England.

Har sjukt tur med vädret. Igår var det mulet mest hela dagen men riktigt varmt på em. Idag är det säkert 20-25 grader i solen och vi har hängt ute på terassen och spelat kort =)
Frulle och kortspel, mys =)

Svar på kommentar.

Tack Malin! Jag förstår faktiskt inte hur vi kunde komma sist. Vi gjorde ett superbra jobb och satte allt, några små missar men ingenting stort. Jag är superstolt över laget och vi hade jättekul och var jättenöjda när vi klev av mattan.
Ska fixa det när jag kommer hem ;)

Jamtland Cheer och GC Troops Hunters.
Bild från utanför hallen, det är SKITVARMT...

dsc02025 (MMS)

Bild från utanför hallen, det är SKITVARMT och förträningen gick superbra! :-D


Innan förträningen, som var kl 10;)

dsc02019 (MMS)

Innan förträningen, som var kl 10;)


Fredagen i bilder.


Gymnastic.

Idag hade vi hjälp av två gymnaster och gud vad bra det var! Jag blev ju inte elitgymnast direkt men jag fick till bakåtkullerbyttan sååå mycket bättre, helt plötsligt är det fart upp ur den. Hjulningarna blev oxå lite bättre och jag vet framför allt vad jag ska tänka på.
Vi gjorde en svinkul övning som dessutom blev en tävling. Man skulle göra inhopp över mattan och sen sätta i den första foten så långt bort man bara kunde. I rocked ;) Tog i för kung och fosterland. Men jag måste lära mig att hoppa mer framåt och inte uppåt :P
Kangaroo.

Fan vad gött! Solen skiner, det är 20 grad...

dsc01994 (MMS)

Fan vad gött! Solen skiner, det är 20 grader, i skuggan! Just nu känns livet rätt skönt. Har precis skickat in allt i religionen så nu ska jag bara börja jobba på denna veckas uppgift som sträcker sig ända in över nästa vecka vilket innebär att jag är ikapp där:) Har en uppgift i svenska som jag ska göra klart i morgon sen är den kursen äntligen klar! Nu ska jag somna i solen ett par timmar;)


Fråga till Malin.

Vilket lag är du själv med i Malin? =)

Svar på kommentar.

Kul att du tycker det Malin. Du får gärna komma fram och säga hej om du ser oss =) Jag hjälper dig gärna efter RM och efter jag kommit hem från England. Har lite mycket fram tills dess. kl 14.31 ska vi in på mattan ;)
På DM i Skellefteå

Samhälle.

Yei!!!!!!!!!! Jag är klar med min samhällekurs! Jag fick godkänt. Det var vad jag hade förväntat mig med tanke på hur lite tid jag har lagt ner på det. Ett tag var jag förvånad över att jag ens skulle få godkänt för jag tyckte att jag inte fattade någonting. Fascinerande det där, jag tror att jag inte förstår och skriver bra uppgifter och sen när jag får tillbaka dom så har jag visst fattat och skrivit jättebra. Woop woop!
Så himla skönt!
Nu är det bara ett litet muntlig redovisning i Sv B som jag ligger efter med sen är alla kurserna avklarade förutom dom två som går just nu =) Och där har jag kommit ikapp helt med naturkunskapen så det är bara religionen jag måste jobba ikapp denna vecka så är jag sen i fas, nice!!!

Nu ska jag fortsätta plugga, det känns så mycket lättare nu =)


Copypaste.

Orkade inte lägga upp bilderna igen så jag copypastade från cheerbloggen:

Idag var faktiskt en sjukt rolig träning, den avslutades helt stört med att alla garvade, skrek och fånade sig som aldrig förr och allt började med lite mattor ;)
Man kanske måste ha varit med för att fatta :P Men här kommer lite bilder på mitt underbara lag iaf.
Johanna, Katja och Isabelle P.


Isabelle P och Johanna mäter vems som är yngst :P

Bellan sliter med mattan...

...sen kommer Fatima och fixar biffen:P

Vi tränar säkert, 100 % säkerhet i allt vi gör, säkerheten först, vi tar inga onödiga risker...

Kravlar man in i en rulle...

...kan man inte räkna med att ta sig ut. Moahahaha!

Det var ju det här med att plocka in efter sig...

Nära-döden-upplevelse!

Vi kämpar....

...och kämpar...

...och kämpar...

