Sjukling. Och annat.

Är inte den bästa på att blogga nu för tiden, vilket är synd. För min egen skull. För det är så kul att gå tillbaka och läsa vad man gjort =)
Nu är det lördag natt (söndag då egentligen) och jag sitter och dricker te och kollar på film. Är sjuk. Suck! Hade känning i halsen i torsdags men var ändå med på Leiners styrka och vaknade upp på fredag morgon i värsta förkylningen.
Idag skulle vi haft övning, skytte, men kände inte att jag orka springa omkring med all utrustning hela dagen så har varit hemma och vilat. Tråkigt men bra för den lilla hälsan.
 
Tidigare i veckan jobbade jag mina första nätter på jobbet, natt 1 och 3 inga problem men natt 2 var tung, var så himla trött och klockan gick så sakta. Hade kunnat gett mkt för att få slumra en stund, men jag överlevde =) Satt första natten och tokkollade Cheerleaders på youtube, awesome! Dom är så jäkla duktiga!
 
I onsdags hade jag mitt första helt egna Bodypumppass oxå och det gick bra! Jag har ju bara teamat hitills och bara kört som mest halva passet, hade dock kört alla låtar själv utom en innan. Men jag klarade alla låtar! Gjorde nåt litet fel men det var bara att köra på, hamnade även i otakt en snabbis men hittade rätt snabbt. Det var så himla roligt! Och ännu roligare är att jag har fått så himla mkt beröm att jag är så duktig som instruktör. Awesome! Sånt värmer verkligen! ♥
 
Nu är det dags att ställa om klockan och gå och lägga sig!

Joggingtur.

Idag var jag och Felicia ute och sprang tillsammans för första gången sen i höstas. Skoj :)Bra dag!

Det har äntligen kommit mer snö! Från att ha varit plusgrader och typ vår helt plötsligt så blev d vinter igen. Me like! 3 minus idag och en mysig slädtur upp till Ralf och Felicia och lillknoddan :) Sen skogen hem. 
Älska slädturer!

Var sen in på Annicas bodypumppass där jag fick köra dom sista två låtarna. Det är så kul!!!
Hängde med Johan sen som skulle fixa bilen. Längesen vi hängde nu. Saknar d. 
Efter det obligatoriska SATC på 3an lärde jag mig en till BPlåt så nu kan jag snart köra hela passet själv. Woop! 
Och sen på sista rastningen av hundarna var det -12 grader ute! What!? Vinter på riktigt! :D

Träffade Birger på stan idag ;)
Basketmatch.

Ikväll var det basketmatch. Vi var 18 (!) st cheerleaders som var där, kul! Lite kaos blev det dock för mig då det dök upp fler än vad som var anmälda så då blev det till att göra om på plats men det löste sig bra! =) Och det är ju roligare dessto fler vi är! Alla var duktiga. Tog lite bilder =)
Jamtland Cheer.
Hehe =)

Kreativa små kids kämpar =)

Älskar Jennifers min ;)
 
 Längtar tills nästa träning! <3
 


Maybe.

Jamen det kanske händer nåt med spagaten, tror nog jag är lite längre ner än sist. Eller så är det önsketänkande... Nä nu måste jag stretcha varje dag! Ny bild nästa torsdag så får vi se! :D
Ska öva på mitt cheerface oxå ;)
Spagat, spagat ;)
 
 
 

Vi gör allt för att synas och sälja ;)

:D

Gregoriemarknaden is in town ;)

Torsdag-Lördag finns vi där och försöker dra in pengar =)

RSS 2.0