Idag har jag varit ute och sprungit nästan...

Idag har jag varit ute och sprungit nästan en timme med Felicia och Sara, städat hundgården, fixat i rabatten och landet så vi snart kan börja plantera saker, tvättat och fixat lite inne. Och nu bär det iväg till Marina för lite grillning och mys:) Nice!


Havet.











































Upsidedown.

Så känns livet just nu...


Borta från omvärlden.

Har inte haft internet igång sen vi kom hit i söndags och telefonen har jag inte heller haft med mig och det har varit sååå himla skönt att slippa allt som har med omvärlden att göra, att bara få va och inte veta el bry sig om nåt annat än sig själv och dom som är här!

Nu ska jag hoppa i ett par shorts och lägga mig och sola! Sen gå ner till havet en sväng. Nice!

Påskblommor.


Härlig morgon.

Tog cykeln till stallet i morse eftersom det var strålande solsken och +4 grader. Det går ju tokfort att släppa ut hästarna när man inte behöver hålla på med en mass täcken. Det var lite kallt i början av cykelturen eftersom det börjar med värsta nedförsbacken men sen var det skönt.
Nu är det typ +14 grader i skuggan!
Tog tid när jag cyklade hem och det tog bara en kvart och då cyklade jag ändå lugnt, toksmidigt!
Nu har jag slängt in en till tvättmaskin, tror det är typ 4 el 5e maskinen sen igår morse;) Men vårstädar och rensar garderoben så gör man.
Har börjat plocka in det jag ska ha kvar och jag hade lite och göra en dag så då skrev jag lappar där det står tshirts, linnen osv som jag klistrat fast så nu ska jag väl för tusan kunna hålla ordning i garderoben;)
Lilla garderoben.


Har nyss hämtat in typ 10 par jeans från torksträcket som jag ska prova och se vilka som ska kastas och inte.
Jeans....


Det blev så nice på gården efter att vi krattade, nu ska jag bara återuppliva landet och rabatten och sen vänta på att gräset ska bli grönt=)
Utsikt från min balkong: hundgården och rabatten;)

En ful gammal koja som hyresvärdens ungar lekte i för 100 år sen och mitt stora Rönnbärsträd=)

Städade bort en massa skor igår och några hamna i bokhyllan, hehe.

Mitt mysiga sovrum, som oxå städades igår.


Näe nu ska jag ta och städa vidare och sen ska jag packa för jag och Andreas (o dogsen) ska åka till Sörfjärden och hälsa på pappa=) Skönt att få komma bort lite!

Lovley!

Ojojoj vilket underbart väder det har varit idag. Helt super! Typ 20 grader i solen. Jag var ute och red i linne, fantastiskt! :D
Mamma kom hit på em och plötsligt stod vi alla tre och krattade gården, när vi var klar med det så var jag på G så då passade jag på att städa garaget oxå, sen städade vi vinden och sovrummet.
Har även hämtat hit lite grejer från Andreas, bla plattTVn, nice!
Efter krattningen blev det grillat igen (vi grillade igår oxå).
Mycket trevligt, vi satt dessutom ute oxå, fast solen försvann precis bakom huset när vi skulle äta. Men det blev helt okej då man drog på sig en tröja=)
Mamma och Andreas.

Den goda maten. Kyckling med hemmagjord potatissallad.


Igår då det var premiärgrillning och blev det gris och grillspett med grönsaker och champinjoner.
Vi satt inne för det var lite kallt och sen var det nog mörkt tror jag. 


Nu ska jag slänga in en till tvätt i maskinen och duscha sen hoppa i säng. Ska släppa ut hästarna i morgon och är det fint väder ska jag cykla dit.
God natt!

Den vita pricken är en hare. 3 kvällar i r...

dsc01052 (MMS)

Den vita pricken är en hare. 3 kvällar i rad har vi sett harar här:) Det blir till att ha med sig kameran nästa gång!


