Klura på träningsplanering
  • Köra släde
  • Fixa internet

Bästa syskonbarnen!

Idag var som sagt Simon och Emma här och hälsade på. Vi tog en sväng med släden, fast hundarna orkade inte dra oss alla tre många meter så jag skjutsade dom en och en en sväng i skogen men det var så mkt snö så det var tungt. Skulle haft 2 hundar till eller 4;)
Sen fick dom köra själva, båda var grymma=)
Hängde en stund i snön och busade med dogsen. Dom kastade snöbollar till Baileyz och Zorba hon grävde och pysslade på. Hundarna var helnöjda.
Så kul att både syrrans kidz och brorsans dotter hälsat på inom en vecka!
Bilder från dagen. 



Sen var jag och Emma till ridhuset och red, hon var skitduktig! Red en bana med koner och sen hoppade hon! Naturbegåvning.
Stackars Simon fick stå ut med Kajsas galna skällande medan vi var borta, han gjorde det bra;)

Tog förresten bilder på hundarna i fm, tre av fyra låg i soffan.
Kajsa.

Nike.

Zorba.


Chillat att vara hund.

Haha, hade precis publicerat inlägget och så tittar jag på dogsen då ligger dom och ser ut att sova tokskönt, speciellt Bailarn.
Chill out.


Näe nu ska jag oxå sova, är skittrött.

Första dietdagen.

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag ska ju hinna med och äta så många gånger nu för tiden så jag hade tänkt käka innan stallet för att hinna med alla måltider men jag var astrött i morse så jag hann inte äta innan eftersom jag sov så länge.
Så när jag kom hem åt jag frulle, gröt med lite lingonsylt och mjölk, faktiskt mkt mer än vad jag trodde jag skulle få, nöjd=) Sen hann jag med min lilla proteindrink men sen blev lunchen middag... Har nu ätit en del av middan som kvällsfika fast jag ska hinna med en drink till och en skvätt kesella oxå.
Så i princip kan man säga att jag lyckats med alla måltider utom en riktig middag fast det blev ju ändå riktigt eftersom jag åt lunchen som middag och nu typ är ikapp, fast, äh, ni fattar. El mest troligt inte, men jag fattar iaf;)
Har iaf hållt mig till alla gram, tänkte först att det skulle va asdrygt och väga allt men det gick ju bra, har inte känt mig hungrig heller, me like. Men när jag bjöd Simon och Emma på bullar, damn vad det vattnades i munnen, hehe.

Näe nu ska jag hugga in på drink och kesella;) och kolla på Sommaren med Göran.


Dag 02 – Det här åt jag i dag

Gröt med lingonsylt och mjölk
Proteindrinkar
Kyckling med ris och sallad
Lingongrova
Kesella
Te (utan socker och mjölk!!!)


Ute och har kul i snön:)

dsc01669 (MMS)

Ute och har kul i snön:)


1:a januari 2012.

Idag har varit en snöig dag ute så vi har varit inne och chillat. Kollat på Ivanhoe, Trollkarlen från Oz och ikväll var det The last king of Scotland och nu Bodygard, men jag ska gå och lägga mig nu för jag ska släppa ut hästarna i morgon bitti plus att mitt nya liv börjar, ska berätta mer om det i morgon;)
Sen kommer även mina syskonbarn hit i morgon så vi ska åka lite släde och rida och så=)
God natt!

Stuck in a box.


It can only get better from here.

Okej, this is it. Idag börjar jag med min diet. Jag var till Kentaur Gym för ett tag sen och snackade med Jonny som äger stället. Har fått ett kostschema som jag ska följa i 2 veckor. Det ska bli intressant, har aldrig pysslat med nåt sånt förut.
Nu är det säkert nån som funderar på varför. Och planen är att bli fit och må bättre helt enkelt=)
Fit och cool på Halloween 2010 :P

