Träning ♥

Hade ett MRLpass på Golds igår och jäklar! Jag tog i så jag skakade i benen och hade problem att gå ner för trappan efteråt. Love it! Härligt är att jag även har träningsvärk i rumpa och mage, woop woop! Dessutom var det en man som var på passet som tyckte passet var bra, "Jag gillar när det bränner och det gör det när du kör" Hell yeah! ;) Nästa termin tänker jag ha ett eget pass förutom att vikariera!
 
Älskar Burpees! Men man ska helst in med en armhävning där efter att man hoppat ut i plankan. Tyche je!
 
Men dåliga Burpees!!!
 
Nu ska jag snart ha 3 timmars gymnastik, ska nog va med så att jag verkligen känner hur jobbigt det är, så att jag kan plåga dom andra liiite til. Moahahaha!!!
Yo!

Helgen.

Mera utbildning till folket! Det är så kul att åka iväg och lära sig nya saker.
Utsikt från vårt hotellrum i Sollefteå, Sollefteå city.
 
Utbildningen var riktigt bra, vi har gått igenom en massa om barns utveckling, ledarskap, motorik, hur man lär ut, m.m. Ska bli kul att gå steg 2! Kursledaren var jättebra, Martin Persson, fd gymnast och nu idrottslärare, kunnig och pedagogisk. Och det bästa är att han är med i vår förening, kanske man kan norpa han till en träning ;)
Det var kul att träffa andra gymnaster oxå, dels från andra föreningar men även att lära känna några nya som tillhör samma förening som jag =)
På hemvägen stannade vi och fotade Vallsundsbron och fjällen, det var så fint! Men det blir aldrig lika bra med min kamera....
Vackra Jämtland.
 
Är astaggad och vill träna varje dag nu!!!

Baskurs barn och ungdom, grund.

Är i Sollefteå på gymnastikutbildning. Har varit en bra dag. Men klev upp 5.15, liiite tidigt för min smak. Sen hade vi utbildning 10-18. Så nu är jag lite trött. Ska hoppa i säng så jag orkar anstränga huvvet i morgon ;)
Flickis!

Lamp!

I have köpt a lampa igår. Nice!
 
Taklampa Glamour
 
But it is so mycket snyggare i real life lixom.
 

Flumeliflum.

Idag på träningen så körde vi en extra timme men det blev bara en massa roligt flum, vilket iof är välbehövligt ibland :D
Men innan vi börja flumma så byggde vi faktiskt sersiöst och testade lite nya saker. Bla gjorde vi en liten pyrre, den första någonsin med dessa byggrupper.
Flummet has began! Helena gillar att plågas!

Stretchtåg. Allt är roligare ju fler man är :P

Nytt bygge till tävlingen?
Seriöst handstående.
 
Jag skulle träna på att gå ner i brygga från handstående, det gick sådär :P Isabelle som passa först höll inte i tillräckligt hårt så jag bara drutta ner på golvet och Helena höll i för hårt så hon lyfte upp mig när fötterna for ner i backen, HAHA! Sjukt kul!
Bryggafail!
Big fail :P
 
Kul var det iaf, Andreas tog dessutom typ 600 bilder under dom 3 timmarna. Crazy! :P

Regnig dag och muppiga hundar.

Regnet tar aldrig slut, deppigt. Och hundarna är knäppa, Kajsa löper fortfarande så Nike är kocko och Baileyz tror att Zorba fortfarande löper så han är oxå kocko... Och Nike vill döda Baileyz så fort han är nära tjejerna. SUCK!

Godhjärtad som man är.

