Skitdag!!!!!!!!!!

Tänk att allt kan va käpprätt åt helvete..... Tänker inte nämna några detaljer men jag är sjukt less på en hel massa saker i mitt liv... Orkar inte mer! (Med det menar jag inte att jag ska gå och ta livet av mig, skulle aldrig falla mig in och va så egoistisk) Vill bara att det ska va lite roligare, mitt liv. BLÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aus...

Saknar Australien <3

God natt!

Te är godast!

Sitter och dricker te och kollade på klockan, AHHH jag ska ju på Step halv sju, bäst att lubba!!!

Kollar på Thelma & Louise.

Idag har jag varit och dansat lite sen var jag till mamma och åt middag sen hade jag cheerträning med juniorerna, alla var borta utom Fatima som gick tidigt och stackars Nina som var sjuk och satt och frös. Men kul var det, dom är så duktiga om än lite fnittriga:P
Mina juniorer (o Annas oxå)


Jasmine, Sofia och Louise=)


För mer bilder gå in på JC´s tränarblogg=)
Nä nu ska jag väl ta och hoppa i säng, snart:P

Måste ju först köra "Dagens outfit" som alla stora coola bloggare hahahahaaaa (fast egentligen gårdagens)

Det var tamefan va det va svårt! Hade klippt bort hundrumpan o mina ben men den bilden gick inte att ladda upp, så det blev orginalet iaf..
Jaja god natt!!

Veronicas födelsedagsfest.

Igår for jag och Marina till Veronica på kalajs. Mycket trevliga människor och riktigt god mat!!! Sen blidde det tårta till efterrätt, hemmagjord jordgubbstårta, mums! Den yngsta födelsedagsfiraren var bara 17 dagar, sötast!

Fina Veronica o liten bäbis:
 

Sen bar det iväg in på stråket i regnet, gick in i ett tält, dansade lite, blev less på alla fulla människor som trängdes och gick därifrån, hade bilen i Valla så jag började knata..Var lite iriterad på diverse saker, regnet, fyllproppar, mörkret, ingen skjuts och framförallt mina SKOR!!! Aldrig aldrig aldrig mera gå i dessa skor!!!!

Så här nöjd e man om man gått i dessa skor många många kilometer!


Det var iaf jäkligt trevligt hos Veronica!

Ännu en slappdag.

Jag och hundarna har legat och myst mest hela dagen, lyssnat på regnet och blåsten ute, rätt nice med skitväder så länge man får sitta inne i värmen=)
Jag och Marina ska till Veronica ikväll och äta god mat och umgås eftersom hon nyss fyllt år. Grattis gumman!!!

Första stråket-kvällen.

Jag och marina var till Fatima och käkade tacos, smaskens!


Lite bubbeldricka=)


Tyckte förresten att Byzen lät så konstigt sista biten innan jag kom fram till Fatima.. Passade på att kolla efter jag parkerat... Kaaan ha varit den lilla detaljen som hänger och dinglar som lät...


Sen kom Tommy förbi och så fick vi skjuts av Rickard ner till stråket och där åkte vi båt med Wallin. Haha va kul det va!
Fatima, jag och Marina=)


Båten, Fredrik och Wallin:
 

Efter lite båtåkande var vi in i ett tält och dansade lite och som vanligt håller jag på att bli galen på alla fyllskallar som trängs!!! Annars var det kul.
Efter stängning tänkte vi vandra vidare till Plaza men sket i det... Vi gick hem till Olle i stället och på vägen dit blev jag förbannad efter att jag försökt få tag på Tobbe över en timme!! Kastade min cider allt vad jag kunde i backen (det var en plastflaska och jag hade inte betalat för den, och nej jag hade inte stulit den heller)
Ja, jag kan bli lite arg ibland, inget ja skryter över men thats me.. :S
Splashet:                  Min stackars gamla bil råkade ut för aggroJenzan en gång..
 

Ffick skjuts av Rickard på motorcykel hem, var 100 år sen jag åkte hoj, riktigt skoj var det=)
Inte snyggaste hjälmen dock;) och är det inte meningen att man ska ha handen vänd åt andra hållet, haha!!


Min Chaffis=)
 

Näe nu jävlar ska jag sova. Är förbannad igen eftersom Tobbe FORTFARANDE inte svarar i telefonen!!! Kl e 4!! 4 på morgonen!! Fel att höra av sig!!!!!!!!!!!!!!! Zorba och Baileyz får hänga med upp och sova på Tobbes sida inatt och mysa lite.

Slappdag.

Idag har det bara varit en slappdag. Ska fika lite nu och stick ut i skogen med hundarna och sen bär det iväg till Fatima där vi och Marina ska äta lite tacos och umgås. Trevligt! Hoppas att Nina oxå kommer.

