Mkt död idag...

Dagen:
* Studiebesök på Grytans husdjursbegravning med liten rundtur, många veterinärer, många busiga hundar, lite sprängande nånstans i närheten, god lunch och efterrätt.
* 2 kobesök varav en kalv som satt fast. Vi kämpade länge med att försöka få ut den men det gick inte. Det slutade med ännu en veterinär på plats, sen en död kalv, ett avsågat ben, fortfarande en fastkilad kalv och till slut en skjuten kviga. Tragiskt! Men dom fick iaf beta på dom gröna ängarna tillsammans.
* Pojkvän 17 mil härifrån=(
* Barnvakt (hela helgen)- lekt med hundarna, tittat på film och nu ligger dom och sussar=)
* Nu ska jag krypa ner i min toksköna säng och dra täcket över mig och däcka. Ser fram emot att slå Sundsvall i fikarekord i morgon;)
God natt

Nice day=)

Haft en riktigt skön Torsdag på kliniken idag, var med till stationen på Södra, riktigt trevligt ställe, speciellt eftersom dom hade skogen som utsikt från alla rum=)
Sen var jag med på en hästvaccination, skönt att åka ut när det är sånt fint väder! Synd att det blåst så kallt hela dagen bara. Sen blev det en glass på McDonalds (innan lunchen) hehe, sen var det en skön eftermiddag med få patienter..

Efter praktiken bar det iväg mot cheerleadingträning, efter att jag hade plockat upp Fatima, svischat ner till Statoil för att plocka upp Katja o köpa refillkort. Hade inte en spänn över o jag var ashungrig o Fatima hade inte heller med sig pengar så ja sprang in o kopte refillet o sen hoppade ja in i bilen och pratade me Fatima o gnällde lite över att ja va hungrig o sen var det nån i baksätet som sa nåt, shit va rädd jag blev! Det var iaf bara Katja som hade hunnit hoppa in medan ja va in på macken hehe. Hon va iaf snäll o låna ut så ja kutade in o köpte en banan=)
Sen for vi genom halva stan kändes det som för att få postat min ansökan till skolan;)
Seeen kom vi äntligen till träningen=) Jag ringde Björn så han kom ut med Tarzan så jag fick träffa han lite. Myys=)
Vi körde igen Luledansen en drös med gånger.. Men nu börjar den sitta för dom flesta iaf=) Vi måste ju öva inför matchen som är den 14.e. Vi ska även ha en uppvisning den 18:e=)
(Väldigt många sen i detta inlägg)  =)

Dagen som gått & Jag blir så förbannad!

Skrev ett inlägg igår men sen hängde sig hela bloggskiten... Grrr allt försvann o nu minns ja inte ens va jag skrev...=(
Jaja, det är en ny dag idag.
Varit på kliniken hela dagen, var rätt körigt där ett tag men det gick nog bra iaf. Har vaccinerat massor, det är kul.
Sen var det dags för cheerleading, hade bestämt en tid och plats men så fick jag ändra och sen blev det en ändring igen.. Suck. Inte så smidigt men ibland blir det kaos. Det slutade iaf med att vi skulle träffas vid Öp-hallen o se om det var öppet eftersom det regnade men det var det så klart inte. Tänkte bara köra en liten sväng men vi va nog där drygt 2 timmar iaf. Gick igenom dansen X antal gånger, sakta, fortare, med och utan musik. Nu kan nästan alla hela dansen. Tränade lite hopp oxå. Gick oxå bra, vissa lär sig fortare än andra men så är det ju alltid. Jag tyckte iaf dom kämpa på riktigt bra idag, trots regnet.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fick höra idag om en bekant som blivit misshandlad, riktigt misshandlad, hotad med ett skjutvapen oxå!! Jag blir så förbannad och chockad!! Jag har inte träffat den som gjorde det så många gånger men han verkade ju trevlig och dom verkade ha det bra (men man vet ju aldrig hur människor egentligen har det bakom stängda dörrar).
Jag tycker det är för jävligt, hon är en sån go och trevlig människa. Minns att hon skickade ett kort till mig en gång när jag hade varit med om en fruktansvärd tragisk händelse. Har fortfarande kvar kortet...
Jag förstår inte hur man som människa kan vara så elak mot någon annan, en som man lever med och älskar. (Ska älska iaf) Jag blir så himla ledsen!
Jag tänker på dig!!! KRAM!!!! <3

Tränat!!!