Bailarn myser i solen:)

dsc01047 (MMS)

Bailarn myser i solen:)


Nike och Zorba chillar :)

dsc01044 (MMS)

Nike och Zorba chillar :)


Nike dricker smoothie;)

dsc01043 (MMS)

Nike dricker smoothie;)


Ute i skogen med hundarna, jag sitter just...

Ute i skogen med hundarna, jag sitter just nu bakom en drös granris och väntar på att Bailarn och Andreas ska hitta mig:)


Jag och Zeb är på ridplanen och har tränat...

dsc01037 (MMS)

Jag och Zeb är på ridplanen och har tränat. Nu sitter vi och väntar på att Andreas och hundarna ska joina oss i solskenet:)


Långfredag.

Jag for till stallet strax efter 7 och var väl klar strax efter 8, for förbi vårt stall och tog av Zeb täcket eftersom yr.no lovat strålande sol och +8 grader. Passade på att muta han lite med godis och gulla lite=)
Sitter nu och knaprar frukost och surfar lite.
Ska dra ut med hundarna på långpromenad och rida en sväng sen tänkte jag. Solen kommer fram mer och mer, hoppas yr hade rätt!

Glad Påsk! :D



Jag ritade ett påskris i stallet och önska...

dsc01031 (MMS)

Jag ritade ett påskris i stallet och önskade alla en glad påsk. Man skulle kunna tro det var självaste Picasso som målat!


Partymyra.

Jag var in till stan ikväll, kollade på en massa gamla Sex and the city-avsnitt med Fatima och Eva. Sen var vi ner på Plaza. Jag minns inte sist jag var ut ens!
Det var lamt i början och dom spelade kass musik. Men sen droppade det in lite folk mot slutet och DJn tog sitt förnuft till fånga och spela rätt bra låtar så då shaka vi loss!
Fick ett par komplimanger av nå okända typer och sen var det ett gäng vi snacka med som trodde jag var 18, HAHA! Lägg på 10 år;)
Träffade en gammal klasskompis och Judos tjej Tina med annars var det dött på kändisar. Kändes som det bara var en massa gamla 45taggar och massa fjortisar, osså vi.
När jag skulle gå hem snacka jag med en kompis som jobbar som vakt där och han tyckte att "fan du verkar ju nykter". Kanske för att jag va det. Hehe.
Sen tyckte han att jag och Fatima alltid va så skötsamma när vi va ut, jajamen!
Vi kan ha lika jäkla kul och dansa lika mycket nykter som inte nykter. Men är man nykter slipper man va bakis och man kan köra hem så man slipper gå 1 mil mitt i natten;)

Vi hade en period jag och Fatima då vi var ute JÄMT och jävlar vad roligt vi hade, jag hade asont i fötterna och typ träningsvärk i benen varje kväll, det var tider det;)

Shakin it på en danstävling på Onnela i Åbo för nåt år sen;)


Nu har jag precis käkat en räkmacka och druckit te så nu ska jag hoppa i säng, i morgon har jag utsläppet i Dille. Det stod att det skulle va sol enligt Yr så jag håller tummarna för det!

God eftermiddag.

Dagen har varit yberlugn. Jag sov toklänge och sen har jag börjat städa och tvätta lite. Solen tittar fram ibland så då vill man gå ut men sen försvinner den lika fort. Jag måste iaf passa på att påskstäda, håller ju på att rensa garderoben, just nu ligger alla kläder i soffan i en enda fet hög. Fast jag har fått undan en drös kläder redan.

Sen fäller Zorba fortfarande som en maniac så jag måste dammsuga typ 2ggr/dag om jag ska slippa allt hår. Just nu är hon förpassad till hundgården som oxå behöver vårstädas. (Dom andra 2 är oxå där så hon är inte själv).


