Mammas stuga.

Lite bilder från stugan.
 
Mycket folk på Ovikentravet på midsommardagen.
Vi åt goda jordgubbar =)
Mamma är allergisk så voffarna fick hänga med trädet ;)
Gulliga muuun.
Nyfikna =)
Sötisar.
Fint där vi promenerade.
Är det en iller?
Näe det är bara Zorba ;) 
Snusar sött efter badet.
Till sist, gulliga blommor.
 

Uppvisning på Östersunds Arena ;)

Mitt internet knäppar sig hela tiden så ibland går det skitbra att surfa och ibland (ofta) bara jävlas det, därför jag inte bloggat så mkt för varje gång så har det hängt sig eller inte gått att ladda upp bilder... Inte har det gått att mobilblogga heller för min telefon har dissat MMSfunktionen helt plötsligt...
 
Jaja, nu är jag här och idag hade vi uppvisning med gymnasterna på byggarbetsplatsen där Östersunds Arena kommer att stå färdig december 2013! :D  Vi hade supertur med vädret och det var riktigt roligt! Cider och kokosbollar från Rödöns Cocosbollar fick vi oxå ;)
Alla var jätteduktiga och glada. Cissi filmade oss så när Micke lagt upp filmen så kommer den upp här =)
Och i väntan på det så kommer det lite bilder på gymnasterna här.
Jag vill oxå kunna volta!
 
 
 
 

Upsidedown.

Livet är upp och ner nu på många sätt...
 
 

AUA.

Igår for jag och hundarna till mamma i stugan, det var mysigt ända tills jag började få ont i huvudet. Det kom och gick en stund sen hängde sig skiten kvar och det gjorde ondare och ondare till slut dunkade det så jag trodde huvudet skulle dunka sönder. Det gjorde ont att tugga och prata och titta sig runt omkring. Sen började jag må illa som tusan och det slutade med att jag spydde som en gris, mamma hade inga tabletter hemma och jag hade inte med mig några så hon fick hjälpa mig att stoppa hundarna i bilen och lägga mig och sen fick hon fara typ 1 mil för att hämta alvedon hos en släkting. Tog alvedon när hon kom tillbaka och försökte sen somna, men halvfrös lite och varje gång jag frysskakade så dunkade det extra mycket... Somnade till slut iaf och sen vaknade jag vid halv tre en sväng och då var det borta...
Fy satan vad ont det gör alltså! Det var andra gången i hela mitt liv jag haft migränanfall, som jag antar att det var...
AUA= Aldrig åka nånstans Utan Alvedon igen....

Onsdag.

I morgon smäller det, betygssamtal i de båda sista kurserna. Håll tummarna för att det går bra och båda kurser blir godkända!

Bäbis.

När vi var ute med hundarna nyss så var det en måsbäbis i vägkanten och så kom det en massa bilar så jag var livrädd att den stackarn skulle bli överkörd, så jag tog en pinne och vallade ner den i diket och såklart hade varken jag eller Andreas telen med oss så jag kunde inte ta nåt kort. Den var jättefin! Men när vi kom tillbaka så hämtade jag kameran och gick ut igen. Och den var kvar i diket och mamman for och flög över och gjorde små utfall, lite halvlama tycker jag dock. Fick iaf lite bilder på den sötisen.
Leopardbäbisen.

Mamma Mås.

Fiskmåsbebisjakt i regnet.

dsc02126 (MMS)

Fiskmåsbebisjakt i regnet.


Soon.

Jag tror minsann att jag på onsdag efter 11 kommer att va pluggfri i flera dagar, yei! Då ska jag passa på att uppdatera från RM, England och försöka hinna göra ett cheerinlägg.

Känns som att det är nåt viktigt jag borde göra som jag har glömt, förutom att lämna alla kvitton...

Hehe. En hare sprang rätt över vägen nu nä...

Hehe. En hare sprang rätt över vägen nu när jag kom och körde på Frösön. Den var grå och fin och sjukt snabb:) Jag är skittrött och vill sova men solen skiner och det är typ 11 grader så då kan man ju inte gå in och lägga sig. Men jag kanske piggnar till, ska jag ju in till tandläkaren om typ en halvtimme. Fast jag kanske somnar i stolen...


Finally!

Sköt upp naturkunskapen in i det sista och det var ju korkat. Men nu har jag skickat in examinationsuppgiften så nu är dte bara att vänta på svar ang den och ett avslutande betygssamtal sen är jag klar med det! Yei! Håll tummarna för att allt är godkänt och jag inte måste komplettera en massa!
Nu ska jag käka förfrukost för jag är svinhungrig, ska upp typ halv sju för jag ska till tandläkaren så då blir det väl den normala frullen för då kommer jag oxå va hungrig.

DET HÄR var sista nattplugget!!! Never again!
Nattuggla...

Woop, woop.

Kanske jag ska ta över Katjas topplats, haha!
Me as a flyer ;)


Hoppbild från RM.

Ute o cyklar;)

dsc02113 (MMS)

Ute o cyklar;)


Bra dag ändå.