Ikväll har jag varit ute och sprungit!!! Weeiiii vad jag är stolt!! Och innan dess hade vi cheerträning 3 timmar. Det blev rätt lugnt iof för det var bara jag, 4 juniorer och Katja. Vi körde igenom dansen en drös gånger. Det var riktigt varmt och skönt i solen=)

Igår vad jag ambitiös som tusan på eftermiddagen, dammsög, diskade, tvättade flera maskiner (tur man kan hänga den ute så det ryms), gjorde en paj och klippte gräset=) Skulle skura oxå men Tobbe tog livet av skurmoppet för ett tag sen.
Så nu jäklar är det fint här. (Ett tag iaf)

Härom dagen var jag ute och gick med hundarna i skogen vid Odenskog, där mot Lillsjön, hade med mig kameran och tog massa bilder på miffohundarna=) Dom är ju för söta!
Zorba posar:


Baileyz tar sig vatten över huvudet, för att få tag på en pinne....


En pinne som Zorba ändå stal, trots att hon inte ens gillar pinnar=)


Mina små sötnosar=)

Neä nu är klockan alldeles för mycket, som vanligt.
Godnatt!


Lite bilder från hundkursen vi har gått=)

Jag och Baileyz har gått en vardagslydnaskurs, det är alltid kul och gå kurs och träna tillsammans med andra och andra hundar och Baileyz är så duktig. Fast han har kommit på att han är kille så han blir lite okoncentrerad ibland och första kurstillfället hade vi en löptik.. Puh.
Jag jobbade ju näst sista gången vi hade kurs så då fick Tobbe gå, han va duktig=) Jag hann med och titta på slutet så jag tog lite kort. TOKFINT väder!!!
Duktiga Bailyez kan det här med ögonkontakt=)


Dom skulle springa lös:


Sen skulle man kalla in dom: (Bailarn kan gå fot) =)


När man är så duktig som Bailarn måste man få leka lite=)


SnyggBaileyz:


Förhoppningsvis blir det en agilitykurs framöver;)
Nu ska vi ut i skogen i solskenet, det gäller att passa på!
Kram på er.

Längesen jag skrev nu. (inte för att nån verkar läsa)...

Har hänt lite sen sist.
I Lördags lämnade jag Tarzan hos Björn, lite gruvsamt men Tarzan verkade tycka det var okej. Först for han runt och undersökte lägenheten grundligt sen fick han visa alla sina trix. Björn kastade en tennisboll till honom och då blev han som en valp igen=) Hoppade efter och hämtade (!) bollen, hoppade upp i sängen och gnagde på den lite sen dumpade han den framför Björn och såg så lycklig ut. Så det kändes rätt bra att lämna honom ändå. Jag vet ju att han kommer att få mera uppmärksamhet där, Björn har ju tid för honom.
Tog en massa bilder på en nybadad Tarzan innan han åkte:








Hos Björn, med bollen=) Inte världens bästa kvalite´men men:


I Söndags sov jag alldeles för länge som vanligt=( Sen var jag på travet och jobbade, det var ponnytrav. Tokfint väder var det men blåste lite kallt gjorde det, som det alltid gör där. Drack kaffe gjorde jag oxå, det är nog nästan det enda stället jag dricker kaffe på, av någon underlig anledning.. För det är inte gott där heller.
Utsikt över dammen som snart är igenväxt:


Ponnysarna i startvolten:   =)


Nu har jag inte tid nå mer. Ska till Anna och planera lite cheerstuff innan träningen.
C yA later:P





Nya loggan

Frisyrångest..

Håller ju på att spara ut till långt hår igen... Men rätt som det är får jag ångest och funderar på att ha kort i stället.. Har letat fram lite frisyrbilder från dom senaste åren. Vad tycks? Vilken frisyr ska jag ha?
Låångt hår:


Långt och färglatt:
 

Halvlångt med lugg:


Kort på ena sidan och långt på andra: (Var hårmodell)
 

Jag o Felicia var hårmodell (igen):


Innan hårvisningen, ett försök att skämta bort nervositeten, skulle bli klippt på scenen, utan att själv få se!
Diggar faktiskt kläderna=)



Efter klippningen, hade inte fått sett mig själv än, man riktigt ser skräcken i ansiktet!
Kan inte påstå att jag var direkt jättenöjd efter jag tittat mig själv i spegeln heller... Fast vande mig liite sen.

 

Och när det växte ut lite så kunde man rufsa till det lite:
 

Nej nu orkar jag inte leta mera bilder, har ju haft en drös med olika frillor uppenbarligen..
Hojta gärna till om det var nån särskild frilla som ni gilla;) 
(ett litet rim så här kvart i tre på natten, känner mig ungefär som jag ser ut här)

God natt/ J.   :P



Praktik, cheeruppvisning och jobb: 08.00-23.00. Puh!