Rida e kul=)

Skit oxå! Sov alldeles för länge idag med.  MÅSTE lyckas med att kliva upp tidigare!
På eftermiddagen hade vi iaf cheerträning, det gick riktigt bra. Läs mer om det här;)
Felicia kom dit sista minutrarna och hann med och bygga lite, kul!
Efter träningen så åkte Felicia med mig hem och så var vi ut på en ridtur, jag red Lasse, var riktigt skönt väder faktiskt, trots att alla sagt att det skulle regna...? Avslutade med några galoppintervaller, skoj! Fast på sista blev han lite kocko i bollen och skulle dra iväg.. :S
Baileyz var med och han pinnade på som tusan när vi travade och galopperade, under intervallerna fick han dock hänga med Acke och Felicia för och inte springa ihjäl sig:P
Sen blev det chill i soffan med fika, nice! Jag kollade på moppar på blocket;)
Skulle på gymet på kvällen tänkte jag, därför Felicia åkte med mig från stan, men sen ångra jag mig, hehe men fick ju åka in till stan ändå, kunde ju inte låta henne gå hem;) Ralf (Felicias kille) var på väg hem från Ume med en ny bil, med automat, så Felicia fick "övningsköra" Byzen till stan efter som den e automat, haha va kul det va! Hon tyckte det va weird att inte behöva använda vänsterfoten nåt=) Man måste vart me för o fatta hur kul det va:P

Haft en trevlig skön dag idag!

Ridit, tränat, haft träningsvärk och ätit hallonpaj.

Tjolahopp!
Dagen började med att jag försov mig (ovanligt). Vaknade av att Fatima knackade på dörren.. Vi skulle ut och rida. Tog mig plågsamt upp ur sängen och ner för trappan, stel som en pinne. (Träningsvärk!) Tryckte i mig 2 mackor och Oboy, nyttigt;) sen bar det iväg. Vi red upp till Önsjön och badade lite i finvädret. Tog ett tag innan "min" häst ville gå i men sen tyckte han det var riktigt skoj.
Kåre gillade att plaska:



Fatima och Acke diggar Önsjön=)

Vandrar i vattnet=)


Jag och Kåre posar:


Vi var så långt ut att ridstövlarna var fyllda med vatten som plaskade omkring när jag red galoppintervaller sen, hehe!
Ska ut på galoppträning med Lasse i morgon=)

Vi hade cheerträning idag oxå, skoj. Fast jag hade sån träningsvärk, puh, men det gick bra ändå. Jag provade på att vara topp idag, hehe. Kul men liite läskigt måste jag säga. Fast vi har ett sånt bra lag så man kan verkligen lita på att vi alltid fångar varandra. Louise tog några bilder, kan inte påstå att jag ser så het ut, men men. Det bjuder jag på;)
Tur att vi har så starka baser och sån bra bakpassare Fatima!
Jag i min första elevator någonsin;)
 
Ser ut som lutande tornet i Pisa. Hahaha!

Efter träningen käka jag middag och hallonpaj hos Fatima. Vi chillade i soffan och kollade på Sex Education på 3:an. Bra program det där;) Höll inte på att ta mig upp ur soffan sen när jag skulle åka hem. Få se hur det går att kliva upp i morgon. Har tränat lör-onsdag.
Lördag: Red Goding
Söndag: Tränat cheer
Måndag: Red Lasse, körde step-pass och gymmade
Tisdag: Hade ett PT-pass med tester och körde gym på kvällen
Onsdag: Red Kåre galoppintervall och tränat cheer

Pain makes you feel alive, moahahahaaaa!

Dustmaker

Efter 2 dagars ösregn så blev det faktiskt uppehåll och till och med sol till Dusten skulle starta=)
Han höll sig i trav och sprang över mållinjen som femma. Helt ok.
Han är så himla snygg! <3
Sötaste pållen=)



Under loppet


Lerig häst efter loppet=) Ännu lerigare kusk kanske:P
Stackars Emil.


Kolla in lilltungan;)


Ska ta en kopp te och sen krypa i sängs.
God natt!

Trav i Oviken.

Ikväll är det trav i Oviken på Ovalla. Jag ska hänga med och heja på snyggDustmaker!

Han ska starta i lopp 7, hoppas han vinner!!
Tar lite bilder och skriver sen=)
Hejsvejs!

Aldrig utan vantar mer! el glasögon för den delen..