Skulle ju skriva om vad jag gjorde för insats i söndags. När jag, Micke, Cissi och Andreas satt på Paus och käkade, hade precis fått in maten, så ser jag en snubbe utanför. Han typ sitter/halvstår/vinglar mot en mur. Ser ut som om han antingen har typ en hjärtattack/stroke eller är sjukt full. Sittar och kollar lite och till slut tar han sig upp på benen men ser superostabil ut... Tänker fortfarande att han är sjuk eller full. Han lyckas stappla sig iväg ett par steg innan han faller pladask i backen igen. Ligger sen helt stilla... Ser en tjej från uteserveringen som går dit. Jag tar upp telen och ringer polisen och går ut, innan jag går ut så är tjejen på väg därifrån. Jag möter henne och säger att jag håller på att ringa och hon svarar bara bra och att han är vaken och pratar, men sen går hon bara tillbaks till sina kompisar. Hon hade inte en tanke på att göra nåt.
När jag kommer fram till han ser jag att han har ramlat och slagit huvudet i en parkeringsautomat och även skrapat upp sina knän och han stinker gammal alkohol. Han sluddrade som tusan oxå. Stackars man. Han såg rätt risig ut så han var nog en av alkoholisterna i stan. Det slutade iaf med att ambulansen kom och hämtade honom eftersom han hade så himla ont i huvudet.
När jag gick tillbaka in så frågade tjejen hur det hade gått, hon hade hört en rejäll smäll sa hon så därför hon hade gått och tittat. Men hallå! Hör man en smäll sådär och sen ser nån liggandes med huvudet så nära automaten det bara går så kanske man inte bara ska gå dit och konstatera att Jaha, det var bara ett fyllo som ramla...
Han kunde ju blivit liggandes länge för tusan och med en inre blödning eller hjärnskakning eller en spricka i skallen. Suck. Jag kan iaf inte bara stå och titta på när det händer nåt.
Så pluspoäng till mig och jag hoppas att det gick bra med hans huvud! Och att han mirakulöst blir nykterist...
 

Stretchtips, spagat.

Tog en massa bilder med Nadja idag i ett försök att göra ett litet stretchtipsinlägg. Kameran dog så jag han inte ta så många bilder. Men tänkte att jag gör en helt ny kategori och gör flera stretchinlägg framöver. Jag kör väl ett trix per inlägg eller nåt.
 
Vill man bli vig så gäller det ju att stretcha, man kan inte bara stretcha 5 min i veckan om man vill komma nån vart utan det gäller att lägga ner tid på det. Jag tycker att man bör stretcha lite varje dag. Helst 2ggr/dag, varför inte morgon och kväll.
Det bästa för att bli vig är att kallstretcha. Det som händer när man stretchar är ju att musklerna töjs ut (tänker inte gå in på muskelfibrer, bindväv m.m och vad som egentligen händer, utan jag skriver bara ordet muskel) och stretchar man när man är varm i kroppen så töjs dom i och för sig ut lättare men när man sen blir kall igen så drar dom ihop sig igen, stretchar man då i stället när man är kall så drar dom inte ihop sig igen. Det som är viktigt att tänka på när man stretchar kall är självklart att ta det försiktigt så att man inte sträcker sig! Börja lugnt att töja och stretcha.
Det är såklart inte fel att stretcha efter ett träningspass, för vid aktivitet, särskilt styrka så drar musklerna ihop sig och blir kortare än vad dom va innan du började träningspasset så att stretcha efter gör att du "drar" ut dom till ursprungslängd igen men du blir inte så mycket vigare.
 
När du stretchar för att bli vig/vigare så ska du hålla ca 3 minuter per stretch. Men när du "värmer upp" så kan du köra 30 sek och sen byta position, köra 30, gå tillbaka till första positionen 30 sek osv... Kör några såna 30 sekunders repetioner som uppvärmning. Sen kan du såklart sitta i uppvärmningspositionerna 3 min oxå om du känner att du behöver komma djupare ner där med.
 
Spagat.
För att komma ner i spagat kan man börja värma upp med att stretcha höftböjaren som på första bilden, tänk på att vara rak i överkroppen och skjuta fram höften. Sen flyttar man bak vikten och sträcker det främre benet, man kan även ha det lite böjt, luta överkroppen lite framåt (el mkt som på bilden) tills det känns i baksida lår. Sen kan man gå tillbaka till första positionen och lyfta upp det bakre benet så foten pekar uppåt, då sträcker det ännu mer, håll i foten med handen.


När man gjort det, det är en rätt bra och lugn "uppvärmning", så kan man sätta sig i spagat, så långt man kommer ner. Försök att hålla upp överkroppen, når man inte ner med händerna i golvet utan att böja sig massor framåt (mer än på bilden alltså) så kan man använda sig av stolar eller bänkar och sätta händerna på.

