Minimajbrasa:)

dsc01892 (MMS)

Minimajbrasa:)


Nice view.

dsc01890 (MMS)

Nice view.


Vårshow.

Idag hade vi vårshow med gymnasterna. Det gick riktigt bra, alla var superduktiga! =) Det var filmtema och till stuntet hade vi Bring it on och då kom vi på att vi skulle battla, sjukt roligt. Så när vi sprang in så srang vi in från olika håll och började kaxa, haha!
Kommer upp filmer sen när dom finns på youtube, men här är några bilder iaf.
Battle-bygget ;)

Isabelle.

Nadja

Katja



Är svintrött och skulle sovit för länge sen men har kollat på film och snackat med Anna på fejjan men nu ska sova. I morgon blir det sjukt mkt plugg, men en pluggpaus på 2 timmarscheerträning.

Sitter på Paus och har beställt min första...

dsc01887 (MMS)

Sitter på Paus och har beställt min första Latte någonsin. Exiting;)


Nej! När hon framför mig på bussen klev av...

Nej! När hon framför mig på bussen klev av kom ett par som suttit längre bak i bussen och satte sig framför mig. Och SJÄLVKLART var det stinkbomben. Fy satan vad det luktar parfym alltså. Faktiskt riktigt äckligt. Bara 40 min kvar nu...


Någon STINKER parfym på bussen, så man får...

Någon STINKER parfym på bussen, så man får huvudvärk och mår illa. Spypåse! Någon?


Minichoklad:)

dsc01885 (MMS)

Minichoklad:)


Nu är vi i Strömsund, inga fördomar men hj...

Nu är vi i Strömsund, inga fördomar men hjälp...


Fina hundarna:) Fick bilden på telefonen a...

img_7109 (MMS)

Fina hundarna:) Fick bilden på telefonen av Malin som är hundvakt. Baileyz har det asbra:)


On the road.

Sitter på bussen på väg hem från Arvidsjaur, tror vi är typ i Dorotea nu :P Har haft en skitbra vecka och idag hade vi teoriprov och skytteprov, godkänd på första försöket på båda! Fast skytteprovet gjorde jag ju i helgen men man tar ju alla tillfällen i akt att få skjuta ;) Ja nu är man då iaf godkänd militär skyddsvakt, härligt!

3 timmar kvar hem. Börjar få träsmak i rumpan. Ska bli skönt att komma hem faktiskt men lite trögt att komma tillbaka till verkligheten... Men i morgon har vi ju uppvisningen med föreningen och gymnasterna, det blir kul! =)

Svanlund och Eriksson kör bensträckare und...

dsc01884 (MMS)

Svanlund och Eriksson kör bensträckare under busspausen. Måste hänga på, har värsta träningsvärken i benen sen gymmet i förrgår.


Chill på skjutbanan;) Checka in snön!

dsc01882 (MMS)

Chill på skjutbanan;) Checka in snön!


Övning i skogen;)

dsc01879 (MMS)

Övning i skogen;)


Frulle/fmfika, räkmacka;)

dsc01878 (MMS)

Frulle/fmfika, räkmacka;)


Blåslagen arm. Det ska synas att man gjort...

dsc01877 (MMS)

Blåslagen arm. Det ska synas att man gjort nåt, då har det varit bra träning;)


Hängt på gymmet ikväll;)

dsc01874 (MMS)

Hängt på gymmet ikväll;)


Här uppe är det snö, man skulle haft med s...

dsc01872 (MMS)

Här uppe är det snö, man skulle haft med sig skidorna.;)


Mör.