...och jäklar vad lyckliga vi blir när vi lyckas!

Woop woop!


Cougars rules!Ser fram emot att dra på "roadtrip" med er tjejer och rocka på RM!!

//Jenny

Hehe;)

img_0961 (MMS)

Hehe;)


Ledsen i ögat...

Jag ringde till antagningsmyndigheten idag för att kolla hur kinkig dom var när det gäller att göra mönstringen när man är sjuk. Och det var som jag trodde. Jag fick inte komma dit för att jag är förkyld :(
Det värsta är att det inte fanns några andra tider och jag hamnade nu på nån väntelista i stället. Så nu kanske jag inte alls får göra testerna vilket innebär att jag måste ta tillbaka min ansökan och söka till nästa omgång i stället :(
SKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindre seriös bild.


Dont drink and drive?

Dont drink and drive practice. Hittade 2 artiklar som var rätt bra om varför man inte ska träna bakis. Spana in!

Träning och alkohol - en dålig kombination.

Träna bakfull?Nu är det verkligen inget problem för mig eftersom jag typ aldrig dricker men det finns ju många andra som gör det. Jag har faktiskt funderat på att bli helnykterist, får se hur det blir. Kan ju dock vara rätt trevligt att ta ett glas med vänner ibland. Fast då kan man lika gärna dricka alkoholfritt, mjölk och vatten är ändå det absolut godaste! ;)


Yei....

Ska sätta igång med ett 5timmars prov nu, åh va kul det ska bli....

Vem?

Vem är så galen att dom är här inne flera, flera, flera gånger om dagen? Tror du att det ska dyka upp något fantasktiskt kanske? Ja, det kan ju iof hända.


Naturkunskap.

Hade i uppdrag att göra ett experiment med jäst och ballonger. Det gick såhär:
Balloon.


Nu ska jag trycka i mig en Ipren och lite nässpray, sen sova. Det är så jäkla jobbigt att inte kunna andas genom näsan...

Fredag.

Om en vecka denna tidpunkt står vi i Borås med laget. Hoppas på solsken så vi kan vara ute och träna och sola;)

Idag har jag varit i stallet och släppt ut hästarna, sen var jag på möte i stan ang träningstider och hallar i höst. Sen var jag och ordföranden i Ögy, eller vår förening ;) (eller vi är ju inte samma förening förän 1 Juli) och fikade frulle och snackade lite om framtiden, ikväll ska vi även hämta flera mattor, yei!!! Vi kommer nästan att ha 12 x 12 meter att träna på sista veckan ;)

Behöver en bättre kamera...

Buddastubbe, te och TV3 Dokumentär, mys;)

dsc01977 (MMS)

Buddastubbe, te och TV3 Dokumentär, mys;)


Breakdance.

Jag tror jag ska börja med brakedance, har ju talang, plus att jag trotsar tyngdlagen :P
Snurrar på en hand, woop, woop.

Fly baby fly!

Ute och plockar blommor:)

dsc01976 (MMS)

Ute och plockar blommor:)


Håller på att klura ut en ny variant av ra...

Håller på att klura ut en ny variant av ramsan. Jag bli galen! Det snurrar i huvudet. Vill ha alla på plats nu så jag kan testa idén. Så svårt att se allt framför sig. Man kan tycka att det verkar bra i huvudet men sen när man ser det på riktigt så är det inte alltid det ser lika bra ut:-S Ska försöka sova nu. Tänk om man la lika mkt tid att fundera på skolarbeten...


Att vara eller icke vara...

Skrev ett inlägg härom dagen som jag inte publicerade men kände för att göra det nu. Nu känns allting mkt bättre av någon anledning. Det har inte hänt nåt särskilt men ändå. Mycket märkligt det där. Är man lite halvt skitzo eller?

"Har en sån där jobbighetsklump i magen. Dels för att jag ligger efter med plugget som faen... Men sen även en cheerklump inför nästa år. Och över livet generellt.