Idag är det skärtorsdag vilket innebär att man iaf måsta ha liiite påskpynt för att känna av påskkänslan. Jag ska gå ut och plocka lite påskris sen och leta fram nå fjädrar och kankse mina söta ägg jag målade när jag gick i mellanstadiet eller nåt=)

Men nu är det te som gäller!

Fy tusan! Det har tagit typ 3 timmar att skriva detta eftersom jag suttit med resebokning för laget till mamlö, fan vad det är mkt att göra! Men nu är jag snart klar iaf!

Sleepy.

Gud vad jag är trött nu! Sitter och kollar på scrubs, dricker te och äter tekakor, asgott! Ska nog hoppa i säng om en stund. Är ledig i morgon så ska försöka få nåt vettigt gjort.

I morse var jag hos sjukgymnasten, det gick bra, ryggen känns rätt okej=) Sen var jag på gymmet och tränade. Körde en kvart på crosstrainern, sen körde jag biceps och triceps.
Drog till Felicia på frulle och välbehövligt skitsnack. Sen for jag hem och fastnade vid datorn med en massa uppdaterande av cheergrejer, adresslistor, kontrakt osv.

Har även börjat forska i en grej, ska se om jag kan reda ut en sak som gör mig jävligt förbannad!

Näe nu må jag slurpa i mig teet och sova.

Msn.

Har ganska nyss avslutat en lååång msnkonversation så nu känns saker och ting bättre men inte helt bra. Måste styra upp det.
Jag är astrött och det känns inte bättre av att jag ska va hos sjukgymnasten kl 8.00, det är om 6 timmar... Puh!
Dags att hoppa i säng!
Hoppas på strålande sol och +15 grader i morgon!

Nya junisar!

Idag på juniorträningen var det 7 nya juniorer som var och testade, och förra veckan var den en ny oxå, jag hoppas verkligen dom vill börja! Det vore tokbra om vi fick ett nybörjarjunislag!
Sen verkar det som det kommer trilla in lite nya seniorer oxå och flera tränare=)
Tjohoo!

Arga sms.

Nu har jag precis läst ännu en sårande grej som inte är sann så nu tog jag och skickade ett par arga sms till den personen för att få denne och fatta att det den fått för sig INTE STÄMMER!!!!!!!!!!!!!!!
Jag hoppas det går in och att den inser att så är icke fallet. Och att den blir lite gladare.

Jag vill verkligen inte att det ska sluta såhär efter allt vi gått igenom :(

NH.

Idag när jag var på ridplanen med Zeb för att testa lite NH så var han jätteduktig! Har aldrig kört det med han förutom när jag leder, då har jag testat stanna och backa och det fattar han. Men idag tränade vi på att backa när jag står framför honom, det tog en stund men sen började poletten att trilla ner och han backade på 2a momentet.
Sen testade vi flytta rumpa och det fattar han asbra. Det slutade med att jag kunde jogga runt och han travade efter över lite cavalettibommar bla :D
Han kommer blir grym ju!

Leker på ridplanen:)

dsc01029 (MMS)

Leker på ridplanen:)


Apples.


Me so happy!

Yes! Skam den som ger sig! Har man bestämt nåt är det så och tydligen ibland när man står fast vid det så löser sig saker:D
Wei!!!
Jag ska strax springa ner till stallet och rida och det kommer bli awesome!
Gullet :)

Glee.

Var tvungen att kolla på ett avsnitt av Glee innan jag kunde gå och lägga mig;)
Det är så bra!!!

Inspiration.

Youtubar runt efter lite inspiration till vår stuntsekvens vi ska ha till vårshowen...


Music.

En gammal goding;)


Söndag.

Idag har varit en chill dag. Jag jobbade 10.30-17. På jobbet har jag spelat Wii och varit på promenad, alla har varit på bra humör, gillar mitt jobb=)
Sen for jag hem och städade och lagade mat. Improviserade helt, gjorde fyllda kycklingfiléer med ris och grönsaker lagomt till Andreas kom hem från Dalarna. Han påstod det var gott, man får lite prestationsångst när man lagar mat åt en kock;)

Var ner till stallet med hundarna, tog in Acke och fodrade våra. Klappade lite på Zeb. Vill inte att han ska åka...