Idag har varit en svinkul dag. Vi har haft närkamp och lärt oss knuffa bort folk, skydda oss mot slag, sparkar och knivattacker. Vi har fått puckla på varann och brottat ner varann på backen. Vi har fått träna på att använda batong och jag har blivit påpucklad själv. Kommer att va skitstel i morgon och säkert ha träningsvärk. Vi har använt oss av tandskydd och suspensoar, kändes jäkligt wierd, båda delarna. Med suspen var det sjukt skumt att gå innan man vande sig och jag kommer att ha blåmärken på insidan låren, och tandskyddet bara sluddra och dreggla man med, haha!
Vi använde oss av mitsar men ändå gjorde det rätt ont ibland när man blev slagen eller sparkad på, framför allt när min ena instruktör drog till mig med batongen allt vad han hade, hehe. Men det var väldigt bra för all aggression att själv få drämma till någon om och om igen med batong tills mjölksyran slog till ;)

I morgon ska vi fortsätta med närkampen på förmiddagen, längtar! Är ännu mer sugen på att börja träna kampsport när jag kommer hem nu;)

Alone.

Bussresan gick bra. I början satt det en tjej framför mig med sätet lutat bakåt så jag inte kunde ha datorn i knät. Ist för att flytta på mig för hon var den enda i hela bussen som satt så så satt jag och tjurade kvar och var förbannad i stället. Människan är vanedjur och jag hade satt mig på en plats och där ville jag sitta!
Jag fick då sitta snett för att få plats med datorn och kunna se och skriva men sen dog den efter typ 2 timmar så då behövde jag inte va grinig över dataproblem sen. Hon hoppade av nån timme senare så jag kunde fälla upp det jäkla sätet och helt plötsligt fanns det plats för benen oxå. Satan vad trånga platser dom har! Va fan gör man om man är tjock eller över 165 lång :S
Nu ska jag sova, ensam i mitt logement, hade 10 sängar att välja mellan... I morgon är det frulle 6.30 och samling 7.30 för närkamp, wohoo! Brottning!
Random bild på ett random logement nånstans... Snarlikt Ume faktiskt där jag gjorde TFU-Gn. Ser nog ut sådär på de flesta ställena, här ser det faktiskt annorlunda ut. Ni får se bild i morgon på mitt tillfälliga hem ;)


Jag ska göra reklam för oss i Arvidsjaur;)

dsc01869 (MMS)

Jag ska göra reklam för oss i Arvidsjaur;)


En vecka i grönt.

Sitter nu på bussen på väg till Arvidsjaur där jag ska göra mina 40 timmars grundutbildning till militär skyddsvakt. Det ska bli riktigt roligt. Drygt bara med 7 timmars bussresa, fast skönt att slippa köra och bra att jag kan plugga samtidigt. En fd arbetskamrat sitter oxå på bussen, kul=)
Lite fel vecka måste jag dock säga att det är. Sista veckan innan uppvisningen med cheeren och sista veckan innan uppvisning med Funkykidz, hade behövt vara på plats, även stallmöte och styrelsemöte och missar jag. Jaja, ibland blir det så. Inte mycket man kan göra nåt åt så länge man inte kan klona sig.

Tack till Fatima och Malin som ska vara hundvakter=)

Halt!

Idag har vi tränat praktisk på skyddsvaktsövningar och skjutit, fasen det är så jäkla kul att skjuta! Ska se till att åka till gropen nästnästa onsdag =)
Vi gjorde även ett skytteprov vilket jag klarade, wihoo! Körde även en superrolig övning där jag fick testa både AK4 och pistolen. Men mitt favvo är pistolen, så mycket smidigare och lättsammare.
Längtar till i sommar då jag ska skjuta hela tiden! Eller så ofta det går ;)
Träning förra sommaren.

Hittade lite snö att mysa i:)

dsc01865 (MMS)

Hittade lite snö att mysa i:)


Yo. Haha!

dsc01862 (MMS)

Yo. Haha!


Lagen...

Idag har jag suttit på utbildning kl. 8-20. Vi har snackat skyddslag, rättssäkerhet, beslag, nödvärn m.m. Intressant men mycket att ta in. Det roligaste är att jag precis läser om lagar och sånt i samhällekursen och igår när jag höll på att googla på ett case så kom jag bara så långt att jag fick fram det men jag läste det inte och idag så berättade vår instruktör om ett case och nu när jag kom hem och skulle läsa det så var det samma case. Kul =)

Nu ska jag fika lite och göra klart en del av SHuppgiften som ska va inne i morgon/måndag morgon.

