Välkommen till vinterparken. Jajamen!

dsc01815 (MMS)

Välkommen till vinterparken. Jajamen!


Torn...

Tänk att materiella saker kan göra så mkt! I-landsproblem, check!

Vill någon förresten handla lite så varsågoda.

Brun Wintec med blått (medium/vid) koppjärn inkl brun sadelgjord med resår och brun svanskappa, tror den är 17 tum. 2000kr.
Svart Griffin Thorowgood, tror det är samma strlk som den bruna, inkl svart sadelgjord. 1800kr.

Grönt Bucasregntäcke strlk 135. Pris 500kr.

Vit vojlock 50kr, grönt schabrak 60kr, blått schabrak 80kr, oanvända svarta fleecelindor 80kr. Strlk full på allt.

Svart huvudlag, nästan oanvänt inkl käk 500kr, brunt träns 100kr. Strlk full på båda.
Brun Wintec, superskön! inkl brun sadelgjord med ensidig resår. Går att byta koppjärn, blått (medium/bred) medföljer. Minns inte storlek men tror den bruna ligger på 17 tum. Pris 2000kr
Svart Griffin Thorowgood inkl svart sadelgjord med ensidig resår. Den ligger nog på samma size som den bruna. Pris 1800kr.

Torsdag.

Woop woop! Fick MVG på mina 2 sista inlämningsuppgifter! Nu är det bara 2 kvar så är Sv B kursen klar=)

Om lite drygt en timme är det stunt, får se vad vi ska hitta på då för skoj. Känner för att göra nåt fränt, vad nu det skulle va :P

Faster, harder, stronger!

Fan, hade skrivit några rader och sen tryckte jag på fel knapp så allt försvann...

Jag har iaf börjat om på min diet och träning nu, eller jag började idag :P Har helt tappat allt sen, ja när det nu var. Så jag var in på Kentaur och fick mig lite skäll så nu jävlar ska det bli åka av! Ska in och gymma i morgon fm efter ett möte, sen är det stuntträning på kvällen. Ska försöka ta mig ut på en liten löprunda oxå=)
Svingott kvällsfika.

Har funderat länge på att lägga upp nån före och efterbild. Och än så länge finns det ju bara ett före. Tycker dock det känns lite creepy men har jag stått i cheerdräkt så kan jag väl stå och flascha mig så här :P
Me, mars 2012.


Nu hoppas vi att det bara blir mindre och mindre och större och större! (Mindre fett och större muskler).

Näe, god natt på er. Nu ska jag dricka te och kolla Navy, sen sova=)

Agility.

Jag och Bailarn var på säsongens sista agilityträning i ridhuset. Det gick riktigt bra. Bailarna var astaggad och tyckte det var skitkul som vanligt=) Felicia var förbi och då fick hon filma en sväng.
In action.

Smaskens.

Smarrigt. Rostad bröd med räkgegga och riven morot.

Mums.

Sundsvall.

I fredags var jag ju till Sundsvall och träffade Anna, det var riktigt skoj! Skönt att få prata av sig lite cheer med någon som är lika nördig :P Jag tror seriöst vi skulle kunna sitta en vecka och bara snacka cheer. Haha!
Jag hade med mig kameran men den enda bild jag tog var på hennes ascoola prydnadsgroda. Det är en cheergroda, hehe! Svincool, han gör ju en scorpion!
Le frog!

Jag ljög lite, tog ju faktiskt ett par kort till.
Våren fanns i Sundsvall.

Rondellen till Bergsåker, med fina hästar=)
Titta noga.


Jag åt en rostad macka med halloumiost häromdagen, svingott!!


Vi var på stan (Birsta) och shoppade lite oxå, jag som inte skulle handla men jag hittade ett ascoolt linne och en jättefin skjorta, har letat skjorta i en evighet! Plus en turkos tshirt :D

Våffeldagen!

Ikväll blir det våfflor med gänget =)

På väg till Sollefteå på årsmöte. Vuxenpoä...

På väg till Sollefteå på årsmöte. Vuxenpoäng;)


På väg hem från stallet:) Nu väntar dusch,...

dsc01805 (MMS)

På väg hem från stallet:) Nu väntar dusch, gofrulle o resa till Sundsvall.


God morgon världen!

dsc01804 (MMS)

God morgon världen!


Givakt!