Idag har jag varit med en av veterinärerna till filialen i Järpen, det var ganska fullbokat så dagen gick fort. Vi använde lunchen till att gå på Lundhags, nice=) Hittade en rygga för 1100kr, ett par byxor för 1300kr två, jackor för ca 1000kr sammanlagt så om det är någon av er som har en sisådär 4000kr till övers så hojta till;)

Efter Järpen drog vi in till stan där jag hoppade av på sporthallen eftersom vi hade bjudit in vänner och familj till en liten cheeruppvisning. Det gick rätt bra trots att vi hade nåt bortfall så att vi fick planera om lite.. Vi började med att jag presenterade oss och berättade lite kort om föreningen sen fick cheerproffset Anna ta över;) Vi berättade om cheerleading och sen visade vi upp lite av alla delar (utom ramsa) som ingår: Dans, bygg, akrobatik och hopp. Tjejerna är så duktiga=)
Det var iaf ett 10tal och tittade på oss, det var kul=) Hoppas dom uppskattade det.

Efter det blev det drive in på donken och sen raka vägen till jobbet.. Hyfsat trött blev man när man satte sig framför datorn kan jag säga..
Nu sitter jag med en kopp te framför Two and a half men, ska snart knoppa=)
God natt!
Förresten, Tarzan ska nog flytta till Björn på lördag. Snyft snyft...


Less på att ha ont i magen...

Vaknade upp i morse och hade sjukt ont i magen vilket resulterade i att jag missade praktiken, ja blir sååå jävla less på denna mage. Varit till läkaren flera ggr sedan MÅNGA år tillbaka, har fått "diagnosen" känslig mage, början till magsår el magkatarr, jag lär mig aldrig vilket den mildare varianten är. I höstas åkte jag in på akuten för då hade jag så satans ont som jag aldrig haft.. Som vanligt känns dom nonchalant och man känner sig mer som att man är till besvär där. Men då hade jag tydligen en infektion i magen som "går över av sig själv"... Tack för det.


Söndag

Hello!
Dagen började med att jag snoozade femtioelva ggr så att när jag väl vakna till och kolla klockan var den hur mycket som helst! Var bara kasta sig upp och hoppa i kläderna och dra iväg på kalas. (Tur man inte orka ta bort sminket igår;))
Min systerson fyllde 11 idag, fick god smörgåstårta som syster gjort, hon är så duktig=) Det var trevligt att träffa släkten lite. Simon hade fått en ny cykel så jag funderar på att köpa hans gamla. Värsta coola lilla 24" cykeln med dämpare. Skulle väl haft en 26" men jag är å andra sidan inte så lång;) Få se hur jag gör.

Efter kalaset så var det dags för vardagslydnadskurs med Baileyz, det gick rätt bra,körde mest inkallningar och NEJövningar. Vi skulle bla gå förbi ett fat med korv utan att dom skulle ta dom, det gick bra. När vi däremot skulle gå förbi en pipleksak som instruktören pep med då blev han helt crazy! Ögonen stora som tefat och helt fixerad vid det jävla knallrosa pipdjuret... Så det ska jag tokträna på hemma!
Baileyz var med på cheergrillfest i lördags=)


Var på cheerträning sen efter kursen, tränade på hoppen och dansen vi ska köra på torsdag. Vi ska ha en liten uppvisning för föräldrar och kompisar för att visa vad det egentligen vi håller på med, det ska bli kul=)
En bild från skolturneringen=)

Hahaha=) Gillar mitt lag skarpt!

God natt!

Hemma=)

Kom precis hem från jobbet, har gått en snabbis med hundarna. Funderar starkt på att baka muffins så här på nattkvisten. Är lite halvspeedad fast ändå trött.. Började 8 i morse.. Få se hur det blir.
Ser fram emot at grilla med cheerleadinglaget i morgon!!! Hoppas på fiiiint väder. Ska titta in på Yr och kolla nu förresten..
Neje! Det blir fint på förmiddagen men inte på kvällen=( Jaja, vi får väl se i morgon hur det verkligen blir..

Full rulle.

Har varit på kliniken hela dagen, rätt kul idag=) Kom hem strax efter fem och nu sitter jag och äter middag. Hade helst bara velat gått ut i skogen med hundarna på en skön promenad, men näe, då ska man åka och jobba nu kl sex.. Slutar tolv. Känns liiite drygt måste jag erkänna. Hoppas det är några roliga människor där annars kommer jag somna framför datorn...

