Pause.

Idag har jag, Fatima och Marie suttit på Pause i 8 (!) timmar. Haha! Jag hann med 2 latte och en panini och sjukt mkt vatten. Det var riktigt nice! Helena och Nadja var förbi oxå, även Magnus, Jörgen en Örjan (som jag kände igen från nånstans) och Johan joinade oss under kvällen.
En mkt trevlig kväll och jävligt rolig vissa stunder;)
Vaniljlatte ❤ Smarrig panini och jag och Fatima, hehe.


Sleepless in Seattle. El nja.

Jag kan inte somna. Störigt!!! Kl är fyra och jag börjar jobba nio. Not good.

SnyggAJ får pryda inlägget.


Wacko!

Haha! Torsdagsträningarna är alltid så roliga. Jag jobbade så jag missade första timmen men vi hängde kvar 1 timme extra så jag hann ändå hänga med gänget 2 timmar. Vi körde lib och tictoc. Satte nästan tictocen, yei! Sen blev det en massa trams och roligheter, massa galna bilder ;)


Winter wonderland.

Tog lite bilder härom dagen. Det var superfint ute!


A.J.

Woho! Av en slump så kom jag på att jag skulle spana in vad min favvoBackstreet Boy A.J gjorde nu för tiden och hoppsan Kerstin, han håller ju fortfarande på med musik. Han kunde fortfarande dansa awesome och han är snyggare än förut (med kläder på iaf). Trevlig surprise!
Kollade på en musikvideo jag hittade och videon var ju störd men som sagt, killen kan dansa och är hunkig så what the hell ;)
J.J ♥ A.J

Cutie:)

Hihi. Sanna i laget tog en bild på min egobild på telefonen och slängde upp på instagram. Hon är gullig :) 
 
Sanna. 

Morgonpromenad.

I morse, eller förmiddags rättare sagt, var jag och Felicia ute och gick. Det var första promenaden jag gjort sen jag blev sjuk. Hundarna var väldigt glada över att få komma ut! :) Det var faktiskt riktigt skönt. Längtar till jag blir frisk och kan börja springa igen och framför allt åka skidor och släde. Det blir awesome!
Tog några bilder på gänget idag.


Radioactive...

I'm never gonna get what I want... You.

This one's for the lonely, the ones that seek and find, only to be let down, time after time...


Kidz...

Jahapp. Då har två av mina vänner precis fått barn. Herregud vad tiden går fort!
Stort grattis till Karin och Alex som fick en liten son!
Och stort grattis till Veronica och Arttu som fick en av varje :)
Ser fram emot att träffa dom alla tre ❤ <3


Sötnötar.

Söta hundarna :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1057045/images/2013/pic_50f72de6ddf2b3076afa3dc4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1057045/images/2013/pic_50f72de99606ee55a6f51f82.jpg" class="image">


Ice cream!

Var till läkaren idag, han var ungefär typ 23 år. Good for him!
Han lyssna på min andning, kikade i öronen, frågade lite saker, skrev ut ett recept på en nässpray med kortison som skulle va bra för att få hela skiten att lätta och locket i örat att försvinna. Så nu håller jag tummarna! Mot nästäppan sög den iaf.
Köpte 2 liter glass när jag ändå var på G. Mums! Var min favvoglass när jag va liten.


SÖF 2013.

Du kallas härmed till övningen ”SÖF” enligt ditt kontrakt med försvarsmakten.
Årets SÖF kommer att genomföras i ........ med fokus på grundläggande vinterutbildning.
Inryckning:​2013-02-21 kl.07.45

Woop woop!!!


FBstatus...