Hehe. Nu har jag minsann sökt en massa miligrejer. Har dels sökt GB1 (gruppbefäl) på Marma och kommit in, woop, woop, ska bli svinkul! 2 veckor i Gävle i sommar =)
Sen har jag sökt till GMU (grundläggande militärutbildning på 3 månader) och även en skyddsvaktutbildning, 2 dagar i April. Skoj!!!
Malin och Simpson ska gå HTU på Marma så brorsorna får hänga 2 veckor :D
Da gang!


Några cheerbilder.

Jag o söta Sandra =)

Och en bild på gulliga laget.

Viga Nadja.


Håller på att klura ut vad stuntet ska köra för rutin på vårshowen i år. Plus att jag klurar för fullt över rutinen till RM. Jag har inte tid att plugga :S

Våren är tydligen här för nu har dom börja...

dsc01803 (MMS)

Våren är tydligen här för nu har dom börjat sopa gatorna.


Bu och bä.

Är fortfarande utan egen dator. Nåt i en uppdatering blev fel så webläsaren funkar inte som den ska... Allt annat funkar ju så jag kan iaf skriva mina arbeten på den som tur är, men ska jag in på internet så måste jag använda Andreas dator och då är det så drygt att blogga och lägga upp bider eftersom jag måste ha ett USB eller koppla in den externa hårddisken... Men jag tänkte faktiskt göra det nu och lägga in några bilder från när vi var i Åre på Holiday Club.
Abitiösa gänget tränade och badade;)


Dinner på Broken.


Vi kom upp rätt sent på onsdag kväll så då blev det bara lite fotbollstittande och sen mys på rummen. På torsdagen blev det som sagt bad och träning, riktigt nice. Middag på Broken, oxå nice, fast det känns som att man sitter hemma hos någon och käkar såsom dom inrett stället:P Sen drog vi tillbaka till hotellet och chillade, hade planer på att gå ut men jag och Andreas var helt döda. Kände oss som en pensionärpar på 85...
Fredag morgon spenderades med hotelfrulle (såklart även torsdagen) mycket nice. Bästa på hela dagen är frullen och när det dessutom finns hur mycket som helst att välja på och allt är färdigt att hugga in på och man behöver inte plocka in skiten efter sig, det är göttans!
När vi hade checkat ut for vi på chokladfabriken, ett måste när man är i Åre. Jag och Andreas for även in på Lundhags på vägen hem (Olle och Fatima stannade i stugan, chill!) och kikade. Jag är helt såld på en jacka och 2 par byxor där! Dom är sjukt snygga. Måste ha!!!

Tror aldrig jag varit i Åre så många gånger på så kort tid. Efter nyår har jag varit dit 4 ggr. Jag brukar aldrig va där, börjar känna mig hemmastadd :P

DM-pics.

Jag tog typ inga kort på DM så ni får kika in på vår cheerblogg för att spana in lite bilder =)

Övning.

Fina bilder från helgens övning.


Simpson är rädd för Zorba så han gömmer si...

dsc01802 (MMS)

Simpson är rädd för Zorba så han gömmer sig bakom soffan;)


Baileyz med brorsan Simpson:)

dsc01800 (MMS)

Baileyz med brorsan Simpson:)


Aj, blåsa på foten:( Men vill man bli fin ...

dsc01793 (MMS)

Aj, blåsa på foten:( Men vill man bli fin får man lida pin, eller? Nästa gång det blir löpning åker tejpen på innan.


Hotellfrulle;)

dsc01792 (MMS)

Hotellfrulle;)


Bubbel och bad!

Har hängt på gymmet, badet, Sauna World och Broken. Bilder kommer sen ;)
Åre. Bild från Google.

Åre at last.

Är i Åre med Andreas, Fatima och Olle. Vi skulle egentligen varit här i höstas men har fått boka om 2 ggr... Ett tag var vi oroliga att det inte skulle bli nåt, men nu är vi här!


Micke hade lagt upp filmen från tävlingen på fejjan men jag får inte hit den... Ska be han maila mig den så jag kan lägga upp den här.

Åre!

dsc01791 (MMS)

Åre!


DM-guld, DM-guld, DM-guuuuuld! Eller?

Vi fick iaf en fin buckla när vi inte tävlade mot någon.
Testade att fota med min coola tapet i bakgrunden.

Djur o kulgården på utflykt:-P

img_3456 (MMS)

Djur o kulgården på utflykt:-P


Cougars.