Jag och Bailarn i höstas på övning <3
.

Min nya lilla bibel;)

dsc01861 (MMS)

Min nya lilla bibel;)


På skytte C. Undrar hur dagen kommer att s...

På skytte C. Undrar hur dagen kommer att se ut;)


Det närmar sig!

Flygresan till Göteborg är bokad! RM närmar sig! Go Cougars!
Jag kan stå på en hand ;)

Opel.

Var ju som sagt med Mona till Härnösand och hämtade en ponny igår. I morse hade jag utsläpp, sen kom Mona dit och så klippte jag honom. Satan vad hår man får överallt, tom i BHn sitter dom fast. Blev en skön dusch och nya kläder efteråt, utan hår! ;)
Han blev faktiskt jättefin, nu ser han ut som en liten häst i stället för en skabbig shettis.
Lindebys Opel, heter han.
Före:

Efter:

A cuppa.

Dricker te och äter macka. Mumma.

Gosat med varghund, check;)

dsc01856 (MMS)

Gosat med varghund, check;)


Find the animal!

dsc01851 (MMS)

Find the animal!


Nattuggla.

Har nu suttit uppe hela natten och pluggat, jajamen, kom hem ca 22.30, fikade lite och sen har jag pluggat, som jag sa, satans samhälle att ta tid! Nu är kl 05.15 och jag ska ändå upp typ 6.30 så det är ingen idé att gå och lägga sig. Har nu lämnat in allt som har med samhälle att göra så nu ska jag läsa i samhälleboken ist, har ju en massa sidor jag ska läsa varje dag och igår (fast läs måndag) så läste jag bara hälften, så nu har jag alltså halva mån plus hela tis att ta ikapp. Lika bra att ta ikapp allt nu när jag ändå är igång.
Solen har gått upp och jag är hungrig, hundarna slumrar. Kanske dags för frulle. Synd jag inte gillar kaffe, för det luktar så himla gott och känns sådär mysigt och hemtrevligt.

Inge särskilt.

Jag blir galen på samhällekursen, på riktigt! Det är ju fasen avancerat och det är hur mycket som helst man ska skriva, näe tacka vet jag då svenskan... Idag har det snöat igen, galet. Det värsta är att det bara försvinner på en gång, okej om det snöar mycket så att man kan åka skidor igen men näe, bara lite grann blir det, så pass att det blir vitt och blött. Extremt enerverande faktiskt!

I morgon ska jag med Mona och hämta hem en liten ponny, ångrar lite att jag sa att jag kunde följa med, måste plugga. men allt hästgrejs är ju som roligt och jag tänkte faktisk ta med datorn så jag kan plugga i bilen, smart. Bara jag inte glömmer att ta åksjukepiller!

Näe nu ska jag ge mig i kast med en av frågorna så att jag blir klar med iaf den!

Ma höres!

Ps. Tack Eva ;)

Cheerleading ♥

Idag har det varit så himla kul på både Lions och Cougarsträningen. Alla var superduktiga och framför allt så var alla på bra humör och hade bra attityd och det gör såå himla mycket för stämningen. Dessutom så gick det mesta så himla bra och de gånger det inte gjorde det så var ända alla glad och bara gjorde om gjorde rätt. I like!
Andreas (inte min) fotade och filmade en massa så jag ska lägga upp lite bilder när jag fått dom =)
Nu måste jag äta en macka och dricka te, sen däcka i sängen!
Ps. Cyklade till träningen, 1 mil på 30 minuter. Bu eller bä? Ni som har cykelkoll. Flåsigt blev det iaf =)

Running.

Idag hade vi cheerträning, körde rutinen och det gick helt ok. Sen sprang vi en sväng, blev kanske en kvart. Det var tokhärligt väder så när jag kom hem tog jag med mig Zorba och sprang 4 km till. Det är så lyxigt att springa med henne för ibland drar hon så jag bara behöver lyfta benen så flyger jag en meter;) Men rätt som det är får man jobba själv då hon springer och chillar med slak lina:P
Sen blev det en promis/joggingrunda med dom små oxå.