Tänk på att benen ska vara på "en rak linje", viker sig det bakre benet då har du gått längre än vad du klarar av. Försök oxå att vara rak i höften så du inte skjuter fram ena sidan och sitter snett.
När du kommit så långt i din spagatstretch att du kan sitta helt på golvet kan du tänka på att köra med både pointad fot (som bilden) och med flexad fot. Man kan även luta sig framåt och bakåt så långt man kan. När man lutar sig bakåt kan man även ta med armarna och sträcka sig efter den bakre foten.

När man blivit så vig på båda benen att det inte längre känns att sitta på golvet kan man köra en overstretch. Då kan man antingen lägga upp bara det främre benet som på bilden. Eller så kan man lägga upp båda benen så man verkligen stretchar ut, men se då till att du har styrkan att hålla upp dig så du inte skadar dig.
 
En bra spagat underlättar för att få till en bra Scorpion ;)
 


 
OBS! Viktigt att alltid stretcha lika mycket på båda sidor!
 
// Coach Jenny ;)Träning!

Ska på träning nu, men när jag kommer hem ska jag berätta om igår. So if you wanna know, come back later ;)

Mmmmm!

NU är jag klar med ALLA uppgifter på den pedagogiska ledarskapskursen och det känns så jävla gött! I morgon börjar jag läsa Engelska 6, ska bli svinkul! Ska åka på bibblan och låna lite böcker och lämna tillbaka ped led boken :D
Jag kommer sova så himla gott i natt, eller det blir ju nu på morgonen och en stund under dagen. Men det ska bli så skönt att hoppa i säng! Ska bara ta en varm dusch först. Perfekt och bo på landet, inga grannar som gnäller för att man duschar mitt i natten ;)
Jag trodde inte jag skulle palla sitta upp för jag har varit så sjukt trött hela dagen, somna 5 i morse och kl ringde 9 :S Sen har jag varit som en liten zoombie hela dagen. Astrött på skyttet, eller där piggna jag ju till så fort jag börja skjuta iof. Men sen på ponnytravet var jag svintrött, ögonen sved och jag gäspa som en tok. Sen efter travet hade jag ju bestämt träff med några ur föreningen på Paus (var ju dumt med tanke på att jag hade 5 timmars prov att göra, men det är ju som nice att umgås oxå) så då satt vi där mellan 17-19 då dom stängde, sen stod vi utanför typ en timme och fortsatte snacka :P Var även på affären efteråt så jag var ju inte hemma förän typ 21 och sen skulle jag käka och så fastna jag lite på fejjan, så 23.30 började jag med proven. Sååå typiskt mig!
Men nu är jag klar!!!
 
Pics from the racetrack.

Tlötta vovvar.
 
 
Ps. Hände en sak när vi satt på Paus som jag ska berätta om senare. Har iaf tjänat ihop en massa pluspoäng till mitt medmänniskakonto efter dagens insats!
 
Stay tuned for the next episod of Jenzanobaileyz! 

Ricochett!

I'm bulletproof, nothing to lose, fire away, fire away.
Ricochet, you take your aim, fire away, fire away.
You shoot me down, but I won't fall, I am titanium!
 


Tyckte denna låt passade bra efter dagens rikoschett jag fick i ansiktet. Var och sköt i morse och hoppsan, hoppsan! Blodet rann! Jag nästan förblödde där på plats!!!
Poor me! Ser ni? Ser ni?!?!?!!


Saturdayfever.

Jag har haft en högst annorlunda lördag natt. Haha!
Men nu ska jag studsa i säng. Upp och panga i morgon bitti =)
 Ps.

Kan vi inte ha frågestund här på bloggen? Som dom stora bloggerskorna, ni vet. Fråga på bara! Ni får fråga vad ni vill!
Shoot!

Hell yeah!

Klar med engelskan! Woop! Nu är det bara en uppgift kvar där och den ska va klar nästa fredag :)

Pedagogiska ledarskapets sista uppgift gör jag i morgon kväll för nu ska jag iväg och hänga! Och i morgon blir det ponnytrav på dagen, mys med vänner på eftermiddagen.
Adios amigos!
Or I mean, bye bye!

Lets try...

Ett experiment är på G...

Whats wrong with me?