Sen blev det söndagsfilm och en massa cheerstuff.

Nu måste jag ta en kopp te innan jag lägger mig i sängen för att sussa. Längtar efter träning i morgon. Ska nog ut och springa med Bailarn, kanske även Zorba får hänka, el så cyklar jag med henne.

Har upptäckt ännu en idiot i denna värld, men h*n ska jag strax ta hand om.... Och nu menar jag inte ta hand om som i nån galen lönnmördarfilm utan bara se till att slippa ha att göra med.

Borstat häst en lördagkväll:)

dsc01024 (MMS)

Borstat häst en lördagkväll:)


Dressyr.

Var ner på ridplanen som äntligen tinat fram och red lite dressyr. Han är inte riktigt nåt proffs på det men lyckades efter ett tag få han i hyfsad form och det gick att böja och ställa. Känns dock rätt deppigt att va i stallet när jag ändå vet att han snart ska åka och vem vet vad som händer med han då. Jag kan garantera att han inte kommer få det bättre än vad han har det nu iaf. Han trivs kanon med dom andra grabbarna i hagen.

Nu är jag på jobbet, tog med min dator så jag kan titta på Glee;)

-Run Forest Run!

Idag har jag, Felicia och hennes bror Filip varit ute och sprungit. Jag har nog inte sprungit sen i höstas men kämpade på i 8km. Ganska bra jobbat med tanke på att det var ett tag sen sist. MEN som vanligt fick jag världens skav efter ett tag, närmare bestämt 22 minuter in i löprundan började det kännas. Jag lubbade vidare i 30 minuter och när jag kom hem såg jag ut såhär:
Höger fot.
Observera den lilla helt skinnflådda fläcken i vänstra hörnet....

Vänster fot:


Men vill man bli fin får man lida pin eller hur är det. Det är bara att tejpa ihop för nu ska jag ut och rida!

Hästar.

Hade en lugn och skön ridtur med Veronica. Känns sorgligt att Zeb ska lämna mig. Han är en mkt trevlig häst som jag skulle kunna lärt mkt och haft mkt kul med...
I morgon ska vi ut och rejsa i skogen:)

Förbannad!

Jag blir så jäkla förbannad på vuxna människor som inte kan bete sig! Hur är folk funtade!?
Jag ska ALDRIG ALDRIG göra nåt igen utan att ha ett kontakt färdigskrivet INNAN. Nog för att det kan va svårt ändå. Men man tror ju gott om folk, det ska man inte göra!
Man ska inte ställa upp för folk. Dom enda jag ska ställa upp för hädanefter är mina allra närmaste!
Har man sagt en sak då är det så, då kan man inte komma och ändra på det efteråt. Jag blir så less!
Småsaker skiter jag i, har jag bestämt att jag ska hitta på nåt med nån och sen inte känner för det det är en sak.
Men när det handlar om ett stackars oskyldigt djur då är det tamefan allvarligt!
Har man inte råd, då ska man inte ha nån häst, bryr man sig inte om sin häst, då ska man inte ha nån, kan man inget om hästar då ska man definitivt inte ha en egen!!!

Hade inte Zono♥ dött hade jag aldrig behövt dras med den här skiten...

Prova-på-dag på Östbergsskolan.

Just nu är jag, Sanna P. Jasmine, Sofia, Sanna I och Nadja på Östbergsskolan för att visa lite cheer för en drös ungar;)

Tack Anna!

Idag hade vi ett litet snack på cheerleadingen om regler och attityd, sen hade vi en riktigt bra träning.