Nu ska jag fortsätta med detta hemska samhälleplugg, urk.


Pissed.

Idag har jag hunnit med att bli förbannad 3 gånger, härligt!

Igår var jag oxå skitförbannad, var sådär sjukt arg och irriterad och jag visste inte ens riktigt varför. Kan bli det ibland och igår konstaterade jag att jag måste hänga upp boxsäcken igen så jag kan avreagera mig. Känner att jag har varit jävligt lättretligt ett par dagar nu och det känns inte som att det kommer gå över snart heller.
Fokus.

Guns Acceleration.

Acke innan tävlingen.

Fatima och Acke in action.

Jag är grym på att parkera finka!


Och som vanligt när jag är i stallet och särskilt i Zonos gamla stall och med Zonos bästa polare så saknar jag honom så jävla mycket så det gör ont i hjärtat! ♥
Älskade lilla häst.

Solen skiner över Zonos gamla ägor. Jag ha...

dsc01850 (MMS)

Solen skiner över Zonos gamla ägor. Jag har varit med Fatima och Acke som har varit med på sin första hopptävling. Dom var duktiga, när väl Acke fatta galoppen;)


Yes!

Har äntligen skickat in min bokanalys!!!! Kl 02.07 mailades den iväg. Nu ska jag hugga in på den allra sista svenskauppgiften, ska bli såååå skönt att bli klar med kursen!
Måste se filmen oxå för boken var jättebra.
Svindlande höjder.


Fredagsnöje. Linda hästben;)

dsc01849 (MMS)

Fredagsnöje. Linda hästben;)


Sad.

Jag som hade hoppats och trott att det skulle bli som jag önskat, men idag krossades min lilla dröm. Bara att börja om då :(


Bilder på mina älskade djur.

Fina Zono när jag nyss hade köpt honom ♥

Baileyz när han var puppy

Fina Zono och Baileyz, dom var buddys


Bailez rider=)
Zorba är tröttis

Väntar på få att gå ut

Världens bästa mule! Saknar den så



BäbisBailarn igen

Nöjd vovve

Finaste Tarzan! Saknar dig, måste nog hämta hem dig


Alla mina zätan: Zono, Tarzan, Zorba och Baileyz

Party (pain) in my head.

Idag blev det sammanlagt 2,5 mils cykling och 2 timmars stunt, jag var dock inte med så mkt och byggde utan var mest tränare. Hade så jäkla ont i huvudet. Fick ont mitt på dagen, la mig och sov i soffan för att slippa ta huvudvärkstablett, vaknade dock med ont, åt middag, cyklade till stan, och varje gång det var lite uppför och jag var tvungen att ta i lite så dunkade det ännu mer i huvudet. Suck. Men träningen gick iaf bra och alla var duktiga, tränade inför uppvisningen och hjälpte juniorerna med att få till ett bygge. Sen ville jag se deras rutin och jag tror det blir bra bara dom sätter det till musiken=)

I morgon ska jag iväg och jobba/ha intro igen på ett ställe. Hade verkligen behövt varit hemma och plugga ist men man måste ju tydligen tjäna pengar oxå.

Hade utsläppet i morse och det var så himla skönt att cykla och pyssla på där i solskenet. Hoppas att sommaren kommer snart. Mera sol till folket!
London 2008. Snart ska jag tillbaka! Inte till London, men till England och träffa mina älskade roomies från Suomi!
Brukar alltid försöka hitta nånstans att hänga upp och ner, här på Trafalgar Square i London=)
Love ya! :D

Trötta tussilagos:)

dsc01846 (MMS)

Trötta tussilagos:)


Just my luck.