Var på macken och hämtade ut ett paket igår. Och fick ett ryck och köpte lösgodis och Coca Cola :S
Say what!? Jag gillar ju inte ens godis och cola har jag köpt så få gånger under mitt liv att jag kan räkna det på en hand... Jag är inte gravid och det är inte den veckan av månaden...
Vad är det som händer!?!? Jag dricker kaffe och handlar godis och dricka!
Men en positiv (eller negativ då skiten kostade pengar) sak är att jag inte gillade godisarna, 2 sorter var jag till och med tvungen att spotta ut, genom rutan på väg hem i bilen. Så äckliga var dom. Det stördaste var dock att jag fortsatte prova för att se om dom kunde va god nästa gång...Vilket dom självklart inte var. Så om nån är godissugen, välkommen hit!
Urk.


Autumn.
Laxgryta med spenatris.

Har gjort en ny kategori som heter recept. Ville rekommendera detta middagsrecept och kom på att jag kanske ville lägga upp flera goda rätter eller bakverk. Så då är det lika bra att dom får en egen kategori så kan jag lätt hitta igen dom själv sen ;)
 
Svingod laxrätt med sparris som jag älskar! Det var min kära vän Karin i England som hade detta receptet. Vi lagade detta när vi var där. Mums!
 
Receptet är för 4 personer och är taget ifrån Alla hjärtans recept. Innehåller 645 kcal och 20 g fett per portion.
 
1 gul lök
½ msk flytande margarin
4 portioner fullkornsris
1 msk grönsaksfond eller ½ buljongtärning
2 morötter
1 Purjolök
1 knippe grön sparris, ca 200gr
½ msk flytande margarin
1 burk mini creme fraiche, 250 g
2 dl vatten
2 msk flytande fiskfond eller 1 buljongtärning
saften från ½ citron
Salt och peppar
400 g laxfilé
100 g färsk bladspenat
100 g skalade räkor
 
Sen ska man ju då hacka löken, helst skala den innan. Fräs den i margarin, släng ner ris och vatten enligt rispaketets fina anvisningar, häll i grönsaksfonden och koka.
Skala och strimla morötterna, kirra purjon och hacka den, fixa till sparrisen, skär bort den hårda oätliga delen. Fräs sen grönakerna i den andra skvätten margarin, men inte så pass att dom får färg. Släng i creme fraichen, vattnet, fiskfonden och koka upp, smaka av med citronen, saltet och pepparn.
Skär laxen i små kuber 2x2 cm, ta gärna bort ben och skinn innan för en trevligare matupplevelse. Lägg sen ner kuberna i såsen och låt sjuda.
När riset kokat klart så blandar man ner spenaten och låter den bli varm.
Sen är det bara att slänga upp riset och laxgrytan så fint man bara kan eller i en enda hög om man är svinhungrig!
Ps. Glöm inte att slänga ner räkorna eller lägg på dom sist på tallriken.
Enjoy! 

Yei!

Klar med alla uppgifter i Ped ledarskap, nu är det bara examinationsuppgiften och slutprovet kvar. Sen är kursen slut, woop woop!

Argh!

Har suttit och stirrat på samma fråga i evigheter! Nu äntligen fick jag till den, så nu hoppas jag att det rullar på med resten.

En riktig hunddag.

Började skriva på detta inlägg för längesen! Skriver väl klart det nu då.
 
Igår (alltså 2 v sen) hade jag och Bailarn en heldag. Vi var först till Krokom och tävlade agility. Vi var anmälda till både hopp och agilityklass. Det var superfint väder hela dagen! Bailarn var duktig! Vi har ju bara tävlat en gång förut och då sprang han till funktionärerna och hejade, hoppade åt fel håll och var bara svinglad. Denna gång körde vi halva banan klockrent tills han upptäckte att det satt folk i täl brevid banan, haha! Miffo, sprang såklart och sa hej. Sen sprang han förbi nåt hinder och jag tror han hoppade nåt åt fel håll oxå men mestadels av hinderna tog han bra, jag var riktigt impad över att han var så duktig. Framför allt i början för det var 3 tunnlar varav en låg lite klurigt till och jag var osäker på om han skulle ta den rätt men det gjorde han. Det var så himla kul!!! Duktiga vovve =)
 