Anna var dit och berättade för alla att hon slutar helt från och med nu. Känns lite sorgligt. Det är ju som hon och jag som bossat ihop i 2 år nu...
Tur att hon bara flyttar till Sundsvall, då har man ytterligare en anledning att åka dit ibland;)

Jag vill passa på att tacka henne för om hon inte hade ringt den där decemberdagen 2008 och frågat om vi skulle slå ihop våra lag så hade jag aldrig varit där jag är nu i cheeren. Vi har haft det sjukt jobbigt tillsammans, lärt oss massor, kämpat med diverse motgångar, varit förbannade på varandra många gånger men haft jäkligt roligt! :D
Jag kommer sakna att ligga i sängen och klura på cheergrejer och plötsligt få en briljant idé och va tvungen att messa henne mitt i natten, hehe=)
Tack för allt Annapannacheer! <3
Coaches.



Titta vad jag hittade utanför Golds;)

dsc01023 (MMS)

Titta vad jag hittade utanför Golds;)


Snöhundar:)

dsc01022 (MMS)

Snöhundar:)


Bailarns första bad för i år:)

dsc01021 (MMS)

Bailarns första bad för i år:)


Ponnyakuten och Glee.

Det är vad som är bra för själen!

Stunt.

Det gick riktigt bra på stuntet idag, vi satte 180s snurr både upp och ner, det är så gött när man sätter nåt man nyss börjat träna på! :D

Nu är det sovdags och i morgon står ridning på schemat.

Ångest!

Folk säger att man inte ska ångra saker men det gör jag! Kan man göra annat när man fått jobb hos dessa!? Och inte kunde åka?
Nu får man svära. Jävla helvetes skit!!!!
Kolla in detta! Är dom dåliga eller??? Näe!
Jag var där i 2 veckor och lärde mig massor, tänk vad jag skulle lärt mig av att jobba där.
FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sam och Sascha Watson.
Amazing horsepeople.

Avslutar natten med lite party för mig själv.


Hårdrockscheer;)

Har suttit senaste timmarna och gjort rutinen till juniorerna som dom ska ha på vårshowen. Och eftersom vi ska ha showen tillsammans med Östersundsgymnasterna och dom har teman varje gång så var det bara att hänga på;) Temat är hårdrock. Så nu har jag hittat en låt som är grym! Men det är kanske inte världens lättaste att köra cheer till en hårdrockslåt men det blir nog bra. En kul grej iaf, man måste släppa på tyglarna lite ibland:)
Ser fram emot morgondagen då vi får köra igång:D


Nu är jag hungrig, ska hugga in på ett ägg eller två=)

Äckligt!

Haha, jag var ner till stallet ikväll och pysslade lite och på vägen hem var jag tvungen att titta där jag hade tokspytt i lördagskväll i mörkret och där låg det en hög med makaroner, hehehe.
Ewww.

Urk.

Nu har jag legat i sängen i över ett dygn, känner mig helt kocko i bollen. Ska gå ner och duscha och se om jag kan äta nåt. Försöka ta en promenad med hundarna, annars får dom gå ut i hundgården. Måste ha lite luft! Nog för att balkongdörren stått öppen men jag måste få röra på mig innan jag blir knäpp.
Jag hatar magsjuka!

Vilken tur man har vänner! Felicia släppte...

Vilken tur man har vänner! Felicia släppte ut hundarna i morse och fixade blåbärssoppa och grejer åt mig och nu kom Veronica förbi och tog in hundarna. Nu ska jag ligga och gruva mig för att ta mig ner och ge dom mat. Tänkte gå ner till 21 så kan jag kolla på söndagsfilmen. Louise i stallet var toppensnäll och fixade mitt stallgöra i Dille, det hade jag absolut inte pallat!