Fick reda på igår att Katja flyttar från stan, det har ju varit prat om det men nu är det bestämt. Hon skulle va med och tävla stunt så nu är vi utan topp, och Micke ska bli pappa så han kanske inte kommer att vilja satsa så mkt tid på stuntet då så att vi kan tävla. Och jag själv är ju så jäkla sugen på att dra tillbaka till Australien och särskilt nu när Fatima och Olle kommer att åka, då har man ju sällskap.
Jag har alltid haft ångest över att lämna föreningen och lagen och särskilt stuntlaget eftersom vi har velat tävla så länge och det aldrig blivit av men nu kändes det som att vi verkligen skulle haft chansen att komma ut på mattan nästa år och om jag hade dragit så skulle det inte funkat...
Men nu så kanske vi ändå inte har något lag och chans att ta oss till tävling. Vilket  då gör att jag skulle kunna åka utan att ha dåligt samvete. För med Cougars löser det sig, det vet jag, har en plan där redan om det skulle vara så att jag åker.
Det är så jäkla svårt, va tusan det är ju värre än att ha familj, barn och häst. Man är ju mer låst med allt ansvar i en förening. Som det har varit har jag inte kunnat lämna allt för då har det rasat och jag kan inte ha på mitt samvete att bara för att jag vill en sak så drabbar det typ 30 andra. Därför är det så himla skönt att vi slagit ihop med Östersundsgymnasterna. Då vet jag att allt föreningsarbete fixas, allt praktisk med inbetalningar, anmälningar, träningstider osv.... Det enda jag behöver göra är att se till att alla lag har en tränare och sen kan man ju görs supermycket via nätet vilket land man än är i, thanx för dagens teknik!
Men det har varit så mycket bättre sen jag skaffade hjälp, Marina som är kassör gör ett superbra jobb och jag skulle aldrig klarat detta utan henne! Sen allt Micke o Cissi gör nu med kläder och allt runtomkring är en sån lättnad att slippa! Även om jag lägger mig i ibland och dom frågar saker så är ansvaret inte på mig längre och det är så skönt! Jag kan hjälpa till när jag behövs bara. Och Fatima har varit världens bästa, särskilt nu på slutet då jag verkligen behövt stöd. Är assorgligt att hon ska åka bort.....

Jag har drivit föreningen mer eller mindre själv nu i snart 4 år och jag börjar ärligt talat känna mig sliten. (Anna och Fatima, ni ska nu inte ta illa upp, ni har gjort massor för föreningen och mig och jag tror ni fattar vad jag menar♥) Skulle vara så himla skönt att få tänka bara på mig själv och bara göra det jag vill utan ett behöva bekymra mig för andra. Det skulle vara fantastiskt skönt att bara få vara en i laget och inget mer! Tänk att som Katja få flytta till en ny stad och hoppa in i ett lag och bara få va cheerleader! Awesome!

Allt känns just nu förvirrat, jobbigt och lite hopplöst. Jag vet ju inte vad jag vill! Känns som att jag aldrig kommer att "växa upp". I den här åldern förväntas man nästan att ha ett fast stabilt jobb, bra ekonomi, helst va förlovad, gift och ha barn oxå.... "

Ja så kändes det härom dagen. Och vilken dag som helst kommer det kännas så igen. Det är så jävla jobbigt att inte veta vad man vill! Det har alltid varit så mer eller mindre under hela mitt liv. Kommer jag någonsin att verkligen veta vad jag vill???
Ps. Är fortfarande förkyld och DET vill jag iaf INTE vara, det vet jag!


Bula i huvvet och förkyld, check!

Fan vad det är tråkigt att va sjuk. Skitdrygt att inte kunna andas genom näsan, man blir ju astorr i munnen.
Fick förresten en bula i huvudet idag på träningen, skulle träna på att fånga och då fick jag en armbåge i pannen, men jag fångade iaf. Sen gjorde Katja illa knät... Eller det var iof innan vi började fångträna. Hon föll från lib i typ slow motion och jag såg precis vart hon skulle falla, rätt i mina armar, romantiskt :P Men det är inte superlätt att fånga någon bakifrån när hon faller från den höjden, fångade henne med värsta kramen men sen flög jag framåt ihopvikt och hon satte sig på mattan. När hon landade med benen i backen så var det ena typ övversträckt och så gick det alltså inte så bra. SKIT! Så sen tränade vi på att fånga i cradle i alla lägen och det ska vi fortsätta med! Ingen ska göra sig illa igen! Jag blir så arg. Jag siktade verkligen efter henne och tog henne och ändå blev det inge bra! :(
Jag och Katja. Ser helt galna ut!

Sjukast.

