Mys med vänner.

I torsdags var jag ute med Fatima och A-C och skulle käka middag på Tre Rum. Där va även Pernilla, så då satt hon med oss då hon va själv på vinprovning. Damn att vi alla hade bil annars hade vi oxå kört på vinprovning. Vi visste inte ens om att det var det. Var en slump att vi åt där. Men nästa gång ska vi minsann dit :) Det är Angelica som är restaurangchef, kul!
Ett litet instacollage från kvällen :)


Uppvisning.

Igår var jag och 6 st till från laget i Alsen på fotbollsmatch. Det var den första matchen för oss i år, nästa lördag ska vi på amerikansk fotboll med Republicans, kommer stå på deras alla hemmamatcher. Jag hoppas det blir fler fotbollsmatcher oxå :) Alsen vann iaf med 7-2, awesome! Dom var grymma. Vi hade dock inte världens bästa rutin och alla kunde inte allt men det var kul iaf. En massa bilder kommer här :)


Tänk efter före!

Härom kvällen när jag körde upp Felicia till Önsjön så möttes vi av en varningstriangel och efter kurvan låg en bil i diket :S Inga personer vid bilen men en massa ungdomar vid parkeringen. Jag ringde polisen och Felicia gick och snacka med några som gick på vägen. Alla som åkt i bilen var okej men grabben som kört hade kört på tok för jävla fort och på fyllan. Så jävla onödigt!!! Dom hade en jävla tur för bilen hade åkt svinlångt i diket innan den voltat och vänt på sig. Kunde blivit en sorglig kväll för dom allihopa...


Purple.

Hitta en fin blomma.


Fly away...

Vips så har det gått flera dagar igen utan att jag skrivit nåt. Det är väl så när det är fullt upp kanske. Jag har varit ledig flera dagar och det var välbehövligt. Dels har jag varit och är fortfarande sjuk. Hostan är jävligast, den ger sig inte. Men sen så är jag i en period där jag känner att jag inte pallar nåt mer. Tänker inte gå in på det närmare men känner för att bara stänga av och slippa allt. Va ifred och bara göra sånt jag mår bra av och bara umgås med såna jag verkligen tycker om...


Spotlight.

Tävlingen gick inte som förväntat. Tjejerna skötte sig jättebra och med tanke på att vi ändrade progget i måndags och dom hade typ 2 timmar på sig att lära om så tyckte jag dom var grymma! Jag är faktiskt förvånad att vi inte gick vidare. Det var såklart en drös som sjöng och spela, sen var det nån som trollade och en tjej som körde akrobatik. Hon gick såklart vidare men hon var grym, hon är dessutom dotter till vår ordförande i föreningen. Jag försökte värva henne till laget ;) men hon skulle dra utomlands, damn! Hon körde flickis där på trägolvet och värsta snygga handståendet... Jag vill oxå kunna!!! När jag blir frisk så ska jag träna som fan på mitt handstående och stretcha min spagat. El stretcha kan jag såklart börja med nu ;) men stå på händer med förkylning = fy satan i gatan va ont i bihålorna.
Jag tyckte faktiskt vi skulle gått vidare, vi hade utstrålning och ett annorlunda tävlingsbidrag. Roligare att kolla på cheer än musik. Några var ju grymma och hade egenskrivna låtar men ändå, hallå cheer! Cheer är bäst! Folk som sjunger är så vanligt. Jaja. Bättre lycka nästa gång.
Vi tog iaf några bilder. Filmade oxå men det kommer upp sen för jag har inte filmen själv.
Billigaste fikat någonsin, 3 bakverk för 20 spänn, woop!

Väntar på resultat.

Helena showoff ;)

The gang: Karro, Sanna P, Sanna I, Helena/jag, Maja och Nadja =)
 
Nu laddar vi för matchen den 22/5!
 

♥ Jamtland Cheer in our hearts ♥

Ikväll ska några ur laget vara med i en talangtävling som kommunen ordnar för dom som är mellan 13-20 år. Jag är ju som vi alla vet för gammal för att platsa in i den kategorin så jag ska bara stå på sidan och heja som faen! Dom kommer vara grymma och jag tror vi har en chans till finalplats och vinsterna i finalen är 5, 3 och 1000kr, inte så dumt om vi skulle vinna 5000 spänn! Vi gjorde om uppvisningsrutinen i måndags så den skulle passa 5st ist för 10. Det blev faktiskt riktigt bra med tanke på att vi bara hade ett par timmar att fixa till det på. Ibland blir man som impad av tjejerna.
Tog ett par bilder på gänget =) Alla var inte där dock.
JC.
 
Gillar den här hoppbilden, det var efter att vi hade tävlat vårt första RM i Malmö och kommit 4! av 9 lag =) Det var så sjukt fint väder hela helgen och vi brände oss när vi låg och solade dagen innan tävlingen. Stackars Julia hade brännblåsor på axlarna och hin skulle va bas i ett axelsittande :P
Nästa år ska vi tävla igen! Jag är så bitter att vi inte gjorde det i år...
RM i Malmö 2011.

Jag gillade att hoppa i Malmö ;)
Här är bron till Danmark i bakgrunden oxå.
 
 
DM och RM 2014, here we come!!!

Klänningar överallt!!

Fasen va många snygga det finns! Här är några av alla femtioelva jag kollat på.


Bal.

Woop woop! Jag ska på soldatbal 1 juni! It´s gonna be awesome och nu måste jag hitta the perfect dress ;) Vill ha nåt som passar mina nya shoes, o yeah.
Bling bling!
 
Ska kolla på Glee och käka lite nu, i morgon ska jag uppdatera om va fan som hänt senaste månaden :P
 

Long time no see. Igen...

Var och körde agility igår. Fina hundarna!


RSS 2.0