Blåbärssoppa, pyjamas, en öppen balkong fö...

dsc01017 (MMS)

Blåbärssoppa, pyjamas, en öppen balkong för lite frisk luft, en säng, ett gosigt täcke, vatten och en spyhink. Så slutade min söndag ist för iklädd grönkläder, jag och Bailarn jagandes busar bland hus och byggnader. JAG HATAR MAGSJUKA! Även om det är den enda gången man kan ligga i sängen hela dan utan dåligt samvete...


Fy fan. Tog bilen till stallet för jag kän...

Fy fan. Tog bilen till stallet för jag kände att jag inte palla och gå. Bytte täcke, borstade av han lite, gick mot hagen och halvvägs ut spydde jag som en gris. Stackars Zeb stod i andra änden av grimskaftet och undrade vad jag höll på med. Nu har jag lagt mig och hoppas jag slipper spy mer men som det känns så vettetusan.


Nice day!

Shit vad jag är trött. Det hettar i ansiktet och jag e helt röd. Jag tycker inte att det varit så mkt sol men det kanske det har, dessutom har det blåst mer el mindre hela dagen. Vi hade övning mellan 9-15 ungefär, hundarna fick göra en massa olika grejer, bla spåra hårda spår, asfalt och grus. Baileyz tyckte asfalten var svår, han visste inte riktigt vad han skulle göra, han är ju van skogen=)
Men han var som vanligt jätteduktig på allt hela dagen.
Iris och Isak i starten.

Markering.

Hittade busen!

Mkt bilåkande:P

Farliga övningar vi pysslar med;)

Jag och Bailarn.

Spårar.



Hittade oxå busen :)

Middagen ;)


Det har tagit typ 2 timmar och göra detta inlägg... Var bland annat tvungen att springa på toa för jag höll på att spy... Jag har mått kasst sen ja kom hem men nu ger jag upp. Bara det att jag måste till stallet och släppa ut Zeb som jag har duschat och schamponerat så han har stått inne och torkat...
Jag orkar verkligen inte, vill inte spy ute :S

Ps. Det var en nice day men fan ingen nice kväll...


Nu har vi kört en massa olika övningar för...

Nu har vi kört en massa olika övningar för att tagga hundarna och träna inför morgonens strid i bebyggelse:) Baileyz var grym som vanligt Nu är det lunch.


Cheer.

Sen i em har det dykt upp 3 nya grejer/idéer för föreningen, vore kul om allt går att lösa, känns som om det kommer att ta fart då, det behöver vi=)
Som jag sa i början av året, 2011 blir vårt år;)

Ledig.

I morgon är jag ledig, helt ledig! Inget utsläpp eller insläpp, inget jobb, ingen träning ingenting! Jäklarns vad skönt!

Jag ska förmodligen ut och springa med Felicia, ut och rida Zeb, busa med hundarna och dricka en massa te :)

Chillad dag.

Agility.

Kom hem för en timme sen från agilityn. Det var roligt, Bailarn är så taggad och glad så vi diskade oss i båda klasser, haha! Han är så jäkla snabb och så har vi ju inte tränat så länge så han kan ju inte alla hinder, man måste hinna med och visa vart vi ska och det är inte lätt med den där räsern! Och jag är inte alltis så tydlig heller. Men slalomet gick bra=) Och en sväng som jag inte trodde skulle funka gick jättebra. Det var en tunnel och sen ett långhopp och det gick galant!
Nu taggar vi för inoff tävling i Maj i Brunflo;)
Hade glömt minneskortet hemma så det blev en kort film, klippte ut några bilder iaf;)
Första hindret.

Andra...

Vi är där borta över långhoppet;)

Bailarn är som ett streck över hindret där vid mitten av den röda tunneln, inte lätt att se ;)


Nu närmar det sig. Är på agilitytävlingen ...

Nu närmar det sig. Är på agilitytävlingen nu. Agerar parkeringsvakt:)


Family.

Jag har hittat Bailarns pappa=) Han bor i Uppsala hos sin matte. Jag norpade lite bilder från hennes FB, hoppas det är ok=)
Bailarns pappa.
Klövenhöjs Krokant (Lassie).