Dagens tips, rid aldrig en stark häst utan vantar, ajajajaAJ säger jag bara!
Stackars ringfinger:

Vilken grotesk bild det blev!!! Eeewwww!
Annars var det en rätt okej ridtur, jag och Goding var ute själva. Han e rätt go förutom att han är så sjukt stark och lite flummig och liite väl pigg.. Men snygg är han iaf=)

Idag (måndag) var jag och Fatima ute i spöregnet och red. Baileyz hängde oxå på, jäklar va den vovven är snabb!! Jag red Lasse (Lass Keeper), han är riktigt trevlig! Man har inget i händerna, trots att vi körde galoppintervaller med Acke och Fatima i full fart framför oss. Acke är lite crazy, hoppar och studsar lite och vill iväg, han gör själ för sitt namn: Guns Acceleration:P
Jag skulle ha körglasögonen idag eftersom det var lerigt och det skvätter så in i bomben när man rider efter nån.. Meen, glömde dom i stallet kom jag på efter vi ridit en bit.. Jaja, brukar ju gå rätt bra förutom att man inte ser nåt:P
Men inte idag, fick en lerklump rätt i ögat, hann inte ens blunda! som man brukar hinna när saker flyger mot fejset.. Damn va ont det gjorde.. Sen hade jag grus i ögat fan ända till jag studsade in i duschen hemma...
Glasögon nästa gång!
Man är dock inte ybersexig i körbrills:

Hahahahahahaaaaa.
 
Zonodarlingen och jag inne på banan för snabbjobb i vintras:

Love you pållen!

Jag kan se igen!!!

Tillbringade ju lördagskvällen som alla andra, NOT! Jag stod i ett garage (el utanför om man ska va noga) och kollade när min bil blev kryare och kryare=)
Nu har jag fungerande vindrutetorkare igen, yei!!!! I can see fast det regnar;) Sen hänger avgassystemet inte längre en centi från backen! Wohoo! Inget mer skramlande så fort man vrider om nyckeln;)
Min kamera ville inte samarbeta, helt störd bild, ser ut som Daniel är överkörd..


Så skönt att se andra jobba, moahahaa;)
 
Lagade smarrig pizza (så jag skulle orka stå och titta på) ;)


Passade på att rätta till ratten som suttit uppochner ett tag:P
Före:                             Efter:
 

Hittade en gammal bild på ett av Byzens äventyr:


JennyHjärtaByzen

Pimp my ride;)

Solen har lyst hela dagen... Den började lysa innan jag somnade i natt (morse).. Men eftersom det tog evigheter innan jag kunde somna så sov jag alldeles för länge idag. SUCK!!! Jag blir så förbannad! Jaja inget att göra åt nu... Får kliva upp tidigt i morgon i stället, fast jag har hört att det ska regna då..
Jag ska iaf strax klippa lite gräs och så rida en sväng förståss. Sen ska jag och Byzen ut och åka=) Borde städa den först.. Bäst att skynda sig!!
Hej svejs!!
Blanka Byzen:


God natt!!!

Så här känner jag mig nu:

Med andra ord, fullt normal!!!

Äter bananchips och kollar på film.

Fredag kväll, party!!!! Eller? Näe inte för mig iaf, jag har varit ute och sprungit med hundarna ikväll, nice. Stannade till vid Önsjön så Bailarn fick ta sig ett dopp. Han hoppade i och simmade runt runt runt i äkta labbeanda=)
Zorba sprang genom vattenpölar för o svalka tassarna men sen hoppade hon faktiskt i sjön med, fast bara till magen. =)
I morgon ska jag ut och rida och sen bär det av på bilfix, stackars Byzen ska äntligen få sig lite kärlek och omvårdnad!
Wish us luck!

Det har ju hunnit hända en del sen sist..
I snabba drag:
I måndags var vi på flygplatsen och sen på GIII och hade en liten uppvisning/välkommenshow för JJ Birden, ett fd Am fotbollsproffs som skulle vara med på ett seminarium.. Gick riktigt bra och var jättekul=) Sen va vi på stan en sväng och spontanbyggde;)
Resten av veckan har väl gått åt till att städa, fixa och möblera för att få plats med Tobbes saker. Börjar ta sig!
I tisdags förresten fyllde Emma 9 år så då var jag såklart där och åt tårta, syrrans hemmagjorda supergoda jordgubbstårta! (Annars gillar ja inte tårta så jättemkt) Emma fick ett ridspö och ridvantar, inlindade i en påse och silvertejp, så jäkla kul! Tog evigheter innan hon fick upp paketet, moahahahaa!


Älskade mor och syster. Rogersvåger och Tobbe.
 

Höll på att glömma, i onsdags var jag och mamma till Rödön och fikade på Jordgubbslandet, mycket jordbubbar på det stället!


En jäkla massa fina blommor oxå:




Det där var kanske inte i snabba drag, men men...

Arrrrrrrrrggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!

Sjukt less på vissa personer just nu!!! Nämner inga namn.........
Så mycket som ska va så jävla struligt oxå!! Att inte folk kan engagera sig lite för att hjälpa till och kanske lyssna på va man säger och inte va så jävla tjuriga... Bara för att någon annan gjort på ett sätt så betyder det inte att jag är likadan!!!!!!!!!!!!!