Nämen tack, TACK!!!!!
Det räckte inte med feber, frossa, konstant huvudvärk, en näsa det inte går att andas igenom utan 5 l nässpray, total orkeslöshet, total avsaknad av både lukt och smak, ingen apetit trots hunger, hosta och ont i bihålorna. Utan ett fetinglock för ena örat så man blir halvdöv och får ont där oxå, det var lixom bara en bonus eller? ELLER?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!??!??!????!??
Hade jag inte haft minderåriga här hade det stått fruktansvärt många jävla fula ord här nu!!!!!!!!!!!!!!
Exakt så jävla irriterad var jag när örat bestämde sig för att jävlas oxå... Är så jävla less på att va sjuk och på en sak till som jag inte tänker prata om här. Men AAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Sick and tired of always being sick and tired...

Varför ska det vara så svårt? Det här med kärlek...


Nöff nöff!

Symptom & tecken för Svininfluensan H1N1 smitta

Symptom på svininfluensan är generellt ganska lindriga och symptomen påminner i princip om vanlig influensa. Några vanliga svin influensa symptom är:

- Feber och frossa, check!
- Hosta och halsont, mycket i början av veckan, lite nu.
- Värk i kroppen och huvudet, huvudet, supercheck!
- Diarré och Ibland kräkningar, näe men illamående
- Trötthet och förkylning,megacheck!
- Andningssvårigheter, kan inte andas genom näsan utan överdosering av nässpray.


Ska fortsätta gnälla lite...

Idag har jag endast klivit upp ur sängen för att äta och ta ut hundarna. Igår låg jag och tittade på tv en stund men iddes inte det idag. Det dryga är att mitt huvud gör ännu ondare när jag ligger i sängen, märkligt... Var nyss och hämtade in hundarna och försökte äta, men det gick inte, fick i mig halva tallriken :S Och nu så fort jag la mig ner igen så började huvudet dunka igen. JAG HATAR ATT VA SJUK!
Och som sagt, så här klen vet jag inte när jag va sist ens.


:S

Mitt huvud sprängs... Jag blir galen!
Jag skulle haft ett MRLpass idag men det hade verkligen inte gått! Och som tur var så kunde Anki E ta det ist så vi inte behövde ställa in. Men det är så jäkla typiskt, när jag skulle ha mitt första pass på julschemat då var jag sjuk. Sen var det uppehåll 2v på MRLen och idag då när jag äntligen skulle få köra så är jag halvdöd... Har legat i sängen 3 dar nu, börjar bli liiite less!!!
Idag är det dessutom värsta fina vädret ute, suck!


Orkar inte mer.

Idag har jag legat i sängen hela dagen. Jag fryser och svettas om vartannat. Huvudet känns som det ska sprängas, bihålorna med. Jag trodde jag skulle kräkas där ett tag oxå. Det var skitjobbigt att mata hundarna och gå ut med dom i hundgården, stackars skruttar. Jag har mått som en kratta hela dagen, längesen jag mådde så dåligt. Det är skitdrygt 😥 Så jävla less, var ju nyss sjuk, hann va frisk typ 2 veckor. Det är inte normalt...


Patrik <3

Igår, den 9:e januari skulle du ha fyllt 32 år, 32! I sommar har det gått 12 (!) år sen du togs ifrån mig, oss, alla som älskade dig. Galet, ofattbart och overkligt än idag. Jag saknar dig fortfarande. Funderar på hur du skulle varit som person om du funnits med idag. Jag tänker på dig ofta, tänker på din familj. Framför allt på Tina.
Jag hoppas vi ses igen, nån gång, nånstans.
Jag saknar dig Putte ❤
/ Din tjej


Förkyld, igen...

Kände sista timmarna på tåget i söndags att halsen började göra ont. Vaknade upp med halsont på måndag morgon och mådde kasst hela dagen. Var med lite på träningen på kvällen iaf men det var svinjobbigt. Mådde ännu sämre när jag kom hem såklart...
Vaknade idag och mådde uselt, skulle egentligen jobbat men orkade inte. Har sovit halva dagen, druckit te resterande... Felicia är oxå sjuk så hon kom hit och drack te en sväng och pratade om livet. Jag är lite (mkt) fundersam över en sak så det är bra med vänner då, man behöver prata av sig och be om råd.
Hela kvällen har spenderats i soffan med extremt mkt te och TV. Det enda vettiga jag har gjort är att tvätta och sätta in lite papper i en pärm.
Jag hatar att va sjuk!!! Jag var så jäkla träningssugen efter helgens camp. Suck!