Bailarn.

Skogspanarn #1.

Skogsspanarn #2.

Vattenhunden Lassie.


Vattenhunden Baileyz.


Snowdog #1.


Snowdog #2.


Lassie gillar tydligen att rulla:)

Vilket även Zorba har en förkärlek till:)
Bailarn rullar bara på kommando.

Utställningshund.

Eftersom Bailarn är en blandis får jag inte ställa ut... :(
Men han är bäst ändå ;)

Pappa Lassie gillar att mysa.


Det gör Bailarn med.


Har även några bilder på Bailarns farmor och farfar från uppfödarens sida.
Farfar: Djurbergas Emil.



Farmor: Klövenhöjs Butterfly Flip.
Skulle kunna va därifrån han fick sin färg;)


Det är så kul att se hur släkten ser ut=) Hade vart kul att se syskona oxå, jag vet att den ena brorsan ägs av Fatimas mammas kompis så han finns i närheten iaf.



Snö, jahapp...

Jag hade sett fram emot att vakna upp till strålande sol, dra på mig gympadojjorna och ta en långpromenad på den bara asfalten. MEN vad vaknar man upp till? Jo snö!? Men vad!
Var till stallet och släppte ut hästarna och sen fodrade jag våra.

Nu ska jag äta lite frulle och dricka te. Mysa i soffan.

Annars ska jag:
Ev rida.
Kolla på ponnyakuten och Glee
Ev träna
Tävla agility

Snurrigt.

Är det ett tecken på att man haft en hård dag på jobbet när allt snurrar när man sätter sig ner?
Mkt otrevligt, hela datorn snurrade runt när jag tittade på den, kändes som om jag skulle falla av stolen :S
Jag ska borsta tänderna och hoppa direkt i säng när kl slår 23.00.
Hoppas jag får sova hela natten...


ARGH!

Jiiizzez. Detta måste vara en av dom värsta jobbdagar på läääänge, eller kanske någonsin. Topp 3 iaf!

Crazy!


JC.

Försöker hitta nya övningar till cheeren, både styrka, stretch och nya stunt. Det går sådär, men lite grejer har jag hittat. Satt även och kikade på vårt program från DM, jag hoppas att vi får till dom nya ändringarna toppen för vi vill vinna RM!


I morgon ska jag försöka vara med på träningen, jag ska göra mina ryggövningar som en tok så att den blir bra snart. Helt bra alltså, inge halvbra...
Näe nu börjar det dra ihop sig för lunch.

Dagen i bilder.

Hittade Didrik i våra hästars mat.

Bailarn är väldigt intresserad av Didrik, han har nog inte fattat att Didrik är en kille men framförallt en GRIS!

Var på promenad.

Baileyz hittade ett träd.





Zorba letar sork.

Gör rävhopp =)


Zorba.

Åh, jag måste hitta på nåt med Zorba, hon hamnar alltid lite i 2a hand efter den där Bailarn. Han får va soldat, hänga med och rida, tävla agility m.m.
Zorbilorben då? Hon har faktiskt varit här mkt längre än Baileyz, orättvist!
Zorba är faktiskt även sötare än Bailarn.
SötZorba!


Taggad för slädtur:P

Zorba och Tarzan.


Söt!


Kanske ska testa lite agility på nåt inhägnat område eller börja med rallylydnad igen =)

Nu ska jag dricka en till kopp te och sen hoppa i säng.
I morgon ska jag och Zorba mysa=)
Godnatt.

Haha!

dsc01010 (MMS)

Haha!


Haha. Bailarn kom och joinade oss:)

dsc01005 (MMS)

Haha. Bailarn kom och joinade oss:)


Jag älskar sol och ledighet:-D

dsc01003 (MMS)

Jag älskar sol och ledighet:-D


Lördag.