Mys och party ikväll.

Det här med mitt nya liv har gått sådär.. Har mest av allt sovit alldeles för länge... Men har iaf skrivit in mig på gymet och tom varit där,haha. Börjat rida igen har jag oxå gjort. Ska ta tag i livet igen i morgon;)
Ikväll ska jag till Veronica, för första gången på evigheter, ska bli riktigt kul!! Ska äta lite gott och sen blir det faktiskt ut på krogen, ska dansa som en tok!

Bye! moahahahahaa

Har tråååååkigt.

Sov för länge, har städat lite, ätit frunch.. Kollar på tv.. Ska städa mera, gå ut med hundarna.. Men allt känns så tråkigt!! Osså regnar det.. Tobbe är i Norge... Hundarna ligger och snarkar i soffan, iaf Zorba.


Snygg stil:)


Tror förresten faktiskt jag ska mysa ner mig i soffan med en kopp te och kolla på en söt animerad film=)
Höres sen.

Kvällen

Satt och tittade på bilder så länge så det blev ingen promenad, bara massa te och snackande=) Grymt fina bilder hade hon från bergen! Jag måste åka till Frankrike!
På cheerträningen körde vi igenom måndagens dansprogram och så övade vi på att bygga med Katja, gick skitbra!!
Sen hängde jag med Fatima till stallet och red, vi var ute över 1 timme, Goding gick riktigt bra idag! Värsta härliga galoppen i skogen hade vi!! <3 Kommer nog rida en hel del framöver känns det som=) Blev så jäkla sugen på att hoppa och rida monte´ igen!!!
Jag står och filosoferar innan träningen (min gamla volvo i bakgrunden) ;)


Jag och toksnygga Dustmaker:


Jag och Fatima värmer (sjukt fint väder!)


Jag och Aje Boy på Östersundstravet:


Jag och Aje ligger två men burna förbi och vann! <3


Jag och Zono hoppar<3


Näe nu börjar jag bli trött i ögonen, ska gå och lägga mig så jag orkar kliva upp och träna i morgon.
Godnatt!
Saknar dig Zono! <3

Felicia =)

Felicia är äntligen hemma! Wiii=) Im happy, happy, happy=) Hon och Ralf drog till France en sväng, en låång sväng! Men nu är hon tebax. Hon kommer hit så ska vi ut och gå en sväng och som det ser ut nu blir det en solig promenad! Sen blir det cheerträning och kanske lite gym oxå. Borde städa och rensa papper.. Få se hur det går med det=)
Jag och Felicias blanktjärnstripp förra hösten=)




Tarzan och lillBaileyz var med:


Bailyez försökte ta livet av sin matte;)


Det är sjukt fint där!


Så vackert!


Nu ringde hon,är på väg så nu ska jag koka te som vi ska surpla i oss medan vi kollar på bilder=)
Baj baj kaj:P

Cheerleading

Jag, Fatima, Anna, Nina och Katja var ju till Nyköping i helgen och kollade på EM i cheerleading! Grymt duktiga var dom alla! Vi hade själva oxå riktigt roligt! Bodde i en gympasal med en del av dom tävlande och käkade på skolan med alla cheerleaders gjorde vi oxå, kul att få mingla runt lite=)
Lunch!


Bilmekarn, haha!


Roliga bänkar:




Kul att borsta tänderna=)


Orkar inte skriva så mkt eftersom att typ hela resan ligger på cheerbloggen så gå in där och titta=)
Nu ska jag fika.
Ha en trevlig kväll!


Första ridturen...

Idag red jag för första gången på typ två och en halv månad.. Har inte suttit på en häst sen den 25:e April, då jag red min älskade Zono! Usch vad jag saknar han!


Det var iaf kul att rida idag, red Malins häst Goding, en snygg liten (eller rätt stor) nordis. Vi red med Fatima och Acke. Red runt Önsjön och passade på att ta ett dopp=) Hästarna, speciellt Goding, plaskade på som bara den, jag vart helt dyblöt på ena benet, haha! På rakbanan blev det självklart lite galopp, fasen va det är kul att galoppera! Eller rida över huvud taget! Det blir det mera av framöver!
Jag och Goding:




Goding innan ridturen, ser lite drogad ut, hehe:


Fatima och Acke: (tyvärr lite suddig bild)

Sol=)

Hade det riktigt trevligt i stugan, solat och vart på cafe=) Tobbe kom ut med hundarna på kvällen och hämtade mig men först käkade vi middag och badade=) Eller jag, Emma och Baileyz badade:



Bailarn älskar att bada:


Nu ska jag packa eftersom några ur laget ska bila ner till Nyköping i morgon bitti och kolla på EM i cheerleading!
God natt!


RSS 2.0