Inför agilityklassen hade jag räknat med att bli diskad då vi tränat alldeles för lite på vippbrädan och han tycker den är jätteläskig. Så min plan var att hålla i brädan och låta han gå försiktigt över den, och håller man i hindret blir man diskad. Vi startade och Bailarn var jätteduktig, hoppade igenom ett däck, över Ahindret och svish upp på vippen och flög ner! Han blev nog lite paff, tror inte han fatta att det var vippen, men sen kuta han in i tunneln, asbra, men sen sprang han förbi balansen en bit men sen över, hoppade hinder, kuta genom tunnlar men sen vid slalomet sprang han och lukta på nummerskylten, miffo igen! Sen tog han slalomet bra, men börja skälla i det, det är så störigt! Men bra att han tycker det är så jäkla kul då iaf ;) Men sen missa han sista pinnen. Kom inte ihåg slutet men tror det gick bra. Vi blev ju iaf diskade då men inte av den anledningen jag trodde. Och jag är så stolt över han, lillgrabben! Och nu är vi sjukt taggade över flera tävlingar!!! Ska nog anmäla till en lydnadstävling 13 oktober. Vi har som mål där att glädja publiken, eller att skrälla och vinna klubbmästerskapet! ;)
Efter agiliyttävlingarna. Glad hund.
 
Efter agilityn iaf, så drog vi till klubben då det nya patrullhundsgänget skulle köra sitt lydnadsprov, så då kika vi på dom. Sen körde vi lite platsliggning med den nya externa belöningen, lägger en boll bakom honom så att han inte vill krypa framåt. Funka! =) Men måste tränas mkt mer! Sen körde vi lite hopp oxå.
 
Vi avslutade dagen med att åka till Önsjön och bada lite. Bailarn sprang ut på bryggan, vände sig om och stod och stirra på mig, typ som att Kom igen nu matte, va inte så långsam! Sötis! Kastade apporten ett gäng gånger i vattnet och han simma och simma, han älskar verkligen att bada =).
Kom igen matte!

Äntligen!
Simsim!
Söt hund!
Väntar på att få hoppa i!
Fina fina hund <3

Deep.

Känner för att sitta i en stuga i en stooor soffa, med en tänd brasa som sprakar, och regnet som smattrar på taket. En varm choklad i handen och en kärleksfull famn att gosa ner i.
Jag vill va kär helt enkelt, hur jävla svårt ska det va?!
 
Kan även tänka mig att va kär på en strand i ett varmt land i solnedgång. Det funkar oxå.

Rutiner.

Jag har såna fina rutiner som jag följer just nu. Dom börjar typ 23.00 då det är fika framför NCIS, sen är det Sex and the city, Jims värld och sist men inte minst Brottskod försvunnen till kl 02.00, sen ugglar jag på med inget vettigt alls och lägger mig mellan 3 och 4. HELT VÄRDELÖST eftersom jag då sover way to long dagen efter och blir förbannad på mig själv OCH alla andra...
 
Pink och Miley har oxå rakat hår. Bara så ni vet!
Pink, Miley Cyrus
 
Hade varit roligare om man hade nån polare som oxå var nattmänniska...

Hair.

Mitt hår är KORT! Obefintligt på ena sidan :P

Whistle!

Here we go!
 
 
Klockan är 02.55 och jag är på asbra humör! Sick.
 Disturbia!

Woop, woop!

Dagens inköp! Nu ska frillan fixas hemma, själv! Får dock se hur det går. Jag är ju högerhänt och jag har rakat vänster sida av huvvet, hur tänkte jag??
En liten Hair clipper! ;)
Ska raka det kortelikortkort och färga svart i morgon! Woop, woop! 
På bilden är det låångt!

Onsdag.

Sitter hos Marina och pluggar (fast inte exakt denna sekund då :P) trevligt. Var hos Nina innan och fikade, mysigt. Jag gillar mina vänner, särskilt nu när jag är så besviken och arg!

All at once!