Åh fy satan, satt uppe till 6 igen! Men jag fick klart min uppgift och nu hoppas jag verkligen den blir godkänd! Det nedrans religionsarbetet var det ju värsta muntliga kompletteringen på, urk! Ska ta den på måndag tror jag.

Sov typ 2 timmar i morse för sen klockan halv nio ringde klockan och då var jag så sjukt trött, herregud, trodde jag skulle kola. Men hade lovat följa Maria med Diggis till veterinären så det var bara att kliva upp, sen gick det som bra hela dagen tills jag kom hem och hade ätit lunch, då däckade jag en timme i soffan och satan vad det var skönt! Men sen var det bara bege sig till stan. Cykelns växlar hade dock gett upp men jag hade turen att Ralf skulle till stan precis, fångade han på vägen när jag skulle kissa hundarna i väntan på att Sofia skulle hämta mig, ringde henne knappt en halvtimme innan träning, panik!

Vi var så få så det blev som ingen uttagning, dom 4 som var där fick köra igenom de hopp som är i fortsättning i stället och jag är faktiskt imponerad, det såg helt okej ut för att va första gången.
Sen kom gymnasterna och det slutade med att vi var med på deras uppvärmning och körde en massa bra övningar, handstående och gående både framåt och bakåt och sen blev det att träna axeltryck och det fick jag nog till där en sväng =) Älska tumblinggolvet! Sen det roligaste av allt var att jag gjorde en liten volt :D Awesome! Har aldrig vågat men nu gjorde jag en liten volt på kilen, typ som en kullerbytta utan händer. Körde även handstående nerrullning själv idag igen flera gånger och trots att jag landade platt på ryggen nångång så fortsatte jag. Det är så sjukt kul när man vågar göra saker som man aldrig trott man skulle våga, även om det kan vara en liten fjantgrej för nån annan. Woop woop! Ska filma nästa gång ;)
Hittade en animation, ser exakt ut som jag gjorde! :P


Söt bild på Maria och Diggis =)

Träning och mera plugg.

Cyklade in till stan där jag var på ett steppass på Golds ikväll med Marina som instruktör för de sista låtarna då hon teamade för första gången eftersom hon tydligen utbildat sig till stepinstruktör så här hux flux =)
Sen var vi fyra st från laget som träffades och hoppade, stod på händer och sånt kul ;) Jag kan nästan hoppa vissa hopp, nästan.
Nästan ;) Hahaha!

Hahhaaaha igen!


Trampade snett när jag sprang i fm och det känns i knät nu. Not good.
Nu har jag käkat middag och ska göra sista rycket på naturkunskapen...

Joggingtur.

Denna dagen började bra, jag, Felicia, Sara och Veronica och palle var ute och joggade i morse. Eller Vero red Palle men vi andra joggade ;) Det var rätt nice och på slutet började det regna vilket bara var skönt! Sen blev det lite saft och macka i sadelkammaren, mycket trevligt. Zorba och Bailarn fick oxå följa med, så nu slipper jag ha dåligt samvete över att dom inte fått göra nåt idag när jag ska sitta och plugga hela dagen.
Zorba rullar alltid när vi är ute och springer och särskilt efteråt, hon älskar snön men på sommaren får gräset duga, sötnöt ♥

Förbannade plugg.

Jag hatar religion och naturkunskap. Jag fattar ingenting...

Cirkus!

Idag var jag, Nina och hennes sambo Daniel på cirkus, det var ju superbra ju! Förutom clownerna som bara är lama. Men dom hade jättemycket duktiga djur och akrobater. Skitsöta getter som showade loss, en massa tokglada hundar och superfina duktiga hästar och ett syskonpar som var helt sjukt grymma! Starka och viga och sjuk balans! Helt galet! Sen var det en tjej som hängde i ett nät och slingra omkring, dom brukar ha ett sånt där tyg. Och herregud vad hon var vig!!! Shit! Hon kom in i manegen med en simpel spagathandvolt...
Balanserandes på en rulle.

Klättergeten, var ända upp och vände.


Fina hästar!

Hundar på rad.

Supersyskonen! Snygga, starka, viga och grymma!

Norpade från nätet.

Finväder utanför tältet ;)

Galna cirkusgubbar ville börja plocka ner tältet innan folk ens hann ut.


Tog lite bilder på Badhusparken innan jag cyklade hem, det är rätt fint.


Innan cirkusen så hade vi avslutning med cheeren, det var dock rätt lamt då vi var så få. Men vi gjorde nåt bygg och så kastade vi upp 2 av miniorerna oxå, dom va söta =)
Josef och Emanuel.

JSP.

Idag var jag, Andreas, Fatima och Olle på travet och kikade på Jämtlands Stora Pris. Det var massa folk som vanligt och helt ok väder, bortsett från en regnskur som dök upp en sväng.
Formula One, en av dagens vinnare. Ps. Min gamla hovslagare som leder pållen ;)

Vaniljlatte och Buddastubbe på sambons and...

dsc02085 (MMS)

Vaniljlatte och Buddastubbe på sambons andra hem, bra kvällsfika:-P


Jag och hundarna var och kolla när Andreas...

dsc02083 (MMS)

Jag och hundarna var och kolla när Andreas spelade fotboll. Baileyz var helt crazy! Han är sån bollnörd, bara pep och pep, helt mjällig av stress sen... Zorba var iaf cool.