En bild från bowlingkvällen med mamma, morbror och kusinerna :)


Cheercamp day 3.

Jag missade slutet på campet då mitt tåg gick 17 och lägret slutade 19 :( Men dagen har varit bra, (förutom en grej, återkommer till det...) vi har byggt hela dagen :D Det är så kul! Byggde med några från Arlanda Jets idag, dom var oxå duktiga och trevliga :) Började iof med en kille från MFC, men han övergav oss för att tumbla, haha.
Vi har tränat på lib, cradle från lib, prep, full och cradle därifrån, trophydrills och baskets. Såå kul att kasta :D

Det tråkiga var att vi tappade Sanna så hon inte kunde va med för hon hade så ont i huvudet :( Jag hatar att tappa toppar! Det är INTE okej!!! Vi var tre st och ingen tog henne... Jag hoppas hon orkade köra lite flickis nu sista tiden. Och att huvudvärken går över.

Vi hade en danstävling, den som dansa mest (inte bäst, hehe) vann. Som vanligt är folk så jävla fega så jag vann! Eller vi var två som vann ;) Men jag blir så irriterad, det är för tusan bara att köra på! Men jag tror det hänger på åldern, I'm way beyond that point of beeing afraid of making a fool of my self. Kör bara kör säger jag!!! 😜
Min vinst, signed by Sara Baty Och min brygga som faktiskt blir bättre och bättre :)


Cheercamp day 2.

Under lördagen fick vi vår campdance, alltid lika roligt :)
En jäkla massa bygg blev det oxå av olika slag, roligt, roligt. Byggde med några från Norge. Dom var trevliga och duktiga. Det var svinlätt att bygga med dom!
Vi hoppade en massa oxå och det är ju inte min starka sida. Eller egentligen är hoppen helt okej, saknar bara spänsten. .. Men nu blir det spänstträning framöver!
Jag passade på att ta hjälp med rondaterna så jag körde rondat efter rondat till slut hade jag ont i handlederna och var svintrött i vänstra armen, hehe.
Men roligt har det varit, vi hade tävling i grodhopp. Haha!
Fick ett litet märke efter gårdagens ena bygg :P
Vi tog en camp picture med allihopa.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1057045/images/2013/pic_50e9766ce087c30a9cba70ad.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1057045/images/2013/pic_50e9766ce087c30a9cba70ad.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1057045/images/2013/pic_50e97702ddf2b341cf45234c.jpg" class="image">


Cheercamp day 1.

Idag har vi kört lite av varje, fritt på stunt och tumbling. Eftersom vi bara var tre st så hookade vi upp med 2 från Nyköping, Johan och Nathalie, supertrevliga. Vi byggde prep och full och även extensionlibs med både Sanna och Jennifer, dom va awesome. Jag är så stolt över dom :)
Vi hade även en jumpingclass där vi körde hopp och lite förövningar till hopp, det var nice 😊


Cheer Winter Camp!

Om man ska va korrekt så heter det så...


Winter Cheer Camp!

Sitter på bussen på väg till Sthlm med Sanna och Jennifer, we are on our way to Cheer Camp! Hoppas helgen blir värd den satans 9 timmars bussresan...


Jenny ♥ BYZen!

Idag är en tung dag i mitt liv... BYZen är såld, den åkte nyss, jag kanske aldrig mer få se den... :(
Vi har haft många, många år tillsammans, varit med om mycket bra saker men även tråkiga. Men mest har det bara varit bra♥
Jag hoppas du kommer att få leva lycklig resten av ditt liv.
♥ Byzen ♥

2013.

Vet inte vad jag ska tro...


RSS 2.0