Vet inte riktigt vart jag ska börja, det hinner ju hända så mycket när man inte bloggar på flera dagar. Kollade vad jag egentligen skrivit senaste tiden och det var ju inte så mkt spännande :P
 
Jag och Baileyz åkte ju upp till Arvidsjaur för typ 2 veckor sen. Fast det började redan på lördagen den 25 då det var Försvarsmaktens dag och jag, Malin och Micke skulle vara med på stan en sväng och visa upp oss och sen dra upp till Teknikland. Vi körde lite enkla lydnasgrejer på stjärntorget, gick lite fot medan kåren spelade och körde läggande under gång, sen kom det fram en tant och pratade med mig och då var Bailarn så duktig som låg kvar. Sen var det en massa folk som tyckte han var så fin. Han är fin lilla bruningen =)
Lite bilder.

På stan.

Den lilla hästen fick jag rida på senare under dagen =)

Jag och Bailarn körda slalom mellan plankorna ;)


Som det står i programmet skulle det vara hunduppvisning och jag fick i uppdrag att rådda det, spännande. Men lite hedrande ändå att Major Rösth lämnade över det ärofyllda uppdraget ;)
Jag, Malin och Micke tränade lite dagen innan och gjorde en rutin och det blev helt okej. Under dagen körde vi 2 uppvisningar och hundarna var duktiga. Vi började med att sitta i en bandvagn och visade urlastning, sen körde vi lite funktionslydnad, gick runt varann, la hundarna brevid varann, kallade in en åt gången m.m. Baileyz var så duktig, det var superkul! :D
Och det bästa var att när vi satt i bandvagnen hade det blivit en miss med tider så helt plötslig kom ett gäng åkandes i en annan bv och hoppade ut och toksköt med en massa AK4or och Bailez blev jättetaggad och tittade ut genom fönstret och tyckte det var svinkul! :D Han som varit så skottberörd ett tag. Hoppas, hoppas det vänt nu!
Mera bilder, från Teknikland.


Jag och Bailarn hittade en agilitytunnel!Många vovvar ;)
Ridande militär!


Sen var det ju det här med Arvidsjaur.
Jag hängde ju med Malin på söndag morgon upp till jauret, sov inte mkt den natten. Vi var ju på firmafest på Murklan efter att ha varit på Teknikland hela dagen, det var middag och en massa snack, mkt trevligt. Vi for hem runt tolv men sen hade inte jag packat så jag tror väl vi somna kanske 3 och kl 6 skulle vi bli hämtade. Nice!
Vi kom iaf upp vid 10 tror jag, fick käka lunch och gå igenom hur dygnet skulle se ut. Sen bar det iväg ut i skogen, i regnet. Det regnade hela tiden, drygt! Men det var jäkligt kul. Det var 27 holländare uppdelade i 6 el 7 grupper och det var bara jag och Malin som var hundförare och vi hade en varsin kille med oss. Så det var vi 4 som skulle jaga dom 27, hehe.
Det började iaf svinbra för mig och Bailarn då vi direkt när vi stannade på ett ställe och bara skulle kolla om han fick nys på nåt, och då började han vinda och sen spårade han som en tok, dessutom såg vi fotspår i myren, bra bekräftelse för mig som hundförare! Så då selade jag på, hoppade i stridsvästen och så drog jag och Johan iväg och Bailarn han spårade och spårade i flera timmar. Så himla duktig! Genom myr, bäckar, skog, mossor m.m. Duktiga, duktiga vovve! Och fy satan vad varmt det blev! Jag var tvungen att ta av mig regnbyxorna, man blev ju lika blöt av fukt som av regnet, fast det andades bättre utan ;)
Bailarn tappade iaf spåret till slut då vi kom upp på en torr liten väg/stig. Han fick cirkulera lite och sen valde han att följa vägen åt ett håll men han var inte alls lika på så jag anser inte att han spårade då. Men vi bestämde iaf att vi patrullerar vägen så det gjorde vi, en ganska lång bit. Sen vände vi och patrullera åt andra hållet och efter ett tag så dyker en av grupperna upp! Dom ser oss och försvinner in i skogen! Och vi efter! Jäklar vilken puls man fick, svinkul!!! Efter en liten bit så kom vi ikapp en kille och sen ropa han på sina vänner. Det var sagt att vi skulle diskutera lite om vi stötte på nån grupp.
En av dom berätta att när dom hade stuckit in i skogen efter sammanstöten så hade en kille lagt sig ner och jag och Baileyz hade sprungit förbi bara ett par meter ifrån han och jäklar vilken puls han hade haft, han var helt uppskruvad, haha!
Vi stötte på 3 el 4 grupper tror jag under övningen, Bailarn var riktigt duktig och det var superkul att vara iväg på en sån "riktig" övning.
Dom ansvariga var nöjda med oss och vi är välkommna nästa år igen om Holländarna kommer då. Kan vara att dom väljer Kreta då, där dom egentligen skulle varit i år, särskilt efter att ha varit ute i konstant spöregn i över ett dygn, hehe. Det var faktiskt en grupp som bröt övningen för att dom mådde så dåligt. Dom hade ju varken mat eller nåt annat med sig, bara ett ombyte med torra kläder men det öste ju ner och dom sov ute i skogen och bara 4 grupper av alla hade lyckats göra upp eld. Det snöade tom på ett av ställena vi var på, uppe på ett berg...
Några bilder från övningen. Tog tyvärr knappt några.
Skitfula kläder hade vi, för att vi SKULLE synas. Men min fiskarhatt var awesome mot regnet!
Jag och Malin fick en present =)
Och så fort vi lämnade Arvidsjaur kl 17 på måndagen kom solen...
 