Det ska tydligen gå att bädda in från fejjan. Provar med det då.
Film från förträningen. Vi har haft två avhopp, varav ett dagen innan tävlingen pga av sjukdom, så vi har fått ändra en massa i sista stund. Är glad att allt gick så pass bra ändå!
Jamtland Cheer Cougars, DM Norra 2012.

Crash boom bang.

Min dator har kraschat lite, därör det varit kass uppdatering i helgen. Sen var vi ju til Skellefteå och tävlade DM. Skriver mer om det i morgon!

Jahapp. Nu har man hängt i Skellefteå en d...

Jahapp. Nu har man hängt i Skellefteå en dag. Vi har gjort om i rutinen och tränat byggen både inne och ute. Hotellet/vandrarhemmet är skitfint. Skulle lätt kunna bo här jämt. SJUKT fint! Vi har testat smink och hår och nu blir det sova. Kl ringer 05.45. Ajöken!


Box!

Jag var på ett boxpass ikväll och shit vad det är kul! :D Jag har ju aldrig tid att gå för varje termin så krockar det med våra träningar. När vi stuntade på tisdagar var boxen på tis, nu när vi stuntar tors, ja då är boxen på tors oxå... Men idag small det! Det var inga som fattat att vi skulle stunta idag så vi var typ 2 st som kunde komma, dom andra hade andra planer så då ställde jag in. Men det gjorde inte mig nåt, rätt skönt att va cheerfri ibland. Händer ju typ aldrig.

Jag tänkte iaf inte på att man borde gå med en vän, man boxas ju som två och två... Så jag knatade dit ensam. Kom på sen att, just ja! Sen hoppades jag att nån annan kanske oxå tänkte som jag (eller inte tänkte rättare sagt). Men icke, alla var par.
Men det löste sig, det finns ju en säck där så den fick jag spöa på. Rätt skönt faktiskt, att inte behöva snacka med nån eller ta hänsyn till nån annan. Och nån gång förut när jag var på lite boxpass då och då så gick jag faktiskt själv för om det inte var någon fler som var själv så brukar man få köra med instruktören och då får man ju lite privatlektion nästan;)
Dessutom, nu när jag var själv med säcken så blev jag ju dubbelt tränad, för när dom andra bytte plats så fick ju jag fortsätta att slå, mkt nice!

Ska försöka ta mig iväg på fler boxpass, får väl flytta stuntet från 19 till 20 ist;)

Just like me!


Efter passet så var jag upp i gymmet och stretchade, då kommer det fram en snubbe och tittar lite på mig, sen säger han: Håller du på med styrkelyft? Du ser stark ut. Hell yeah! Och så granskar han mig lite till och konstaterar att jag ser ut att ha starka armar och axlar och så klämmer han på min arm, haha!
Sen snacka vi lite och han undra vad jag tog i bänkpress. Det hade jag ingen aning om... Måste nog testa nån dag framöver. Sen börja han snacka viktklasser och gissade min vikt, hehe, men han gissa bara 2 kg fel faktiskt, lite snack om tävling och så tyckte att han skulle värva mig till klubben. Inte dåligt.
Näe men man ser väl jävligt fit ut helt enkelt!

Grym låt som jag känner passar awesome till detta inlägg.

Zorba myser:)

dsc01772 (MMS)

Zorba myser:)


Paus i solen. Galna hundar rullar i snön:)

dsc01770 (MMS)

Paus i solen. Galna hundar rullar i snön:)


Lovley!:-D

dsc01765 (MMS)

Lovley!:-D


Mysigt:)

dsc01767 (MMS)

Mysigt:)


Genrep.

Igår hade vi genrep med laget, det gick ok. Ida kunde inte va med så vi kunde inte köra alla byggen sen misslyckades vi lite andra vändan, men första kändes bra, då satte vi allt =) Ska se om nån tog några bilder. Micke filmade med min kamera men vi vet ju hur bra kvalité det brukar va... Men jag klippte ut några bilder iaf.
Svish.

Hehe.

Fokuserade.


Thats it.

Tadaa!

Det var ingen röv!
Det är mitt nya tokcoola träningslinne!


What is it?

Gissningslek, vad är detta???

Som ett slag i magen.