Är så jäkla trött, förkylningen tar knäcken på mig. Det sägs ju att när man är sjuk ska man vila, ta det lugnt, äta och sova ordentligt. Exakt det som jag inte gjort de senaste 4 dygnen!

Har så sjukt jävla mycket att ta igen på pluggandet så jag ska ta och göra det nu, SEN kan jag blogga hej vilt om övningen och cheeren och massa annat. Håll till godo!

Baileyz sitter skönt;)

dsc01965 (MMS)

Baileyz sitter skönt;)


Sitter och postar nu mellan 5-6. Klev upp ...

dsc01963 (MMS)

Sitter och postar nu mellan 5-6. Klev upp fyra för att va eldpost innan.. Gårdagen var helt ok, frös ihjäl lite i blåsten och låg typ i en myrstack och spanade ett tag utan resultat. Men sen på kvällen så gjorde vi en patrullering där Baileyz fick upp ett spår som vi följde ett tag men avbröt sen. Det visade sig senare att vi hade varit hack i häl på fienden och att dom flydde pga av att vi spårade dom. Hell yeah. Go Bailarn!


Oj vilken vila... Mitt i sömnen blir man u...

Oj vilken vila... Mitt i sömnen blir man uppsliten för att vi har inkräktare på området. Hoppa i skorna, väcka Bailarn som är helt sliten och kuta ut i blåsten, ut i bushen. Nu: åka bandvagn nånstans...


Fan vad skönt! Ligga ner i varma torra klä...

Fan vad skönt! Ligga ner i varma torra kläder i ett varmt skönt tält utan kängorna, mätt och med en snusande Baileyz brevid. Sova nu!


Bailarn myser i tältet i högen av grejer;)

dsc01961 (MMS)

Bailarn myser i tältet i högen av grejer;)


Storsjön från kokhet bandvagn. Finns det i...

dsc01957 (MMS)

Storsjön från kokhet bandvagn. Finns det inget som heter lagom!?


I denna lokal har jag och Bailarn spendera...

dsc01956 (MMS)

I denna lokal har jag och Bailarn spenderat senaste 3-4 timmarna. Dom andra har skjutit skarpt, det ville inte Baileyz göra. Jag mår som en babian, fan, sämsta dagarna att bli sjuk. Har suttit på en kall plaststol och sovit och frusit, men jag är iaf inomhus och slipper isvindarna som är ute. Satan vad det blåser kallt! Igår:regn regn regn, idag:isvindar från helvetet. Ibland ifrågasätter man varför man gör detta.


Frulle... I en skakig bandvagn.

dsc01954 (MMS)

Frulle... I en skakig bandvagn.


Vansinne. Har sovit ett par timmar, sen po...

Vansinne. Har sovit ett par timmar, sen postat en timme i isvind sen hann jag bara på toa och gå in i tältet så Redo om 2 min! O sen sprang alla som galningar o nu åker vi bandvagn...


Hatar regn!

Hatar regn!


Woop! Mitt under vårt postande när vi snac...

Woop! Mitt under vårt postande när vi snacka om att det var lite tråkigt att det inte hände nåt då jäklar ser jag några komma springandes och sen börjas det skjutas. Kul! Vi tog dom! Bailarn tyckte det va läskigt men sen fick han leka och då jäklar blev det kul. Nu ligger vi och torkar i tältet med eld, både jag och Bailarn. O en hel drös till då.


Fy tusan vilken natt/dag. Har stått vägpos...

Fy tusan vilken natt/dag. Har stått vägpost och varit eldvakt plus att man vaknar så fort nån kliver in el ur tältet så sovit har man inte lyckats med särskilt bra. Sen under dagen har vi patrullerat en två timmars runda och inte hittat någe folk bara en älg och ett rådjur jag inte ens såg och en tjäder. Man blev dyngsur av svett så sen var det bara tända eld i det ena tältet och torka grejerna. Tur man hade med sig ombyte. Dessutom så regnar det så man måste ha dom astäta regnkläderna som oxå gör att man blir blöt. Jag o Bailarn har legat o sovit i vårt tält nu en sväng, utan eld. Kallt o rått, usch. Men en i andra tältet är allergisk. Typiskt! Men nu ligger jag här och torkar lite. Ska snart ut och posta i regnet. Ps. Glad att jag tog stövlarna, kängorna hade inte pallat. Och ändå vräker det inte ner. Ps 2. Det suger att va förkyld nu!