 
Har funderat i flera år på att tävla fitness, såg en tävling på TVn en gång när jag var liten och det såg askul ut, tjejen var tokstark och körde ett program till musik med dans, styrka, vighet och jag blev asimpad, hehe.
Om jag fattat det rätt så hette det Aerobic Fitness och finns dock inte i sverige längre. Dessutom skulle man seriöst behövt varit gymnast för att fixa det och gymnastik är ju inte min starka sida direkt...
Nu tänker jag inte springa iväg och bli bodybuilder i morgon utan jag tänker börja med att styra upp kosten. (Men om jag väl kommer på att jag vill tävla då är jag ju som redan på rätt plats med rätt människor, därför jag valde att kontakta Kentaur).
Just nu har jag ingen rutin alls på maten och det uppskattas inte av min mage. Har alldeles för ofta ont i magen och det kan förebyggas bla med bra kost och rutiner.
Sen vet jag såklart att man ska äta bättre och träna mer för att tappa fett och bli mer fast men mitt problem är att jag inte har nån discipin eller karaktär, jag behöver någon som säger "gör så här", därför jag gillar att vara soldat;)
Samma sak gäller det här med sovandet, för er som känner mig kan jag sova hur länge som helst men har jag nån som säger kliv upp så gör jag det om jag måste. Som när jag var på militärutbildningen i somras, då var man tvungen att kliva upp runt 6tiden eftersom vi hade uppställning 8.00 och man skulle hinna fodra och rasta hunden och äta frukost själv innan. Det gick alldeles utmärkt i 2 veckor trots att vi var uppe och umgicks till kl. 3 vissa nätter.
Så jag vet att jag kan men jag gör det inte om jag absolut inte behöver... (Fråga mig inte varför jag är sån för det har jag inte lyckats klura ut än).

Nu är det ju iof inte så att Jonny kommer stå i mitt sovrum varje morgon och gorma "Kliv upp nu!!!" Men han har lagt ner tid på att göra ett program som passar mig och jag har lagt ner pengar och nu berättat för familj och er att jag ska göra detta. Så nu får jag ju skämmas om jag inte följer det. Eller hur;)
Dessutom har jag som nyårslöfte att ta tag i saker och föllfölja det jag tar mig för. Göra saker på en gång och inte skjuta upp dom.

Har nyss vägt mig och ska även mäta mig ikväll. Inte längden då alltså utan omkrets på armar, midja, lår osv. Jag vet hur lång jag är, döh!
Det här med att gå ner i vikt är inte så noga, alla vet ju att muskler väger mer än fett. Fast jag skulle iof vilja tävla monté igen och då är det ju bra att ligga runt 60kg eller ännu hellre 55kg. Vi får se vad jag hittar på.



Snart kommer Simon och Emma och hälsar på =)

Svar på kommentar.

Ida undrar om stuntet ska tävla.

Inte år år Ida, men vi ska träna som tusan hela året, så 2013 kommer vi ut på tävlingsmattan!!! :D

Vår gulliga sekvens. Gillar slutet, cute! ;)


Dag 01 – Fem saker du inte visste om mig

Det beror ju såklart på om du läst min blogg länge eller om du känner mig om du vet detta...

  1. När jag var typ 14 stal jag ett par byxor. Inte att rekommendera!!!
  2. Jag åkte till Västerås när jag var typ 16 med min dåvarande pojkvän trots att mamma förbjöd mig att åka.
  3. Jag har vunnit en Miss Wet T-shirt tävling och 1000kr för det;)
  4. I morgon börjar jag mitt nya liv (igen, för 758e gången) Fast denna gång är det for real!
  5. Jag har ett släng av OCD ibland, kan tex inte gå över en matta om det blir ojämt antal steg, båda benen måste få gå lika många steg på mattan, annars måste man hoppa till så det blir så, haha! Som tur är kommer inte slängen så ofta;)

En lista.

Tänkte att jag ska göra en lista nu i januari, samma som jag gjorde förra året men denna gång kanske jag kan lyckas att skriva varje dag.
Och ifall jag inte kommer på nåt att blogga om så har jag iaf ett inlägg per dag;)

Dag 01 Fem saker du inte visste om mig
Dag 02
– Det här åt jag i dag
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Min första kärlek
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Min första kyss
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Musik
Dag 10 – Något jag är stolt över
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina vänner
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min dag
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Vad hade jag på mig idag?
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – När jag blir stor
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Film
Dag 30 – Om mig

RSS 2.0