Aldrig nöjd!

Jag är aldrig nöjd, jag vill alltid vara någon annastans! Sitter och surfar på fejjan på gamla vänners fina bilder från en massa resor i USA och Nya Zealand och allt var det är. Jag vill oxå! Var jättelängesen jag var ute och åkte! Dags nu!. Dumpa lägenheten, hundarna och allt annat och bara dra! Yes please!!!

Happy days in 2004!


Kommentarer
Postat av: Emma R

Det finns ju alltid 1000 balla grejer man vill ha eller göra, speciellt för sådana personer som du och jag, som både gillar att bo på landet, eller mitt inne i en pulserande storstad, eller skidåkning en vacker vinterdag, eller en pinjacolada på Copacabana, eller ha djur, eller vara fri som fågeln, ha häst, inte vara bunden, plugga, eller jobba, folkpark/loge eller en hipp nattklubb... Jag tror det är skitavitigt att se det man haaar, för annars kommer man vara missnöjd oavsett hur mycket man uppfyller, eller hur väl man har det i tillvaron.



Jag tror dock även att det helt och fullt är upp till en själv om man vill göra saker. Sådana som du och jag hamnar kanske i lägen då vi måste välja bort något som vi ändå gillar. Därför som sagt, tror jag, att det är mega viktigt att ofta fokusera på det man har. Är man då missnöjd, ja då kanske man får göra de förändringarna som krävs för att tillvaron skall te sig så som vi vill ha den.



/Emma, en funderare...

2010-06-19 @ 00:19:42
URL: http://emmarasmusson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0