Ligger i tältet och powernappar med Bailar...

Ligger i tältet och powernappar med Bailarn och min sjukt onda hals.


Utsikt från toan, det fläktar gött här ;)

dsc01948 (MMS)

Utsikt från toan, det fläktar gött här ;)


Mätta och glada. Korv med mos blev det. Nu...

dsc01947 (MMS)

Mätta och glada. Korv med mos blev det. Nu börjar det dock bli kyligt...


Baileyz klättrar i träd;)

dsc01943 (MMS)

Baileyz klättrar i träd;)


Fan vad Baileyz är bra! Hittat busar och s...

dsc01939 (MMS)

Fan vad Baileyz är bra! Hittat busar och spårat upp deras gömställe. And here we are. Med deras ryggsäckar! Haha.


På myren, alla hästtjejer på Frösön vet va...

dsc01935 (MMS)

På myren, alla hästtjejer på Frösön vet var det är.


Vår förläggning. Det blev visst tält.

dsc01933 (MMS)

Vår förläggning. Det blev visst tält.


Åker bandvagn.

dsc01931 (MMS)

Åker bandvagn.


Hänger i solen:)

dsc01926 (MMS)

Hänger i solen:)


KFÖ!

Nu drar jag och Bailarn iväg på årets KFÖ, ska bli awesome!!! :D Dock verkar det ska regna på fredag och ev lördag... Men men, det är sånt man får ta! Ska bli jävligt roligt att hänga med Bailarn hela dagarna och jobba.

Följ oss här på bloggen så får ni veta vad vi pysslar med. Ska uppdatera flera gånger per dag med telen ;)

Pic från Arvidsjaur.

Livsnjutaren säger godnatt;)

dsc01921 (MMS)

Livsnjutaren säger godnatt;)


Älskar att träna!

Ikväll hade vi trippla träningar typ;)
Först körde vi stunt mellan 18-19.15, sen stack vi ut i finvädret och sprang, det blev väl bara typ 20 min, sen körde vi cheerträning i 2 timmar. Och det gick så jäkla bra på alla träningar!
På stuntet kom Therese och hennes Dawesdiscotjejer in och kikade så vi fick showa lite;) Kul! Sen gick löpningen skitbra, förutom ett satans håll som gjorde svinont occh ett knä som börjat spöka. Sen på Cougarsträningen så körde vi rutinen flera ggr och det bara känns så bra =) O Sanna kom dit och kikade oxå, hoppas hon tänker komma på uttagningen till fortsättning =)

Älskar såna här dagar där allt bara funkar och där alla är så himla goa, glada och peppade!

Testade en ny grej i tossen, vi döpte den till Ball Up Arch ;)
Först en "ball"..

Sen en pil och en arch ;)


Längtar redan till nästa träning!

Cant sleep.

Kollar ist på hur man lär sig att stå på händer.

Running.

Har varit ute och sprungit med Zorba och Bailarn nu på kvällskvisten. Innan har jag varit på kalas och hämtat ut kläderna på Stadium.
Mina nya coola cheerbrallor! Inte världens snyggaste eller bästa passform men jäkligt sköna och rätt billiga ;)

Zorba avgudar sin matte!

All the dogs ;) Från vänster: Sally, Lukas...

dsc01915 (MMS)

All the dogs ;) Från vänster: Sally, Lukas, Nike, Kajsa, Baileyz och Zorba.


Tuesday 8/5 2012.

Todays2do.

* Kliva upp svintidigt och äta frulle med Andreas innan han börjar jobba
* Hoppa i löpardojjorna och springa med en eller två hundar
* Plugga
* Kolla på Våra bästa år ;)
* Sola
* Hämta ut kläder på Stadium
* Städa
* Rensa papper
* Ringa ett affärssamtal
* Gå på födelsedagskalas
* Ev gymma

18 days left.

Idag har jag haft en helt värdelös dag fram till kl 16 då jag och Fatima åkte upp till Nina på Frösön och tog en promenad med hundarna. Såg ut som ett hunddagis, 6 hundar hade vi med oss :P Sen bjöd Nina på megagod kladdkaka, fy fy mig som åt den. Började ju som om på min diet idag... Men jag får springa extra mkt i morgon för nu har jag hittat min tejp!!! Skulle ju springa igår kväll för det var så fint i kvällssolen när jag kom hem från middagen men kan inte springa utan att tejpa fötterna för då är jag skinnflådd efter 20 min :S
Efter att vi varit hos Nina for vi på travet där vi gjorde det årliga domarprovet för att få döma ponnytrav. Hoppas att jag hinner va med på söndag då första tävlingen är. Ska ju på KFÖ (krigsförbandsövning) torsdag-söndag.