Var i stallet och släppte ut Palle i morse och fodrade våra pållar, halva balen var möglig, trist. Det var så varmt så jag tog av både Acke och Zeb täckena, så nu får vi hoppas att dom inte rullar sig i geggan :P

Ikväll ska jag och Fatima till ridhuset och rida med Felicia, ska bli kul att testa lite seriös dressyr med Zeb.

Nu ska jag dricka upp min varma choklad och sen gå ut i solen med Andreas=)

Didrik på äventyr:)

dsc01000 (MMS)

Didrik på äventyr:)


Trött.

Jag vet inte vad som är fel men det slår aldrig fel, varje lördag kväll blir jag astrött, Andreas med. Idag slog det till kl 23, helt stört (jo det är tidigt) Det blev ju inte bättre av att det var 27 (!) grader varmt inne :S

Nu ska vi ut med dogsen sen sova...

Hehe.

På vandring:)

dsc00999 (MMS)

På vandring:)


Zombie.


April april.

Ja det är ju jävligt kul att Aprilluras när typ ingen kommenterar saken...
Jag fick ett mail från en bekant i Australien som undrade när jag skulle komma och ett mess av Fatima...

Det hade iof kunnat va sant för jag ska åka, vet bara inte när.

Näe nu är det Så ska det låta som gäller, och te!

Sing it out loud.

Gillar denna, den är cool=)

Ny dans till cheeren.

Jag har klurat på en ny dans till cheeren länge nu och här är den, vi kopierar den rakt av!
Go JC!


Fredagsmys.

Jag och Andreas har nyss käkat middag och kollat på en dokumentär om Eddie Meduza. Och kl 21.30 blir det film och te!
Mys! :)


Just nu är det Varning för barn, sjukt roligt program! :D

Fint! :-D

dsc00998 (MMS)

Fint! :-D


Ute med Baileyz och Zeb:)

dsc00995 (MMS)

Ute med Baileyz och Zeb:)


Sunshine!

NU ska jag ut i solen, annars hinner jag ju inte till stan. Men det är som vanligt. Jag fastnar alltid vid datorn, crap!
Mys.

Wei! :D

Äntligen!!! :D
Me so happy!
Har bokat en resa till Australien! Olalala! Dock inte förän i November, men ändå! Finally! Jag har längtat tillbaka sen jag for därifrån 2004! Det är 7 (!) år sen, helt crazy!
Nu ska jag bara spara alla pengarna jag får och ta på mig massa extra i sommar (får nog vänta med min pimp my ride-grej, men det är det värt)!
Australia here I come! ♥
2004:

Freitag.

Sen jag kom hem har jag städat, ätit lunch och nu fikar jag, det tog alltså typ 3 timmar att städa, fatta vad rent det är!
Fast det är mkt mer som behöver göras, typ rensa garderoben, alla lådor i skåpet i hallen, vinden, garaget m.m...
Men det tar vi en annan dag.
Nu är det tedrickande med honung som gäller för att kirra halsen.

♥Idag firar jag och Andreas 3 månader. På 1 april, kul, hehe! Känns lite löjligt att "fira" sånt i den här åldern (man brukar bara fira år nu för tiden) men alla tillfällen att fira är bra;)
Vi ska nog på en liten afterwork med Therese (som jobbar med Andreas) och hennes sambo. Lite komiskt egentligen eftersom det var på deras nyårsfest som vi blev tillsammans på riktigt;)
Haha så töntigt! Vi träffades ju tidigare men man måste ju ha ett datum så att man kan fira som sagt;)
Hehe;)


Näe nu må jag skynda mig om jag ska hinna rida och gå med hundarna i solskenet innan jag måste hem och duscha och dra till stan till 18.30.
Ps. Kommer aldrig hinna!

Suck.

Vaknade upp med halsont och en toktäppt näsa. Jag blir så less! Jag var ju nyss sjuk....
Nu ska jag äta frukost och dricka en stor kopp te.

RSS 2.0