Det är iaf riktig roligt att jobba med Bailarn och man blir så pepp att träna, det finns så himla mycket vi måste träna på! Det blev aldrig att vi jobbade på natten i Arvidsjaur, vi avslutade runt 22 och fick åka in och sova, vilket var jäkligt skönt och bra för hundarna att få vila inomhus. Men rätt som det är så behöver man jobba i mörker så det ska vi absolut träna på!
 

Blogga ikväll.

Har chillat idag så bloggen får sig lite attensiååån ikväll ist.

Blogga i morgon...

I morgon ska lilla bloggen få sig lite uppdateringar.

Whats the point.

Vad är det för vits att bry sig, man blir ändå bara sårad...
 

Mad!

Jag blir galen!!! Zorba löper och Nike och Baileyz är helt störda i huvudet, dom piper, gnäller, skäller och morrar. Och har dessutom slagits 2 gånger. Så nu är Zorba och Kajsa på en sida staketet, Baileyz är på andra sidan staketet tillsammans med Nike, som även sitter i en bur. Så ingen kommer åt varann. Fy fan vad jäkla drygt det är!
Kan någon komma och rädda Zorba! Ta henne härifrån några dagar!!!

Sömnbrist.

Shit, satt till 4! och pluggade härom natten, allt för att få in uppgiften i tid. Skulle upp och jobba kl 8 :S Var rätt trött sen! Hann dessutom inte sova när jag kom hem från jobbet heller så jag var ganska övertrött och speedad på träningen på kvällen. Lyckades inte komma i säng före tolv sen heller, och jobbade idag med. Men NU ska jag sova! Har varit så stressad över en massa saker bla över ett pass jag skulle ha på Golds, mitt första. Men det gick bra så nu har en liten sten trillat från mitt bröst, eller hur man nu säger, är skittrött och funkar inte riktigt, hehe.

Plugg.

Usch. Nu är jag igång med pluggandet igen. Pluggade lite i morse, men sen har jag gruvat mig och gjort andra, trevligare saker under dagen så som fikat med mamma, varit och handlat, sprungit med hundarna och Felicia och dammsugit...

Skitdag!

Ska dra täcket över huvvet. Missade min hoppklass idag och så hade jag inte anmält till agilityklassen för att jag tänkte att Baileyz inte skulle behöva "plåga" sig med gungbrädan 2 dagar i rad. Men igår kuta han ju bara rätt över den, duktiga killen! Och idag var den inte ens med på banan! SKIT! Pratade med Amanda då jag vaknade och insåg att jag försovit mig och då hade min klass just gått och så berätta hon om gungan. FAN, rent ut sagt. Nästa gång ska jag anmäla till allt! Vet inte hur jag tänkte, man kan ju alltid springa förbi hindret och bli diskad men ändå få träna på att tävla. Näe, jag är så sur så jag ska ta med skolboken till sängen, läsa några sidor sen dra täcket över mig och sova. Värdelösa dag!

Bailarn!


RSS 2.0