Hörs sen!

Tråååkigt väder och ingen träning för min del=(

Jag missade träningen idag för att jag var med en av veterinärerna ut på en hästkastration som tog betydligt mycket längre än den skulle, hästen somna ju aldrig... Måste varit nåt skumt i luften idag, hade in en hund som heller aldrig somnade.. Tjurskallar=) Dessutom när vi va på väg ut till hästen flög det upp en tjäder som dunka rätt in i sidobalken och vek in sidobackspegeln.. Kollade i backspegeln och det var en drös med fjädrar som flög omkring.. RIP.

Så typiskt att det var soligt och fint i morse och så när man fick komma ut då börjar det regna och vara kallt.. Tråkigt!
Sitter nu och gruvar mig för att gå ut med hundarna i sliskvädret.. Stannar nog inne ett tag och städar i stället=)
Har lite och fundera på angående min framtid....

Matlagning= Ett glas vitt och en bit mörk choklad;)

Haft en rätt ok dag. Den började med att jag vaknade av att Tobbe prata i telefonen och jag tänkte att NEJ jag vill inte kliva upp nu, så varmt och skönt under täcket men då va kl bara 6 så jag fick snooza en hel timme till=)
Sen var det ju tokfint väder när jag for iväg till kliniken så då kändes livet bra, sen blev jag på dåligt humör utan anledning men det gick som tur över.
Fick göra rätt mycket idag så det va kul, mindre kul var att under en helt vanlig kastration så hittade vi en tumör så patienten fick sluta sitt liv där på bordet.

På kvällen var jag och Baileyz på lydnadskurs, han skötte sig jättebra=) Längtar till agilitykursen som förhoppningsvis börjar snart..
Var ut med Tarzan och Zorba på promenix när jag kom hem, hittade blåsippor i skogen, fina=) Förresten, hade lite björnfrossa, hundarna betedde sig skumt i skogen, kollade åt samma håll och hoppade och studsade och hade stenkoll... Förmodligen var det väl ett rådjur eller något men eftersom jag vet att man sett björn i år inte allt för långt ifrån Kännåsen så blir man lite skraj. Vi hade tom faktiskt björn på rakbanan där vi tränar travhästarna för nåt år sen.. Och min hyresvärd påstod att han såg en på Kännåsenvägen förra året...
Blåsippor.


Blåsippa


Efter jag kom hem från promenaden så tog jag och fixa lite käk och man kan ju inte laga nya rätter utan :
lite vin, en chokladbit och Vår Kok Bok;)


Middag och efterrätt:   (tycker ja förtjänar lite mys efter allt skit som varit senaste tiden)
      

Ska sova nu så jag orkar med praktiken och sen har vi cheerleading och i morgon ska svetten rinna!!!
God natt!

Hur lyckas man?

Praktik, jobb, hundar, cheerleading... häst. Jag hinner inte med och jag har aldrig tillräckligt med pengar till allt jag vill.
Jag vill resa men samtidigt köpa hus.. Tänk att det ska vara så svårt att bestämma sig va fan man ska göra, vill jag ens jobba som djursjukvårdare? :S

Ikväll har jag iaf varit på ljusparty hos min granne Helene, trevligt! Mycket fina ljus som lukta mums. Gott fika, hon hade bakat scones=) Felicia var oxå med, kul eftersom det var ett tag sen vi träffades. Hon är så bra, hon är precis lika velig som mig när det gäller vad man ska göra, med allt ifrån jobb, vad man ska bli när man blir stor till vad man ska göra i morgon=) Så skönt att ha en som funkar precis som jag, önskar dock att jag var lika morgonpigg som henne=)

Har mailat lite med Ninni, Sonja och Karin som är på Nya Zealand. Jag saknar dom så det gör ont! Vi hade såååå kul tillsammans på skolan. Saknar Pamela, Cissi och Johanna oxå! Och Åsa!!! Jag hade världens bästa klass!!!! Love U!
Party på Onnela i Åbo.


Efter middag på Ettan=)


I Raseborgs slott, sista skolveckan. Min sköthund Totti e oxå me=)


Jag och min Ninns fajtas i slottet;)


                                     Längtar tills vi ses igen!!!!!!!

Jag vill vara på Nya Zealand NNNNUUUUUUUUU!!!!!

Saknar mina 3 sååååååååååååå mycket!!!!!

RSS 2.0