Orkar inge mer!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :S
Jag pallar snart inte mer! Jag har tagit på mig föööör mkt, igen! Jag blir knäpp. Vet inte varför jag ska ta på mig allt jämt. Men från och med nästa vecka ska jag försöka lugna ner mig lite...
Ligger sjukt efter i skolan och har fullt upp hela veckan..
 
Onsdag: rekrytering på Wargen 10.30-13, rekrytering på skidskytte 16-20, cheerträning 20-22, bevakning på skidskytte 00-06.
Torsdag: rekrytering på Wargen 10.30-13, rekrytering skidskytte 16-20, cheerträning 20-22, bevakning på skidskytte 00-06...
Fredag: jobb ca 17-21.
Lördag: rekrytering på skidskytte 11.30-17.
Söndag: rekrytering på skidskytte 10.30-16.
Så ska man hinna med hundarna, plugget, planera om rutinen då folk börjar och slutar fan hela tiden, sen har jag en massa annat och tänka på oxå som en massa privata bekymmer i mitt liv och andras oxå... Lucky me!
 
Crash into the wall, check!

Long time no see, igen.

Hello lilla bloggen! Du är inte bortglömd, har bara inte haft tid med dig och när jag haft det har jag inte haft lust att skriva.
Men det har ju hänt massvis som jag inte skrivit, vet inte ens vart jag ska börja... Så jag tar en kopp te och kollar på tv ist...

Packar.

Packar inför Sthlm resa...

Fast.

Det här är så typiskt! Jag började med rutinen igen när jag kom hem och eftersom jag hade lämnat blocket med rutinen på sporthallen för att laget behöver det i veckan så visste jag ju inte hur allt såg ut så nu har jag suttit och kollat filmen och tänkt och tänkt och klurat och kämpat för att få till allt. Jag har haft uppskrivet formationer och vad vi gör men inte vem som står vart. Så jag kände att jag var tvungen att fixa det, dessutom skulle det in en extra person så jag har fått ändra en massa för att få det snyggt och smidigt. Så nu har jag skrivit upp allt i ett nytt block så nu står det hur dom ska stå och vem som står vart. Men shit vad tid det har tagit! Det har dessutom saknats folk på filmen och det är filmat lite så man inte riktigt ser om folk står på samma rad eller inte så det var inte det lättaste men nu är det klart. Allt förutom ramsan och slutbygget, men det ska vi ändå inte köra på julshowen så det tar jag sen. Klockan är nu 04.45 och jag har alltså suttit uppe HELA natten med detta! Sjukt! Dessutom får jag inte ens betalt för det...
Men jag tror det blir awesome när det blir klart, har en massa idéer om saker jag vill ändra och testa :) Det är på natten kreativiteten flödar!
Rutin...
 
Nu ska jag gå och lägga mig, kl slog nu 04.56.

Träning.

Jag hittade äntligen mitt block där koreograferna skrivit upp vår rutin! Yei!!! Som jag har letat och haft ångest över att det varit borta! Nu har jag ju äntligen koll på vad vi gör :P
Dagens träning har varit ganska bra, vi har byggt såklart och även kört rutinen, det börjar ta sig, nu är det tokträning nästa vecka på rutin inför julshowen den 25 Nov!
Körde även en ny pyrre som vi ska köra på julshowen, roligt! :D
Yei!
 
Åker till Stockholm i morgon natt för förbundsmöte (cheer) i helgen och sen på söndag kväll tänkte jag åka och kolla på Eagles träning :D Och efter det dra till Nyköping till Anna och Oscar, wei! Men det innebär att jag missar träningen på måndag och onsdag men på torsdag då jäklar ska jag va med. Sen tänkte jag faktiskt börja vara med på träningarna, är så trist att bara titta på och jag känner hur jag blir tjockare och tjockare för varje dag... Inte bra! Särskilt inte eftersom jag ska ha fram ett sexpack på magen snart ;)
Näe nu ska jag dricka lite te och stretcha, ska ju komma ner i spagat innan jul ;)
 
 

Stunt!

In till stan och stunta! Yei!!!!!!!!!!!!

Orkar inte.

Har egentligen massa att skriva om men orkar inte...

Uppdrag från coachen ;)

Under lovet fick jag den briljanta idén att jag skulle dela ut uppdrag till laget eftersom vi inte hade några träningar. (Dom ska ju inte få vila i onödan!) Det har varit sjukt kul :D Här kommer ett urval av alla bilder som lagts upp på vår facebookgrupp.
You rock Lynx! ;)
 


 
Hehe, gillar Alexanders chillade stil!
 
 
 

Nordic Light Hotel.

Jag och Bailarn har bosatt oss på Nordic Light Hotel. Vi har konferens tvärs över gatan på Nordic Sea hotel, perfekt! Nära och bra att rasta hund!

RSS 2.0