Så jävla typiskt. Fick mail om att utomhusskyttet ska börja nästa vecka och vilka dagar, jo måndag och onsdag! Vilken tid undrar ni nu säkert. Jo kl 18! Skit! Varför ska allt vara samma dagar!!!?? Har missat en massa skytte under hela vintern för att jag inte har hunnit eftersom vi har cheerträning på onsdagar och skyttet har varit, ja just det, på onsdagar. Har varit med nån gång men det är så trist att behöva gå tidigare, dessutom har man max hunnit med 2 vändor. Pistolen hinner ju inte ens bli varm.

Nu ser det ut som så:
Måndag stunt 18-20, cheer 20-22, skytte 18-21 = Går inte ihop.
Onsdag cheer 20-22, skytte 18-21, kanske hinner vara med 1,5 timme på skyttet = egentligen 1 timme (det ska lixom plockas fram saker att skjutas på oxå...)

Nu är det inte så att jag är bitter över att jag tränar cheerleading men jag tycker att det är förbannat kul att skjuta och jag vill börja tävla! Vilket innebär en hel del träning, nog för att jag är en naturbegåvning och grym på det, men ändå, träna måste man! Så ibland kan jag bli liiiite störd på att cheeren tar så mycket tid och energi av mig som jag skulle kunna lägga på skyttet ist som jag aldrig blir irriterad över eller less på. Det är bara 100% awesome & fun heile tia!

Sikta, skjut!

Rekyl...

Ready for next...


Less is more, NOT!

Har varit ganska duktig idag med, cyklat 2 mil och tränat cheer i 4 timmar. Faktiskt inte ätit något onyttigt heller, dock har jag ätit för lite/för sällan. Inte bra.
Det gick rätt bra på cheeren, vi byggde först, testade min nya ide till uppvisningen, tror att det kan funka. Sen körde vi lite grunder med våra "nya" toppar och lite extension lib med Nadja, gick riktigt bra till slut. Hade tyvärr ingen kamera med mig.
På Cougarsträningen kändes det som att hälften var borta, det var helt tomt och då var det "bara" tre som var borta. Men det är så jäkla irritersamt bara 1 är borta för hela rutinen faller... Man kan inte göra allt man ska.
Men vi tränade iaf på alla byggena så dom börjar sitta nu, vi har ju ny topp och ett bygge är omgjort. Längtar tills på måndag och alla är på plats så vi kan toknöta rutinen!

Näe nu ska jag ta med mina pluggböcker och lägga mig i sängen och läsa...

Im sexy and I know it!

Jag kommer iaf vara det snart om jag fortsätter i denna takt med träningen ;)

Körde inte så hårt men körde dubbla pass. Körde först ett Zumbapass vilket inte blev så jobbigt eftersom det var första gången och det var inte helt lätt att hänga med i koreografin, hehe. Och sen efteråt så var det ett MRLpass så då stannade jag på det, men jag tog faktiskt inte i allt vad jag kunde av vissa fysiska problem. Men dom ska jag reda ut och fixa så jag kan kick ass snart! Men kul var det. Zumban var oxå kul, särskilt då jag faktiskt hängde med och kunda shaka loss ordentligt;)
Det är så kul att träna och tokskönt! Och i morgon är det dubbla cheerträningar och då ska vi köra stenhårt!


Ps. Malin, jag ska försöka knåpa ihop ett inlägg snart.

Summer!

Nu vill jag ha sommar! Det bara snöar, snöar och blåser och tinar bort så man kan ändå inte åka skidor eller släde så då tycker jag att det lika gärna kan bli sommar så man kan ligga ute på gräsmattan och plugga/sola.
Skönt!

Hihi!


Pluggeliplugg.

Jag gillar inte att plugga! Inte när jag inte fattar vad ska ska göra iaf.... URK!
Jag vill träna i stället!

Snövit.

Idag har jag varit och sett Snövit på bio, den var bra. Fast när filmen började pratade dom svenska! Vilken miss, Julia Roberst dubbad :S Måste se om den på engelska!
Det var en bollywoodinspirerad sång och dans på slutet som fastnade i mitt huvud, here it is =)
I believe.