Dum som jag är surfade jag in på ett ställe jag vet att jag inte borde kolla! Och mycket riktigt så var det som ett slag i magen att se allt. Jag fattar inte va fan jag skulle dit för! Men ibland bara måste jag kolla läget. Men varje gång blir jag lika ledsen och börjar fundera. Det kommer aldrig någonsin att bli som det var men ibland jag inte låta bli och undra om det hade blivit annorlunda om det inte hade blivit som det blev... Fan!
Confused and sad...

En helt vanlig natt.

Blev akut hungrig nu när jag suttit och försökt förstå vad jag ska göra i engelskakursen så nu blir det lite te och en pejpejmacka.
Tog förresten kort på min fina rosett som Eva gjorde åt mig. Here it is.


Zorba är söt.


Businessmeeting ;)

Idag var jag på ett möte ang föreningen. Jag tror att om allt går som planerat kommer detta bli grymt! Framför allt för mig :P Näe för hela föreningen såklart. Jag tror verkligen på det här och det kommer bli så bra =)

Mer får ni veta när allt är klart!


Pejpej.

Rostat bröd med smör och leverpastej, shit vad det är gott! Ett av våra dagbarn som gick hos oss när jag var liten, Kristofer, sa alltid pejpej till leverpastej, så gulligt! Själv så kallade jag dammsugare för haggi, fullt logiskt!

Idag har det varit skitfint väder ute... Ifall nån undrade.


Min nya fina rosett;)

dsc01764 (MMS)

Min nya fina rosett;)


Det bultar och det bankar!

Aj, aj, aj, det bultar och det bankar... Och nu svider det med. Och det är inte mitt hjärta som i sången. (Ni som är tillräckligt gamla fattar:P) Det är min handled, typ. har värsta värken, sån här pain-in-the-ass-träningsvärk. Hatar det! Jag gillar vanlig tränignsvärk, ni vet sån här man får som bara är skön, men denna! Det slår nästan aldrig fel, har jag tränat armar hårt så får jag sån värkande värk.. Värk, värker ju såklart, det är ju därför det heter värk, men ja, ni fattar. AJ!

Har nu smörjt in mig med Linnex, vilket gör att det nu i stället börjar bränna och svida, men det är skönare än värken... Kom precis på att dränka sig i liniment så det svider rejält är ungefär som att tatuera sig, your skin is burning!

Näe nu ska jag dra in till Sporthallen och köra 2 timmars stunt, och det ska bli svinkul! Synd dock att Fatima är borta så vi inte kan tossa... Sen är det 2 timmars cheer med tävlingslaget. 6 dagar kvar till tävling nu. Fats det känns ju inte som tävling när vi är enda laget i klassen... Men det kommer att bli bra träning för dom som inte har tävlat förut plus att det är kanon att få ett utlåtande av domare så att man vet vad man ska förbättra till RM.

Slurp, svepa sista teet, sen full fart mot stan.

Random bild från arkivet. Happy times :P

England.

Har skrivit det förr men Jag ska till England! :D Jag kommer stanna i Stockholm efter vi har tävlat RM i Borås på söndagen, sen ska jag och Ninni hänga i Stockholm hela måndagen, sen drar vi till Anna i Nyköping för att sen ta flyget till Stansted på tisdagen! Det ska bli så himla kul! Karin kommer att hämta oss på flyget, så kommer vi va där några dagar sen kommer Pamela oxå dit och drar vi alla till Sonja! Jag längar ihjäl mig! Det ska bli så himla kul att alla är samlade igen! Sist det var träff var inte Karin med och gången innan var inte jag med och första gången vi alla var i England var inte Pamela med. Men denna gång är vi alla som delade lägenhet på skolan med :D
The K-gang! ♥

London -08

Greenwich, en fot på vardera sida.


Snart syns vi! :D

Toss.

Idag var det skitkul på stuntet. Vi började tossa lite mer på riktigt nu och det gick över förväntan. :D
Pike.


Svartsjöarna.

Idag var vi ju som ni kanske sett till Svartsjöarna. Det var supertrevligt, vi tog den längsta svängen, upp till våffelstugan. Solen strålade mest hela tiden och en termometer som hänger längs vägen (i solen) visade + 10! När jag åkte hemifrån var det -4 i skuggan. Superfin dag verkligen =)
På vägen mot våffelstugan, fint i skogen.

På sjön =)

Inte så mkt snö som man tror det är, bara 80 cm.

Felicia har siktet mot våfflorna, dom är bakom den avlånga byggnaden mitt i bild, supermysigt ställe!

