Klurar.

Jaha, nähä... Funderar på att ge upp detta nu... Fokusera på sånt som bara gör mig glad. Har saker jag BORDE fokusera och lägga ner tid på för min egen skull, för att jag ska komma nånvart... Borde lägga mer tid på mig själv och mindre på andra...

Skytteträning 🔫

Var iväg och sköt härom dagen för första gången på länge. Det är så kul! Solen sken och det gick ganska bra. DQade mig dock en gång, vilket aldrig hänt förut. Så nu behöver jag aldrig göra det igen ;)
Längtar till nästa gång :)


Mys. (Förra veckan)

Har sällskap i natt av Bailarn, sötis. Vi är på nytt ställe och då känner han sig tryggast hos matte ❤ Zorba joinade oxå :)
Ps. Har ont i halsen :(


Världen är full av idioter!

Vår cheerleadingblogg har blivit hackad. Så någon ytterst otrevlig jäkla idiot har skrivit inlägg och svarat på kommentarer i mitt namn. Hur kan man vara så elak (och tro att vi som känner varann ska gå på sånt bullshit som stod) och ha så lite att göra i sitt liv att man måste förstöra för andra. Det är tragisk att det finns såna människor och det mer tragiska är att det alltid funnits och kommer alltid att finnas. Tråkigt nog i dagens samhälle är det så jävla lätt att va anonym eller ta andras identiteter. Telefoner, internet och den teknik vi har idag är inte alltid bra...
 

Zorba ❤

Sådan matte sådan hund. Massa crazyfaces och några normala ;) Sötaste hunden! ❤


Argh!

Detta inlägg låg kvar opublicerat så trycker väl publicera nu då. Minus några bilder...
 
Bloggappen suger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Därför har det blivit så lite bloggat. För varje gång jag skrivit nåt så vägrar den publicera. Så sjukt irriterande och till slut ids man inte och då blir det inget gjort... Och som vanligt händer det ju saker hela tiden, jag har ju egentligen SKITmkt att skriva ikapp. men det lär jag ju inte iddas. Brukar bli så.Har ju inte uppdaterat om Marma...
Jaja.
 
På onsdag åker jag och några ur laget till Borås på cheercamp och det ska bli så sjukt kul!!!!! :D Jag har taggat genom att shoppat nya träningskläder och hoppat studsmatta idag ;)
Tog lite bilder. Jag är awesome ;) Önskar dock jag kunde hoppa lika på backen, haha!
Jump!
 
 

 

Cheercamp!

Det är så kul med läger! Träna hela tiden, träffa sjukt duktiga coacher och cheerleaders och lära sig nya saker! 😃


Hjortron.

Gjorde så snygg frulle härom dagen 👌;)
 
 
 

Anna who?

Vilken Anna har kommenterat inlägget "Jag vill inte"? Finns ganska många Annor...

Morgonstund har guld i mun.

Sägs det....
Men jag avskyr morgnar när jag måste kliva upp. Jag är såå trött och skulle kunna ge en miljon för att få ligga kvar i sängen. Det underlättar ju inte när hundarna ligger och myser och inte heller vill kliva upp 😜 Nu har hela fm gått och jag har kämpat för att hålla mig vaken! Jag skulle behövt jobba nätter och inte tidiga morgnar. Jag är i mitt esse efter en sisådär 22.00.
Så! Då har jag klagat av mig om det.


Träning!

Nu är jag på G med träningsplanerna igen! Har shoppat nya coola shorts från Better Bodies och har hittat en ny inspirationskälla. Börjar med 3 dagars cheerleadingträning. Woop woop!


Cheercamp!

I morgon åker vi till cheercamp! Ska bli sjukt kul!!!


Jump!

Tränade hopp på studsmattan idag. Rätt stolt! ✌
Önskar jag kom så högt när jag stod på backen oxå...


RSS 2.0