2 nyfödda lamm:)

dsc01840 (MMS)

2 nyfödda lamm:)


Ett litet lamm, 5 dagar gammalt :)

dsc01839 (MMS)

Ett litet lamm, 5 dagar gammalt :)


Glad påsk!

Idag är det långfredag och solen skiner!



Less!

Trodde jag var klar med alla uppgifter i svenskan men så fick jag ett mail av min lärare att jag inte hade lämnat in en uppgift, jag tänkte att näedu nu är du förvirrad! Men det var jag som var förvirrad, hade helt missat den, fan va irriterande! Så nu vet jag vad jag ska göra ikväll. SUCK!

Fullspäckat.

Hello på er alla mina fantastiska bloggläsare!

Idag är det onsdag och den började med att jag och ett gäng till cheerleaders var i Torvalla på föreningsdag. Det var skoj.
Pics.
Johanna i elevator.

Anton som spelar amerikansk fotboll fick agera bas när jag tyckte att cheerleadern och football playern skulle fotas tillsammans ;)

Ebba, en av juniorerna toppade och det gjorde hon riktigt bra.


Hinner inte skriva mer för snart är dte träning och vi ska ha påsktema och ja vette fasen vad jag ska ha på mig...
fortsätter uppdatera inlägget ikväll men ni må ju få lite update redan nu;)

Im back!
Efter uppvisningen for jag till stan och käkade lunch på Andreas restaurang, City Life, flashigt! Det blev en snabblunch för sen hade jag möte med min "engelskalärare", hon är inte egentligen min lärare eftersom jag läser på distans, min lörare sitter typ i Lund eller nåt. Men jag hade iaf ett möte om engkursen som jag har skjutit upp lite för att jag inte hunnit med. Men nu är jag på G med den igen.
Sen knatade jag tillbaka till City Life, drack te och pluggade. Drog sedan iväg till Golds och hade mina Funkykidz, det var riktigt roligt idag, vi bondade lite extra och vi körde jättemycket showdans. Dom fick köra utan att jag hjälpte till och visade och dom var så söta! Dom kunde mer själva än vad jag trodde men i en del så kom ingen av dom ihåg vad dom skulle göra så då stod dom där och såg jätteförvirrade ut, och fnissade lite, hehe!

Sen for jag hem, hade tänkt vila när jag kom hem för jag var så sjukt trött innan kidzen men sen blev jag ju pigg efteråt så då åt jag middag och surfade lite. När jag väl sen skulle åka på cheerträningen blev jag svintrött! Drygt! Men träningen höll jag mig pigg på och den var kul. Vi tränade mest på alla byggsekvenser vi har, måste ju som nöta, nöta och nöta dom. Och idag var en bra dag då 2 st var borta. Då kunde vi köra en grupp och ha spotters.
Eftersom det var påsktema åt vi även lite godis, hehe!
Pusskkärring :P

Posekkärring:P



Jag är så jävla rolig! (fattar ni inte skämten får ni maila)

Lina hade med godis till träningen.


Näe nu ska jag äta äggmackor för jag är svinhungrig, har ont i magen och är trött. Äggmackor är framförallt bra när man är trött!

Färgglatt.

I stället för påskris har Östersund pappersnören, verkar oxå funka:P


I lördags hade vi stallfest med Stall KAMP. Jag har ju ingen häst där längre men jag fick va med ändå :D Använde mitt nya cool grön/guldlinne, me like. Lite jobbigt att välja BH, hade en med genomskinliga band men det blev inte heller snyggt. Måste leta reda på en bra utan band.
Det var iaf väldigt trevligt och det blev mycket hästprat vilket alltid är kul.
Fina välkomstdrinkar.

God mat!

Muffins till efterrätt, mums.

Fin kotte.

Mitt coola linne.


Golden eye.

Guldfeber ;)


Adios!

Fingers crossed!

Wihoo! Håller tummarna för att detta ska gå i lås, vore så kul! =)

RSS 2.0