Mys på hög nivå!

Halvätet, precis som det ska va på bild ;) Eller hur M & M?? :P

Våffelstugan!
En tjej i juniorlaget, Karro, jobbade i stugan och sålde våfflor, kul=)

Vi åkte Långfilen. Gillar namnen :D

Step In finns ju inte längre, utan är ju Golds nu för tiden, så jag fixade till skylten med min snygga Goldsmössa!

Sara spanar över fjällen, man ser dom faktiskt på bild, kors i taket.

Här var vi tvungen att åka upp till vindskyddet bara för att få åka ner för backen. Barnasinnet kvar, check!

Bild från bilden över stan, syns sisådär...


Det har varit en jättehärlig dag med härliga männsikor, fint väder, goda våfflor och 2 svettiga mil på skidor. Vi hann även med en fikatur i Badhusparken innan solen gick ner.
Sen drog jag till gymmet och körde lite axlar och armar. Mkt skönt. Skakade och orkade knappt lyfta flaskan när jag skulle dricka vatten sen, gött!
Jag och Andreas hann med en tur till Idde o Dessan oxå på kvällskvisten, mkt trevligt =)

I morgon blir det 2 el 3 timmars cheer, sen funderar jag på att gå på en body attackpass, får se om jag ids stanna och uggla i stan ett par timmar mellan cheeren o passet...

Nu ska jag faktiskt sova... kvart i tolv... en lördag! :S Vad hände?

Hittade mitt namn på ett schema och blev l...

dsc01758 (MMS)

Hittade mitt namn på ett schema och blev lite brydd, tänkte vadå Jenny J, vad har jag nu gjort;) Men då skriver dom upp när vi fyller år, mkt trevligt. Så grattis till mig:)


At the gym;)

dsc01762 (MMS)

At the gym;)


Chill i solen! Jag, Felicia, Sara, Filip o...

dsc01761 (MMS)

Chill i solen! Jag, Felicia, Sara, Filip och Veronica är vid Svartsjöarna. Det är tokhärligt! :-D


Dom Gooda newsen.

Jag hann inte skriva igår men nu kan jag berätta dom roliga nyheterna! Jag tycker det är asroligt, asbra och skitkul att fantastiska, underbara, goa Sara kommer tillbaka till Östersund och Jamtland Cheer! Och hon ska dessutom tävla RM med oss!!!! :D Me so happy! Jag har saknat henne massor!
Sara står till vänster om mig, alltid glad =)

Kul dag! =)

Jag vet att jag har den där bilden på mig o Sara i stor variant men hittade den inte så nu snodde jag detta fina collage av Nadja ist.
Cheer.


Welcome back! :D

Skoj skoj skoj!

Jag fick VG på mitt slutprov och min bokanalys!!! Wihooo! Trodde verkligen inte att jag skulle få det på bokanalysen men hell yeah!!!!!!!

Sen ringde dom från en tidning i stan och ville komma och göra ett repotage om Jamtland Cheer, woop woop! Berättar sen vilken ;)

Och om ni tittar in här senare ikväll så ska jag avslöja den superroliga nyheten!!!! :D


Dagens lista.

* Äta pannkaksfrulle
*
Plugga
* Hämta ut briefsen.
Glömde, gjört i morgon ist.
* Träna cheer
* Spring/styrketräna.
Nope, det var ju bara blankis ute :S
* Träffa Eva
* Säkert nåt jag glömt....


Trötter.

Det gick riktigt bra med inventeringen, alla jobbade på jättebra=) I morgon kör vi träning inför DM, snart bara en vecka kvar!

Dansen med kidzen gick oxå jättebra förutom att jag på två ställen fick total blackout, i måndags gjorde jag inte ett enda fel, skumt det där. Det är så kul att dansa!

I morse var jag, Felicia och Veronica ute och gick, skönt! Sen har jag tokpluggat och som sagt haft mina FK, sen var jag på ett MRLpass och det var jobbigt! Men roligt! =)

Nu har jag fikat färdigt så nu blir det sängen, i morgon blir det pannkaksfrulle hos Vero! Vi har det bra vi tre musketörer;)

Sen ska jag tametusan springa! Kanske gå på ett pass oxå, bra uppvärmning till cheeren;)

Go natt!

Ps. I morgon kanske jag avslöjar varför jag är så glad! :D

Random bild från arkivet.



RSS 2.0