Bildbomb från England, dag 1.

Träffade Ninni i Stockholm på måndagen! <3 Vi hittade en av platserna vi var till med DSV-klassen när vi hade avslutning och åkte Finlandsfärja till Sthlm, satan vad kul vi hade på den resan, haha!
Vi bad en tjej ta kort på oss på samma ställe som vi fotades på då;)

Tröttsamt i 08-land!

Sightseeing in Cambridge med Karilainen! <3


Utsikt över Cambridge.

The round church.

Läskigt skelett.

Läskigaste klocka jag någonsin sett!

Helt galet fina byggnader över hela staden och sjukt mkt detaljer överallt.

Kings College.

Man fick inte gå på den fina gräsmattan ;)

Punting
on the River Cam in Cambridge.

Posh-tourist-in-Cambridge-drinking-latte!


The Bridge of Sighs.

Mathematical bridge.

En bro där man fick döda varann lagligt om man fick tillåtelse av vem det nu va...

Duvrumpa. Den vände på sig precis när jag fota...

Här kliver tydligen drottningen alltid iland när hon är här och hälsar på. Minns inte vilket college det var.

Karins trevliga Alex blev surprised fotad;)

Jag och Karin kockar loss;) Grymt recept Karilainen!

Mumsig spenatlaxräksparrisgegga :D

Kvällsfika, scones and tea! :D

Yum!

Fin utsikt från mitt och Ninnis rum.

Frulle dag nr 2, ute på Karex terass. Mkt nice!

Klöver sju!


Mycket trevligt var det. Cambridge var en supermysig stad och att åka på en puntingtur var jättemysigt och vår chaffis var riktigt bra på att berätta om alla broar och byggnader, lätt att lyssna på och han pratade hela tiden. Om ni nån gång åker dit så rekomenderar jag varmt en puntingtur =) Vi knatade omkring och var in i lite butiker och kikade lite oxå.

Näe nu får det va slut på detta inlägg, måste dricka lite te och sen sova.


Fucking feet! el var d feets :P

Testade en ny variant på tejpning idag eftersom jag tydligen behöver tejp både i hålfoten och på trampdynan nu igen. Gick lite mycket utan tejp både i England och igår... Drog en långis ist för två små. Det var kasst, först kunde jag inte sträcka ut hela foten så det stramade när jag gick... Sen fick jag likförbannat en blåsa. UNDER tejpen! WTF! Sanslöst... Nog för att jag sprang mer eller mindre i 90 minuter ikväll, brukar jag inte göra. Jaja, nästa gång, dubbeltejp.
Tejpfan.


Annars var det väldigt nice och springa i skogen, upp och ner för stigen och hoppandes över vattenpölar, sladdandes i leran ;)

Suck.

Jag säger då det... Var är min uppenbarelse?!

Ligger efter.

Tänk om jag kunde lära mig uttnyttja timmarna lite bättre, har jättemycket bilder att lägga upp här på bloggen, från hela resan och Borås och RM och från England! Sen har jag en massa plugg att ta igen fortfarande, jag var ju ikapp innan resorna men nu är jag efter igen, suck. Jaja, upp tidigt i morgon och pluggelipligga mest hela dagen. Måste dock hinna med att springa med hundarna.

En av favvobilderna från England.


Ska plugga lite nu igen sen kanske jag börjar med blogginläggen från resorna ;)

Fin utsikt på kvällens promenad runt Frösö...

dsc02076 (MMS)

Fin utsikt på kvällens promenad runt Frösöberget:)


Zorba spanar ut:)

dsc02079 (MMS)

Zorba spanar ut:)


Books.

Pluggeliplugg.


Hemma.

Blev inte mkt plugg på tåget. Började läsa boken och somnade... Jaja, då vet jag vad jag ska göra i morgon då.
Nu ska jag ta med hundarna upp till sängen och gosa lite. Var ju evigheter sen!

Alone again.

Sitter på tåget från Nyköping till Stockholm. Vädret är skit och jag är hungrig. Vill tillbaka till mina vänner och England.
Lunch på en pub =)


Det ska dock bli kul att träffa alla hemma och gosa med hundarna. Det är alltid bara så jobbigt att komma tillbaka till verkligheten... Men den är väl rätt chill nu, sommar (eller borde va iaf...) och plugg. Jaja. Ska sätta igång med pluggandet nu så jag är klar när jag kommer hem ikväll.



Utomlands.

Det är värsta värmen här, som att va utomlands :P

Idag har vi gått typ 1,5 timme för att komma till en pub där vi åt lunch, sen knatade vi hem igen. Naturen är superfin och det är jättegrönt och lummigt, och en massa åar och stigar överallt.
Mys!

Baloo is a waterdog ;)


Mera bilder kommer komma framöver, har tagit svinmånga...

RSS 2.0