Nu är det faktiskt bara 18 dagar och 7 träningar kvar tills vi står på mattan i Borås och ska rocka!!!! RM-GULD ska vi ha!!!
Woop woop!
Tusen små suddiga bilder...

Vänner.

Igår var jag hos Fatima, Nina var där och Vero var där en stund. Det var riktigt trevligt. Vi snackade en massa som man slltid gör, var lite allvarligare än det brukar med tanke på allt... Sen vandrade vi ner på Plaza och shakade våra lurviga, det var kul. Träffade kusin och några gamla klasskompisar. Vi träffade även Pernilla, kul =)
Ninas Daniel tog en bild, hehe.
Gänget.


Snodde bilden från Ninas blogg. Och hon hade skrivit så fint där om oss! Älskar er med!

Good and bad.

Den här dagen har varit både kaos och bra...
Det började med att Bailayz drog från gården i fm, han drar aldrig så jag fattar verkligen inte varför han drog. Vi fick ju ut och leta han då men han fanns ju ingenstans. Vi åkte genom byn, pratade med folk, ropade som galningar men ingen Bailare. Jag ringde polisen utifall någon skulle hitta han och ringa dit. Till slut var jag tvungen att åka eftersom vi hade uppvisning med Funkykidz. Andreas fick va kvar hemma. . Mitt i allt ringer Lina och säger att hallen är bokad för basketmatch så hon står med 10 ungar och har ingenstans att va :S Sen ringer killen i receptionen och berättar att en pappa har blivit helt vansinnig över att ha åkt så långt med sin dotter för att sen behöva åka hem på en gång, han ringde bara för att förbereda mig för att han kanske skulle ringa mig. Riktigt arg hade han varit. Perfekt tänkte jag, han kommer säkert snart ringa.... Men det gjorde han inte.
Sen ringde Eva, shit, dom var ju oxå utan hall såklart... Men dom hittade iaf en tom hall att vara i. Tur! Sen kom jag iaf till kidzen och dom frågade om jag hade hittat min hund. Sen började dom med sin brutala barngrej :P
Barn nr 1: -Min morfar hade en hund som smet från gården, den blev påkörd av grannen och dog".
Barn nr 2: -Har ni skog där du bor?
Jag: Ja.
B2: Finns det vargar där?
Jag: Näe, men björnar.
B2: "Liten tystnad" Han kommer nog att dö.
Barn nr 3: Tror du han kommer att svälta ihjäl i skogen?
Seriöst barn. Have some mercy!

Men sen har resten av dagen varit bra. Kidzen var grymma på scenen! Och så himla gulliga. Blev sen bjuden på middag med Andreas hos Idde o Dessan, mkt trevligt. Hade med mig massa ballonger till barnen, hehe;) Sen har jag kollat på romantisk film, woop woop.

Sunset.

2 bilder från kvällen med olika kamerainställning.

Kvällspromenad.

Igår gick jag och Andreas ner till Tysjöarna med hundarna. Tog lite bilder längs med vägen.
Hittade en cool blomma.

Zorba hittade snö =)

Nike ramla i vattnet och blev ispinne och Kajsa hoppa förbi som en suddig strimma.
Kajsa in action.

Blött...

Zorba spanar.

Jag kastade en liten pinne åt Baileyz och han hämtade en stock...


Tokiga hundar! =)

Pluggeliplugguggla.

Sitter som vanligt såhär nattetid och pluggar. Det är som lättast då. Jag har sagt det förr men säger det igen, jag tror att förutom att jag gillar att vara upp sent så är det lättare att plugga för att:
* Det är sent, alla andra sover vilket gör att man inte kan lockas av att umgås.
* Det är mörkt ute, man kan alltså inte lockas av att gå ut i det fina vädret och den sköna solen.
* Hundarna sover, ingen ångest att dom behöver/vill gå ut och och röra på sig.
* Det är lugnt och skönt.
* Det blåser dessutom typ storm ute just nu = mycket mysigare att sitta inne, dricka te och lära sig saker.

RSS 2.0